brak logo

Amelia Galeria Mody Jolanta Krupczak

Biłgoraj

Opinie o Amelia Galeria Mody Jolanta Krupczak

ar 2011-11-27 06:21:49
uważajcie na tą Panią, przeróbki sukien to jakaś kpina, wielka pomyłka jest prowadzenie działalności przez takie osoby, myślę ze nazwisko tej Pani nie powinno się dobrze kojarzyć
wqe 2012-02-07 12:18:56
odradzam w każdym elemencie tej Pani firme i wspolprace z ta pania!!!!!ostrzegam [usunięte przez moderatora]
1
dsds 2012-02-10 10:19:39
niech się firma współpracująca ujawni będę wiedziała na przyszłość kogo unikać!!!
edzia 2012-10-20 22:17:15
Bierze w komis sukienke, nie sprzedaje jej, gdy chciałam ją odebrać głupie tłumaczenia i odciąganie oddania. po oddaniu sukienka zniszczona, brak welonu (bo gdzieś się zawieruszył), bolerko do wyrzucenia podarta koronka. podsumowując PANI WYPOŻYCZAŁA BEZDZELNIE MOJĄ SUKNIĘ BEZ MOJEJ WIEDZY, ja nie miąłam żadnej korzyści z tego. dostałam ją w opłakanym stanie. katastrofa. dodam że znamy się ze szkoły i tak mnie potraktowała, ciekawe co robi z sukniami innych. ja się nie kryję. ona wie kim jestem,
marcin 2013-06-15 13:27:53
podpisałem umowe czekam ma podłączenie przez 4 tygodnie a tu wpada taki laluś podłancza i lipa w zleceniu się [usunięte przez moderatora] pomyliła włanczał przez 2 godziny a potem zadzwonił do tatusia bo tak się do niego odnosił a ten stwierdził że umowe trzeba przepisać bo na tej umowie nie bedzie chodziło to jakaś paranoja co za obsługa a między sobą rozmawiali że to [usunięte przez moderatora] pomieszała bo tak to jest jak ktoś sie nie zna tak według nich szło wywnioskować z obserwacji mojej tych co instalowali bym wysłał na kurs podłanczania i kontaktu z klientem bo według mnie u klienta nie powinno się w taki sposób zachowywać ,i wyciągać brudy z firmy
adam 2013-07-11 19:37:33
a ja jestem ciekawy jak jej przełożeni na to pozwalają w tych czasach i takich opiniach w necie i ona jeszcze pracuje dziwne te multimedia
były pracownik nowoczesnaj poczty 2013-07-18 22:22:47
porażka porazka porażka totalna jej zachowanie jaky wróciła z firmy wiodacej na światowej scenie rynku Pocztowego
pola 2016-05-21 12:16:52
wydaje mi się, że takie mały butiki nie ogłaszają się na forach :) Warto przejść się bezpośrednio do Amelii, Aniu :) napisz później czego się dowiedziałaś.
Zostaw swoją opinię o Amelia Galeria Mody Jolanta Krupczak - Biłgoraj
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Amelia Galeria Mody Jolanta Krupczak