brak logo

Fructoplant Sp. z o.o.

Gąbin

Opinie o Fructoplant Sp. z o.o.

nowa 2016-03-08 19:56:44
witam chciałabym sie dowiedziec cos na temat pracownikow produkcij,jak wygląda praca,czy ciezko,jak płatne bo widziałam ogłoszenia i w urzedzie pracy też sa. Jak wygląda środowisko pracy, jak wspołpracuje sie jak ktoś coś może napisac to bede bardzo wdzieczna.
2
pracownik 2016-03-09 08:00:58
jeśli chodzi o prace to jest całkiem fajna czego nie można powiedziec o pracujacyh tam ludzich wiekszosc to ludzie ze wsi utopili by każdego nowego w lyzce wody trzeba miec stalowe nerwy i byc uodpornionym
5
Koleś 2016-03-10 20:30:53
Oj tak....a najgorsze to te stare wyżeraczki....myslą że jak pracują juz któryś rok i juz u wszystkich w d....e byli to się mogą panoszyć.
5
pracownik1 2016-03-18 19:31:30
Wszystko zalezy gdzie bedzie sie pracowac i z kim
pracownik1 2016-04-02 14:18:07
jestem pracownikiem sezonowym na produkcij wiec z biurem nie ma to nic wspólnego
heniu26 2016-04-03 14:53:49
Witam. Czy praca we fructoplant jest całym rokiem, czy tylko sezon zimowo wiosenny?
pracownk1 2016-04-08 19:34:34
najwieksze zapotrzebowanie jest na zime i wiosne ale latem i jesienia tez znajdzie sie jakas praca wiec całym rokiem da sie pracowac
pyta 2016-04-08 19:56:30
Czy praca jest ciezka, na czym polega jacy są brygadzisci ?
Odpowiada 2016-04-08 22:05:19
Praca nie jest ciężka. Jezeli chodzi o brygadzistów to sa obecnie dwie mile dziewczyny które zawsze służą pomocą,..wytłumaczą co masz robic i jak... Atmosfera jest przyjazna.
pracownica 2016-04-09 11:51:38
a co z Mackiem i Dominikiem juz nie sa brygadzistami ?
obecny 2016-04-10 22:24:52
ostatni komentasz bardzo prawdziwy
robol frukto 2016-04-14 17:44:33
umowy śmieciowe zarobki marne ludzie traktowani jak stado baranów zapieprz jak w akordzie...zero szacunku dla pracownika jak nie siedzisz cicho noga [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] brama KOŁCHOZ tak dorabia się frukto na taniej sile roboczej
1
kolezanka 2016-04-16 19:51:04
Maćka i Dominika juz nie ma. I bardzo dobrze bo ciagle patrzyli na ręce i się czepiali drobiazgów. Z Marleną jest lajcik a z Agnieszką to już nawet nie wspominam. Robisz co chcesz a kasa na koncie sie zgadza. Tylko trzeba sobie zapisywać godziny bo często sie nie zgadza.
1
Koleś 2016-04-16 23:41:28
Nie zgadzam sie z twoja opinia. Praca nie jest ciezka, wiadomo pracowac trzeba bo nikt za gadanie, rozgladanie i plotkowanie nie bedzie ci placil.
pani 2016-04-17 10:25:45
moja kolezanko nie jest taki lajt bo pracowac trzeba ale jest dobra komunikacja wytłumaczenie i w razie problemów pomoc
1
nowa34 2016-04-17 10:46:36
aktualne jest jeszcze asystentka ds administracyjnych ktos cos wie
Gość 2016-04-21 21:13:17
Może i brygadzistki sa miłe ale byłam na rozmowie i była tam taka grubsza dyrektorka chyba (ruda) i nie wygladała na miłą. A jej grupa krwi to Milka-
Rozmawiała z kimś przez telefon i raczej nie chciałabym być na miejscu tej drugiej osoby, bardzo nieprzyjemna.
8
ludź tutej 2016-05-11 18:43:51
Proszę się odstosunkować od wiewiórki. Goplanę poznasz to ręce rozłożysz.
8
modelka 2016-05-25 07:01:17
A czy ktoś z Was może mi powiedzieć, dlaczego ostatnio poodchodzili ludzie z działu sprzedaży i czy planują zatrudnić na ich miejsce?
1
kasja 2016-06-02 19:39:48
brygadzistki miłe? nie sądzę. najbardziej żal takiego starszego dobrodusznego pana o naiwnosci dziecka, ktory jezdzi na rowerze i robi tu za chłopca do bicia na nim wyżywaja się najmocniej
1
on 2016-06-22 17:45:49

ludź tutej a ta Goplana czemu taka straszna ? Czyli mozna składac papiery na Młodszego kontrolera. I ktos moze cos wiecej powiedziec o tej pracy?
ludź tutej 2016-07-02 07:14:12
On: Goplana jest fajna, atmosfera smieszna, ale czasem krzyczy i uzywa slłowa co nie wiadomo o co chodzi.
Wiewiura nie jest zła tylko taka nieporadna.
2
nowyja 2016-07-14 17:52:20
jak tam ktos składał papiery na tego kontrolera odrzywali sie ? Goplana Wiewiura kto to?ale mecie ksywy
Nowa 2016-07-26 17:12:00
jak tam ktos składał papiery na tego kontrolera odrzywali sie ?
dymka 2016-08-09 21:50:27
Nie będę się wypowiadać na temat poprzednicy gdyż nawet jeśli opisuję ona szczerośc to ton wypowiedzenia jest na niepoziomie. Niefajnie jest tak pisać żle o innych.

Zaropki są różne podobno co się uda ugadać. Niekturzy mieli z założycielami rozmowy, to wtedy wiadomo że najlepiej za darmo ale jak porzesz ze umiesz to nawet biora na brygadzistke. Znajoma ma kogos tam co wie zarobkach to jej powiedzieli, więc może wystarczy spytać w kadrach.

W biurze handlowym to podobno duze zmiany sa, to neiwadomo ale nawet podobno dobrze jest, ze samochod majom.
heniu 2016-08-16 06:47:29
A wiecie o co dokładnie chodzi z tresurą?
Wiewiora 2016-08-16 11:32:57
Potrzebny trener BDSM
2
on 2016-08-19 18:06:28
Jest oferta kontroler jakosci
on 2016-08-19 18:07:16
Jest oferta kontroler jakosci
olimpijczyk 2016-08-19 20:18:40
Ja wysłałem cv na trenera bdsm, bo są ekstra dziewczyny i chciałbym połączyć zaangażowanie i wkład własny z zaangażowaniem i akceptacją obcą wkładu własnego... Dziewczyny, widziałem Was i mogę powiedzieć tylko to: czekajcie na mnie, nadchodzę...
ciekawa 2016-08-23 18:13:42
HEj byl ktos juz na rozmowie o prace na mlodszego kontrolera jak przebiega jaka kwota i jak wyglada praca
porzeczka 2016-08-25 07:19:19
Tak, kobiety są bardzo miłe. Niestety z ogromną większością się zgodzę, ale praca ma też plusy. A co wice tak pajacuje? Czy on nie widzi, że ludzi przygnębia czy nie ma prezesa? Zawsze jak zostaje jeden to się bardzo popisuje. Tylko, że ludzie się odwracają i tracą całą chęć do pracy. A praca często pod niebem do lekkich nie należy. :(
3
ciekawa 2016-08-25 19:18:59
Ze pod gołym niebem to nie taki minus to porzeczka wiceprezes cie przesluchiwal na rozmowie o prace ? I jak dostałas sie czy zreygnowalas ? Ja juz zlozylam cv i czekam na tel ktos jeszcze byl na rozmowie
porzeczka 2016-08-29 06:56:09
No w sumie masz racje, ale u nas się tak mówi, że to że tamto, trochę chyba z zazdrości, no wiesz, modelkami nie jesteśmy, umysłowym się nigdy wcześniej nie było, a teraz trzeba myśleć gdzie co postawić, jak wszystko ustawić. To nawet wiewiurka przeżywa.
bobek 2016-09-02 17:12:52
Tam pracują już tylko najsłabsi, bo korpo potrzebują dobrych ludzi i mają dużo lepsze oferty. Tutaj oprócz marnej pensji można liczyć na wyjazd w weekend do hotelu albo na targi i wieczną walkę o jedyny samochód...
8
britnyj 2016-09-08 06:50:47
kama tam najlepiej nic nie mieć, wtedy masz szansę. Cały czas odchodzą ludzie, sporo znajomych tam pracowało i niektórzy nadal są, więc wiem co mówię. Nikt nie jest w stanie zdążyć za ciągłymi ekstra pomysłami... polityki oficjalnej nie ma. Pilnowane jest, żebyś złotówki nie zmarnował, a jak się wykarzesz to za to Ci płacą tę najniższą krajową na własnej działalności do tego albo umowie o działo... szkoda słów....
3
123nowa 2016-09-11 18:40:41
Jak przebiega rozmowa na mlodszego kontrolera jakosci
zuzanna 2016-09-13 06:19:08
Sukces jak są dobre relacje? Brzmi jak brednia z ust wiadomo kogo... Już zrobią tak, żebyś wiedziała kto ma mieć sukces. Aroganci, przemądrzali, egoiści. Ciągle wymagania, żadnej stabilności.

Na rozmowie pytają ile chcesz zarabiać i dlaczego tak dużo, jak szybko pielisz itp.
5
zenon 2016-09-13 06:31:19
Przez ostatno miesiąc 3 osoby odeszły, a więc to musi być praca marzeń. Płaca kiepska. Starzy wyjadacze wykorzystują wszystko. Bardzo ciężko na początku, bo nie akceptują nowych ludzi. Jak przychodzi ktoś mądry to tym bardziej. Mocno folklorystyczna atmosfera.
6
dlaczego 2016-09-16 18:23:02
witam dlaczego nikt nie pisze jak wygladala rozmowa na kontrolera czy nikt nie był ?
Karola 2016-09-17 16:24:58
Pierwszy raz zobaczyłam jak wygląda profesjonalna rozmowa, facet który ją przeprowadzał na początku przedstawił siebie i osobe z ktora razem prowadzil rekrutacje a nastepnie opisal firmę i stanowisko którego dotyczy spotkanie . Myślę że obydwoje przeprowadzali razem już często takie rozmowy ponieważ byli bardzo zgrani a większość pytań była zorientowana na kompetencje. Całość w miłej przyjaznej atmosferze.
4
rajstopperan 2016-09-28 07:05:36
Atmosfera to jakaś tragedia. Szmeranie i kolesiostwo mocno widoczne w różnych grupkach. Budzą się dopiero jak jest problem podbramkowy, najwyżej ktoś posiedzi wieczoremp albo w weekend. Razem głównie skupiają się na wciskaniu kitu ludziom do głowy i nie da się prowadzić rozmowy, która finalnie nie da im jakiejś korzyści. Egocentryzm i wybiórcze racje i to zmieniane razem z wiatrem. Panowie, zdecydowanie mówię NIE!
10
Red 2016-10-06 14:23:53
Z tymi terminami różnie bywa, ostatnio pracownicy nie dostali pieniędzy na Święta bo księgowa sie ociągała.
2
pracownik23456 2016-10-12 18:47:33
nie polecam tam pracy tragedia
3
Aron125 2016-10-12 23:00:29
nie zgodze sie ze w tej firmie zle sie pracuje. Robie tu 3 rok i nie marudze tylko robie co mam do zrobienia. Juz kiedys pracowalem w uslugach w plock i po 3 4 miesiace za kasa czekalem a mam rodzine i wiem co to znaczy. Dzis wiem co robic bo juz sie nauczylem a narzekanie to juz w polityce widac
gege 2016-10-12 23:07:58
Sam posiadam rodzinę i ciekawi mnie jakich stawek można się spodziewać, zwłaszcza posiadając nieduże doświadczenie w branży, poradziłbyś coś? Pozdrawiam
Porsche 2016-10-28 06:51:57
8 do 10 zeta za h.
Momo 2016-10-30 11:40:34
Nie polecam pracy tutaj. Fatalne zarządzanie. Darmowe nadgodziny.
6
pikus45 2016-11-06 14:45:49
Porsche 8zl za godz
3
kasia 2016-11-28 15:13:43
bardzo zła praca nie polecam cały czas w biegu ,zle traktuja ludzi oszukują
3
Zostaw swoją opinię o Fructoplant Sp. z o.o. - Gąbin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fructoplant Sp. z o.o.