brak logo

Pharmalink Sp. z o.o

Łódź

Opinie o Pharmalink Sp. z o.o

admin 2015-10-18 12:22
Wiesz coś nowego o rekrutacji i zatrudnianiu do firmy Pharmalink Sp. z o.o. ? Twoja opinia jest ważna.
16
netek 2016-09-26 18:07
czysta prawda - nie polecam tej firmy, szkoda samochodu i własnych nerw.
7
pola 2016-10-03 13:58
@olo aha no to podjrzewam ze na to pytanie to juz Ci odpowiedza raczej na rozmowie kwalifikacynjej skoro o tym nie napisali w ogloszeniu bo to na pewno biora pod uwage jakis tam staz pracy na pewno..g
4
Obecny 2016-12-20 11:55
Robota nie jest jakaś mega ciężka zależy dla jakiego przewoźnika jeździsz
3
driver 2016-12-22 20:41
Oj zauważyłem usuwanie opini które są niewygodne dla firmy Pharmalink i przewoźnika Cartrans. Czyżby Pan Paszkowski i jego świra zareagowali na opinię ludzi którzy w niej pracowali i widzieli to wszystko o czym pisali na owym forum. To wszystko była czysta prawda. Układy wyzysk i zmuszanie kierowców do jazdy niesprawnymi technicznie autami z ilością towaru przekraczającą możliwość przewozu w zalecanych temperaturach. Choć to też bajka by auta spełniały tę normy. Albo nie działa lodówka albo ciepła komora. Paranoja.
5
Obecny 2016-12-29 21:38
To prawda ale to tylko zdarza sie w firmie Cartrans bo u drugiego przewoźnika jest jakoś dziwnie sprawne Dlsczego?????
5
Obecny 2017-01-29 17:50
Najlepszy jest pan który rekrutuje kierowców jego nie powinno tam w ogóle być uważajcie na firmę Cartrans cieżko też z wypłatami nie są reguralne szkoda Waszych nerw
2
Tomis 2017-02-01 18:57
Wyzysk przewoźników i kierowców, najlepiej jeździć po 20 godzin na dobę za marne pieniądze. Nie ma w tej firmie z kim porozmawiać o konkretnych sprawach. Okradają przewoźników i kierowców - brak zeskanowanej paczki 5zł, brak ubrania firmowego i identyfikatora 200zł, są również inne kary dla kierowców. Ponadto zabierają tzn. rabat paliwowy, który zależy od ilości aut i przejechanych km-miesięcznie wynosi to od 600-2000zł. Rozbój w biały dzień. NIE POLECAM.
4
przewoźnik 2017-02-11 07:59
Ogólnie trochę w tym prawdy. Bardzo duże wymagania od przewoźników co przekłada się na wymagania od kierowców. Mocno rozbudowany system kar.
wynagrodzenie zaniżone w stosunku do odpowiedzialności i wymagań.
Szeroko pojęta "spychologia" wszystko zwalić na przewoźnika i kierowców
5
PRZEWOŹNIK2 2017-02-17 11:09
ŚWIĘTA PRAWDA
2
wawrzyniec 2017-02-17 22:09
Nie polecam, transport leków traktowany jak zwykła kurierka tylko, że rejony o wiele większe i większa odpowiedzialność, cała papierologia, pobrania wszystko na głowie kierowcy który jeździ od 5-6 rano do zależnie od rejonu jaki ma 18/19/20. Totalna paranoja. Busy wypchane paczkami po sufit od wartości paru zł do parudziesięciu tyś. za paczkę.
2
Szkoda slow 2017-02-22 19:03
Widze ze tutaj same opinie o przewoznikach a przeciez przewoznik to firma zewnetrzna I nijak ma sie do pracy w firmie Pharmalink.

Aplikujesz na Pracownika Magazynu w Pharmalink Wroclaw? Dwa razy sie zastanow!

Dlaczego?

Koordynator Pan A.P to osoba ktora kompletnie nie nadaje sie na to stanowisko, nie zna podstawowych punktow kodeksu pracy. Chlop z podkarpacia ktory zna sie najlepiej na wypasaniu krow. Przyjechal do Wroclawia ze swoimi sloikami I mysli ze jest kozak.

Pan K.P to totalna pizdziora uwielbia podpier***** sypie na wszystkich kierowcow, magazynierow nawet na swoich (teoretycznie) przelozonych. Kazdy mu tam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] lize Pan K.P chyba to lubi. Gowniarz mysli ze zlapal byka za rogi a swoja kariere zbuduje na sprzedawaniu innych. Sprzeciwisz sie? Wylatujesz!

Teraz o warunkach pracy

Warunki totalne minimum.

Widziales kiedys dziury w posadzce na magazynie takie ze mozna sobie noge zlamac? Idz do pharmalinku to zobaczysz haha.
Wozek widlowy do naprawy raz w tyg.
Laduj wtedy auto paleciakiem (nie ma rampy)

Kasa? Najnizsza krajowa + premia!
Godz. pracy? 4-12

Chcesz sie wkur***? Zapraszam

Ja jednak wole byc cieciem na parkingu niz magazynierem w pharmalinku wroclawskim
6
Przewoznik11 2017-03-22 17:46
Witam. Zastanawiam sie nad ofertę współpracy jako przewoźnik.. co możecie powiedzieć na ten temat? Jeździmy po całym kraju czy każdy ma jakiś swój rejon?
Obecny 2017-03-31 21:02
Nie polecam,chyba że masz dużo pieniędzy do dokładania do interesu. Ja tylko czekam na zakończenie leasingu i z Tą firmą kończę współpracę. To co robią z przewoźnikami to wielkie nieporozumienie i złodziejstwo w białych rękawiczkach.
Misza 2017-04-20 00:55
Jako były już kierowca również wypowiem sie w sprawie pracy w wymienionej firmie. Zacznę od początków pharmalinku kiedy to przewoźnicy dostawali po 1.80zł/km. Dla kierowcy było 20gr/km co przy przebiegach rzędu 700-1000km dziennie dawało niezłe wynagrodzenie. Może to się wydawać dużym dystansem Ale kiedyś wozilo się po 5 paczek na aucie, a czas pracy zamykał się w 10-12 godzinach. Niestety wszystko co dobre szybko się kończy. Ta firma teraz upodabnia się do dhl-u i innych firm kurierskich A o tym rodzaju pracy chyba nie muszę się wypowiadac. Auta załadowane po sufit i weź to rozwieź po wszystkich szpitalach, aptekach, sklepach A w zasadzie wszędzie tam gdzie można kupić leki lub suplementy. Dramat. Pot po [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] się leje A ostatnio doszły rygorystyczne kary. Kierownictwo i prezes z firmy kurierskiej położył na tej firmie łapy i zrobił z tego Auschwitz również w biurze dziewczynom. Jak chcą iść się wysikac to muszą przerwę klepać A jak telefonu nie odbiorą to im po premii leci. Mógłbym wiele złego jeszcze o tej firmie napisać ale zabrakło by miejsca na serwerze. Wszystkim przewoznikom i kierowcom szczerze odradzam, szkoda zdrowia i nerwów za teoretycznie trochę większe wynagrodzenie A praktycznie będzie mniejsze bo wam zabiorą!!!
2
Zostaw swoją opinię o Pharmalink Sp. z o.o - Łódź
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pharmalink Sp. z o.o