brak logo

Tkh Kabeltechniek Polska Sp. z o.o.

Leszno

Opinie o Tkh Kabeltechniek Polska Sp. z o.o.

admin 2015-08-18 09:55
Twoja opinia na temat firmy Tkh Kabeltechniek Polska Sp. z o.o. może pomóc wielu osobom. Zapraszamy na nasze forum.
22
Aliyah24 2016-05-18 12:07
Czy ktoś wie coś na temat atmosfery w tej firmie i ogólnie jak wygląda praca?
37
zgadnij kto i mnie podkabluj 2016-07-27 14:03
Nie polecam
9
x 2016-07-29 13:00
Najniższa krajowa i zmuszanie do wyrabiania nadgodzin
11
yyyy 2017-02-19 09:51
atmosfera ciężka ,ludziska złośliwi ,fałszywi jedno wielkie zakłamanie , wymagania wtórne czyli takie jak za co najmniej za 4-5 tysięcy netto zarabiało a tutaj raptem 1 400 zł netto , jedyny plus to jedna zmiana i nic po za tym . Smutne ale prawdziwe.
4
pap 2017-03-02 22:18
nie polecam. myślą,że za najniższą krajową masz całować ich po rękach. premie śmiechu warte 76 zł. ludzie fałszywi, siedzą obok, widzą,że nie dajesz sobie z czymś rady a nie pomogą a później pretensje,że normy nie wyrobiłaś, której podobno nie ma. zgadzam się z poprzednikiem,że jedyny plus to jedna zmiana i to tylko trzyma kobiety tam pracujące.
7
hg 2017-03-03 15:46
Zgadzam się z Wami,a na rozmowie kierownik produkcji obiecuje złote góry i zapewnia że nie są firmą pokroju Ec albo Tomsu wręcz przeciwnie są gorsi. Presja przy popełnianiu błędu ogromna bo premia grupowa i będziesz najgorszy. Najlepsze stanowisko to kontroler jakości,ale to musisz mieć znajomości żeby się dostać.
6
tv 2017-04-19 17:56
Dokładnie, tak jak piszecie. Najniższa krajowa, dodatki smiechu warte, na święta BN na waciki, a zachowują się jakby płacili dwa razy więcej. A tmosfera.............nieraz na proszkach trzeba jechać. Nie widze firmy jeżeli zrobią prace zmianową.
6
hahaha 2017-07-09 21:51
Praca wydaje się być spoko, zarobki jak za jedną zmianę też można przeżyć, ale ludzi i ten cyrk to śmiech na sali, w jeden dzień się słyszy że są nadgodziny, na następny już ich nie ma..w jeden dzień mamy to robić, a następny co innego już nam każą, planowanie produkcji jest na niesamowicie niskim poziomie. Zastanawiające jest gdzie uczyli się ludzie, którzy organizują zwykłym pracownikom pracę, bo moim zdaniem powinni się uczyć w dobrych szkołach, ale poziom jaki jest zaprezentowany, ten cały syf i wszystko co się tam wyprawia świadczy o tym, że "jeśli ma się wtyki to ma się prąd". Szacunek do nowych pracowników ze strony starych wyjadaczy, po 2-3 miesiącach żaden, wtedy musisz już wszystko idealnie robić, jak trzaskasz błędy bo nie ma komu wytłumaczyć to później jazda od brygadzistki..jakaś osoba na dziele się przytrafi, ale pod wpływem grupy i ona nie zawsze jest chętna aby pomagać. Same kobiety i obmawianie za plecami jest w standardzie, zero zaskoczenia. Brygadzistki też z pozoru miłe, ale fałszywe..nie ma co się z nimi w bliższe relacje wdawać. Praca ok, gdyby nie śmieszne normy, których nowi nie są w stanie ogarnąć, a jak już są to i tak zawsze coś się zjebie po czym pretensje. Przyjmują teraz każdego bo zmiana hali na większą, ale tym którzy się nie wczują odradzam bo odpowiedzialność wielka, płaca niewielka, wymagania ogromne, a atmosfera jak w trupiarni, rozmawiać nie wolno, uśmiechać się nie wolno, aż wracając do domu żyć się nie chce. Pozdrawiam
3
\zenada 2017-07-13 09:50
Dokładnie, atmosfera taka że kazda patrzy na druga czy nie popełni błędu. Nie można z nikim się skonsultowac bo ona ma swoją norme do wyrobienia i czas jej leci,a pozniej jak jest zle to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i wytykanie palcami. Ciekawe skąd wezmą te 200 osób do większego zakładu. Chyba Ukrainców sprowadzą. haha
1
Tkh Kabelwyzysk 2017-07-24 16:47
Organizacja pracy w tej firmie jest równie mizerna co zarobki, a dodatki do pensji tak śmieszne jak kadra kierownicza. Zmuszanie do nadgodzin, grożenie naganami, słaba atmosfera.
Żenada.
Więcej zarobicie na kasie w bierdonce.
Zostaw swoją opinię o Tkh Kabeltechniek Polska Sp. z o.o. - Leszno
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tkh Kabeltechniek Polska Sp. z o.o.