brak logo

Tkh Kabeltechniek Polska Sp. z o.o.

Leszno

Opinie o Tkh Kabeltechniek Polska Sp. z o.o.

admin 2015-08-18 09:55
Twoja opinia na temat firmy Tkh Kabeltechniek Polska Sp. z o.o. może pomóc wielu osobom. Zapraszamy na nasze forum.
22
Aliyah24 2016-05-18 12:07
Czy ktoś wie coś na temat atmosfery w tej firmie i ogólnie jak wygląda praca?
30
zgadnij kto i mnie podkabluj 2016-07-27 14:03
Nie polecam
7
x 2016-07-29 13:00
Najniższa krajowa i zmuszanie do wyrabiania nadgodzin
9
yyyy 2017-02-19 09:51
atmosfera ciężka ,ludziska złośliwi ,fałszywi jedno wielkie zakłamanie , wymagania wtórne czyli takie jak za co najmniej za 4-5 tysięcy netto zarabiało a tutaj raptem 1 400 zł netto , jedyny plus to jedna zmiana i nic po za tym . Smutne ale prawdziwe.
1
pap 2017-03-02 22:18
nie polecam. myślą,że za najniższą krajową masz całować ich po rękach. premie śmiechu warte 76 zł. ludzie fałszywi, siedzą obok, widzą,że nie dajesz sobie z czymś rady a nie pomogą a później pretensje,że normy nie wyrobiłaś, której podobno nie ma. zgadzam się z poprzednikiem,że jedyny plus to jedna zmiana i to tylko trzyma kobiety tam pracujące.
1
hg 2017-03-03 15:46
Zgadzam się z Wami,a na rozmowie kierownik produkcji obiecuje złote góry i zapewnia że nie są firmą pokroju Ec albo Tomsu wręcz przeciwnie są gorsi. Presja przy popełnianiu błędu ogromna bo premia grupowa i będziesz najgorszy. Najlepsze stanowisko to kontroler jakości,ale to musisz mieć znajomości żeby się dostać.
1
tv 2017-04-19 17:56
Dokładnie, tak jak piszecie. Najniższa krajowa, dodatki smiechu warte, na święta BN na waciki, a zachowują się jakby płacili dwa razy więcej. A tmosfera.............nieraz na proszkach trzeba jechać. Nie widze firmy jeżeli zrobią prace zmianową.
Zostaw swoją opinię o Tkh Kabeltechniek Polska Sp. z o.o. - Leszno
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tkh Kabeltechniek Polska Sp. z o.o.