brak logo

CERAMIKA budowalana

Odonów

Opinie o CERAMIKA budowalana

haomaru 2009-11-13 11:49:48
Nie polecam!! pensje w ratach na dodatek oszukują na wypłatch przydupasy kierownictwa maja lepsze zarobki np:operator prasy z jednej zmiany pensja-2300zł a z innej zmiany-1800 i nie jest to jednorazowa pomyłka tak jest co miesiąc i dotyczy to wszystkich stanowisk, kto sie podlizuje i kapuje kierownictwu ten ma lepsza pensje zdarzalo sie że i więcej o 800zł,cały czas jakies awarie bo maszyny to złom a za postoje nie płacą(nieraz cała dniówka zmarnowana).
fff 2010-01-28 10:23:24
zgadzam sie w 100% zlodziej i oszusci
sffsgfas 2010-01-28 22:11:09
Ludzie!! przeciw prezesowi [usunięte przez moderatora] już ludzie składają wnioski do sądu pracy o niewypłacone pensje i przyjmowanie koreanców kto, ma odwage i chce odzyskac swoje pieniądze zdzwońcie się ze zwolnionymi kolegami.
xyz 2010-01-29 19:48:37
czysty wyzysk na ludziach, prezes [usunięte przez moderatora]. robi sobie chyba żarty, ludzie brońcie swoich praw i tak chyba już nie macie nic do stracenia!
anonim 2010-02-02 19:04:22
sffsgfas - 2010-01-28 22:11:09

Ludzie!! przeciw prezesowi [usunięte przez moderatora] już ludzie składają wnioski do sądu pracy o niewypłacone pensje i przyjmowanie koreanców kto, ma odwage i chce odzyskac swoje pieniądze zdzwońcie się ze zwolnionymi kolegami.

Mafia złodziejstwo do kogo mamy zwrócić się o pomoc?n
NIe mamy na chleb dla dzieci
kaktus 2010-02-02 20:27:55
Ludzie, którzy jeszcze pracują w tym syfie, otrząśnijcie się wreszcie!!!!! Walczcie o swoje i nie pozwólcie się tak poniżać!!!! Macie rodziny i dzieci,na utrzymaniu, a nie liczcie że tam będzie lepiej. I tak [usunięte przez moderatora]. wszystkich Was pozwalnia, Korea będzie rządzić razem z [usunięte przez moderatora]. i BHP-owcem. Skontaktujcie się z byłymi pracownikami!!! Nie bójcie się!!!! Jesteśmy na wygranej!! Nie macie nic do stracenia!!!! Pracę i tak stracicie, chyba że wolicie harować za darmo?!!! ODwagi!
zły 2010-02-02 21:50:20
Biuro poselskie PIS Kazimierza Wielka ul Sienkiewicza czynne poniedziałek ,wtorek,czwartek,piątek od 10-18 tam się zgłaszajcie a uzyskacie pomoc.
2010-02-03 15:44:13
LUDZIE SKŁADAJCIE PAPIERY DO BIURA PiS, NIE MA SIE CZEGO BAC! NIECH SIE KTOS W KONCU WEZMIE ZA [usunięte przez moderatora] I RESZTE EKIPY, I NIE MA SIE CO LUDZIC ZE JAK BEDZIECIE SIEDZIEC CICHO TO OSOBY KTORE JESZCZE PRACUJA BEDA MIEC PRACE NADAL, BO KIEROWNICTWO WAS ZWOLNI PRZY PIERWSZEJ LEPSZEJ OKAZJI I NIE BEDZIE SIE PRZEJMOWAC NICZYM, KAZDY PATRZY TYLKO NA SWOJ TYLEK, TAK JAK [usunięte przez moderatora].!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mariusz zakład I 2010-02-03 21:41:12
Popieram przedmówce w 100% dodam od siebie jeszcze aby wywalić wszystkich kierowników i majstrów i nauczyć ich roboty a nie opieprzania sie w biurze, podać zakład do sadu pracy i wywalic koreanczyków tam gdzie ich miejsce.
XYZ 2010-02-04 18:28:31
To jest karygodne, co dzieje się w tym zakładzie! Po co mamy się zgłaszać się do Biura PIS? Chodzi o osoby zwolnione, które nie otrzymały zaległych pensji czy też o osoby pracujące i nie otrzymujące wypłaty? Ludzie działajmy!
olewacz 2010-02-04 22:34:18
Zgłaszajcie się do biura PIS w Kazimierzy Wielkiej uzyskacie tam pomoc prawną łącznie z napisaniem pozwu do sądu pracy,zgłaszac sie moga zarówno ci co "JESZCZE" pracują(nie orzymując kasy)jak i ci co zostali zwolnieni.
Ja olałem prezesa i jego 100złotowe "zaliczki"pójdę do niego z wyrokiem sądu po zaległą kasę wraz z zasądzonymi odsetkami co i wam wszystkim radzę
Zatroskana 2010-02-05 10:42:26
Wy myślicie że tylko w Ceramice Odonów tak jest ?? Takie szopki są w całej Grupie Transpom czyli każdy zakład Pana [usunięte przez moderatora]. Pseudo -Biznesmena!!!
wkurwiony 2010-02-05 16:14:21
dokładnie tak jest.. syf i tragedia we wszystkich zakładach. ja w poniedziałek idę zgłosić sprawe do pip , pozniej sad pracy i biuro poselskie, trzeba cos zrobic, nie odpuszcze sk..... dwóch zaległych pensji....
ps ludzie sprawdzcie czy płacił Wam ZUS bo jak nie płacił to trzeba jeszcze uderzyc do skarbówki o okradanie pracownika ( pieniadze z oplat na ZUS chyba gdzies szły.. ???)
DOBRY DUCH 2010-02-13 09:32:51
Ludzie nie pchajcie sie w to bagno jeśli chcecie miećdobre samopoczucie psychiczne i nerwy na wodzy, to przesiębiorstwo to tylko potrafi wykorzystywac ludzka siłę i nie wypłacac im pieniędzy, ludzie nie mja powypłacanych wynagrodzen z listopda i z grudznias a juz zatrudnia nowych!!!!! BEZ PRZESADY
dobry duch 2010-02-13 12:44:53
Ludzie poskaładali wnioski do biura poselskiego i już sa wysłane pisma dalej, może jakaś władza Pana [usunięte przez moderatora]. wkońcu dostanie w swoje ręce i zrobi z niego to co zrobił on ze swoich pracowników.
Sołtyków Ceramika 2010-02-17 17:31:57
zastanawiam się kiedy wypłacą pensje zaległe
zakład jest zamknięty od 13 grudnia
a kiedy znów ruszy produkcja ??
anonim 2010-02-17 21:45:08
Sołtyków Ceramika - 2010-02-17 17:31:57

zastanawiam się kiedy wypłacą pensje zaległe
zakład jest zamknięty od 13 grudnia
a kiedy znów ruszy produkcja ??

Jak przyjadą Koreańczycy
były pracownik 2010-07-17 13:01:21
a ja wam powiem ze powinniście sie ugadać i wszyscy olać tą robotę.w takim syfie to można sie tylko dorobić raka w płucach. niech sie martwią [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] o to że sie nie wywiążą z zobowiązań wobec tego buraka mociego. jak wam nie płacą od kilku miesiecy to nie rozumiem dlaczego jeszcze chodzicie do pracy. za darmo to lepiej sie położyc pod gruszą. a nie tak ciężko pracować. pewnie wam mydlą oczy przydupasy (ci co pracują/pracowali to wiedza o kim mówię) że bedzie lepiej że wypłaci że wyjdzie na prostą i takie tam. znam to. zbierzcie sie wszyscy, załatwcie prawnika który bedzie was reprezentował i sprawa załatwiona. pozdro.
morena 2010-11-11 15:31:35
jstesmy murzynami brak pracy zaległe pęsie z sołtykow
aaa 2014-03-23 23:47:41
@anonim, pewnie można, ceramika chyba nie jest taka bezwzględna, no i to prawo każdego pracownika, zawsze coś się może losowego zdarzyć.
jędrek 2014-06-23 02:23:36
Może ktoś napisałby aktualna opinie na temat pracy w ceramika, bo słyszałem wiele rzeczy i zastanawia mnie co jest prawdą, polecacie?
Piotr 2014-11-30 23:22:48
Od czerwca nie widzę tu żywej duszy, ciekawe dlaczego. Czy mam wnioskować po tym że jest tak super że ludzie są zadowoleni i nie ma na co narzekać więc nic nie piszą? jęsli tak faktycznie jest to może ktoś ma jakieś info o wolnym etacie w Ceramice? byłbym bardzo zainteresowany, jestem elsatyczym pracownikiem.
jasiek 2015-02-10 14:13:00
no praca na ceramice to jest praktycznie zawsze tylko nie każdy się do niej na pewno nadal moim zdaniem. Mam nadzieje, że jednak pojawią się ciekawe oferty, bo dla mnie branża ceramiczno budowalana byłaby akurat tak naprawde, bo sam mam u nich doświadczenie kilkuletnie i spokoojnie bym sobie poradził.
bol 2015-02-25 03:40:20
Zastanawiam się jak duże rotacje panują w Ceramice budowlanej. Co prawda nikt w temacie się z pracowników nie wypowiedział od dawna, a to dla mnie trochę spore utrudnienie, gdyż poszukuję pracy gwarantującej dobre zarobki a jednocześnie możliwość zatrudnienia na stałą umowę. Mam wrażenie, że u nich jest to możliwe?
Miken 2015-03-13 19:10:05
Jeżeli chodzi o oferty pracy to chyba należałoby się ich spodziewać na jakiś portalach z pracą nie sądzicie? Przydałaby się jakaś opinia pracowników, którzy obecnie bądź w dawnej przeszłości byli związani z firmą. Mam wrażenie, że w Odonowie jakiś wielkich pieniędzy nie można zarobić, chyba, że na wyższych stanowiskach...
reggon 2016-05-14 22:28:12
Czasem @Miken właśnie pojawiają się takie ogłoszenia, ale nie za często, ponieważ pracownicy po prostu nie chcą się zwalniać, stabilne zatrudnienie na podstawie umowy o pracę oraz premie sprawiają, że nikt się nie zwalnia. No bo właściwie po co mają to robić
Zostaw swoją opinię o CERAMIKA budowalana - Odonów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CERAMIKA budowalana