Lotus Personalservice GmbH

Warszawa

Opinie o Lotus Personalservice GmbH

Luis 2017-03-03 19:09
Maja fajna oferte przy Garching produkcja dla facetow.Zaczynam w poniedzialek .Zobaczymy,podpiałem umowe ,wszystko na dzis
1
Paulina 2017-03-06 09:28
@Luis koniecznie podziel się z nami swoją opinią po pierwszym dniu w nowej pracy!
Paulina 2017-03-07 09:30
@DOBRY PRACOWNIK w POLSCE PRZEPRACOWAŁEM 20 LAT w P dzięki za komentarz ;)
PozdrodlaLotusa 2017-03-08 18:31
pracuję już jakiś czas w Lotusie i nie mam zastrzeżeń co do agencji :) Żałosne są te niektóre opinie randomów , którzy pewnie nawet nie popracowali miesiąca żeby móc się poprawnie wypowiedzieć na temat warunków pracy , które zresztą wszędzie są inne , zależy gdzie się trafi
1
Paulina 2017-03-09 08:57
@PozdrodlaLotusa dobrze, że dzielisz się z nami swoją opinią. A Ty na jakim stanowisku pracujesz i gdzie? ;)
Khfrhcdg 2017-03-10 19:22
Ale bzdury piszecie z tego biura lotus to jedna wielka pomyłka i zatrudnia samych emerytów.
1
Janek 2017-03-13 09:36
czytajac komentarze niektorych osob, odnosze wrazenia, ze uciekli z psychiatryka. Chyba trzeba sie troche podleczyc. Powodzonka.
2
Paulina 2017-03-14 10:00
@HITLER=PUTIN=ZAGŁADA=POLACZKÓW proszę o zamieszczanie komentarzy z Waszą opinią/oceną na temat pracy w tej firmie.
Zadowolona 2017-03-21 18:00
Ja nie wiem ludzie co wy tak naprawdę chcecie! Pracowac i zarabiac czy narzekac! Ja pracowałam jako szwaczka przez firmę Lotus w 2 różnych zakładach. To prawda że trzeba sprawdzac odcinki z wypłat, no ale w Polsce też chyba spawdzacie czy wszystko się zgadza? Przeważnie się zgadzało, czasem jakiś dzień diety się nie zgadzał albo parę godzin. Ale jak zadzwoniłam i poprosiłam o ponowne wyliczenie i sprawdzenie zawsze oddzwaniali i wyjaśniali. W nastepnym miesiącu było wyrównanie i ok! SAme zakłady to już inna sprawa ,jest różnie. Ale w końcu nikt tam na siłę nas nie trzyma! Jak się nie podoba zawsze można próbowac w innym zakładzie. Ważne dla mnie jest że Lotus jast wypłacalny i płaca dietę! Nie we wszystkich agencjach tak jest i ci co wyjezdżają do pracy wiedza najlepiej. Mam zamiar znowu wyjechac przez Lotusa do nowej pracy jako szwaczka. I toby było wszystko na ten temat.
2
Paulina 2017-03-22 08:53
@Zadowolona dobrze to słyszeć. A co cenisz sobie najbardziej we współpracy z Lotus Personalservice GmbH?
Beba 2017-03-24 07:37
Poebani. Chcesz jedziesz ,nie chcesz zostajesz w Polsce po jaki cioool te komentarze. Od dawna wiadomo że każdy obcokrajowiec na obczyznie nie będzie traktowany i nie bedzie miał takich praw jak u siebie w kraju!! Więc po jaki cioool się tutaj spuszczacie !! Wybór należy do danej osoby. Wóz albo przewóz. Pozdro
4
Iza 2017-03-26 09:37
Lotus Personalservice GmbH ma dobrze zorganizowane wyjazdy dla ludzi. Zgadzam sie z niektórymi, że nikt nikogo nie zmusza do pracy za granicą. Jak wyjeżdżamy za granice do pracy to trzeba pracować a nie wymyślać. Byłam już dwa razy z nimi i jestem zadowolona
Paulina 2017-03-27 10:20
@Iza, a na jakich stanowiskach pracowałaś?
Piotr 2017-03-28 10:10
Czlowieku, ty masz cos z glowa!!!!!!!!!!!!!!!!
Paulina 2017-03-29 09:18
Proszę o publikowanie merytorycznych komentarzy na temat Lotus Personalservice GmbH.
wolf 2017-03-30 21:50
również kontaktowałem się z tą firmą niestety pani z którą rozmawiałem chyba p.Justyna jest po pierwsze nie kompetentna po drugie nie potrafi odpowiedzieć na podstawowe pytania po prostu porażka straszna
5
Paulina 2017-03-31 09:07
@wolf, proszę zamieszczać komentarze na temat pracy w Lotus Personalservice GmbH, a nie na temat poszczególnych osób.
Paulina 2017-04-03 10:24
Aktualne oferty pracy Lotus Personalservice GmbH możecie znaleźć na portalu GoWork.pl http://www.gowork.pl/praca/lotus-personalservice-gmbh;pr
Andrzej 29 2017-04-12 10:01
Założyłem papiery w firmie Lotus i jeśli dostanę jaką kolwiek pracę bo propozycji dużo dostałem i jak przepracóję jeden lub dwa miesiące to wam napiszę kto z was ma rację bo oczerniać innych jest łatwo,a Polacy to potrafią.
lukasz 2017-04-12 18:17
mam pytanie ktos pracowal jako kierowca w tej firmie Lotus jak z jezykiem niemieckim jesli chcesz byc tam kierowca?
Paulina 2017-04-13 08:47
@Andrzej 29, w takim razie czekamy na Twoją opinię! Powodzenia!
Lolek 2017-05-08 10:55
Lotus Personalservice GmbH ma bardzo dużą ofertę robót za granicą. Jeśli ktoś decyduje sie na wyjazd powinien mieć świadomość, że tam nie będzie siedzenia w pracy. Niestety w kraju jeszcze nie wszyscy tak pracują i przenoszą to na rynki pracy za granicą.
Karolina 2017-05-17 18:02
Czy Lotus Personalservice posiada w swojej ofercie prace dla kobiet?
Paulina 2017-05-18 09:13
@Karolina, tak jak już pisałam wyżej, aktualne oferty pracy Lotus Personalservice GmbH możesz znaleźć na portalu GoWork.pl - http://www.gowork.pl/praca/lotus-personalservice-gmbh;pr
...... 2017-06-06 13:51
Pracowałem tej Agencji pond 5 roku i jednym słowem mogę powiedzieć ze nie zachęcam Tą Agencją Współpraca.
Haka 2017-06-06 13:52
Pracowałem tej Agencji pond 5 roku i jednym słowem mogę powiedzieć ze nie zachęcam Tą Agencją Współpraca.
1
Tosia 2017-06-19 09:51
Lotus Personalservice GmbH ma bardzo długą listę ofert, super!
Zawoza do firmy przedastawiaja nowego pracownika 2017-06-20 09:17
Witam Chcialam powiedzec ,Lotus pomaga W ORGANIZACJI Ana POCZATEK ,MIESZAKNIE , dojazd .Daja chociaz ne musza pomoc finansowaj w postaci zalicki ,dlaczego nikt o tym nie pisze??To jest wzane ,najczesciej ludzie przyjezdzaa splukani i problemami ,nikt ode mnie sie w tej firmie nie odwrocil jak potrzebowalam pomocy.
1
Janka - Lotus Personalservice GmbH 2017-06-20 15:37
Pan chyba pomylil firmy. Poniewaz Lotus Personalservice istnieje 4 lata. Jezeli ktos wystawia negatywna opinie, prosze bardzie sie zorientowac. Pozdrawiam.
Marika 2017-06-22 12:25
Bardzo interesuje mnie praca szwaczki w Bawarii. Czy ktoś coś słyszał o tej robocie? Może podzieliłby się informacją na forum? Na jakim poziomie trzeba znać język żeby można było wyjechać i być niezależnym? To byłby mój pierwszy raz i jestem pełna obaw .
Ochotnik 2017-07-23 18:22
Jaki jest powód takiej ciszy na tym forum ? Wakacje ?
Łukasz 2017-07-31 11:49
Czy jesteście pewni, że o agencji nie można napisać coś dobrego?. Wszyscy wiemy, że osoby zadowolone z reguły nie robią wpisów na forum. W każdej firmie mogą zdarzyć się przykre sytuacje ale to nie znaczy, że firma jest zła. Tak się zdarza i oby nie często.
1
Łataś 2017-08-11 13:53
Fajna agencja i jak załatwiają dobre roboty to ludzie nie mają czasu na siedzenie i pisanie. Gdyby było źle to byłoby tu opinii pod dostatkiem. Polecam
Paulina 2017-09-03 22:57
@Łataś powiedz co najbardziej podoba Ci się w współpracy z Lotus Personalservice GmbH? Aktualnie poszukują na stanowisko Magazynier, pakowanie. Z oferty wynika, że zapewniają długoterminowe zatrudnienie w Niemczech niemiecka umowę o pracę, możliwość podnoszenia kwalifikacji. Może ktoś aplikuje?
Jan 2017-09-10 08:55
Zdecydowanie nie polecam
2
Justek 2017-09-11 11:40
Co takiego się dzieje, że maja taka długa listę ofert?
Paulina 2017-09-21 23:39
@Jan dlaczego nie polecasz pracy w firmie Lotus Personalservice GmbH? Czy powiesz coś więcej? Z czego jesteś niezadowolony pracując w tej firmie? @Justek z różnych powodów mogą szukać ludzi do pracy. Np firma się rozwija, albo pracownicy odeszli.
Paulina 2017-09-29 17:06
Obecnie firma Lotus Personalservice GmbH poszukuje pracownika na stanowisko SZWACZKA bez znajomości jęz.niemieckiego. Z oferty wynika, że firma zapewnia długoterminowe zatrudnienie w Niemczech od zaraz, Niemiecką umowę o pracę, możliwość podnoszenia kwalifikacji, atrakcyjne wynagrodzenie miesięczne. Czy ktoś zastanawia się nad aplikowaniem do firmy?
lacros125 2017-09-29 17:17
Pracuje jako szwaczka na Bawarii,jestem zadowolona z pracy i zarobków .
lacros125 2017-10-02 11:28
Tak ,aplikowalam na szwaczkę .
Gosposia 2017-10-03 16:47
Szkoda, że z tego forum niektórzy robią sobie zabawę. Lotus Personalservice GmbH to dobra agencja, nigdy nie miałam problemów. Generalnie jak jadą ludzie do pracy to zawsze jest wszystko ok, jak tylko myślą o zabawie to efekt jest jak na tym forum!!!!
Paulina 2017-10-05 09:40
@Gosposia to dobrze, że jesteś zadowolona z agencji Lotus Personalservice GmbH. Czy powiesz coś więcej jak wygląda praca? @lacros125 czy powiesz w jakich godzinach pracujesz? Czy masz wolne weekendy? Jaka panuje atmosfera?
Karolina 2017-10-11 09:02
Możecie napisać kilka słów w temacie pracy dla szwaczki w Bawarii? Czy znajomość języka jest podstawą?
Karola 2017-10-17 11:17
Może mi ktoś podpowiedzieć coś o pracy w Bawarii dla szwaczki? Jestem bardzo zainteresowana. Jak z językiem?
Malgosia 2017-10-17 11:43
Pracuje w F. Lotus juz ok.2 lat i jestem bardzo zadowolona, spokojnie moge polecic te agencje. Wiekszosc szwaczek, ktore przyjezdzaja , nie znaja jez.niemieckiego, w trakcie pracy przyswajaja jakies podstawy.
Pozdrawiam.
BORAT to brat KAZACH 2017-10-17 21:07
BORAT to CHLUBA Kazachów z zSSr. teraz na łańcuchu u Niemca remontuje niemieckie OBOZY zagłady
Merkel zaprosiła WĘGIEL na zimę do Niemiec KAZACHOWIE sprawdzają szczelność niemieckich PIECÓW w Niemieckich OBOZACH zagłady czy ŻYDY nie siedzą w kominie ............
BORAT to brat KAZACH 2017-10-17 21:08
BORAT to CHLUBA Kazachów z zSSr. teraz na łańcuchu u Niemca remontuje niemieckie OBOZY zagłady
Merkel zaprosiła WĘGIEL na zimę do Niemiec KAZACHOWIE sprawdzają szczelność niemieckich PIECÓW w Niemieckich OBOZACH zagłady czy ŻYDY nie siedzą w kominie ............
BORAT to brat KAZACH 2017-10-17 21:09
BORAT to CHLUBA Kazachów z zSSr. teraz na łańcuchu u Niemca remontuje niemieckie OBOZY zagłady
Merkel zaprosiła WĘGIEL na zimę do Niemiec KAZACHOWIE sprawdzają szczelność niemieckich PIECÓW w Niemieckich OBOZACH zagłady czy ŻYDY nie siedzą w kominie ............
Łataś 2017-10-20 18:33
Dla mnie Lotus Personalservice GmbH to super agencja. Super kontakt, sprawy załatwiane bardzo sprawnie. Być może moja postawa wobec pracowników jest bardzo przyjazna to i w druga stronę jest ok
HISTORYK Polskiego pochodzenia mieszkający za Gra 2017-10-20 23:06
Hitler zabił tylko paru ludzi to był człowiek hory PSYCHICZNIE To ZWYKLI Niemcy MORDOWALI Polaków i inne NARODY. Teraz potrzebują opieki OPIEKUNOWIE ściągani przez AGENCJE nie zapominajcie kto strzelał do twojego OJCA i DZIADKÓW zaopiekujcie się odpowiednio tymi MORDERCAMI.Niemcy oddajcie Polsce skradzione ZŁOTO to była DUŻO większa wartość niż zniszczenia WOJENNE ponad 100 bilionów EURO .
Zostaw swoją opinię o Lotus Personalservice GmbH - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lotus Personalservice GmbH