Lotus Personalservice GmbH

Landshut

Opinie o Lotus Personalservice GmbH

oj 2016-04-02 16:55
To Chłopie na co czekasz? pakuj plecak i ciśnij do pracy!!!
maro 2016-05-10 15:09
Ja pracowalem prawie 2 lata i bylo ok. Zarobki ok 2000 na reke, mieszkanie 300. Kasa na czas, ale czasem sie nie zgadzala i musieli robic korekte. Ogolnie tragedii nie bylo
1
janosik71 2016-06-09 15:10
Moglem pojsc na elektryka. Pracuje u nich jako tapicer i wychodze nie cale 1600 minus mieszkanie. Ale i tak nie narzekam, bo to co placily mi inne firmy w Niemczech to kpina. Gdyby czas cofnac...
3
jeronimo 2016-06-21 11:38
Placa jak inne firmy, ale kasa przynajniej jest. Na pensje od mojego wspanialego pracodawcy czekam do dzis. Smiac mi sie chce z ludzi ktorzy pisza, ze Niemcy to taki uczciwy narod. Wszedzie takie same dziadostwo
4
Były 2016-07-25 19:48
Ale bzdury piszecie pogratulować za opinie na forum ludziom z biura lotusa bo żaden co tam pracowała by takich bzdur nie wymyślił lotus i uczciwość dobre.
1
Ziomek 2016-09-07 17:38
witam przeczytalem wasze komentarze,poniewarz tez wlasnie wyjezdzam do nich do pracy,moim zdaniem jak samemu sie nie przekonasz to nigdy nie bedziesz wiedzial,pisac mozna duzo chce przekonac sie na wlasnej skorze,jak nie bedzie pasowala oferta to znajde sobie inna,przecierz zapotrzebowanie na dobrego Kierowce z jezykiem niemieckim nawet podstawowym jest duze.

Powodzenia
8
rafi 2016-10-19 07:01
A bank godzin jest
Luk 2016-10-21 07:14
Pracuje ktos jako kierowca kat C jakie warunki mieszkaniowe, bo zastanawiam sie nad aplikacja.
1
Luk 2016-10-22 08:59
Dzieki Marcel za opinie. Ile za miesiac zarobiłeś jak jest z noclegiem jakie warunki itp. Latasz tam z towarem po niemczech czy tylko w miescie. Pozdrawiam
3
Marcel 2016-10-27 17:52
Nadal usuwają opinie byłych pracowników.
4
Mojs 2016-12-23 09:26
UWAGA Polacy kierowcy TIRÓW ten z BELLINA był widziany w FIRMIE z szefem kgbe .
Mojs 2017-01-07 12:05
Ciekawy jestem ilu RUCHOLI w NIEMCZECH jest legalnie a ilu kupiło NIEMIECKIE nazwiska NAJWYŻSZY CZAST TO sprawdzić
Łataś 2017-01-08 13:19
Super że są takie firmy. Z Ty człowieku masz możliwość pracy z dobrymi zarobkami. Zamiast oczerniać zajmij się pracą , może więcej zarobisz i zmienisz zdanie.
4
John 2017-01-16 09:37
Sprawiedliwy ty masz cos z glowa! Wez sie zajmij robota a nie pie****** glupot bo trezba byc idiota zeby cos takiego napisac!
Bogusia i Janka 2017-01-18 12:50
Witam wszystkie osoby ktore lubia poplotkowac Mam pytanie do wszystkich niezadowolych i obrazonych: Czy jak pracowaliscie w firmie Lotus to byliscie wporzadku wobec firmy? Pan R. pracowal u nas jakis czas, po czym z dnia na dzien porzucil prace nikogo o tym nie informujac, przychodzi do nas po raz drugi z prosba o prace. Dajemy mu ta szanse, mimo tego ze poprzednim razem sie tak zachowal w stosunku do naszej firmy. Przychodzil do biura jak do siebie do domu, robil sobie kawke, dostawal co tydzien zaliczke a nawet czesciej i nagle firma Lotus przestala byc „Fajna” . Pan R. postanawia wziasc 2 tyg. Urlopu w trybie natychmiastowym (informuje wieczorem ze nastepnego dnia na 5 rano nie bedzie go w pracy bo potrzebuje Urlop). Po Urlopie nie wraca juz do pracy po czym grozi szefostwu, ze zaszkodzi nam, ze wystawi nam negatywne opinie itp.. Jezeli chcecie zeby pracodawca byl dla was wporzadku to i wy musicie byc w stosunku do nas wporzadku. I jak mozna sobie wymyslac ze Rosyjska szefowa kupila sobie niemieckie nazwisko. Jest to totalna glupota i prymitywizm. A najbardziej smutne jest to, ze sa osoby ktore sugeruja sie komentarzami zamieszczonymi na tym forum. Firma zatrudnia ok. 200 osob i wiekszosc z nich pracuje dluzej niz 2 lata. Kazdemu pracownikowi staramy sie pomoc we wszelkich sprawach, „prowadzimy za reke” ,nie zostawiamy nigdy samego tu sobie na obczyznie  I te pracujace i zadowolone osoby nie maja czasu pisac tutaj komentarzy  Prosze zauwazyc ze czas na tego typu komentarze maja tylko ci ktorzy sa wiecznie niezadowoleni i szukaja kokosow na wierzbie.
7
Dzik 2017-01-20 17:41
Zanim tam traficie zastanów się 2 razy bo możesz być rozczarowany po pierwszym miesiącu pracy i czy wogule dostaniesz pensje .......właścicielem Rosjanin
1
Mojs 2017-01-21 09:23
TŁUMACZY się tylko WINNY ...............................
sprawiedliwi wśród narodów świata 2017-01-22 15:35
Dziękuję pani JANINO za ADRESY wszystkich POKRZYWDZONYH z wstępnych ustaleń co niektórzy OBIECALI ufundować DLA pani NAGRODĘ pieniężną . POZDRAWIAM . DZIĘKUJĘ WEISS.
Bysio 2017-01-24 10:44
Ludzie uwielbiają dokopać innym. Ja korzystałem z tej agencji i nie narzekam. Miałem dobra pracę i całkiem niezłe zarobki. Praca za granicą nie jest dla leniuchów!
3
Lotus1 2017-02-06 11:17
Szanowny Panie Andrzeju
INFORMUJEMY Pana ,poraz kolejny ,zeby Pan dochodzil swoich orszczen za posrednictwem Prawnika.
Kontakt z panem jest utrudniony ,gdyz myli Pan pojecie wypadku w pracy ,kotego nie bylo.
Jesli jest wypadek w pracy to poracodawca zostaje o nim poinformowany ,a poszkodowany kierowany jest do szitala.Tam za protokolem dostarczona jest inforamcja do BGHW i do D-Arzt .Stamtad przychodzi do pracodawcy komplet dokumentow Ibadan jakie zostaly zlecone min.zdjecia rentgernowskie.W Panskim przypadku nic takiego nie nastapilo,nie zglosil sie Pan nigdzie ,poszedl Pan do prywatnej praktyki i wyslal zwolnienie ,w ktorym kod choroby nawet nie zgadza sie z tym co Pan podaje.
Prosze nas nie szantazowac,prosze kontaktowac sie z nasza Firma za posrednictwem kometentej osoby.
Naleznosci ,z tytulu absencji zostaly panu dawno wyplacone.
Pozdrawiamy
LOTUS PERSONALSERVICE Landshut
Andrzej 2017-02-07 18:44
Witam . W Polsce i Europie obowiązuje coś takiego jak [ twarde dowody ] . Niemcy i Rosjanie zatrzymali się na 1939 roku . Informuję wojna już się skończyła pobudka mamy 2017 rok . Informuję podczas wojny nie obowiązuje prawo i nie odpowiada się za przestępstwa , zabory całej Europy ani morderstwa ale już po wojnie tak . Informuje nie ważne kto kieruje firmą po wojnie Niemiec Ruski czy inny obywatel wolnej Europy w Europie oprócz Rosi bo tam jeszcze nie ma wolności................Na szczęście w Niemczech obowiązuje prawo Niemieckie a nie Rosyjskie . Myślenie Rosyjskie można i trzeba zmieniać , czasami musi to zmienić sąd . Pozdrawiam Andrzej
1
Andrzej 2017-02-08 09:31
Moje opinie usuwają na bieżąco bo prawda naprawdę boli .
1
Romek 2017-02-10 20:10
No i co z tego ze wlasciciel to Rusek czy Kazach???? Smieszne!
Sprawiedliwy wśród narodów świata 2017-02-12 21:02
WAISS . Wszyscy pokrzywdzeni przez AGENCJE LOTUS zgłaszajcie się do AMBASADY do mojego sekretariatu tam były pracownik LOTUSA przyjmie wasze wszystkie skargi . PROBLEM zna od A do Z . Przyjmuję wszystkich PETENTÓW . Czekamy na WSZYSTKICH pokrzywdzonych z pozwem ZBIOROWYM który złożymy w STRASBURGU .
Maniek 2017-02-13 14:03
Lotus ma teraz nowego pracownika... polka ktora nie jest w stanie sie poprawnie wypowiedziec i obiecuje mi gruszki na wierzbie za prace elektryka ! Zal totalny. Jestem uczulony na takich klamcow. Ta Pani Justyna to sie nadaje do audiotele a nie do szukania ludzi ! Czytalem te komentarze i powiem szczerze ze za obsluge telefoniczna daje totalnie najnizsza ocene. Dawno juz nikt nie probowal ze mnie w taki sposob zrobic durnia. Jak oni juz tak kreca przez telefon... to ja sie zastanawiam jak to wyglada gdy jest sie do nich uwiazanym umowa.
1
Lotus Personalservice Team 2017-02-13 15:45
Witam, P. Andrzeju. Ponownie zwracamy sie z prosba do Pana, zeby wszystkie sprawy byly kierowane za posrednictwem Panskiego prawnika. Do dnia dzisiejszego nie otrzymalismy zadnych dokumentow od Pana i jego pelnomocnika lub kancelarii, ktora ma Pana reprezentowac. Prosze nas nie obrazac , nie oczerniac firmy. Informujemy Pana, oficjalna droga, na Forum, ze kierujemy sprawe do sadu, za pomowienia.
ANDRZEJ 2017-02-14 11:17
Proszę sobie sprawdzić w polskim słowniku znaczenie słów bo prawda w języku polskim to nie to samo co obmawianie, obrażanie czy pomawianie . Na tej stronie są 83 opinie wszystkie opinie czytam i czytałem 90 procent opinii jest pisanych przez pracowników Lotusa i są pozytywne . Przez ostatnie pół roku był dużo opinie negatywne które znikają z tej strony jak kamfora ale takie opinie można kopiować i drukować co nie którzy mają je wszystkie .
2
Misiu 2017-02-14 20:03
Nie polecam rok temu pisałem na forum i regularnie były usuwane moje opinie.
Wkrętak 2017-02-19 13:48
Widziałem ofertę pracy dla hydraulika w Niemczech ale w jakim rejonie? Chciałbym wiedzieć jakie są stawki? Czy mieszkanie oraz dowożenie do pracy jest wliczone w moje koszty czy to firma płaci? Słyszałem że z tą agencją można spokojnie wyjechać!
Misiu 2017-02-20 09:44
To chyba żarty z tą agencją to można wyjechać do Burkina Faso!!!!!.
1
Misiu 2017-02-20 09:45
To chyba żarty z tą agencją to można wyjechać do Burkina Faso!!!!!.
1
BYŁY NIEWOLNIK 2017-02-20 10:28
Z tą agencją można spokojnie wyjechać! NA SYBIR na............. ODPOCZYNEK
1
Misiu 2017-02-20 17:05
Misiu lubi po niemiecku od tyłu................
Lot 2017-02-20 17:12
Witam Pana ,mamy ofery pracy na Bawarii jako elektrycy ,hydraulicy ,kierowcy CIEZAROWEK Pracownicy produkcji ,magazynu ,operatorzy wozak widlowego.
cv jobs@lotus-personalservice.de
ARAB 2017-02-21 16:01
Misiu takie oferty to możesz sobie wsadzić w DUPE i będzie ci dobrze .....

Witam mamy ofery pracy na Bawarii jako elektrycy ,hydraulicy ,kierowcy CIEZAROWEK Pracownicy produkcji ,magazynu ,operatorzy wozak widlowego.
Pomidor 2017-02-22 15:38
Nie polecam szefowa z RUS kasa nigdy się nie zgadza!!!!
obiecują złote góry przez 4 miesiące pracy nie spotkałem osoby
która by się dobrze wypowiadała o tej agenci.
1
Lotus 2017-02-25 15:45
Lubię z tą agencją pracować bo wszystko jest profesjonalnie załatwione. Człowiek jedzie tam pracować i nie martwić sie.
Paulina 2017-02-28 15:29
Ciągle pojawiają się nowe oferty pracy! Któraś z nich przykuła Waszą uwagę? :)
Luis 2017-03-03 19:09
Maja fajna oferte przy Garching produkcja dla facetow.Zaczynam w poniedzialek .Zobaczymy,podpiałem umowe ,wszystko na dzis
1
Paulina 2017-03-06 09:28
@Luis koniecznie podziel się z nami swoją opinią po pierwszym dniu w nowej pracy!
DOBRY PRACOWNIK w POLSCE PRZEPRACOWAŁEM 20 LAT w P 2017-03-06 19:06
ŻAL PO PROSTU ŻAL!!! OBIECYWANIE ZŁOTYCH GÓR A PÓŹNIEJ ZAROBKI JAK W POLSCE(oczywiście jeżeli znajdzie dla was pracę). NIE POLECAM.JEŻELI KTOŚ MA PRACĘ W POLSCE TO NIECH TU POZOSTANIE BO ZA MIESIĄC NIE BEDZIE MIAŁ DOKĄD WRACAĆ ja u pana [ witaliego ] zarobiłem 10 euro . DOBRY PRACOWNIK w POLSCE PRZEPRACOWAŁEM 20 LAT w PRYWATNYM ZAKŁADZIE ............
1
Paulina 2017-03-07 09:30
@DOBRY PRACOWNIK w POLSCE PRZEPRACOWAŁEM 20 LAT w P dzięki za komentarz ;)
PozdrodlaLotusa 2017-03-08 18:31
pracuję już jakiś czas w Lotusie i nie mam zastrzeżeń co do agencji :) Żałosne są te niektóre opinie randomów , którzy pewnie nawet nie popracowali miesiąca żeby móc się poprawnie wypowiedzieć na temat warunków pracy , które zresztą wszędzie są inne , zależy gdzie się trafi
Paulina 2017-03-09 08:57
@PozdrodlaLotusa dobrze, że dzielisz się z nami swoją opinią. A Ty na jakim stanowisku pracujesz i gdzie? ;)
Khfrhcdg 2017-03-10 19:22
Ale bzdury piszecie z tego biura lotus to jedna wielka pomyłka i zatrudnia samych emerytów.
HITLER=PUTIN=ZAGŁADA=POLACZKÓW 2017-03-11 17:39
BANDYCI PRZESTĘPCY MORDERCY -POLSKIEGO NARODU to MY dumni Rosjanie , Niemcy - POLACZKI przyjeżdżajcie pracować za swoje pieniądze [ odsetki ] majątki zrabowane przez NAZISTÓW i BOLSZEWIKÓW waszym rodzicom w 1939r . Po dzień dzisiejszy przez OKUPANTÓW unijnych . Jeden milion więcej ZAMORDOWANYCH czy mniej to bez znaczenia bo i tak dążymy do zagłady całego świata.
Janek 2017-03-13 09:36
czytajac komentarze niektorych osob, odnosze wrazenia, ze uciekli z psychiatryka. Chyba trzeba sie troche podleczyc. Powodzonka.
1
Paulina 2017-03-14 10:00
@HITLER=PUTIN=ZAGŁADA=POLACZKÓW proszę o zamieszczanie komentarzy z Waszą opinią/oceną na temat pracy w tej firmie.
Zadowolona 2017-03-21 18:00
Ja nie wiem ludzie co wy tak naprawdę chcecie! Pracowac i zarabiac czy narzekac! Ja pracowałam jako szwaczka przez firmę Lotus w 2 różnych zakładach. To prawda że trzeba sprawdzac odcinki z wypłat, no ale w Polsce też chyba spawdzacie czy wszystko się zgadza? Przeważnie się zgadzało, czasem jakiś dzień diety się nie zgadzał albo parę godzin. Ale jak zadzwoniłam i poprosiłam o ponowne wyliczenie i sprawdzenie zawsze oddzwaniali i wyjaśniali. W nastepnym miesiącu było wyrównanie i ok! SAme zakłady to już inna sprawa ,jest różnie. Ale w końcu nikt tam na siłę nas nie trzyma! Jak się nie podoba zawsze można próbowac w innym zakładzie. Ważne dla mnie jest że Lotus jast wypłacalny i płaca dietę! Nie we wszystkich agencjach tak jest i ci co wyjezdżają do pracy wiedza najlepiej. Mam zamiar znowu wyjechac przez Lotusa do nowej pracy jako szwaczka. I toby było wszystko na ten temat.
1
Paulina 2017-03-22 08:53
@Zadowolona dobrze to słyszeć. A co cenisz sobie najbardziej we współpracy z Lotus Personalservice GmbH?
Zostaw swoją opinię o Lotus Personalservice GmbH - Landshut
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lotus Personalservice GmbH