logo PGF Urtica Sp z o.o.

PGF Urtica Sp z o.o.

Wrocław

Opinie o PGF Urtica Sp z o.o.

shakebeforeuse 2013-08-25 20:25:57
( usunięte przez administratora )to była moja najgorsza praca i mam nadzieje, ze więcej na nic podobnego nie trafię! zarobki marne, metody motywacji pracowników żadne. jednym zdaniem - ODRADZAM każdemu, kto szuka fajnej pracy z dobrą atmosferą i sensownymi zarobkami!
8
anonimowy 2015-01-29 15:44:36
przestrzegam przed praca w tej firmie, podczas rozmowy rekrutacyjnej przedstawiane są zupelnie inne warunki zatrudnienia/finansowe zwłaszcza niz w rzeczywistosci, mija sie to z prawda. Kadrowa mowi ze całosc wynagrodzenia to np 3000brutto a pozniej jak dochodzi do podpisania umowy okazuje się ze pensja jest dwuskładnikowa, tj. podstawa + premia 20-30% ( oszustwo juz na samym starcie) Dodatkowo jesli przebywa na l4 zabieraja ci z premii tyle, ile przebywales na urlopie ( dodatkowo oprocz 80% ktore i tak masz wtedy płacone) taka " motywacja" dla pracownika zeby nie chorowac. Kadra zarządzajaca i jej podejscie to zarzadzania ludzmi na poziomie zerowym, wiekszosc z tych osob powinna pojsc na kurs z zarzadzania zasobami ludzkimi lub jakis menadzerski.
Generalnie zenada i słabe warunki finansowe, dodatkowo ogrom pracy i wieczny stres i pospiech.
3
abne 2015-03-10 12:39:26
nie wiem po co wpisywać opinie skoro parę stron zostało opinii usuniętych !!!! w pracy bez zmian , pensja podstawowa , praca do 8/9 rano , weekendy lub święta płatne normalnie , oddane masz jako dzień wolny, premia obiecana do 1000 zł ale nikt jej na oczy nie widział w takiej ilości(100-200 max premii),

4
billy 2016-02-10 16:28:05
pracowalem w tej firmie od listopada 2015 do lutego 2016!!!jest lipa!!!!za lisopad pelen etat umowa zlecenie zarobilem 1200 zl zenada!!!!pozniej na umowe o prace jak cie przyjma oczywiscie zalezy to od tego czy wyrobisz norme ktora ich zadowala zarobisz 1200 zl + 100-200 zl premi za zbieranie!!!wszystko opiera sie tam na akordzie zeby zarobic tzrzeba zapierd......jak robot a i tak zeby tam zarobic 2000zl jest to niemozliwe do osiagniecia!!!w tej firmie jest straszna rotacje z 15 osob ktore przyszly sprobowac swoich sil zostaly dwie niektore nawet nieprzepracowaly godziny!!!jedyny pozytyw to ze wyplata jest na czas!!!!marna bo marna ale na czas!!!!jeszcze jedno niewierzyc w to co mowia na rozmowie o prace bo sie napewno rozczarujecie!!!
5
ja 2016-03-29 22:09:44
I byłeś odpowiedzialny za klawiatury czy monitory ? Czy to Twoja pierwsza praca ? nie bredź
sayto 2016-04-24 19:45:38
Dział IT powiadasz czyli dział nierobów
1
ckao 2016-05-20 22:41:50
hm, wydaje mi się, że nikt nie jest w stanie określić, czy firmie się pwoodzi. Ważne, że funkcjonują, ale z jakim efektem budżetu, hmm
Marek 2016-11-24 13:34:10
Przed chwilą przypadkowo natknąłem się na stronę gowork.pl i na opinie o moim obecnym pracodawcy. Pracuję w PGF Urtica od kilku lat i jestem szczerze zdziwiony wcześniejszymi negatywnymi opiniami. Z pensji jestem zadowolony z zespołu i szefa również dlatego też nie szukam innej pracy. Wnioskując po podanych przykładowych stawkach frustracje wylewają tu pracownicy magazynowi którzy (jak zdążyłem zauważyć również w kilku innych firmach) mają ciągłe pretensje o wszystko i chcieliby zarabiać najlepiej tyle co kierownik magazynu albo i prezes - nie biorąc oczywiście odpowiedzialności za nic.
2
Z 2016-11-24 14:24:10
Podobnie jak mój przedmówca, jestem zaskoczona ilością negatywnych opinii na temat PGF Urtica. Jestem tutaj zatrudniona od lipca tego roku. Dużym plusem firmy jest organizacja płatnych staży dla studentów, co daje możliwość nabrania nowych doświadczeń, zapoznania się z funkcjonowaniem takiej firmy, ale i przyzwoitego zarobku! Po zakończeniu stażu została mi zaproponowana dalsza współpraca z firmą, z czego jestem bardzo zadowolona. Dodam, że dla pracodawcy nie stanowi problemu dostosowanie godzin pracy do mojego planu zajęć na studiach.
Atmosfera jest bardzo przyjemna, wręcz rodzinna, organizowane są również wspólne wypady, co pozwala poznać jeszcze lepiej współpracowników. W moim dziale istnieje ogólna chęć niesienia pomocy, zrozumienia. Pracę tutaj bardzo sobie chwalę!
3
Domk 2016-11-24 23:11:15
Pgf i ich spółki wyzyskuja ludzi na produkcji oraz knappie. .a pensja smieszna
Zostaw swoją opinię o PGF Urtica Sp z o.o. - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PGF Urtica Sp z o.o.