HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.

Szczecin

Opinie o HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.

Agnieszka 2017-06-23 22:40
Jak wygląda sytuacja w Hörselgau są godziny?
jak warunki mieszkaniowe?
da się zarobić
1
Rob 2017-06-24 19:44
Hej, jestem tutaj od tygodnia, godziny pracy są jak najbardziej, warunki mieszkaniowe również są ok ładne czyste, zadbane mieszkania ;) jedna z lepszych agencji jeśli chodzi o wyjazdy i pracę w Niemczech.. możesz śmiało przyjeżdżać
1
Uzer 2017-06-24 22:30
HR XPERIENCE dzięki wam byłem, pracowałem i trochę zwiedziłem. Jak odsapnę to znowu wyjadę z wami jak dacie robotę.
Miiii 2017-06-25 20:54
Praca w Haldensleben jest super minusem jest to, że dużo chodzisz min 15 km robisz zamówienia przy ubraniach na każde ubranie buty naklejasz etykiety I tak non stop kończysz zaczynasz nowe w ciągu dnia zrobisz od 600-1300 sztuk ubrań zależy od zamówienia, godziny są zawsze minimum 150 h w miesiącu max 180 10 godzin idzie na zeitkonto wypłata od 850-1050 euro netto. Mieszkania ok hotele spoko praca super nie narzekam
1
Miiii 2017-06-25 20:56
Praca w Haldensleben jest super minusem jest to, że dużo chodzisz min 15 km robisz zamówienia przy ubraniach na każde ubranie buty naklejasz etykiety I tak non stop kończysz zaczynasz nowe w ciągu dnia zrobisz od 600-1300 sztuk ubrań zależy od zamówienia, godziny są zawsze minimum 150 h w miesiącu max 180 10 godzin idzie na zeitkonto wypłata od 850-1050 euro netto. Mieszkania ok hotele spoko praca super nie narzekam ludzie jak wszędzie znajdą się fałszywi i normalni na wszystko masz czas spokojna normalna praca
3
Agnieszka 2017-06-26 01:35
Dzięki za odpowiedź. Biorą tylko z własnym samochodem? Normy da się wyrobić bez problemu? Ile miesięcznie zostanie euro?
Adrian 2017-06-27 11:16
Hej ma ktoś może jakieś info o pracy komisjoner w Thiendorf, jak sama praca i jakie warunki mieszkaniowe, może ktoś był, jest? :)
Marcin 2017-06-27 17:53
Hej, właśnie zastanawiam się nad wyjazdem do pracy na magazynach w Thiendorf, ale nie mogę uzyskać żadnych informacji odnośnie mieszkań i samych warunków pracy. Zastanawiam się czy jest to nowy obiekt etc. Proszę o informacje
Rob 2017-06-30 20:43
bez własnego auta też są osoby, normę wyrobisz bez problemu żadnego a po 2 nie ma na nią nacisku żadnego ze strony przełożonych pracujesz swoim tempem i tyle ;) ważne żebyś pracowała a nie np. przegadała większość czasu w alejce czy coś w tym stylu ;)
Mareczek 2017-07-02 11:18
Fajna agencja, sprawdziłem na własnej skórze i teraz poczytałem opinie i widzę, że jesteście zadowoleni. Chwali im się to, że tak fajnie organizują robotę.
Praca 2017-07-08 08:45
Hej.
Jest ktoś ze Szczecina chętny na dojazdy do pracy w okolice Berlina ?
Mam samochód , ale potrzebuje chociaż jedną osobę , wówczas koszty paliwa idą na pół.
Im więcej osób tym lepiej.
Jakby co proszę pisać : lospowtorzony@wp.pl
Pozdrawiam
Maleńki 2017-07-10 09:12
Czy może ktoś podpowiedzieć jak się pracuje i mieszka w Hörselgau? Słyszałem o agencji sporo dobrego ale opinie na forum nie są zbyt przychylne i mam wątpliwości. Zastanawiam się czy aktualne są oferty?
Prezes 2017-07-27 23:30
Pracuje ktos w neumunster ? Jak zarobki ile godzin ? Jak zakwaterowanie ? Itd ?
Prezes 2017-07-27 23:32
Pracuje ktos w neumunster ? Jak zarobki ile godzin ? Jak zakwaterowanie ? Itd ?
1
Daro94 2017-07-28 10:55
Wyjeżdżam do Haldensleben z podkarpacia na 07.08, jeśli ktoś tez sie wybiera a nie ma transportu mogę kogoś zabrać po drodze, mam wolna tylna kanapę, jak ktoś zainteresowany zostaw nr odezwę się
Man 2017-07-28 22:49
HR XPERIENCE dobrze organizują wszystkie wyjazdy i ludzie mogą spokojnie pracować. To jest bardzo ważne, żeby nie rozpraszać się.Ja ich dobrze wspominam, nie miałem żadnych problemów z wypłatą bo była na czas i zawsze się zgadzała!. Mieszkania mają też dobre.
1
Nowa 2017-07-31 18:36
Czy mógł by mi ktoś powiedzieć coś więcej o pracy na magazynie w Ulm? Ilość godzin,wypłaty.Czy po zakończeniu projektu jest możliwość dłuższej współpracy na innym magazynie /projekcie?Bardzo proszę o odpowiedź
Nowa 2017-07-31 18:37
Czy mógł by mi ktoś powiedzieć coś więcej o pracy na magazynie w Ulm? Ilość godzin,wypłaty.Czy po zakończeniu projektu jest możliwość dłuższej współpracy na innym magazynie /projekcie?Bardzo proszę o odpowiedź
2
Ulminak 2017-08-01 16:34
Czy HR XPERIENCE nie ma nowych ofert pracy? Może ktoś ma więcej wiedzy w tym temacie i mógłby podzielić się tym na forum? Przed aplikacja lubię uzupełnić informacje żeby nie bćc zaskoczonym, nie lubię tracić czasu.
Prezes 2017-08-02 21:02
Pracuje ktos w Lubbenau ? Ile na godzine ? Jak zakwaterowanie ? Praca ?
ola 2017-08-03 10:59
Witam, dostaliśmy ofertę pracy właśnie z tej Agencji, nie mamy własnego pojazdu by tam dojechać, będzimy załatwiać busa, gorzej będzie tam na miejscu z dojazdem z miejsca zakwaterowania do miejsca pracy. Czy ktoś miał podobną sytuacje? Czy Agencja organizuje dojazd sama?
Karollo34 2017-08-03 15:25
Witam.Wybierasz sie moze do neumunster?
Ja mam propozycje wyjazdu na 14.08.
Jest moze ktos kto bedzie jechal?
KaKa 2017-08-03 15:30
Jedzie ktos do Neumunster do magazynu 14.08.17?
Jesli jest ktos i ma chec sie zgadac to prosze o wiadomosc.
1
Karol 2017-08-03 17:45
A dokad jedziecie?podobno jesli nie masz auta to na miejscu tak organizuja zebys jezdzila z kims do pracy autem i zrzutka na paliwo.
taktak 2017-08-04 10:27
Za zrzutkę na paliwo nie brał bym nikogo... niestety auto to nie samo paliwo także nie liczcie że ktoś Was za półdarmo będzie dowoził :)
Paweł 2017-08-04 12:22
Witam,projekt magazyny w Ulm,praca od 28 sierpnia do końca roku.Szukam ludzi którzy się tam wybierają.
Żeby pogadać na temat i może wspólnie się tam wybrać.Pozdrawiam ludziska ;)
pawelkordas@gmail.com
XYZ 2017-08-06 23:22
Na magazynie w Neumunster jest fajna atmosfera, pracy jest dużo (w miesiącu można spokojnie 160-200 godzin wypracować jeżeli będziecie robić 6 dni w tygodniu) . Szkolenie będzie trwało tydzień, żeby nauczyć się magazynu i układania produktów na wózkach.
agresywny 2017-08-08 16:54
Standard to 50 euro z Niemiec zachodnich na łebka
Majster 2017-08-09 17:18
Czy podpowiecie coś o pracy koordynatora pracowników?
Daga 2017-08-09 20:05
Witam! Chciała bym się dowiedzieć jak wygląda praca i mieszkanie w Hörselgau. Dostaliśmy propozycję pracy na magazynie z rzeczami biurowymi i karma dla zwierząt. Jesteśmy również ciekawi ile się zarabia netto za cały miesiąc. Dziękuję za wszystkie informację
Prezes 2017-08-10 16:00
Witam pracuje ktos w neumunster jak zarobki ? Zakwaterowanie itd ?
On 2017-08-11 16:14
Maja bylas moza tam na magazynie jak tam
kris 2017-08-11 21:12
Witam.
Jadę z Wrocławia do haldensleben w niedzielę.
Mogę zabrać 2 osoby.
Tel 602 718 690
Kratt 2017-08-12 00:51
Witam ktoś w najbliższym czasie wybiera się do Haldensleben ??? Magazyn z odzieżą Ktoś tu pisał że zarobki od 850 euro.. Jak tam jest na prawdę? Bo za 850 euro oplacic mieszkanie jedzenie to praktycznie nic nie odłożysz a do Polski pare EUR wysłać musze
kris 2017-08-12 21:37
Witam.
Jadę do haldensleben od 14.08.17
Co i jak dam Ci znać na Priv. Podaj email.
Ann 2017-08-13 00:50
Praca od pon do soboty, praktycznie codziennie od 6-14 lub 14-22, czasami byla możliwość iść na 5 rano. Także na brak pracy nie ma co narzekać. Zarobki też dobre.
Antek 2017-08-13 20:45
Znam agencję z poprzednich wyjazdów i mogę mówić same dobre rzeczy. Kompetentni, uprzejmi i sumienni. Z pewnością jeszcze skorzystam z ich pośrednictwa.
jack 2017-08-14 10:35
tragedia praca ciezka nie zorganizowana nigdy nie wiesz kiedy skonczysz. pozatym warunki mieszkaniowe nie do przyjecia np 8 osob w domu dla max 6 mieszkanie mialo byc wyposarzone a tam nic, wszystko sie sypie. nie polecam tej agencji
Dytaa 2017-08-15 14:42
W Haldensleben jest różnie. Jest bardzo słaba organizacja, trzeba sie o wszystko samemu dopytywac, bo koordynatorzy bardzo mało mówią. Trzeba ich pilnować z zameldowaniem... Praca ogólnie lekka chociaż zdarzają sie strajki i wtedy trzeba siedzieć w domu. Są dwie zmiany w poniedziałki i wtorki od 5:30 do 15:00 i od 15:00 do 00:30 reszta tygodnia to od 8:30 do 17:30/17:00. W każdym tygodniu przypada obowiazkowo jeden wybrany dzień wolny, rzadko kiedy pracuje sie 6 dni w tygodniu. Po 6 miesiącach pracy przez agencję można przejść bezpośrednio na Hermesa i wtedy się więcej zarabia tylko trzeba mieć własne mieszkanie.
Kobieta87 2017-08-15 21:05
Witam, czy ktoś jedzie z tej firmy na stanowisko:
* Hörselgau (okolice Gothy) – praca w magazynie z karmą dla zwierząt i
książkami
* Haldensleben (okolice Magdeburga) – praca w magazynie z odzieżą
Jeśli ktos pracował na w/w stanowisku to moze dorzucić kilka słow jak wygląda praca itd.
Wraz z chłopakiem pojadę na pewno z tej firmy 21-22 sierpnia.
kobieta87 2017-08-15 21:07
Aktualne?
Ewelina 2017-08-16 12:26
Witam,
staramy się zapewnić wyposażenie w mieszkaniu w Neumünster, czasami niestety trochę to trwa. W przypadku braków proszę się kontaktować z kierownikiem projektu. W ofercie, którą Pan zaakceptował było wpisane, że pracuje się do ostatniego zamówienia. Ponadto pracownicy otrzymują wypłatę za liczbę godzin, więc większa liczba godzin pracy jest związana z większym wynagrodzeniem.
Pozdrawiamy
Ewelina 2017-08-16 12:31
Witam,
projekt w Haldensleben jest jednym z największym, obecnie pracuje tam ponad 100 osób. Staramy się, aby praca była jak najlepiej zaplanowana i zorganizowana oraz eliminujemy ewentualne problemy. Odnośnie strajków w magazynie dot. pracowników zatrudnionych bezpośrednio przez pracodawcę - niestety nie mamy wpływu na te dni przestoju, które mogą się zdarzyć. Tak, ma Pan rację - istnieje możliwość zatrudnienia bezpośrednio przez niemieckiego pracodawcę. Wiąże się to z większymi zarobkami, ale i koniecznością samodzielnego wynajęcia zakwaterowania.
Pozdrawiamy
Anonimowa 2017-08-17 10:43
Jeśli moge zapytać ile można zarobic netto po miesiącu? Po odliczeniu mieszkania 250euro. Ile zostaje na rękę..? (wiadomo trzeba jeszcze za coś żyć itd ale to już każdy sobie ustala ile wyda itp)
Anonimowa 2017-08-17 10:46
Jesli mogę zapytać jakie są średnie zarobki? Po odliczeniu już mieszkania 250euro?
Para 2017-08-17 10:49
Szukamy transportu na 28 sierpnia do Haldensleben. Jesteśmy z okolic Katowic. Czy również ktoś wybiera się tam do pracy w tym terminie? Czy ktoś może mi polecić jakie obuwie ochronne zakupić? Z góry dziekuje:)
Zenon 2017-08-17 12:09
Słyszałem o agencji dobre opinie ale bardzo podoba mi się , że na tym wątku można uzyskać tak dużo informacji. Czyżby to pracownicy agencji tak pisali?
Ona 2017-08-17 17:25
Wyjechała Pan/i? Jak jest na miejscu?
Ona 2017-08-17 17:25
Wyjechała Pan/i? Jak jest na miejscu?
nowy 2017-08-18 10:49
Pracuje ktoś Neumünster ile godz jak zakwaterowanie ??
Zostaw swoją opinię o HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o. - Szczecin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.