brak logo

Barel Poland

Kraków

Opinie o Barel Poland

rekrutujący 2015-03-04 09:45:29
rekrutacja porażka.
Najpierw krótka rozmowa przez telefon o tym co robiłes, więc standard.a następnie mówi ze wysle zadania na e-mail do rozwiązania.

Facet wysyła więc te zadania do rozwiązania.

1. analiza tabelek
2. napisz konspekt o podanym produkcie na 2 strony a4 max.
3. zadanie odnosnie komunikacji z dzialem marketingu.

Podsumowując jednym słowem.
abstrakcja
4
patos 2015-03-14 21:31:17
jak ktos chce to wysle mu na e-mail jakie zadania debile wysylaja do zrobienia
2
Zdystansowany 2015-10-07 21:10:59
Pracowałem - nie polecam. Chaos w zarządzaniu na samej górze, raz ustalona strategia działań jest zmieniana pod wpływem impulsu w środku realizacji projektu. Przy tym pomiatanie ludźmi i mobbing na porządku dziennym. Poniżanie jednych pracowników na oczach innych. Trzymajcie się z dala od tej firmy.
4
Ta 2016-01-05 15:08:53
Chciałabym opisać szerzej zjawisko które ma miejsce w tej firmie, ale chyba to temat do gazety, potwierdzam negatywne opinie poprzedników, panuje wszechobecny mobing, praca nadgodzinowa, za którą nikt nie płaci, wywoływanie sztucznej presji, poplecznictwo wszędzie. Sztuczne zebrania, pchanie do głowy za przeproszeniem głupot, okłamywanie i spóźnienia w wynagrodzeniu. Nigdy więcej współpracy z nimi, wiem co mówię i o czym piszę.
7
zak 2016-07-20 18:10:59
potwierdzam, rekrutacja to porażka, tak samo praca. Wszystko co tu zostało napisane jest prawdą, nikomu nie polecam pracy w tej firmie
4
Baryła 2016-10-10 18:40:21
Mobbing to codzienność. Plus zła opina właściciela w środowisku biznesowym. Firma prowadzona w despotyczny sposób - mało się płaci, dużo wymaga, a jak przychodzi moment ustalonej podwyżki - wtedy zarzuty za niezrobienie rzeczy, które wcześniej szef sam uwalił. Chaotyczne planowanie działań na rynku, brak szacunku dla ludzi, poniżanie, zwalnianie z dnia na dzień . Bardzo duża rotacja ludzi, nikt nie wytrzymuje dłużej, niż kilka miesięcy. Do tego terror uprawiania sportu i stylu życia zgodnie życzeniem zakochanego w sobie samym właściciela. Masakra. Z daleka!
9
Madame 2016-11-07 08:40:12
miałam styczność z firmą - pełniąc w niej pracę. Dzisiaj to już historia, jednak widzę, że nie zmieniło się nic. Bajki o podwyżkach, szalony system zarządzania... wiecie co jest najlepsze? dla nowych pracowników, lub aktualnie pracujących, spróbujcie wytknąć coś prezesowi, zobaczycie co się wtedy dzieje. Człowiek zaczyna się miotać w tym co sam wcześniej mówił, akceptował, zatwierdzał. Tylko trzeba zrobić to w odpowiedni sposób, najlepiej na jakimś zebraniu przy większej ilości osób - cyrk!

Szef ma również swojego giermka, przy sobie odpowiedzialnego na dobrą sprawę nie wiadomo za co. Siedzi w biurze i podp... na wszystkich i wszystko. Była tam też taka sytuacja, że w biurze był brat szefa. Sami zobaczycie, osobiście nie polecam.
4
Ma 2016-11-08 12:54:35
Byłam na rozmowie rekrutacyjnej nie polecam!!! Pan "manager" wypytuje o sprawy prywatne, nie możesz mieć swojego poglądu na pewne sprawy, bo on narzuca swój i jest zdziwiony ze ktoś ma inne podejście. Produkty sprowadzane z Chin, a firma uważa sie za wielkiego producenta... zdecydowanie odradzam.
5
Od wewnątrz 2016-11-12 19:03:44
Cham, prostak, człowiek specjalizujący się w wykorzystywaniu innych. Kawał zadumanego w sobie gbura - to wszystko co przychodzi mi na myśl na temat wielmoznego pana prezesa.
3
S 2016-11-23 15:25:49
Zadzwonił do mnie w sobotę po południu jakiś chłopiec, przedstawiający się jako rekruter z firmy Barel. Chciał się umówić na rozmowę w sprawie pracy. Odpowiedziałem mu, że w weekend spędzam czas z rodziną i pożegnałem. Szkoda, że nie zobaczyłem jego miny, musiała być bezcenna.
1
Janek 2016-12-09 11:59:28
Niestety muszę potwierdzić wszystkie negatywne opinie o tej firmie. Wyzysk na poziomie dziennym, płaca żałośnie niska jak na IT to chyba jakaś kpina. Prace po godzinach - bez wypłaty należności za nie. Praca w godzinach nocnych, praca w święta itp. NIE POLECAM
3
asdf 2017-01-06 14:18:10
Zgadzam się z większością opinii.
Pracowałem prawie rok w Barelu i po prostu to olałem. Szkoda nerwów.
Obiecywali wysokie podwyżki po awansie na Junior Product Managera, awans dostałem, ale podwyżki już nie. Koniec końców miałem bardzo odpowiedzialną, stresującą pracę i zarabiałem tyle, co Panie na kasie w Lildu.
Dodatkowo moim przełożonym był gość, który przypominał mi połączenie harkorowego koksa i Mateusza Grzesiaka. Jego zarządzanie polega na działaniu, które nie ma na celu dobro firmy, lecz podlizanie się prezesowi w każdej możliwej sytuacji. Oczekuje pracy po godzinach, ale gdy już się spóźnisz do pracy 5 minut, to lecisz na dywanik. Często nie panuje nad sytuacją, przez co zaczyna się denerwować i wprowadza jeszcze bardziej nerwową i stresującą atmosferę w firmie.
Prezes, jak to prezes. Ma swoje zasady. Zgadzam się z częścią opinii na jego temat, jednak pomimo wszystkich jego wad, warto z nim popracować. Ma dużą wiedzę, którą stara się przekazać.
Podsumowując: ekstremalnie niskie zarobki, oszukiwanie, mobbing, manipulacja i codzienny opierdolik to standard w tej firmie.
Z drugiej strony, jest to bardzo fajny sposób na szybkie zdobycie doświadczenia. Dlatego zdecydowanie polecam ją osobom po studiach, dla których będzie to pierwsza praca.
2
xtr 2017-01-15 11:48:20
Zgadzam się z opinią dodaną przez użytkownika asdf.
Pracowałem tam jakiś czas i widząc co się dzieje w organizacji - postanowiłem podziękować tej nierzetelnej i nieuczciwej firmie.
Wystarczy spojrzeć na rotację pracowników i częstotliwość pojawiania się nowych ofert pracy.
Firma barel nie jest w stanie zatrzymać przy sobie ludzi - a każdy wie że pracownik dopiero po przepracowaniu ponad roku jest w stanie osiągnąć dla firmy najwyższą produktywność, ponieważ zna cały cykl roczny pracy w danej organizacji.
W odróżnieniu od użytkownika asdf - ODRADZAM i to stanowczo pracę w tej firmie nawet dla osób młodych bez doświadczenia zawodowego. Wyniesiecie z tej firmy tylko złe nawyki i zaniżoną samoocenę.
Składajcie CV do firm, które mają jakikolwiek poziom a nie do barel gdzie struktura przypomina Białoruski łagr.
2
Zostaw swoją opinię o Barel Poland - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Barel Poland