SFS International Sp. z o.o. Sp.K

Stara Iwiczna

Opinie o SFS International Sp. z o.o. Sp.K

POLECAJACA 2015-07-06 14:37:21
POLECAM WYPLATY NA CZAS PELNA OBSLUGA NIE MA PROBLEMÓW
1
and 2015-08-10 13:25:52
opinia pozytywna jak najbardziej , opinie negatywne pisza ci co na drugi dzien jechali do domu (usunięte przez administratora)
leo 2015-08-14 14:33:57
jako kto pracowales
mario 2015-08-17 23:03:52
ja zawsze mam wypłaty na czas (usunięte przez administratora) nigdy nie musialem dzwonic i sie o nic upominac
jak ktos wspomnial niektorzy mysleli ze jada na wczasy za darmo nikt kasy nie daje zycie
1
Paulina 2015-08-25 13:50:52
Mógłby ktoś napisać coś więcej o pracy w przędzalni.
marko 2015-09-07 22:39:10
moze mi ktos napisac jak naprawde wyglada praca w przetwórstwie mięsnym , czy jest ciężko jak to wygląda prosze o szczere opinie
Nowy 2015-09-15 10:12:23
Witam. Ktoś może coś napisać o pracy jako blacharz/monter izolacji przemysłowych ?
Chodzi mi głownie czy pieniądze są na czas i czy godziny się zgadzają oraz czy nie ma niespodzianek że praca po 2-3 tygodnie. Bo pracować to wiadomo trzeba wszędzie.
1
jjkl 2015-11-22 12:28:14
Właśnie wróciłem z Belgii jako pakowacz.Praca ok,warunki super,wypłata na czas więc nie wiem ludzie o co wam chodzi:(
jjkl 2015-11-22 12:28:15
Właśnie wróciłem z Belgii jako pakowacz.Praca ok,warunki super,wypłata na czas więc nie wiem ludzie o co wam chodzi:(
alex 2015-11-23 18:40:38
jjkl a gdzie pracowałeś w Belgi jako kto przy mięsie
leon 2015-11-24 17:59:26
ja bynajmiej pracowałem w Lochristi , Bgmc
leon 2015-11-24 18:05:42
chcesz więcej info to mozesz podac maila
neeo 2015-11-27 09:42:44
Spawacze itp moze tak ale na mięso jechac za granice za te zarobki to trzeba miec cos nie tak z głową.
truee 2015-11-29 21:47:43
rotacja taka ze ciezko znalezc kogos kto pracuje 3 miesiace.to chyba wystarczy dla tych co mysla
ms 2015-12-15 11:49:18
piotrek1990161@wp.pl
Własnie wybieram sie tam, jak tam jest?
ms 2015-12-15 11:56:33
Ktoś pracował w Lochristi?? teraz oferta na pakowanie i etykietowanie produktów mięsnych a także na wózek widłowy. Wybieram się tam, ale nie wiem jak tam jest.
1
majka 2015-12-15 16:35:16
Tak mój mąż tam pracował.
ms 2015-12-15 17:19:54
Mogę prosić numer telefonu na maila, jest wyżej
majka 2015-12-16 08:47:20
Max mylisz sie nie pracuje w sfs nie jestem nawet z Warszawy tylko z zupelnie innego regionu kraju. Napisałam prawde moj maz pracowal w sfs od lutego do listopada wiec napisalam o tym co przez ten czas w moim i jego odczuciu było a firma jest pozytywna pod wzgledem wyplacalnosci i kontaktu .dziekuje za uwage pozdrooo
matrix 2015-12-17 20:18:24
Właśnie wróciłem po 11 tygodniowym kontrakcie i stwierdzam,że praca ok,wypłata na czas!Nikt za nikogo nie sprząta więc pomyśl człowieku o czym Ty piszesz,chyba jakaś próba obczernienia firmy SFS!!!Szczerze polecam firmę
jan 2015-12-17 21:38:46
to czemu wrociles?
1
anoano 2015-12-22 18:59:57
masz racje Marcin Polacy za granicą to temat rzeka . Sfs jest w porządku i nie tzreba się martwiec jesli ktos jedzie pracowac to zarobi to co ma zarobic a koordynator (usunięte przez administratora) . jest jaki jest i nic sie nie poradzi
kokoszko 2015-12-28 23:16:03
witam wybieramsie do pracy przy pakwaniu miesa jak tam jest
janusz 2016-02-03 15:35:39
czy może ktoś się podzielić opinią o pracy na stanowisku Młodszy specjalista techniczno-handlowy ? ponieważ widzę, ze rekrutują ...
1
mateo 2016-02-17 07:55:54
a jaka jest stawka dla osob ktore jada pracowac w branży mięsnej ?
mateo 2016-02-17 08:00:31
jaka jest stawka netto jesli chcesz jechac pracowac przy mięsie? jak z wypłacaniem i zakwaterowaniem?
drapi 2016-05-29 08:35:59
Całkiem porządna firma a byłem w wielu.
Dodaj 2016-06-22 17:46:53
(usunięte przez administratora) kasa marna nic z tego nie polecam.narka
bylem 2016-06-26 19:12:48
omijać szerokim łukiem
1
poo 2016-08-27 23:30:55
mieszkalem na osrodku wczasowym w miejscowosci Hoeven a pracowalem w belgii. (usunięte przez administratora)
gtrfe 2016-10-05 19:06:05
hej widze ze od nich pojaiwla się calkeim spora rekutacja i to glownie za grancia jakby ktoś był zainteresowany
Zostaw swoją opinię o SFS International Sp. z o.o. Sp.K - Stara Iwiczna
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SFS International Sp. z o.o. Sp.K