brak logo

Auto-Complex Grzegorz Olszewski

Lędziny

Opinie o Auto-Complex Grzegorz Olszewski

kalmar 2011-04-11 03:40
Na naprawę czekałem chyba z 2 miesiące , totalny chaos, pracownicy włażą w ciuchach roboczych do auta , nie dbają ani o klienta , ani o auto.Właścieciel bardzo miły , ale to jedyna zaleta ,( usunięte przez administratora ) Nie polecam tego warsztatu z całą świadomością !!!
anonim 2011-08-04 04:02
Nie zgadzam się z powyższymi opiniami, jak mi się zdaje pisanych przez jedną osobę, która najprawdopodobniej ma jakiś cel. Korzystam z usług tego warsztatu od dłuższego czasu i z czystym sumieniem mogę go polecić. Nie spotkałem się z tak profesjonalnym podejściem do klienta jak w warsztacie AutoComplex. Polecam, podjedźcie sobie i sami na własne oczy zobaczcie ich podejście do pracy, klienta.
anonim 2011-08-04 04:07
lukas - 2011-08-04 04:05:54

Gościu, chyba korzystałęś z jakieś innego zakładu. Z twojej opini wynika, że w ogóle nie byłeś w warsztacie auto complex. Chyba ciebie trzeba omijać szerokim łukiem!

dotyczy wypowiedzi 2 powyżej - negatywnej [usunięte przez moderatora]
ada 2011-08-05 06:56
Ja nie zgodzę się z wypowiedzą .Na początku spisujesz zlecenie w celu ustalenia kwoty naprawy .Jeśli śą zmiany lub dodatkowe naprawy ,krtóre wypadną po oględzinach to zostajesz wzywany w celu akceptacji zmiany zlecenia. Po naprawie wystawiana jest faktura . KAŻDA NAPRAWA POWYPADKOWA I LAKIERNICZA WIAŻE SIĘ Z CZYSZCZENIEM SAMOCHODU WEWN I ZEWN. WYMIENIANO MI SZYBĘ I TAKŻE UMYTO MI SAMOCHÓD .A CO DO CZĘŚCI TO WKŁADAJĄ DO KARTONIKA ZUŻYTE CZĘŚCI I PYTAJĄ CZY CHCESZ ZABRAĆ ZE SOBĄ .PODPISUJESZ SIĘ POD KAŻDĄ OPERACJĄ NA ZLECENIU . ROBIŁEM CORVETTE I WIDZIAŁEM JAK NAPRAWIAJĄ ROLLS ROYSA ,FERRARI ORAZ JAK BYŁEM OSTATNO MC LARENA f 1 .pOWIERZAJĄC TAKIE AUTA WŁAŚCICIELA MUSI POSIADAĆ RENOMĘ .JA JESTEM ZADOWOLONY I LUBIE TAM PRZYJECHAĆ I ZOBACZYĆ CZASEM NIEZŁE FURY.
adam 2011-08-05 06:58
to konkurencja pisze boli ich szybki rozwój
radek 2011-08-05 07:00
[usunięte przez moderatora] Wyposarzenie ma jedno z lepszych w regionie i dwa mieszalniki .Widziałem tam niezłe fury i corvetę zrekonstrułowaną od podstaw
anonim 2011-12-05 22:25
O tym warsztacie to szkoda gadać syf i nic więcej super opisane na początku szczera prawda.
Magic Man 2012-01-31 12:04
do wlasciciela. czlowieku nie wypisuj tutaj na siłe pozytywnych opini o swoim zakladzie tylko zabierz sie porzadnie do roboty. po pierwsze dokoncz budowe tego niby zakladu, zrob elewacje, porzadny parking, ogrodzenie. zadbaj o czystosć, jakośc uslug, zatrudnij wykwalifikowanych pracowników a nie szczyli jak dotąd. nie przyjmuj aut ktorych nie umiesz lub ze wzgledu na czas nie jestes w stanie naprawic. po drugie (chyba najważniejsze) zmien nazwe firmy i odetnij sie grubą kreska od niechlubnej przeszłosci, bo becnie wystawiasz swoje imie na pośmiewisko [usunięte przez moderatora] po trzecie pamietaj ze nie dorobisz sie na jednym kliencie a na zaufaniu setek klientow. jezeli faktycznie jestes dobrym mechanikiem to pozytywne opinie o tobie same sie obronia i nie bedziesz sie musił tutaj wyzalać. zycze powodzenia.
anonim 2012-02-21 06:36
Żeby to jeszcze on umiał coś robić to było by dobrze
anonim 2012-02-21 06:40
Magic man bardzo dobrze opisane gość niema pojęcia o prowadzeniu warsztatu i robocie [usunięte przez moderatora]
ciachooo60 2012-06-09 19:27
anonim - 2012-02-21 06:36:33

Żeby to jeszcze on umiał coś robić to było by dobrze
Umi spac pod drzewem, z tanim winem.
hops 2015-01-14 16:56
W ogóle to Auto-Complex często prowadzi rekrutacje, czy raczej sporadycznie przyjmują nowe osoby do pracy? W ogóle to gdzie znaleźliście ich ogłoszenie, bo ja szukałem i niestety nie byłem w stanie nic znaleźć. Zapytam także jak tutaj wyglądają te rozmowy rekrutacyjne, o co człowieka pytają, czy rozwiązuje się jakieś testy?
borixon 2015-03-25 18:17
raczej nie ma co liczyć na jakąś falę zatrudnień w Auto-Complexie . Nie jest to wielka firma jeśli mówimy tutaj o jej gabarytach, po za tym pochodzi ona z Lędzin i własnie w tym miejscu działa, więc również perspektyw wielkich przed sobą nie ma. Dlatego nie sądzę , aby w najbliższym czasie coś w sprawie wielkości zatrudnienia miałoby się tutaj zmienić
kaki 2016-05-15 09:46
hadlon, raczej nie ma u nich nowych ofert pracy. nie nastawiajcie sie
Patrycja 2017-09-04 14:59
Może na forum znajdują się osoby, które napiszą czy obecnie firma poszukuje pracowników? Poprzednie opinie wskazywały na to, że nie ma żadnych rekrutacji, jednak minęło kilka miesięcy, może coś się zmieniło?
Zostaw swoją opinię o Auto-Complex Grzegorz Olszewski - Lędziny
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Auto-Complex Grzegorz Olszewski