smartjobs personaldienstleistungen GmbH

Erftstadt

Opinie o smartjobs personaldienstleistungen GmbH

wedfg 2016-10-05 19:12
a wiadomo na jaki rodzaj umowy mozena tutaj u nich w firmie liczyc? pewnie jako ze to praca za grancia to pewnie sporo można calkiem zarobić prawda ??
StachMalarz 2016-11-16 22:42
Pracujemy tutaj z kolegą od trzech miesięcy i jesteśmy zadowoleni z pracy i warunków.
Pracę mamy cały czas w jednym miejscu i nie musimy się co kilka tygodni przemieszczać na inne budowy .
Kasa zawsze na czas , może trochę mało godzin bo pracujemy tylko 45 godziny.
zawiedziony 2016-11-25 18:35
Bede szczery. Nie masz czego zalowac. A nawet sie ciesz ze cie nie wzieli. Bylem w tej agencji i pozytywy to chyba sami sobie pisza.
3
niezadowolony 2016-11-25 18:55
pozytywy to chyba sami sobie pisza. Ja nie polecam tej agencji. Jak mi sie zachce to napisze blog na ich temat
Moller 2016-12-02 01:12
PANOWIE ja obecnie nie ruszam sie z szukaniem pracy w DE bo moj niemiecki jest tylko podstawowy.
Nie mam nic do firmy, do mnie jak zaczolem wysyłać CV zaczelii dzwonić jak hieny. Nawet ci co sa po studiach i bez doświadczenia a po kursie ,szybciej dostana pracy bo znają niemiecki.
A teraz z innej beczki. JAK ZNASZ NIEMIECKI TO PO JAKA CHOLERE CI POSREDNIK. Idziesz z kimś kto zna lepiej dajesz mu 50 euro i załatwiasz prace bezpośrednio. Pozwolenia i inne numery ubez i podatkowe to ci pomogą. Dostaniesz więcej miesięcznie i nikt cie nie oszuka i pomogą ci z mieszkaniem.
Gdyby Polscy pośrednicy mieli głowę na karku to by organizowali naukę jezyków i dopiero wysyłali do pracy. Ale jak głosi polska mentalność ,,trzeba się szybko dorobić...i dorabiaja się wszyscy na waszej glupocie.
6
Tomek 2016-12-11 21:44
Masz niestety rację.
tomm 2016-12-12 19:10
Robi ktos przy wentylacji i klimatyzacji? Jak wyglada robota , robi sie ekipa z polakami czy z niemcamii jakie zarobki ?
Gość 2017-01-23 13:02
Myślę, że mocno przesadzacie pisząc swoje opinie o agencji. Ja mam dobre wrażenia, miałem dobra robotę za dobre pieniądze. Może czasami coś nie uda się w 100% ale bez przesady z tymi wpisami. Wiem, że sporo ludzi wyjeżdża za ich pośrednictwem i są zadowoleni.
Janek 2017-01-24 09:35
tomm pracujemy i jest wszystko OK
Spokojna praca w jednym miejscu
s 2017-01-25 21:13
a ja z firmą smartjobs pracuje prawie trzy lata.....i w skali od 0 do 10......3,8...tyle w temacie....
2
raff 2017-02-01 13:33
Co ile mozna zjezdzac do polski, kto pokrywa koszty zjazdu ?
5
dsddsss 2017-02-04 13:27
Tak tylko zapomnij o diecie w niemeckiej firmie i nikt ci nie opłaci mieszkania a dostaniesz max 11,23 na dzien dobry i to wszystko.
Robokop 2017-02-05 00:46
Ja mam dietę 40€ ,chyba nie pracujesz w tej firmie bo piszesz farmazony
Wkurzony 2017-02-16 14:03
Niektórzy za cel stawiają sobie obrażanie innych i to bez powodu tak dla przyjemności. Ja powiem jedno super agencja, dobrze zorganizowane wyjazdy, mieszkanie no i praca. Jeśli nawet czasami cos nie wyjdzie ,tak bywa.
Julita 2017-03-14 16:44
Czy coś na temat pracy dla rekrutera - akwizytora (m/k) - Call center w Erftstadt?
elektriker 2017-03-24 13:40
Pracowalem dla tej firmy kilka miesiecy zaliczki po przepracowanym tygodniu w nastepna srode czyli jak zaczynasz prace musisz miec przynajmniej na zycie na dwa tygodnie i oplaty za pensjonat srednio ok 400euro plus srodki na paliwo pozniej juz zaliczki co tydzien po250euro wyplaty do 20dnia roboczego nastepnego miesiaca czyli pierwsza wyplata dopiero po 2miesiacach stawki przecietne ale zawsze lepiej niz pracowac przez polska firme po 11godzin ogolnie nie jest zle po za tym drogim mieszkaniem co musisz sam placic
2
alkaida 2017-03-27 15:46
Witam, ja miałem mieć robotę długoterminową która trwała cztery dni i jeszcze dobrze nie dojechałem do domu a tam już czekało wypowiedzenie. Kłamczuchy.
Rocky 2017-04-05 21:24
Witam serdecznie,pojechał ktoś do klimatyzacji i wentylacji w Niemczech?jakie warunki tam i wogole o tej firmie można coś dobrego powiedzieć? ;-)pozdrawiam
Luiza 2017-04-09 18:29
Mają dużo nowych ofert pracy, tylko szkoda że nic dla kobiet. A może ktoś wie coś więcej? Zależy mi na tej agencji.
sebo 2017-04-12 12:16
Witam mam zamiar podpisac umowe z tą agencja 24-04 mam byc w pracy jako Malarz jedzie ktos w tym terminie albo pracuje juz tam.
sebo 2017-04-12 12:17
Witam mam zamiar podpisac umowe z tą agencja 24-04 mam byc w pracy jako Malarz jedzie ktos w tym terminie albo pracuje juz tam.
Stef 2017-04-13 22:05
Smartjobs personaldienstleistungen GmbH działa na terenie Niemiec i maja dobre oferty, nie można narzekać. Pracuję z nimi już od dłuższego czasu i jest ok.
PByszko 2017-04-25 23:15
jest ok, pracuje piaty miesiąc, nie narzekam, fakt ze czasem są zmiany bausteli ale tak po 3, 4 tygodniach. tak przynajmniej ja mialem. jeździmy w dwójkę z kolega autem. wyplata zawsze na czas.
Mogę tylko polecić , w innych firmach było nieciekawie
PByszko 2017-04-25 23:15
jest ok, pracuje piaty miesiąc, nie narzekam, fakt ze czasem są zmiany bausteli ale tak po 3, 4 tygodniach. tak przynajmniej ja mialem. jeździmy w dwójkę z kolega autem. wyplata zawsze na czas.
Mogę tylko polecić , w innych firmach było nieciekawie
Stefan 2017-05-02 17:17
Nie lubię na forum chwalić firmy ale ponieważ spodobała mi się ich organizacja wyjazdów i pracy za granicą dlatego piszę. Ciągle powtarzam, że jak ktoś jedzie do pracy to trzeba się nastawić na ciężką pracę.
Felek 2017-05-05 15:39
ktos wyjechal z ta firma prosto z Polski do pracy?
Mieciu 2017-05-05 16:19
ja tez jestem zadowolony z tej agencji , praca bez stresów i jakiś tam komplikacji jat to czasami bywało w innych firmach .
Pracuje jako elektryk przemysłowy od 6 miesięcy w jednej firmie .
Wypłaty na czas, zaliczki co tydzień na konto
Polecam
Mieczysław
Krakowski 2017-05-07 14:13
hejka , tak jesteśmy z kolegą Pawłem od dwóch miesięcy w okolicach Frankfurtu i jest wszystko oki
Jak dobrze pracujesz to możesz liczyć na pracę w jednym miejscu.... my mamy tutaj prace na pół roku .
1
Gość 2017-05-07 17:46
smartjobs personaldienstleistungen GmbH to bardzo dobra agencja.
pece 2017-05-09 21:40
Rozpocząłem prace z ta firma .,będę tutaj często zaglądał bo nie wiem co z tego jeszcze wyjdzie choć same komentarze są ok i do uznania, ze dokonałem dobrego wyboru.
Gregor 2017-05-15 09:25
Czy ktoś mi wytłumaczy co znaczy- Niemiecka umowa?
Narwany Skunks 2017-05-15 15:21
Co tu tłumaczyć ?
Jesteś zatrudniony w niemieckiej firmie , odprowadzasz podatki w Niemczech i korzystasz z wszystkich pakietów socjalnych , niemiecka kasa chorych itd.
Gość 2017-05-22 23:12
Myślę, że wszędzie jest tak samo. Jak stok dobrze pracuje to zawsze sobie poradzi i będzie zadowolony.
1
Gość 2017-06-11 19:08
Smartjobs personaldienstleistungen ma bardzo dużo ofert pracy czyli stara się zdobywać robotę. Może niektórzy nie powinni wyjeżdżać?
pece 2017-07-24 22:26
Chciałem sie zapytać o diety wypłacane przez ta firmę.Czy sa opodatkowane czy tez wypłacane bez podatku.
Norbit 2017-07-25 21:47
Nie dziwię się, że w kraju brakuje rąk do pracy. Bardzo dużo ofert pracy za granicą i ludzie jadą bo lepiej płacą
szpiegzkrainydeszczowców 2017-07-25 22:05
hejka pace :)
to chyba najlepsza firma w jakiej do tej pory pracowałem a trochę już zaliczyłem w ostatnich latach....
Diety wypłacają zawsze netto więc masz więcej w kieszeni na koniec miesiąca.
Jak dobrze pracujesz to możesz po jakimś czasie wysłać podanie o podwyżkę np. jak przepracujesz ponad dwa miesiące - ja się mile rozczarowałem .
Jak pracować to tylko u nich , nie będziesz żałował - słowo prezesa
mogę dać same plusy +++++++++++++++
pece 2017-07-27 22:34
Dzieki za odpowiedz. Chciałem odpowiedzi któregoś z pracujących monterów a nie z kadry smartjobs. Ale ja to wszystko ustalę sobie z Zollem i wtedy zobaczymy o co Kaman.
pece 2017-07-29 23:03
hej, a jak kolego u ciebie z wyplatami, ktorego dostajesz na konto ?
Artek 2017-07-31 06:55
Czekasz zawsze 15 dni roboczych. Tj w umowie. Zawsze na czas.
pece 2017-07-31 18:22
Ciekawostka co piszesz kolego. slabo wobec tego znasz ustawe.
Niemieckie prawo pracy wyraźnie wspomina o max .15 dniu następnego miesiąca a nie 15 dni roboczych czyli 21 dni .
pece 2017-07-31 22:35
Przepisy ustawy niemieckiego prawa pracy wyraźnie wskazują na 15 dzień miesiąca a nie 21 dni . Kolega ma pojecie ale raczej blade. Pracodawca za jeden dzień opóźnienia winien zapłacić już w tym momencie zadośćuczynienie w postaci 40 euro zgodnie z wyrokiem niemieckiego sadu pracy. Poszukaj kolego pełno o tym informacji. Dlatego tez nie dajcie się oszukiwać w takich firmach, które to wykorzystują.
Gościu 2017-08-02 22:19
Dobrze, że zajrzałem na to forum. Chciałem wyjechać do Niemiec z tą agencja i szukałem informacji o agencji. Może mi ktos powiedzieć czy trzeba znać niemiecki i jaki stopień zaawansowania? Jak z mieszkaniami?
Julita 2017-08-28 11:31
Bardzo dużo ofert pracy posiada smartjobs personaldienstleistungen GmbH (http://www.gowork.pl/praca/smartjobs-personaldienstleistungen-gmbh;pr), dlatego pytanie @Gościu przyda się nie tylko Tobie, ale tez innym pracownikom. Czy ktoś mógłby opowiedzieć?
Nowy 2017-08-30 21:00
Witam czy pracują tutaj jacyś spawacze? Można się coś dowiedzieć jakie stawki godzinowe jakie diety dają i ile płaci się za mieszkanie i czy spawaczy też rzucają po firmach czy raczej stabilna praca?
Nowy2543 2017-08-30 21:01
Witam czy pracują tutaj jacyś spawacze? Można się coś dowiedzieć jakie stawki godzinowe jakie diety dają i ile płaci się za mieszkanie i czy spawaczy też rzucają po firmach czy raczej stabilna praca?
Ciekawy 2017-09-03 22:20
Słyszałem, że agencja Smartjobs personaldienstleistungen ma opinię bardzo dobrego pracodawcy.
Adam 2017-09-05 21:04
Wyplaty 20 go każdego miesiąca to jeszcze takiej firmy nie widziałem co tyle czasu trzyma pracownika w kieszni.A tak pozatym to te wszystkie firmy łapia polaka na wędkę i wyzyskują bo firmy niemnieckie płacą im min. 30 Euro godzina.
1
Koralgol 2017-09-11 20:57
Tak sobie myślę, że super hotelu nie dadzą a poza tym każde mieszkanie trzeba sprzatć. Wiem coś na ten temat!
Julita 2017-09-15 10:18
Jakiś spawacz od smartjobs personaldienstleistungen GmbH może powiedzieć o swojej pracy użytkownikowi @Nowy2543? @Ciekawy a co konkretnie słyszałeś na temat tej firmy? Możesz się z nami podzielić informacjami?
Zostaw swoją opinię o smartjobs personaldienstleistungen GmbH - Erftstadt
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie smartjobs personaldienstleistungen GmbH