brak logo

PRO-MAR S.A.

Poznań

Opinie o PRO-MAR S.A.

NoBody 2009-09-28 20:11:47
Jeżeli jesteś osobą bardzo wytrzymałą na stres, masz dużą wiedzę, to po jakimś czasie pracy tam, wymiękniesz. Rotacja w firmie - około 30-40% rocznie. Ludzie rano czekają w oknach i patrzą jaki humor ma najwyższy. Jak zły, to siedzą i boją się telefonów odbierać. Jak dobry, to czekają kiedy się zmieni.
Zdecydowanie odradzam tym, co nie mają noża na gardle.
3
rozczarowany 2010-01-25 19:59:42
haha pozostaje tylko potwierdzic :D
doslownie wszyscy robią pod siebie na widok włąściciela -niestety swoje humory przezuca czasami na pracownikow..choc mi sie nie zdazylo tego doswiadczyc podczas gdy tam pracowalem....
kazdy dzien to zagadka, atmosfera pracy stresowa i nieprzyjazna... licza sie tylko wyniki, tylko sprzedaz, tylko wykonywane telefony... czowiek wypina sie na lewo i prawo by choc cos z tej premii miec-a wyplata starcze ledwie na zycie na miesiac... choc sa plusy-brak nadgodzin :D
ale szczerze gęłboko odradzam i nie poelcam... rotacja duza i to bardzo, pozostaja tam jedynie ci bez wyksztalcenia i perspektyw na dostanie innej pracy z racji swego wieku... z czasem kazdy wymieknie i znajdzie lepszy zakald-bo by lepszy znalezc to nie trudno... acha plus to ze wypalty terminowe bez opoznien!
nigdy wiecej 2010-10-25 16:40:27
Prezes ma siebie za srodek wszechswiata. Placz pracowników wychodzących od niego z biura to codziennosc. Krzyk to srodek przekazywania polecen sluzbowych. Odradzam zdecydowanie.
2
anonim 2011-02-04 10:24:21
Oj tak. Nigdy wiecej tej [usunięte przez moderatora] firmy z [usunięte przez moderatora] Panem Prezesem. Odradzam zdecydowanie. [usunięte przez moderatora] jakich malo a swoja frustracje przelewa na innych. Krzyki na pracownikow (zupelnie nie uzasadnione) to norma. Dziwne ze ta firma jeszcze funkcjonuje.
anonim 2011-09-14 21:24:58
a moja opinia....musi być porównana....do założenia...\\\"że ŚLEPY TO ZAWSZE WSZYSTKO WIDZI W CIEMNYCH KOLORACH.\\\" i nie można o tej Firmie i Jej Prezesie....pisać tylko źle....bo to właśnie..cały Sukces tej sprawy...to umieć..zauważać..dobre strony Medalu...do którego można porównać Pana Prezesa,..tej Firmy..,,bo naprawdę...można w tym Panu odnaleźć ta Dobra Stronę..tylko kwestia...zrozumienia..prawidłowego odczytywania.,i dochodzenia do kompromisu...bo winna.jest zawsze po dwóch stronach. i tylko dobre podejście do sprawy...daje Zadowolenie...dlatego nie taki Diabeł Straszny jak Go Malują ..bo Warto..Sprawdzić Zobaczyć..te Koloryyy..:)...i przekonać się że tak nie jest..:)
anonimowy 2012-09-16 22:02:17
Większej bzdury nie słyszałem. Prezes ma władzę autorytarną, wszystkim narzuca swoje zdanie. Nie można być kreatywnym, bo zaraz się dostanie po głowie. Nie słucha, nie można nic mu wytłumaczyć. Totalny [usunięte przez moderatora] po zawodówce, który wziął się za szefowanie.
A dyrektor? Patrzy, gdzie komu noga się powinie, żeby mieć pretekst to obcięcia premii i cieszy się z tego, żałosne. Człowiek wykształcony (dyrektor), a zachowuje się jak [usunięte przez moderatora].
Wszyscy pracownicy mają zainstalowany program szpiegujący, każde wpisywane słowo jest analizowane przez szanowną dyrekcję.
Okił 2013-02-22 22:54:35
Na wstępnie zaznaczam, że nie jestem pracownikiem tej firmy. Jedynie robiłem dla tej firmy coś, jako podwykonawca. Tak więc wypowiem się jako podwykonawca, a nie pracownik. Mam szacunek do prezesa, bo wiem od czego zaczynał i wiem, że swoją pracą, umiejętnością przewidywania i podejmowaniem niesamowitego ryzyka (zdaje się, że w początkowym okresie zastawił swój dom, żeby rozkręcić firmę) doszedł do sporych pieniędzy i niemałej firmy. Podczas gdy wykonywaliśmy swoje zlecenie, to prezes był kilkukrotnie na hali, ale nie zauważyłem jakichś złych emocji u niego. Tak więc nie mogę potwierdzić opinii wielu osób tu się wypowiadających, że prezes się wyżywa na pracownikach. Ale nie mogę też tym opiniom zaprzeczyć. Wobec nas zarówno na hali jak i podczas rozmów w biurze prezes był O.K. Co do rotacji to co jestem na Bałtyckiej, to widzę te same twarze. Jest nawet kilku pracowników w wieku chyba mocno emerytalnym, a nadal pracują. Nie wiem, czy rzeczywiście macie na co dzień problemy, ale chyba ta firma nie jest wcale taka zła. Nam zapłacili bez problemu za pracę, a to w dzisiejszych czasach jest też cenna rzecz, bo wiele firm nie płaci.
1
Były pracownik 2013-05-05 11:15:03
Okił - 2013-02-22 22:54:35

Na wstępnie zaznaczam, że nie jestem pracownikiem tej firmy. Jedynie robiłem dla tej firmy coś, jako podwykonawca. Tak więc wypowiem się jako podwykonawca, a nie pracownik. Mam szacunek do prezesa, bo wiem od czego zaczynał i wiem, że swoją pracą, umiejętnością przewidywania i podejmowaniem niesamowitego ryzyka (zdaje się, że w początkowym okresie zastawił swój dom, żeby rozkręcić firmę) doszedł do sporych pieniędzy i niemałej firmy. Podczas gdy wykonywaliśmy swoje zlecenie, to prezes był kilkukrotnie na hali, ale nie zauważyłem jakichś złych emocji u niego. Tak więc nie mogę potwierdzić opinii wielu osób tu się wypowiadających, że prezes się wyżywa na pracownikach. Ale nie mogę też tym opiniom zaprzeczyć. Wobec nas zarówno na hali jak i podczas rozmów w biurze prezes był O.K. Co do rotacji to co jestem na Bałtyckiej, to widzę te same twarze. Jest nawet kilku pracowników w wieku chyba mocno emerytalnym, a nadal pracują. Nie wiem, czy rzeczywiście macie na co dzień problemy, ale chyba ta firma nie jest wcale taka zła. Nam zapłacili bez problemu za pracę, a to w dzisiejszych czasach jest też cenna rzecz, bo wiele firm nie płaci.
Prezes nie krzyczy na tych co są na hali. Prezes nie lubi tych, co mają wykształcenie.
Płacić firmom płaci - tego nie można było mu zarzucić. A stosunek do innych. Jasne - uśmiecha się, cały czas i robi super wizerunek. Jeżeli firma jeszcze się z nim zgadza to super. Jeżeli ma inne zdanie, się mu przeciwstawi, to też się uśmiecha ... a po wyjściu już w obecności pracowników już po nich jedzie i taka firma najczęściej kończy współpracę.
Zzz 2016-08-19 09:51:14
Co dokladnie nalezy do obowiazkow na maszynie? Ptawda ze zarobki przekraczaja 3000 zl? Zatrudniaja kobiety?
leszczu 2016-08-22 23:55:16
Jakie są obecnie zarobki na produkcji?
Zostaw swoją opinię o PRO-MAR S.A. - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PRO-MAR S.A.