Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o DROGERIA NATURA-POLBITA

Pracowałeś w firmie DROGERIA NATURA-POLBITA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Magda - 2015-03-23 00:02:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja mam nadzieję tylko, że nowy prezes zwolni wszystkie rm-ki i da swoich ludzi, bo z tymi co są to polbity nie uratuje, niech przyjdzie nowa krew i niech skończy się to kumoterstwo między nimi, polityka spychologi zadań na kierowników, fochanie jak u dzieci, poniżanie pracowników niższego szczebla, itp., itd.
zdjecie uzytkownika
kakali - 2015-03-23 11:54:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W każdej pracy jest raz gorzej raz lepiej zawsze będzie coś nie tak .. Grunt to nie zwariować.. ja z takim podejściem idę zawsze do pracy są momenty, kiedy nawał wszystkiego przytłacza mnie ale wiem, że dzięki temu moje zawodowe doświadczenie wzrasta z każdym dniem ;) ludzie życie jest za krótkie żeby się jeszcze pracą przejmować ja nie mogę powiedzieć źle o pracy bo lubie kontakt z ludźmi i wystarczy wprowadzić atmosferę i do przodu;)zarobi jak zarobi no szału nie ma niestety , ale tak naprawdę to wszędzie podają większe kwoty a wychodzi to co wychodzi to już takie prawo i każdy stara się jak najlepiej wyjść dla siebie na tym ;)
zdjecie uzytkownika
gostynianka - 2015-03-25 20:10:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzisiaj byłam tam jako klientka po raz juz kolejny bardzo źle potraktowana. Pan kierownik myślał że opuściłam już sklep i puścił wiązanke do swojej młodszej koleżanki z pracy "jak widzę takie s..i które marają tylko towar..." - poczułam jakby ktoś strzelił mi w pysk jednak po chwili nabrałam powietrza i grzecznie podeszłam do kasy aby skasowano mi zakupione produkty żegnając się NA ZAWSZE Z TA DROGERIA!!! Moje kolezanki tez juz nie raz byly zle potraktowane przez tego pana - a ja sie dziwie ze w tym sklepiej zmieniaja sie tylko pracownice a bezczelny kierownik pracuje tam odkad tylko pamietam!!! chyba zaczne zbierac podpisy aby zwolnic tego pana ze swojego cieplutkiego taborecika!!
zdjecie uzytkownika
najgorszapraca - 2015-03-31 20:59:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca okropna , złe traktowanie , kasa beznadziejna , większość osób wytrzymało tam max 3 miesiące.
Przerwy 15 min z zegarkiem w ręku , kierowniczka faworyzuje "swoich" reszta ponizana. ..cokolwiek się zrobi to jest i tak źle :)
Nie widzę żadnej strony pozytywnej pracy w naturze !
Nie polecam , za taką stawkę można mieć prace o wiele przyjemniejsza i mniej męcząca
zdjecie uzytkownika
helena - 2015-04-02 08:09:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [najgorszapraca - 2015-03-31 20:59:53]:
A tobie jakoś się nie udało znaleźć lepszej pracy. Ciekawe dlaczego.
zdjecie uzytkownika
Kamila - 2015-04-02 15:44:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [helena - 2015-04-02 08:09:04]:
Weź się uspokój, co ty pracownik miesiąca jesteś. Jak ci się podoba praca, to spoko, pracuj sobie dalej. Ale co się ludzi czepiasz, piszą jak jest.
zdjecie uzytkownika
ekspert - 2015-04-03 10:02:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [helena - 2015-04-02 08:09:04]:
dziwne że takich pracowników jak helena firma jeszcze nie zwolniła, helena reprezentuje poziom poniżej zera
zdjecie uzytkownika
jelenia góra - 2015-04-07 11:03:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Pracuje w polbicie okolo 4 lat.owszem wyplata to najniższa krajowa ale ciężko teraz o lepiej płatna prace.jesli chodzi o kierowniczke jest naprawdę w porządku.podchodzi do pracownika z szacunkiem nigdy nie miałam problemu z dniami wolnymi.regionalna tez nie jest najgorsza.dziewczyny narzekamy na nasze przełożone ale nad nimi też są ludzie i musimy to zrozumieć
Mimo wszystko wiem ze nie w każdym sklepie jest tak dobrze Jak u mnie.powodzenia :)
zdjecie uzytkownika
Szczęściara - 2015-04-08 21:13:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam koleżanki.Pracuję również w Polbicie i już dłużej się nie da wytrzymać. Wszystko to jakieś popierdzielone jest.Mam do Was moje drogie jedno pytanie: co się dzieje z naszym odpisem na fundusz socjalny? Odpis wynosi powyżej 1000zł a my dostałyśmy żałosne 15 zł na Wigilię,które najpierw musiałyśmy wyłożyć ze swoich skromnych zasobów.
zdjecie uzytkownika
klientka - 2015-04-13 18:10:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Witam, trafiłam na to forum przypadkiem i nie mogłam się powstrzymać od wpisu. Szczerze współczuję wszystkim pracującym w sklepach Natura, szczerze mówiąc przestałam robić tam zakupy bo nie mogę patrzeć na to jak dziewczyny muszą robić tam z siebie idiotki. Przy kasie jestem zasypywana setką pytań i mam ochotę uciec zostawiając zakupy, wnioskuję że pracownice same nie wymyślają takich uwłaczających im i nam klientom praktyk. Gdy usiłuję coś kupić i potrzebuje pomocy czuję się jakbym rozmawiała z robotem który zadaje pytania które ma zaprogramowane w systemie, a przecież powinno się to robić intuicyjnie i w jak najkrótszej formie by nie męczyć klienta. Żal mi okropnie sprzedawczyń tam pracujących, nie wiem kto jest prezesem albo właścicielem tej firmy ale potwornie powinien się wstydzić, słyszałam że zarabia się tam najniższą krajową, wstyd !! Za takie ośmieszanie się powinny zarabiać dużo więcej. Jest to przypuszczam najgorsza praca w sklepie na rynku, ponieważ nigdzie indziej nie spotkałam takich praktyk jak w Naturze. W każdym innym sklepie potrafi się poszanować klienta, nie molestuje się go przy kasie ani jak robi zakupy. Jak idę do np. Rossmana zakupy stają się przyjemnością, dwa różne światy.
zdjecie uzytkownika
Budionny - 2015-04-14 07:59:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
Firma należy do najgorzej ocenianych pracodawców na polskim rynku pracy. Brak skutecznego systemu motywacyjnego, żałosne wynagrodzenie, atmosfera zastraszenia, idiotyczne pomysły marketingowe, brak elementarnego szacunku dla pracowników.
Jedyna nadzieja, że zbankrutuje wkrótce i zniknie pozostawiając po sobie złe wspomnienia i trochę smrodu.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2015-04-24 18:03:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [klientka - 2015-04-13 18:10:53]:
rany, ja też nie cierpię chodzić do natury. Atakują na każdym kroku, a przy kasie to już koszmar, a może to, a może tamto, świetnie pani wybrała, porzygać się można. Kto ma czas wysłuchiwac tych głupot, to trwa w nieskończoność. Dziwię się, że oni jeszcze mają klientów.
zdjecie uzytkownika
naturzanka - 2015-05-02 19:54:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ogólnie firma to dno. Jak nie wyzysk z pracownika to i z klienta. Zarząd to śmiech na sali, naślą jakiegoś g*wna i każą sprzedawać, czasami az wstyd... Pracuję tam przeszło 4 lata, na początku było fajnie, praca nie była ciężka, aż chciało się porozmawiać z klientem, a teraz? Podwyżki tylko dla wybrańców i to nawet nie dla kogoś kto zasłużył tylko kij wie czemu:P zero satysfakcji z pracy, ogólnie nie polecam i szukam czegoś innego
zdjecie uzytkownika
szener - 2015-05-27 21:44:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ma co się dziwić, że coraz mniej klientów jest w Drogerii Natura bo ostatnio jak słyszałam opinie to nie były one dobre, Raz, że drogo, a dwa, że pracownicy się strasznie narzucają. A im też współczuję, bo jednak sami z siebie tego nie mówią tylko mają odgórne zalecenia co do tego w jaki sposób się zachowywać.
zdjecie uzytkownika
miła - 2015-05-29 17:45:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie dość, że drogo to jeszcze mały wybór. A po drugie ostatnio szukałam toniku. Był tylko jeden ;) pustki na półkach, dziury, brud i syf. Dziewczyny pracujące co chwilę się zwalniają (na sklepie od pół roku wisi jedna i ta sama kartka z prośbą o przynoszenie cv), nie ma sensu pytać pracownic o cokolwiek, bo i tak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wiedzą - co mają wiedzieć, skoro po tygodniu się zwolnią. Przy kasie kolejka na 10 osób.
zdjecie uzytkownika
żenada - 2015-06-08 11:01:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ten pracodawca to dno, wodorosty i metr mułu zarobki żałosne do wymagań robienie z siebie wariata przed klientami którzy nie są z tego zadowoleni i coraz częściej rezygnują z zakupów w sklepie
zdjecie uzytkownika
tosia - 2015-06-29 11:48:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@żenada nie rozumiem twojej postawy, przecież reprezentujesz firmę i skoro jesteś jej twarzą to nie robisz z siebie wariata przed klientem ale bronisz prestiżu marki, szkoda że w kraju u nas nie ma takiej solidarności i identyfikacji pracownika z firmą.natomiast normalne że będąc sprzedawcą w drogerii masz styczność z niezadowolonymi klientami, zawsze się tacy znajdą
zdjecie uzytkownika
Kasi - 2015-07-03 10:04:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Zaproponowali mi 2 tyś brutto na stanowisku sprzedawcy. Ciągle czytam że pracuje się za najniższą krajową. Czy faktycznie zarabiałabym 2 tyś brutto czy to ściema ?????? proszę o szybka odpowiedz i jak jest z przerwami np pracuje 10 h i mam 15 minut na jedzenie to jest napisane w ich wewnętrznym regulaminie ?????
zdjecie uzytkownika
miła - 2015-07-04 19:25:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kasi - 2015-07-03 10:04:46]:
W Naturze nie ma czegoś takiego jak sprzedawca. I tak robisz wszystko- sprzedajesz, doradzasz, sprzątasz itp :p Jeszcze jakiś czas temu stawka to było 1300 zł na miesiąc :)
zdjecie uzytkownika
Żenada - 2015-07-05 15:29:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma która nawet nie zapewnia Ci ubrania służbowego wszystko musisz sama sobie kupić naskakujesz na klienta bo inaczej się tego nazwać nie da
zdjecie uzytkownika
Kasi - 2015-07-07 10:46:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I jak to jest , we wszystkich naturach jest przerwa 15 minut np. masz 11 godzin pracy i 15 minut przerwy ?????? oni maja to w regulaminie ????
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-07-11 00:05:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma do bani , gdy nie przyjęłam przedłużenia umowy o pracę był wielki żal - Jak to , po czym gdy sprawdziłam konto- to nie zarobiła nawet najniższej krajowej a pracowałam cały miesiąc. Nie polecam , wyzysk . Żal .
zdjecie uzytkownika
Zuza - 2015-07-26 21:47:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Region pomorski...najgorsza AMka jaką w życiu spotkałam!!!! Mobbing, mobbing, mobbing i jeszcze raz mobbing!!!!
zdjecie uzytkownika
Kruszynka - 2015-07-27 12:38:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Zuza - 2015-07-26 21:47:58]:
Nie ona jedna ... lubuskie wcale nie lepsze ;)
Ciekawa jestem kiedy firmę masowo zaleją pozwy o mobbingowanie pracowników bo to co tam się dzieje już przechodzi ludzkie pojęcie. Wiele osób mówi źle o kierowniczkach sklepów, ale im i tak należy się medal za to, że tyle czasu znoszą upokorzenia MR-ek. Pracownice to jedno, a wyciskanie z kierowniczek jak z cytryny wszystkich soków to drugie, najlepiej poobcinać etaty żeby zaoszczędzić a od ludzi wymagać niemożliwego i pracy za 3 osoby. Tylko pensja w tym wypadku mogłaby być chociaż podwójna. Chociaż wątpię czy jakiekolwiek pieniądze zrekompensowałyby tą chorą atmosferę w firmie, każdy w końcu nie wytrzyma ... a później zdziwienie, skąd ta rotacja???
zdjecie uzytkownika
jm - 2015-08-03 12:01:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dostałam propozycję pracy w naturze, w związku z tym mam pytanie, na jaki okres czasu dostaje się pierwszą umowę? czy jest to umowa na 3 miesiące czy dłużej?
zdjecie uzytkownika
gostynianka - 2015-08-09 23:27:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Naszą drogerie ludzie omijają szerokim łukiem tylko i wyłącznie przez bardzo wredne i nieprzyjemne zachowanie kierownika. Kilka razy był dla mnie nie miły i wręcz wyganiał mnie ze sklepu bo denerwowało go że chcę przeczytać skład jakiegoś kosmetyku lub zastanowić się nad wyborem koloru pomadki czy podkładu, nie mówiąc już o jakimś pytaniu na temat produktu. Kiedyś kazał mi zapłacić za tester który był bez kodu kreskowego i to też zdarzyło się nie tylko mi. Nie jest to tylko moja opinia ale większości gostyniaków (poczynając od starszych do młodszych). I każdy wybiera drugą drogerie znajdującą się dwa budynki od ww NATURY chociażby po to żeby zrobić zakupy w milszej atmosferze - zwróćmy uwage na to że tylko pan kierownik zostaje nienaruszony a cała reszta dziewczyn wymieniana jest notorycznie. Szkoda bo jadąc do Poznania za każdym razem robie zakupy w Naturze bo lubie ta drogerie.
zdjecie uzytkownika
Zenada - 2015-08-20 10:30:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mobbing mobbing i jeszcze raz mobbing straszą zwolnieniem na każdym kroku wymagają pracy za 10 za minimalną płace i ciągłe straszenie poniżanie pracowników przez MR to codzienność i ciągły strach taki pracodawca to dramat dziwie się że jeszcze nikt z tym do sądu nie poszedł ale może najwyższa pora
zdjecie uzytkownika
klientka - 2015-08-23 13:18:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gostynianka - 2015-08-09 23:27:20]:
Gostynianka, doskonale rozumiem o czym mówisz. Często, nawet bardzo często robiłam zakupy w Naturze ale niestety byłam zmuszona przestać i to właśnie przez Pana Kierownika, który czuje się tam jak pan i władca. Mam dziecko, a wiadomo jak to dzieci są ciekawe wszystkiego i chciałyby wszystkiego dotknąć. W bardzo nieprzyjemny (dla mnie i mojego dziecka) zwrócił mi uwagę, że mam pilnować dziecka i mamy niczego nie dotykać. Mam też siostrzenicę, która jest nastolatką i też nie ma już zamiaru robić tam zakupów, bo jak twierdzi od samych drzwi czuła się tam jak złodziejka i dosłownie na karku czuła oddech Pana Kierownika, który podążał za nią przez cały sklep, aż do wyjścia.
I jak tu później robić zakupy? odechciewa się wchodzenia do tego sklepu. Ciekawe tylko jak zachowuje się w stosunku do dziewczyn, które tam pracują skoro klientów traktuje w taki a nie inny sposób.
zdjecie uzytkownika
małgosia - 2015-08-23 17:12:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bardzo lubię drogerie w Gliwicach miła atmosfera ciekawe promocje ostatnio nawet kupiłam nawet coś przez sklepik internetowy myślę że bycie klientkom natury to całkiem dobra sprawa. Dziewczyny zawsze uśmiechnięte. Pewnie duzo muszą znieśc skoro niektóre klientki maja problem z zachowaniem się w sposób w jakby były panami niewolników. Kiedys pracowałam w pewnej znanej firmie odzieżowej i wiem jak wygląda zachowanie klientów od drugiej strony . Wchodzenie na beszczelnego z jedzeniem plamienie wszystkiego lodami, wieczna postawa roszczeniowa. Ale taki jest handel.
zdjecie uzytkownika
Jurgen - 2015-08-25 17:02:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej wołam aktualnie zatrudnionych Kierowników Drogerii. Pokażcie sie i opowiedźcie mi jak się wam pracuję wkrótcę sam dołącze do waszej ekipy w jednym mieście. Nie mogę póki co powiedziec o jakie miasto chodzi. Proszę was podzielcie się wrażeniami i doświadczeniem z codziennym zarządzaniem zespołem.
zdjecie uzytkownika
Jurgen - 2015-08-25 17:03:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej wołam aktualnie zatrudnionych Kierowników Drogerii. Pokażcie sie i opowiedźcie mi jak się wam pracuję wkrótcę sam dołącze do waszej ekipy w jednym mieście. Nie mogę póki co powiedziec o jakie miasto chodzi. Proszę was podzielcie się wrażeniami i doświadczeniem z codziennym zarządzaniem zespołem.
zdjecie uzytkownika
Jurgen - 2015-08-25 17:07:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej wołam aktualnie zatrudnionych Kierowników Drogerii. Pokażcie sie i opowiedźcie mi jak się wam pracuję wkrótcę sam dołącze do waszej ekipy w jednym mieście. Nie mogę póki co powiedziec o jakie miasto chodzi. Proszę was podzielcie się wrażeniami i doświadczeniem z codziennym zarządzaniem zespołem.
zdjecie uzytkownika
ona - 2015-09-07 15:02:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najlepszy hit to jak kasjerka mówi mi za każdym razem że dokonałam dobrego wyboru, i tak każdemu w kolejce :DD Tak jest to nieszczere że na wymioty zbiera, biedna dziewczyna jest zmuszona kłamać cały dzień, na to chyba powinien być paragraf.
zdjecie uzytkownika
klientka - 2015-09-09 20:03:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nigdy więcej nie zrobię zakupów w Naturze na ul. Piotrkowskiej w Gdańsku...Kierowniczka strasznie niemiła i krzykliwa nie wspomnę o pracownicach...nie wiem co się stało z dziewczynami które pracowały tam wcześniej??? było miło wesoło i chętnie tam wpadałam... a teraz...
zdjecie uzytkownika
pulley - 2015-09-24 23:21:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na pewno takie sytuacje nie działają korzystnie na psychikę osób pracujących w firmie. Szkoda tylko, że niektórzy właściciele nie potrafią żadnej innej metody zastosować w swoim biznesie jak tylko metodę bata. To na dłuższą metę przyniesie więcej problemów niż korzyści, ale przecież nikt nie będzie na siłę swoich zmian wprowadzał.
zdjecie uzytkownika
Pati - 2015-11-11 19:29:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy jest to normalne w Drogeriach Naatura, że jak idę na przerwę śniadaniową i papieroska zastępuje mnie na tej samej kasie koleżanka, jak jestem zajeta na sklepie to inna a na koniec dnia to ja odpowiadam za manko na kasie a nie wspólnie z koleżankami, które przecież też obsługiwały tę kasę. Jak jest u Was w sklepach, czy nie powinna być tylko jedna osoba do jednej kasy?
zdjecie uzytkownika
kana - 2015-11-13 09:23:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A mi brakuje tego że zawsze na kasie pani zagadywała i wychwalała moje zakupy. Teraz jest tak zasadniczo.
zdjecie uzytkownika
maniek - 2015-11-15 15:42:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kana chyba troche przesadzasz, już na nie, bo ktoś nie skomplementuje zakupów, średnio to fajne. Poza tym wydaje mi sie, że u nich nie jest jeszcze taka zła praca np, jako kierownik drogerii masz szanse na naprawde dobre zarobki no i to niewielkim kosztem, bo jak masz to 3 letnie doświadczenie to wiesz już co i jak.
zdjecie uzytkownika
E - 2015-11-22 15:59:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@Pati u nas czasem bywa, że stoi kilka osób, bo np osoba logowana jest na sklepie i zajmuje się obsługą klienta, wtedy liczymy na czyjejś kasie, ale wcześniej uzgadniamy z daną osobą czy w razie takich sytuacji, kiedy ona nie będzie mogła podejść policzyć my możemy to zrobić. Jeśli występuje manko, co należy do rzadkości rozliczamy to na wszystkie liczące na tej kasie danego dnia. Kwestia dogadania się miedzy sobą. Jeśli jesteś nową osobą w zespole i czujesz się niepewnie, powinnaś zaznaczyć, że wolałabyś stać sama na swojej na kasie, skoro tylko Ty za nią odpowiadasz.U nas pracuje się na dwóch kasach w ciągu dnia, więc nie ma żadnego problemu, gdy jedna osoba nie wyraża zgody na liczenie. Nie mniej jednak pracujemy ze sobą dość długo i mamy do siebie zaufanie. Natomiast jeśli mamy nową osobę i dopiero się uczy nie liczymy bez jej zgody podczas nieobecności. Tak jest najsprawiedliwiej.
zdjecie uzytkownika
453 - 2015-12-04 00:01:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hej nie wiem czy pamiętacie że jakiś czas temu firma Drogeria Natura, szukała kierownika, menedżera w Błoniach ..ciekawe czy niedługo znów coś wstawią
zdjecie uzytkownika
Asia - 2015-12-22 12:39:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ogólnie lubię chodzić do tej Drogerii,do Drogerii Natury w Nowogardzie,ale niestety są tam tylko dwie miłe Panie.Kierowniczka jest bardzo pomocna ,w każdej sytuacji doradzi i taka młoda dziewczyna w blond włosach.Niestety jest tam też jedna Pani,która jest stale niezadowolona z życia.Nie wiem nawet jak ma na imię,jest szczupła i ma długie brązowe włosy,za ładna nie jest.Ma takie duże oczy i jest zawsze bez makijażu.Za każdym razem kiedy poproszę ją o pomoc,ona nigdy nie podejdzie do mnie ,nigdy nic nie wie i ma głupie odzywki.Ona olewa klienta,nie tylko mnie ale innych też,bo widziałam.Więcej już tam nie pójdę jak ona będzie.Weźcie zwolnijcie tę kobietę,ponieważ niedługo nikt tam nie będzie chodził.
zdjecie uzytkownika
huhu - 2015-12-26 03:45:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@453 w błoniach szukają teraz też administratorów ds. technicznych. Wymagają 4 letniego doświadczenia, ale jest zapewniona umowa o pracę, więc stabilne zatrudnienie jest zapewnione.
zdjecie uzytkownika
dcfvb - 2015-12-28 14:28:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@huhu ciekawe czy podobne warunki pracy oferuja tez na inncyh stanowiksach na przyklad jako specjalsita do spraw kontroli wewnetrznej albo ds kluczowych klietnow
zdjecie uzytkownika
ala - 2015-12-30 17:57:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ogólnie maja dobre warunki panujace na zakładach oraz warunki zatrudnienia, mam znajomą ktora bardzo sobie chwali prace tam i mowi ze od stycznia beda przyjecia :)
zdjecie uzytkownika
darek - 2016-01-01 23:43:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
natura to po pierwsze znana marka, która nie ma najmniejszych szans na splajtowanie. Poza tym chyba nie mają problemu z oferowaniem umowy o pracę, a szukają na wysokie stanowiska obecnie.
zdjecie uzytkownika
BŁONIE - 2016-01-12 11:09:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Błoniu, nie w błoniach, prostaki
zdjecie uzytkownika
i - 2016-01-12 15:03:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dokładnie, w Błoniu.. :) Może ktoś nie zna tej miejscowości, nie ma co się denerwować. A co do Natury, to fajny sklep, choć jak dla mnie ma dość mały asortyment jak na drogerię.
zdjecie uzytkownika
Ziemowita - 2016-02-07 14:56:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Drogerie Natura to najgorszy badziew jaki może być! Wycofują fajne produkty a zamiast tego dają jakiś tani szajz, wszystko pooblekajne, porozwalane, jeszcze że tak powiem nas**ć i rozmazać i będzie się to komponowało. Obsługa sklepów żałosna, z resztą tak jak i klienci - wieś wsią popychana, kiedyś chodziłam bo było lepiej, teraz kicha totalna...
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rekrutacja przebiegała w hotelu w moim mieście, przeprowadzały ją kierownik regionalna oraz Pani z działu rekrutacji.
Pytania: Pytania zadawane były dość typowe- jak na stanowisko kierownika , jak poradzić sobie z kradzieżą pracownika, ustalaniem grafiku pracy, ogólnie oparte były na dużą odporność na stres.
zdjecie uzytkownika
leko - 2016-02-07 15:18:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ziemowita - 2016-02-07 14:56:23]:
wycofują te produkty które są dla nich po prostu nie opłacalne i myślę , że najlpiej oni sami wiedzą które to. Chcesz mieć na to wpływ aplikuj na kierownika drogerii
zdjecie uzytkownika
Ziemowita - 2016-02-07 19:22:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [leko - 2016-02-07 15:18:59]:
Myślisz że kierownik ma na to wpływ? Wątpię :P Kierownik lata po sklepie jak głupi i ogarnia cały ten syf albo opiernicza się za całą resztę

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DROGERIA NATURA-POLBITA

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert