Alu System Plus

Chrzanów

Opinie o Alu System Plus

Erynia 2009-12-30 18:11:47
Niestety, muszę zgodzić się z przedmówcami.
Mała firma rodzinna. Właściele potrafili rozkręcić biznes, ale niestety nie mają bladego pojęcia o zarządzaniu. Prezesów (czyt. właścicieli) trzech (pani matka i 2-synów) = 3 różne decyzje, nieprzemyślane zmiany. Wytrzymałam 8 miesięcy.
2010-01-06 17:42:53
Byłam parę lat pracownikiem tej firmy.Myślę że opinie moich poprzedników są krzywdzące dla tej firmy.
Łatwo nie jest,ale szefowie to uczciwi ludzie.Nigdy nie miałam problemów z wypłatą,wszystkie świadczenia były odprowadzane na czas.Odnoszę wrażenie że młodsze pokolenie nie ma żadnego pojęcia o pracy,standardy jakie obowiązują w tej firmie to norma w całej Europie.Mam nadzieję że moja osobista trudna sytuacja się wyjaśni i ponownie będę mogła podjąć pracę w tej firmie.Zachęcam też każdego kto lubi wyzwania do podjęcia tam pracy.
TupTuś 2010-01-15 20:36:41
Jeden problem do rozwiązania, trzy różne koncepcje, Najlepiej jak by na koniec dniówki zrobili sobie synchronizację;) (usunięte przez administratora)
Oddany firmie 2010-02-07 20:04:26
Szanowni Państwo,
Składam serdeczne podziękowania za to, że wspólnie z Wami mogę uczestniczyć w procesie rozwoju firmy Alu-System, będąc jej częścią. Czuje się zaszczycony, że mogę poznać tak wielu wspaniałych ludzi i pracować z nimi.
Pomimo chwil trudnych, głęboko w pamięci tkwią jednak chwile radosne. Jako członek zespołu staram się pracować wydajnie i sumiennie, a zdobyte w trakcie pracy doświadczenia z pewnością przydadzą mi się w dalszej karierze zawodowej.
Dziękuję przełożonym za szansę i zaufanie którymi mnie obdarzyli. Dzięki zaufaniu, wyrozumiałości i serdeczności praca w firmie przynosi mi radość. Jestem dumny, że mogę reprezentować firmę Alu-System
Jeszcze raz serdecznie dziękuję.
Wyrazy szacunku dla Szanownego kierownictwa, oddany pracownik wraz z rodziną.
anonim 2010-03-10 16:25:23
pracowałam w Alu bardzo długo i po 4 latach rozląki z nimi widze ze sie u nich nic nie zmieniło. Pozdrawiam całe szanowne grono prezesów i tych którzy jeszcze tam pracuja.
anonim 2010-03-27 00:02:09
witam
uwazam ze opinie dla firmy sa krzywdzace
mysle ze pewna osoba juz powinna odejsc na emeryture i cala atmosfera by sie tam zmienila
ale pan maciek i jacek nie sa zlymi ludzmi ja przynajmniej nie mialem z nimi zadnego problemu co do wykonywanej pracy ani i zaplaty za nia
pozdrawiam
anonim 2010-04-25 14:34:47
chciałam złożyć CV do pracy w tej firmie, ale nie jestem przekonana po opiniach, które tutaj czytam...jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna? czy to praca na umowę zlecenie?
5
anonim do anonima 2010-05-20 09:44:46
Spróbuj swoich sił bo nic nie tracisz. Dostaniesz pewnie na początek krótką umowę ale jak się sprawdzisz i nie wymiękniesz to masz szansę na dobre wynagrodzenia i z czasem normalną umowę o pracę. NIektórzy uciekają stamtąd do dwóch godzinach ale inni zostają na lata. I tu nikt mi chyba nie zarzuci że ściemniam. Nie jest to zwykły, przeciętny zakład ale przynajmniej zdobędziesz nowe doświadczenie a to się będzie liczyć w przyszłości.
łóś super ktoś 2010-08-25 12:44:39
a ta firma jeszcze istnieje???
aluminium szeleści 2011-02-01 07:49:16
hehehe ach ta młodzież nadajecie na alu a ja tam 5 lat robiłem i se chwaliłem Alu niejednemu zycie uratował..załóż firme to zobaczymy jaki hujny będziesz ,gówno sie znasz a niewiadomo ile bys chciał zarabiac Więcej ruchów a mniej pierdolenia. I kolorowe staną sie szare dni
klient 2013-06-15 10:55:19
Zgadzam się z przedmówcą odnośnie poszanowania pracowników. Sam widzę jak tyrają ich kierowcy, szkoda tylko, że zupełnie nie mają pojęcia o asortymencie który wożą i tu ukłon w kierunku pracodawcy - szkolenia, szkolenia i jeszcze raz szkolenia. Poprzednich dwóch kierowców miało wszystko w jednym palcu i potrafiło przeciąć sprawę braków, jeżeli takowe były, na pniu - jednym telefonem do alu. Braki miałem na drugi dzień kurierem. Ale szacun za realizację zamówień, bywało nawet, że zamówione profile miałem zaraz na drugi dzień z rana, choć to drugi koniec polski.
setka 2014-01-16 20:37:12
Bardzo proszę o kontakt (usunięte przez administratora), potrzebuję pilni kilka informacji o formie
Darek 2014-11-30 22:46:08
nie wierzyłem najpierw w to co pisałeś, że trzeba się logować, ale jednak to prawda, chociaż plus taki że jest zakładka kontakt i tam logować się nie trzeba i jest tam podany adres, telefon i mail, więc z tego warto skorzystać. Swoją drogą dziwne rozwiązanie, bo teraz ludzie raczej "otwierają się" na internet a nie "zamykają"
zobowiązana Ewa 2015-02-05 16:52:07
fajnie że są dane kontaktowe na stronie internetowej, świetna sprawa ale jakoś nie mogę znaleźć informacji o bieżących aktualnych ofertach pracy. czy możecie mi pomóc w tej kwestii i napisać gdzie mogę zdobyć takie informacje? byłabym niezmiernie wdzięczna i zobowiązana za taką super pomoc, pozdrawiam
dewr 2015-02-23 23:52:10
właściwie może ktoś napisac jak przygotować się do rozmowy kwalifikacyjnej u nich,jak wykorzystać swoją szansę i zrobić dobre wrażenie na pracodawcy? o czym pamiętać, jakich pytań się spodziewać, miękkie i twarde kryteria, eliminacja stresu itp. Pomożecie z tym i z kwestią dotyczącą wynagrodzenia dziekuje i pozdrawiam
kobin 2015-03-10 12:33:59
Szukałem w chrzanowie roboty i tak własnie wpadłem na ten Alu System, są partnerem w produkcji stolarki aluminiowej i to właśnie bardzo mnie zainteresowalo,bo do tej pory miałem do czynienia ze stolarką drewnianą, a że chciałbym spróbować coś innego i nowego w życiu żeby nabrać innego doświadczenia to poważnie o tym myślę. Polecacie?
Los 2016-05-13 23:13:38
No wiesz, opinie zawsze są podzielone, generalnie to jest tak, że byli pracownicy prawie zawsze są negatywni, ja uważam, że nie ma co i trzeba się do czegoś takiego przyzwyczaić, tak mi coś chodzi po głowie
Zostaw swoją opinię o Alu System Plus - Chrzanów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Alu System Plus