HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.

Szczecin

Opinie o HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.

xyzt 2017-04-01 07:20
Hej. a Ile już czekasz bo ja od stycznia i nic.. nie wiem co robić.. zależy mi na wyjezdzie z ta firma ale ile czekać jeszcze ;/
1
Zniecierpliwiona 2017-04-01 16:04
No tez juz sporo czekam. Chyba od polowy lutego. Jak dzwonie to ciagle mowia ze jak tylko sie pojawi oferta to beda sie kontaktowac i tak za kazdym razem. Ale ja juz na nich nie licze.
2
xyzt 2017-04-02 07:16
To ja dłużej czekam bo od grudnia... ;/ nie wiem mama nadzieję że niedługo będzie jakis nowy projekt i się człowiek dostanie bez samochodu :( Ja jeszcze trochę poczekam.. a pierwszy raz z tej firmy chciałabyś jechać?
Zniecierpliwiona 2017-04-02 21:00
Tak pierwszy raz. Ale skorzystam chyba z oferty innej agencji.
1
Weronika 2017-04-03 10:09
@Sztywne31, a co najbardziej sobie cenisz we współpracy z HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.?
xyzt 2017-04-03 10:16
tez sie zastanawiam czy z innej oferty ale bardziej wolałabym z ta firma ale nie wiem ile czekac tez za długo nie moge bo ile mozna zobaczymy. :( nie ma sensu dzwonic do biura bo i ta to samo mówia..:(
1
Ewelina 2017-04-03 14:02
Szanowni Państwo,
niestety nie możemy zapewnić pracy wszystkim osobom, które do nas aplikują, ponieważ byłoby to niemożliwe. Ponadto w trakcie rekrutacji na poszczególne projekty bierzemy pod uwagę różne czynniki np.: doświadczenie w pracy przy komisjonowaniu art. spożywczych z zestawem pick by voice (w j. niemieckim), posiadanie własnego auta, gotowość do wyjazdu w konkretnym terminie.
W przypadku pojawienia się nowej oferty wysyłamy e-mailem propozycję pracy do osób spełniających kryteria i widniejących w naszej bazie.
Pozdrawiamy
HR XPERIENCE
1
Kamil 2017-04-03 15:57
witam pani Ewelino a czy jeśli ktoś pracował w waszej firmie ale krótko to czy drugi raz też jest brany pod uwagę na nowy projekt?
sca 2017-04-04 21:34
a gdzie jest ten Bumbebau pod Londynem gdzieś?
Weronika 2017-04-05 09:19
@sca, myślę, że @Maja chodziło o magazyn w miejscowości Lübbenau - jest to miasto w Niemczech.
kropus 2017-04-08 18:58
ale z Ciebie gosc.Ta firma wedlug mnie jest najlepsza,a jak Ci nie pasuje to idz do headwey,tam bedziesz mial az konto i zarobisz 600 euro
1
... 2017-04-08 19:53
To skad sie potem biora takie osoby bez auta na projektach ktore agencja wciska na sile tym ktorzy maja samochod i nie chca wozic takich darmozjadow co mysla ze auto jezdzi na powietrze
1
Barbula 2017-04-09 12:27
Czy HR XPERIENCE Poland nie ma więcej ofert pracy za granicą? Interesuje mnie głównie praca dla kobiety? Słyszałam , że to fajna agencja i spokojnie można z nimi wyjechać za granicę. Gdyby ktoś wiedziała proszę o info.
1
Weronika 2017-04-10 09:43
@Barbula, wszystkie oferty pracy możesz znaleźć pod linkiem: https://hr-xp.com/pl/szukaj-oferty-pracy.html
Hatti 2017-04-14 07:36
długo się czeka.. obiecali mi że zadzwonią jak bed jakies oferty a nie zadzwonili. Niepotrzebnie poprzednie oferty z innych prac odrzucałam bo czekałam tutaj i juz czekam tak 4 miesiace.. jeszcze miesiac poczekam i rezygnuje z tej agencji :( niestety..:(
Pb-ołów 2017-04-15 11:48
Agencja bardzo profesjonalna.Zasługuje na
5 gwiazdek.Trochę wkurza mnie w niej to,że ludzie bez samochódu muszą długo czekać na ofertę pracy choć posiadają doświadczenie i znają języki. Fajnie bybyło gdyby agencja posiadała własne samochody dowożące ludzi do pracy.Byłoby napewno ekologiczne,przyjemnie i tanio.Serdecznie pozdrawiam całą Agencję Hr Xperience i życzę dalszych sukcesów.Jedyna Agencja ,która szanuje Ludzi.
2
marian 2017-04-17 16:41
właśnie ludzie czekają po kilka miesięcy co sa bez aut..
Olek 2017-04-19 13:37
Jak jest rekrutacja to jaki czas zeby zaczac prace ? jest chociaż tydzień ? czy z dnia na dzień?
Przecież w Polsce też trzeba dać wypowiedzenie jak co...
1
Melisa 2017-04-21 11:55
Pracuje ktoś w Lübbenau? Jakieś opinie?
3
mila 2017-04-21 18:08
szkoda ze ludzie bez samochodu nie mogaa sie dostać tutaj do pracy przez ta firmę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
nowy 2017-04-29 13:28
Czy ktoś z was pracował w miejscowości Hörselgau okolice Gothy jako komisjoner w art. zoologicznymi??
3
Monia 2017-04-29 21:21
a dostałeś już propozycję pracy tam?
Ciekawa 2017-05-02 11:27
Ja pracuje obecnie w Horselgau jako komisjoner ale przez inna agencje.
Tatiana 2017-05-02 18:37
Witam, równiez dostaliśmy ofertę pracy Hörselgau okolice Gothy jako komisjoner w art. zoologicznymi, jesteśmy ciekawi jak to wyglada w praktyce??
Tatiana 2017-05-02 18:47
witam, również dostaliśmy oferte pracy w Hörselgau okolice Gothy jako komisjoner w art. zoologicznymi, mamy pytanie jak to wygląda w praktyce
Tomasz 2017-05-02 23:00
HR XPERIENCE ma tak mało ofert pracy a szkoda. Szukam pracy na kolejny wyjazd i właśnie chcę z nimi jechać gdyż wiem, że mogę dobrze zarobić i nie będę miał żadnych niespodzianek.
2
Ona25 2017-05-03 10:19
właśnie szkoda... ja już czekam kilka miesięcy żeby się dostać na jakikolwiek projekt ale bezskutecznie. I nie wiem czy odpuścić sobie tą firmę ciągle tylko słyszę że oddzwonią a jakoś nie dochodzi do tego. a Ty jak długo czekasz?
1
Ciekawa 2017-05-04 17:25
Ja pracuje w Horselgau jako komisjoner plyt i ksiazek na dziale thalia. Dzial z artykulami zoologicznymi nazywa sie zoo. Na zoo jezdzi sie takimi wozkami. W pierwszy dzien zdaje sie na to egzamin i dostaje uprawnienia. Na thalii chodzi sie z wozkiem ciagnietym wlasnymi silami. Na obu dzialach praca polega na komisjonowaniu zamowien ze skanerem. Na zoo jest ciezej poniewaz trzeba dzwigac worki np z karma albo zwirek. Tyle ze sie nie nachodzi czlowiek bo na thalii minimum 15 km dziennie sie robi. Teraz mamy caly czas nadgodziny. Dzien w dzien. Normalnie praca jest od 5 do 13.45 albo od 14 do 22.45. z nadgodzinami wyglada to tak od 5 do 14.45 albo od 15 do 00.45. w sobote osoby ktore maja tydzien na rano ida na 7.30 do pracy. Ci ktorzy maja popoludniowki zazwyczaj wzywani sa do pracy w sobote na 10 badz 11. Pracuje tutaj miesiac i w kazda sobote bylam w pracy. Teraz jest praca ale jak robi sie coraz mniej zamowien to agencje puszczane sa po 2 godzinach do domu albo bywa tez tak ze przychodzi sie na 5 albo 14 i slyszy sie zeby jechac od razu do domu. Tak bywa niestety...
Weronika 2017-05-05 08:56
@Tomasz, na stronie internetowej HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o. możesz znaleźć aktualne oferty pracy: https://hr-xp.com/pl/szukaj-oferty-pracy.html
Arunio 2017-05-08 08:31
Praca w Horselgau męcząca nie dla leniwych kobiet.
1
Tatiana 2017-05-08 14:41
Dziękuję za info. A jak z mieszkaniem i dojazdami? Język jest potrzebny? Jeśli mozesz to pisz na amc.73@o2.pl.
pozdrawiam
Ulka 2017-05-09 16:26
Korzystałam z ich pośrednictwa i pracowałam w Horselgau, wszystko było ok. Denerwujący są Polacy , którzy tylko wykłócają się o wszystko. Firma HR XPERIENCE jest spoko i nie powodu do narzekania, wszystko było ok.
1
mati 2017-06-02 13:04
Czy to ironia??? Czy rzeczywiste odczucia, mam tam jechać ze prosilbym o odpowiedz.
1
majek 2017-06-05 09:59
Napisze coś ktoś więcej o pracy na magazynie z odzieżą (pakowacz) w Haldensleben? Warunki pracy ,warunki zakwaterowania, zarobki, na jak długo mozna się zatrudnić.
1
ciekawski 2017-06-06 14:25
Ktoś coś wie może o pracy na magazynie w Neumunster 60 km od Hamburga? Ile mniej więcej wychodzi miesięcznie netto przy stawce 9.23 brutto? Piszą coś o "banku godzin" powyżej 130 które zapewniają .
Może się ktoś wypowiedzieć jak to tam wygląda? 130 h w skali miesiąca jest bardzo małą ilością godzin , przez telefon mówią że w praktyce jest ich więcej , ale chciał bym dowiedzieć się coś właśnie o tym ich banku . Ktoś pracujący tam może się wypowiedzieć?
ciekawski 2017-06-06 14:26
Ktoś coś wie może o pracy na magazynie w Neumunster 60 km od Hamburga? Ile mniej więcej wychodzi miesięcznie netto przy stawce 9.23 brutto? Piszą coś o "banku godzin" powyżej 130 które zapewniają .
Może się ktoś wypowiedzieć jak to tam wygląda? 130 h w skali miesiąca jest bardzo małą ilością godzin , przez telefon mówią że w praktyce jest ich więcej , ale chciał bym dowiedzieć się coś właśnie o tym ich banku . Ktoś pracujący tam może się wypowiedzieć?
nowy 2017-06-16 10:43
Wyjeżdżam z tej firmy. Na pewno napisze jak jest :)
Oby było dobrze:)
Jusi3993 2017-06-17 17:16
Jaką agencje?
Oleg 2017-06-18 15:49
HR XPERIENCE nie ma obecnie ofert pracy? Czasami korzystałem z ich pośrednictwa i chcę powiedzieć, że było ok. Może ktoś mógłby podzielić sie informacją jeśli coś wie? Jakie warunki mieszkaniowe ostatnio dają ?
1
Olka 2017-06-20 17:30

Witam czy mi się wydaje czy cięzko się dostać do tej firmy?????? ciągle tylko obiecują ze wysla oferty pracy na poczte nic nie ma a wystwaiają na swojej stronie... a czlowiek czeka
Ula 2017-06-21 22:00
Fajna agencja, można spokojnie wyjechać do pracy.!
bea 2017-06-22 09:14
Czy ktoś wyjeżdża 26 czerwca do pracy w Haldensleben i jest z okolic Zielonej Góry ?
Agnieszka 2017-06-23 22:40
Jak wygląda sytuacja w Hörselgau są godziny?
jak warunki mieszkaniowe?
da się zarobić
1
Rob 2017-06-24 19:44
Hej, jestem tutaj od tygodnia, godziny pracy są jak najbardziej, warunki mieszkaniowe również są ok ładne czyste, zadbane mieszkania ;) jedna z lepszych agencji jeśli chodzi o wyjazdy i pracę w Niemczech.. możesz śmiało przyjeżdżać
Uzer 2017-06-24 22:30
HR XPERIENCE dzięki wam byłem, pracowałem i trochę zwiedziłem. Jak odsapnę to znowu wyjadę z wami jak dacie robotę.
Miiii 2017-06-25 20:54
Praca w Haldensleben jest super minusem jest to, że dużo chodzisz min 15 km robisz zamówienia przy ubraniach na każde ubranie buty naklejasz etykiety I tak non stop kończysz zaczynasz nowe w ciągu dnia zrobisz od 600-1300 sztuk ubrań zależy od zamówienia, godziny są zawsze minimum 150 h w miesiącu max 180 10 godzin idzie na zeitkonto wypłata od 850-1050 euro netto. Mieszkania ok hotele spoko praca super nie narzekam
Miiii 2017-06-25 20:56
Praca w Haldensleben jest super minusem jest to, że dużo chodzisz min 15 km robisz zamówienia przy ubraniach na każde ubranie buty naklejasz etykiety I tak non stop kończysz zaczynasz nowe w ciągu dnia zrobisz od 600-1300 sztuk ubrań zależy od zamówienia, godziny są zawsze minimum 150 h w miesiącu max 180 10 godzin idzie na zeitkonto wypłata od 850-1050 euro netto. Mieszkania ok hotele spoko praca super nie narzekam ludzie jak wszędzie znajdą się fałszywi i normalni na wszystko masz czas spokojna normalna praca
Agnieszka 2017-06-26 01:35
Dzięki za odpowiedź. Biorą tylko z własnym samochodem? Normy da się wyrobić bez problemu? Ile miesięcznie zostanie euro?
Adrian 2017-06-27 11:16
Hej ma ktoś może jakieś info o pracy komisjoner w Thiendorf, jak sama praca i jakie warunki mieszkaniowe, może ktoś był, jest? :)
Marcin 2017-06-27 17:53
Hej, właśnie zastanawiam się nad wyjazdem do pracy na magazynach w Thiendorf, ale nie mogę uzyskać żadnych informacji odnośnie mieszkań i samych warunków pracy. Zastanawiam się czy jest to nowy obiekt etc. Proszę o informacje
Zostaw swoją opinię o HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o. - Szczecin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.