brak logo

Pierrot Sp. z o.o.

Bogucin

Opinie o Pierrot Sp. z o.o.

anonim 2013-01-28 23:38
Praca w firmie Pierrot to zdecydowanie kołchoz pracy. Wykorzystywanie pracowników w stopniu większym niż normalny człowiek może to wytrzymać.[usunięte przez moderatora] Obrażanie i nękanie pracowników jest na porządku dziennym. To tylko kilka zdań o tej firmie ale o [usunięte przez moderatora] jaki tam panuje można napisać książkę. Smutne ale prawdziwe....
6
życzliwa 2013-02-18 09:39
Nie polecam pracy tam!!!sama tam nie pracowałam nigdy "Bogu niech będą dzieki" [usunięte przez moderatora] .Także jeśli chce ktoś jeżdzić za 1500zł po całej Polsce 5 dni w tygodniu to praca jest właśnie dla niego :)
1
M 2013-03-29 13:33
Wlasciciel nie szanuje pracownikow, o kodeksie pracy mozna zapomniec, nie mowiac juz o godzinach pracy. ODRADZAM
1
byly 2013-09-06 15:27
Pracowałem w tej firmie jakiś czas jako magazynier, z poczatku całkiem OK z miesiąca na miesiąc niestety coraz mniejsza płaca a w dodatku praca w godzinach 9-17 była może 1 dzień w tygodniu... Ogólnie kończyliśmy grubo po 18 czasami nawet 19. Cały dzień stracony, spraw się nie załatwi, zarobki na poziomie 1100-1200 zł ms/c. Ogólnie NIE POLECAM
5
ktoś tam 2014-02-09 13:37
(usunięte przez administratora) tak że nie polecam tex (usunięte przez administratora)firmy
thc86 2014-02-10 20:51
zakład pierrot to totalna żenada (usunięte przez administratora)jeśli ktoś będzie widział ogłoszenie to przestrzegam i zastanówcie się dwa razy zanim zdecydujecie tam pracować. ja nie posłuchałem i teraz od dziś gdzie będę się przyjmować to najpierw będę sprawdzał komentarze danym zakładzie tu na gowork
kolo 2014-02-10 20:54
zgadzam się co pan napisał w 100 procentach tak jest w tym (usunięte przez administratora)zakładzie żenada
Potencjalny pracownik 2014-04-03 23:07
Witam czy nadal bez zmian jest w tej firmie?bo komentarze nie wskazuja na jakakolwiek poprawe.dzis dostalem propozycje spotkania i rozmowy w sprawie zakladania ogrodów.ale po przeczytaniu poprzednikow mam obawy co do kariery w tej firmie
2
Lipa 2014-05-09 13:27
Nic myślę, że się nie zmieniło. Nie pracowałem w tej firmie ale współpracowałem to takie info ode mnie jak by ktoś chciał zacząć współprace z tą firma. Towar co do jakości bardzo drogi wiele jest firm w Polsce co maja towar lepszej jakości i w niższych cenach. (usunięte przez administratora)
2
Marti 2014-08-02 19:00
Jak dla mnie najgorsza płaca i towar lipny. Nie polecam
2
ja 2014-12-03 17:17
jeden z pracowników firmy Pierrot codziennie odwozi i przywozi do pracy służbowym samochodem swoją grubą żonę;)
6
lol 2015-03-15 22:25
Ja żonę jak pseudo szef przyjedza z swoim facetem i nie jest gruby chyba że coś się zmieniło hahahhah
cotto 2015-04-14 04:56
W waszej wodzie plywają muchy !

Pracownik 2015-04-16 00:27
Nie dosyć że firma sprzedaje rzeczy, które sprowadza z Chin po 5 zł a sprzedaje za 50 zł lub drożej to jeszcze nie szanuje pracownikow - zarobki na poziomie 1500 zł jako przedstawiciel handlowy, który 4 dni w tygodniu jeździ po Polsce lub magazynier, który w czasie wolnym ma być ogrodnikiem - wyzysk i tandeta
2
były pracownik 2015-05-13 10:43
Powiem tak..... szef [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie wypłaca całej pensji wymyślając bzdury do tego na telefonach służbowych są podsłuchy z których szef korzysta bo nie raz cytuje jakieś fragmenty cudzych rozmów niby przypadkowo.
Generalnie praca w tej firmie to jest pomyłka z każdej strony...warunki finansowe dramatyczne, stosunek szefa do pracowników dramat....sprzęt do pracy dramat...
Szukajcie dalej bo tu na prawdę współczuję jak ktoś trafi....
3
były 2015-07-06 15:36
Czas pracy do ustalenia, wyplaty ok. Nie mialem problemow.
hanys 2015-08-18 14:03
Firma 100% nieporozumienie,nie szanują klienta,zamówienia przekładają co rusz a wody nie ma komu dostarczyć.Nie polecam tej firmy.
1
hanys 2015-08-18 14:04
Firma 100% nieporozumienie,nie szanują klienta,zamówienia przekładają co rusz a wody nie ma komu dostarczyć.Nie polecam tej firmy.
2
on 2015-08-18 15:10
Chyba firmy pomyliłeś :) Bo piszesz o "Woda Pierrot" a ta to zupełnie inna firma :)
Marcin 2015-08-19 19:08
Zanim oczernisz jakąś firmę upewnij się że to właściwa firma.Chodziło Ci o firme handlującą wodą a ta firma handluje upominkami.
1
all 2015-09-06 08:52
ada to nie ten pierrot...
były pracownik 2016-07-04 11:41
przedstawiciel handlowy.
pracodawca oczekuje!
wyjazd w poniedziałek w teren polski oraz w tym dniu minimum 8 gdzin pracy u klientów, czyli trasa np. do warszawy - gdzie pracodawca nie płaci za autostrady 5H plus 8 godzin u klientów. HEHE :)
powrót we czwartek po 8 H pracy będąc u klientów :) wiec najlepiej po 20 kiedy pseudo właściciela nie będzie.
zarobki uwaga może 2000 zl jeśli umiesz sprzedać największe [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na tym rynku :) magazynierzy którzy tam pracują są to ogrodnicy pana pracodawcy. są tam ich 3 wieloletni bo nie mają perspektyw i wolą około 1600 zł. w przypadku przedstawicieli uwaga telefony posiadają podsłuch. żenada wiertła. Tyle co mogę powiedzieć dobrego o tej firmie :) aha wszyscy z zespołu fakturzysta, ksiegowość osoby wyżej na stanowiskach oraz biuro obsługi mają i lubią to robić czyli donosić na wszystko :) także pod firemka o nazwie Pierrot allure itp.
2
Były pracownik 2016-08-11 21:19
Prowizja hahah:) oczywiście jest :) po za prowizja z którego nie tylko wynika umowa pracy ale także zasady ktore są w kodeksie pracy :) ten Pan nie raz miał kontrole i bedzie miał ponieważ wyzyskuje pracowników :)
jadwiga 2016-08-13 12:28
z każdej prowizji coś wynika w portfelu kolego, kwestia tylko jak wiele się z nich miesięcznie zarabia - proszę cię więc o taką precyzyjną informację
Agnieszka 2017-03-08 19:13
Ta firma to tragedia. Nie wiem jak opisac te upokozenia których musialam doswiadczyc. Mam lęki do dzisiejszego dnia. Obym nigdy wiecej nie musiala oglądać tych ludzi :(
Agnieszka 2017-03-08 19:14
Ta firma to tragedia. Nie wiem jak opisac te upokozenia których musialam doswiadczyc. Mam lęki do dzisiejszego dnia. Obym nigdy wiecej nie musiala oglądać tych ludzi :(
Grzesiek Ełk 2017-04-18 07:02
Pierrot Ełk to najwiekrzy brak klasy w obsłudze klienta i dbaniu o pracownika.
Butelki są brudne. Kiedy odkręcam kapsel to są tam resztki szkła. Jezeli szanujesz swoje zdrowie to przestrzegam przed spożywaniem.

Ełccy dostawcy to jedyni w swoim rodzaju żygolacy. Podrywaja wszystkie panie. Szkoda mi waszych żon.
Radosław 2017-04-18 18:02
Grzesiek to nie ten Pierrot, byłoby super gdybyś zanim oczernisz firmę upewnił się że jesteś na właściwym profilu firmy.Wypadałoby sprostować swoją wypowiedź ;-)
1
Hanna 2017-04-27 11:33
@Agnieszka według Ciebie firma to 'tragedia'. Co jest powodem Twojego negatywnego nastawienia do Pierrot Sp. z o.o.? Czy spotkały Cię jakieś nieprzyjemności ze strony firmy? Dlaczego piszesz, że doświadczyłaś upokorzenia? Proszę, uargumentuj swoją wypowiedź.
Małgorzata@ 2017-05-03 14:05
Pojawiają się oferty pracy w charakterze dyrektora handlowego . Wyrazić swoją opinię dotyczącą tego stanowiska?
AMyślałamŻebyTamPracować 2017-05-04 16:26
No jeśli możesz to tak:-)
Ml od 2017-05-19 22:09
Ta firma to jedna Wielka porażka Szef nie szanuje pracownikow Ma ich za czarnych robili którzy mają pracować i milczeć ewentualnie odnosić mu na innych Kierownik magazynu i jego zastępca to jedno wielkie nieporozumienie Szukają pracowników bo dużo odeszlo z firmy A gdy się przyjdzie do pracy na próbę to od razu wymagają doświadczenia takiego jak najstarsi pracownicy a gdy im nie pasujesz wywalaja Cię za bramę i szczuja policją
1
Były pracownik 2017-06-09 20:47
Żenada Wypłaty w ratach
Andrzej Kulbacki 2017-07-12 21:18
No nie wiem czy to prawda bo jestem klientem i widzę tu dużo sprzecznych spraw :
1. Dbanie o pracownika ( jak to stwierdzileś bo od początku pracują tam tylko 2 osoby i raczej nie byłeś pracownikiem)
2. Podrywaja wszystkie Panie ( Pamietam jak żona na dzień kobiet dostała kwiatka od dostawcy ale raczej to nie podryw a miły gest)
3. Brak klasy w obsłudze klienta ( od początku istnienia jestem ich klientem i zawsze jestem zadowolony z usługi chlopaki mili i wyrozumiali )
4. Widzę że jesteś zwykłym trolem którego coś boli i wylewa to w Internecie i sam do końca nie wie co tu robi i w jakim celu ( szkoda mi twojej żony chociaż tu możesz być kim chcesz i na pewno nie jesteś Grzesiek )
2
Nowa 2017-08-02 11:18
Ta firma z Bogucina handlujaca towarem z chin to obłęd Pracownicy uciekają a nowi nie przychodzą Mam w rodzinie kogoś kto tam pracował i poszedł do innej firmy bo zarobki to porażka a traktowanie pracowników to obłęd. Gdy odchodzi pracownik to pensja za ostatni miesiąc jest liczona po najniższej krajowej takiej jak na umowie
Zostaw swoją opinię o Pierrot Sp. z o.o. - Bogucin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pierrot Sp. z o.o.