brak logo

WSK Poznań Sp. z o.o.

Poznań

Opinie o WSK Poznań Sp. z o.o.

aaaaaaaaalo 2012-07-19 10:03:06
Nie romansuja za to na produkcji kompletna sciema ,zwlaszcza w nocy.Normy sa takie ze spokojnie na nockach mozna pospac/posciemniac. Poleca te prace jak dla mnie super.
PRACOWNIK 2012-07-26 22:44:39
NIE MACIE JUŻ O CZYM PISAĆ-( usunięte przez administratora )
jozef 2012-08-23 20:51:15
jak po urlopach idzie na lepsze?
były pracownik 2012-09-09 17:26:12
panie kierowniku (usunięte przez administratora)jak nie przestaniesz stosować mobingu względem swoich pracowników to naślemy ci inspekcję pracy. Bo zapomniał wół jak cielęciem był jak zapierdalałeś przy maszynie a że wygryzłeś swojego poprzednika bo donosiłeś prezesowi na niego i chłop nie wytrzymał presji i się zwolnił a ty taką szujoską metodą zostałeś kierownikiem bez wykształcenia.Nie widzisz, że ludzie przychodzą do pracy zestresowani a co zrobisz jak który z nich dostanie zawału serca, chcesz go mieć na sumieniu, a czy ty w ogóle masz sumienie? Dzisiaj zwierzęta mają lepiej niż twoi pracownicy. Te ochłapy które zarabiają nie wystarczają im na godziwe życie nie raz głodni przychodzą do pracy ale ty masz wszystko w (usunięte przez administratora)bo tobie wystarcza na wszystko. Mi już nic nie zrobisz bo jestem na emeryturze ale żal mi moich kolegów którzy muszą znosić twoje upokorzenia. Zastanów się nad tym bo mogą cię wywieżć na taczce jak śmiecia albo dać ci wpierdol tak że cie własna rodzina nie pozna bo ty jestem po prostu CHAM. Panie Prezesie WSK Poznań jak nie chce pan mieć kłopotów w swojej firmie to proszę wymienić pseudo kierownika (usunięte przez administratora)na normalnego człowieka a wtedy polepszy się wydajność i jakość pracy, bo człowiek głodny i zestresowany jest mniej wydajny a praca przy maszynie może mieć różne skutki no i prokuratora ma pan na karku. A po co to komu, myślę że pan jeszcze chce pracować w tej firmie, życzę panu tego..
1
pracownik 2013-04-05 21:37:41
Jest ok.
ROBOL 2013-04-07 15:53:45
pracownik - 2013-04-05 21:37:41

Jest ok.
jest OK przyjmuja na produkcje,stawka jak dla mnie ok. bo 18zl/brutto w Ponaniu ciezko dostac.. a jak z premia?
tola 2013-04-11 19:20:11
W pracy wszystko gra-Są zamówienia, inwestuje się i w planach wycieczka- trochę rozrywki się przyda.
XXXXXXXX 2013-06-29 20:34:38
NARZEDZIOWNIA-WIELKI -BALAGAN.......NAJLEPIEJ ZLIKWIDOWAC........................
g 2013-08-11 10:29:19
ludzie co sądzicie o ostatnich podwyżkach.Moim zdaniem żenada z resztą jak wszystkie podwyżki w tej firmie
~pracownik 2013-08-16 20:49:37
czy Ty to nazywasz podwyżką? To jawna kpina z Nas pracowników. 12 gr do punktu, no proszę Cię. Jakby dali 1 PLN to rozumiem, podwyżka, ale że związki siedzą u Starego w kieszeni to mamy co mamy :/ i jeszcze to podniesienie baz wyrobieniowych.. Żenua na całej linii
ONA 2014-12-18 11:49:34
CZY SĄ FAJNI KOLESIE W TEJ FIRMIE
CHĘTNIE SIĘ ZATRUDNIĘ
2
ŁYN 2014-12-18 11:52:36
KIEDY JAKAŚ WYCIECZKA ??????
ZNÓW BĘDZIE SIĘ DZIAŁO;))
,,,,,,,,,, 2015-05-12 17:43:04
TAK WYCIECZKA SIĘ SZYKUJE ,
DLA TYCH PRZY KORYCIE ......
POWIETRZE 2015-05-18 16:31:39
PRACOWAŁEM OD 1994 DO 2003 Roku NAJLEPIEJ WSPOMINAM te czasy (dział utrzymania ruchu)
1
POWIETRZE 2015-05-18 17:00:29
POWRÓT DO FIRMY 2003 PO ZASIŁKU NA PRODUKCJE PRACOWAŁEM DO 2007.roku NIESTETY TO POMYŁKA
1
Regina 2015-06-11 13:21:12
WYCIECZKA była, bardzo udana. Mogli jechać wszyscy bo były wolne miejsca. W firmie ok, praca jest.
ŁYNA 2015-08-23 16:27:24
REGINA WEŻ SIĘ DO ROBOTY A NIE WYCIECZKI W GŁOWIE I TAK DUZO NIE JECHAŁO
1
POWIETRZE 2015-09-02 18:47:06
Opinia maja jest opinią prywatną (niskie zarobki)
POWIETRZE 2015-10-06 11:17:25
polecam pracę w czynie społecznym odp.do stroso
kASIA 2015-10-17 00:35:06
mASAKRA, KIBLE PORAŻKA, nie ma nawet papieru człowiek jak za prl [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] do kibla ze swoim papierem, obdarty budynek, ,,ochroniarze" zero totalne siedzą i nic nie robią. Okna nie myte chyba od 20 lat. Pod budynek może tylko podjechać prezes to nic czy jest sobota i stoją miejsa nie można zwykli pracownicy w deszczu niech zasuwają jak są miejsca pod budynkiem, a jaśnie Pan niech pod daszkiem parkuje.
Latem tropik, zimą wieje po nerach oknami masakra.
2
Fachowiec 2016-01-03 14:58:03
Polecam wszystkim którzy znają się na robocie a nie na gadaniu pracę w WSK. Myślę ,że jest to firma gdzie można zarobić najlepiej w Poznaniu. Fachowiec bez problemu ma średnią krajową a dla kogoś kto naprawdę się przyłoży, zarobki nie będą odbiegać od tych jakie można zarobić w podobnej firmie na zachodzie ! Tylko trzeba pracować a nie marudzić. Jeśli jakieś dzieci po szkole podejmują pierwszą pracę i dziwią się ,że trzeba robić to piszą właśnie takie negatywne komentarze !
1
Stan 2016-02-01 20:23:03
W WSK są tak wysokie zarobki bo firma musi konkurować o ludzi z takimi firmami jak Bridgestone i Volkswagen.Dlatego płaca jest tam wyższa niż średnia krajowa a do tego zaplecze socjalne na najwyższym poziomie, dużo dodatków , nowoczesne wyposażenie itp.
1
Lechita 2016-03-14 12:20:15
Kolegi znajomy wrócił z Wielkiej Brytanii ,teraz pracuje w WSK i mówił ,że stawki tam są porównywalne z tymi na wyspach więc nie opłaca mu się tam wracać. Do tego super pakiet socjalny, nowoczesne stołówki i prysznice. Na początek nie dostaje się wiele jak na tą branże bo jakieś 4500 brutto czyli jak w Bridgestone ale szybko można dostać dużo więcej.
1
Robuś 2016-04-10 11:21:11
Swieta prawda co pisza wyzej ale w Poznaniu brakuje juz chetnych do pracy za tak europejskie stawki i warunki wiec dlatego od dluzszego czasu WSK szuka chetnych do pracy.Tokarzowi z 20 letnim stazem oferuja taka stawke ze od wejscia moze brak kredyt na mieszkanie i samochod.
POLECAM
Pit 2016-04-13 22:09:48
Też u nich nie pracowałem ale rozważam wysłanie aplikacji. Musze jednak przyznać ze jestem trochę zmieszany i nie wiem co mam myśleć. Niektórzy forumowicze piszą wyżej ze mają bardzo dobre stawki/płace, natomiast na stronie poznańskiego pup WSK ma ofertę na produkcję-operator 2 zmiany z płacą 2000 (nie opisali brutto czy netto). To jak to tam wygląda są 2 czy 3 zmiany i jak to naprawdę wygląda z tymi płacami ?
człowiek 2016-04-21 22:59:57
Brud, prl, w kiblu nie ma papieru są tak obskurne łazienki że brzydzisz się iść umyć kubek.Oknami w zimie tak wieje że trzeba papierem do kibla je zatykać jak sobie sam zatkasz i go przyniesiesz:).
Brak klimy masakra jest gorąco. Naburmuszeni ochroniarze przy wejściu cały dzień oglądający tv i wkurzeni że muszą się ruszyć i podnieść szlaban żeby wjechało auto.
Meister 2016-04-30 06:37:11
Pit - chyba jest to oczywiste ,że netto i to na początek, nie sądzisz ,że operator maszyny będzie zarabiał 2000 brutto :) Bo chyba za zbieranie śmieci w parku jest więcej.
bibo 2016-05-10 22:57:08
to oczywiście zależy jakiej konkretnie maszyny byłby operatorem, trzeba to dokładnie sprecyzować moim zdaniem, a poza tym ta wytwórnia sprzętu komunikacyjnego od stoi na super wysokim poziomie moim zdaniem
Zostaw swoją opinię o WSK Poznań Sp. z o.o. - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie WSK Poznań Sp. z o.o.