SFS International Sp. z o.o. Sp.K

Stara Iwiczna

Opinie o SFS International Sp. z o.o. Sp.K

poo 2016-08-27 23:30
mieszkalem na osrodku wczasowym w miejscowosci Hoeven a pracowalem w belgii. (usunięte przez administratora)
1
gtrfe 2016-10-05 19:06
hej widze ze od nich pojaiwla się calkeim spora rekutacja i to glownie za grancia jakby ktoś był zainteresowany
bart 2016-12-09 07:17
i jak tam jest
białystok 2016-12-09 10:52
Czy ktoś może napisać jak ta firma ,
czy jest wiarygodna, jak praca przy mięsie jak duże paczki .
(usunięte przez administratora) jak wygląda praca na mięsie.
z góry dzięki
1
Robertos 2016-12-17 17:09
Nic se obiektywnego tu nie dowiesz wszystko usuwają
2
Dobruk 2017-01-12 14:13
Ja nie zgadzam sie z Twoim postem. Pracuję i jestem bardzo zadowolona. Nie lubię jak ktoś dla zabawy oczernia dobre firmy. Sprawdziłeś , że usuwają wpisy skoro tak twierdzisz? A ja myślę, że byłeś kiepski w pracy.
1
Doradca 2017-01-21 10:36
Myślę,ąa takie odczucie ale bardzo często sami sobie na to zapracowują!! Jak idziesz do pracy przy mięsie to wiadomo, że praca do lekkich nie należy. Jeśli lubisz ją to na pewno dasz radę i zarobki zrekompensują pozostałe wady pracy za granicą!! Powodzenia
1
Doradca 2017-01-24 19:42
W naszych zakładach mięsnych też trzeba się zdrowo nadźwigać a jakie mamy zarobki? Każdy ma swoją kalkulację ale jak by nie liczyć firma daje możliwość wyboru.
1
Sandra 2017-01-29 15:38
Pracuje przez SFS i jeżeli Pani ma szansę na pracę w przedzalnia to zazdroszczę. To najlepsza firma w Belgii. Nie dość, że fantastyczne zarobi to sporo wolnego i dobra umowa. Też pracuję w Belgii i mam znajomych z przedzalnia, którzy pracują przez SFS i gdybym ja miała możliwość tam pracować nawet minuty bym się nie zastanawiała.
1
Sandra 2017-01-29 15:44
Ja pracuje przy mięsie i nie mam nic z głową. Praca lekka i fajna. No chyba, że ktoś jest totalnym lekiem bądź księżniczka a były i takie tu osoby to sory!! Ale takich ludzi to nic nie zadowoli.
1
Sandra 2017-01-29 15:53
Zastanawiam się, czy Ci, którzy wypowiadają się na temat pracy przy mięsie, wogole mieli z tym styczność.. Ja pracuje w Belgii przy mięsie przez SFS i nie narzekam! Praca nie jest ciężka i za te pieniądze, które mi płacą jestem bardzo zadowolona. No ale nie mam na myśli ludzi, których miałam okazję poznać. Pseudo księżniczki i kozacy co to wymagania mają jak by bosami byli. Pracować się nie chce ale pieniądze to i owszem i jeszcze oczekują, że za ich pseudo pracę będą im płacić no to przepraszam bardzo. Nie ta droga. Skoro stać was na coś lepszego to szukajcie aż znajdziecie.. Tylko nie komentuje i nie obrażanie ludzi, którzy pracują tu bo chcą. Bo my nie narzekamy i opłaca nam się to!!
1
Tatarak 2017-01-30 22:10
Widziałem ostatnio ofertę pracy w przędzalni w Peer czy to jeszcze aktualne? Słyszałem że tam jest super, ludzie zadowoleni . Zarobki dobre i warunki mieszkaniowe również. Jak ktoś wie proszę o info?
1
byly pracownik 2017-02-23 21:51
płaca na czas ,warunki super uważaj na Artura bo to szuja wredna jest
1
byly pracownik 2017-02-23 21:56
SFS POLECAM ,PRACA W PRZĘDZALNI SUPER AGENCJA NAPRAWDĘ DOBRA SOLIDNA RZETELNA
JEDYNIE JAK PORADZĘ TO UWAŻAJ NA ARTURA JEST FAŁSZYWY
Aneta 2017-02-28 08:21
@byly pracownik co podobało Ci się w pracy w firmie SFS International Sp. z o.o. Sp.K? Mógłbyś powiedzieć coś więcej o warunkach pracy i atmosferze w firmie?
Aneta 2017-03-13 08:55
@Aleksander długo pracowałeś w firmie? Chętnie usłyszymy więcej na oferowanych warunków pracy oraz benefitów zapewnianych pracownikom.
seba 2017-03-26 17:23
Firma nie ma projektow
Mariusz 2017-03-28 21:30
Lud na ścianach jak byłem zima mieszkania iglo.
1
Dariusz 2017-04-09 18:51
SFS nie ma nowych ofert pracy, jestem zaskoczony. Może wiecie co się dzieje? Dlaczego nie mają nowych propozycji?
Aneta 2017-04-19 08:53
@Dariusz Obecnie firma poszukuje osoby na stanowisko Monter rusztowań do pracy w Antwerpii. Zamierzasz aplikować? Więcej informacji znajdziesz klikając w zakładkę oferty pracy.
Aneta 2017-04-23 09:55
Nie mam się czym pochwalić.
1
lucek 2017-04-26 19:26
SFS omijać szerokim lukiem.
3
Mariusz Galczak 2017-04-27 12:18
Praca przy kurczakach nie polecam SFS. Pieniądze i stawka nie ta.
2
Aneta 2017-04-27 16:31
Nie polecam SFS.
3
@s 2017-04-28 16:55
Omiac SFS.
3
Darek 2017-05-05 22:26
Czy z całą pewnością nie da się powiedzieć coś dobrego o firmie SFS International? Praca przy mięsie nie jest lekka to prawda. Ale to było wiadomo przy umowie.
gerard 2017-06-06 08:30
Czy tam warto jechać
gerard 2017-06-06 08:46
Ile tam pracowałas
anss 2017-06-09 14:46
hej wybieram sie z chlopakiem, do pakowania szeszlykow, mozecie powiedziec co nieco, jak wyglada praca? jak z kasa itp ?? mam do wyboru lub mieszkac na sluzbowym lub dojezdzac 70 km w jedna strone codziennie wiec chciala bym jeszcze co nieco w warunkach mieszkaniowych, pozdrawiam :)
Dobruk 2017-06-11 22:44
Nie mogę znaleźć ich nowych ofert pracy, słyszałam sporo dobrego oraz jak to mają dużo fajnych robót.
anss 2017-06-12 13:22
hej, wiesz cos wiecej o tej agencjii ? ja tez czytalam duzo dobrych opini ale chciala bym porozmawiac z kims kto mial z nimi do czynienia :)) podac Ci nr z ktoreko rekrutor do mnie dzwonil ?? napisz na meila ania.pieterczyk@wp.pl . Pozdrawiam
anss 2017-06-12 13:23
hej, wiesz cos wiecej o tej agencjii ? ja tez czytalam duzo dobrych opini ale chciala bym porozmawiac z kims kto mial z nimi do czynienia :)) podac Ci nr z ktorego rekrutant do mnie dzwonil ?? napisz na meila ania.pieterczyk@wp.pl . Pozdrawiam
Darecki 2017-06-18 19:07
Czy SFS International ma jakieś nowe oferty pracy? Słyszałem również dobre rzeczy o nich ale nic nie omeg namierzyć. Może ktoś wie i mógłby podzielić się na forum wiedzą ? Będę bardzo wdzięczny za info.
Andrzej 2017-07-11 21:54
Mi się tam pracowało krótko, ale dobrze, mogę polecić.
1
Aneta 2017-07-14 11:05
@Andrzej
jeśli możesz rozwinąć swoją wypowiedź, to chętnie usłyszymy co sprawia, że praca w tej firmie jest godna polecenia. Co pozytywnie wyróżnia ją jako pracodawcę?
Czesio 2017-07-28 12:32
Witam pracował ktoś na rusztowaniach przez pośrednictwo sfs? Jakie stawki dają na początek, jak zakwaterowanie dojazd itp?
Dereń 2017-08-09 15:00
SFS ma sporo ofert pracy. Słyszałem, że są dobrzy a co wy na to?
Aneta 2017-08-11 07:52
@kostek o jakich problemach z wynagrodzeniem mówisz? Czy problem polega na braku terminowości wypłat? Jeżeli możesz, to opowiedz więcej, aby każdy zrozumiał, na czym twoim zdaniem polega problem.
Pablo 2017-08-25 22:42
Szybki andrzej to ty ? Wracaj...
Danisia 2017-08-25 23:15
SFS International ma bardzo różne opinie na tym wątku. Szukając pracy dowiedziałem się, że są dobrym pracodawcą. Wiadomo jest jedno, że nie ma idealnych firm i może się coś nie podobać pracownikom, trzeba poprawiać!
Aneta 2017-08-28 06:58
@Bożeby a czy te buty można chociaż potem ze sobą zabrać? Skoro za nie uiszczasz opłatę - pewnie tak. Tylko pytanie - skąd firma w takim razie miała używane buty, skoro to jej stała praktyka?
Aneta 2017-09-09 10:34
@Krzysiek1234, co możesz powiedzieć ogólnie na temat SFS International, o warunkach pracy jakie tutaj masz zagwarantowane? Rozumiem, że wzburza Cię zachowanie innych pracowników, jednak nie jest to miejsce na wytykanie im błędów, tak bezpośrednio. Lepiej byłoby gdyby inni mogli poznać ogólny obraz firmy.
Bernard 2017-09-12 11:35
Czy jesteście przekonani, że nie można napisać o firmie coś pozytywnego? Każdy może mieć jakieś swoje wpadki, nieuczciwe jest ocenianie firmy tylko na tej podstawie. Myślę, że powinniście rozmawiać z kompetentnymi osobami, które mogą coś zmienić na dobre.
1
szpakos 2017-09-28 09:49
Orientuje sie ktos jak z praca w tej firmie na stanowisku monter rusztowan? Jaka stawka i co ile zjazdy do polski??
1
SFS International Sp. z o.o. Sp.K 2017-09-28 12:05 [pracodawca]
Zachęcamy do kontaktu z naszym Działem Rekrutacji pod numerem telefonu: 221021161; 668153416 ; 733881106 . Mail: praca@sfsinternational.pl ; Podamy wszystkie szczegóły oferty dla Monterów Rusztowań. Z poważaniem SFS International
Daniel 2017-09-30 19:56
Czy jesteście pewni, że nie można o SFS International napisać coś pozytywnego? Z moich informacji wiem, że mają dobrą opinię jako pracodawca. To , że czasami coś nie wyszło tak jak powinno nie znaczy, że są złą firmą!!
Daniel 2017-10-06 09:35
Czy SFS ma jakieś nowe oferty pracy w Kalmthout?.
1
SFS International Sp. z o.o. Sp.K 2017-10-06 10:43
Mamy aktualnie kilka ofert pracy na różne stanowiska. Zachęcamy do kontaktu z naszym Działem Rekrutacji pod numerem telefonu: 221021160. Mail: praca@sfsinternational.pl ; Podamy wszystkie szczegóły ofert. Z poważaniem SFS International
Daniel 2017-10-14 18:05
SFS International to fajna agencja, polecam pracę
ex sfs 2017-10-17 11:15
Artura już niema także jest super.
Zostaw swoją opinię o SFS International Sp. z o.o. Sp.K - Stara Iwiczna
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SFS International Sp. z o.o. Sp.K