SFS International Sp. z o.o. Sp.K

Stara Iwiczna

Opinie o SFS International Sp. z o.o. Sp.K

loka 2015-06-23 23:27
Ja pracuje od poczatku roku i nie narzekam wyplaty na czas nigdy nie byl zaleglosci to co w papierach to w realu a pracowac trzeba to nie wczasy pod gruszą leserow nie brakuje.
4
POLECAJACA 2015-07-06 14:37
POLECAM WYPLATY NA CZAS PELNA OBSLUGA NIE MA PROBLEMÓW
3
and 2015-08-10 13:25
opinia pozytywna jak najbardziej , opinie negatywne pisza ci co na drugi dzien jechali do domu (usunięte przez administratora)
1
leo 2015-08-14 14:33
jako kto pracowales
mario 2015-08-17 23:03
ja zawsze mam wypłaty na czas (usunięte przez administratora) nigdy nie musialem dzwonic i sie o nic upominac
jak ktos wspomnial niektorzy mysleli ze jada na wczasy za darmo nikt kasy nie daje zycie
1
Paulina 2015-08-25 13:50
Mógłby ktoś napisać coś więcej o pracy w przędzalni.
marko 2015-09-07 22:39
moze mi ktos napisac jak naprawde wyglada praca w przetwórstwie mięsnym , czy jest ciężko jak to wygląda prosze o szczere opinie
Nowy 2015-09-15 10:12
Witam. Ktoś może coś napisać o pracy jako blacharz/monter izolacji przemysłowych ?
Chodzi mi głownie czy pieniądze są na czas i czy godziny się zgadzają oraz czy nie ma niespodzianek że praca po 2-3 tygodnie. Bo pracować to wiadomo trzeba wszędzie.
1
jjkl 2015-11-22 12:28
Właśnie wróciłem z Belgii jako pakowacz.Praca ok,warunki super,wypłata na czas więc nie wiem ludzie o co wam chodzi:(
jjkl 2015-11-22 12:28
Właśnie wróciłem z Belgii jako pakowacz.Praca ok,warunki super,wypłata na czas więc nie wiem ludzie o co wam chodzi:(
1
alex 2015-11-23 18:40
jjkl a gdzie pracowałeś w Belgi jako kto przy mięsie
leon 2015-11-24 17:59
ja bynajmiej pracowałem w Lochristi , Bgmc
leon 2015-11-24 18:05
chcesz więcej info to mozesz podac maila
neeo 2015-11-27 09:42
Spawacze itp moze tak ale na mięso jechac za granice za te zarobki to trzeba miec cos nie tak z głową.
truee 2015-11-29 21:47
rotacja taka ze ciezko znalezc kogos kto pracuje 3 miesiace.to chyba wystarczy dla tych co mysla
do truee 2015-11-30 08:59
dokładnie bynajmiej w mięsie . nie wypowiem się jak jest w przemyśle . ale w mięsie nie zarobicie jak na za graniczne zarobki niestety , nie warto za taką cenę mieć np. rozłąki z rodziną i siedziec gdzies na zadupiu.
2
ms 2015-12-15 11:49
piotrek1990161@wp.pl
Własnie wybieram sie tam, jak tam jest?
ms 2015-12-15 11:56
Ktoś pracował w Lochristi?? teraz oferta na pakowanie i etykietowanie produktów mięsnych a także na wózek widłowy. Wybieram się tam, ale nie wiem jak tam jest.
1
majka 2015-12-15 16:35
Tak mój mąż tam pracował.
ms 2015-12-15 17:19
Mogę prosić numer telefonu na maila, jest wyżej
majka 2015-12-15 17:42
ok
2
majka 2015-12-16 08:47
Max mylisz sie nie pracuje w sfs nie jestem nawet z Warszawy tylko z zupelnie innego regionu kraju. Napisałam prawde moj maz pracowal w sfs od lutego do listopada wiec napisalam o tym co przez ten czas w moim i jego odczuciu było a firma jest pozytywna pod wzgledem wyplacalnosci i kontaktu .dziekuje za uwage pozdrooo
matrix 2015-12-17 20:18
Właśnie wróciłem po 11 tygodniowym kontrakcie i stwierdzam,że praca ok,wypłata na czas!Nikt za nikogo nie sprząta więc pomyśl człowieku o czym Ty piszesz,chyba jakaś próba obczernienia firmy SFS!!!Szczerze polecam firmę
jan 2015-12-17 21:38
to czemu wrociles?
1
anoano 2015-12-22 18:59
masz racje Marcin Polacy za granicą to temat rzeka . Sfs jest w porządku i nie tzreba się martwiec jesli ktos jedzie pracowac to zarobi to co ma zarobic a koordynator (usunięte przez administratora) . jest jaki jest i nic sie nie poradzi
kokoszko 2015-12-28 23:16
witam wybieramsie do pracy przy pakwaniu miesa jak tam jest
janusz 2016-02-03 15:35
czy może ktoś się podzielić opinią o pracy na stanowisku Młodszy specjalista techniczno-handlowy ? ponieważ widzę, ze rekrutują ...
1
mateo 2016-02-17 07:55
a jaka jest stawka dla osob ktore jada pracowac w branży mięsnej ?
mateo 2016-02-17 08:00
jaka jest stawka netto jesli chcesz jechac pracowac przy mięsie? jak z wypłacaniem i zakwaterowaniem?
1
drapi 2016-05-29 08:35
Całkiem porządna firma a byłem w wielu.
pracus 2016-06-11 19:54
pracowalem przez sfs i chetnie bym wyjechal ponownie tylko stracilem kontakt. fakt ze mi sie troche nie fartnelo bo chcialem prace na stale a trafilem na sezonowke ale ze wzgledu na pogode podziekowali nam za prace. ale firme polecam wyplaty na czas i stawki zgodnie z umowa. jak ktos chce pracowac to bedzie pracowal.
Dodaj 2016-06-22 17:46
(usunięte przez administratora) kasa marna nic z tego nie polecam.narka
bylem 2016-06-26 19:12
omijać szerokim łukiem
6
rabarbaaar 2016-08-16 10:03
mam kilka pytan moze ktos mi odpowie. Kiedys bylem juz w sfs jako pracownik na mięsie pakowanie itp. Jak teraz to wygląda ? Jak wygląda umowa ? Jak wygląda kasa? co to znaczy ze sa polscy brygadzisci? bo kiedys ich nie było .. Jak z mieszkaniami na dzien dzisiejszy? z gory dziekuje bo wybieram sie ponownie
poo 2016-08-27 23:30
mieszkalem na osrodku wczasowym w miejscowosci Hoeven a pracowalem w belgii. (usunięte przez administratora)
gtrfe 2016-10-05 19:06
hej widze ze od nich pojaiwla się calkeim spora rekutacja i to glownie za grancia jakby ktoś był zainteresowany
bart 2016-12-09 07:17
i jak tam jest
białystok 2016-12-09 10:52
Czy ktoś może napisać jak ta firma ,
czy jest wiarygodna, jak praca przy mięsie jak duże paczki .
(usunięte przez administratora) jak wygląda praca na mięsie.
z góry dzięki
1
Robertos 2016-12-17 17:09
Nic se obiektywnego tu nie dowiesz wszystko usuwają
Dobruk 2017-01-12 14:13
Ja nie zgadzam sie z Twoim postem. Pracuję i jestem bardzo zadowolona. Nie lubię jak ktoś dla zabawy oczernia dobre firmy. Sprawdziłeś , że usuwają wpisy skoro tak twierdzisz? A ja myślę, że byłeś kiepski w pracy.
1
Doradca 2017-01-21 10:36
Myślę,ąa takie odczucie ale bardzo często sami sobie na to zapracowują!! Jak idziesz do pracy przy mięsie to wiadomo, że praca do lekkich nie należy. Jeśli lubisz ją to na pewno dasz radę i zarobki zrekompensują pozostałe wady pracy za granicą!! Powodzenia
1
Doradca 2017-01-24 19:42
W naszych zakładach mięsnych też trzeba się zdrowo nadźwigać a jakie mamy zarobki? Każdy ma swoją kalkulację ale jak by nie liczyć firma daje możliwość wyboru.
1
Sandra 2017-01-29 15:38
Pracuje przez SFS i jeżeli Pani ma szansę na pracę w przedzalnia to zazdroszczę. To najlepsza firma w Belgii. Nie dość, że fantastyczne zarobi to sporo wolnego i dobra umowa. Też pracuję w Belgii i mam znajomych z przedzalnia, którzy pracują przez SFS i gdybym ja miała możliwość tam pracować nawet minuty bym się nie zastanawiała.
Sandra 2017-01-29 15:44
Ja pracuje przy mięsie i nie mam nic z głową. Praca lekka i fajna. No chyba, że ktoś jest totalnym lekiem bądź księżniczka a były i takie tu osoby to sory!! Ale takich ludzi to nic nie zadowoli.
1
Sandra 2017-01-29 15:53
Zastanawiam się, czy Ci, którzy wypowiadają się na temat pracy przy mięsie, wogole mieli z tym styczność.. Ja pracuje w Belgii przy mięsie przez SFS i nie narzekam! Praca nie jest ciężka i za te pieniądze, które mi płacą jestem bardzo zadowolona. No ale nie mam na myśli ludzi, których miałam okazję poznać. Pseudo księżniczki i kozacy co to wymagania mają jak by bosami byli. Pracować się nie chce ale pieniądze to i owszem i jeszcze oczekują, że za ich pseudo pracę będą im płacić no to przepraszam bardzo. Nie ta droga. Skoro stać was na coś lepszego to szukajcie aż znajdziecie.. Tylko nie komentuje i nie obrażanie ludzi, którzy pracują tu bo chcą. Bo my nie narzekamy i opłaca nam się to!!
1
Tatarak 2017-01-30 22:10
Widziałem ostatnio ofertę pracy w przędzalni w Peer czy to jeszcze aktualne? Słyszałem że tam jest super, ludzie zadowoleni . Zarobki dobre i warunki mieszkaniowe również. Jak ktoś wie proszę o info?
byly pracownik 2017-02-23 21:51
płaca na czas ,warunki super uważaj na Artura bo to szuja wredna jest
byly pracownik 2017-02-23 21:56
SFS POLECAM ,PRACA W PRZĘDZALNI SUPER AGENCJA NAPRAWDĘ DOBRA SOLIDNA RZETELNA
JEDYNIE JAK PORADZĘ TO UWAŻAJ NA ARTURA JEST FAŁSZYWY
Grzegorz 2017-02-25 09:49
Sfs? Jestem monterem izolacji, z 8mio letnim doswiadczeniem. Rzetelnym, profesjonalisa w swoim zawodzie.Nikt nigdy nie wystawil mnie tak jak sfs.Zerwalem trwajacy kontrakt w Belgii gdyz sfs namawial.Otrzymalem prace na TYDZIEN! Teraz umywaja rece.Zaden z moich znajomych izolerow ktorzy znaja sie na pracy wiecej nie bedzie dla sfs pracowal.Przyjezdzasz I roboty na tydzien, poltora, a pozniej czekasz 2tygodnie w chatce w Holandii.Urlop.To sie nie kalkuluje Panowie I Panie.Jesli chodzi o izolacje, omijajcie szerokim lukiem, stracicie kase.
Grzegorz 2017-02-25 09:59
Jesli ktos ma takie zamiary, ze placa 1000-1200euro jest jego marzeniem, coz, wspolczuje prowincjonalnosci unyslowej.Dla mnie w moim zawodzie 2500euro miesiecznie to minimum.Ktos kto zna sie na rzeczy zrozumie.Idiota bez doswiadczenia dziekuje za komentarze.
Zostaw swoją opinię o SFS International Sp. z o.o. Sp.K - Stara Iwiczna
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SFS International Sp. z o.o. Sp.K