brak logo

Kern

Kobyłka

Opinie o Kern

łuki 2014-10-01 14:37:26
Nie polecam tam pracy , kiedyś tam pracowałem i obserwuje ta firme jest non stop przemiał ludzi. Pracownicy są tak zaszczuci szefem boją się go że jeden na drugiego donosi. Masz za wszystko odpowiedzialność za cały magazyn ale błędów tam jest i braków co nie miara. Szef ma napady dobroci a ogólnie to cham a pierwwsze wrażenie robi dobre .Zarobki to około 2000zł netto nie jest zle ale czy to warte twojego zdrowia. Siostra szefa też tam pracuje jest zakłamana podpadniesz jej i po tobie . Brak możliwości awansu i rozwoju jesteś poprostu murzynem od wszystkiego , począwszy od prac magazynowych ,po sprzątanie kibli .
Za wszystko masz odpowiedzialność materialną od samochodu po każdy artykół.
tomi 2014-10-21 16:21:39
popieram wypowiedz poprzednika . Mnie ten pan sciągnał z bezrobocia bo dostał na mnie dofinansowanie z urzędu gdy dofinansowanie się skonczyło i razem z tym umowa moja i zostałem bez pracy. Wystarczy wejść na facebooka kerna i wyłapać w znajomościach pracowników kerna wszyscy gadają na pana Tomka Kasiłowskiego że to cham a jego siostra to brak słów. Poza tym ludzie okradają się na wzajem ale nikt nic nie wiem i każdy się uśmiecha do siebie.
1
zando 2014-11-12 16:52:11
Witam wszystkich i przestrzegam,tak jak kolega wyżej napisał że pierwsze wrażenie ok,a pózniej tyrasz zastraszony a ''koledzy' z pracy też nie lepsi,czekają tylko jak cie podpieprzyc i lizać tyłek włascicielowi,w sumie szkoda że on to łyka bo traci porządnych pracownikow,do przemysleń panie Tomaszu.
magazynier 2014-11-15 21:18:01
witam popieram moich poprzedników odeszłem stamtąd parę dni temu w tej firmie nie da się wytrzymac. Pracowałem tam około 3 miesięcy ostatnimi czasy jest tam spora rotacja ludzi . Poza tym Pan Tomasz nie docenia tych co trzeba .Najwazniejsi sa (usunięte przez administratora)czyli pan bartek i ostatnimi czasu pan michał który był magazynierem a teraz kierownikiem się stał ciekawe czemu bo raczej nie za uczciwośc.Odeszłem bo panu michałowi udezyła woda sodowa do głowy zapomniał jak to byc szarakiem najpierw był z ludzmi i razem trzymał z nimi a puzniej odbiło mu po awansie. Poza tym pan tomasz cześto sądzi się z byłymi pracownikami i oskarża ich o kradzieże , chyba ze złości żeby kogos udupic ale mu to nie wychodzi. Zwalnia dobrych ludzi a tych co go okłamuja i okradaja dalej trzyma powinien pan zrobic pożądny remament firmy zarówno magazynu i sklepów i to osobiście myślę że by sie zdziwił jakie są braki . wtedy musił by wymienic całą załogę . Powodzenia w dobieraniu pracowników. Poza tym trzeba tam robic wszystko dosłownie zaczynając od obsranego kibla pana Tomka.Pozatym pracuje tam teraz dużo zakłamanych ludzi wspułczuję
Pracownik 2014-11-18 12:00:42
Wszystkie wypowiedzi powyżej odzwierciedlają to firemkę w 100%,najbardziej irytujące jest to jak właściciel bezgranicznie wierz swoim starym pracownikom,gadają mu jakieś totalne bzdury o nowych osobach z których miałby jakiś pożytek,ale rob pan tak dalej,powodzenia w interesach.Przez 12lat pracowałem w różnych firmach i w mojej ocenie atmosfera w KERN była najgorsza,zawisć,zazdrosć,zaszczucie,niedowartosciowani ludzie.Nie piszę tej opinni bo jestem jakiś rozgoryczony,nie o to chodzi,mam pracę gdzie całkiem niezle zarabiam i pracuję na luźie,ale ku przestrodze.
2
expra 2015-10-05 17:37:49
Bywam w kernie dość często zdarzyło sie, że słyszałem jak sprawy zalatwia sie krzykiem i wydaje mi się, że moze to być stresujace dla pracownikow. Jeżeli chodzi o rotacje to często widze nowe twarze wśród magazynierów, a i od faktur pojawiła sie ostatnio nowa osoba. Ogólnie obsługa w kern miła.
byly magazynier 2015-12-09 18:13:03
jak tam jest pytasz większośc jest wzięta z bezrobocia a najlepiej jak jestes inwalidą. Jak się konczy dofinansowanie na ciebie z urzędu to nie masz pracy. Przemiał ostatnio jest dość spory bo nikt nie wytrzymuje psychicznie. pensja to 2000 netto ale umowa na najniższa krajową , praca po 9 godzin i jedna sobota. moze atmosfera fajna w sesie dla klijetów się jest miłym ale między soba chłopaki sie obgaduje . Ciagle są braki bo niektórzy maja lepkie ręce a ty jak uczciwy to musisz puzniej jakoś to wyruwnywac pocichu przed szefem.
były magazynier 2015-12-27 18:10:41
czego nie rozumiesz dostajesz najnizsza krajowa na konto a reszta pod stołem wyrównanie do 2000 zł netto , czyli to co masz na umowie idzie na konto twoje a reszta dopłacana jest pod stołem.
były magazynier 2016-01-07 16:30:48
mesjasz jeśli chodzi o wypłatę to mogę przyznać że pan Tomek (szef) zawsze wszystko wypłaca na czas jak pracowałem nigdy nie było spuznienia nawet dzień.
miki 2016-06-11 21:09:59
Widzę że opinie negatywne o firmie KERN prawdopodobnie najczęściej dają osoby które zostały zwolnione za przekręty i kradzieże :) część osób faktycznie ma toczące się sprawy za wykazane przekręty. Pracuję w tej firmie już od dłuższego czasu i tak jak zauważono we wcześniejszych wpisach pensja jest zawsze na czas a rotacja najczęściej wynika z cwaniactwa, nieróbstwa i kombinatorstwa zwolnionych :)zresztą już ktoś to wcześniej nawet napisał
maja 2016-07-26 15:39:34
Ja jestem córką szefa wię nie życze sobie żebyćcie tak mówili o pracy mojego taty
fdfd 2016-07-27 11:13:08
@kamil niby tak ale wiesz rpawda jest taka ze to nie powinno nikogo dziwic ja tam uwazam ze wyplaty terminowe to powinno byc cos normlanego i cos co jest w akzdej firmie w sensie ze nic nadzwyczajnego no ale wiadomo ze to teraz roznie bywa niestety..
Zostaw swoją opinię o Kern - Kobyłka
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kern