brak logo

Milka

Landshut

Opinie o Milka

Tujg 2016-01-08 16:20:42
Chciałem przyjechać dobrze ze mam znajomych na fejsie. Musiałem się upewnić czy naprawdę tak źle tutaj jest.Z tego co się dowiedziałem to lepiej tutaj nie jechać.Szkoda nerwów i zdrowia.Pozdrawiam wszystkich co szukają pracy i powodzenia
2
zosia 2016-01-08 18:01:28
Do kto sam se idz do szkoły ty niby taki ekstra jesteś pisza jak chca a tobie do niczego
ghggv 2016-01-08 20:47:39
Od niedawna przeglądam oferty różnych prac a później wchodzę na ich forum.Ale tutaj jestem zaskoczony.Nie wiedziałem ze ta firma ma tak zepsutą opinie.Przynajmniej jest to przestrogą dla innych .Przynajmniej było ciekawie czytać jak wam tutaj leci Siemka.
pracownik 2016-01-08 21:40:20
Czytajcie całą prawdę o Brandzie wszystko tutaj pisze.Firma ma już wyrobiona opinie NEGATYWNĄ
Marta 2016-01-09 00:22:44
Cześć też właśnie przeglądam różne firmy ale tutaj jestem w szoku.Słyszałam coś na ten temat tej firmy ze jest tu źle ale nie wiedziałam ze ona jest całkiem zepsuta.WSPÓŁCZUJĘ szukam dalej dla siebie pracy .
666 2016-01-09 12:50:48
Witam jestem tutaj nowy na forum chciałem się zapytać jak tutaj jest w pracy ale widzę ze nie muszę.Wystarczy mi to co tutaj widzę co piszecie.Dziwię się tylko czemu jest taki wyzsk ..No na inny forum oczywiście w innych pracach czytałem lepsze opinie ale ta firma jest chyba najgorsza co czytam pozdrawiam Szymon
nowa 2016-01-09 14:24:39
Witam przyjechałam tutaj w czwartek mieszkam na inere przyznam trochę daleko do pracy trzeba chodzić piechotą ale to co tu piszą to wcale tak nie jest też miałam obawy zanim tu jechałam ale się sama przekonałam i nie żałuję że tu przyjechałam jak dla mnie jest tu wszystko ok....pozdrawiam i ten kto pisze jak mu tu jest źle przeciez mamy wolny kraj mozna szukac szczescia gdzieś indziej nikt przecież was siła nie zatrzyma zróbcie miejsce dla nowych którzy będę zadowoleni z pracy
2
koleżanki 2016-01-09 17:13:00
Cześć"nowa"przyjechałaś w czwartek i juz się wypowiadasz na temat pracy trochę to dziwne.My jesteśmy tutaj parę miesięcy a ty dopiero parę dni.Coś mi tu śmierdzi.Zdaje mi się ze to chyba Bożena Pozdrawiam cię i wymyśl coś lepszego.Koleżanki z Hagenau
544 2016-01-09 17:41:24
No no no widzę ze biuro robi zamieszanie bo boją się że ludzie będą ich omijać szerokim łukiem.Pierwszy raz widzę tutaj jakąś pozytywną opinie.Szukają kolejne ofiary do swoich intryg ale ludzie nie są tacy głupi.Zdrowia życzę
@aa 2016-01-09 20:21:13
nowa przyjechałaś w czwartek a ja jestem z inera i nie widziałem żeby ktoś nowy przyjechał.Kto pisze tak bujdy na kołach.Biuro niech zejdzie z forum bo to jest żałosne .Tonący brzytwy się chwyta
1
ddd 2016-01-09 22:07:56
Zobaczyłem swoje i dalej szukam coś innego.Pierwszy raz widzę tak zepsutą firmę narka
nowa 2016-01-09 22:39:29
Do @aa to otwórz oczy bardzo i to bardzo szeroko jak nie ma nowych ludzi na inere i kto tu pisze glupoty ja czy ty
AUFPASSEN !!! 2016-01-10 09:23:42
Witam dzwoniłem w sprawie pracy w tej fabryce przed przeczytaniem komentarzy...ALE teraz już nawet nie myślę tam jechać Z bagna do bagna...;( Ile tam sie zarabia?
2
Swiezak 2016-01-10 12:36:35
Ja tutaj pracuje od półtora miesiąca i nie mogę napisać opinii pozytywnej.Atmosfera jest w tej pracy ciężka.A biuro jak pozna ludzi to później głupio się do nich odnosi.Nie wyrabiasz się,po co tutaj przyjeżdżałeś,Szybciej szybciej bo nie wyrabiasz się.A co najlepsze fochy jakieś robią do pracowników.Cały czas jakieś głupie odżywki to robi się już męczące.Żałuję ze się tutaj dostałem.
3
95% 2016-01-10 13:07:56
Ja też pracuje tutaj od nie dawna skacze sobie z firmy do firmy.Teraz jest to moja piąta praca oczywiście cały czas w Niemczech.Zarobki tragiczne to w poprzednich pracach miałam ponad 1000euro.Pani Bożena traktuje ludzi jak odpadki które szef zwalnia bez przyczyny.Muszę przyznać Po Polsku też mamy tutaj zabronione mówić bo szef nie rozumie.Krzyczy na Hali jak coś mu się nie spodoba.Każe maszynę wyłączyć żeby było go słyszeć jak krzyczy.Irena chodzi i wykorzystuje ludzi do maksimum.No i głupio dogaduje.Polskie szefostwo tutaj to jakiś nie wypał.A ja dalej szukam pracy.Firma naprawdę ma opinie negatywną muszę im przyznać rację mało kiedy pisze takie opinie ale ta firma zasługuje na opinie negatywną.Pozdrawiam wszystkich szukających pracy
1
kangury 2016-01-10 14:10:58
Też dzwoniłem do biura w Polsce spytać się jakie są warunki ale teraz widzę co tutaj piszecie wolę do tego bagna nie wchodzić
1
Pokop 2016-01-10 17:27:33
Jak ja tam pracowałam, to pracował tam na niemieckiej stronie taki starszy pan w okularach Henryk Pielot, był on z Kędzierzyna Koźla i wiem, że lubiał młodych chłopaków. Zboczeniec. Widziałam na własne oczy jak obmacywał tych chłopaków. W tym Brancie to same zboczeńcy pracują nie mówiąc już o szefostwie. o których piszecie tutaj samą prawdę.
1
nida 2016-01-13 07:16:26
Nie mogę czytać tych opinii! Jesteście straszni. Praca jest ok i płaca również. Jak komuś nie pasuje to zapraszam na budowę do Austrii. Tam poczujecie euro. Nie ma co narzekać. Zawsze lepsze zarobki niż w Polsce. Słyszałem że wyjazd jest w sobotę wiec jak ktoś chętny to dzwońcie. Potrzebują mężczyzn do pracy
ON pyta....??? 2016-01-13 16:37:57
Witam rozmawiałem w sprawie pracy w tej fabryce.... Coś to wszystko naprawdę podejrzane... ile da się zarobić na miesiąc w tej fabryce ..pozdrawiam i proszę o odpowiedz ...
10
Nick 2016-01-15 02:15:40
Co za bzdury opowiadasz? Przecież w Brancie jest mobbing, zastraszanie pracowników. Pracownicy są popychani, sam tam byłem kopnięty przez turczynke z saal 1. Wykorzystywanie pracownika na maxa. Roswitha szantażuje ludzi. Mam sms-a od niej jak chciała mnie szantażować. To co inni piszą to jest prawda. Narkotyki można mieć na zakładzie pracy i nic ci nie zrobią. Pedofil Henryk Pielot już tam nie pracuje. Alkoholiczka Krysia Masternak. I cała reszta. Dajecie się jak małe bezbronne myszki, zamiast myśleć jak człowiek. Ta firma to dno, kompletne zero 0.
Seba 2016-01-20 21:02:39
Witam kolega mi zaproponował tę firme że można tam popracować i nie narzekał. Co mi radzicie? czy dać spobie spokój z Miką. Mam prawko na B więc może ktoś by zaproponował coś lepszego? odpowiedz prosze napisac na sj94@interia.pl
Magda 2016-01-22 12:51:16
Pracuje tutaj i widzę jak chłopaków męczą.Nie dziwie się ze potrzebują chłopców najbardziej to oni dostaną w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Nie jeden mi powiedział ze nogi wchodzą do d..y. Albo kręgosłup juz mu wysiada.Ludzi traktują jak tanią siłę roboczą.Prawie jak śmiecia tak żeby drugi nie widział.Zarobki koło 800 Eu z tego na skromne życie idzie gdzieś 200 Eu.Jak coś im nie pasuje to zapraszają cię do biura i tam zaczynają szantażować żeby nikt inny cię nie widział.Wiem bo sama tego doświadczyłam nie na pisze co mi powiedzieli bo się wyda kim jestem a wolałabym tego uniknąć.Napewo jest wiele takich osób jak ja tylko siedzą cicho bo boją się ze stracą pracę no ale tutaj nie ma im się co dziwić.To prawda ze szef pogania starsze panie w wieku podeszłym.To po co on je zatrudnia jak wie ze są wolne.Powiem wam czemu tak jest bo młodzi omijają tą pracę szerokim łukiem.Napewo biuro będzie chciało to wszystko jakoś wyprostować ale na to jest właśnie to forum.Szkoda tylko chłopców ze ich tak traktują bo oni tutaj wkładają najwięcej siły w tą pracę.Jedni się zwalniają a kolejnych nowych wykorzystają do maksimum.I tak tutaj to koło się cały czas obraca.Całuski dla chłopców Madzia
olaa2111 2016-01-26 00:00:23
Czy ktoś ma kontakt najlepiej telefon do osoby z którą mogłabym się skontaktować w sprawie pracy? do "Milki" w Landshut. Kontakt do Pani Ewy albo kogoś bardzo bym prosiła :)
najlepiej napisac na email mój askowronska17@gmail.com
1
Olla 2016-01-27 18:55:41
Również poproszę o namiary do kogoś z milki :) e-mail aleksandra_wojcik@op.pl
Dziękuję
3
Polska 2016-01-27 23:00:58
Milka Milka a syn pracował w grudniu i do tej pory nie dostał pieniędzy jak dzwoni to mówią że już wysłali ale chyba na swoje konto bo na jego konto nie ,trzeba to zgłosić do odpowiedniej instytucji żeby ich porządnie przetrzepali.
3
Patrick 2016-01-27 23:10:17
Pracowałem w tej firmie i wiem jak tam traktują polaków, nikomu nie życzę tej Pracy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obiecują Złote Góry a jak już jesteś na miejscu to jest całkiem inaczej co do Bożeny to osobiście poznałem ją i faktycznie trzeba z nią się przespać żeby mieć dobrze w tej firmie a co Do Mirka męża Bożeny to ma chyba oczy pitą zarośnięte. Jak dla mnie ta firma nie powinna istnieć bo tam tylko upokarzają człowieka.!!!
2
siema faje 2016-01-31 02:44:31
Zapraszamy wszystkich azylantow do pracy duże zarobi hahhahahah pozdro azylant
1
Jest sensacja 2016-01-31 08:11:29
Teraz od paru dni zrobiło się głośno na temat Pani D.Nie wiadomo czy Chłopak ją bije i poniża albo jest całkiem odwrotnie.On znęca się nad psem tak ludzie mówią bo go widują.Bardzo brzydko się do niego odnosi i prawdopodobnie robi mu cielesną krzywdę.Cała Polska Strona się śmieje z Pani D.Parę możemy porównać do serialu Kiepskich.Zobaczycie na drugim forum jeśli coś wiecie to możecie napisać o życiu tej Pani D.PATOLOGIA TAM JEST SŁYSZAŁAM
Git*( 2016-01-31 10:07:29
Jak ona wogóle się ubiera pani D.A gruba jak Pasztet jest.Samych Meneli przyjmuje a później z nim śpi tak jak teraz z tym.Jak on wogóle wygląda!Musi tam śmierdzieć jak w gorzelni.Ona pisze ze ma ciężka sytuację życiową.Chłopak nie pracuje i napewo ma to gdzieś.A Bożena wykorzystuje sytuacje i wykorzystuje panią D.ale wszystkie są warte siebie.
ktos 2016-01-31 10:24:41
Hahaha ciekawe gdzie to niby ona opisuje tą swoją ciężką sytuację domową :D jesteście wszyscy żałosnymi dupkami w tej firmie ci co to piszą! Bo tak naprawde cio kogo to obchodzi kto z kim jest. Nie wasz związek to się nie wpierdalac do czyjegoś. Bo tu patrzycie na kogoś a sami nie macie lepiej! Taka prawda i nikt mi nie powie ze tak nie jest bo widzę pare zwiazkow co mieszkają u szefa na mieszkaniu i wiem jak jest. To o takich to można popisać hahaha
xxxx 2016-01-31 12:17:36
Ty niby git*a Ty co może lepiej wyglądasz przedstaw się to popiszemy czy jesteś taki lub taka ekstra pod kazdym wzgledem czy masz urode jak modelka i super ubrania firmowe z gustem no dajwaj jak takad albo takie madry
Marii 2016-02-01 08:15:08
Też miałam w rodzinie alkoholika i wiem jak to jest.Życie na pewno z nim nie jest łatwe.U mnie w domu traciły się różne rzeczy wartościowe i pieniążki znikały mi z portfela.Nie potrzebne awantury i sprzeczki,uzależniona się.Współczuję lokatorom bo takie życie z takim osobami jest naprawdę ciężkie wiem bo sama tego doświadczałam.Jak juz nie potrafimy sobie pomóc to też się uzależnia my od alkoholu.Cieszę się ze wreszcie wyprowadziłam się z domu rodzinnego.Czuje ze żyje znowu na nowo.Tobie też tak radzę tak zrobić Pani D Odseparuj się od niego bo wspólne życie dla was będzie udręką ŻYCZLIWA
Do Bożeny 2016-02-05 22:11:05
Rados ty nie wracaj do tematu tylko wracaj na ziemię.Bożena WYMYŚL coś lepszego.To jest bezczelność podszywać się za kogoś .Widać ze tonący brzytwy się chwyta.Wszyscy się tutaj z ciebie śmiejemy nawet z twojego Mirka
xxx 2016-02-11 17:41:22
Haj chciałem po informować ze Pani D kupiła sobie koze żeby z chłopakiem na niej po piwo jezdzic do pennyka skomentujcie to pozro
ala 2016-02-16 23:45:55
hej. chcialam sie dowiedziec kiedy bedzie cos wiadomo na temat przedluzania umow ?? jak to bedzie wygladalo?? pozdrawiam.
cala 2016-03-08 02:22:37
Firma beznadziejna dla zwykłych pracowników szkoda pisać ale taka jest prawda bo nie ma żadnej pozytywnej opinii
milka 2016-03-14 15:30:50
lepsza robota na budowie niz w tym syfie
Mario 2016-03-16 08:13:30
W brancie jest tak, jak to ma zwyczaj mawiać Paulek P....k - syf, mogiła i ubóstwo. A sam tam siedzi.
Zaje*isty 2016-03-17 10:30:50
Robota jak robota, wszędzie trzeba robić... a Ci to wypisują takie durnoty na temat szefostwa to polecam pójdzie do psychiatry ! Zapraszamy na nowy sezon.. dzwonić już teraz ! Najlepiej młode i wolne dziewczyny :P
ojo100% 2016-04-22 20:35:07
Nikt nie krytykuj tej pracy tylko szefostwo problemy stwarza.Praca jest ok tylko czy można prosić o zmianie szefostwa.Bo zjadło rozum i myślą ze są naj mądrzejsi .A i tak prędzej czy później wszyscy idą do piachu.Całe szczęście jedna jest sprawiedliwość na tym świecie i nikt się nie wykupi.
1
Bird 2016-04-23 10:02:04
Ja w tej pracy na saal 1, kiedy nie było majstra Krausa i szefa sali Hornika zostałem odurzony narkotykami. Manipulowano mną gdy byłem pod wpływem narkotyku. Potem potraktowany jak śmieć i zwolniony. Po 5 latach pracy. Nie jestem narkomanem! Nigdy nie brałem tego świństwa. Tylko są podli ludzie, którzy z zazdrości chcą skrzywdzić drugiego człowieka. Za wszelką cenę.
2
praca 2016-05-17 12:21:12
Co to za pierdoły piszecie to forum to jedna wielka pomyłka mam wrażenie jakby komuś zależało na oczernianiu drugich osób , niema nic konkretnego co tam się produkuje i w ogóle jak wygląda praca, co mnie do licha obchodzi kto z kim i gdzie ludzie ja chciała bym dowiedzieć się coś o pracy a nie wyczytywać żale kogoś kogo zwolnili albo komu się tam nie powiodło żenada .
2
Lizzy 2016-06-14 18:09:59
Czy ma ktoś namiary (najlepiej telefon) do osoby z którą mogłabym się skontaktować w sprawie pracy w "Milce" w Landshut? Kontakt do kogokolwiek związany z tym
najlepiej podesłać na mojego emaila: lady.tetisheri@gmail.com

Z góry dziękuję za pomoc. :)
Ona 2016-06-29 16:24:54
Remik?
5
tomek 2016-07-01 20:01:08
Tak Romek, dużo kasy. Najlepsza praca pod słońcem jest w Landshucie - Brandt Zwieback Schokoladen. Dostaniesz pracę siedzącą przy komputerze z biurkiem, na salach jest bardzo gorąco, więc dostaniesz młode dziewczynki co będą ci wachlowały abyś lepiej pracował. Na miesiąc idzie wyciągnąć 2200 € netto. Mieszkania są bardzo dobrze wyposażone. Jest basen, jacuzzi, służba. Dostaniesz samochód z szoferem oraz telefon komórkowy.
1
Szmilka 2016-09-22 16:44:57
w sobote mam jechać do milki do landshut, po tyh komentarzach zaczynam się obawiać że to błąd , czy ktoś i powie ile zarobie na miesiąc? I jakie warunki mieszkalne ? i czy jest gdzies siłownia w pobliżu. Jak traktują polaków w pracy
Shades 2016-09-25 23:26:21
Ta firma to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
Instant 2016-09-27 14:53:25
Ogólnie ja uwazam, że jaka jest Milka to chyba każdy widzi, normalna firma, świetnie zorganizowana i na pewno nie można zbyt wiele złego powiedzieć, lider w swojej branży, ale to jest wiadomo od zawsze
Paul 2016-11-06 13:19:51
Kolega miał wypadek w czasie pracy. Zaraz po pracy poszedł do szpitala. Lekarz mu mówi 6 tygodni zwolnienia lekarskiego. Kolega, że to za długo, że go pracodawca zwoolni. OK. Lekarz na to 3 tygodnie. Minęły 3 tygodnie ale znowu kolega dostaje zwolnienie na następne 3 tygodnie. W pierwszym tygodniu tego drugiego zwolnienia przychodzi pracodawca do kolegi i mówi mu, że jest zwolniony.

Ten pracodawca nie toleruje ludzi, którzy zachorują albo będą mieć jakiś wypadek w czasie pracy. A w Brancie jest bardzo łatwo o wypadek.
Iwona 2016-12-02 17:51:43
Witam,
So osób które pracowały. Orientuje się ktoś czy po zakończeniu umowy przysyłają jakieś rozliczenie, żeby można się było rozliczyć z podatku?
Zostaw swoją opinię o Milka - Landshut
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Milka