brak logo

Glasswall

Zielonki

Opinie o Glasswall

marian 2011-07-21 12:42:23
FIRMA KRZAK!2 M-CE BEZ WYKONANIA USŁUGI-WZIĘTE 6000 I SZUKAJ WIATRU W POLU!!!!!!!!!!!!
eWika_ 2011-07-21 13:05:26
Włściciel to zwykły naciągacz!Bardzo miły aż się nie wpłaci zalczki!Potem brak kontaktu-nie odbiera maili,telefonu i ma wszysttko w D.......Nie dajcie się nabrać!!!!!!!!!!!!!!!
elfuello 2011-07-29 04:29:21
Koszmarna firma!Nie wiem kto napisał ten pozytyw-chyba właściciel!Wystarczy phone do Oslo o opinię o firmie w Zielonkach-ehhhh Zero kontaktu po wpłacenie zaliczki!Ludzie -nie dajcie się nabrać,bo oni za wasze pieniądze jeżdżą sobie na wczasy za granicę!
Mirek 2011-08-10 03:45:21
Mam od nich zabudowę tarsu z dachem szklanym, dostawa i montaż trochę po terminie ale jak już zrobili to wszystko działa i jest zgodne z moimi oczekiwaniami, za opóźnienie dali rabat.
POZnaniak 2011-08-11 07:05:09
Produkty ok, ludzie ok, ceny nie najniższe, zabudowa tarasu wyszła tak jak chciałem i w terminie. Polecam.
Oszukany 2011-09-26 01:28:41
Glasswall to firma krzak a Pan .(usunięte przez administratora)to zwykły oszust - radze trzymać się z daleka!!
anonim 2011-10-25 00:53:43
Niestety potwierdzam negatywne opinie o tej firmie. Ja również mam poważne problemy nie mam ogrodu ani bardzo wysokiej zaliczki. W firmie nikt nie odbiera telefonów a zabudowa miała być już miesiąc temu.Ta firma ma poważne problemy i trzeba na nich uważać naciągają ludzi na wysokie zaliczki.
oszukany 2011-11-08 05:31:58
Potwierdzam! Firma to OSZUSCI, ludzie nie dajcie sie nabrac, nie wplacajcie im ani jednej zlotowki. Do momentu pobrania zaliczki wszystko jest ladnie i pieknie, a po przeslaniu pieniedzy kontakt sie urywa.Same klamstwa. Czekam na wykonanie uslugi juz 3 miesiace i moge sie pozegnac z pieniedzmi. Sprawe zglaszam do prokuratury.
Madzia 2012-02-13 14:05:07
Witam niestety tak jak i wy zostalam oszukana i wplacilam tak ja wy zaliczke-bardzo spora w lipcu i do dzis nie mam mojej zabudowy.Tak jak piszecie do momentu wplaty facet mily,wydawalo by sie zetelny a po wplacie czar prysnal....nie odpowiada na telefon,maile itd...Ani kasy ani calego systemu jaki mial mi zrobic a inwestycjy byla spora bo 40.000zl.Co robic z draniem?Ja probuje przez prawnika ale jast bardzo ciezko i nie ma narazie widoku na zwrot zaliczki.
Radze trzymac sie zdala od tego czlowieka bo to zwykly oszust!!!!!!
oszukany 2012-02-20 12:39:18
proszę o kontakt osoby oszukane przez firmę glasswall
.(usunięte przez administratora)
Redjasper 2012-05-18 15:22:03
Również zostałem oszukany przez firmę Glasswall. Zajmowałem się promowaniem strony www w wyszukiwarce - dlatego też tak wysoko nadal znajduje się w wynikach. Niestety Państwo Jasińscy nie płacą od lutego 2011 roku - co daje ponad 7 000 zł. Sprawa trafiła do sądu i jest już u komornika z wyrokiem zwrócenia należności.

Prosiłbym o kontakt osoby, które zostały oszukane i wpłacały jakiekolwiek pieniądze na konta glasswall - prosiłbym o kontakt osoby chętne do współpracy przy wyegzekwowaniu swoich należności.
oszukana 2012-07-12 00:03:11
Ja równiez zostałam oszukana przez tego .(usunięte przez administratora),miał wykonać zabudowę do 21.04. 2012 r.
a zaliczkę wpłaciłam OSZUSTOWI 5.100 zł po wpłaceniu zaliczki nie odbiera telefonu.
OSZUST...
wieslaw 2012-11-06 16:01:20
Niestety również należę do grona oszukanych przez firmę Glasswall.
Sytuacja podobna do innych...Jako firma w lutym 2011 złożyłem zamówienie, dokonałem wpłaty zaliczki, następnie czekałem na kontakt z p..(usunięte przez administratora)na temat dogadania dokładnego terminu montażu... i oczywiście nie było możliwości aby skontaktować się z kimkolwiek z tej firmy... Sprawa została złożona do sądu, wygrana rok temu i obecnie jest u komornika...

Redjasper 2013-03-28 13:24:10
Witam, Czy ktoś uzyskał jakieś dane przebywania Państwa.(usunięte przez administratora)? Zniknęli i ciężko ich namierzyć. Może ktoś nie tyle wygrał sprawę (również mam dwa prawomocne wyroki), ale udało mu się wyegzekwować wygraną w postaci zwrotu pieniędzy? Proszę o kontakt..(usunięte przez administratora)
LEman 2014-11-30 18:19:13
ja to myślę @mario, że każde opinie w internecie trzeba brać przez "swoje sitko" bo nigdy nie wiadomo kto i w jakiej intencji pisze i szczerze. Dlatego myślę że zamiast polemizować z opiniami w internecie to spróbuj się sam przekonać i jak już to zrobisz to daj tu znać, bo myślę że znajdzie się kilka osób którym może to pomóc ;)
mam sitko 2015-01-31 20:08:51
ja to mam takie sitkow glowie i widze jak ktos sie chce po prsotu wyzyc albo jak ktos chce cos mdrego poweidzeici przekazac jakies informacje - szkoda tylko ze takich ludzi ktorz chca cos przekazac jest tak malo. mianowicie najistotniejsze jest to dla mnie ILE SIE ZARABIA tutaj ? jak ktos napisze mam dla niego nagrode
igorek 2016-05-19 12:09:10
no niby tak, ale jednak nie tylko klienci tworzą firmę. Pracownik powinien czuć się tutaj doceniony :)
Zostaw swoją opinię o Glasswall - Zielonki
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Glasswall