Lotus Personalservice GmbH

Landshut

Opinie o Lotus Personalservice GmbH

Josef 2016-01-02 07:53
Panowie płaczecie na forum jak to źle w tym lotusie odradzacie
pracę innym a sami nadal pracujecie i co niektórzy z was są
zadowoleni może pracujcie za darmo jak innej pracy nie potraficie
znaleźć a zwolnić się i sami niech wsiadają za kierownice.
euro 2016-01-07 11:44
widze ze pracy jako kierowca nie polecacie a jak to wyglada w przypadku fizjoterapeuty?(usunięte przez administratora)szkoda ze nie mozna zarobic bo to jednak bardzo wazne
Lol 2016-01-10 03:20
Kruczki prawne w umowie? To faktycznie niezbyt ciekawie i uczciwie, a możesz nam opowiedzieć jakie są mniej więcej i na co trzeba konkretnie uważać, bo ogłoszeń mają masę
4
Bogusia 2016-01-13 12:35
Hahahaha nie komentuje. Nie potrafisz w twarz powiedziec co cie boli tylko na Forum jako anonim pisac? Ja pryznajmniej potrafie sie przedstawic :)
jarek 2016-01-18 17:47
Witaj.Pracowales moze przez te agencje jako tapicer? Chce sie do nich odezwac ale wystraszyly mnie opinie na tym forum. Mozesz napisac co jest tam nie tak? Najlepiej ze szczegolami :). Pozdrawiam Jarek
Kierowca w Lotusie 2016-01-23 11:49
Mam podpisaną umowę z lotusem niemiecką i co z tego
(usunięte przez administratora) to jest super twoim zdaniem a w biurze co Pan opowiada
to nie możliwe szukam pracy te agencie są wszystkie jednakowe
z czegoś muszą żyć (usunięte przez administratora)
Kierowca w Lotusie 2016-01-23 11:56
A po drugie gdzie LANDSHUT a gdzie AUGSBURG jako tapicer to sporo
kilometrów do biura (usunięte przez administratora)
radzin 2016-02-05 21:27
a ja chcialem tam pracowac jusz mi sie odechcialo
Oj 2016-03-21 07:00
Ludzie czy wy naprawdę nie macie rozumu jak szuka się pracy zagranicą
to bezpośrednio u pracodawcy a nie dawać się okradać przez pośredników.
1
topek 2016-03-21 12:32
oj, myślę, że jest trochę prawdy w tym co piszesz, ale jest gro ludzi, którzy nie znają języka obcego dlatego korzystają z pośredników. Podobno lotus nie bierze aż tyle, żeby było bardzo źle.
Bogdan607 2016-03-23 09:16
U mnie nie bylo tak zle. Miesiecznie wychodzilem te ok 2000, ale za mieszkanie musialem sam placic
Maniek 2016-03-24 10:54
Witam,jak to w pracy,roznie bywa,czasem zdarzaja sie poslizgi i nieporozumienia,jak w kazdej pracy zreszta,kraj i firma nieistotne,nie jest to moja pierwsza agencja przez ktora pracuje jako tapicer ale z czystym sumieniem:Lotusa POLECAM!!!
Były 2016-03-29 09:49
ale z czystym sumieniem:Lotusa POLECAM!!!
TY TO CHYBA Z ????? SPADŁEŚ skoro polecasz tą firmę
penie ktoś mądry z biura chwali lotusa
oj 2016-04-02 16:55
To Chłopie na co czekasz? pakuj plecak i ciśnij do pracy!!!
maro 2016-05-10 15:09
Ja pracowalem prawie 2 lata i bylo ok. Zarobki ok 2000 na reke, mieszkanie 300. Kasa na czas, ale czasem sie nie zgadzala i musieli robic korekte. Ogolnie tragedii nie bylo
1
janosik71 2016-06-09 15:10
Moglem pojsc na elektryka. Pracuje u nich jako tapicer i wychodze nie cale 1600 minus mieszkanie. Ale i tak nie narzekam, bo to co placily mi inne firmy w Niemczech to kpina. Gdyby czas cofnac...
3
jeronimo 2016-06-21 11:38
Placa jak inne firmy, ale kasa przynajniej jest. Na pensje od mojego wspanialego pracodawcy czekam do dzis. Smiac mi sie chce z ludzi ktorzy pisza, ze Niemcy to taki uczciwy narod. Wszedzie takie same dziadostwo
4
Były 2016-07-25 19:48
Ale bzdury piszecie pogratulować za opinie na forum ludziom z biura lotusa bo żaden co tam pracowała by takich bzdur nie wymyślił lotus i uczciwość dobre.
1
Ziomek 2016-09-07 17:38
witam przeczytalem wasze komentarze,poniewarz tez wlasnie wyjezdzam do nich do pracy,moim zdaniem jak samemu sie nie przekonasz to nigdy nie bedziesz wiedzial,pisac mozna duzo chce przekonac sie na wlasnej skorze,jak nie bedzie pasowala oferta to znajde sobie inna,przecierz zapotrzebowanie na dobrego Kierowce z jezykiem niemieckim nawet podstawowym jest duze.

Powodzenia
8
rafi 2016-10-19 07:01
A bank godzin jest
Luk 2016-10-21 07:14
Pracuje ktos jako kierowca kat C jakie warunki mieszkaniowe, bo zastanawiam sie nad aplikacja.
1
Luk 2016-10-22 08:59
Dzieki Marcel za opinie. Ile za miesiac zarobiłeś jak jest z noclegiem jakie warunki itp. Latasz tam z towarem po niemczech czy tylko w miescie. Pozdrawiam
2
Marcel 2016-10-27 17:52
Nadal usuwają opinie byłych pracowników.
4
Mojs 2016-12-23 09:26
UWAGA Polacy kierowcy TIRÓW ten z BELLINA był widziany w FIRMIE z szefem kgbe .
Mojs 2017-01-07 12:05
Ciekawy jestem ilu RUCHOLI w NIEMCZECH jest legalnie a ilu kupiło NIEMIECKIE nazwiska NAJWYŻSZY CZAST TO sprawdzić
Łataś 2017-01-08 13:19
Super że są takie firmy. Z Ty człowieku masz możliwość pracy z dobrymi zarobkami. Zamiast oczerniać zajmij się pracą , może więcej zarobisz i zmienisz zdanie.
4
John 2017-01-16 09:37
Sprawiedliwy ty masz cos z glowa! Wez sie zajmij robota a nie pie****** glupot bo trezba byc idiota zeby cos takiego napisac!
Bogusia i Janka 2017-01-18 12:50
Witam wszystkie osoby ktore lubia poplotkowac Mam pytanie do wszystkich niezadowolych i obrazonych: Czy jak pracowaliscie w firmie Lotus to byliscie wporzadku wobec firmy? Pan R. pracowal u nas jakis czas, po czym z dnia na dzien porzucil prace nikogo o tym nie informujac, przychodzi do nas po raz drugi z prosba o prace. Dajemy mu ta szanse, mimo tego ze poprzednim razem sie tak zachowal w stosunku do naszej firmy. Przychodzil do biura jak do siebie do domu, robil sobie kawke, dostawal co tydzien zaliczke a nawet czesciej i nagle firma Lotus przestala byc „Fajna” . Pan R. postanawia wziasc 2 tyg. Urlopu w trybie natychmiastowym (informuje wieczorem ze nastepnego dnia na 5 rano nie bedzie go w pracy bo potrzebuje Urlop). Po Urlopie nie wraca juz do pracy po czym grozi szefostwu, ze zaszkodzi nam, ze wystawi nam negatywne opinie itp.. Jezeli chcecie zeby pracodawca byl dla was wporzadku to i wy musicie byc w stosunku do nas wporzadku. I jak mozna sobie wymyslac ze Rosyjska szefowa kupila sobie niemieckie nazwisko. Jest to totalna glupota i prymitywizm. A najbardziej smutne jest to, ze sa osoby ktore sugeruja sie komentarzami zamieszczonymi na tym forum. Firma zatrudnia ok. 200 osob i wiekszosc z nich pracuje dluzej niz 2 lata. Kazdemu pracownikowi staramy sie pomoc we wszelkich sprawach, „prowadzimy za reke” ,nie zostawiamy nigdy samego tu sobie na obczyznie  I te pracujace i zadowolone osoby nie maja czasu pisac tutaj komentarzy  Prosze zauwazyc ze czas na tego typu komentarze maja tylko ci ktorzy sa wiecznie niezadowoleni i szukaja kokosow na wierzbie.
6
Dzik 2017-01-20 17:41
Zanim tam traficie zastanów się 2 razy bo możesz być rozczarowany po pierwszym miesiącu pracy i czy wogule dostaniesz pensje .......właścicielem Rosjanin
1
Mojs 2017-01-21 09:23
TŁUMACZY się tylko WINNY ...............................
sprawiedliwi wśród narodów świata 2017-01-22 15:35
Dziękuję pani JANINO za ADRESY wszystkich POKRZYWDZONYH z wstępnych ustaleń co niektórzy OBIECALI ufundować DLA pani NAGRODĘ pieniężną . POZDRAWIAM . DZIĘKUJĘ WEISS.
Bysio 2017-01-24 10:44
Ludzie uwielbiają dokopać innym. Ja korzystałem z tej agencji i nie narzekam. Miałem dobra pracę i całkiem niezłe zarobki. Praca za granicą nie jest dla leniuchów!
3
Lotus1 2017-02-06 11:17
Szanowny Panie Andrzeju
INFORMUJEMY Pana ,poraz kolejny ,zeby Pan dochodzil swoich orszczen za posrednictwem Prawnika.
Kontakt z panem jest utrudniony ,gdyz myli Pan pojecie wypadku w pracy ,kotego nie bylo.
Jesli jest wypadek w pracy to poracodawca zostaje o nim poinformowany ,a poszkodowany kierowany jest do szitala.Tam za protokolem dostarczona jest inforamcja do BGHW i do D-Arzt .Stamtad przychodzi do pracodawcy komplet dokumentow Ibadan jakie zostaly zlecone min.zdjecia rentgernowskie.W Panskim przypadku nic takiego nie nastapilo,nie zglosil sie Pan nigdzie ,poszedl Pan do prywatnej praktyki i wyslal zwolnienie ,w ktorym kod choroby nawet nie zgadza sie z tym co Pan podaje.
Prosze nas nie szantazowac,prosze kontaktowac sie z nasza Firma za posrednictwem kometentej osoby.
Naleznosci ,z tytulu absencji zostaly panu dawno wyplacone.
Pozdrawiamy
LOTUS PERSONALSERVICE Landshut
Andrzej 2017-02-07 18:44
Witam . W Polsce i Europie obowiązuje coś takiego jak [ twarde dowody ] . Niemcy i Rosjanie zatrzymali się na 1939 roku . Informuję wojna już się skończyła pobudka mamy 2017 rok . Informuję podczas wojny nie obowiązuje prawo i nie odpowiada się za przestępstwa , zabory całej Europy ani morderstwa ale już po wojnie tak . Informuje nie ważne kto kieruje firmą po wojnie Niemiec Ruski czy inny obywatel wolnej Europy w Europie oprócz Rosi bo tam jeszcze nie ma wolności................Na szczęście w Niemczech obowiązuje prawo Niemieckie a nie Rosyjskie . Myślenie Rosyjskie można i trzeba zmieniać , czasami musi to zmienić sąd . Pozdrawiam Andrzej
1
Andrzej 2017-02-08 09:31
Moje opinie usuwają na bieżąco bo prawda naprawdę boli .
1
Romek 2017-02-10 20:10
No i co z tego ze wlasciciel to Rusek czy Kazach???? Smieszne!
Sprawiedliwy wśród narodów świata 2017-02-12 21:02
WAISS . Wszyscy pokrzywdzeni przez AGENCJE LOTUS zgłaszajcie się do AMBASADY do mojego sekretariatu tam były pracownik LOTUSA przyjmie wasze wszystkie skargi . PROBLEM zna od A do Z . Przyjmuję wszystkich PETENTÓW . Czekamy na WSZYSTKICH pokrzywdzonych z pozwem ZBIOROWYM który złożymy w STRASBURGU .
Maniek 2017-02-13 14:03
Lotus ma teraz nowego pracownika... polka ktora nie jest w stanie sie poprawnie wypowiedziec i obiecuje mi gruszki na wierzbie za prace elektryka ! Zal totalny. Jestem uczulony na takich klamcow. Ta Pani Justyna to sie nadaje do audiotele a nie do szukania ludzi ! Czytalem te komentarze i powiem szczerze ze za obsluge telefoniczna daje totalnie najnizsza ocene. Dawno juz nikt nie probowal ze mnie w taki sposob zrobic durnia. Jak oni juz tak kreca przez telefon... to ja sie zastanawiam jak to wyglada gdy jest sie do nich uwiazanym umowa.
1
Lotus Personalservice Team 2017-02-13 15:45
Witam, P. Andrzeju. Ponownie zwracamy sie z prosba do Pana, zeby wszystkie sprawy byly kierowane za posrednictwem Panskiego prawnika. Do dnia dzisiejszego nie otrzymalismy zadnych dokumentow od Pana i jego pelnomocnika lub kancelarii, ktora ma Pana reprezentowac. Prosze nas nie obrazac , nie oczerniac firmy. Informujemy Pana, oficjalna droga, na Forum, ze kierujemy sprawe do sadu, za pomowienia.
ANDRZEJ 2017-02-14 11:17
Proszę sobie sprawdzić w polskim słowniku znaczenie słów bo prawda w języku polskim to nie to samo co obmawianie, obrażanie czy pomawianie . Na tej stronie są 83 opinie wszystkie opinie czytam i czytałem 90 procent opinii jest pisanych przez pracowników Lotusa i są pozytywne . Przez ostatnie pół roku był dużo opinie negatywne które znikają z tej strony jak kamfora ale takie opinie można kopiować i drukować co nie którzy mają je wszystkie .
2
Misiu 2017-02-14 20:03
Nie polecam rok temu pisałem na forum i regularnie były usuwane moje opinie.
Wkrętak 2017-02-19 13:48
Widziałem ofertę pracy dla hydraulika w Niemczech ale w jakim rejonie? Chciałbym wiedzieć jakie są stawki? Czy mieszkanie oraz dowożenie do pracy jest wliczone w moje koszty czy to firma płaci? Słyszałem że z tą agencją można spokojnie wyjechać!
Misiu 2017-02-20 09:44
To chyba żarty z tą agencją to można wyjechać do Burkina Faso!!!!!.
1
Misiu 2017-02-20 09:45
To chyba żarty z tą agencją to można wyjechać do Burkina Faso!!!!!.
1
BYŁY NIEWOLNIK 2017-02-20 10:28
Z tą agencją można spokojnie wyjechać! NA SYBIR na............. ODPOCZYNEK
1
Misiu 2017-02-20 17:05
Misiu lubi po niemiecku od tyłu................
Lot 2017-02-20 17:12
Witam Pana ,mamy ofery pracy na Bawarii jako elektrycy ,hydraulicy ,kierowcy CIEZAROWEK Pracownicy produkcji ,magazynu ,operatorzy wozak widlowego.
cv jobs@lotus-personalservice.de
ARAB 2017-02-21 16:01
Misiu takie oferty to możesz sobie wsadzić w DUPE i będzie ci dobrze .....

Witam mamy ofery pracy na Bawarii jako elektrycy ,hydraulicy ,kierowcy CIEZAROWEK Pracownicy produkcji ,magazynu ,operatorzy wozak widlowego.
Pomidor 2017-02-22 15:38
Nie polecam szefowa z RUS kasa nigdy się nie zgadza!!!!
obiecują złote góry przez 4 miesiące pracy nie spotkałem osoby
która by się dobrze wypowiadała o tej agenci.
1
DOSWIADCZENIE 2017-02-23 17:55
Stalin i Hitler włożyli żyda do pieca i co to było dla nich czyste złoto czy to zło ?
Zostaw swoją opinię o Lotus Personalservice GmbH - Landshut
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lotus Personalservice GmbH