brak logo

Jamstar S.C. Jacek Szarek Zbigniew Szymon

Sarnów

Opinie o Jamstar S.C. Jacek Szarek Zbigniew Szymon

życzliwy 2011-08-17 05:44:07
nic podobnego... teraz firma sie nazywa jamstar zbigniew szymon. gosc placi mega malo i to on decyduje kiedy mozesz odpoczac, przyjezdzasz z jednej trasy i zaraz w nastepna, na koniec miesiaca zarobisz 2000, moze 2500zl i szefowa odrazu wyskoczy z potraceniami, a to za brakujacy towar a to za przepaly.. nie polecam!!!!
zestaw 2012-01-05 00:10:36
praca ciężka i mało płatna. Brak grafika na cały miesiąc. O wyjeżdzie dowiadujesz się w danym dniu. Nie możesz nic zaplanować bo jesteś do dyspozycji 24H. Nawet gdy dopiero skończysz i dotrzesz do domu to możesz się spodziewać telefonu od szefa że potrzebuje kierowcy i trzeba jechać. Jeżeli odmówisz to możesz w danym miesiącu liczyć na wypłatę 1500zł bo nie dostaniesz wyjazdów. Siedzisz z telefonem w ręku i czekasz kiedy szef zadzwoni żebyś jechał. Oczywiście u szefowej przelicznik spalania jest tak niski że powinieneś jeszcze dolać z własnej kieszeni, bo i tak wyjdą przepały i zostanie to odliczone z pensji. [usunięte przez moderatora] \\\"jak się nie podoba to przyjmę innego\\\" te słowa są na porządku dziennym. Jeżeli ktoś lubi [usunięte przez moderatora] pracę za marne pieniądze to właśnie w jamstarze.
gość 2012-01-05 00:17:34
masz racje. Są firmy w których jest grafik choćby na tydzień, a w jamstarze nei wiesz co cię czeka następnego dnia. Nie wiesz czy jedziesz, gdzie jedziesz i o której jedziesz. Siedząc w domu to tak jakbyś był w pracy, bo wyjście na zakupy wiąże się z tym że trzeba je szybko skończyć bo jest telefon i wyjazd. [usunięte przez moderatora]
kierowca 2012-01-10 20:06:36
[usunięte przez moderatora] jeszcze brak telefonu firmowego musisz miec prywatny
1
Prezes 2012-02-01 05:15:10
Nie polecam ,zgadzam się j.w.
nico 2012-05-10 20:59:20
jednego juz [usunięte przez moderatora] zwolnili za paliwo z MANA a tak avizo czemu nikt nie pisze na etransporcie
Były pracownik 2012-05-12 13:32:28
Witam Wszystkich zainteresowanych pracą w Jamstarze,

Przesyłam ku przestrodze słów kilka dla tych, którzy chcieliby się tam zatrudnić... Omijajcie szerokim łukiem tą firmę, bo brak zasad tutaj jest zasadą [usunięte przez moderatora]
1
Neutralny. 2012-07-22 14:03:16
[usunięte przez moderatora] Po prostu nie kradnij to i szef Cię nie okradnie. A poza tym każdy możne pisać co tylko chce, jeżeli masz pewność o łamaniu Twoich praw pracowniczych odważ się ujawnić , a nie występuj w wersji anonimowej i sam sobie zadaj pytanie czy zawsze jesteś w porządku i nie masz sobie nic do zarzucenia.
Przepisy dotyczące kierowców są jasne , złamiesz prawo jesteś ukarany, jeżeli szef cię zmusza, a ty się nie zgadzasz to nagraj szefa i zgłoś do PIP.
jozeph 2012-08-02 12:47:27
[usunięte przez moderatora] chyba jak sie idzie do transportu to trzeba sie z tym liczyc ze bedziesz je.al ciezko. idzcie do lopaty wtedy zobaczycie jak sie robi lekko za duze pieniadze[usunięte przez moderatora]
były 2012-08-06 19:44:04
Właśnie w [usunięte przez moderatora] byliśmy ale na szczęście wyszliśmy z niej i pracujemy w prawdziwych firmach transportowych [usunięte przez moderatora]
xxxxxx 2012-08-27 13:20:14
ja narazie robie od miesiąca i nie nażekam na wolne nie jest źle tyrało sie w gorszych kołchozach i człowiek nie nażekał. Są kierowcy co pracują po 3lata i nie stękają
ja 2012-12-22 18:40:08
praca w jamstarze niejest zla tylko trzeba chciec pracowac a nie [usunięte przez moderatora] o grafiku o malych pensjach jak sie wam niechce pracowac to robcie za damski [usunięte przez moderatora]. Mi robota sie podoba wiec pracuje a nienarzekam bo z narzekania niema kasy i roboty wiec nieroby niech sie za robote wezma. nara o.....
kierowca 2013-01-26 10:20:20
jozeph - 2012-08-02 12:47:27

[usunięte przez moderatora] chyba jak sie idzie do transportu to trzeba sie z tym liczyc ze bedziesz je.al ciezko. idzcie do lopaty wtedy zobaczycie jak sie robi lekko za duze pieniadze [usunięte przez moderatora] hahahah. Zadnej pracy sie nie boje a w domu tych pieniedzy nie zarobisz NIEROBIE...
Człowieku czy wiesz co piszesz bo mi sie wydaje ze nie czytam twoja opinie az mnie szlag trafia jestem kierowca w innej firmie i nie ma czegos takiego ja mam płacone diety 43 euro plus podstawa czyli 1600 netto wiec nie pisz gupot
Kierowca 2013-06-28 23:35:07
Tyle to ja w PKM-ie zarabiam mam urlop dodatki ciuchy i 8 godz i do domku ha,ha,ha
pracownik 2013-08-10 11:57:19
No niestety jeżeli musisz pracować to nie możesz się ujawnić,a ta firma to powinna być już dawno zamknięta,a Ty kolego to pewnie ktoś z ekipy szefów co że ich tak bronisz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ITD 2013-09-05 15:48:12
Witam wszystkich zainteresowanych pracą w firmie Jamstar,nie polecam!!![usunięte przez moderatora] Na rozmowie dowiadujesz się o swoim wynagrodzeniu rzędu 4-4,5tyś,przy wypłacie mieścisz się w dolnym pułapie o ile nie potrącą Ci za;paliwo,palety,skrzynki,towar lub jego braki gdy lód się rozpuści i kurczaki stracą na wadze itd[usunięte przez moderatora] Za nocleg trzeba sobie zapłacić,często zdarza się że kierowcy przyjeżdżający z Talina muszą zaraz wracać tam z powrotem.Firma ma kilku fajnych kiero [usunięte przez moderatora]
inspektor 2013-12-22 20:05:06
Już niedługo ta firma pociągnie, gdyż ITD wzięło się za kontrolę. Każdy komu zaszli za skórę mają możliwość ich pogrążyć. Powinni wyeliminować takie firmy, które wykorzystują ciężko pracującego kierowcę.
julek 2015-02-19 22:10:37
jesli chodzi o pracę w Jamstarze to słyszałem ciekawe opinie na temat tego jak jeździ się tutaj na tak zwanych magnesach. słyszałem że koniec końców najgorzej na tych kombinacjach wyszli sami pracownicy , ale czy możecie mi powiedzieć czy to rzeczywiście prawda z tymi magnesami i na czym to w ogóle polegało?
mnaniek 2016-05-14 15:57:00
no na pewno teraz w sezonie powinno już coś lepiej pójśc.
Zostaw swoją opinię o Jamstar S.C. Jacek Szarek Zbigniew Szymon - Sarnów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jamstar S.C. Jacek Szarek Zbigniew Szymon