HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.

Szczecin

Opinie o HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.

Adam 2017-02-06 14:33
Jestem z okolic Lublińca i chce jechać swoim samochodem, pracujesz już tam ? Jak praca i jak zakwaterowania ?
Onaa25 2017-02-07 07:35
Czy są na tą chwilę oferty pracy bez języka niemieckiego i bez posiadania samochodu ???????? czy ktoś teraz będzie wyjeżdżał do pracy??????????
Nie wiem czemu tak trudno się dostać ??????!!!!!!!!! dziwne.
Ewelina 2017-02-07 09:23
Dzień dobry,
trudno się dostać, ponieważ na jedno wolne miejsce pracy przypada kilkudziesięciu chętnych i niestety nie wszystkim możemy zagwarantować pracę. Osobom, które wysłały do nas swoje CV wysyłamy aktualne oferty e-mailowo i przeprowadzamy proces rekrutacji.
Pozdrawiamy
HR XPERIENCE
Ona25 2017-02-07 11:39
Aha dziękuję pani Ewelino za odpowiedź. To w takim razie czekać na nowe projekty pracy?
chyba już prędzej się dostanę niż tak czekać na jedno wolne miejsce w pracach.. :(
Mauzer 2017-02-22 13:55
Pracowałem za ich pośrednictwem i było super. Wszystko dopięte bez uwag. Ciężko było się dostać ale jak sprawdza pracownika to następnym razem jest łatwiej.
pick 2017-02-24 08:24
czyli ma ciebie kto bzzzzz.bo masz męza
Weronika 2017-02-27 16:13
Kama 2017-02-27 17:43
Ja bym z chęcią aplikowała tylko ze tam komunikatywny język niemiecki ;[ szkoda......
Weronika 2017-03-01 09:09
@Kama, może warto w takim razie zapisać się na jakiś szybki kurs języka niemieckiego? Możesz też skontaktować się z firmą bezpośrednio - wspólnie może znajdziecie jakiś kompromis!
2
Ona34 2017-03-01 15:11
Oferty bez języka też są.. trzeba dzwonić sprawdzać.
Byłam na jednym projekcie było super. tylko musiałam zjechać niestety do Polski co żałuję ale czasami tak bywa :(
Mam nadzieję że latem dostanę się ponownie bo będę mogła już wyjechać.
Weronika 2017-03-02 08:49
@Ona34, cieszę się, że jesteś zadowolona! Co robiłaś na projekcie? ;)
pablo7790@wp.pl 2017-03-09 18:12
Witam pracowałem w tej firmie prawie rok nie mam żadnych pretęsji di nich są w porządku chętnie bym do nich wrócił ale niewiem czy mnie jeszcze wezmą a ci wypisują bzdury robili po kilka dni i się zwalniali albo. nawet nie poszli wogóle do pracy polecam tą firmę i może mnie jeszcze wezmą Pozdrawiam Paweł Piotrowski
Weronika 2017-03-10 09:07
@pablo7790@wp.pl dzięki za komentarz. Co najlepiej wspominasz?
Marta89 2017-03-10 09:39
Dzień dobry czy na obecną chwilę są aktualne oferty pracy dla kobiet jako komisjoner??????
Wysłałam cv miesiąc temu i nic.. więc nie wiem czy to trzeba dzwonić czy czekać na telefon? w tej firmie? jak wysłane cv?
Gosia 2017-03-10 10:23
Czy ktos moze powiedziec czy agencja ma do zaoferowania tylko mieszkania czy jakies hotele pracownicze tez? I ile placiliscie badz placicie za zakwaterowanie.
Pozdrawiam
pablo7790@wp.pl 2017-03-10 15:05
Co wspominam magazyn w Goschaim atmosferę kumpli koordynatora pensjonat wogóle było fajnie szkoda że skończyła się tam praca chętnie bym tam wrócił
Weronika 2017-03-10 15:16
@marta 89 ogłoszenie jest cały czas widoczne na naszym serwisie GoWork.pl http://www.gowork.pl/praca_podglad,6629707?keywords=®ion= @pablo7790@wp.pl dziękuję.
Kamilla 2017-03-16 09:47
czy osoby bez aut też są przyjmowane do pracy?????
Iza 2017-03-19 10:15
HR XPERIENCE to super firma, oby więcej takich było.
Robert 2017-03-27 11:08
Też polecam ta firmę 1000%.
dwa razy musiałem zrezygnować.. niestety z projektów. ;/ chciałbym znowu sie dostać do pracy tylko na ta chwile chyba nie ma ofert pracy?
1
Maja 2017-03-27 22:27
Najlepszy jest magazyn w LUBBENAU he he
Maja 2017-03-27 22:28
Najlepszy jest magazyn w LUBBENAU he he
Weronika 2017-03-28 08:41
@Robert, oferty pracy możesz sprawdzić na stronie firmy - https://hr-xp.com/pl/szukaj-oferty-pracy.html
Magdaa 28 2017-03-28 23:52
Witam, jak wygląda praca w Haldensleben na magazynie z odzieżą? Ilu ludzi tam pracuje jaka atmosfera w pracy, zamieszkanie?
3
xyzt 2017-03-29 11:23
Czekam kilka miesięcy na dostanie się do tej firmy.. nie wiem czy problemem jest to że nie mam auta chyba tak. czy jak będzie nowy projekt jest szansa ze się dostanę?
1
Weronika 2017-03-30 09:07
@xyzt, może skontaktuj się z firmą w tej sprawie? Powiedz o swoich przypuszczeniach, może wtedy uda Ci się dowiedzieć od czego zależy ten długi czas oczekiwania.
Poważny29 2017-03-31 09:29
Praca w Haldensleben jest ok nie jest ciężko, zakwaterowania super w dobrym standardzie i kasa ok
1
Zniecierpliwiona 2017-03-31 11:38
Ja tez czekam na oferte pracy z tej agencji ale niestety teraz maja tylko projekty na ktore posiadanie samochodu jest konieczne. I niestety chyba sie czlowiek nie doczeka projektu na ktory samochod nie bedzie wymagany.
3
Nie- Byle kto 2017-03-31 18:10
Firma w której jest projekt zasługuje na najwyższą ocenę , ale sam HR okazał się wielkim niewypałem .
Komisjonowanie to praca lekka i prosta, lecz nie ma praktycznie żadnej komunikacji z koordynatorami na każdym szczeblu.(usunięte przez administratora) Można trafić na dość wygodne kwatery,ale jest też opcja trafienia do nor typu seehausen czyli hotel pracowniczy (usunięte przez administratora) Byłam wystarczająco długo (usunięte przez administratora) Nie Polecam!!!
1
Sztywne31 2017-03-31 22:05
W Haldensleben jest fajnie, super praca ludzie i zakwaterowanie :) kasa spoko
2
xyzt 2017-04-01 07:20
Hej. a Ile już czekasz bo ja od stycznia i nic.. nie wiem co robić.. zależy mi na wyjezdzie z ta firma ale ile czekać jeszcze ;/
1
Zniecierpliwiona 2017-04-01 16:04
No tez juz sporo czekam. Chyba od polowy lutego. Jak dzwonie to ciagle mowia ze jak tylko sie pojawi oferta to beda sie kontaktowac i tak za kazdym razem. Ale ja juz na nich nie licze.
2
xyzt 2017-04-02 07:16
To ja dłużej czekam bo od grudnia... ;/ nie wiem mama nadzieję że niedługo będzie jakis nowy projekt i się człowiek dostanie bez samochodu :( Ja jeszcze trochę poczekam.. a pierwszy raz z tej firmy chciałabyś jechać?
Zniecierpliwiona 2017-04-02 21:00
Tak pierwszy raz. Ale skorzystam chyba z oferty innej agencji.
1
Weronika 2017-04-03 10:09
@Sztywne31, a co najbardziej sobie cenisz we współpracy z HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.?
xyzt 2017-04-03 10:16
tez sie zastanawiam czy z innej oferty ale bardziej wolałabym z ta firma ale nie wiem ile czekac tez za długo nie moge bo ile mozna zobaczymy. :( nie ma sensu dzwonic do biura bo i ta to samo mówia..:(
1
Ewelina 2017-04-03 14:02
Szanowni Państwo,
niestety nie możemy zapewnić pracy wszystkim osobom, które do nas aplikują, ponieważ byłoby to niemożliwe. Ponadto w trakcie rekrutacji na poszczególne projekty bierzemy pod uwagę różne czynniki np.: doświadczenie w pracy przy komisjonowaniu art. spożywczych z zestawem pick by voice (w j. niemieckim), posiadanie własnego auta, gotowość do wyjazdu w konkretnym terminie.
W przypadku pojawienia się nowej oferty wysyłamy e-mailem propozycję pracy do osób spełniających kryteria i widniejących w naszej bazie.
Pozdrawiamy
HR XPERIENCE
1
Kamil 2017-04-03 15:57
witam pani Ewelino a czy jeśli ktoś pracował w waszej firmie ale krótko to czy drugi raz też jest brany pod uwagę na nowy projekt?
sca 2017-04-04 21:34
a gdzie jest ten Bumbebau pod Londynem gdzieś?
Weronika 2017-04-05 09:19
@sca, myślę, że @Maja chodziło o magazyn w miejscowości Lübbenau - jest to miasto w Niemczech.
kropus 2017-04-08 18:58
ale z Ciebie gosc.Ta firma wedlug mnie jest najlepsza,a jak Ci nie pasuje to idz do headwey,tam bedziesz mial az konto i zarobisz 600 euro
... 2017-04-08 19:53
To skad sie potem biora takie osoby bez auta na projektach ktore agencja wciska na sile tym ktorzy maja samochod i nie chca wozic takich darmozjadow co mysla ze auto jezdzi na powietrze
1
Barbula 2017-04-09 12:27
Czy HR XPERIENCE Poland nie ma więcej ofert pracy za granicą? Interesuje mnie głównie praca dla kobiety? Słyszałam , że to fajna agencja i spokojnie można z nimi wyjechać za granicę. Gdyby ktoś wiedziała proszę o info.
1
Weronika 2017-04-10 09:43
@Barbula, wszystkie oferty pracy możesz znaleźć pod linkiem: https://hr-xp.com/pl/szukaj-oferty-pracy.html
Hatti 2017-04-14 07:36
długo się czeka.. obiecali mi że zadzwonią jak bed jakies oferty a nie zadzwonili. Niepotrzebnie poprzednie oferty z innych prac odrzucałam bo czekałam tutaj i juz czekam tak 4 miesiace.. jeszcze miesiac poczekam i rezygnuje z tej agencji :( niestety..:(
Pb-ołów 2017-04-15 11:48
Agencja bardzo profesjonalna.Zasługuje na
5 gwiazdek.Trochę wkurza mnie w niej to,że ludzie bez samochódu muszą długo czekać na ofertę pracy choć posiadają doświadczenie i znają języki. Fajnie bybyło gdyby agencja posiadała własne samochody dowożące ludzi do pracy.Byłoby napewno ekologiczne,przyjemnie i tanio.Serdecznie pozdrawiam całą Agencję Hr Xperience i życzę dalszych sukcesów.Jedyna Agencja ,która szanuje Ludzi.
2
marian 2017-04-17 16:41
właśnie ludzie czekają po kilka miesięcy co sa bez aut..
Olek 2017-04-19 13:37
Jak jest rekrutacja to jaki czas zeby zaczac prace ? jest chociaż tydzień ? czy z dnia na dzień?
Przecież w Polsce też trzeba dać wypowiedzenie jak co...
1
Melisa 2017-04-21 11:55
Pracuje ktoś w Lübbenau? Jakieś opinie?
1
mila 2017-04-21 18:08
szkoda ze ludzie bez samochodu nie mogaa sie dostać tutaj do pracy przez ta firmę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
Zostaw swoją opinię o HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o. - Szczecin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.