brak logo

stocznia remontowa Nauta

Gdynia

Opinie o stocznia remontowa Nauta

coto 2013-11-04 17:57:37
No i jak pracuje już ktoś w stoczni nauta?
łysy 2013-11-12 12:47:31
Też byłem ciekawy a tu nic? Proszę o wpis jeżeli coś wiecie. Dzięki
spawacz 2014-01-18 18:41:37
Jestem spawaczem 135,136 Mig ,Mag Doświadczenie mam 7 letnie ciągłe,Pracowałem w firmie Nauta w Gdańsku tylko 3 miesiące kierownik prefabrykacji kompletny idiota !!! Brak u niego kultury osobistej nie potrafi nawet odpowiedzieć a ni mi ani nikomu z kolegów zwykłego dzień dobry,wiecznie nadąsany,brak umiejętności prowadzenia zespołu,przedtem był majstrem w Criscie wręcz odpychał swoim zachowaniem i psuł każdy dzień gdy tylko się zjawił,to opinia nie tylko moja ,chciał żebyśmy pracowali dzień i noc a kasa inna niż było mówione na początku ,kwestia umów o prace można pomarzyć,dzieło lub działalność także lipa, praca na akord ,wyzysk i kpina !!! Przez 3 miesiące odeszło nas około 15 z brygady ogólnie nie polecam chyba że ktoś lubi ryzyko i nie przeszkadza mu bycie wykorzystywanym .
1
Władek 2014-02-05 11:04:19
Witam
Chciałbym zdobyć doświadczenie w spawaniu w stoczni, ale szkopuł w tym że nie mam uprawnien do spawania.
Mam pytanie do jakiej stoczni się udać i jakie uprawnienia do spawania mam zrobić.
Proszę o poradę.
Pozdrawiam Władek
3
krzysztof 2014-09-12 12:28:39
firma rozwojowa tylko alkoholików sporo tam każdy pije idąc do pracy na ulice czechoslowacką po drodze jest kiosk ruchu każd z rana kupuje specjala pije w krzakach i do torby pakuje i do roboty idzie .to samo w pkp jadą do lemborka piją jak trza jak ktoś pije w dzien w zien jest dobrym pracownikiem a mianowicie przychodzi do pracy i groj robi zamieszanie
2
marek 2014-10-14 13:15:13
bałagan w stoczni,brak oświetlenia i wentylacji w zbiornikach,brak ciągłości prac,naciski na szybkość wykonywania prac a nie na jakość ,mnóstwo pijaków i alkoholików pijących w pracy i w drodze do pracy,niebezpieczne rusztowania,brak umów o prace
1
brygida 2014-10-28 06:27:13
Każdy o tym wie :Kto pije alkohol więcej jak raz w tygodniu powinno być odebrane prawo jazdy dożywotnio i przymusowe leczenie jak Prawda jest taka Polak jest bezczelny wytyka innym a sam to robi setki razy sami jeździli po alkoholu tylko się udało . W Polsce kiedyś większość ludzi załatwiała sobie wojsko i nie szli ze strachu .Teraz udają bohaterów ,
Dla mnie alkohol powinien być zabroniony i w produkcji oraz sprzedaży.
Najwięcej kradzieży,rozbojów,wypadków,zabójstw,gwałtów po alkoholu. Zróbmy kampanie- kto spożywa alkohol jest potencjalnym zabójc [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kampania kiedy????
Policjanci też często spożywają sporo alkoholu -alkomat nie jest miarodajny alkohol zamula mózg 5 dni po spożyciu brak kontrolnych badań krwi i moczu - TAK Z NIENACKA ( JESZCZE ĆPAJĄ)
Mario 2014-12-16 21:29:18
Chyba mówisz o tym grubasie Nochu. Jak tak to masz w stu procentach racje !!! Ten "kierownik" który nie zna się na rysunku okrętowym(...) wyzwał kiedys młodego chłopaka co dopiero zaczynał spawać (prosto po kursie) od [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] (usunięte przez administratora)i bezużytecznygo gnoja. Ogólnie jak by ktos zabił moją matka to życzę mu kary jako prace w gdańskim oddziale Nauty...
3
nikt 2015-05-15 08:36:59
Cos masz z glowa nie tak?
bb 2015-07-14 12:43:18
to jak to w pracy wszyscy piją od szaraka do dyrektora?? co to z firma???
Bronek 2015-07-19 19:19:48
czy ktoś z was wie czy jest szansa pracy jako dźwigowy w stoczni Nauta?
20k mil w Naucie 2015-10-10 07:58:59
Po pierwsze najwazniejsze na stronie nauty brak w tej chwili ofert i od bardzo długiego czasu zadne sie nie pojawiają. Myślicie ze od ostatniej oficjalnej rekrutacji nie było potrzeba ludzi do pracy na różne stanowiska?! xDDD

Dlaczego nikt z wypowiadających sie tutaj nie pisze o najwazniejszym!? PRACA lub AWANS w Stoczni Remontowej Nauta SA w Gdyni jaki i w zakładzie Nowych Budów w Gdańsku tylko PO ZNAJOMOŚCI!
3
pracownik 2016-02-04 21:33:14
Pracuję u mistrza S. który udaje, że coś potrafi. Jego brat, skończony kretyn nawet nie potrafi udawać, że coś umie. Nazywamy go dziki albo szybki. Wszystkim zwraca uwage a jak sam coś ma zrobić to zawsze spieprzy i każe poprawić komuś innemu. Rodzinka pl stara się rządzić ale jakoś to słabo im idzie. Gdyby troche poczytali o normach i tolerancjach, wiedzieliby co mają spawdzać u pracowników. Ale ci biedni rolnicy wiedzą jak wydobywać kartofle z pola więc czego od niuch wymagać. W dodatku wiedzą, że w polsce produkuje się węgiel i to tylko na węgrzech... (oczywiście ironia) Więc samemu mozna ocenić super pracę pod nadzorem tych "poanów" na wydziale ślusarskim pod kierownictwem wyżej wspomnianego Nocha
1
pracownik 2016-03-25 16:59:12
umowy o prace? Piłeś cos?
ktoś 2016-03-30 19:54:15
dalej pracuje ten (usunięte przez administratora)co u majstra slawka ma 400 godzin na miesiac? To nie wymysl. To info jest do sprawdzenia.
1
pracownik 2016-03-30 19:58:46
grek! po co sie udzielasz skoro nie masz pojecia? Piszesz bo chcesz zdobyc slawe? Skoro tam pracuje to chyba wiem lepiej niz ty co chesz zablysnac!
1
ktos 2016-03-30 20:01:41
Przestań myśleć bo mózg ci wybuchnie. Myślący od siedmiu boleści się znalazł. Od myślenia to tam już jest stado baranów wiec nie przyłączaj się. Tylko pracować nie ma komu.
1
noname 2016-03-30 20:06:01
Rychu? to ten co nie lubi ukrainców? Słyszałem, że nawet nie pozwala siedzieć im obok siebie. Czuje się ważniejszy od innych. Dotyczy to nawet polaków. Ktoś chce znać opinie o stoczni nauta? Nie masz układów, nie włazisz nikomu w tyłek to nie zarobisz. Albo będziesz je...ł na premie dla rysiów i innych wynalazków.
1
g 2016-06-02 15:21:15
Czy ktoś mógłby zdradzić, jak wygląda praca w biurze Stoczni Nauta? Będę wdzięczna :)
Kemmpi 2016-07-11 19:30:57
Nie polecam. Procowałem w Stoczni Nauta Stal. Organizacja pracy dno. Sprzęt spawalniczy lata '90. Ogólnie panujący burdel i syf. Na temat pracowników.... szkoda gadać.
1
Ty 2016-07-19 16:35:21
@ona

Kobiet na tym stanowisku nie widziałem ;P
zigi 2016-09-11 20:48:07
ble ble dno
bla bola 2016-09-11 22:59:53
@ zigi - domyślasz się jak dużo mówi mi twój komenatrz? całe nic - bede ci naprawde bardzo wdzięczna, bo chce się dowiedzieć czegoś więcej o tej firmie, dlatego opinia bedzie cenna ale w momencie kiedy podasz konkretne argumenty. Tak więc czekam na info
1
kisiel 2016-10-27 09:17:23
Witam jestem nowym stoczniowcem ( uczę się ), nauczyciele w stocznij Nauta beznadziejni , nie potrafią wytłumaczyć nawet jednej lekcji ,ja i koledzy jesteśmy jako mobterzy kadłuba i spawacze i zamiast uczyć się jak są np pokazane spawy, łączenia itp na planach to Pan Laskowski daje nam papierkową robotę
A gdy chcesz zmienić zawód potrzeba zapłacić za cały ubiór
Wmawiali nam że miesięcznie bd dostawać około 1000 zł , jak myślicie prawda ? Gówno, jedno wielkie kłamstwo dostajemy marne 80 zł JAKO PRZYSZLI STOCZNIOWCY inni koledzy są jako np stolarze i zarabiają po 160-180 zł
Nie polecam tej stocznij, ten i jakiej kolwiek
2
Zostaw swoją opinię o stocznia remontowa Nauta - Gdynia
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie stocznia remontowa Nauta