brak logo

Afriso Sp. z o.o.

Czekanów

Opinie o Afriso Sp. z o.o.

Nadia 2011-03-22 10:32:01
a możesz coś więcej napisać o pracy w firmie? Interesuje mnie stanowisko przedstawiciela technicznego. Z góry dzięki.
Ktoś z AFRISO 2014-01-09 12:40:33
Polecam podpytać ludzi, którzy pracują w firmie AFRISO i nie brać na 100% opinii "anonimów" z internetu. Sugerując się skrajnie negatywnymi opiniami można stracić szansę na pracę w całkiem fajnej firmie - która z pewnością idealna nie jest - ale też nie jest skrajnie zła (jak sugeruje wypowiedź powyżej). Pozdrawiam
5
ja 2014-12-04 21:31:07
Ja jestem pracownikiem tej firmy, pracuję w AFRISO ok. 1 roku i uważam, że warunki pracy są bardzo dobre. Przyjazna atmosfera i miła kultura organizacyjna. Zarobki mogłyby być wyższe, ale nie jest najgorzej.
3
ktoś 2015-04-29 19:59:58
witam, czy jest tam praca dla kobiet? produkcja etc.
1
ex-Afriso 2015-10-26 15:46:59
Ludzie dobrze się zastanówcie! Niedawno pokazało się kolejne już w tym roku ogłoszenie na tablicy afriso. Dokładnie jak ktoś napisał w komentarzu, że warto podpytać tych, którzy pracowali, a nie sugerować się "skrajnie negatywnymi opiniami" tak ja jako były uczestnik tego rynkowego cyrku zdecydowanie NIE polecam. Faktycznie możecie stracić szansę na pracę w całkiem innej firmie. Jednak zdecydowanie nie jest nią Afriso.
2
ex-Afriso 2015-10-27 08:48:31
Co za dziwny zbieg okoliczności! Albo co się popsuło na profilu albo mam wrażenie, że pracodawca bardzo mocno ingeruje w treści zamieszczane na profilu. Wczoraj został wysłany przeze mnie komentarz o tym pracodawcy, a doświadczenia i przemyślenia zostały zebrane osobiście. Dziwny traf, że początek jest taki sam, a finał cudownie uroczy. Nie dajcie się zwieść! To o czymś świadczy. Pracodawca nie jest w stanie znieść nawet delikatnych słów krytyki. A oto oryginalny komentarz sped usunięcia: Ludzie dobrze się zastanówcie! Niedawno pokazało się kolejne już w tym roku ogłoszenie na tablicy afriso. Dokładnie jak ktoś napisał w komentarzu, że warto podpytać tych, którzy pracowali, a nie sugerować się "skrajnie negatywnymi opiniami" tak ja jako były uczestnik tego rynkowego cyrku zdecydowanie NIE polecam. Faktycznie możecie stracić szansę na pracę w całkiem innej firmie. Jednak zdecydowanie nie jest nią Afriso.
3
Aga81 2015-10-28 15:29:08
Przecież ten komentarz jest wyżej o którym piszesz że go nie ma ?

Mimo to ja spróbuję aplikować na stanowisko. Już raz aplikowałam ale się nie udało.
ktoś 2015-10-29 11:28:30
Nie warto palić za sobą mostów, ale żeby dojść do takich wniosków niektórzy potrzebują czasu. Pracownik ma swoje prawa, ale ma i obowiązku. Życie jest długie i weryfikuje...
1
Hulk i Thor in One 2016-05-03 02:32:45
Ponownie pojawia się ogłoszenie na specjalistę ds. marketingu i promocji. To już cykliczna tradycja. Pewnie znowu potrzebna jest strategia rozwoju i szukają naiwnych na rozmowy i zadania rekrutacyjne ;-)
Marvel 2016-06-17 13:17:34
Nie masz racji, muszę cię były pracowniku zmartwić, firma zrobiła obrót o 180* wyciągnęła wnioski i dba i szanuje pracownika. Pracuję kilka lat i wiem co mówię!. A ty pracując w AFRISO zachowywałaś/eś się jak byś pozjadał/a wszystkie rozumy (jak widać tak nie jest bo jak by było właśnie był/a byś prezesem lub dyrektorem w jakiejś firmie a życie pokazuje że nie jesteś) z dnia na dzień kombinowałaś/eś jak tu tylko oczernić i wyśmiać szefa i innych pracowników i to nie tylko w tej firmie ale w pozostały wcześniejszych też tak robiłaś/eś. Pracę zmieniasz jak nicki pod którymi hejtujesz, palisz mosty kompletnie na niczym się nie znając.
ryś 2016-07-05 15:23:55
Macier' poszukiwać koże będą instalatorów, napisz do nich odpowiedza na maila.
Zostaw swoją opinię o Afriso Sp. z o.o. - Czekanów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Afriso Sp. z o.o.