brak logo

Ecogis Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Ecogis Sp. z o.o.

pan gis 2011-03-09 10:07:06
żart. firma stara się jak może by nie zapłacić pracownikom za wykonywane przez nich usługi. gorąco polecam... omijanie szerokim łukiem!
4
Senger Cichy 2011-03-10 13:02:44
Polecam wszystkim, którzy lubią długo czekać na pensję, około 1/2 roku to norma
1
marysia 2011-03-12 09:54:04
firma doskonała w tworzeniu sympatycznej atmosfery, maskującej fakt że nie płacą ponad pół roku pracownikom, z dnia na dzień mówią, że nie ma co robic wiec żeby nie przychodzić, lepiej unikać, chyba że ktoś lubi pracować charytatywnie.
anonim 2011-05-06 10:26:13
Osobiście nie polecałbym współpracy z tą firmą i panem K.K. Ta pochlebna opinia to jakaś prowokacja albo ktoś się mocno uderzył w czoło. Pozostałe trafiają w sedno. Są jednak i plusy: można ćwiczyć cierpliwość i opanowanie czekając na wypłatę. Atmosfera dziwna, niby-sympatyczna lecz wyczuwa się fałszywość - przynajmniej części pracowników. Poza tym świata się tu nie da zwojować, a nerwy zszargać i owszem. Pzdr!
anonim 2011-07-25 09:35:19
czekanie na wypłatę to jeszcze nic, rozwiązanie umowy - jak to się ładnie w niej nazywa 'polubownie' - skończyło się nieotrzymaniem pieniędzy mimo oddanej roboty, oddaniem kasy za swój nocleg i wyjeżdżone paliwo, mimo, że było na koszt firmy, wpisane w umowę, bo pani sekretarka miała zły dzień żadna z nich firma, [usunięte przez moderatora]
Eliasz 2011-08-25 14:18:10
Małe z nich kłamczuszki. "Nie mamy dziś bo nam jeszcze XYZ nie zapłacił, ale jutro na pewno będzie", "Nie dotarło? Przelewy wyszły wczoraj", "TAk, tak. Najpóźniej w piątek...". I znów szukają naiwnych studentów żeby ich na kaskę przekręcić i wyżąć jak cytrynę.
1
myszonski 2011-12-09 23:18:20
Firma jest nierzetelna. Opóźniają się z płatnościami i w żywe oczy kłamią. Bardzo nie sympatycznie robi się gdy chcesz zapłaty za swoją pracę. Potwierdzam poprzednie opinie - najgorszy pracodawca z jakim miałem do czynienia. Nie polecam.
xyz1234 2012-06-11 18:18:07
a jakie stawki proponują przy kontrolach, a co do zapłaty to taką mają umowe z arimr ze pląca po ich rekontroli zapewnie
3
hej 2014-09-04 18:21:34
jak wygląda obecnie sytuacja z płaceniem w firmie? poprawiło się coś?
Bogdan 2014-10-06 18:40:17
firma jest niepoważna, słaby kontakt z przełożonymi, nie da się zarobić na warunkach, które proponują a w dodatku termin płatności jest bardzo oddalony, lepiej pójść i zapisać się do wolontariatu
linder 2015-01-15 09:07:34
Dobrze, ale meritum - jak wygląda praca w Ecogisie. Czy warto nawiązywać z nimi współpracę, bo widać, że stronę mają całkiem profesjonalną http://ecogis.pl/kontakt.html Prosiłbym o pomoc w podjęciu decyzji czy wybierać się na rozmowę rekrutacyjną i na co ewentualnie zwrócić uwagę podczas składania aplikacji...
xyzz:) 2015-01-29 09:18:50
tak samo ściemniają z zapłatą pensji widzę, jak firma MB MEDIA- wydawca gazet Modern Office Manager i Auto Service Manager. Przestrzegam i nie polecam pracy w tej firmie!!! deklarują nakład po kilkanaście tysięcy a drukują po 50 sztuk haha a biedni reklamodawcy kupują reklamy...
bananamama 2015-01-29 21:34:11
Profesjonalna strona? Ta strona może by była profesjonalna gdyby to był rok 1997...
1
al12 2015-02-21 23:26:44
czy panują tam cały czas takie warunki? widziałem ostatnio ofertę pracy z tej firmy i się zastanawiam nad nią
Cycu 2015-03-04 19:19:39
niestety tak, nie warto tracić czasu
chyba że pieniądze nie są ci niezbędne ;d
4
Pracownik 2015-04-25 08:45:56
Płatniki to z nich marne, wszystkie umowy, kto umowy o dzieło ze stawką 8-9 zł brutto, do tego musisz prosić się i dopytywać o swoje pieniądze. W moim przypadku kilka miesięcy; a kontrola FOTO to jakiś śmiech znajomy pracował w ubiegłe wakacje, zbliża się maj, a z tego co mi mówił to jeszcze złotówki nie widział;
1
cocojamboidoprzodu 2015-04-27 10:27:31
potwierdzam firma MASAKRA!
beik 2015-04-27 20:40:17
Zgadzam się z opinią "Pracownika", też pracowałem w wakacje 2014, płatność za kontrole foto otrzymałem dopiero w połowie kwietnia 2015 nie polecam tam pracy, obiecują złote góry przed zleceniem, a na koniec nie dość, że po kasa po kilku miesiącach to dają ochłap, bo za wszystko poucinają sobie
aidzpanwchuj 2015-04-30 09:54:25
gratuluje, ja w dalszym ciągu nic nie otrzymałem ...
1
beik 2015-05-01 20:15:52
Kilka osób już się kontaktowało ze mną czy dostałem kasę, z tego co się orientuję sporo osób jeszcze jest nie wypłaconych; a termin płatności wg umowy dawno minął; ja na miejscu tych osób pomału bym zaczął myśleć o dochodzeniu swoich praw, chociażby odsetki itp i co najgorsze doszły mnie słuchy, że w tym roku też planują wykonywać foto i szukać kolejnych naiwnych, bo takim również ja mimo wszystko się nazywam;
XL 2015-05-02 14:26:49
Ludzie, przecież to się kwalifikuje pod POZEW ZBIOROWY
1
Marc 2015-05-02 17:27:10
widzę że nie jestem sam jeden. gdzie jest moja kasa za kontrole foto, w trakcie pracy obiecano nam przelewy na maks grudzień, później marzec, a już mamy maj, a kasy nie ma!!!
1
Marc 2015-05-02 17:36:22
nie dość żeby pracować w tej firmie przy foto trzeba mieć worek pieniędzy by inwestować w noclegi, paliwo przez dwa miesiące, to jeszcze na uczciwie zarobione pieniądze trzeba się jeszcze dopominać prawie rok czasu jak jakiś żebrak,
1
flakon 2015-05-06 14:12:07
czy ktoś z wykonujących FOTO kontaktował się z tymi oszustami? cokolwiek wiadomo?
1
Marc 2015-05-09 22:46:36
jeśli nawet podali komuś jakiś termin to i tak należy podchodzić do niego z rozwagą, przecież pierw była mowa o grudniu, później marcu i co z tego, że powiedzą teraz, że chociażby czerwiec, niesłowni ludzie tam pracują na czele z prezesem Krzysztofem i bezczelną Anetą. ja nie pytam, żebrał nie będę, ale w końcu nadejdzie taki dzień w którym skieruje swoje kroki w odpowiednie miejsce
4
Marc 2015-06-08 20:55:00
Czerwiec, a kasy nadal nie ma;
ECOGIS 2015-06-09 07:38:11
i nie będzie
Ala 2015-06-25 00:11:01
Pracowałam latem 2014r i w marcu otrzymałam pieniądze. Owszem, nie nastąpiło to zbyt szybko, ale wiedziałam, że tak może być. Co do obcinania kasy, to niestety obcinają za każdy błąd, ale o tym mówią przy podpisaniu umowy i jeśli ktoś rzetelnie pracuje to nie ma tych błędów zbyt dużo.
M 2015-06-25 01:06:06
to co mamy powiedzieć my, którzy w dalszym ciągu czekają a kontakt z firmą? nikt nic nie wie, osób za to odpowiedzialnych nigdy nie ma, ewentualnie można usłyszeć że pieniądze będą niebawem - i tak od stycznia. kabaret
1
Mariola 2016-06-25 11:10:29
Wie ktoś może czy coś się zmieniło w kwestii płacenia za pracę w wakacje na umowę o dzieło?
były pracownik 2016-06-25 11:22:36
nic sie nie zmieniło. jak bedziesz pracować w wakacje to kasa w marcu pewnie. poszukaj gdzies indziej roboty. nie warto. ja juz nie chce miec z nimi nic wspolnego. oszusci.
1
Aaa 2016-07-11 11:26:25
Czy nadal jest tak samo z tym wynagrodzeniem ? Jak wyglada rozmowa kwalifikacyjna ? I jaka stawkę proponują na początku ?
były pracownik 2016-07-11 13:15:16
Nie ma dużo pisać - poszukaj innej pracy, serio. Nie warto tam marnować czasu i nerwów.
Zostaw swoją opinię o Ecogis Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ecogis Sp. z o.o.