Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

Szkoły policealne | Baza CV | Forum | Kontakt | Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Interesujący profil? Udostępnij!

Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
Interesujący profil? Udostępnij!
anonim - 2009-02-17 13:13:39 odpowiedz | cytuj
Dodaj opinie o DROGERIA NATURA-POLBITA - Błonie. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.
anonim - 2009-02-17 13:31:31 odpowiedz | cytuj
Słowa kojarzące się z DROGERIA NATURA-POLBITA (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca):Solidna.
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako .5.. .
Atmosfera i ludzie tam pracujący byli fajni.
Od jakiej stawki można negocjować pensję?Od 1000 netto.
Najbardziej podobało mi się w DROGERIA NATURA-POLBITA: praca była lekka i przyjemnie tam sie pracowało.
Najbardziej nie podobało mi się w DROGERIA NATURA-POLBITA: raczej nic.
jola - 2009-09-19 23:31:51 odpowiedz | cytuj
przesada
obs - 2009-11-16 11:04:57 odpowiedz | cytuj
bzdura te wyowiedzi to science fiction
Ola - 2009-11-21 13:15:52 odpowiedz | cytuj
praca-super ale kierownictwo do dupy,traktuja ludzi jak smieci a sami nimi sa
BASIA - 2009-12-17 21:38:35 odpowiedz | cytuj
Polbita jest do dupy, a ludzie tam poprostu porazka a szczegolnie kordynatorka "C"niech sie ogarnie wiesniara
kera19 - 2010-01-13 18:43:51 odpowiedz | cytuj
Nie no jakie negocjowanie pensji? Zapomnijcie. Cała ekipa z którą się zatrudniałam - powstał nowy sklep - była super, włącznie z kierowniczką. Laski na poziomie i na luzie - to było super. Ale... praca po 12h na stojąco, nawet jak nie było żywego Rabat pracowniczy ograniczony (i to bardzo) ALE NAJLEPSZE NA KONIEC: mojej koleżance - jednej z lepszych - wręczono wypowiedzenie w Wigilię! Co więcej od początku grudnia machali jej aneksem do umowy (że przedłużają) a w Wigilię go podpisywała, jednak po kilku godzinach się rozmyślili! I co? Czy ktoś chce pracować dla kogoś, kto daje takie premie świąteczne w postaci wypowiedzenia? Nie będę wspominać o innych absurdach w tej pracy. Jedyne co mi się tam podobało to ekipa, z której po 3 miesiącach z 8 osób została 1. Pozdrawiam
ja - 2011-02-21 14:50:38 odpowiedz | cytuj
Pracowałam dlugo w Magnoli Natura i wszystko by bylo wporządku jakby nie kierowniczka Patrycja K. Młoda nie doswiadczona osoba ktorej sie w glówce po pier***** traktuje ludzi jak smeci wyzywa poniza a jak tylko ktos sie postawi i powie cos to odrazu zwolnienie i co tu sie dziwic ze co chwile potrzebują nowe osoby a nie pomysla zeby usunac taka kierowniczke robi co chce i nic zrobic sie nie da Prace po znajomosc ma wiec co tu mowic ; nie polecam zdecydowanie w Magnoli pracy !!!!
anonim - 2011-03-04 21:04:25 odpowiedz | cytuj
Witam jesli jest jeszcze zainteresowanie co do zarobkow i obowiazkow kierownika w Polbicie to mam cos do powiedzenia w tym temacie:)Na poczatku chce zaznaczyc, ze nie naleze do tych panienek ktore najchetniej tylko paznokcie w pracy maluja i pija kawke:P Z czystym sumieniem mozna powiedziec ze jestem dobrym pracownikiem-daje z siebie 100% a czasami mam wrazenie ze nawet wiecej!!!Za...UWAGA...1600 zl netto!!! Kierownikiem zostalam po roku pracy na stanowisku konsultanta, i wtedy ,optymistycznie patrzac,bylo ok.Zakres obowiazkow: obslugiwanie kasy, rozkladanie towaru, sprzatanie-mycie podlogi,regalow, szyb,luster,ptasich kup,toalety i wszystkieo co sie da,ukladanie towaru wedlog planogramu,praca przy komputerze-rozliczanie kas,skladanie dokumentow itp,a na szarym koncy,najczesciej podczas rozkladania dostawy bardzo pobieznie ,na zasadzie \"ten krem jest bardzo dobry\"albo \"dezodoranty staja po prawo\", OBSLUGA KLIENTA(na ktorego nie ma czasu bo ciagle cos sie robi!) no i zapomnialabym o zmianie cen,ktore ciagle sie zmieniaja co jest spowodowane np.promocjami(teraz co tydzien!) Teraz na stanowisku kierownika to jest dopiero masakra.Musisz byc oddana pracy calkowicie.Mimo, ze w grafiki widnieje 8h w pracy siedzisz 12h.Za nadgodziny nie placa-sa do odbioru( wtedy kiedy im pasuje).Obowiazkow masa.Podam przyklad.Przychodzisz do pracy.Masz zaplanowany przez siebie harmonogram pracy.Otwierasz skrzynke i czytasz maile:policz ile masz w sklepie tego i tego , podaj wymiar witryn czy cos takiego.Wlazisz na drabine.Ok skonczone zabierasz sie za to co zaplanowalas.Kolejna wiadomosc ;sprawdz daty waznosci tego i tego produkty zagrozone przeterminowaniem odeslij termin dzis do konca dnia,potem jeszcze 10 takich wiadomosci.Musisz robic wszystkiego po trochu , czyli wiadomo ze niczego do konca dobrze nie uda ci sie wykonac.A przyjedzie AM i tak do czegos sie doczepi i masz dym.Juz nie wspomne o tym ze kazali mi wybierac:albo redukcja jednego etatu albo ochrony.Nie zgodzilam sie ani na to ani na to, a i tak zabrali ochrone,wiec moje dziewczyny sa teraz tez ochroniarkami.A o najwazniejszym czyli o kliencie sie zapomina ,bo najzwyczajniej nie ma na to czasu.Mozna by pisac i pisac.Czesto nawet sobie nad tym wszystkim poplacze,ale jaki szef musze byc twarda i taka tez mnie pracownice widza,bo mimo wszystko jestem optymistka a pracownice mam najleprze na swiecie:) Pracy na dluzsza mete nie polecam.Na zdobycie doswiadczenia-owszem.Ja po 2 latach na stanowisku kierownika dostalam oferte pracy za ponad 3000zl do reki,ale oferty pracy nie przyjelam , bo spodziewam sie dzidziusia :)
anonim - 2011-03-22 22:52:51 odpowiedz | cytuj
nie polecam pracy w tej firmie
jeśli to chyba komuś komu źle zyczymy
mnóstwo stresu, pracy nigdy jeszcze tyle nie widziałam,
a niezadowolenie przełożonego wyrażane notorycznie, zero pochwały tylko za mało i za mało, pensje głodowe,
niektórzy płaczą, inni schylaja głowy, zaciskają zęby, najlepsze co im wychodzi to zwolnienia. Pracownik się nie liczy, tylko pieniądz, żeby kazdemu zabrac, komu się da, każda złotówkę, - dla kogo to robią, kim sa? Pytania pozostawię bez odpowiedzi. Zacytuję tylko- \"Ludzie ludziom zgotowali ten los...\"
anonim - 2011-05-25 09:21:36 odpowiedz | cytuj
To najgorsza praca jaką kiedykolwiek miałam, a pracuje w handlu 6 lat!
Tzn. praca jak praca, ciężka, ale może sprawiać przyjemność .. może a nie sprawia dzięki standardom firmy POLBITA. Przełożeni (nie Ci w sklepie, bo ja akurat narzekać nie mogłam, ponieważ kierownik była cudowna), którzy traktują Cię jak małe mróweczki, które muszą tylko zapier.... :( Nie możesz w ogóle zaplanować swojego czasu wolnego, bo ciągle w dni wolne jesteś wzywany do pracy (bo to wizytacja, bo mało ludzi do pracy, bo coś tam) - a spróbuj odmówić i powiedzieć, że masz jakieś plany - to jeszcze będziesz musiała się tłumaczyć jakie i dlaczego zaplanowałaś sobie swój dzień wolny skoro mogliśmy Cię wezwać do pracy .. żenada. Oczywiście pracujesz po kilkadziesiąt nadgodzin w miesiącu, ale nikt Ci za to nie zapłaci. Musisz je \"odebrać\" i to nie wtedy, kiedy Ci się podoba, tylko wtedy, kiedy sklep może sobie pozwolić na odbiór Twoich nadgodzin. Pracujesz w bardzo złych warunkach za najniższą krajową (1100 zł za pełen etat). I nie licz na premie, bo plany do zrealizowania są nierealne! Pracowałam tam długi czas, tylko dlatego, że nie mogłam znaleźć nic innego i premii nigdy nie widziałam, tak samo jak nie usłyszałam nigdy słowa \"dziękuję\". Złodzieje kradną na potęgę i to Ty jesteś opieprzana za to, że oprócz wykładania towaru, obsługi na najwyższym poziomi, zaangażowania w proponowanie dodatkowych produktów, sprzedaż wiązaną, miliona konkursów w których musisz brać udział i się starać, sprzątania półek itp. nie masz czasu obserwować każdego kąta w sklepie :/ A ochrona z Solidu jest do niczego :/ Kierownictwo też zarabia tam grosze - z-ca 1500 zł ( i nie ma co liczyć na więcej, bo premii tak jak mówilam nie ma) a kiero ok 2000 zł. Straciłam zdrowie dla tej firmy, a oni nawet nie potrafili podziękować za zaangażowanie, bo AM zaangazowania nie widzial !!!!! Dziewczyny, praca w Drogerii Natura to wyzysk emocjonalny i psychiczny !!!! BARDZO NIE POLECAM!!! Jest mnóstwo innych ofert pracy, gdzie płacą lepiej, a przede wszystkich traktują Cię lepiej !!
anonim - 2011-09-15 16:56:44 odpowiedz | cytuj
Serdecznie wspolczujemy pracownikom polbity wlasnie dzis przejmuje was interchem teraz zobaczycie jakie wielkie G.... bedzie
chytry - 2012-06-04 16:28:19 odpowiedz | cytuj
POLBITA okazała się silniejsza od INTERCHEM SA- właśnie zaczął się ostatni etap wchłaniania. :-)
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] , teraz będziemy mieć dużo kasy za nic :-) wszystkie astery na natury ,

haha dziwna fuzja ale na moją korzyśc-przynajmniej z pracy nie wylecę jak wszyscy w interchemie.
brawo dla zarządu POLBITA!
INTERCHEM to frajerzy
bardzo dopbrze - 2012-06-04 16:47:34 odpowiedz | cytuj
bardzo dobrze, chłopaki z prowincji przegrały
ENIGMA - 2012-06-12 10:25:27 odpowiedz | cytuj
Nie rozumiem w jakim celu na stronie internetowej Natury wiecznie widnieje otwarte stanowisko na AM o innych nie wspomnę. Jak to świadczy o firmie , że jest w ciągłej rekrutacji. Czyżby była tak duża rotacja na tym stanowisku.(strach się bać) Czy przypadkiem jest tak, że po odwiedzeniu sławetnej stronki "odwiedzacz" jest zasypywany cudami natury na mail.Masakra
wiki - 2012-06-23 09:41:03 odpowiedz | cytuj
zgadzam się, nie wierzyłam do puki się nie przekonałam na własnej skórze, dziewczyny tam udają miłe a by tobie nóż wbiły za plecami, obgadywanie, mierzenie klientów po prostu masakra, a praca jest tak że masz milion 200 rzeczy do zrobienia, chwalą ciebie a za chwile daja ci wypowiedzenie paradoksalna praca, poza tym stres- bo patrza na ciebie jak na wroga,a i odkąd zaczęłam tam pracować ciągle słyszałam ze ja wylecę a inna koleżanka wejdzie w moje miejsce, fakt nikt mi tego w prost nie powiedział, ale było słychać jak gadają na sklepie, po prostu upokażające a poza tym
ja zostałam zwolniona bo inna koleżanka by straciła prace, a tak mnie wykopali i robili wszystko bym jak najgorzej pracowała,a teraz wraca jeszcze jedna pani do sklepu do pracy po prostu c [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] stwo ...... nie polecam tej pracy, nawet wrogom, bo cokolwiek zrobisz będę inni robić byś robiła swoje zadania źle.jesli możecie nie pracujcie tam szkoda waszego zdrowia i psychiki
polbitowiec - 2012-06-28 20:45:46 odpowiedz | cytuj
z tego co wiem to w interchemie są związki zawodowe nszz solidarność , jeśli tak to swoim działaniem nas też mogą obejmować macie może jakiś kontakt do nich bo chętnie bym się zapisał ,może pracodawca zacznie traktować nas jak ludzi
uhm - 2012-07-02 14:52:17 odpowiedz | cytuj
U Was też już związki chyba są. Ale nic Wam to nie da, bo władzę ma wiadomo kto, więc każdy boi się cokolwiek zrobić. Poza tym niby macie różne działy itd a Wasza władza i tak ciągle wtyka wszędzie nos :-) jakby 1 osobowa firma. Ale żeby chociaż było to mądre działanie..:-)Reszta to tak na papierze i do zdjęcia. Moje szczęście, że już pracuję gdzie indziej.
interchem - 2012-07-04 08:49:46 odpowiedz | cytuj
A może się wam tak tylko wydaje, że przegrały?
Może sobie po prostu odpuścili, bo poziom kierownictwa Polbity był tak niski, że nie chcieli się brudzić?
hmm - 2012-07-04 14:50:01 odpowiedz | cytuj
Jeśli sobie odpuścili to szkoda, bo teraz to już na pewno wszyscy pożeganmy się z pracą i nie mówię tutaj o Interchemie ale również o Polbicie. Pani wiadomo jaka stawia tylko na money money jak w PRLu, więc każdy zwolniony pracownik to kasa. Żałuję, że pozbyli się P. Filipczyka. On przynajmniej na smyczy wszystkich trzymał i jakoś to było. To był dobry facet i inteligentny a teraz to same już nawet nie będę kończyła.
enigma - 2012-07-19 21:36:25 odpowiedz | cytuj
haha ha a ogłoszenie jak wiszą tak wiszą , jak możecie pracować w takim syfie kiedy macie świadomość , że na wasze miejsca jest wciąż rekrutacja jesus ??????
byly mag interchem - 2012-07-29 21:26:35 odpowiedz | cytuj
UWAGA UWAGA PRACOWNICY polbity odziedziczyliscie po interchemie kier.grubego slawusia prosze uwazajcie to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nieprzecietna, udaje przyjaciela a tak naprawde slucha i sortuje co komu pozniej powtorzyc i zdobyc na czlowieka haka ! niby takie flaki z olejem ale ,uwaga ! ,powaznie jest gorszy niz ten wasz co w moro lata!
byly mag interchem - 2012-08-02 08:28:44 odpowiedz | cytuj
Bedziemy cie grubasku pilnowac zebys nowych pracownikow nie przyjmowal do polbity bo wedle prawa powinniscie przyjac nas,to macie problem! aaaaa dobrze zbijaj palety!!!
anonim - 2012-08-17 23:22:46 odpowiedz | cytuj
po pierwsze nie interchem polbite tylko polbita interchem przejmuje.. zgadzam sie praca jest do kitu
anonim - 2012-09-04 08:50:40 odpowiedz | cytuj
Podobno powstał w Polbicie związek zawodowy, tylko blokują informację o nim pracownikom.
***

Zobaczymy co pokażą, może ktoś w końcu utrze nosa tym cwaniakom z zarządu.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość: