logo POLMLEK

POLMLEK

Olsztyn

Opinie o POLMLEK

Mocno Zastanawiająca się 2010-03-27 11:19:19
właśnie dostałam propozycję pracy w Polmleku, w dziale handlowym. Ale czytam wszystkie te opinie i jestem bardzo zaniepokojona. :( Mimo tego, że mało tu jest opinii o administracji i handlu to jednak niezadowolenie produkcji też świadczy o całości i kierownictwie. Czy mógłby ktoś wypowiedzieć swoja opinię o dziale handlowym? Albo chociaż o Soroce? Bardzo bardzo proszę...
Ewentualnie prosiłabym nawet o kontakt osobisty na mcfrey1967@gmail.com
aaa 2010-03-29 23:24:11
Prezesie[usunięte przez moderatora] miej choć trochę szacunku
anonim 2010-04-15 22:07:30
[usunięte przez moderatora]w pracy słyszałem że na [usunięte przez moderatora] brygadzie kierownik okropny a brygadzistka taka sama
anonim 2010-04-16 15:40:04
Polmlek to jest beznadzieja kierownik [usunięte przez moderatora]brygady to kawaÅ� dziada brygadzistka taka sama wyzywa zakaz rozmowy to jest przecież [usunięte przez moderatora] w pracy
kolos 2010-04-16 15:42:52
anonim - 2010-04-16 15:40:04

Polmlek to jest beznadzieja kierownik [usunięte przez moderatora] brygady to kawaÅ� dziada brygadzistka taka sama wyzywa zakaz rozmowy to jest przecież[usunięte przez moderatora]w pracy

Każdy tak narzeka na ten Polmlek a wcale nie jest tam tak źle. Zarobki moze nie sa tam najwyzsze ale w Olsztynie cieżko jest znalezc jakas dobra prace teraz.Lepsza taka niz zadna wedlug mnie...

anonim 2010-04-16 15:52:22
Majka - 2010-02-28 13:25:53

No, pięknie, burzyły się panie że mamy
Teraz jest lepiej jak nie ma tych przejsciowek.
4me 2010-04-16 15:56:17
Ciekawe ile jeszcze to masło polmlekowe pociagnie skoro podobno nie ma tam zadnych zamowien na ich towar.
ona 2010-04-16 16:08:34
4me - 2010-04-16 15:56:17

Ciekawe ile jeszcze to masło polmlekowe pociagnie skoro podobno nie ma tam zadnych zamowien na ich towar.

Nie martw sie z pewnoscia jeszcze pociagna. Pieniazkow na pewno im nie brakuje w koncu zarabiaja na swoich pracownika dajac im takie marne wynagrodzenie.
T 2010-04-17 15:12:06
Jak dla mnie praca w Polmleku to jak w ruskim gułagu ... Ale cóż poradzić dobre i to, ale bez żadnych rewelacji ...
Majka 2010-04-21 10:20:21
A! ponoć mają o maja wrócić premie?
Kaśka 2010-04-22 12:14:36
Kierownik[usunięte przez moderatora] mówią na niego [usunięte przez moderatora] taki był w Lidzbarku Warmińskim i nic się nie zmienił taki sam w Olsztynie
Kaśka 2010-04-22 12:16:00
Premia niby jest ale mają wiecznie i te same osoby
anonim 2010-04-28 06:55:23
Jakie premie o czym tu wogóle mowa jeżeli będą to dostaną ci co któży pracują a nie przyjdą do pracy aby odbębnić 8 godzin i skłócać dziewczyny wobec siebie robić głupie nidomuwienia ;;
Majka 2010-04-28 18:11:22
A wiecie co napiszę?- Ci co tak się o [usunięte przez moderatora]wypowiadają, spowodują jedynie, lawinę złośliwości, w stosunku do całej drugiej brygady.Jestem pewna, że to czyta, Nie jest na tyle tępy by nie domyśleć się kto ma odwagę tak tu o nim pisać, a w pracy słodzić oczkami. Nie ma podejścia, do pracowników, to jak widać sprawa oczywista, Ale radzę osobiście patrząc mu w oczy powiedzieć co się o nim myśli. A nie bywać takim dwulicowym [usunięte przez moderatora] jakim on jest, sprowadzając na brygadę kłopoty, Bo nie wierzę, że zachowa się dojrzale i to co tu wyczyta, zachowa dla siebie jako lekcję by być bardziej tolerancyjnym i wyrozumiałym kierownikiem.
anonim 2010-04-28 22:06:27
Te osoby które wypowiadają się na temat kierownika [usunięte przez moderatora] to po prostu lesery i lenie którzy nie wiedzą gdzie jest ich miejsce w pracy i jak w tej pracy funkcjonować i jak się odnaleźć w tej pracy.
To jest bardzo fajny i sympatyczny kierownik który trzyma dyscyplinę i porządek twardą ręką, jest wyrozumiały i tolerancyjny dla ludzi którzy chcą pracować i którzy wiedzą co to praca i jak pracować. A dla obiboków i leni nie ma u niego miejsca. Także zastanówcie się co piszecie, bo chyba nie wiecie co ze sobą zrobić i jak odnaleźć się w pracy, może nie znacie po prostu pojęcia i znaczenia słowo - praca. Znam go długo jako kierownika i ludzie którzy cenią i lubią pracę nie mają z nim problemów i chwalą go sobie za jego podejście do ludzi i pracy. A narzekać tylko potrafią nieudacznicy, takie jest moje zdanie.
Majka 2010-04-29 04:51:26
Hola kolego, nie zgodzę się z tobą, Do partaczy, nie należę, swoją pracę wykonuję dobrze. Mimo to Kierownik wydaję mi się mało obiektywny, przede wszystkim kierujący się emocjami. Tego lubię, tego nie lubię to częsty przykład na hali, po za tym, myślę, że nawet ci co partaczą pracę, nie zasługują na wyzwiska, i ciągłą krytykę.Jeśli chwalisz go sobie jako wyrozumiałą i sympatyczną osobę, to albo na głowę upadłeś albo mówisz o kimś innym, od momentu podjęcia pracy w Olsztynie, ani razu nie okazał się wyrozumiały. Kierownik zapomina, że ma do czynienia z ludźmi, a nie ze stadem bydła. I w tym jest problem, bo nie wierzę że ludzie pracujący tam latami, nagle się pogubili i nie umieją pracować. Po za tym, na taką opinię nie tylko wyrobił sobie w Olsztynie, ale i także w Lidzbarku. Więc chyba nie jest tak do końca jak mówisz. Bo skoro jest taki cudowny to nie rozumiem czemu tak wielka ilość ludzi na nie go złorzeczy.
opero3 2010-04-29 17:33:08
kierownik jest jaki jest ma swoje humory ale czsami przesadza nie szanuje kobiet kaze im dziwgac ciezkie palety a wozkasz stoi i nic nie robi tylko straszy ze ma uklady i ze jak nie zrobisz tego to pojdzie i powie i stracisz robote badz bedziesz miala jeszcze gorzej do czego to podobne kim on jest mowa o [usunięte przez moderatora]nie ma szacunku do kobiet jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a kierownik go trzyma a on nic nie robi tylko straszy za co mu firma placi za lenistwo i [usunięte przez moderatora] kobiet co to ma byc a potem nic dziwnego ze kobiety chodza na zwolnienia nie daja rady dzwigac tych ciezkich palet
anonim 2010-04-29 18:09:49
Dobre ludzie którzy narzekają na kierowników to chamscy ludzie i z brakiem inteligencji, po co do pracy przychodzicie pośmiać się plotkować lub jeden drugiemu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obrabiać, na takie rzeczy to są inne miejsca spotkań! Zastanówcie się po co jest praca i do czego służy praca, a to że ktoś jest niezaradny i biedactwo sobie nie może sobie z samym sobą poradzić i jeszcze na innych potrafi narzekać to sorry ale chyba ktoś miejsca pomylił. Jak ktoś nie chce dźwigać i pracować to lepiej po co komuś życie utrudniać i uprzykrzać a także zatruwać powietrze lepiej się zwolnić.
pomoc mleczarska 2010-04-29 18:21:39
pracuje w [usunięte przez moderatora] brygadzie jako pomoc mleczarska i naprawdę nie narzekam na kierownika i brygadzistkę bardzo sympatyczni ludzie ale bardzo wymagający, w końcu po to jest praca żeby pracować a nie się obijać i narzekać, tak daleko nie zajedziecie a kariera wasza szybko się zakończy z firmą i pytanie zadajcie sobie podstawowe po co ja się zatrudniłem, żeby oczerniać wszystkich wokół siebie?
Widać wam się nie powodzi w życiu i będzie coraz gorzej. Zachowujecie się jak dzieci w tej firmie które trzeba pogłaskać a może w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] klapsa dać żeby dotarło jak trzeba się zachować w pracy
anonim 2010-04-29 20:35:26
Tam jest gorzej niż w żłobku
polmlek 2010-05-18 09:12:51
trzecia brygada jest najlepsza dobry kierownik i zaje brygadzistka
kcg9jc 2010-05-18 10:14:12
Dobry kierownik? hahah pod jakim względem? ) Chyba sam o sobie to pisze...
1
anonim 2010-05-24 08:00:41
Rany ludzie jak Was czytam to śmiech mnie ogarnia, dorośli ludzie a takie głupoty wypisujecie, jak dzieci. Pozdrowienia z Lidzbarka
himen 2010-05-24 10:04:01
A ten kto tak pisze to właśnie ma swoje zdanie i w pełni ma do tego prawo. Dnem to jest ten, który boi się prawdy i obraża innych tylko dlatego że ktoś ma inne zdanie niż on sam. Powodzenia inteligenci z 2 ligi...
ana 2010-05-27 11:15:50
Żal mi jest osób których zwalniają to nie jest w porządku przyjeli nowe dziewczyny a zwalniają dziewczyny które pacowały po roku czy po dwóch latach nawet jak ktoś chodził na zwolnienia to trzeba go zwolnić jak można tak traktować ludzi chyba zdrowie jest najważniejsze takie jest moje zdanie.
1
koko 2010-05-27 17:16:20
No cóż niektórzy nie maja ambicji...
anonim 2010-06-08 20:18:43
Czegoś tu nierozumiem jaki mobing chyba wypowiadają się osoby które już niepracują zajrzyjcie do słownika co te słowo oznacza a potem się wypowiadajcie mobing jesteście śmieszni he he'
anonim 2010-06-08 20:33:14
anonim - 2010-05-19 07:25:53

komu nie pasuje to na 2 brygadę zapraszam

Dokładnie zgadzam się i popieram.
sddf 2010-06-09 15:19:24
( usunięte przez administratora )! niepolecam
rosina ze szczecina 2010-06-10 17:17:11
Szkoda że rzadko ludzie wypowiadają się na takie tematy. Jakość produktów znacznie by się poprawiła a zakłady pracy zaczęły by dbać o pracowników...
freelancer 2010-06-11 22:12:59
jak wam nie pasuje tu praca, to sami załóżcie firmy. Ale nie ! Po co ?
Przecież polacy to naród stworzony do narzekania, lepiej popisać bzdury na tego typu chorych portalach i tylko wiecznie narzekać.
( usunięte przez administratora )
kokojambo 2010-06-14 16:11:18
To chyba mało wiesz. Jak stoisz i pakujesz to niewiele widzisz chyba że pracujesz na stróżówce to już w ogóle...
anonim 2010-06-23 11:17:16
Witam, zastanawiam sie nad podjeciem pracy na stanowisku magazynier, ile zarabia sie na starcie, a ile po okresie probnym ??
m 2010-07-13 18:26:27
w Biedroce mają lepiej, niz tutaj
2
sad 2010-07-27 16:30:07
chyba pracownikom Polmleku odebrano głos w sprawie, hehehe...
1
XYZ 2010-09-25 22:26:17
Zgadzam się z niektórymi opiniami.( usunięte przez administratora )Zarobki nie są zachwycające ostatniemu czasu były premie ale niestety polmlek dopadł kryzys i na razie nie ma premi, kobiety niektóre co tam pracują w gembie są tylko dobre gadają a co do czego przychodzi to żal. Praca nie jest zachwycająca ani rozwojowa.Niektórzy mówią ,, że z braku to i kit dobry" to ja już chyba bym wolała w na kasie w TESCO siedzieć.
ktos 2010-10-25 00:37:30
mam pytanie jak zarobki i atmosfera na magazynie? bo produkcja mnie nie interesuje.
anonim 2010-11-19 14:39:04
Fajne forum:)
Ja osobiscie mam ten zakaklad w (.....), ale robie swoje. zadnych perspektyw na przyszlosc . codziennie rozsylam swoje CV do innych firm. Nigdy nie wiadomo co bedzie jutro, kazdego zwolnic mogz za byle co. Brak zwiazkow zawodowych i strach przed utrata pracy i problem ze znalezieniem innej pracy w Olsztynie doprowadzil do tego ze pracodawca jest bezkarny traktuje nas jak przyslowiowe ( usunięte przez administratora )r />
qwer 2010-12-15 21:50:18
Potwierdzam. Pracowałem tam. Szczerze to pleśń to mało co widziałem na tym serze...
anonim 2011-11-21 12:53:06
A internet jest?
sprawiedliwy 2014-06-07 16:08:51

głupi i glupszy
i tyle kasa to nie kapitał mądrości
moooozzzaaaa 2014-08-03 15:01:22
Hmmmm
W Arlli to było życie,a w Polmleku to jest lipa po 12h trzeba robić wolne tylko wtedy jaj jaśnie panienka ma humor to dostaniesz..lipa dziwi mhie tylo fakt że Roberrto pozwala na to... czy on jest ślepy?
BYŁY MLECZARZ 2015-01-25 14:33:37
Ludzie czytając to co wypisujecie to się jeżą włosy na głowie ,pracowałem 40 lat w mleczarstwie bezpośrednio na produkcji w tym tez i w Polmleku ,wy nie macie szacunku dla samych siebie a oczekujecie tego szacunku od swoich przełożonych ,z tego co piszecie to żadni z was fachowcy ani specjaliści .Gdy słucham moich byłych współpracowników są teraz wybitnymi fachowcami, majstrami a gdy słyszę co się dzieje w tym zakładzie to woła o pomstę do nieba i zastanawiam się dlaczego ten zakład jeszcze istnieje i jako tako prosperuje gdy nikt tam niema pojęcia o produkcji i o pracy urządzeń które na co dzień obsługują ,fachowcem i specjalistą jest się dopiero wtedy gdy zrozumie się działanie urządzeń i zjawisk w nich zachodzących ,co do płacy to dostajecie tyle na ile zasługujecie ,gdybyście zasługiwali na więcej tobyście tam nie pracowali bo ten co ma wiadomości ma i ambicję ,dlatego w tym zakładzie w którym pracowałem zostali tylko podobni do was .
2
gosia 2015-12-25 19:41:04
Oczywiście Polmlek zatrudnia na czas nieokreślony a teraz jest sporo wakatów ponieważ się firma rozwija
mateo 2016-01-31 22:36:29
NIE POLECAM, ODRADZAM TAM PRACĘ NAWET NAJGORSZYM WROGOM.
2
Jurij 2016-02-06 20:02:30
Potwierdzam w 100%,istne bagno, zero pozytywów- praca tam to błąd życiowy. Jak lubicie popełniać błędy nie patrząc na ostrzeżenia to śmiało, a za kilka miesięcy zapraszam tutaj, żeby podpisać się pod moim postem.
2
Lidu 2016-02-10 23:05:05
Ooo czyżby pani dyrektor na forum wlazła?
2
Zizu 2016-02-21 13:57:42
Monika nie ośmieszaj się i nie rozśmieszaj innych! Ty ośmieszasz tę firmę i narażasz ją na wszystko co najgorsze, a opinie na forum to tylko czysta prawda i już jej bardziej niż ty zaszkodzić nie mogą.
1
rusyk 2016-03-19 00:58:39
Tak szczerze mówiąc to widziałem w zakładach przemysłu spożywczego niejedno czyli tych których pracowałem i jedno wiem iż chcąc cos doświadczyć i poznać wiele należy sie nauczyć....Polmlek to swietna szkola nawet dom dla co niektórych...dla ludzi z doświadczeniem i tych nieopierzonych....wyplata na czas i wiele można zyskać w sęsie doświadczenia poczucia ze jest sie zauważonym...na prawdę polecam osobom zdyscyplinowanym pracowitym i solidnym
mmm 2016-05-06 10:22:23
No serki i resztę produktów mają bardzo dobre @feliko :)
Zostaw swoją opinię o POLMLEK - Olsztyn
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie POLMLEK