Lotus Personalservice GmbH

Landshut

Opinie o Lotus Personalservice GmbH

JanQ 2015-08-26 16:20:56
Witam...Czy to prawda, że zatrudniają ponad 120 PL kierowców na terenie Niemiec ? Proszę ogólne opinie o tej agencji
9
goska ja 2015-10-29 17:46:54
Witam państwa czy ktos pracował z tą firmą na stanowisku opiekunka osób starszych?
klops 2015-11-20 15:12:20
a czy cycu nie bylo jakis dodatkowych kosztow w umowie typu dieta badz zakwaterowanie? pytam bo wlasnie sam chce sie dostac na stanowisko kierowcy kt c, ce i widze ze calkiem niezla oferta, bo umowa o prace, na niemieckich warunkach, atrakcyjne wynagrodzenie. wiec mi sie wydaje ze chyba warto zaaplikowac
Josef 2015-11-22 15:13:36
Właśnie zakończyłem współpracę z firmą Lotus.
(usunięte przez administratora) Potrafią dużo mówić i ładnie obiecywać
nie polecam osobiście.
2
Pracownik 2015-12-12 18:39:27
Dobre naprawdę dobre dawno się tak nie uśmiałem Paola.
Undi 2015-12-16 01:15:57
To co mówicie Panowie że nie warto startować na kierowce C, CE do tej firmy ?
Każdy coś mówi ale nikt dokładnie nie mówi jak jest.
Mar 2015-12-16 09:40:24
A ja uwazam ze warto, pracuje juz 7 miesiac i nie narzekam. W kazdej firmie nie wszystkim sie dogodzi. Jest jak w kazdej firmie i tyle, jak sie cos nie zgadza to robia korekty i pasuje. Ogolnie pozytyw!
Ed 2015-12-16 13:29:35
A warunki mieszkaniowe ktoś sie orientuje jakie tam są? Czy mieszkasz na kupie z piętnastoma ludzmi?
Ed 2015-12-28 11:13:42
Jak widać nikt nie potrafi nic powiedzieć o warunkach mieszkaniowych z tej agencji i na jakich zasadach to wygląda. Szkoda.
Josef 2016-01-02 07:53:13
Panowie płaczecie na forum jak to źle w tym lotusie odradzacie
pracę innym a sami nadal pracujecie i co niektórzy z was są
zadowoleni może pracujcie za darmo jak innej pracy nie potraficie
znaleźć a zwolnić się i sami niech wsiadają za kierownice.
euro 2016-01-07 11:44:26
widze ze pracy jako kierowca nie polecacie a jak to wyglada w przypadku fizjoterapeuty?(usunięte przez administratora)szkoda ze nie mozna zarobic bo to jednak bardzo wazne
Lol 2016-01-10 03:20:41
Kruczki prawne w umowie? To faktycznie niezbyt ciekawie i uczciwie, a możesz nam opowiedzieć jakie są mniej więcej i na co trzeba konkretnie uważać, bo ogłoszeń mają masę
3
Bogusia 2016-01-13 12:35:17
Hahahaha nie komentuje. Nie potrafisz w twarz powiedziec co cie boli tylko na Forum jako anonim pisac? Ja pryznajmniej potrafie sie przedstawic :)
jarek 2016-01-18 17:47:40
Witaj.Pracowales moze przez te agencje jako tapicer? Chce sie do nich odezwac ale wystraszyly mnie opinie na tym forum. Mozesz napisac co jest tam nie tak? Najlepiej ze szczegolami :). Pozdrawiam Jarek
Kierowca w Lotusie 2016-01-23 11:49:01
Mam podpisaną umowę z lotusem niemiecką i co z tego
(usunięte przez administratora) to jest super twoim zdaniem a w biurze co Pan opowiada
to nie możliwe szukam pracy te agencie są wszystkie jednakowe
z czegoś muszą żyć (usunięte przez administratora)
Kierowca w Lotusie 2016-01-23 11:56:29
A po drugie gdzie LANDSHUT a gdzie AUGSBURG jako tapicer to sporo
kilometrów do biura (usunięte przez administratora)
radzin 2016-02-05 21:27:45
a ja chcialem tam pracowac jusz mi sie odechcialo
Oj 2016-03-21 07:00:51
Ludzie czy wy naprawdę nie macie rozumu jak szuka się pracy zagranicą
to bezpośrednio u pracodawcy a nie dawać się okradać przez pośredników.
1
topek 2016-03-21 12:32:00
oj, myślę, że jest trochę prawdy w tym co piszesz, ale jest gro ludzi, którzy nie znają języka obcego dlatego korzystają z pośredników. Podobno lotus nie bierze aż tyle, żeby było bardzo źle.
Bogdan607 2016-03-23 09:16:12
U mnie nie bylo tak zle. Miesiecznie wychodzilem te ok 2000, ale za mieszkanie musialem sam placic
Maniek 2016-03-24 10:54:01
Witam,jak to w pracy,roznie bywa,czasem zdarzaja sie poslizgi i nieporozumienia,jak w kazdej pracy zreszta,kraj i firma nieistotne,nie jest to moja pierwsza agencja przez ktora pracuje jako tapicer ale z czystym sumieniem:Lotusa POLECAM!!!
Były 2016-03-29 09:49:22
ale z czystym sumieniem:Lotusa POLECAM!!!
TY TO CHYBA Z ????? SPADŁEŚ skoro polecasz tą firmę
penie ktoś mądry z biura chwali lotusa
oj 2016-04-02 16:55:59
To Chłopie na co czekasz? pakuj plecak i ciśnij do pracy!!!
maro 2016-05-10 15:09:15
Ja pracowalem prawie 2 lata i bylo ok. Zarobki ok 2000 na reke, mieszkanie 300. Kasa na czas, ale czasem sie nie zgadzala i musieli robic korekte. Ogolnie tragedii nie bylo
1
janosik71 2016-06-09 15:10:01
Moglem pojsc na elektryka. Pracuje u nich jako tapicer i wychodze nie cale 1600 minus mieszkanie. Ale i tak nie narzekam, bo to co placily mi inne firmy w Niemczech to kpina. Gdyby czas cofnac...
3
jeronimo 2016-06-21 11:38:17
Placa jak inne firmy, ale kasa przynajniej jest. Na pensje od mojego wspanialego pracodawcy czekam do dzis. Smiac mi sie chce z ludzi ktorzy pisza, ze Niemcy to taki uczciwy narod. Wszedzie takie same dziadostwo
3
Były 2016-07-25 19:48:02
Ale bzdury piszecie pogratulować za opinie na forum ludziom z biura lotusa bo żaden co tam pracowała by takich bzdur nie wymyślił lotus i uczciwość dobre.
Ziomek 2016-09-07 17:38:14
witam przeczytalem wasze komentarze,poniewarz tez wlasnie wyjezdzam do nich do pracy,moim zdaniem jak samemu sie nie przekonasz to nigdy nie bedziesz wiedzial,pisac mozna duzo chce przekonac sie na wlasnej skorze,jak nie bedzie pasowala oferta to znajde sobie inna,przecierz zapotrzebowanie na dobrego Kierowce z jezykiem niemieckim nawet podstawowym jest duze.

Powodzenia
5
rafi 2016-10-19 07:01:13
A bank godzin jest
Luk 2016-10-21 07:14:21
Pracuje ktos jako kierowca kat C jakie warunki mieszkaniowe, bo zastanawiam sie nad aplikacja.
Luk 2016-10-22 08:59:17
Dzieki Marcel za opinie. Ile za miesiac zarobiłeś jak jest z noclegiem jakie warunki itp. Latasz tam z towarem po niemczech czy tylko w miescie. Pozdrawiam
1
Marcel 2016-10-27 17:52:59
Nadal usuwają opinie byłych pracowników.
3
Zostaw swoją opinię o Lotus Personalservice GmbH - Landshut
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lotus Personalservice GmbH