Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o DROGERIA NATURA-POLBITA

Pracowałeś w firmie DROGERIA NATURA-POLBITA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
violet - 2016-02-09 18:59:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@KONK to w końcu kupiłaś ten kolor czy nie? Jeśli na półce był napis że konkretnie ten produkt jest przeceniony to powinnaś się kłócić. Chyba aplikuję na stanowisko sprzedawcy bo mam już doświadczenie a firma oferuje fajne warunki, m.in. bony rabatowe
zdjecie uzytkownika
klyjentka - 2016-02-12 13:59:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
violet serio? Chcesz iść na sprzedawcę do Natury bo mają 20% rabatu na swoje zakupy za 50 zł?? Czytam i nie wierzę ...
zdjecie uzytkownika
korno - 2016-02-12 15:02:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zawsze kiedyś się wykorzysta te bony @klyjentka. Wiadomo, że codziennie nie kupujesz ich produktów, ale zawsze to coś. Sprzedawca też i podstawę ma niezłą, koło 1600 netto.
zdjecie uzytkownika
szok - 2016-02-13 18:13:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Coś mi się wydaję że jakiś zdesperowany dyrektor albo inny przełożony wypisuje tu opinie żeby podnieść statystyki, żenujące
zdjecie uzytkownika
tomek - 2016-02-14 15:38:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no właśnie na pewno dla studentki to jest dobra opcja, moze popracować, zarobić troche też no i co w tym dziwnego, ze bony sa atrakcyjne, jako sprzedawca masz też inne benefity oczywiście.
zdjecie uzytkownika
Zośka - 2016-02-15 10:15:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tomek - 2016-02-14 15:38:14]:
a mógłbyś podać jakie? bo mam zamiar aplikować na stanowisko sprzedawcy a chętnie przeczytam opinie
zdjecie uzytkownika
dindol - 2016-02-17 13:55:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zośka, zwykle każdy pracodawca aby zachęcić ludzi do pracy daje spore upusty na własny asortyment. Tak tylko się zastanawiam - gdzie wy widzieliście informacje że firma nadal poszukuje pracowników.
zdjecie uzytkownika
IWONA - 2016-02-22 12:22:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [miła - 2015-07-04 19:25:53]:
SPRZEDAWCA DOSTAJE 1860 ZŁ BRUTTO A NIE 2000ZŁ
zdjecie uzytkownika
tatjana - 2016-02-22 12:24:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@iwona czy to odpowiednia stawka zależy opd tego czy sprzedawca dostaje oprócz podstawywynagrodzenia jakieś dodatkowe prowizje, może ktoś odpowie kto pracuje
zdjecie uzytkownika
...... - 2016-02-25 22:36:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Podajcie nazwe trony link do tego programu by pit pobrac.
zdjecie uzytkownika
Hee - 2016-03-03 19:05:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyta się metki co się do rąk bierze!!!! A po tym pretensję.....
zdjecie uzytkownika
Kaja - 2016-03-04 21:18:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ! Właśnie dostałam propozycje pracy jako kierownik placa na rękę 2500 +premia.Chyba nie jest źle , zobaczę jak będzie!
zdjecie uzytkownika
nazwolnieniu - 2016-03-09 23:09:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [tatjana - 2016-02-22 12:24:46]:
Jako sprzedawca dostajesz najniższą krajową i bony -30%. Ewentualnie jakieś stare promocje produktów za grosz ale to już zależy od kierownika. Niestety wypłata nie jest adekwatna do wykonywanych obowiązków, kto pracuje lub pracował ten wie...
zdjecie uzytkownika
bogna - 2016-03-14 15:50:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakie są obowiązki pracownika w Drogerii -Natura?, wszędzie sprzedawca wykonuje podobne czynności, @nazwolnieniu może napiszesz co konkretnie było nie tak?
zdjecie uzytkownika
nowa - 2016-04-29 12:26:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba 1360zl...premia?jaka premia...jak dobra sprzedaz premie dostaja sprzedawcy sklepy w Warszawie i okolicach-podzial na klastry...czym dalej od Warszawy zero premi...przyklad sprzedawca w Warszawie za podniesienie sprzedazy dostaje np. 500zl do wyplaty...okolice do ilus tam km Warszawy 300zl a poza obrebami Warszawy 0zl :)
zdjecie uzytkownika
antko - 2016-04-29 12:27:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
poważnie mówicie o tych zarobkach powyżej czy to jakiś żart
zdjecie uzytkownika
pracownik pati - 2016-05-02 00:33:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Szef wszystkich szefów, niby właściciel drogerii natura.. porażka.. przy ostatnich kontrolach w drogeriach natura w regionie zachodniopomorskie potraktował kierowników jaki pracowników jak śmieci.. za parę groszy. Ludzie się zwalniają i zostają zwalniani za dosłownie głupoty po kilkunastu latach pracy w drogerii natura(NIEKTÓRZY ZOSTAJĄ ZWOLNIENI Z WIELKIM BAGAŻEM DOŚWIADCZEŃ I WIEDZY.., nikt takich ludzi nie zastąpi). Każdy chwalił pana Marka kiedy przeprowadzał kontrolę w drogeriach robił to po ludzku.. pan Łukasz powinien brać przykład z poprzednika.
zdjecie uzytkownika
Lena - 2016-05-02 14:54:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wyzysk i praca niewolnicza. Zero poszanowania dla pracowników.Trzeba ich omijać szerokim łukiem.
zdjecie uzytkownika
Sisi. - 2016-05-02 16:35:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się!!! Pan Marek był ludzki , a ten uważa się za kogoś lepszego niż jest w rzeczywistości! Wszyscy się Zwalniają i sam będzie pracował i dajcie mu najniższa krajową! Uważam, że ma manie wyższości! Szczerze.... Nikt nie bedxiesz chciał pracować w Drowerki Natura przez niego!
zdjecie uzytkownika
Poly - 2016-05-02 19:05:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A do tego Pan Łukasz uważa wszystkich za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i bande [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] A dodam, że wielu pracowników pracujących w Drogerii jest dobrze wykształconych. Wogóle ciuchy i buty we własnym zakresie i mają w nosie że musisz wydać własne pieniądze a na czarno trzeba i w balerinkach. Zadnych dopłat za to że sama kupujesz ciuchy we własnym zakresie . Pracodawca powinien zapewnić pracownikom wodę do picia a Natura NIC! Traktują pracowników jak niewolników! Znam drogerie które zimą były otwarte nawet w temp 9 stopni Celsjusza i nikt się nimi nie martwił! Dodam, że to nie zgodne z przepisami pracy i karalne!
zdjecie uzytkownika
Lena - 2016-05-03 20:48:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dyrektor Łukasz to komletne zero; nieokrzesany burak itp.
zdjecie uzytkownika
Kaja - 2016-05-05 10:15:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Ja już od 09.05.16 obejmuje stanowisko kierownika .Mam pytanie , jak się pracuje?
zdjecie uzytkownika
Kaja - 2016-05-05 10:16:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Ja już od 09.05.16 obejmuje stanowisko kierownika .Mam pytanie , jak się pracuje?
zdjecie uzytkownika
nowinka - 2016-05-05 19:33:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wspolczuje ..a raczej moze powinnam pogratulowac odwagi...przy tym co sie dzieje objac funkcje kierownika.Nowy Pan Dyrektor to osoba nie nadajaca sie na to stanowisko...wszystko co wprowadza...swoja tyrania pograza ta firme i opinie o niej.Ludzie pracuja tam za 1360zl ...a zakres obowiazkow jak dla 3-4 osob..firma wymaga ubioru..kolor czarny spodnie buty koszulki na nie zapewnia ubioru ani zadnych dodatkow z tego tytulu.nie zwraca tez pieniazkow za zakup.trzeba to robic z wlasnej wyplaty...czy to zgodne z kodeksem pracy?raczej nie...byly rabaty dla pracownikow-BYLY marne 20% 4rabaty w miesiacu na zakupy do 50zl...BYLY... PAN DYREKTOR nas ukaral i nie ma :)tylko za co? firma nie zapewnia wody w razie uplaow ani innej pomocy pracownikowi nawet w zimie kiedy temperatura na sklepie w niektorych punktach nie przekraczala 10stopni...zero zainteresowania ludzmi..pracownicy uwijaja sie jak mrowki kazdego dnia czesto nie maja czasu pojsc do talety lub przez 11h cos zjesc.I tak bylo czasem ciezko ale teraz kiedy Panem jest Pan Łukasz to juz nie da sie pracowac..nie wiadomo w co rece wlozyc..2 kasy czynne do konca pracy..gazetki w godzinach pracy?to niemozliwe szczegolnie kiedy drogeriia nie jest wolno stojaca tylko znajduje sie w obiekcie ktorym ktos zarzadza zamyka...Prosimy zeby Pan Łukasz najpierw wszedl na grafik i popracowal jak inny pracownik cala gazetke-od jej przygotowania do konca-moze wtedy bedzie mial o czyms pojecie!!!!!zapraszam go na kase i rozmowe z klientem ktory jest pierwszym klientem i kupuje np.rzecz za 9,99zl a placi banknotem 200zl a pogotowia w kasach nie moga przekraczac 200zl...a w sejfie tylko 100zl na rozmienienie-piszac to sama sie teraz do siebie smieje ze nawet 5latek nie wpadl by na taki pomysl bo to nie logiczne.szykoja sie masowe wypowiedzenia pracownikow...a ile ktos nie pojdzie szybko po rozum do glowy i nie podziekuje za wspolprace Panu Łukaszowi i nie zatrudni kogos z jakims doswiadczeniem w tej firmie pasja i realnym podejsciem kto nie bedzie traktowal swojego pracownika gorzej niz smiecia!!!!
zdjecie uzytkownika
nowinka - 2016-05-05 19:38:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wkradla sie literowka...chodzilo o przygotowanie gazetki w godzinach nocnych....
zdjecie uzytkownika
nowinka - 2016-05-05 19:47:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chcialam tylko sprostowac ze jednak bony bede-juupppiii tylko ze specjalnymi kodami..bo traktuja tam kazdego jak zlodzieja....moze faktycznie pracowaly tam osoby nieuczciwe ale nie powinno kazdego mierzyc ta sama miara i z gory zakladac zlodziejstwo i przekrety...to bardzo narusza godnosc osobista i dume kazdego oczciwego pracownika :(
zdjecie uzytkownika
łucja - 2016-05-05 21:41:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widocznie Natura przejechała się kilka razy i teraz są ostrożni wobec wszystkich pracowników
zdjecie uzytkownika
Pati - 2016-05-05 22:45:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To może niech sami pójdą pracować za marne grosze w takich warunkach i patrzą sobie na ręce, a nie w każdym widzieć złodzieja? Powinni się wstydzić tego jak traktują ludzi i ile im płacą. Wstyd. Wyzysk .
zdjecie uzytkownika
malenka - 2016-05-05 22:57:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Lena - 2016-05-02 14:54:35]:
Zgadzam się z przedmówcą -nowy Pan Dyrektor chyba został zatrudniony żeby doprowadzić Naturę do upadku!!!!wielu pracowników nie chce pracować wprowadził straszną atmosferę!!!Może ktoś zareaguje na tego Pana pomysły bo niedługo zamiast wzrostu sprzedaży zanotuje masakryczny spadek z powodu braku ludzi
zdjecie uzytkownika
ruda - 2016-05-06 09:17:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nowinka - 2016-05-05 19:38:06]:
Gratuluje opinii, gdyby tak każdy się odważył i napisał co myśli to może byłaby szybka reakcja przed zagładą!!!!Faktycznie odkąd jest nowy Dyrektor to praca jest tragiczna, moje koleżanki każdego dnia boją się czy będą pracować po jego wizytach w Polsce nasuwa się jedno-stosowanie mobingu!!!!!!trzeba chyba Panu Dyrektorowi przypomnieć że to nie sieć "STOKROTKA" tylko Natura która od lat próbuje wspiąć się do góry , a przy stosowaniu takich praktyk i mając człowieka "ZA NIC!!!!" to sukcesu raczej nie będzie, chyba nasza praca ma teraz polegać na siedzeniu i sprzątaniu zaplecza a nie obsługi klienta co od dawien dawna jest u nas wpajana
zdjecie uzytkownika
luna - 2016-05-06 19:23:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Lena - 2016-05-03 20:48:30]:
zgadzam się ,Pan Dyrektor myśli że jesteśmy mało inteligentni, ale za krótko nas zna, a w zasadzie w ogóle to niech pomyśli zanim coś zrobi, wprowadza strach i niepokój, pracuje kilka lat ale nigdy tak źle w sensie Stosunków ludzkich Pana Dyrektora Łukasza nie było!!! Pan Marek to przykład, konkretny ale ludzki
, jak trzeba było to postawił do pionu ale w bardzo przyjazny sposób, nie wprowadzał takiej atmosfery nerwowej że ludzie chorują i mają nerwicę, nawet nie potrafi rozmawiać z ludźmi!!!Kto wybrał takiego kandydata na poważne stanowisko, teraz to wygląda, że nie jesteśmy dla Pana Dyrektora członkami
rodziny tylko numerami jak nie wsponmę w jakich czasach wojny:-(
zdjecie uzytkownika
kaja - 2016-05-09 13:05:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ,czy ktoś może napisać ile zarabia kierownik drogerii Natura??
zdjecie uzytkownika
Wiki - 2016-05-09 15:12:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ok 2000 netto ale to zależy od regionu. Szczerze nie polecam....
zdjecie uzytkownika
kaja - 2016-05-09 17:08:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Wiki - 2016-05-09 15:12:56]:
o.k dziękuję,ale dałaś mi do myślenia,jest tak zle?
zdjecie uzytkownika
stokrotka - 2016-05-09 19:18:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nowinka - 2016-05-05 19:38:06]:
Zgadzam się praca w Drogerii Natura to czyste pranie mózgu pracuje w sumie 10 lat z przerwa na maciezynski i wychowawczy ale juz chyba dalej nie dam rady wieczne pretensje o wszystko najlepiej jakby człowiek wszyl sobie do tylka zamek błyskawiczny i mógł się rozpiac w umowie mam kasjer sprzedawca a trzeba robić wszystko to co kierownik i to co sprzedawca a i tak dostaniesz zjebke bo cos jeszcze nie jest zrobione wody latem brak Klima nie działa ale kogo to interesuje ty jesteś robolem szczerze nie polecam tam pracy a kto się jednak zdecyduje to się sam przekona jak jest
zdjecie uzytkownika
Zizu - 2016-05-10 08:59:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem co chce osiągnąć Pan (usunięte przez administratora) Ale on jest jeden a nas ogrom ludzi, którzy poważnie myślą o odejściu. Pan (usunięte przez administratora) sądzi, ze jest bezrobocie, ale nie patrzy na to, ze warunki w naturze nie przemawiają za praca. Młode dziewczyny dziękują po usłyszeniu ilości godzin dziennych i płacy. To policzek w twarz dla Polbity.Bo jeżeli młode osoby nie chcą u nas pracować to kto będzie? Matka z kilkuletnim dzieckiem? Warunki są masakryczne. Ale przejdę jeszcze do Pana Łukasza... człowiek, który nie wie co robi. Burak. Prostak. I kompletnie nie na swoim miejscu. Nie powinien być dyrektorem tylko magazynierem. Sprzątać w każdym magazynie natury. Natura jest znana z obsługi klienta! Klienci się już przyzwyczaili do naszej pomocy. Od wejścia krzyczą czy ktoś tam jest do pomocy! A Pan Łukasz chce to zmienić. Mamy (usunięte przez administratora) na magazynie i sprzątać na okrągło sklep. A klient weźmie koszyk, napakuje produktów jak bulek i przy kasie za każdym razem wyda 100 zl... bez naszego wysiłku nie będzie niestety planu i koszyka. Ale co tam. Porządek musi być.
zdjecie uzytkownika
Wiki - 2016-05-10 09:14:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kaja tak jest aż tak źle. Gdybyś zapytała kilka miesięcy wcześniej to na pewno bym napisała że biedne zarobki ale praca nie była wtedy zła co też zależy w dużej mierze od ekipy. Ja u siebie w Naturze mam wspaniałe dziewczyna, a bardzo długo szukałam dobrych pracowników . Teraz jesteśmy świetnie zgrane ale to co się dzieje na chwilę obecną w Natura chyba w całej Polsce to tragedia. Uwierz mi my się wszystkie zwolnimy , bo mamy już dosyć.ludzi traktują tam jak śmieci! Uciekaj stamtąd póki masz czas. Ja włożyłam w naturę dużo serca i w sumie traktowała ten sklep jak mój drugi dom. Na chwilę obecną chodzę tam jak na skazanie zresztą tak samo dziewczyny u mnie w pracy.
zdjecie uzytkownika
nowinka - 2016-05-10 10:38:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziewczyny...pracownicy nie mozemy sie zebrac?postawic?napisac jakiejs petycji listu do zarzadu?i zebrac podpisow?o zwolnienie Pana Łukasza?nie daja nam ubran roboczych to chodzmy w swoich...jak najbardziej wygodnych i innych niz kolor czarny...nie zapewniaja wody lub odpowiedniej temperatury pracy to zglosmy to do inspekcji pracy...robmy to co zawsze...obslugujmy klientow wystawiajmy towar ...a reszta na samym koncu...zwolnia nas?wszystkich w calej Polsce?moze akurat cos to da.pomoze o podwyzki tez czas zawalczyc...a nie tylko gadanie!!!!nie mamy nic do stracenia i tak szykuja sie z koncem maja czerwca masowe zwolnienia!!!!!
zdjecie uzytkownika
Zizu - 2016-05-11 07:45:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skąd te wiadomości o zwolnieniach masowych? To pewne?
zdjecie uzytkownika
Wiki - 2016-05-12 08:35:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też uważam, że to dobry pomysł z tym pismem. ;) Lecz szczerze zaiste odbije się to echem. Ja pisałam maila odnośnie tych nowych zmian i traktowania nas jak złodziei i co? Nic.... odbiło się echem. Tam wszyscy nas mają gdzieś. Mają swoją kasę a nam jałmużne . hahaha... W ofercie pracy Drogerii Natura powinno być napisane : Przyjmiemy pracowników z poczuciem humoru,
za śmieszne pieniądze :D hahaha
zdjecie uzytkownika
Wiki - 2016-05-13 21:30:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nowinka... my już u nas w skleppie chodzimy w ciuchach innych niż czarne tzn białe, różowe, kremowe, a buty... hmmm.... trampki , adidasy ;) I teraz już bez żadnej spiny. :) Nowe wiadomości operacyjne heh.... przeczytane ;) robimy co do nas należy ale wolniej i w swoim tempie. Nie stać nas na czarne ciuchy to chodzimy w tym co mamy ;) hehe.... a i taki piękny mail przyszedł,że jesteśmy w rankingu cichego klienta najlepsi wśród drogerii super lecz to zasługa nasza i Pana Marka a Pan Łukasz wszystko swoimi rządami psuje! Ale maila przysłał odnośnie tego super ! A może tsk podwyżkę dadzą? :)
zdjecie uzytkownika
Mała Mi - 2016-05-15 18:38:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [violet - 2016-02-09 18:59:47]:
Wystarczy czytać metki ze zrozumieniem, a w razie wątpliwości jest takie coś jak czytnik cen a jeśli nie ma to jest sprzedawca który ma kasę na którą są wgrane wszystkie ceny i wystarczy jego poprosić o sprawdzenie ceny. Jakież to banalnie proste prawda?
zdjecie uzytkownika
Mała Mi - 2016-05-15 18:42:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [korno - 2016-02-12 15:02:00]:
W której naturze jest podstawy 1600zł chętnie tam przejdę?
zdjecie uzytkownika
Mała Mi - 2016-05-15 18:43:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tomek - 2016-02-14 15:38:14]:
Jakie bo pracuję i ich nie widzę?
zdjecie uzytkownika
Wiki - 2016-05-15 20:19:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem o co chodzi ? Zgubił się wątek? Hmmm ...:/
zdjecie uzytkownika
nowinka - 2016-05-16 10:24:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak zgubil sie watek...i brak postow.sama pisalam i nic nie ma.co to ma znaczyc?albo to jest strona gdzie mozna wyrazic swoje zdanie i napisac prawde albo cenzura i posty gina w sieci bo komus sa nie na reke?dziwne
zdjecie uzytkownika
lulek - 2016-05-16 17:47:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dajcie spokoj strach przez przyjsciem do pracy i zastanawianie sie czy kto i kiedy do Ciebie przyjedzie i za co bedzie Cie opierdzielał... siedzisz w pracy po godzinach godzin do ecpa nie wpisujesz bo firma biedna by zaplacic a na koniec okazuje sie ze nikt Ci clowa dziekuje nie powie tylko opierdziela na kazdym kroku jak tylko cos Ci sie wypali... A odnosnie matek z dzieckiem to firma nie jest przyjazna jezeli chodzi o takie podejscie Ty dla firmy tak ale firma dla Ciebie juz nie i wsparcia od niej nie dostaniesz...czekaja tylko na Twoje podkniecie i z kazdego robia zlodzieja...
zdjecie uzytkownika
malenka - 2016-05-23 17:41:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lulek - 2016-05-16 17:47:13]:
to prawda, robią z każdego złodzieja a w zasadzie Pan Łukasz, ten człowiek chyba ma zaćmienie, nie wie co robi!!! a nikt nie może go powstrzymać? co ma takiego extra? znajdzie się lepszy dyrektor na jego miejsce, może jak Pan Marek-wspaniały człowiek, ale naturka chce chyba zagłady!!! Panie Prezesie opamiętajcie się póki nie bezie za późno, sama wiem po sobie praca to tragedia, za karę , faktycznie to dobry pomysł z jakąś petycją, może ktoś przejrzy na oczy, będą masowe zwolnienia, a ludzi trzeba nowych przeszkolić a to kosztuje, a do tego znaleźć takich naiwnych za marne grosze. niech Rossman i Hebe zakasują rękawy bo jak tak dalej pójdzie to nie będzie Naturki, Pani Od HR !!!!Pani widzi co się dzieje? z niewolnika nie ma pracownika !!!!!!!!!!
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rekrutacja przebiegała w hotelu w moim mieście, przeprowadzały ją kierownik regionalna oraz Pani z działu rekrutacji.
Pytania: Pytania zadawane były dość typowe- jak na stanowisko kierownika , jak poradzić sobie z kradzieżą pracownika, ustalaniem grafiku pracy, ogólnie oparte były na dużą odporność na stres.
zdjecie uzytkownika
komus - 2016-05-24 14:07:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nic sie nie zmienilo i sie nie zmieni pracownik robi wszystko to co kierownik i wiecznie sa tylko wymagania i jacy to jestesmy zli i nie dobrzy ale niestety my juz tez nie mamy sil na to wszystko a nic innego nie ma jak wymagania i opierdzielanie z kazdej strony...
zdjecie uzytkownika
Zizu - 2016-05-25 08:45:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak nie chcesz przyjść w należny wolny dzień to sądzą że masz problem i nie jest im potrzebny pracownik który się domaga swoich praw. A nadgodziny wypłacane są co kwartał! Niby dlaczego? Przecież jesteśmy rozliczane miesięcznie a nie kwartalnie! Zgodne to z kodeksem pracy, Panie Lukaszu?

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie DROGERIA NATURA-POLBITA!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DROGERIA NATURA-POLBITA
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert