brak logo

Pharmalink Sp. z o.o

Łódź

Opinie o Pharmalink Sp. z o.o

admin 2015-10-18 12:22:52
Wiesz coś nowego o rekrutacji i zatrudnianiu do firmy Pharmalink Sp. z o.o. ? Twoja opinia jest ważna.
1
Były Pracownik Poznań 2016-09-26 16:10:07
Nie polecam, jak na byłego pracownika w Poznaniu i jak na Poznań to zarobki bardzo marne i szefostwo to cwaniaki w niczym wam nie pomogą tylko rozkazują byś załatwił i najlepiej za swoje pieniądze, ogólnie żenada nie firma- patologia i wyzysk. Dla ludzi z Poznania i okolic nie polecam tej pracy i omijajcie ją łukiem, zarobki słabe nie adekwatne do pracy no i szefostwo hujo....we ale i też godziny pracy słabe :( . Żałuje że zacząłem tam w ogóle prace a dyrektor Chudzia to zwykły hu. J jE BANY i Cwa nicze k z Łodzi, ŻAłuje że mu w morde nie dałem !!!!! Ogólnie Jeb a ć tą Firme !!!!!! Omijajcie ją z daleka taka moja dobra rada, dobrze że się zwolniłem z stamtąd .
4
były 2016-09-26 18:00:52
nie polecam tej firmy, wyzysk, płacą marnie, liczą za paliwo po cenach hurtowych, dodatkowa odliczają bonifikatę za paliwo jak paliwo drożeje, kolesiostwo wzajemnej asekuracji, karają kierowców i przewożników za byle co, aby im tylko kasa spływała do kasy, nie liczą sie z kierowcami których uważaja za wyrobnicze śmieci - pracowałem to wiem co mówię.
2
były 2016-09-26 18:02:28
nie polecam tej firmy, wyzysk, płacą marnie, liczą za paliwo po cenach hurtowych, dodatkowa odliczają bonifikatę za paliwo jak paliwo drożeje, kolesiostwo wzajemnej asekuracji, karają kierowców i przewożników za byle co, aby im tylko kasa spływała do kasy, nie liczą sie z kierowcami których uważaja za wyrobnicze śmieci - pracowałem to wiem co mówię.
5
netek 2016-09-26 18:07:40
czysta prawda - nie polecam tej firmy, szkoda samochodu i własnych nerw.
3
pola 2016-10-03 13:58:00
@olo aha no to podjrzewam ze na to pytanie to juz Ci odpowiedza raczej na rozmowie kwalifikacynjej skoro o tym nie napisali w ogloszeniu bo to na pewno biora pod uwage jakis tam staz pracy na pewno..g
3
Tedy 2016-11-17 18:15:45
Firma której nigdy i nikomu nie polecę. Jeździlem w Poznaniu u przewoźnika Cartrans z Łodzi. Wyplaty żenada i w ratach. Jeździ się autami na łysych oponach bez przeglądów. Na paliwo prawie nigdy nie ma pieniedzy. Jesli mowa o przewozie leków w chlodni to bajka bo malo w ktorym aucie działa zresztą tak samo jak ogrzewanie przedziału w ktorym wozi się leki tzw. Ciepłe. Facet który reprezentuje ta firmę w Poznaniu to prostak majacy wszystkich za idiotow i debili. Omijajcie ja z daleka.
3
BYLY PRACOWNIK 2016-11-20 20:23:53
Potwierdzam wszelkie wpisy i opinie, firma "KRZAK", ja osobiscie przepracowalem w owej firmie od konca stycznia do wrzesnia, mialem zaszczyt jezdzic nawet najnoowszym ich autem, tegorocznym ducato, i to jest jedyne sprawne i spelniajace warunki w ruchu drogow!!!! Jegomosc pelniacy tu role kierownika, przedstawiciela firmy czy cos tam takiego to wyrachowany cwaniak liczacy tylko na wlasny zysk i spokoj rak i nog!!!! Ordynarnie odnosi sie do kierowcow, nazywa ich debilami, bezmyslnymi oslami, a sam tak postepuje!!! Wieczne problemy z rozliczeniami pobran, jakies dziwne nakladanie kar finansowych za niby jakies niewypelnione obowiazki!!!! Pytanie tylko, jakie wymogi spelnia ta firma przewozowa,firma zwie sie" CARTRANS", ktorej wlascicielem jest mlody czlowiek, ktory daje soba dyrygowac ludzia, ktorzy maja jakies wescia w/w PHARMALINK, i dymaja go co krok, wraz z wymienionym w poscie przedstawicielem firmy o inicjalach T.K. Firma ogolnie jest niewyplacalna, dlategoz kierowcy jezdza na lysych oponach, bez przegladu technicznego, a o wyplate, wyplacana ratalnie musza sie dopominac!!! Tankowanie odbywa sie flotowkami na stacjach pewnego koncernupaliwowago, lecz w wiekszosci przypadkow konczy sie wstydem, bo karty puste jak beben!!!!!!! Jesli ktos lubi takie rozrywki to zapewnia je firma " CARTRANS, K.K KTORA MA SIEDZIBE TEORETYCZNIE W PABIANICACH. OSZUATWO, PRZEKRET I WYZYSK LUDZI, KTORZY CHCA ZARABIAC NA ZYCIE I RODZINY!!!!!!!
3
ayre 2016-12-01 16:48:38
Jeśli pisze tu były pracownik z Poznania, to nic tylko wybuchnąć śmiechem. Cała ekipa z Poznania poleciała na zbity pysk, bo nic nie umieli zrobić, trójka dorosłych chłopów a dwie lewe ręce i chcieli by tylko siedzieć na tyłku. Pojechałem na Poznań kilka dni po ich odejściu i tylu zaniedbań nie widziałem w życiu, a zwiedziłem kilka oddziałów. "Dobrze że się zwolniłem" - haha, koleżko, Ciebie wypieprzyli bo jesteś imbecylem, znam Cię nawet z nazwiska i wiem co żeś tam wyrabiał tłuku.

Reszta narzekających to jak widzę kierowcy. Zapomnieli chyba, że wylewając tu swoje żale skarżycie się nie na Pharmalink, ale na swoich pracodawców czyli przewoźników. Jak ma Pharmalink nie nakładać kar, skoro umowa z przewoźnikiem przewiduje podstawienie sprawnych aut, a podstawia si [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] które nie ma drukarki i nie osiąga wymaganej temperatury w komorach?
1
Zostaw swoją opinię o Pharmalink Sp. z o.o - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pharmalink Sp. z o.o