brak logo

Auto-Complex Grzegorz Olszewski

Lędziny

Opinie o Auto-Complex Grzegorz Olszewski

kalmar 2011-04-11 03:40:22
Na naprawę czekałem chyba z 2 miesiące , totalny chaos, pracownicy włażą w ciuchach roboczych do auta , nie dbają ani o klienta , ani o auto.Właścieciel bardzo miły , ale to jedyna zaleta ,( usunięte przez administratora ) Nie polecam tego warsztatu z całą świadomością !!!
anonim 2011-08-04 04:02:49
Nie zgadzam się z powyższymi opiniami, jak mi się zdaje pisanych przez jedną osobę, która najprawdopodobniej ma jakiś cel. Korzystam z usług tego warsztatu od dłuższego czasu i z czystym sumieniem mogę go polecić. Nie spotkałem się z tak profesjonalnym podejściem do klienta jak w warsztacie AutoComplex. Polecam, podjedźcie sobie i sami na własne oczy zobaczcie ich podejście do pracy, klienta.
anonim 2011-08-04 04:07:49
lukas - 2011-08-04 04:05:54

Gościu, chyba korzystałęś z jakieś innego zakładu. Z twojej opini wynika, że w ogóle nie byłeś w warsztacie auto complex. Chyba ciebie trzeba omijać szerokim łukiem!

dotyczy wypowiedzi 2 powyżej - negatywnej [usunięte przez moderatora]
ada 2011-08-05 06:56:08
Ja nie zgodzę się z wypowiedzą .Na początku spisujesz zlecenie w celu ustalenia kwoty naprawy .Jeśli śą zmiany lub dodatkowe naprawy ,krtóre wypadną po oględzinach to zostajesz wzywany w celu akceptacji zmiany zlecenia. Po naprawie wystawiana jest faktura . KAŻDA NAPRAWA POWYPADKOWA I LAKIERNICZA WIAŻE SIĘ Z CZYSZCZENIEM SAMOCHODU WEWN I ZEWN. WYMIENIANO MI SZYBĘ I TAKŻE UMYTO MI SAMOCHÓD .A CO DO CZĘŚCI TO WKŁADAJĄ DO KARTONIKA ZUŻYTE CZĘŚCI I PYTAJĄ CZY CHCESZ ZABRAĆ ZE SOBĄ .PODPISUJESZ SIĘ POD KAŻDĄ OPERACJĄ NA ZLECENIU . ROBIŁEM CORVETTE I WIDZIAŁEM JAK NAPRAWIAJĄ ROLLS ROYSA ,FERRARI ORAZ JAK BYŁEM OSTATNO MC LARENA f 1 .pOWIERZAJĄC TAKIE AUTA WŁAŚCICIELA MUSI POSIADAĆ RENOMĘ .JA JESTEM ZADOWOLONY I LUBIE TAM PRZYJECHAĆ I ZOBACZYĆ CZASEM NIEZŁE FURY.
adam 2011-08-05 06:58:04
to konkurencja pisze boli ich szybki rozwój
radek 2011-08-05 07:00:57
[usunięte przez moderatora] Wyposarzenie ma jedno z lepszych w regionie i dwa mieszalniki .Widziałem tam niezłe fury i corvetę zrekonstrułowaną od podstaw
anonim 2011-12-05 22:25:20
O tym warsztacie to szkoda gadać syf i nic więcej super opisane na początku szczera prawda.
Magic Man 2012-01-31 12:04:49
do wlasciciela. czlowieku nie wypisuj tutaj na siłe pozytywnych opini o swoim zakladzie tylko zabierz sie porzadnie do roboty. po pierwsze dokoncz budowe tego niby zakladu, zrob elewacje, porzadny parking, ogrodzenie. zadbaj o czystosć, jakośc uslug, zatrudnij wykwalifikowanych pracowników a nie szczyli jak dotąd. nie przyjmuj aut ktorych nie umiesz lub ze wzgledu na czas nie jestes w stanie naprawic. po drugie (chyba najważniejsze) zmien nazwe firmy i odetnij sie grubą kreska od niechlubnej przeszłosci, bo becnie wystawiasz swoje imie na pośmiewisko [usunięte przez moderatora] po trzecie pamietaj ze nie dorobisz sie na jednym kliencie a na zaufaniu setek klientow. jezeli faktycznie jestes dobrym mechanikiem to pozytywne opinie o tobie same sie obronia i nie bedziesz sie musił tutaj wyzalać. zycze powodzenia.
anonim 2012-02-21 06:36:33
Żeby to jeszcze on umiał coś robić to było by dobrze
anonim 2012-02-21 06:40:41
Magic man bardzo dobrze opisane gość niema pojęcia o prowadzeniu warsztatu i robocie [usunięte przez moderatora]
ciachooo60 2012-06-09 19:27:02
anonim - 2012-02-21 06:36:33

Żeby to jeszcze on umiał coś robić to było by dobrze
Umi spac pod drzewem, z tanim winem.
hops 2015-01-14 16:56:32
W ogóle to Auto-Complex często prowadzi rekrutacje, czy raczej sporadycznie przyjmują nowe osoby do pracy? W ogóle to gdzie znaleźliście ich ogłoszenie, bo ja szukałem i niestety nie byłem w stanie nic znaleźć. Zapytam także jak tutaj wyglądają te rozmowy rekrutacyjne, o co człowieka pytają, czy rozwiązuje się jakieś testy?
borixon 2015-03-25 18:17:20
raczej nie ma co liczyć na jakąś falę zatrudnień w Auto-Complexie . Nie jest to wielka firma jeśli mówimy tutaj o jej gabarytach, po za tym pochodzi ona z Lędzin i własnie w tym miejscu działa, więc również perspektyw wielkich przed sobą nie ma. Dlatego nie sądzę , aby w najbliższym czasie coś w sprawie wielkości zatrudnienia miałoby się tutaj zmienić
kaki 2016-05-15 09:46:02
hadlon, raczej nie ma u nich nowych ofert pracy. nie nastawiajcie sie
Zostaw swoją opinię o Auto-Complex Grzegorz Olszewski - Lędziny
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Auto-Complex Grzegorz Olszewski