brak logo

Fu.Headway Logistic Gmbh Aleksander Vockinger

Kleszczów

Opinie o Fu.Headway Logistic Gmbh Aleksander Vockinger

byly pracownik 2015-01-13 22:31
uwazaj zeby cie na zwolnieniach nie zrobili w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] czlowieku malo wiesz na teamty agencji jakis firm na drukach biora ci nawet nie wiesz za co jak 20 lat jestem poza granicami kraju to pracownik z ciebie po [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] fest jest i juz dawno powinienes bys w jakies porzadnej firmie i miec umowe na stale a nie na komisie jakims gdzie dzisiaj robisz a jutro cie zwolnia albo sam bedziesz musial bo miejsc ie bedzie zajebisty pracownik z ciebie
3
Phoenix 2015-01-22 18:59
Wiem co pisze bo wiem jak jest . Pracuje dobrze to i nikt mnie nie zwalnia , a jesli zwolni to znajde inna prace i plakac nie bede . Ty myslisz ze to moja jedyna praca w zyciu ? Jestes za granica i liczysz na super warunki super place i umowe na stale ? Znasz jezyk to jest szansa a jak nie znasz to zapomnij . Piszesz ze za granica pracujesz 20 lat no widac chlopie ze faktycznie znasz temat jak malo kto hahahahha. Skoro przez te 20 lat nie zauwazyles ze my polacy i nie tylko w obcym kraju jestesmy ci drudzy to widocznie przespales te 20 lat albo przetanczyles XD Ja widze co sie dzieje... w polsce jestesmy nikim ( we wlasnym kraju) i nas wykozystuja a ty chcesz by za granica stopy ci calowali czy co ? Malo ci 800e ? To wracaj do PL i dymaj za 1000 zl . Kto ci takie bajki opowiedzial ze po 800e zarabiasz hahahahah Moze tyle dostawales jak siedziales w chacie bo niby chory jestes :)Jak sie lekarza nie umie ogarnac aby zwolnienie wystawil to tez sie na tym traci . A ty mislisz ze w innych krajach to super zarobki sa ? Juz nie te czasy kolego . W Nl zarobisz 1400e ale za pokoj zaplacisz 320e do tego ubezpieczenie 120e i dojazdy do pracy 100e miesiecznie . To samo masz w Anglii, Austrii, Belgii . Zawsze mozesz do Hiszpani pojechac i zarobic 600e miesiecznie :p Ale widze ze kolega nie doinformowany i uswiadamia mnie w przekonaniu ze polacy tylko narzekaja . Bo tacy jak ty to by chcieli miec wille z basenem zarabiac 3000e nic nie robic i najlepiej nie placic ubezpieczenia i podatkow . Ogarnij sie czlowieku !!! A przedewszystkim zanim zaczniesz wysoko mierzyc to naucz sie pisac i zwracaj uwage na skladnosc zdan , interpunkje i ortografie to byc moze ktos da ci szanse na stala prace . Bo jak ty chlopie pisac nie umiesz to ty stolek prezesa chcesz ?
4
Phoenix 2015-01-22 19:05
Aaaa jeszcze jedno kindergeldu nie dostaje bo moje dziecko mimo iz mam dziecko . Nie potrzebuje . Nie pracuje tu po to by jeszcze zebrac o grosze od panstwa ...
bogumiL 2015-01-27 14:39
zgadzam sie w 100% 90 % ludzi to patologia i pieiadze znikaja bo firme se bierze zlodzieje jebane a ktos wypisuje ze taka super firme w polsce nie zarobi tego co za glupo kurwa ludzie przy granicy pracuja gubin i zarabiaja po 3tys 200,300, i kazdy pierdoli w polsce nie zarobisz niektore osoby w polsce lepiej zyja niz ci co za tymi granicami, ktos wypisuje ze super fima awansowac mozna chlopie ty nawet nie wiesz jaki szef firmy headway jest a najwiecej gadasz jak jakies napisal 20 lat pracuje i dla jaiego hedwaya pracownik po huju 20\lat za granica i dla leif firmy robi kiedys szybcie mozna bylo sie dostac bezposrednio pod firma trzeba ludzi ostrzec bo po co maja sie przejechac a wiekszosc tak to dziala firmy w biura to tez w polsce nakrecaja ludzi specjealnie ktos dodaje dobre komentarze ale kto w to uwierzy ktos kto byl za granica to wie jak kto wyglada nabrac sie moga smarkacze zpod bloku ale i to nie zawsze ta firma to czy duzo godzin jest czy malo czy jakies dodatki to ciagle praktycznie te same pensje moze jest rozniaca 50 euro to sa smiecie smieciarska firma nawet w bundes agentur niemiecki urzad pracy ze niemcy w brandenburgi mowi ze ta firma to nie chca robic kiedys tylko niemcy robili w tym hedwayu teraz tez robia ale juz coraz mniej na polakow glupich sie przezucili robia z nas glupkow, ja pisze niech nikt nie pisze ze tak gadasz bo bys chcial byc dyrektorem mam zatrudnienie na magazynach i siedze w biurze jestem kierownikiem tez niemiecki kraj ale normalna firma w miare i pracownicy tez se chwala nie traktuje ich jak psow jakies tylko mam jakies pdejscie a firmy typu headway, lub jakis personel international to psa sie lepiej traktuje niz czlowieka zero ainteresowania pracownikiem chodzi mi glownie o sprawy np typu wolne lub inne, tylko cos by chcieli rzucic na konto jakies ochlapy cos tam przelac tak tylko abys sie za duzo nie interesowal nic zebys nie gadal tylko byle co podpisal i robil niczym sie nie interesowal chca ukryc ze ci sie nalezy dodatek a nalezy sie duzo dodatkow jest kodeks pracy w niemczech jesli robisz na niemieckiej umowie dotyczy cie kodeks pracy niemcy jestem kierownikiem i sam wyciagnalem pracownikow z tych firm i robia u mnie ztych hedwayow,i personeli jakis to jest smieszne wszystko
1
zaba 2015-01-28 20:49
jesli chodzi o miszkania to se jakies przepisy wymysli ze jak jeden pokoj to 180 euro jakos roie w innej firmie sie juz dawno z dziadoskiego hedwaya zwolnile robi i biora mi za mieszkanie 130 euro i tez praca na magazynie ostrzegam przed tymi dziadami i przekretami kazdy kto bedzie dlaich robil to sie przekona jaka to firma zreszta widac opinie ktos kto pisze opinie dobra ze pracowal 20 lat za granica i robi dla nich to samo sie nasuwa pracownik fest jest z ciebie
1
dalajlama 2015-02-18 23:57
Masakra! Czytając niektóre z opinii, zastanawiam się, czy większość z piszących tutaj potrafi się porozumiewać ze światem zewnętrznym chociaż w języku polskim? Ciężko złapać sens i logikę.....

Jeśli chodzi o pracę, to szału nie ma. Owszem, jeśli ciśniesz na maxa, to pieniądze są adekwatne. Ale bardzo często firma tnie pieniądze, tłumacząc się pokrętnie, że w księgowości bałagan, a że coś tam się nie należy... . Dokumenty oddane do sprawdzenia giną, wyjaśnianie trwa miesiącami, po czy i tak nie dostajesz tego, co zajebali. \\

Trzeba się ostro pilnować z godzinami i kasą, bo kolega prowadzący dokumenty, lubi się pomylić, albo urlop bezpłatny wpisać w dniach, kiedy mieliście wolne, np. za sobotę. Trzeba mieć oczy szeroko otwarte i trzymać łapę na pulsie!
3
dinksa 2015-02-27 09:35
Czy ktos pracował w Herten oder Bottrop w firmie Headwaylogistic
POMOCNI 2015-03-08 21:48
Witamy Panstwa serdecznie!
Nasze Biuro powstalo z mysla o pomocy Rodakom w rozwiazywaniu roznorodnych problemow na terenie Niemiec.
Masz Problem i nie wiesz gdzie sie z tym zwrocic? Zglos sie do Nas!!!
(usunięte przez administratora)
Robert 2015-03-25 21:07
Fu.Headway Logistic Gmbh Aleksander Vockinger to najbardziej złodziejska firma w Niemczech , nie wiem jakim sposobem nikt nie kontroluje tych [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mimo wielu skarg do urzędów pracy w Niemczech.Firma ta oszukuje ludzi na godzinach na stawkach i tak napisał przedmówca na dniach wolnych od pracy wpisując urlop .Na dodatek układy z ludzi którzy wynajmują mieszkania i naciągają na niby odszkodowania w mieszkaniach.Najwięksi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w Niemczech.
4
malutki 2015-03-27 20:21
siema nie jedz tam czlowieku!!!!! nie badz durny oni durni szukaja nie wlaz do bagna ktore tonie ta firma tonie ma duzo kar do zaplaty caly czas kantuje praciwnikow kadzda inna ale nie headway logistic dobra rada dla innej jedno wielkie dzidostwo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3
wujek 2015-03-27 20:26
ook znajdz se prace ale nie przez ta firme jest to dziadoska firma bedziesz robil i pozniej szukal swoich poeniedzy ochlapy na konto beda ci przelewali reszta trafia spowrotem do firmy
shadow 2015-04-16 11:30
Serdecznie nie polecam tej firmy.Ciągle jakieś problemy z wypłatami setki telefonów a i tak dalej nic.Odradzam każdemu tą firmę.
2
Kinga 2015-04-16 22:23
Brak słów o tej firmie, złodzieje , oszuści i tylko tyle powiem bo szkoda słów!!!!
1
Paterr 2015-04-20 19:19
Szkoda gadac,Obecuja koksy,zostaje 600 euro
2
Guest 2015-04-20 19:52
Regenstauf i Landshut to oboz pracy. Sami jugole tym wszystkim operuja
1
jurgen cwel 2015-06-02 16:04
Tak jak tu większość mam zdanie negatywne na temat tej firmy. Nigdy nie wiadomo ile godzin będziesz pracował w ciągu zmiany niby podają planowo ale zazwyczaj jest przedłużanie, ciągłe opóźnianie z wypłatą, jeśli nie wyrabiasz normy kroją Cię z godzin. Pracujesz 6 dni w tygodniu jak murzyn a jeśli chcesz pracować tylko 5 to szybko się z Tobą pożegnają. Tak samo w przypadku L4 zachorujesz to licz się z wypowiedzeniem. Po zwolnieniu z firmy ostatnią wypłatę nie przelewają normalnie na konto jak wcześniej tylko na złość wysyłają czeki, których realizacja w Polsce trwa do 6 tygodni oraz płaci się za jego zrealizowanie. NIE POLECAM!
2
OBST 2015-07-21 09:59
Dokladniej mowiac, jesli nie wyrobi NORMY to obcinaja mu godziny, tak zeby ta norma wyszla !!! Oczywiscie z nadmiaru godzin, ktore dzien w dzien sa wypracowywane tzn. 10h dziennie przewaznie. Krotko mowiac pracujesz 10h..nie masz normy dla tych 10h to obcinaja np 1h i norma jest!! Stad nizsze wynagrodzenia.
1
anonim 2015-07-29 19:08
Pracuje w tym headway w Lubbenau już prawie rok z dnia na dzień jest co raz gorzej... i to nie tylko Niemiec terroryzuje Polaków tam pracujących. To tez Polaki którzy tak liżą Jurgenowi Dup.e aż ich awansował i teraz to wielcy panowie a nie pamietaja jak sami pracowali tak jak my... Poniżają swoich rodaków by utrzymać stanowisko głównie chodzi o Pana Bartłomieja;] Który tu zrobił taki cyrk. Wcześniej wszyscy uciekali z PSL do Headway a teraz jest odwrotnie... taka jest tam lipa. Nie polecam podejmować tam pracy!! Polacy muszą robić normę a niemiec nie... Lajstung!!! banda [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pzdro!!!
4
obecny 2015-08-06 15:10
zgadzam się z tobą w 100% głównie Bartuś liże dupe by nie stracić stanowiska i dwóch pozostałych jego kompanów.Dokładnie zapomnieli jak pracowali w komisie.Dla mnie są cieciami którzy myślą,że sa kimś.Wstyd RODAK sprzedaje RODAKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ale wszystko jest do czasu!
3
z coswig 2015-08-23 19:32
(usunięte przez administratora) i złodzieje!!! Ostatnia wyplate czekiem wysylala do Polski drugi tydzien mija a jej dalej niema...
1
załamana 2015-08-27 23:39
ze szczerego serca nie polecam tej firmy ! żal mi ludzi którzy rzucają wszystko i jadą do takiej pracy a po miesiącu wracają do PL wpadając przez to w dlugi.. firma to oszuści i tyle! praca po 10h dziennie ( z czego jesteś w niej 13h, bo godzinę wczesniej trzeba przyjść, godzina przerwy bezpłatnej i godzine zanim wyjdziesz z firmy! ) jak na tak ciężką pracę powinno się pracować po 8hmax, trzeba zasuwać żeby wyrobić normę, straszą grożą że zwolnią jak nie będziesz zapierdzielał, szkolą cię ludzie którzy sami gówno potrafią bo pracują np miesiąc w firmie, dziewczyny zasuwają jak faceci na równi, jak można kazać kobiecie dźwigać przez 10h zgrzewki wód i pudła piw!? chore i nieludzkie ! chodzi o pracę w LUBBENAU, jedyny plus tego miejsca to PRACOWNICY którzy są zajebiści! pomogą każdemu, bo sami przez to przechodzili, szefostwo nic nie wytłumaczy, nic nie powie, wszystkiego musisz dowiedzieć / domyśleć się sam. . . zero organizacji, sama znajomość języka niemieckiego nie wystarczy by być menagerem/ liderem/przełożonym w firmie PANOWIE i PANIE :) że tacy ludzie są na takich stanowiskach, a później firma to jedno wielkie szambo. Nigdy nie wiesz o której kończysz pracę, dowiesz się pod koniec pracy że masz pół godziny żeby dokonczyc pracę i możesz iść do domu, MASAKRA ! i najlepsza wypłata - jakieś marne grosze. w Polsce więcej zarobisz, przynajmniej w moim przypadku tak jest. A ostatnia wypłata przyjdzie czekiem, którego w Polsce nie da się zrealizować, trzeba zakładać konto w innym banku, zapłacisz kasę , prowizję i procent za realizację czeku a na kasę czekasz miesiąc ! a może i wcale nie dostaniesz... jesteśmy w UNII tak ciężko zrobić przelew i przewalutować wypłatę ??? firma dupsiata LUDZIE po co wyjeżdżać jak w Polsce zarabia się podobnie, tylko dobrze szukajcie a znajdziecie. POWODZENIA ! :)
1
misiek 2015-09-08 22:50
witam,jesteś jeszcze w stanie pomóc odzyskać kasę z firmy Headway
FRANEK 2015-09-21 18:07
OPOWIEM WAM BARDZO CIEKAWĄ HISTORIE O DWÓCH BARDZO FAJNYCH FIRMACH (LUDZIE BROŃCIE SIE REKAMI I NOGAMI OD TYCH FIRM JEŚLI MOŻECIE ). 3 miesiące temu wybrałem się za granice do pracy przy komisjonowaniu miałem sie dostać gdzieś indziej a wyszło całkiem inaczej ponieważ pewna osoba Pan E.K projektant tego projektu postanowił mnie wysłać do innej firmy a dokładniej do TEMPARTNER -Personal & Logiscic . Jak przyjechałem na mieszkanie to okazało sie że pokój jest za mały i nawet dla mnie nie ma szafki na rzeczy . Po półtorej tygodnia dostałem umowe a na drugi dzień dostałem wypowiedzenie . Co się okazało że dostałem Umowe na jeden dzień . Wszystko fajnie alemoja wypłata też była za jeden dzień 47 euro zaje**ście naprawde(rawdzajcie daty na umowach żeby was nie wyrucha*i jak mnie). Mój projektan powiedział że DSV rezygnuje z jego firmy i nie ma pracy dla mnie ponieważ ludzie którzy pracowali tam już kilka miesięcy nie wyerabiali norm i ma dla mnie oferte znajomego który podzukuje ludzi do pracy , co mi zależy se pomyślałem O.K , i tak sie dostałem do HEADWAY LOGISTIC.TAM PRZEPRACOWAŁEM DWA MIESIĄCE . PAN P.N. człowiek który zawsze mi mówił że ma za dużo na głowce wogule do głownego biura nie złożył moich papierów z banku( moj nr. konta i tak dalej) . Ja sie musiałem sam zameldować w niemczech bo ten DUP*k mi powiedział że to nie jego problem . wpierdol*ł mi najwyższą klase podatkową (niby bo jak dostałem papier za miesięczna wypłate zamiast klasy 6 była 1 ciekawe moja wypłata za 178 godzin to 641 euro fajnie nie( to była wypłata za lipiec ) oczywiscie musiałem oddać kase ludziom co pożyczyłem i nie zostało mi z byt wiele wiecznie problemy z zaliczkami bo on nigdy nie miał czas jechać po papiery żeby wypisć zaliczki . W lipcu połowe miesiąca do pracy jeździłem prywtnie albo sie szło poprostu z buta 5 kilometrów, fajnie nie a firma za miesiąc i tak i tak mi potrącała za dojazd pełną kwotę czyli 50 euro. gdy napisałem mojemu szefowi wypowiedzenie to sie pytał CO SIE STAŁO ŻE REZYGNUJE ten zasrany rasista dla polaków i węgrów (sam mi to powiedziałże dla niego się tylko liczą niemcy co pracują dla niego).wypołata przychodziła każdego 15 dnia przepracowanego miesiąca fajnie nie TYLKO ŻE JEST 21 A JA K*rwa jeszcze nie mam pieniędzy za SIERPIEŃ DO H*JA PANA . JAK DZWONIŁEM Z POLSKIEGO NR. TO TEN SKRWIEL WOGULE NIE ODBIERAŁ. DZWONIŁEM DO BIURA POWIEDZIELI ŻE W PONIEDZIAŁEK I JAKOŚ CZEK MI NIE PRZYSZEDŁO DOBRZE SŁYSZYCIE CZEK BO TEJ K*RWIE NIECHCIAŁO SIE JEJ JECHAĆ DO GŁOWNEGO BIURA ZŁOŻYĆ MIOCH PAPIERÓW Z KONTA FAJNIE NIE . JA MAM DLA WAS KOCHANI PROŹBĘ UDOSTĘPNIAJCIE TO ILE SIĘ DA BO TAKICH ZŁODZIEJI JAK TE DWIE FIRMY TO JESCZE W ŻYCIU NIE SPOTKAŁEM
1
stefan 2015-10-23 22:36
Pracowałem tam ponad rok czasu w turingen.lipa z kasą bo ledwo 1000euro wypłaty.a co chwilę podnosili normy a kasą szła w dol.
1
reksio 2015-11-19 19:54
premie? dobre sobie haha...extra bonus to mozesz dostac.. co najwyzej podniesc Ci moga norme!!
Komi komi 2016-01-06 23:35
co się wpisuje na te polskie L4 pod nr 20? Nip headwaya bo pl jeszcze nie chorowałem
gość 2016-02-16 17:35
Czy wiecie coś o firmie Syldorf z Landshut , szukają do magazynów
laki 2016-03-18 17:56
Prosze o opinie ,praca jako komisjoner.Jle da sie zarobic na czysto po zakwaterowaniu.Jak atmosfera w robocie czy szefostwo w porzadku.
Slouweet 2016-06-03 19:45
Tak wiem, pracowałem i nie polecam nikomu. Chyba że chce się stracić zdrowie i żyć jak niewolnik za 800 euro. Za 18 dni pracy wypłata 640 euro to jest przesada jak i warunki życia zaoferowane przez panią syldorf
odra !! 2016-06-29 10:26
to chyba sam seba pisal. hahah
Oszukany 2016-07-20 17:14
Odradzam. Nie ja pierwszy i nie ostatni oszukany zostałem przez tą firmę. Umowa do podtarcia [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Jeden wielki pic na wodę. 200 godz./mies - 1050 euro na koncie. Czy cokolwiek muszę dodawać?
Zalamani 2016-07-29 08:08
Witam.Pracowalismy przez firme headway w czerwcu tego roku w Oranieburgu.Nigdy w zyciu nie mielismy tak ciezkiej pracy.Nigdy.Bylismy w nocy w domu.Czekalismy na wyplate.Klamali nas przez telefon zebysmy czekali i ze pieniadze przyjda czekiem a nie na konto.Czekalismy.Przyszly Abrechnungi.Okazalo sie ze nie dosaniemy zadnej wyplaty.Wrecz przeciwnie mamy doplacac jeszcze po 150 euro bo dostalismy kare za zwolnienie sie.Nic nam o tym nie mowiono .Koordynator powiedzial ze niema probremu ze wyjezdzamy.Jestesy zalamani.Uwazajcie i nie pracujcie w tej firmie.Nawet niechca podac numeru telefonu do glownej siedziby.Chyba nawet biura nie maja.Ostrzegamy wszystkich.Przszlismy tam pieklo a pieniedzy nie zobaczymy.....
johny 2016-08-01 13:18
Witam,

Zamierzam wyjechac za granice do pracy jako komisjoner.
Czy firma Fu.Headway Logistic Gmbh Aleksander Vockinger to ta sama firma co:
http://www.german-logistic.pl/

pozdrawiam.
YcR 2016-09-03 17:28
Ten German Logistic to kiepski odłam firmy Personel international. Odradzam tą firmę
2
EDEKA 2016-10-01 18:49
WITAM UWAŻAJCIE NA STEFANA .S OKOLICE ROSWAIN ,DREZNO JAK PRACUJESZ JEST OK CHCESZ SIĘ ZWOLNIĆ ,TO TEN PAN STOSUJE METODY ISTNE Z CZASÓW WOJNY ZA BARDZO SIĘ WCZUWA I ROBI POD GÓRKĘ CZASAMI NAWET SOBIE .ogólnie nie polecam hedweya jako posrednika NIEMCY NA TAKIM SAMYM STANOWISKU ZARABIAJĄ 1,700 E URO A TY ZAROBISZ 950 EURO -150 MIESZKANIE ITD POZRAWIAM SZANIJCIE SIĘ LUDZIE ....
Ktosiek 2016-10-20 22:19
Ciemna masa i pijaki wracać do pl rowy kopać za 1300 PLN miesięcznie,jak czytam te wasze komentarze to się wierzyć nie chcę. Powiem tak naprawdę bardzo dużo zależy od projektu na którym będziecie pracować i kto będzie waszym regionalnym bossem, firma ta zatrudnia tysiące osób nie tylko w samych Niemczech i w każdym miejscu jest inaczej. Z kasą szału nie ma ale zawsze mam przed 15 lub pietnasego,nie przewalam wszystkiego na organizowane codziennie biby i dzięki temu coś tam zostaje. Uprzedzam pytania po odciągnięciu za chałupe mam 1050 do 1200 na konto, nie robię na żadne premie bo firma po prostu kantuje na tym i się nie opłaca zbytnio,pracuje max 22 dni w miesiącu a przeważnie ok 20 zależy od tego jak zmiany wypadają,150 do 180 godzin w miesiącu wychodzi max. W sumie to mój trzeci projekt w tej firmie i tu zostaje puki co, po krótce o dwóch poprzednich netto-źle ale ludzie ok z hedway w miarę, kaufland-niewolnictwo długo nie zabawiłem, teraz jest ok gdzieś indziej (Stefan mat.ł wie gdzie a teraz rowy kopie na czrnucha w PL ) trzeba do pracy przychodzić i robić swoje a kasa jaką jest napisałem, i jeszcze raz WSZYSTKO ZALEŻY OD TEGO GDZIE TRAFICIE, NA DOBRY PROJEKT Z OGŁOSZENIA NIE POJEDZIECIE, u nas wszyscy się znają ponad 60 osób, trzeba szukać i tyle. Znam firmy u nas na magazynie które biorą nawet po 350 euro za chałupe(work service) od głowy także 160 w headvay nie jest tragedią.
4
Ktosiek 2016-10-20 22:41
Aha dla tych co pisać i korzystać z Google nie potrafią oficjalna strona firmy, są tam wszystkie adresy i telefony jakie potrzebujecie wraz z projektami http://www.headway-logistic.com/ . A jak szukacie lepiej płatnej pracy to 4 punkty:
1. Naucz się pisać i czytać po polsku
2. Wykształć się w konkretnym zawodzie
3. Naucz się niemieckiego w stopniu komunikatywnym w mowie chociaż, tyle wystarczy na początek
4. Szukaj pracy w Niemczech w zawodzie w którym się wykształciłeś.
Jeżeli nie spełniasz tych warunków idź pracować do headvay za 1000 euro,nikt za darmo wam nie da i za to że na niczym konkretnym się nie znacie, tyle w temacie. Pozdrawiam
6
gosc 2017-01-17 08:30
tak jest wszystko racja tylko jak jesteś tłukiem bez języka to nigdzie się nie ogarniesz ......
1
Niezniszczalny 2017-03-01 19:53
Witam,pracowałem parę dni nie polecam nikomu tej firmy mnie po paru dniach okradli z zegarka telefonu i kilkunastu euro a co gorsza pobili miałem dużo szczęścia ze przezyłem miałem liczne obrażenia wewnętrzne jak i zewnętrzne . Sprawe zgłosiłem na policje i szukam do swojego pozwu osób chętnych które się dołączą do pozwu zbiorowego na tę właśnie firme, chętnych zapraszam na abcddcba1234@wp.pl. Tak mnie załatwili nasi rodacy którzy werbują tam ludzi do pracy na policji powiedziano mi że to jest traktowane jak handel ludzmi,a po za tym polecam przeczytać artykuł na temat pana jurgena z 2015 r. Który stwierdził że zrobi tam cytuję'Polski [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Także omijać ,jeszcze jedna ciekawostka polacy tam robią 40tyś normy a Niemcy tylko 4tyś więc o czym tu jeszcze pisać.
Niezniszczalny 2017-03-01 19:56
Ci co tu piszą same superlatywy na temat tej firmy to właśnie Ci werbujący i ich [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
Poszkodowany 2017-03-01 20:51
Proszę o jakiś namiar na siebie.Sprawa bardzo ważna.Jestem osoba poszkodowana przez Pana Bartłomieja A.
Niezniszczalny 2017-03-03 23:58
witam,prosze pisać na abcddcba1234@wp.pl po mojej weryfikacji udziele więcej wskazówek do kontaktu ze mna ponieważ za dużo szpiegów Pana B.A TU JEST. Pozdrawiam.
fuc. Jurg... i Bartek.A. 2017-03-05 10:42
Czy wytniecie czy nie i tak każdy wie co tu jest grane oszuści i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ale wszystko działa w dwie strony i prędzej czy póżniej was tęż to czeka!!!!
Niezniszczalny 2017-03-05 10:48
zależy ci na kontakcie ze mną czy jesteś osobą podstawioną przez te szumowiny!
Pracownik 2017-03-05 19:26
Ludzie widzę że jest nas tu coraz więcej ,ja również zostałem żle potraktowany przez wyżej wymienionego Bartka.A. Dlatego chętnych o kontakt proszę pisać na sramnajurgen@wp.pl
Zły 2017-03-16 14:34
Nie polecam pracować w tej firmie!!! Nie dość,że ciągle coś się nie zgadza to jeszcze Steffan oszukuje!!! Złodziej tak go można nazwać!
uczciwy 2017-04-05 23:31
Tez tam pracowalem totalna porazka
cb 2017-04-10 14:36
Na tych komisjonowaniach w Niemczech to chyba wszędzie tną ludzi w h....ja. Też byłem na tym tylko pracowałem dla Edeki przez agencje.750 euro do 800 za cały miesiąc.po odliczeniu pokoju ,odjąc od tego ze 200 euro na żarcie cały miesiąc w Niemczech.Zostawało 500 euro i jeszcze żyłem na dwa domy.Jak tam się jedzie pracować to zawsze ściemniają zarobki 1200 -1600 euro ,premie a jak przyjdzie co do czego to zostaje goła stawka godzinowa najniższa przeważnie.I tak będziecie harować cały miesiąc za tysiąc euro a Niemiec za taką samą robotę dostanie 2tyś.euro.Poza tym kilkanaście razy korzystałem z różnych agencji pracy.Prawie wszyscy to krętacze i oszuści.Cudów Wam naopowiadają żeby tylko znależć chętnych do roboty.Do Niemiec to się chyba opłaca jeszcze jeżdzić na kierowce ciężarówek bądż autobusów lub też na budowe pracować ale też najlepiej przez poleconych znajomych żeby was nikt nie oszukał.
4
Ooo 2017-09-07 22:59
Sebastian i krzychu w cosvig anhalt to jedna wielka porażka wypłaty po 600eur za cały miesiąc. Brak organizacji , i brak pomocy. Nie polecam tego miejsca
1
oszukany 2017-09-18 17:38
Witam, widzę że jest wielu poszkodowanych i oszukanych przez tą cudną firmę, może pora abyśmy się tym zajęli i zrobili co trzeba.
Zostaw swoją opinię o Fu.Headway Logistic Gmbh Aleksander Vockinger - Kleszczów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fu.Headway Logistic Gmbh Aleksander Vockinger