POLMLEK/FORTUNA

Pułtusk

Opinie o POLMLEK/FORTUNA

Q4 2011-06-27 11:23
omijać z daleka ten zakład (usunięte przez administratora)
turbo 2011-06-30 13:43
zgadam się i nikomu nie polecam
aparatowy 2011-11-21 12:39
A internet jest?
pracownik 2012-02-18 19:41
Po przeczytaniu powyższych opinii dotyczących jakości wykonywanej pracy przez kadrę zarządzającą muszę stwierdzić,że jest to nie prawda.Według mnie każdy z nas(pracowników) powinien zadać sobie pytanie: czy jestem fair wobec zakładu pracy i dobrze wypełniam swoje obowiązki,a później szukać problemu u innych, którzy nie koniecznie są winni zaistniałej/panującej sytuacji.Co do tematu wynagrodzenia, który został poruszony powyżej muszę przyznać racje.Pobory, które otrzymujemy są zbyt niskie!
ZADOWOLONY 2012-11-28 15:45
Mi odpowiada ta firma,jest super,miła atmosfera oraz spokojna praca, wspaniali ludzie pomagający sobie wzajemnie oraz sowite wynagrodzenie motywuje mnie do pracy :)
sympatyk 2013-07-19 20:06
Czy na prawdę nie znajdzie się choć jedna osoba, której praca w Polmleku jest ważna i doceniana?
Czy pracuje tam choć paru ludzi, którym zalezy: na firmie, jej wizerunku,
pracownik 2013-08-25 18:40
Praca jak kazda,trzeba cos robic ,kasa marna ale coz,3 brygada kiero spoko wymagajacy ale slowny i wyrozumialy ,brygadzista (usunięte przez administratora)ale nie mozna miec wszystkiego
1
może przyszły kierownik :) 2013-08-31 22:38
A dlaczego firma wciąż poszukuje kierowników zmianowych??????????
Obecni nie dają rady i sami odchodzą, czy prezesowi nie pasują???
2
pracownik 2013-09-28 18:34
zarobki na każdym dziale takie same i tak samo płatne. Wiadomo nocki i święta więcej. Szalu nie ma, ale wyplata na czas. (usunięte przez administratora)
Ja1 2013-11-06 14:36
Kurcze. Muszę zdobyć ta pracę.
interwencja 2013-11-07 16:57
Ja też chce pracować w takiej znanej i rozpoznawalnej firmie!
1
aaa 2013-12-12 17:03
kiedy mają przelac kase za nagrode roczną ?? ktoś wie ??
pr 2013-12-16 22:18
16.12
Radek 2015-02-08 11:26
Jako Firma Polmlek jest Bardzo solidna firma w Lidzbarku warmińskim jest bardzo Dobre zatrudnienie i kafortowa firma mozna wiele zeczy sie na uczyc i miec w przyszłosci Bardzo Polecam firme polmlek Pracowalem Tam jako ochrona (usunięte przez administratora)
1
Życzliwy 2015-04-25 23:33
Super praca,godziwe warunki,świetne zarobki,cudowna atmosfera.Polecam
1
pracownik 2015-08-12 19:03
Pracuję W Polmlek już ponad 10 lat nigdy nie spóźnili się z wypłatą, na zarobki też nie narzekam. Jest premia uznaniowa i za cele . Jak ktoś jest obrotny i pracowity to będzie zadowolony.
2
Dariusz 2015-08-21 13:51
Z punktu widzenia klienta wszystko w porządku. Uwzględnili reklamacje i przesłali kilka próbek produktu.
W każdym tak dużym zakładzie praca na stanowiskach głównie fizycznych pracowników nie jest łatwa...
artys 2015-09-26 21:56
Czy firma Polmlek bedzie inwestowac w nowo kupiony zakład sokowy? Ogólnie jak pracuje sie w firmie Polmlek i czy pracownicy na stanowiskach specjalistycznych są doceniani przez włascicieli Polmleku?
janko 2015-09-27 23:17
nie będzie
janko 2015-09-27 23:19
powiedział kierownik
1
simba 2015-11-08 14:40
Ludzie pomyślcie - jaki szanujący się i dobry pracodawca ciągle poszukuje ludzi do pracy? Jak warunki są dobre, to ludzie trzymają się pracy, a tam ciągła migracja. To chyba o czymś świadczy!
6
karol 2015-11-26 12:46
informatyk w Lidzbarku(usunięte przez administratora) musza dac przynajmniej x2 do normalnej stawki w duzym miescie.
1
eli 2015-11-28 12:34
Tak szkoda, że nie x5 ha ha ha ha. A co wy myślicie, że tam informatyk to 10 zarabia?
chęny 2016-01-20 16:18
gdzie tyle płacą, przyjdę !!! jakoś ie slyszałem o takich pensjach tutaj
1
puk 2016-02-17 21:11
podwyżkę ostatnio dostałam w 2010 roku czyli 6 lat temu.(usunięte przez administratora)
7
Mlecz 2016-03-15 22:57
"A ja chciałem papiery składać bo podobno dobra atmosfera.. " Podobno dobra atmosfera? Podobno ktoś kiedyś widział UFO :-D.
8
:D 2016-03-29 21:24
Większość narzeka jak bardzo jest źle , nikt wam nie każe pracować w tym zakładzie. W każdym zakładzie produkcyjnym jest podobnie , i pracuje się normalnie w niedziela czy w święta za Co są dni wolne do odebrania. Najniższa krajowa ? A czego oczekujecie nakładając ser ? 2000 zł ? Praca jak każda inna , trzeba zasuwać , bo za stanie nikt wam nie będzie płacić. Nie pasuje to trzeba było się uczyć i robić studia żeby znaleźć lepszą robotę , proste. Jak ktoś myśli że przyjdzie i będzie się obijać w tym zakładzie to niech sobie daruje , bo ostatnio pełno takich osób zatrudnił zakład.
4
były kierownik 2016-07-05 17:02
dokładnie, tam nie istnieje w ogóle wewnętrzny system informatyczny, który scalałby poszczególne wydziały produkcyjne, a użycie narzędzi informatycznych to już sprawa nieosiągalna...
4
Zapracowany 2016-07-20 21:48
No ciekawe wypowiedzi.
Jutro ide porozmawiac o stanowisku referenta ds. technicznych.
Zostalem zaproszony i do tego jestem ciekawski. Pracuje gdzie indziej więc nic nie tracę. Jutro opisze z kim rozmawiałem i jakie wrazenia odnioslem.
Po tych wpisach wiem jedno. Bede sluchal uwaznie wszystkiego co maja do powiedzenia.
2
Baron 2016-08-19 13:23
Jak ci mało tutejszych opinii to idź i przekonaj się na własnej skórze :-D
2
Staszek 2016-08-23 19:21
Chciałbym się zapytać o pracę tam na kierowcę KAT. C lub C+E Polmlek w Lidzbarku warmińskim. Ile dni się jeździ czy weekendy wolne, jaka pensja na miesiąc na rękę i ile godzin dziennie. Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedzi.
4
ja 2016-08-24 13:09
z tego co wiem to Polmlek nie ma swojego transportu i nie zatrudnia kierowców.
4
makow 2016-11-25 17:24
Praca jak praca w Polmleku jest spoko wysokie zarobki Malo godzin do przepracowania i brak wymagań
Każdy jest zadowolony
Gonzo 2016-12-22 17:20
Chciałem się zapytać jak wygląda praca w laboratorium? Jakie warunki trzeba spełnić żeby tam się dostać? :)
Zainteresowany 2017-04-18 20:21
Poszukują do marketingu jaka atmosfera? Ile można zarobić?
Warto składać cv?
area export manager 2017-04-18 20:40
Ile zarobisz, to ciężko powiedzieć. Pracuję w exporcie w Polmleku i jestem zadowolony. W marketingu od niedawna mamy nową dyrektor i zmienia się wiele rzeczy na lepsze, fajnie z boku to wygląda dział wydaje się dobrze poukładany, atmosfera jest fajna, ludzie nawet chodzą uśmiechnięci co kiedyś się nie zdarzało ;)
1
Zainteresowany 2017-04-18 21:05
A dużo osób pracuje w dziale?
area export manager 2017-04-18 21:16
Wiesz, my siedzimy trochę w innym miejscu niż marketing, ale kilka osób jest
Zainteresowany 2017-04-18 21:31
Ok dziękuję, to już ostatnie pytanie jak wyglądają rozmowy kwalifikacyjne? Ciężko jest?
area export manager 2017-04-18 21:44
Nie wiem z kim będziesz rozmawiał. Ze mną rozmawiał Piotrek z HR. Rozmowa była OK, atmosfera też. Wiadomo, trzeba było coś sobą zaprezentować, bo do exportu czy marketingu nie można być zupełnie zielonym. Jak masz doświadczenie i chęć pracy, to będzie Ci u nas dobrze.
2
Anna 2017-05-09 11:15
Super współpraca, najlepszy okres w moim życiu.
1
Mater 2017-05-09 12:13
Wszystko w porządku. Jestem zadowolony z pracy w tym miejscu
1
mareks 2017-05-10 08:26
super pracodawca polecam :)
Marek 2017-05-10 22:13
świetna atmosfera, super ludzie :)
1
Ferdynand 2017-05-11 08:33
Jak najbardziej ok.
teddy 2017-06-15 23:40
firma ok,dobre produkty powinni tylko przedstawicieli bardziej zagonić do roboty, za mało wizyt robia,siedzą w autach zamiast pracować na sklepach,(usunięte przez administratora) mamy super nabiał a oni tak mało go sprzedawaja.
Anka 2017-06-22 15:44
Ja jestem zadowolona z pracy w Polmleku :)
Dołączyłam pół roku temu. Praca jest wymagająca, czasami się człowiek stresuje jak coś nie wychodzi, ale mamy kilka fajnych i życzliwych osób, które pomagają takim żółtodziobom jak ja byłam ;)

Przed rozmową kwalifikacyjną czytałam jakieś negatywne opinie, ale nic z nich się nie sprawdziło :) wszystkim którzy mają propozycję pracy w Polmleku - ludzie, to całkiem fajna firma więc się nawet nie zastanawiajcie 3:)
1
Zostaw swoją opinię o POLMLEK/FORTUNA - Pułtusk
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie POLMLEK/FORTUNA