Opinie o Karczma Bida w Bogucin

Poniżej zobaczysz opinie aktualnych oraz byłych pracowników o pracodawcy Karczma Bida. Znajdziesz tutaj również opinie kandydatów do podjęcia pracy w firmie Karczma Bida o przebiegu rozmowy kwalifikacyjnej.


Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Karczma Bida w Bogucin

Igi
Pracownik

Cudem jest dostać pozwolenie aby wyjść na przerwę i spokojnie zjeść, ale osoby pracujące tam już dłuższy czas na papieroska chodzą co 20 min tania siła robocza biega a oni stoją za knajpą i urządzają sobie pogadyszki. Osobom z dyrektor albo kierownik z przodu odbija za bardzo władza do głowy. Normy sanitarne dramat to mało powiedziane jak by sanepid bez żadnych znajomości tam wszedł od razu ten cyrk został by zamknięty. Młode osoby jak naprawdę chcą pójść i zarobić lepiej żeby na pierwszej lepszej pracy się nie zrazili i tam nie szli bo gwarantowane jest to, że będzie się chodziło po kontach i płakało i żeby odpocząć będzie się uciekało do łazienki ale tam też cię znajdą. DRAMAT!!!

Pytanie
 Pytanie

Z jakich powodów pracownicy kończą współpracę z Karczma Bida? Czy sami rezygnują ze współpracy, czy są zwalniani?

Xxx
Pracownik
@Pytanie

Bo mają dość szantaży przez kierownictwo, wyzysku, braku orzerwy i jedzenia, po ktorym można dostać rewolucji żołądkowych.

Zażenowany zachowaniem
Kandydat

Szkoda brać udziału w rekrutacjach w w/w firmie! Byłem na rekrutacji na z-ce dyrektora i po w sumie mega krótkiej rozmowie - może z 7 min na drugi dzień info że dziękuja po czym ogłoszenie dalej wisi i dalej szukają :) niby piszą że wynagrodzenie od 5-9 brutto ale jak powiedziałem że 6000 netto to już echo szkoda czasu i nerwów PORAŻKA!

1
ktosiek
Były pracownik
@Zażenowany zachowaniem

Pracowałem tam, Tam non stop szukają czy na kucnię/kelnerzy. Praca tam to piekło i (usunięte przez administratora) zarazem, Nikomu nie polecam i za nędzne pieniądze.

Osoba z rozmowy o prace Nowy wpis
Kandydat
@Zażenowany zachowaniem

Mi zaproponowano na to stanowsko 21 netto ???????????? Cyrk i mam nadzieję, że PIP się tym zainteresuje.

kandydat Nowy wpis
Kandydat

job interview - menadżera d/s obsługi i sprzedaży - bolesław :-) Zakres obowiązków: *organizowanie pracy pracowników restauracji; *nadzór nad pracownikami; *przyjmowanie rezerwacji; *Podnoszenie wyników sprzedaży; miałem rozne rozmowy w sprawie pracy ale ta przebiła wszystko..:-) okazuje sie ze menadzer ma latać z tacą i obsługiwac stoliki za ....uwaga 20 PLN /h choć jak widac w ogloszeniu podane są całkiem inne obowiazki no i wynagrodzenie od 5 do 9 tyś :-) totalna porazka

Osoba z rozmowy o prace Nowy wpis
Kandydat
@kandydat

Miałam okazje odbyć rozmowę o pracę. Stanowisko zastępca dyrektora. Gdzie dowiaduję się, że moja stawka na początek to 21 zł po okresie próbnym maksymalnie Pan może mi zapferować 22zł. Śmiech na sali. Dodatkow pochwaliłam się swoją dodatkową umiejetnoscia obsługi mediów społecznosciowy. Na to Pan zastępca dyrektora odpowiedział, że już są od tego specjaliści i on sie tym zajmuje. A strona i media oraz zdjecia to porażka i wstyd dla tak popularnego miejsca. (usunięte przez administratora) Sprawa została zgłoszona do odpowiednich instytucji.

Pytanie
 Pytanie

Z jakich powodów pracownicy kończą współpracę z Karczma Bida? Czy sami rezygnują ze współpracy, czy są zwalniani?

Ktosiek
Były pracownik
@Pytanie

Po prostu tam nie da wytrzymać się miesiąca. Na początku obiecują złote góry a później wychodzi. Krzyki, pośpieszanie głupie śmianie się i kręcenie głowa. Tam już pracowało tyle ludzi że głowa mała. Nie polecam sam pracowałem...

Xxx Nowy wpis
Pracownik
@Pytanie

Bo mają dość szantaży przez kierownictwo, wyzysku, braku orzerwy i jedzenia, po ktorym można dostać rewolucji żołądkowych.

Pytanie
 Pytanie

Co jaki czas w Karczma Bida można ubiegać się o podwyżkę?

 Rozmowa kwalifikacyjna
Zostaw swoją opinię o rozmowie kwalifikacyjnej w firmie Karczma Bida. Jak oceniasz zaangażowanie rekruterów, ich podejście do kandydata, punktualność oraz organizację spotkania? Czy poleciłbyś aplikację innym? Czekamy na Twoją opinię.
EWA
Inne

Wraz z całą kilkudziesiecioosobową grupą bylismy tam na obiedzie . Ludzi tłumy, obsługa bardzo miła, usmiechnięte dziewczyny, bardzo grzeczne i pomocne. Zapewnione miejsce na parking było zarezerwowane dla nas, obiad przyszedł cieply, smaczny. Porcje ogromne (za duże jak dlla kobiety) ale to chyba zamysł tej restauracji- ma byc dużo. Bardzo ładny wystrój. Jak przyszliśmy na stole był smalec, ogórki i ogromne pajdy chleba. ja polecam.

2
Igi
Pracownik

Cudem jest dostać pozwolenie aby wyjść na przerwę i spokojnie zjeść, ale osoby pracujące tam już dłuższy czas na papieroska chodzą co 20 min tania siła robocza biega a oni stoją za knajpą i urządzają sobie pogadyszki. Osobom z dyrektor albo kierownik z przodu odbija za bardzo władza do głowy. Normy sanitarne dramat to mało powiedziane jak by sanepid bez żadnych znajomości tam wszedł od razu ten cyrk został by zamknięty. Młode osoby jak naprawdę chcą pójść i zarobić lepiej żeby na pierwszej lepszej pracy się nie zrazili i tam nie szli bo gwarantowane jest to, że będzie się chodziło po kontach i płakało i żeby odpocząć będzie się uciekało do łazienki ale tam też cię znajdą. DRAMAT!!!

Pytanie
 Pytanie

Czy Karczma Bida organizuje staże dla studentów?

Anonim
Były pracownik

Szczerze najgorsze miejsce pracy jakie można sobie wybrać atmosfera straszna brak szacunku do pracownika nigdy nie wiesz kiedy stamtąd wyjdziesz dyrektorzy wmawiają ci że są dawcami chleba i że nigdzie w Lublinie tyle nie zarobisz A jest to (usunięte przez administratora) prawda odzywki nie na miejscu to jest praca dla Wołów nie dla ludzi traktowanie pracowników gorzej niż zwierzęta i nie polecam się tam zatrudniać wszystko lepsze niż karczma Bida Bogucin

Ktosiek
Były pracownik
@Anonim

Potwierdzam, chamskie odzywki i darcie się. Do dziś pamiętam ,,przemiłą`` panią z okienka, Która darła się na starszą osobę w kuchni. Brak szaczunku i kręcenie głową i głupi uśmiech, Gdy zapytałem o pójście na przerwę.

anonim
Pracownik

(usunięte przez administratora)

Ktosiek
Były pracownik
 Pytanie

Jaka teraz jest stawka? Pracowałem tam dwa lata temu za 13/14 zł

Adam
Inne

BIDA stała się naprawdę bidą . Jeździliśmy tam od paru lat na początku jedzenie było bardzo dobre ale teraz jest tragedia. Po raz kolejny dostaliśmy zimne za słone i za pikantne dania . Mięso w placku po zbujnicku było tragiczne twarde ze niedalo się tego przeżuć o pokrojeniu nożem nie wspomnę . Dziecko miało niedosmszonego kotleta był po prostu surowy w środku. Drugi syn dostał ziemniaki tłuczone które też były zimne . Tragedia nie polecam już tego miejsca !!!!! Szkoda pieniedzy i nerwów.

Magda
Były pracownik

Zdecydowanie nie polecam tam pracować i odwiedzać jako klient. Brud, tłuszcz, niezgodność z normami sanitarnymi. Smażone potrawy są ponownie smażone na oleju w celu podgrzania przed podaniem. W pracy, obelgami, upokorzeniami mogą rzucić w ciebie szklanką lub talerzem. Nikt nie odważy się ponownie zapytać o numer stołu ani poprosić szefa kuchni o podgrzanie, piszczy jak świnia. Kary za wszystko, nie stoisz tak, nie wyglądasz tak. Musisz dostosować się do relacji między szefem a administratorem, jeśli są w kłótni, to dzień będzie okropny, ponieważ usłyszysz całe ich słownictwo. Harmonogram, jak ci powiedzą, jeśli ci się nie podoba, zrezygnuj. Niewiele osób, przepracowanych 2 godziny wraca do domu, dużo osób pracuje 15 godzin lub rezygnuje. Jeśli nie będziesz pracować przez 2 tygodnie, nie zapłacą, a wielu odejdzie bez pieniędzy. To wyjaśnia stały obrót. Ludzie przepracowali np. 15 dni i chcą wyjechać, ale potrzebują jeszcze 2 tygodni, ale nikt tego nie wytrzyma. Wielu odchodzi po tygodniu lub dwóch. Dobre oszczędności na darmowej sile roboczej. Odwiedzający piszą, że kelnerzy nie są zabawni. Wyobraź sobie, że szef kuchni nie powiedział numeru stołu, dziewczyna od 20 lat stoi i płacze, bo nie wie, gdzie ją zanieść, a boi się wrócić zapytać, bo jakiś dzik rzuci w nią talerzem . Jeszcze jeden przykład. Jeden administrator nadepnął dziewczynie na stopę celowo przez długi czas i boleśnie, tylko dlatego, że było to dla niego takie zabawne. Już nie przyszła, ale on chodzi i mówi, że nie ma pensji

anonim
Inne

nie polecam Menadżer bardzo nie miły Jedzenie niejadalne

Marcin
Inne
 Pytanie

Jestem bardzo zawiedzony Dzisiaj doznałem szoku. Zamówiliśmy Zupy, barszcz z pierożkami i Zupę Pomidorową . Pomidorowa była Zima, więc to zgłosiliśmy, ponowna zupa dotarła również zimna, w międzyczasie dostaliśmy barszczyk, który był nie jadalny - słony i octowy a pierożki bardzo słone. Stwierdziłem że chce zwrot pieniędzy za barszcz i pomidorową bo ile razy można podgrzewać. Wtedy do akcji wkroczył Pan menadżer, który przyniósł w kubku barszczyk i kazał mi próbować... Powiedział, że jest dobry i nie ma możliwości zwrotu pieniędzy, moge co najwyżej wybrać inna zupę. Oczywiście odmówiłem. Pieniądze nie zostały zwrócone, a jedynie uzyskałem informację, że mam napisać na e mail, który czyta kto ? oczywiście Pan menadżer:) Cyrk To nie jest ta Bida co kiedyś Pani która nas obsługiwała bardzo miła i to jedynie ostatnio na plus... Nie Polecam ... bynajmniej barszczu i w sumie herbatu zimowej, zwykła herbata i plastrem grejpfruta... dużym bardzo plasterem który najdaje mega gorycz

1
Bogdan
Inne

Przystępne ceny, miła obsługa. Porcje duże, smaczne. Przed podaniem dania głównego "poczekajka" dwie pajdy chleba białego i ciemnego, smalczyk, twarożek i ogórek kiszony. Można zakupić chleb własnego wypieku. Tak samo jest koło Opola. Jedzenie jest dobre , porcje wystarczające.

1
Anonim
Były pracownik

Uciekłam z tego miejsca po kilku miesiącach i uznaje że to była najlepsza decyzja od samego początku wszyscy patrzą na ciebie z góry bez jakiegokolwiek poszanowania twojej pracy szczególnie kółko wzajemnej adoracji już nic nie powiem o" przemiłych wszytko wiedzących i zawsze pomocnych" pani M. i panu J. (nie miłe komentarze i poniżanie jest na porządku dziennym). Oczywiście przy szanownej Pani prezes każdy zgrywa pomocną i życzliwą osobę. Rezerwacji na stoliki zawsze przyjnowane jest więcej niż da się obsłużyć więc nie bądź zaskoczony jeśli poproszą cię o zabieranie talerzy sprzed nosa jeszcze jedzących gości. Nie wspomnę ile razy ktoś po mojej skończonej zmianie według grafiku mówił mi że wyjdę wtedy kiedy będzie taka potrzeba po całym dniu na nogach nawet bez przerwy na jedzenie które i tak jest tragiczne przygotowane kilkanaście godzin przed podaniem z produktów o nie za dobrej dacie ważności wrzucone na podłogę w chłodni jedno na drugim i rób co chcesz sam sobie szukaj czego potrzebujesz ale co klient przecież o tym nic nie wie wyciąganie niepożądanych rzeczy z talerzy przed okienkiem to standard . Idziesz w to miejsce i nie wiesz jaką niespodzinke trafisz danego dnia... cyrk na kółkach osobiście nie polecam tego miejsca ani do pracy ani do wstąpienia na jedzenie:)

Ktosiek
Były pracownik
@Anonim

Zgadzam się z tobą pracowałem tam przed ,, świrusem`` Jedno wielkie (usunięte przez administratora) a nie miejsce pracy. Pełno ukrainców, Nie mili w stosunku do pracownika. Jak dobrze się orientuje wiem o kogo chodzi ;) Pewna osoba przy okienku, Chamska do pracowników, To jest (usunięte przez administratora) a nie miejsce pracy... Jedynie kogo tam szanowałem to panią A. Bardzo miła i życzliwa starsza osoba :) Omijać to miejsce pracy z daleka ludzie ! Rozpisał bym się dużo więcej, Ale powstrzymam się.

Ktoś tam
Były pracownik
@Anonim

Zgadzam się, podejście niektórych do pracowników jest conajmniej karygodne

Aneta
Inne
@Ktosiek

Czemu wolisz się powstrzymać? Obawiasz się potencjalnych konsekwencji za treść, którą byś tu w dalszym ciągu zaprezentował? ;)

Ktosiek
Były pracownik
@Aneta

Ponieważ brakuje słów żeby opisac to miejsce pracy :)

Anonim
Były pracownik
@Aneta

Obawiać konsekwencji za swoje czyny powinny się osoby odpowiedzialne za to co się tam bo z tego co widzę rośnie grono niezadowolonych klientów oraz jeszcze większe pracowników ;)

Aneta
Inne
@Anonim

No właśnie widzę, dlatego zastanawiam się, czemu za bardzo nie chcą pisać o tym otwarcie?

Ktoś tam
Były pracownik
 Pytanie
@Aneta

Realia gastro jakie są takie są wystarczy tam popracować miesiąc czy to na kuchni czy jako kelner i gwarantuje ci że znienawidzisz niektórych pracujących tam ludzi do szpiku kości a czemu nie mówią o tym? Jak stamtad się zwolnisz to czujesz ulge wiec no atmosfery w pracy pomogły by chyba jedynie czystki pracownikow, tych ktorzy prscuja zostawic i tych ktorzy udaja że pracuja i są zwykłymi bucami wyrzucic ale takie cos raczej nigdy sie nie zdarzy

Ktoś tam
Były pracownik
@Aneta

kolezanko, ja ci powiem otwarcie ze pracujac tam jestes traktowany przez niektorych jako nie czlowiek tylko maszyna do pracy chyba nie musze dodac ze podejscie niektorych do pracownika jest glupie jasne sa tez wyrozumiali i spoko ludzie ale tych jest bardzo malo uwierz mi przynajmniej bylo tyle kiedy ja pracowalem

Aneta
Inne
@Ktoś tam

Aha i twierdzisz, że raczej to niemożliwe, żeby coś się wobec tego zmieniło? Bo tak właściwie to kiedy tu zatrudniony byłeś? Jakoś niedawno?

Ktoś tam
Były pracownik
@Aneta

Troche czasu temu, jak zmieni się mentalność i podejście do pracownika u niektórych to dojdzie do zmian

Puotr
Inne
@Anonim

Zwykly hejt poklocil sie z kierownikiem zostal zwolniony lub inny powod i szkaluje tak wspaniala restauracje

XD
Były pracownik
 Pytanie
@Puotr

Pracowałeś tam, że się wypowiadasz?

Lampka
Inne
@Anonim

Zgadzam się. Kiedyś tam chodziłem na jedzenie ale odkąd moją narzeczona zatruła się po wizycie w bidzie ani razu tam więcej nie wróciliśmy. Zresztą po tym co zobaczyłem na zapleczu jako dostawca sam bym tam niczego nie dotknął chociaż mam plastikowy żołądek, (usunięte przez administratora) brud, zero higieny, gary z gotowym żarciem stoją w przejściu i każdy się nad nimi wytrząsa, podłoga aż się lepi, obok lezą chleby, mąki, cukier, brudne kuwety.... masakra

Klient
Inne

Bardzo serdecznie nie polecam!!! Obsługa nie miła a dania wołają o pomstę do nieba. Nie małe pieniądze wydane w błoto. Zaczynając od obsługi Młody człowiek witający na wejściu wciska od razu kartę dań i szukaj sobie sam człowieku wolnego stolika. Inny kelner przynoszący napoje walił kuflami i butelkami a kelnerka zapytana o to gdzie jest toaleta odpowiedziała z taką łaską że strach się w ogóle odezwać Widzieliśmy jak kelnerka grzańca robiła w mikrofali!!! Dania to inna historia Zamówiona przystawka (żabie udka) bardzo dobre. Później było już tylko gorzej ponieważ od przyniesienia przystawki do dania głównego minęło jakieś 3minuty gdzie przy maleńkim stoliku 2 osobowym tych talerzy nawet nie było gdzie postawić... A zanim przystawka została zjedzona dania główne czyli pstrąg filetowany były już totalnie zimne. Na dodatek ryba była bez grama soli a kelner zapytany o sól odpowiedział mężowi żeby sam sobie po nią poszedł na dół!!! Ryż w daniu był nie dogotowany, szpinak stary, gorzki i z przerośniętymi, twardymi łodygami. Porcje pięknie podane i duże ale kompletnie nie zjadliwe. Jako że mimo wszystko byliśmy głodni to postanowiliśmy zamówić dodatkowo pierogi z mięsem z wody. No i chyba tu już czara goryczy się przelała ponieważ mięso w nich było chyba mieszanką nie dojedzonych innych mies. Przemieloną na szarą twardą masę bez smaku i której nawet nie dało się przełknąć ponieważ była tak sucha. Kapusta kiszona podana do nich o ile w smaku była ok to BYŁ W NIEJ WŁOS!!! Ludzie omijajcie to miejsce.

1
Ktosiek
Były pracownik
@Klient

Proszę wierzyć na słowo autorowi tej opinii, Pracowałem tam 3 lata temu na kuchni i wiem jak wygląda to od środka. Inni autorzy pracujący tam również, Dodali swoje opinie na temat tego koszmarnego miejsca pracy.

Michał
Inne

Od zamówienia do podania kotleta minęło może 5 minut. Kotlet z mikrofali tak paskudny ze nie dało się go zjeść ziemniaczki smakowały jak by ktoś je wcześniej jadł. I niestrawność po 5 minutach. Odradzam ta knajpę. Masakra

Ktosiek
Były pracownik
@Michał

Potwierdzam kolego Pracowałem tam na kuchni, Więc wiem jak wygląda to od środka.

Ktosiek
Były pracownik

Widzę ze z 80+ opinii zostało tylko 60 coś, Usuwają negeatywne opinie i drażniące na ich temat warunki pracy. Ludzie miejcie oczy dookoła głowa i nie składajcie tam CV.

Milenka
Kandydat

Byłam klientka i powiem szczerze że nie dziwie się frustracji pracowników po przeczytaniu opinii tutaj. Moja rada- zwolnijcie się bo po prostu Was szkoda i zasługujecie na więcej. Praca jest tylko trzeba chcieć. A ja sama kiedyś się tam z ciekawości zatrudnię, żeby utrzeć nosa właścicielowi i całej reszcie starych „wyjadaczy” pracowników. Obiecuje, miejcie się na baczności, bo pozbieram dowody na mobbing, prześladowanie i inne. Ze strachu nawet mnie nie zwolnicie tylko będziecie prosić, abym sama sie zwolniła. Także szacunku trochę do młodszych i nowych pracowników.

Ktosiek
Były pracownik
@Milenka

Milena, oni zapewme mają plecy im nic nie gorzi są wysoko postawieni. Więc wątpie, Że jaka kolwiek skarga by im zaszkodziła xd. ale masz rację niech ludzie się zwolnią bo szkoda ich, Tyrać za pewnie najniszą nawet może nawet za mniej niż najniższa krajowa. Ludzie bądźcie rozsądni i miejce szacunek do samego/j siebie.

Na szczęście już były pracowni
Były pracownik
 Pytanie

Atmosfera tragiczna , zero szacunku ze strony pracowników, smianie się w twarz gdy chce się iść na przerwę, czy to jest normalne? To jest gułag pracy .Wszędzie brud , smród i ubóstwo. Omijajcie to miejsce szerokim łukiem. Współpracownicy tragiczni...nie wspomnę o pani M. Która chce wszystko i o wszystkich wiedzieć ;)) i jest najmądrzejsza. Odradzam to miejsce

Ktosiek
Były pracownik
@Na szczęście już były pracowni

Też mi się śmiali w twarz, Gdy pytałem czy mogę iśc zjeść po 9/10h :)

Milenka
Inne
 Pytanie
@Ktosiek

Nie pytasz się, idziesz i jesz, a jak nie to rozwiązanie umowy o prace i tyle… serio ludzie tak brakuje wam odwagi? Aż przykre żeby tak się marnować

Ktosiek
Były pracownik
@Milenka

Uwierz, pisać tobie łatwo i mysleć że od ,,tak`` idziesz i jesz... Ja dostawałem listy z ZUS`U, Nawet nie byłem tam ubezpieczony i że postępowanie karne wszczęte (Umowę podpisywałem), Tam jak pisałem i piszą inni śmieją ci się w twarz i kreącą głową, Z resztą jedzenie które tam jest to ohyda, Zupy na podzłodze ( mała ,,mroźna``) Kotlety opanierowane lezą 24h na gołym powietrzu na stole, Gdzie w lecie są różnego typu robactwa w tym muchy, aby do oleju i cyk klientowi. Normalnie cyrk nigdy w życiu nie wstąpie tam. Jak mijam to miejsce to odwracam głowę. Wspołczuję że ktoś tam pracuje naprawdę.

Zostaw merytoryczną opinię o Karczma Bida - Bogucin

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej


Drogi Użytkowniku,

Pamiętaj, przed dodaniem opinii o Pracodawcy, koniecznie zapoznaj się z poniższą informacją:

NIE dodawaj opinii, która:

ikona dobre praktyki
łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
ikona dobre praktyki
jest wulgarnym komentarzem
ikona dobre praktyki
jest niemerytoryczna

Każda merytoryczna opinia jest ważna, każda z nich może być zarówno pozytywna jak i negatywna, dlatego zachęcamy do tego by dzielić się swoimi przemyśleniami, które dotyczą Pracodawcy. Nie pisz jednak pod wpływem negatywnych emocji.

Zadbaj o kulturę pozytywnego feedbacku, nie pisz tylko negatywnych informacji o Pracodawcy, zwróć uwagę na stosowne aspekty i realia w swojej opinii. Wszystkie oceny są wartościowe. Wspólnie zadbajmy o sens merytorycznych opinii.

Dodaj pomocną opinię, którą sam chciałbyś przeczytać o swoim potencjalnym Pracodawcy. Podziel się swoimi przemyśleniami, a poniższe przykłady możesz potraktować jako podpowiedzi o czym Użytownicy lubią czytać odwiedzając profile firm.

ikona dobre praktyki
przebieg on-boardingu nowego pracownika
ikona dobre praktyki
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
ikona dobre praktyki
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

Często zadawane pytania

  • Jak się pracuje w Karczma Bida?

    Zobacz opinie na temat firmy Karczma Bida tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 16.

  • Jakie są opinie pracowników o pracy w Karczma Bida?

    Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 13, z czego 0 to opinie pozytywne, 12 to opinie negatywne, a 1 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

Karczma Bida
Przejdź do nowych opinii