brak logo

Pharmalink Sp. z o.o

Łódź

Opinie o Pharmalink Sp. z o.o

admin 2015-10-18 12:22
Wiesz coś nowego o rekrutacji i zatrudnianiu do firmy Pharmalink Sp. z o.o. ? Twoja opinia jest ważna.
10
netek 2016-09-26 18:07
czysta prawda - nie polecam tej firmy, szkoda samochodu i własnych nerw.
7
pola 2016-10-03 13:58
@olo aha no to podjrzewam ze na to pytanie to juz Ci odpowiedza raczej na rozmowie kwalifikacynjej skoro o tym nie napisali w ogloszeniu bo to na pewno biora pod uwage jakis tam staz pracy na pewno..g
4
Obecny 2016-12-20 11:55
Robota nie jest jakaś mega ciężka zależy dla jakiego przewoźnika jeździsz
2
driver 2016-12-22 20:41
Oj zauważyłem usuwanie opini które są niewygodne dla firmy Pharmalink i przewoźnika Cartrans. Czyżby Pan Paszkowski i jego świra zareagowali na opinię ludzi którzy w niej pracowali i widzieli to wszystko o czym pisali na owym forum. To wszystko była czysta prawda. Układy wyzysk i zmuszanie kierowców do jazdy niesprawnymi technicznie autami z ilością towaru przekraczającą możliwość przewozu w zalecanych temperaturach. Choć to też bajka by auta spełniały tę normy. Albo nie działa lodówka albo ciepła komora. Paranoja.
3
Obecny 2016-12-29 21:38
To prawda ale to tylko zdarza sie w firmie Cartrans bo u drugiego przewoźnika jest jakoś dziwnie sprawne Dlsczego?????
3
Obecny 2017-01-29 17:50
Najlepszy jest pan który rekrutuje kierowców jego nie powinno tam w ogóle być uważajcie na firmę Cartrans cieżko też z wypłatami nie są reguralne szkoda Waszych nerw
2
Tomis 2017-02-01 18:57
Wyzysk przewoźników i kierowców, najlepiej jeździć po 20 godzin na dobę za marne pieniądze. Nie ma w tej firmie z kim porozmawiać o konkretnych sprawach. Okradają przewoźników i kierowców - brak zeskanowanej paczki 5zł, brak ubrania firmowego i identyfikatora 200zł, są również inne kary dla kierowców. Ponadto zabierają tzn. rabat paliwowy, który zależy od ilości aut i przejechanych km-miesięcznie wynosi to od 600-2000zł. Rozbój w biały dzień. NIE POLECAM.
1
przewoźnik 2017-02-11 07:59
Ogólnie trochę w tym prawdy. Bardzo duże wymagania od przewoźników co przekłada się na wymagania od kierowców. Mocno rozbudowany system kar.
wynagrodzenie zaniżone w stosunku do odpowiedzialności i wymagań.
Szeroko pojęta "spychologia" wszystko zwalić na przewoźnika i kierowców
1
PRZEWOŹNIK2 2017-02-17 11:09
ŚWIĘTA PRAWDA
1
wawrzyniec 2017-02-17 22:09
Nie polecam, transport leków traktowany jak zwykła kurierka tylko, że rejony o wiele większe i większa odpowiedzialność, cała papierologia, pobrania wszystko na głowie kierowcy który jeździ od 5-6 rano do zależnie od rejonu jaki ma 18/19/20. Totalna paranoja. Busy wypchane paczkami po sufit od wartości paru zł do parudziesięciu tyś. za paczkę.
Zostaw swoją opinię o Pharmalink Sp. z o.o - Łódź
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pharmalink Sp. z o.o