logo Jobxion Poland Sp. z o.o.

Jobxion Poland Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Jobxion Poland Sp. z o.o.

LOLO 2016-02-26 10:57:42
Co wy tam za bzdury piszecie żal ściska. W firmie płacą ok 10 E , masz mieszkanie w zależności jak trafisz albo masakra do mieszkania albo standard czyli normalnie. Dojazdy do pracy jak masz samochód zapłaca po 0,19 za km ale najkrótsza droga wg Google maps o ile masz dobrą nawigacje i tak nie pojedziesz trasa google nie ma szans. Co do pracy to firma zatrudniająca czasowych pracowników ni stałych jedziesz tam gdzie załatwią pracę moze to byc 20 a moze byc i 100 km od mieszkania. O ile firma w której znajda ci prace bedzie z ciebie zadowolona to troche popracujesz jesli nie to z dnia na dzien wypad. I albo maja dla ciebie cos nowego albo zjazd . Praca roznie 2-3 tyg czasem dłużej u jednego pracodawcy. Moja opinia ogólnie OK ale jesli ktos liczy na stała ciągła prace w jednym miejscu to ZAPOMNIJCIE. Jeszcze jedna ważna sprawa MUSICIE !!! mówić i ROZUMIEC co do was mówią po angielsku lun niemiecku. Jeśli znajomośc języka jest do d... nie rokuje wam dłuższej pracy niz tydzien. Co do picia w piatek po do soboty wieczorem, niedziela odpoczynek. Jesli nie pojedziecie do pracy w poniedziałek macie pozamiatane
1
Marcin 2016-03-05 10:56:44
Daj do siebie kontakt marcintkaczyk84@gmail.com
Malgosia_Jobxion 2016-05-06 09:32:32
Witam serdecznie, Praca dla cieśli szalunkowych jak najbardziej jest! Proszę o kontakt z biurem : + 48 (48) 677 80 98 lub 730 206 040. Pozdrawiam
Malgosia_Jobxion 2016-05-06 11:08:12
Witam serdecznie, Praca dla cieśli szalunkowych jak najbardziej jest! Proszę o kontakt z biurem : ( usunięte przez administratora )Pozdrawiam
szaman1971 2016-05-09 16:54:49
witam czy mógłby ktoś mi napisać co teraz się dzieje w firmie Jobxon.Ponieważ otrzymałem propozyje pracy jako hydraulik i nie mam pojęcia co o tym myśleć.
Malgosia_Jobxion 2016-05-18 11:53:02
Witam wszystkich zainteresowanych pracą w Holandii. W związku z nadchodzącym sezonem prowadzimy nabór na hydraulików oraz cieśli szalunkowych i konstrukcyjnych. Prowadzimy również Program Praktyk dla uczniów i absolwentów Szkól Technicznych w wyżej wymienionych zawodach. Zapraszamy do kontaktu: www.faceboook.com/jobxionpoland
2
niko 2016-08-20 10:33:42
Witam. Pracowałem w firmie Jobxion kilka miesięcy jako hydraulik. Mieszkania o dobrym standardzie (no chyba że ktoś się dał zakwaterować w jakiejś norze). Pieniądze zawsze na czas tzn. w czwartek lub w piątek. Wysokość wypłaty to już inna kwestia, zawsze urwą jakieś parę euro. Uwaga na dodatkowe zlecenia, prośby, narzędzia - wszystko bierzcie od nich na maila lub za pokwitowaniem, nigdy na "gębę". Miałem sytuacje że poprosili mnie o pomoc w odprowadzeniu auta firmowego jednego z pracowników, jako że było to ok. 80km w jedną stronę, poprosiłem P.Olgę o prośbę na piśmie. Przy następnej wypłacie po wpisaniu dodatkowych kilometrów i informacją że było to odprowadzanie auta firmowego, nie dostałem zapłaty za te kilometry. Dopiero telefon, wysłanie maila od P.Olgi sprawiły że dostałem pieniądze w następnym tygodniu. Uwaga na narzędzia z firmy Jobxion! Stara wiertarka, wkrętarka i przedłużacz to u nich wszystko. O szlifierkę kątową, światło trzeba się dopraszać tygodniami. Jeżeli odbieracie od nich jakieś narzędzia wszystkie odbiory kwitujcie na piśmie. Jeżeli zjeżdżacie na urlop narzędzia musicie odwieźć do siedziby firmy do Tiel. Za brak zwrotu narzędzi które są warte co najwyżej 100E potrącają wam z wypłaty 400E. Tak miałem ja i moi koledzy. Miałem od nich wkrętarkę i wiertarkę ale oddałem im jeszcze dodatkowo przedłużacz, wszystko było ok. ze zwrotem dopóki nie odszedłem z firmy, potrącili mi 400E za rzekomy brak zwrotu narzędzi. Jak pisze sama Celina Van Andel (koordynatorka) w mailu do mnie: "Narzedzia, ktore Pan zdal (czego nie podwazam) byly z innymi numerami, czyli nie z tymi, za ktore byl Pan odpoweidzialny. Prawdopodobnie pracujac z innymi osobami, zemieniliscie sie sprzetem". Moja prośba o dokument na którym widnieje mój podpis pod rzekomo przekazanymi mi narzędziami pozostaje od dwóch tygodni bez odpowiedzi. Obecnie sprawą zajmuje się wynajęty prawnik, o sprawie będę informował na bieżąco. Firma Jobxion nie jest firmą specjalistyczną, jeżeli ktoś jest dobrym fachowcem, zna język angielski, ma auto i prawo jazdy nich lepiej uderzy do Larexa lub DIT. Jobxion bierze ludzi tam gdzie jest akurat dziura do wypełnienia, dlatego przewija się przez nich wielu "fachowców" - pracujących po kilka dni na budowie, osób bez auta, znajomości języka, bez prawa jazdy. Pozdrawiam.
jobxion 2016-08-22 09:03:05
Dzień Dobry, firma jak najbardziej rekrutuje. Obecnie szukamy cieśli szalunkowych, hydraulików, spawaczy TIG, stolarzy. Bardzo mile widziana znajomość komunikatywna języka angielskiego. Zapraszamy na nasza stronę: www.jobxion.nl, www,facebook.com/jobxionpoland Znajdzie Pan tam nasze oferty pracy jak również na portalach pracuj.pl i praca.p,l. Pozdrawiam
jobxion 2016-08-22 09:03:33
Dzień Dobry, firma jak najbardziej rekrutuje. Obecnie szukamy cieśli szalunkowych, hydraulików, spawaczy TIG, stolarzy. Bardzo mile widziana znajomość komunikatywna języka angielskiego. Zapraszamy na nasza stronę: www.jobxion.nl, www,facebook.com/jobxionpoland Znajdzie Pan tam nasze oferty pracy jak również na portalach pracuj.pl i praca.p,l. Pozdrawiam
jobxion 2016-08-22 11:18:04
Proszę o przesłanie swojego CV na adres: malgosia@jobxion.pl . Obecnie nie mamy otwartych rekrutacji na elektromonterów jednak zawsze może pojawić się taki projekt i wtedy odzywamy się do osób, których doświadczenie pasuje do wymagań Klienta. Pozdrawiam
karol 2016-08-25 19:46:26
Firma Jobxion potrąca za narzędzia 400E!
jobxion 2016-08-26 08:57:09
Dzień Dobry w odpowiedzi na Państwa komentarze w w sprawie narzędzi.
Wypożyczamy naszym pracownikom narzędzia atestowane i dobrej jakości (o większej wartości niż 100 Euro sugerowane w jednym z postów) i pilnujemy, aby pracowników zwracał te narzędzia, które rzeczywiście zostały mu wypożyczone. Jeśli pracowników nie zwraca swoich narzędzi, zwraca narzędzia wypożyczone na inne nazwiska (współpracowników) to jest to sytuacja niedopuszczalna:( Proszę wziąć pod uwagę, ze zatrudniamy wiele osób na rożnych projektach, w rożnych miejscach kraju. Stąd tez zależny nam na porządku i od naszych pracowników oczekujemy, że uszanują te zasady. Potrącenie z ostatniej wypłaty to jedyny sposób, aby zobowiązać pracowników do pilnowania wypożyczonego sprzętu - niestety :( .Nie chodzi o to żeby oddać jakikolwiek sprzęt lecz aby oddać swój konkretny sprzęt wypożyczony konkretnemu pracownikowi, z który jest odpowiedzialny. Ponadto dajemy naszym pracownikom duży kredyt zaufania w kwestii wypożyczenia narzędzi. Częstą praktyką w innych firmach jest potrącanie za narzędzia z pierwszej pensji ramach kaucji za sprzęt, która oddawana jest dopiero jak pracowników zwróci sprzęt. My tak nie robimy.
Pozdrawiam
1
jobxion 2016-08-26 11:18:41
Dodam jeszcze informację odnośnie procedury wypożyczania narzędzi:
Jak pan zapewne wie narzędzia mają przypinkę z kodem kreskowym, który jest skanowany ( ZAWSZE w obecności pracownika) i narzędzia automatycznie zapisują się przy jego nazwisku. I taka formę wypożyczenia zaakceptował Pan skoro przyjął Pan narzędzia. Pozdrawiam
jobxion 2016-08-26 15:16:12
W sprawie szczegółów ofert proszę o kontakt do naszych rekruterów.:
mazowieckie, łódzkie, świętokrzyskie, lubelskie, wielkopolskie, lubuskie, małopolskie, podkarpackie: Sandra +48 730 206 040,
pomorskie, kujawsko-pomorskie Sylwia: +48 798 834 026,
zachodniopomorskie, warmińsko-mazurskie, podlaskie Patricia: +48 798 834 023
Pozdrawiam
jobxion 2016-08-26 16:57:09
P.S. Obecnie ruszają nowe projekty dla Hydraulików w Amsterdamie i Utrechcie. Początek projektu 5 września. Dołączam jeszcze kontakt rekrutera z województw; śląskie, opolskie, dolnośląskie: ( usunięte przez administratora )
niko 2016-08-28 16:17:43
Fakt jest taki że tych narzędzi nie dostałem do rąk osobistych, tylko zostawiono mi je na budowie.
jobxion 2016-08-29 11:27:45
Witam, bardzo proszę o kontakt z naszymi rekrutami lub biurem (48) 677 80 98. Szczegóły ofert znajdują się również na naszej stronie www oraz na portalach pracy typu pracuj, praca, gazeta pracaorazi na naszej stronie FB: facebook.com/jobxionpoland
Pozdrawiam
jobxion 2016-08-29 13:41:37
Proszę zajrzeć na naszą stronę internetowa: www.jobxion.nl/pl, fanpage na FB: www.facebook.com/jobxionpoland oraz na portale pracuj, praca, gazeta praca. Tam zawsze są nasze aktualne ogłoszenia. Pozdrawiam
gosc 2016-08-30 13:07:26
Pracowałem dla tej firmy niestety dobrego zdania nie mam , kompetencja Pan koordynatorek żenujaca poraz pierwszy spotkałem sie z taka opieszaloscia .
karol 2016-08-30 17:00:34
Firma Jobxion potrąca za narzędzia 400E!
karol 2016-08-30 18:22:02
Poważnie, trzeba się pilnować u nich na każdym kroku.
adi 2016-08-30 20:02:55
hej a co jesili wezme swoje narzedzia
karol 2016-08-30 20:29:37
Za coś Ci zawsze upi......:)
przemo 2016-08-30 20:32:06
Dla wszystkich którym Jobxion wisi kasę: Jeśli agencja pracy, która was zatrudnia nie wypłaca wam wynagrodzenia, wakacyjnych ( vakantiegeld ) czy też urlopu to możecie żądać wypłaty tych świadczeń od pracodawcy, do którego zostaliście oddelegowani do pracy. Prawo takie gwarantuje wam ustawa, która weszła w życie w Holandii z dniem 01-01-2010 roku. Jeśli pracodawca zapłacił za waszą pracę agencji pracy a ta nie wypłaciła wam wynagrodzenia czy też innych świadczeń to pracodawca ten musi wam wyrównać wasze straty i wypłacić zaległości. Wówczas kosztujecie go podwójnie, ale możecie być pewni że taki pracodawca nie skorzysta więcej z nieuczciwej agencji pracy. Ta ustawa ma na celu właśnie wyeliminowanie z rynku pracy nieuczciwe agencje pracy.
jobxion 2016-08-31 11:45:57
Szanowny Państwo,
Powrócę do tematu narzędzi raz jeszcze
Narzędzia są Panom WYPOŻYCZANE na konkretne nazwisko. Tak jak pisaliśmy powyżej narzędzia, które Panom udostępniamy mają przypinkę z kodem kreskowym, który jest skanowany ( w obecności pracownika) i narzędzia automatycznie zapisują się przy jego nazwisku. Po zakończeniu pracy dla Jobxion panowie maja obowiązek zwrócić narzędzia, które zostały im wypożyczane. Jeśli zwrócą swoje narzędzia i kody się zgadzają nic nie zostaje potrącone!
Jeśli jednak Panowie nie zwracają narzędzi, "zapominają" je zwrócić, gubią je lub zwracają ale... nie są to ich narzędzia tylko kolegi to wtedy owszem jest potracenie do momentu uregulowania sprawy.
Proszę zwrócić uwagę, że w ten sposób chronimy interesy też tych panów, których narzędzia mogą zostać zwrócone jako własne przez kolega z projektu czy mieszkania . Jeśli nie ma weryfikacje co do kogo należy to potem kłopoty maja inni pracownicy.
Proszę też zwrócić uwagę, że narzędzia które Panom wypożyczamy mają swoją wartość. Firma nie może ich rozdawać bez kontroli i bez zabezpieczenia się w tym względzie. Pragnę jeszcze zaznaczyć, że wiele innych firm pobiera kaucje za narzędzia z pierwszego wynagrodzenia i zwraca pieniądze dopiero jak pracownik zwróci wszystkie narzędzia.
Jeśli któryś z obecnych tu Panów zwrócił swoje narzędzia a kaucja z ostatniego wynagrodzenia mimo to nie została wypłacona bardzo proszę o informację: malgosia@jobxion.pl
jobxion 2016-08-31 11:48:37
Tak zapraszamy na stronę: www.jobxion.nl/pl
jobxion 2016-08-31 13:39:59
Dzień Dobry
dla Państwa informacji:
Jobxion Vakmensen BV czyli de facto Państwa pracodawca w Holandii jest członkiem Holenderskiego Stowarzyszenie Agencji Pośrednictwa Pracy i Tymczasowego Zatrudnienia (NBBU).
NBBU jest związkiem zawodowym i reprezentuje interesy ponad 1,000 usługodawców na rynku pracy tymczasowej w tym agencji zatrudnienia. JobXion jest certyfikowanym członkiem NBBU i spełnia restrykcyjne wymagania stawiane przez Stowarzyszenie.
Stowarzyszenie z NBBU jest gwarancją, że jego członkowie są rzetelnymi i profesjonalnymi firmami przestrzegającymi przepisów i złożonych regulacji dotyczących zatrudnienia i płac. CAO ( skrót od Układ Zbiorowy Płac) kontroluje NBBU, aby przepisy dotyczące pracowników zarówno tymczasowych były prawidłowo stosowane.

W Polsce rekrutację w imieniu firmy Jobxion Vakmensen B.V prowadzi Jobxion Poland sp. z o.o. nr w rejestrze KRAZ 13137
karol 2016-08-31 15:43:03
Nie skanujecie ich w obecności pracownika tylko zostawiacie na budowie! Jeżeli jest przekazanie narzędzi pracownikowi to musi się on pod tym przekazaniem podpisać czytelnie "tak przyjąłem takie i takie narzędzia data, imię i nazwisko". A wy zostawiacie narzędzia na budowie, nie macie potwierdzenia od konkretnego pracownika, a później potrącacie pieniądze za rzekomo nie takie zdane narzędzia. No cóż ale bałagan jest wpisany w firmę J......
he he 2016-08-31 18:14:18
Żebyś się nie przeliczył z tymi premiami!
Instal 2016-09-17 19:17:52
Firma daremny trud .
1
Instal 2016-09-22 17:49:55
Jakie premie? Się módl żeby Ci się wypłata zgadzała a nie myśl o premiach!
piotr 2016-09-23 15:20:25
jeżeli chcecie stracić to zatrudnijcie się w tej firmie nie dość że nie miałem czym pracować to jeszcze są mi krewni kasę za przepracowane dni.
kermit 2016-09-23 23:12:42
Fakt, narzędzia dostaje się na gębe na budowie. Są używane, ale profesjonalne. Jak ze zwrotem jeszcze nie wiem, ale odwożenie na własny koszt do Tiel nie za bardzo mi się widzi, no ale zobaczymy. Mieszkanie d... nie urywa ale da się przeżyć, na wczasach nie jestem, ważne że zakwaterowanie jest blisko pracy. Na razie nie narzekam, opiekunki sie starają jak mogą.
Malgosia_Jobxion 2016-09-27 13:54:41
Oczywiście mamy aktualne ofert pracy!
Proszę zajrzeć na portale: praca.pl, pracuj.pl, Poloniusz.pl a także na naszą stronę na naszą stronę www.jobxion.pl
Pozdrawiam
kermit 2016-09-29 22:15:36
Dojazd do Holandii na swój koszt, zakwaterowanie daje pracodawca, kapią kilometrówkę za dojazdy do miejsca pracy z miejsca zakwaterowania. Zakwaterowanie przeważnie 1 osobowe pokoje, ale nie zawsze. Część narzędzi trzeba mieć swoich, na początek również ubranie i buty z noskami, kask dają od razu bo na budowę możesz nie wejść. Za obowiązkowe w beneluksie VCA odciągają, za jazde na kurs i egzamin nie zwracają, ale to masz na 10 lat i nie tylko w tej firmie, mailem dostajesz loonspecificatie i tam masz co za co, na podstawie kart pracy które podpisuje ktoś tam gdzie pracujesz. Można też trochę ponarzekać, ale nie fundują wczasów tylko załatwiają robotę. Ja póki co nie narzekam.
kermit 2016-09-30 22:05:49
Na rozmowie kwalifikacyjnej pytali o chęć uczestnictwa w kursie języka oraz ewentualnej chęci zamieszkania na stałe w Holandii. Na moje oko zależy im na stałych i pewnych pracownikach, wszelkie uwagi co do pracy czy warunków mieszkaniowych biorą na poważnie. Jeśli dobrze pracujesz i firma do której Cię oddelegowali jest zadowolona, to i oni się starają, żebyś miał dobrze.
były pracownik 2016-10-01 15:38:41
Stabilna praca , stała umowa Haaa... ha.... tak naprawdę jest ? Tylko gdzie i kto ją ma umowę i gwarancję stałego zatrudnienia Przecież to firma wynajmująca pracowników do innych firm Sama nie prowadzi robót jako wykonawca lub podwykonawca
Malgosia_Jobxion 2016-10-03 10:00:12
Oczywiście! Jeśli nie jest straszna Pani praca na budowie:) Bardzo proszę o wysłanie aplikacji na naszą ofertę pracy (usunięte przez administratora) (usunięte przez administratora) Pozdrawiam
kardko 2016-10-03 10:01:50
Hej! z tego co widze to jest nadal rerrutacja na stanowisko jako Elektromonter Budowlany.
GregorS 2016-11-04 20:04:55
Szanowni przedmówcy,
Od czasu do czasu czytam opinie o różnych firmach a także o JOXION. Pracowałem w tej firmie dość długo wiele osób zapewne mnie pamięta. Z mojego punktu widzenia jak czytam niektóre wypociny to żal d... ściska. Wszyscy to gwiazdy , tytani pracy z ogromnym doświadczenie na "kontraktach" którzy za darmo nie będą pracować. Prawda jest inna i niektórzy nie mogą się z tym pogodzić, przyjeżdzają ludzie z wielkim EGO znający perfect 3 języki ( kaczy, byczy i indyczy) jak trafi się ktoś kto mówi po angielsku ( mówi to nie znaczy że rozmawia i rozumie co się do niego mówi) nie ma pojęcia o języku technicznym , zero pojęcia o czytaniu rysunku technicznego. Jak taka osoba ma zrozumiec co od niego chce ( przepraszam za język osoby rozumne) zasrany holender który mówi w swoim języku, angielsku i po niemiecku tłumaczy mu co ma zrobić i jak on chce aby było zrobione a on zna tylko OK . Wszyscy liczą "kasę" więc policzmy 10-12 euro za godzinę , mieszkanie daje Jobxion koszt jak sądzę ok 1000 euro jak by wynajmowac na własną rękę , zwrot za paliwo jak pamietam 0,18-0,2 e/h , rachunek 11 euro/h pracy plus 6,25 Euro za godzinę mieszkanie plus ok 2 euro za zwrot paliwa czyli ok 18 euro na godzine po podatku holenderskim na czysto a gdzie maszyny do pracy 18 euro-20 euro /h z maszynami to mają ludzie na działalności holenderskie a z czasem więcej ale koszty maszyny, samochód dojazd jest ICH,
A wasze koszty gdzie ? Chcecie pracowac , przede wszystkim umiecie coś zrobic DOBRZE i porozumiec się z pracodawcą to zawsze macie otwarte możliwości bo Was ktoś bedzie chciał i widział wasze efekty pracy ,
Był okres mojej bytności że wszyscy "jechali" na Konradzie Celinie etc nic nowego i teraz.
Oczywiście nie pracuje obecnie w Jobxion , mieszkam w Skandynawii ale wiem że napewno mieliby dla mnie pracę za normalną stawkę czyli moją obecną tu. Ale sorry ludzie język , doświadczenie i opinia to PODSTAWA
PS
W Skandynawii nie ma obecnie szans znaleść dobrą pracę osoba bez referencji z dobrej firmy i znajomości języka, zapraszam niezadowolanych tu 80-100 sek /h lub pszukania pracy w renomowanych firmach z Holandii jak OTTO itp.. kasa 6-7 euro

Pozdrawiam znajomych
Trzymajcie sie Kondziu i Sandro
4
prezes GS-u 2016-11-08 18:32:55
na jakieś premie czy podwyżki nie ma co liczyć są tu opinie że Konrad jest pomocny i stara sie jak może otóż to bzdura kilkakrotnie starałem się dodzwonić i zapytać o kilka ważnych spraw a on nieodbiera i nawet nie oddzwania tak jak większość tzw. koordynatorek a jeśli już ktoś odbierze to zamiast załatwić twoje sprawy to najzyczajniej cię okłamie że wszystko będzie ok obiecują a puzniej nie odbierają tel od ciebie a jakie kolwiek premie dla fachowców nawet z j.ang to zapomnijcie 402 eu to max u nich z własnego doświadczenia wiem jak jest więc porobie jeszcze kilka dni dla nich i zobaczę co zdziałają w mojej sprawie jeśli nic to pa pa dla profesjonalnych teamów jest masa ofert gdzie na start dają min 500 eu komfortowe zakwaterowanie czasem też auto sam mam kilka ofert
4
lesser z jobxion 2016-11-08 22:15:52
polecam jobxion dla desperatów finansowych koordynatorki ładne fakt kompetencje poziom 0 lekceważące podejście dla pracowników poziom 10/10 zrezygnowałem wyjechałem do skandynawii teraz mam 180 nok/godz i jest ok
1
ciesla 2016-11-09 21:38:57
Mi sie wsoplpraca bardzo podobala w pierwszy dzien dostalem ubrania, kask i narzedzia nikt mnie nie lekcewazyl i jesli mialem problem to zawsze byl rozwiazany mialem maly wypadek na budowie i badzo byli pomocni jadac do szpitala z koordynatorka jak slyszalem o jakie bzdury niektorzy dzwonia to bym juz nie odbieral na jej miejscu. temat z narzedziami to nie jest tak ze rozdaja je za darmo tylko wypozyczaja jak zjezdzasz to oddajesz jak nie to odciagna ci z wyplaty chyba logiczne ze nie sa w prezencie.
1
Adam 2016-11-09 21:48:53
i tu sie zgadzam bardzo pomocni
a ty prezes zmien firme jak taki jestes fachowiec to na co czekasz. pewnie tylko narzekac potrafisz z tego co widac!
1
stary polonez 2016-11-28 13:30:06
sorki kolego .Ja tez pracuję w Skandynawii.Tam jest min.18 euro na godzinę z tego oczywiście opłaty.Ale w Skandynawii jadę na projekt i jestem na nim zawsze do końca na co zwracam uwagę . .Nikt nie zwalnia mnie z pracy z dnia na dzień./No zdarzają się ,,lewusy,,ale to inna sprawa/.Niestety w Holandii jedziesz wstawić dwa okna i dowidzenia .
Jestem tutaj w Holandii bo Jobaxion dał szansę mojemu synowi który skończył szkołę .W Norwegii utrudnili uzyskanie numeru osobistego a bez niego nie dostanie syn pracy.
Dlatego jestem tutaj .Ale coraz bardziej mi się tutaj podoba mimo mniejszej kasy.
Jobaxion w porównaniu do innych firm to dobra firma .
Tylko aby dawali kontrakty od -do ,z konkretną datą Tak jak mam to w Norwegii.
Powodzenia w Skandynawii.
odradzam 2016-11-30 19:04:27
uwaga na ta firmę oszukują .:Pięknie jest wszystko w pl w pracy już nie jedziesz jako spawacz robisz jako monter , okłamują co do wynagrodzenia,okropne warunki mieszkaniowe uwaga
GregorS 2016-11-30 19:29:26
Masz rację ale tu w Skandynawii to inna bajka znasz język i robotę to masz Super nikt z dnia na dzień cię nie zwolni. Co do 18 euro tak i duzo więcej jak sam wiesz Wesołych Świąt Pozdrawiam ze Szwecji GregorS
1
ALLAN 2016-12-04 12:42:11
Pozdrawiam serdecznie Pani Małgosiu.
2
Instal 2016-12-08 20:19:29
Jobxion oszukuje na wypłatach!
Instal 2016-12-09 17:57:47
Ubrania he he he jak pracujesz w biurze jobxion to nie pisz takich głupot. Jobxion nigdy nie daje swoich ubrań!
Zostaw swoją opinię o Jobxion Poland Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jobxion Poland Sp. z o.o.