Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Polbita. Drogeria Natura

Pracowałeś w firmie Polbita. Drogeria Natura i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
PADAKA - 2011-05-24 12:22:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MASAKRA NIE POLECAM PRACY TAM WOGOLE BURDEL, ZNAM KOGOS KTO WIE CO TAM SIE DZIEJE SLYSZALAM ZE KIEROWNICZKA MATACZY WIEC NIKT SPOZA REJONU TZW SIE NIE DOSTANIE CHYBA ZE TO JAKIS ZNAJOMU ZNAJOMEGO ZNAJOMEJ ITD. OLIMP
zdjecie uzytkownika
lucia - 2013-02-05 11:47:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak załatwia sie prace w Naturze,to ja tylko o tym wiem. Kierowniczka Z Olimpu to koleżaneczka regionalnej (tej suchej po Abramowicach)a zastepca to siostra kierowniczki,(a podobno nie można zatrudniać rodziny)nie mówiąc juz o koleżankach które sobie podobierała.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-02-10 17:48:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W tej firmie pracę dostaje się po znajomości, mimo tego, iż cały czas są ogłoszenia o pracę. Kierowniczki zatrudniają swoje koleżanki i firma funkcjonuje tak jak widać. W jednym z lubelskich sklepów kierowniczka zatrudniła swoją koleżankę, która ma cały etat a nie wypracowuje tylu godzin ile trzeba. Pracują za nią inne osoby, które nie są koleżankami"pani kierownik".
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-13 11:52:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli jak nie mam znajomości lub rodziny w Polbita. Drogeria Natura to nie dostanę tam pracy tak? Jeśli tak to szkoda bo szukam pracy i myślałam że właśnie tam będę mieć możliwość podjęcia pracy i złożenia cv
zdjecie uzytkownika
wiola - 2013-06-19 21:47:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja sie tam dostałam przez CV, moje kolezanki albo ze strony internetowej Drogerii Natura lub inaczej. Mamy genialną kierowniczkę. Wszystko sprawnie idzie, nie ma problemów. Jak ktoś szuka guza to dostanie. Ja też pytałam kolezanki która kiedyś w tej firmie pracowała. Same najgorsze rzeczy wygadywała. A ja poszłam i się przekonałam że to naprawdę porządna firma. Jak się komuś nie chce pracowac to i bzdury sie znajdą
zdjecie uzytkownika
daria - 2013-06-20 10:33:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiola pewnie w takim razie orientujesz się jakie są takie średnie miesięczne zarobki? Z góry dzięki.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-07-03 17:31:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiola - 2013-06-19 21:47:14

Ja sie tam dostałam przez CV, moje kolezanki albo ze strony internetowej Drogerii Natura lub inaczej. Mamy genialną kierowniczkę. Wszystko sprawnie idzie, nie ma problemów. Jak ktoś szuka guza to dostanie. Ja też pytałam kolezanki która kiedyś w tej firmie pracowała. Same najgorsze rzeczy wygadywała. A ja poszłam i się przekonałam że to naprawdę porządna firma. Jak się komuś nie chce pracowac to i bzdury sie znajdą
Jedna wielka bzdura:) Popracujesz dłużej to zobaczysz:) Życzę powodzenia ale każdy kto ma odrobinę rozumu to już dawno się zwolnił.
zdjecie uzytkownika
daria - 2013-07-04 10:06:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to nie rozumiem skoro piszesz że ten co ma odrobinę rozumu to już się dawno zwolnił to w takim razie jest chyba coś nie tak
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-07-04 12:52:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
daria - 2013-07-04 10:06:55

No to nie rozumiem skoro piszesz że ten co ma odrobinę rozumu to już się dawno zwolnił to w takim razie jest chyba coś nie tak
Nie tak to mało powiedziane. W tej firmie wszystko jest nie tak jak być powinno. Po pierwsze zmuszanie pracowników do przychodzenia do pracy w dzień wolny bez naliczania nadgodzin, zostawanie po godzinach pracy też za darmo i zawsze niezadowolony przełożony, nigdy słowa pochwały tylko wiecznie pretensje. Na dodatek rodzina się nie liczy, najważniejsza jest firma. Nikomu nie polecam, straszenie na każdym kroku.
zdjecie uzytkownika
daria - 2013-07-04 13:16:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli nie zgodzę się na przyjście w dzień wolny albo na to żeby zostać po godzinach pracy to można spodziewać się zwolnienia?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-07-04 21:38:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
daria - 2013-07-04 13:16:42

Jeśli nie zgodzę się na przyjście w dzień wolny albo na to żeby zostać po godzinach pracy to można spodziewać się zwolnienia?
Zwolnić to raczej nie zwolnią tak od razu ale umilą życie do tego stopnia, że żyć się odechce. Jedną dziewczynę cały zespół traktował jak powietrze na prośbę kierownika, nikt się do niej nie odzywał a potem nagany zbierała za niewykonanie poleceń służbowych. Tylko fakt był taki, że nikt jej informacji nie przekazywał.
zdjecie uzytkownika
daria - 2013-07-08 13:15:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cały zespół źle ją traktował to znaczy że wszyscy którzy tam pracują boją się przeciwstawić kierownictwu firmy?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-07-08 18:29:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
daria - 2013-07-08 13:15:25

cały zespół źle ją traktował to znaczy że wszyscy którzy tam pracują boją się przeciwstawić kierownictwu firmy?
W tej firmie każdy pracownik jest zestresowany i boi się, wyjątek stanowią koleżanki kierowniczek. Nie na darmo firma znalazła się na liście Najgorszych Pracodawców 2011 r. za: nierealne normy, brak premii pracowniczych, zmuszanie do nadgodzin, odpowiedzialność finansowa pracowników, obowiązek łapania złodziei przez pracownice.
zdjecie uzytkownika
daria - 2013-07-08 19:46:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A wracając to rozmowy o pracy w tej firmie. To w takm razie nie ma żadnego sposobu żeby się przeciwstawić bo i tak prędzej czy później będzie się tego żałować tak?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-09 10:29:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
daria - 2013-07-08 19:46:23

A wracając to rozmowy o pracy w tej firmie. To w takm razie nie ma żadnego sposobu żeby się przeciwstawić bo i tak prędzej czy później będzie się tego żałować tak?
Dokładnie tak....
zdjecie uzytkownika
daria - 2013-07-09 10:42:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja nie wiem to nie mogą zbuntować się wszyscy pracownicy którzy tam pracują? Tak byłoby chyba łatwiej a pozatym wszystkich naraz to chyba nie zwolnią
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polbita. Drogeria Natura
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x