Lotus Personalservice GmbH

Warszawa

Opinie o Lotus Personalservice GmbH

sprawiedliwi wśród narodów świata 2017-01-22 15:35
Dziękuję pani JANINO za ADRESY wszystkich POKRZYWDZONYH z wstępnych ustaleń co niektórzy OBIECALI ufundować DLA pani NAGRODĘ pieniężną . POZDRAWIAM . DZIĘKUJĘ WEISS.
1
Bysio 2017-01-24 10:44
Ludzie uwielbiają dokopać innym. Ja korzystałem z tej agencji i nie narzekam. Miałem dobra pracę i całkiem niezłe zarobki. Praca za granicą nie jest dla leniuchów!
4
Lotus1 2017-02-06 11:17
Szanowny Panie Andrzeju
INFORMUJEMY Pana ,poraz kolejny ,zeby Pan dochodzil swoich orszczen za posrednictwem Prawnika.
Kontakt z panem jest utrudniony ,gdyz myli Pan pojecie wypadku w pracy ,kotego nie bylo.
Jesli jest wypadek w pracy to poracodawca zostaje o nim poinformowany ,a poszkodowany kierowany jest do szitala.Tam za protokolem dostarczona jest inforamcja do BGHW i do D-Arzt .Stamtad przychodzi do pracodawcy komplet dokumentow Ibadan jakie zostaly zlecone min.zdjecia rentgernowskie.W Panskim przypadku nic takiego nie nastapilo,nie zglosil sie Pan nigdzie ,poszedl Pan do prywatnej praktyki i wyslal zwolnienie ,w ktorym kod choroby nawet nie zgadza sie z tym co Pan podaje.
Prosze nas nie szantazowac,prosze kontaktowac sie z nasza Firma za posrednictwem kometentej osoby.
Naleznosci ,z tytulu absencji zostaly panu dawno wyplacone.
Pozdrawiamy
LOTUS PERSONALSERVICE Landshut
Andrzej 2017-02-07 18:44
Witam . W Polsce i Europie obowiązuje coś takiego jak [ twarde dowody ] . Niemcy i Rosjanie zatrzymali się na 1939 roku . Informuję wojna już się skończyła pobudka mamy 2017 rok . Informuję podczas wojny nie obowiązuje prawo i nie odpowiada się za przestępstwa , zabory całej Europy ani morderstwa ale już po wojnie tak . Informuje nie ważne kto kieruje firmą po wojnie Niemiec Ruski czy inny obywatel wolnej Europy w Europie oprócz Rosi bo tam jeszcze nie ma wolności................Na szczęście w Niemczech obowiązuje prawo Niemieckie a nie Rosyjskie . Myślenie Rosyjskie można i trzeba zmieniać , czasami musi to zmienić sąd . Pozdrawiam Andrzej
3
Andrzej 2017-02-08 09:31
Moje opinie usuwają na bieżąco bo prawda naprawdę boli .
2
Romek 2017-02-10 20:10
No i co z tego ze wlasciciel to Rusek czy Kazach???? Smieszne!
Sprawiedliwy wśród narodów świata 2017-02-12 21:02
WAISS . Wszyscy pokrzywdzeni przez AGENCJE LOTUS zgłaszajcie się do AMBASADY do mojego sekretariatu tam były pracownik LOTUSA przyjmie wasze wszystkie skargi . PROBLEM zna od A do Z . Przyjmuję wszystkich PETENTÓW . Czekamy na WSZYSTKICH pokrzywdzonych z pozwem ZBIOROWYM który złożymy w STRASBURGU .
Maniek 2017-02-13 14:03
Lotus ma teraz nowego pracownika... polka ktora nie jest w stanie sie poprawnie wypowiedziec i obiecuje mi gruszki na wierzbie za prace elektryka ! Zal totalny. Jestem uczulony na takich klamcow. Ta Pani Justyna to sie nadaje do audiotele a nie do szukania ludzi ! Czytalem te komentarze i powiem szczerze ze za obsluge telefoniczna daje totalnie najnizsza ocene. Dawno juz nikt nie probowal ze mnie w taki sposob zrobic durnia. Jak oni juz tak kreca przez telefon... to ja sie zastanawiam jak to wyglada gdy jest sie do nich uwiazanym umowa.
3
Lotus Personalservice Team 2017-02-13 15:45
Witam, P. Andrzeju. Ponownie zwracamy sie z prosba do Pana, zeby wszystkie sprawy byly kierowane za posrednictwem Panskiego prawnika. Do dnia dzisiejszego nie otrzymalismy zadnych dokumentow od Pana i jego pelnomocnika lub kancelarii, ktora ma Pana reprezentowac. Prosze nas nie obrazac , nie oczerniac firmy. Informujemy Pana, oficjalna droga, na Forum, ze kierujemy sprawe do sadu, za pomowienia.
ANDRZEJ 2017-02-14 11:17
Proszę sobie sprawdzić w polskim słowniku znaczenie słów bo prawda w języku polskim to nie to samo co obmawianie, obrażanie czy pomawianie . Na tej stronie są 83 opinie wszystkie opinie czytam i czytałem 90 procent opinii jest pisanych przez pracowników Lotusa i są pozytywne . Przez ostatnie pół roku był dużo opinie negatywne które znikają z tej strony jak kamfora ale takie opinie można kopiować i drukować co nie którzy mają je wszystkie .
4
Misiu 2017-02-14 20:03
Nie polecam rok temu pisałem na forum i regularnie były usuwane moje opinie.
2
Wkrętak 2017-02-19 13:48
Widziałem ofertę pracy dla hydraulika w Niemczech ale w jakim rejonie? Chciałbym wiedzieć jakie są stawki? Czy mieszkanie oraz dowożenie do pracy jest wliczone w moje koszty czy to firma płaci? Słyszałem że z tą agencją można spokojnie wyjechać!
Misiu 2017-02-20 09:44
To chyba żarty z tą agencją to można wyjechać do Burkina Faso!!!!!.
2
Misiu 2017-02-20 09:45
To chyba żarty z tą agencją to można wyjechać do Burkina Faso!!!!!.
3
BYŁY NIEWOLNIK 2017-02-20 10:28
Z tą agencją można spokojnie wyjechać! NA SYBIR na............. ODPOCZYNEK
3
Misiu 2017-02-20 17:05
Misiu lubi po niemiecku od tyłu................
1
Lot 2017-02-20 17:12
Witam Pana ,mamy ofery pracy na Bawarii jako elektrycy ,hydraulicy ,kierowcy CIEZAROWEK Pracownicy produkcji ,magazynu ,operatorzy wozak widlowego.
cv jobs@lotus-personalservice.de
ARAB 2017-02-21 16:01
Misiu takie oferty to możesz sobie wsadzić w DUPE i będzie ci dobrze .....

Witam mamy ofery pracy na Bawarii jako elektrycy ,hydraulicy ,kierowcy CIEZAROWEK Pracownicy produkcji ,magazynu ,operatorzy wozak widlowego.
Lotus 2017-02-25 15:45
Lubię z tą agencją pracować bo wszystko jest profesjonalnie załatwione. Człowiek jedzie tam pracować i nie martwić sie.
Paulina 2017-02-28 15:29
Ciągle pojawiają się nowe oferty pracy! Któraś z nich przykuła Waszą uwagę? :)
Luis 2017-03-03 19:09
Maja fajna oferte przy Garching produkcja dla facetow.Zaczynam w poniedzialek .Zobaczymy,podpiałem umowe ,wszystko na dzis
1
Paulina 2017-03-06 09:28
@Luis koniecznie podziel się z nami swoją opinią po pierwszym dniu w nowej pracy!
Paulina 2017-03-07 09:30
@DOBRY PRACOWNIK w POLSCE PRZEPRACOWAŁEM 20 LAT w P dzięki za komentarz ;)
PozdrodlaLotusa 2017-03-08 18:31
pracuję już jakiś czas w Lotusie i nie mam zastrzeżeń co do agencji :) Żałosne są te niektóre opinie randomów , którzy pewnie nawet nie popracowali miesiąca żeby móc się poprawnie wypowiedzieć na temat warunków pracy , które zresztą wszędzie są inne , zależy gdzie się trafi
1
Paulina 2017-03-09 08:57
@PozdrodlaLotusa dobrze, że dzielisz się z nami swoją opinią. A Ty na jakim stanowisku pracujesz i gdzie? ;)
Khfrhcdg 2017-03-10 19:22
Ale bzdury piszecie z tego biura lotus to jedna wielka pomyłka i zatrudnia samych emerytów.
1
Janek 2017-03-13 09:36
czytajac komentarze niektorych osob, odnosze wrazenia, ze uciekli z psychiatryka. Chyba trzeba sie troche podleczyc. Powodzonka.
2
Paulina 2017-03-14 10:00
@HITLER=PUTIN=ZAGŁADA=POLACZKÓW proszę o zamieszczanie komentarzy z Waszą opinią/oceną na temat pracy w tej firmie.
Zadowolona 2017-03-21 18:00
Ja nie wiem ludzie co wy tak naprawdę chcecie! Pracowac i zarabiac czy narzekac! Ja pracowałam jako szwaczka przez firmę Lotus w 2 różnych zakładach. To prawda że trzeba sprawdzac odcinki z wypłat, no ale w Polsce też chyba spawdzacie czy wszystko się zgadza? Przeważnie się zgadzało, czasem jakiś dzień diety się nie zgadzał albo parę godzin. Ale jak zadzwoniłam i poprosiłam o ponowne wyliczenie i sprawdzenie zawsze oddzwaniali i wyjaśniali. W nastepnym miesiącu było wyrównanie i ok! SAme zakłady to już inna sprawa ,jest różnie. Ale w końcu nikt tam na siłę nas nie trzyma! Jak się nie podoba zawsze można próbowac w innym zakładzie. Ważne dla mnie jest że Lotus jast wypłacalny i płaca dietę! Nie we wszystkich agencjach tak jest i ci co wyjezdżają do pracy wiedza najlepiej. Mam zamiar znowu wyjechac przez Lotusa do nowej pracy jako szwaczka. I toby było wszystko na ten temat.
2
Paulina 2017-03-22 08:53
@Zadowolona dobrze to słyszeć. A co cenisz sobie najbardziej we współpracy z Lotus Personalservice GmbH?
Beba 2017-03-24 07:37
Poebani. Chcesz jedziesz ,nie chcesz zostajesz w Polsce po jaki cioool te komentarze. Od dawna wiadomo że każdy obcokrajowiec na obczyznie nie będzie traktowany i nie bedzie miał takich praw jak u siebie w kraju!! Więc po jaki cioool się tutaj spuszczacie !! Wybór należy do danej osoby. Wóz albo przewóz. Pozdro
3
Iza 2017-03-26 09:37
Lotus Personalservice GmbH ma dobrze zorganizowane wyjazdy dla ludzi. Zgadzam sie z niektórymi, że nikt nikogo nie zmusza do pracy za granicą. Jak wyjeżdżamy za granice do pracy to trzeba pracować a nie wymyślać. Byłam już dwa razy z nimi i jestem zadowolona
Paulina 2017-03-27 10:20
@Iza, a na jakich stanowiskach pracowałaś?
Piotr 2017-03-28 10:10
Czlowieku, ty masz cos z glowa!!!!!!!!!!!!!!!!
Paulina 2017-03-29 09:18
Proszę o publikowanie merytorycznych komentarzy na temat Lotus Personalservice GmbH.
wolf 2017-03-30 21:50
również kontaktowałem się z tą firmą niestety pani z którą rozmawiałem chyba p.Justyna jest po pierwsze nie kompetentna po drugie nie potrafi odpowiedzieć na podstawowe pytania po prostu porażka straszna
4
Paulina 2017-03-31 09:07
@wolf, proszę zamieszczać komentarze na temat pracy w Lotus Personalservice GmbH, a nie na temat poszczególnych osób.
Paulina 2017-04-03 10:24
Aktualne oferty pracy Lotus Personalservice GmbH możecie znaleźć na portalu GoWork.pl http://www.gowork.pl/praca/lotus-personalservice-gmbh;pr
Andrzej 29 2017-04-12 10:01
Założyłem papiery w firmie Lotus i jeśli dostanę jaką kolwiek pracę bo propozycji dużo dostałem i jak przepracóję jeden lub dwa miesiące to wam napiszę kto z was ma rację bo oczerniać innych jest łatwo,a Polacy to potrafią.
lukasz 2017-04-12 18:17
mam pytanie ktos pracowal jako kierowca w tej firmie Lotus jak z jezykiem niemieckim jesli chcesz byc tam kierowca?
Paulina 2017-04-13 08:47
@Andrzej 29, w takim razie czekamy na Twoją opinię! Powodzenia!
Lolek 2017-05-08 10:55
Lotus Personalservice GmbH ma bardzo dużą ofertę robót za granicą. Jeśli ktoś decyduje sie na wyjazd powinien mieć świadomość, że tam nie będzie siedzenia w pracy. Niestety w kraju jeszcze nie wszyscy tak pracują i przenoszą to na rynki pracy za granicą.
Karolina 2017-05-17 18:02
Czy Lotus Personalservice posiada w swojej ofercie prace dla kobiet?
Paulina 2017-05-18 09:13
@Karolina, tak jak już pisałam wyżej, aktualne oferty pracy Lotus Personalservice GmbH możesz znaleźć na portalu GoWork.pl - http://www.gowork.pl/praca/lotus-personalservice-gmbh;pr
...... 2017-06-06 13:51
Pracowałem tej Agencji pond 5 roku i jednym słowem mogę powiedzieć ze nie zachęcam Tą Agencją Współpraca.
Haka 2017-06-06 13:52
Pracowałem tej Agencji pond 5 roku i jednym słowem mogę powiedzieć ze nie zachęcam Tą Agencją Współpraca.
1
Tosia 2017-06-19 09:51
Lotus Personalservice GmbH ma bardzo długą listę ofert, super!
Zawoza do firmy przedastawiaja nowego pracownika 2017-06-20 09:17
Witam Chcialam powiedzec ,Lotus pomaga W ORGANIZACJI Ana POCZATEK ,MIESZAKNIE , dojazd .Daja chociaz ne musza pomoc finansowaj w postaci zalicki ,dlaczego nikt o tym nie pisze??To jest wzane ,najczesciej ludzie przyjezdzaa splukani i problemami ,nikt ode mnie sie w tej firmie nie odwrocil jak potrzebowalam pomocy.
1
Janka - Lotus Personalservice GmbH 2017-06-20 15:37
Pan chyba pomylil firmy. Poniewaz Lotus Personalservice istnieje 4 lata. Jezeli ktos wystawia negatywna opinie, prosze bardzie sie zorientowac. Pozdrawiam.
Marika 2017-06-22 12:25
Bardzo interesuje mnie praca szwaczki w Bawarii. Czy ktoś coś słyszał o tej robocie? Może podzieliłby się informacją na forum? Na jakim poziomie trzeba znać język żeby można było wyjechać i być niezależnym? To byłby mój pierwszy raz i jestem pełna obaw .
Zostaw swoją opinię o Lotus Personalservice GmbH - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lotus Personalservice GmbH