Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o DROGERIA NATURA-POLBITA

Pracowałeś w firmie DROGERIA NATURA-POLBITA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
M - 2014-01-22 10:49:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też pracowałam w polbicie i uważam że jeszcze chwilka i już bedzie po niej higienika napewno ją kupi i zabierze cała centralę do siebie sklepy przetrwają zapewne.Jeżeli chodzi o atmosferę w polbicie to jest taka sobie dziewczyny lubia się obgadywać.
zdjecie uzytkownika
panna anna - 2014-01-26 21:57:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy cos wiadomo odnośnie nowego AM w gdansku?
zdjecie uzytkownika
. - 2014-01-27 10:23:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To Pan (usunięte przez administratora). juz nie pracuje czy na inny rejon poszedl.
zdjecie uzytkownika
sytuacja - 2014-01-30 11:09:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hey, może ktoś z branży wie, czy Natura została przez kogoś kupiona w końcu? Wszędzie słychać plotki, ale nic się nie dzieje. Każdy czeka na zmiany, wiele osób już zwątpiło i nawet ci, co siedzą "na górze" opuszczają szeregi natury (ostatnio jakieś dwie szychy z długim stażem w polbicie). Co prawda grupowe zwolnienia się skończyły wraz z tamtym rokiem, ale żadnej poprawy nie widać.Ktoś coś wie?
zdjecie uzytkownika
. - 2014-01-30 11:19:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hHygienika prowadzi rozmowy,potem pewnie trzeba bedzie czekac na zgode UOKiK,to tez pewnie chwile potrwa,kto madry to sie ewakuuje tak bylo tez jak kupil polbite interchem.Hygienika prowadzi siec Dayli,tam dziewczyny maja 1/2 etatu,poczytajcie sobie na forum schleckera jak to tam wyglada,wedlug mnie nie zaciekawie.
zdjecie uzytkownika
cccccc - 2014-02-01 15:35:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sytuacja - 2014-01-30 11:09:18]:
Hej ja pracuje w Naturze ale nic nie wiem, nic kompletnie. Dobrze że wiem gdzie pracuje:) oni są śmieszni oni sami pewnie nie wiedzą co dalej ze sobą mają robić a co dopiero my!!!!! Wymyślili jeszcze w tam tym roku premie kwartalne!!! czyli jak za 3 msc z rzędu zrobił sklep plan kazdy pracownik odrzymuje taka 3 msc premie w nagrode. Najśmieszniesze jest to że pramie miały być wypłacone razem z pramią miesiącną do 20 a tydzień przed Pan dyrektor nic na ten temat nie wiedział ile ma być tej premie i jak to rozwiązać, suma sumarum czekamy do 7 lutego na pramie kwartalne ale jaka będzie to kwota??????? to jest wielka zagadka i niewiadoma??????????? :0 śmiech na sali pewnie jakiś skromne 100 zł :/
zdjecie uzytkownika
helena - 2014-02-18 09:18:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [cccccc - 2014-02-01 15:35:44]:
Jak nic nie wiesz, to sie nie odzywaj i nie oceniaj innych. Jak dla ciebie 100 złotych to śmieszna kwota, to zawsze możesz iść pracować gdzie indziej, jeśli ktoś ciebie w ogóle zatrudni.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-03-01 10:04:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [helena - 2014-02-18 09:18:04]:
wygląda na to że wiesz dużo, więc podziel się z nami swoją wiedzą
zdjecie uzytkownika
BIGOS - 2014-03-03 17:03:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-03-01 10:04:01]:
Hey
JA PRACUJĘ W DROGERI JAKIEŚ O 9 MIESIĘCY,JESTEM ZWYKŁYM SPRZEDAWCĄ I POWIEM SZCZERZE ŻE BYWA RÓŻNIE RAZ LEPIEJ RAZ GORZEJ ALE CZY TO NIE W KAŻDEJ PRACY TAK JEST? NIGDZIE NIE BĘDZIE IDEALNIE ZAWSZE JEST COŚ. ALE TO JEST PRACA I IDĄC DO NIEJ REALIZUJĘ SIĘ W 100% DOSTAŁAM DUŻY KREDYT ZAUFANIA I CIESZĘ SIĘ KAŻDEGO DNIA ŻE MAM TĄ PRACĘ I ŻE JEST WŁAŚNIE TAK A NIE INACZEJ.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
zorientowana - 2014-03-05 14:33:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Bywa roznie raz lepiej raz gorzej znam kilka osob pracujacych w roznych drogeriach i powiem tak wszedzie jest tak samo.. sama sie staralam tam dostac do pracy klimatu pracy tu nie oceniam ludzi sobie go tworza.. Ale obiektywnie to minimalna krajowa jakies rabaty dla pracownikow na 10 20 % tylko z tym problem ze u konkurencji taniej nawet bez rabatu na nie wszystkie produkty ale jednak. Polityka cenowa polbity kuleje max nowe stroje kampanie nic nie daja i kadra pracownicza tez nie zadowlona. Polbita jest niczym brzydka panna na wydaniu wlasciciel chce ja sprzedac i spieniezyc i pozbyc sie problemu. Pracownicy za to maja nie latwo. za jedyne tysiac dwiesci zloty masz charytatywnie pracowac po godzinach nadgodziny zapisywane sa w jakis magicznych zeszytach oddawane przy okazji . Praca w godzinanch nocnych na umowe zlecenia co by czlowiek wiecej nie zarobil. Zabawne ten sam pracodawca gdzie pracujesz na stale zatrudnia zleca Ci nocke odmowisz lecisz.. Inwentury gdzies w kraju za jedyne 50 zl umowa zlecenia a trzeba jesc kanapik nie wystarczaja Wyglad dziewczyn panuja kanony piekna z wytycznymi z gory gdzie pracodawca ma decydowac o ilosci wlosow na glowie doborze makijazu.. jak rowniez szminki na ustach.. slowem smiech na sali Premia najwiekszy debilizm swiata wszyscy o tym mowia nikt nie widzial. i niekonczace sie sms dziewczynki chlopaki wyrobcie dzien brakuje 200 500 zl to naiwne dziewczęta robia zakupy by zagwarantowac usmiech kierownika na twarzy... chcecie wiecej napiszcie to temat na ksiazke ... jak ktos mi nie wierzy juz widze ta propagande ktora sie tu pojawi naduzyc jest wiecej ciesze sie ze nie przeszlam rozmowykwalifikacyjnej za duzu pieniazkow chyba chcialam.
zdjecie uzytkownika
ika - 2014-03-07 20:19:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fakt Nanturka dostaje w tylek od konkurencji wlasnie dostalam wyplate i mam dosc to tylko minimalna krajowa. Opinie wyzej sa prawdziwe troche pracuje tam wiec znam to z autopsji to wina crntralnego kierowania kierownik nie robi nic nie ma wplywu na polityke to tylko poganiacz niewolnikow. Area menager to tylko kontrole czy jest czysto nie potrafia nic zrobic kiedy konkurencja puka do bram i obroty spadaja. Bony na swieta nie pamietam zeby byly kiedykolwiek podobnie jak premia. Ciagle rotacja pracownikow albo zwalniaja albo sami odchodza.Krzywo sie usmiechniesz to cie zwolnia. I ciagle robienie problemow o rzeczy blahe i nie docenianie pracownika. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
naturystka - 2014-03-19 14:28:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a wiecie coś może czy to prawda że będą zwalniać kierowników w DN i zatrudniać nowych?
zdjecie uzytkownika
natka - 2014-03-19 20:45:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [naturystka - 2014-03-19 14:28:35]:
Jesli to prawda co piszesz albo sie obawiasz o swoj kierowniczy tylek to nareszcie. AM i kierownicy powinni dostac w tylek znaczy wywalic za wynik finansowy firmy. Czemu redukcje maja dotykac zwykle konsultantki skoro gora z tym nic nie robi a w koncu za to odpowiada. Dwa nietykalne gatunki Am i kierownik razem zamieciemy wszystko pod dywan i zwolnimy nie winne osoby bo polka nie byla umyta. Am i kierownicy powinni odpiwiadac czemu nie mam premi a sklep planu a firma zysku.
zdjecie uzytkownika
helena - 2014-04-01 09:37:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak byście w sklepach dobrze pracowały to by było inaczej. Tylko narzekacie, pieniędzy za mało, pracy za dużo, najlepiej leżeć i nic nie robić. Weźcie sie za robotę, a jak się nie podoba to zawsze możecie się same zwolnić.
zdjecie uzytkownika
pracowniki - 2014-04-01 13:41:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [helena - 2014-04-01 09:37:06]:
helena widac że nie masz co robić skoro ciągle tu piszesz, domniemam że pracujesz w biurze w Błoniu i masz dobrą pensje, w sklepie powinien być dobry towar żeby go sprzedać, klient nie jest 'ciemną masą'' której można wcisnąć kit
zdjecie uzytkownika
basia - 2014-04-01 19:12:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [helena - 2014-04-01 09:37:06]:
Helena nie osmieszaj sie kimkolwiek jestes pania z biura AM czy kierownikiem w polbicie nigdy nie bylo i nie bedzie dobrze bo pracownika sklepu traktuje sie jak smiecia albo na umowe zlecenia albo za minimalna krajowa z obietnica premii ktorej na oczy nie widzialam od poczatku mej pracy. A zwolnilam sie sama za inteligentna bylam bo nie lyklam kitu Hebe to piekarnia nie drogeria. Nie konkurencja Bawi mnie twoj wpis bo pokazuje prawde o polbicie jak gora skonczy porzadki z sklepami to zajmie sie kierownikami od siedmiu bolesci i AM ktorzy jak za gierka maluja trawe na zielono udajac ze jest cool jest zysk jestesmy potega. Poza tym prawda jest taka ze to forum opini ma pokazac pracodawcow i co prawda w oczy kole ze polbita to minimalna krajowa umowy smieviiowe na zlecenie tyranie po 12 h protesty koncza sie zwolnieniem. Sugerujesz ze takie warunki pracy to luxus smieszna i zalosna wystarczy wejsc na strone natury widac jak firma jest rozwojowa ciagle ogloszenia o prace bo wszyscy pracownicy be i fe . Czy po prostu polbita to tylko pracodawca sezonowy niczym zbieranie wisni w sadzie. Niestety tak widzialam to prace. Sezonowa smieciowa i tyle pogodz sie z tym. Powodzenia przy sprzedazy firmy.
zdjecie uzytkownika
Bystra - 2014-04-01 21:34:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystich, w Błoniu poszukują pracownika jako specjalista ds. inwestycji. Ogłoszenie jest na necie od jakiegoś czasu, może napisać ktoś o co chodzi? Jak pracuje się? Opinie o firmie i płacach?
zdjecie uzytkownika
błonie - 2014-04-02 09:38:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Bystra - 2014-04-01 21:34:39]:
siedziba w Błoniu ma być zamknieta po sprzedaży firmy
zdjecie uzytkownika
helena - 2014-04-02 15:17:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [basia - 2014-04-01 19:12:14]:
Jak pracowałaś tak jak piszesz to nic dziwnego że masz problemy. Przecież ty nie umiesz pisać po polsku.
zdjecie uzytkownika
basia - 2014-04-02 17:59:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [helena - 2014-04-02 15:17:51]:
Zabolala prawda o firmie jak czytac ze zrozumieniem nie umiesz to do podstawowki. Problem to masz ty ... Napisz cos pozytywnego o firmie natura .. Prawda boli tak jest zarzadzana jak pisalam wyzej. Nie osmieszaj sie i pisz na temat opinie o firmie czyli zarobki godziny pracy atmosfera... A nie bluzgi na poziomie Area Menagera z polbity tu jest forum nie polbita i nie twe podworko








zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-04-02 18:29:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [basia - 2014-04-02 17:59:03]:
zgadzam się z ''basią'' helena niech pisze na temat. Pozwala sobie na ocenianie zamieszczonych opinii, lepiej niech to zostawi dla siebie, bo jak widać nie ma nic ciekawego do powiedzenia.
zdjecie uzytkownika
... - 2014-04-02 21:53:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Basia a to w Polbicie tak mowia ze Hebe to piekarni a nie drogeria?Pewnie tak twierdza te osoby co sie nie dostaly.
zdjecie uzytkownika
Stokrotka - 2014-04-03 08:01:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mylisz się Heleno.
Koleżanki i koledzy piszą prawdę.
W firmie płacą mało.
Wobec pracowników stosuje się mobbing.
(usunięte przez administratora) Fluktuacja kadr w firmie bardzo wysoka.
Stres naokrągło.(usunięte przez administratora) Przyjście do pracy to po wielokroć strach- czy to już dziś... czy jeszcze nie. Masakra jakaś.
Ryba psuje sie od głowy, bo dziewczyny w sklepach są OK.
Trzeba zmienić zarząd i najwyższe władze by w tej firmie pojawił się nowy duch, wiara i nadizeja. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-04-03 08:48:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Stokrotka - 2014-04-03 08:01:40]:
Zgadzam się w 100 % co do wypowiedzi Stokrotki.
zdjecie uzytkownika
Polbud - 2014-04-10 19:19:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [błonie - 2014-04-02 09:38:10]:
A kiedy sprzedaż? To kto ma kupić Dary i gdzie potem będzie siedziba w Mazowieckiem?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
34 osoby obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DROGERIA NATURA-POLBITA
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x