brak logo

Berendsen Textile Service Sp. z o.o.

Żukowo

Opinie o Berendsen Textile Service Sp. z o.o.

admin 2015-08-19 08:16
Czy byłeś usatysfakcjonowany z wynagrodzenia w firmie Berendsen Textile Service Sp. z o.o.? Wypowiedz się na naszym forum.
5
kali 2016-01-27 11:22
PRACOWAŁAM W TEJ FIRMIE KADRA KIEROWNICZA W PORZĄDKU ALE CO DO PRACOWNIKÓW KICHA SAMI MOBING MOŻE PSYCHIKA SIĄŚĆ DZIEWCZYNY WREDNE I TYLKO CZEKAJA JAK CI SIE NOGA POWINIE I DONOSZĄ NA WSZYSTKO I WSZYSTKICH MUSICIE MIEĆ PSYCHIKE ZE STALI ŻEBY TAM PRACOWAĆ MASAKRA , TO JEST PRACA CIĘŻKA ALE NIGDY NIE WIDZIAŁAM TAKICH KOBIET I TAKIEJ NIENAWIŚCI I WREDNOŚCI WOBEC DRUGIEGO PRACOWNIKA NIE POLECAM !!!!!!
1
ala 2016-02-04 19:41
MASZ RACJE TEZ TAM PRACOWAŁA ALE PRZEZ TE PANIE MOŻNA OSZALEĆ W ŻYCIU NIE WIDZIAŁAM TAKICH GŁU.... BAB BO TAK JE MOŻNA TYLKO NAZWAĆ CO NIE DOŚĆ ŻE CIĘŻKO PRACUJESZ TO JESZCE PO DU... DOSTAJESZ OD WSPÓŁPRACOWNIKÓW TO FAKT ...
1
zosia 2016-02-26 11:03
TAK NIE POLECAM TEJ PRACY NIE DOŚĆ ŻE CIĘŻKA TO JESZCZE PRACOWNICY KABLUJĄ I CI DOWALAJĄ MASAKRA DOBRZE SIĘ ZASTANÓW PRZED PÓJŚCIEM TAM DO PRACY ....!!!!!
Jo 2016-03-16 14:43
Do d... Z taką pracą sam smród i bród a na dodatek sami debil..... tam pracują
nigdy do takich ludzi co za koszmar
a;co 2016-03-29 23:43
jakieś konkrety? Takie opinie z dupy mówią o tobie, żeś taka/i sama jak i ci co o nich się wypowiadasz
jo 2016-04-15 17:56
MOBIG W STOSUNKU PRACOWNIK DO PRACOWNIKA WYŻYWANIE I AGRESJA TAK TRAKTUJĄ SIE PRACOWNICY TO TEST PRAWDA CO PISZE RESZTA LUDZI N TY FORUM ....!!!!!
ola 2016-04-25 16:24
WIESZ MOŻESZ IŚĆ ALE JA TEŻ TAM PRACOWAŁAM I NIE POLECAM TO PRAWDA CO TU LUDZIE WYPISUJĄ .
inna 2016-05-04 18:40
TO PRAWDA O TYM WSZYSTKIM NAJGORSZE SĄ BABKI KTÓRE TAM PRACUJĄ OD PARU NASTU LAT TO SA STARE WYJADACZKI I NAJZŁOŚLIWSZE I NAJWREDNIEJSZE A CIEKAWA JESTEM CZY PRACUJE TAM PANI BRYG . PAZNOKCIARA BO TYLKO TO UMIE ROBIĆ I ROZNOSIĆ PLOTKI PO ZAKŁADZIE TO JEST PROWODYR NUMER JEDEN W TYM ZAKŁADZIE ....
3
oli 2016-05-04 18:59
TAK PRACUJE I SIĘ TYM SZCZYCI ALE JAK ZAWSZE TO JAK JEJ POTRZEBA TO JEJ NIEMA ROBI TAM TYLKO DOBRE WRAŻENIE I NIC WIĘCEJ .... I TYLKO PLOTKI ROZNOSIC PO ZAKŁADZIE TU MASZ RACJE PO CO ONI JĄ TRZYMAJĄ TO KAŻDY SIĘ ZASTANAWIA ...!!!! UCIEKAJCIE JAK NAJSZYBCIEJ PUKI SIĘ DA ..!!!!!!!!!!!!!!!
kro 2016-05-24 11:26
JA SAMA ODESZŁAM I TEZ NIE POLECAM TEJ PRACY TO PRAWDA CO LUDZIE TU WYPISUJĄ A I DALEJ PRACUJE PAZNOKCIARA TO SZOK CO ONA WYPRAWIA I TO TEZ PRAWDA CO TU PISZA O NIEJ NAJWIĘKSZA PLOTKARA I NIE TYLKO ZASTANÓWCIE SIĘ DOBRZE JAK CHCECIE ZACZĘĆ TAM PRACE TO TRZEBA MIEĆ MOCNA PSYCHE I NIE TYLKO . A CO DO SERWISANTA TO SIĘ ZASTANÓW DOBRZE BO NIE CHCIAŁA BYM ZA WSZYSTKO OBRYWAĆ NAWET ZA PIERDOŁY I ZA NIE SWOJA PRACE TEZ OBRYWAĆ ....
5
Miko 2016-07-01 23:24
Jaki dział?
kali 2016-07-16 16:13
Wszystkie działy !!!!! Tak tam jest jak tu opisują to prawda
ilo 2016-10-19 23:06
podejrzewam, ze jak chcesz aplikowac na zwyklego konsultanta to najlepiej zorbisz jak zatrudnisz sie pier na zleceniu pozniej zobaczysz czy warto
A-Z 2017-02-06 20:58
Nie polecam!!!!!!!! Podpisuje się pod komentarzami powyżej !!! Dodam, że zarobki nijakie.
A-Z 2017-02-06 20:58
Nie polecam!!!!!!!! Podpisuje się pod komentarzami powyżej !!! Dodam, że zarobki nijakie.
Emi 2017-02-28 10:23
Ja pracowalam w tej firmie ale w UK i wszytko bylo super. Zchrzanilo sie na samym koncu, kiedy to 'glowny szef' zaczal gadac, ze musi zwolnic pol firmy, bo 'nie wyrabiamy sie', ze podobno Chinczycy (oddzial w Chinach) robi to szybciej i maja taniej, a nie chca zamykac firmy, bo robimy inne rzeczy, ktore wychodza taniej. Te rzeczy ktore chinczycy beda robic taniej maja byc przeniesione do Chin, a my z 130 zamowien bedzeimy mieli moze 50.
Konwersacje i ustalanie, kto ma wiecej doswiadczenia w roznych dzialach, ten zostanie. Ja po 6 latach mialam wiecej doswiadczenia niz kolezanki po 13 latach. Punkty w ogole nie byly rozdawane prawidlowo. Najpierw mowili, ze pod koniec kwietnia 2016 to zrobia, potem ze w czerwcu, potem ze w sierpniu, a potem, ze niby w grudniu.. stwierdzilam, ze co by sie nie stalo, wole szukac czegos nowego. Placa minimalna. Dwa kontrakty mielismy (Stary i nowy) w starym, w ktorym mialo sie bonusy za wyrobienie wiekszej normy, wiecej dni urlopu 35, wiecej na pogrzeb itp. no i nowy kontrakt, gdzie pracowalo sie z osobami na starym kontrakcie (czyli trzeba bylo zasowac, bo 'one chcialy wiecej kasy') minimalne zarobki, mniej urlopu 28, 0 dni na pogrzeb itp.
Pomimo to, ze kazdy kazdego znal i 'obrabial dupe za plecami' to i byly mile chwile, jak obchodzenie urodzin / narodzin dzieci, celebrowanie swiat i innych okazji (jumper day / red nose day / pijama day itp), zbieranie pieniedzy na organizacje pomocy dzieciom, sprzedarz ksiazek i innych artykulow, ciast.
Nick 2017-04-21 09:12
"głubszych" mówisz...:)
3
Aga 2017-04-23 21:00
A ja się z Tobą nie zgodzę. Mimo tego, że niestety się nie udało, bardzo pozytywnie oceniam rekrutację. Począwszy od zaproszenia na rozmowę (potwierdzenie mailem, co wg mnie jest bardzo ważne, bo umówmy się - przeważnie trudno dosłyszeć nazwę firmy ;) ) przez miejsce (sala konferencyjna, a nie np. restauracja, co jest częste) na samej rozmowie kończąc.
Pierwszy etap - bardzo konkretna rozmowa. Drugi z kolei - był dla mnie zaskoczeniem, bardzo pozytywnym z resztą. Tak naprawdę pozwolił pokazać swoje umiejętności w praktyce :)
Pan Tomasz natomiast bardzo profesjonalny i sympatyczny.
Na każdym etapie rekrutacji byłam informowana o jej przebiegu zgodnie z obietnicą. Co również jest rzadkością - nie było "niezależnie od wyniku - poinformujemy panią" i cisza ;)
Dlatego, jeżeli Firma funkcjonuje tak jak proces rekrutacyjny, to szczerze polecam.
Piotr 2017-04-24 13:05
Takie standady dotyczące procesu rekrutacji stosuje większość firm.
Zostaw swoją opinię o Berendsen Textile Service Sp. z o.o. - Żukowo
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Berendsen Textile Service Sp. z o.o.