Alu System Plus

Chrzanów

Opinie o Alu System Plus

Erynia 2009-12-30 18:11
Niestety, muszę zgodzić się z przedmówcami.
Mała firma rodzinna. Właściele potrafili rozkręcić biznes, ale niestety nie mają bladego pojęcia o zarządzaniu. Prezesów (czyt. właścicieli) trzech (pani matka i 2-synów) = 3 różne decyzje, nieprzemyślane zmiany. Wytrzymałam 8 miesięcy.
2
2010-01-06 17:42
Byłam parę lat pracownikiem tej firmy.Myślę że opinie moich poprzedników są krzywdzące dla tej firmy.
Łatwo nie jest,ale szefowie to uczciwi ludzie.Nigdy nie miałam problemów z wypłatą,wszystkie świadczenia były odprowadzane na czas.Odnoszę wrażenie że młodsze pokolenie nie ma żadnego pojęcia o pracy,standardy jakie obowiązują w tej firmie to norma w całej Europie.Mam nadzieję że moja osobista trudna sytuacja się wyjaśni i ponownie będę mogła podjąć pracę w tej firmie.Zachęcam też każdego kto lubi wyzwania do podjęcia tam pracy.
TupTuś 2010-01-15 20:36
Jeden problem do rozwiązania, trzy różne koncepcje, Najlepiej jak by na koniec dniówki zrobili sobie synchronizację;) (usunięte przez administratora)
Oddany firmie 2010-02-07 20:04
Szanowni Państwo,
Składam serdeczne podziękowania za to, że wspólnie z Wami mogę uczestniczyć w procesie rozwoju firmy Alu-System, będąc jej częścią. Czuje się zaszczycony, że mogę poznać tak wielu wspaniałych ludzi i pracować z nimi.
Pomimo chwil trudnych, głęboko w pamięci tkwią jednak chwile radosne. Jako członek zespołu staram się pracować wydajnie i sumiennie, a zdobyte w trakcie pracy doświadczenia z pewnością przydadzą mi się w dalszej karierze zawodowej.
Dziękuję przełożonym za szansę i zaufanie którymi mnie obdarzyli. Dzięki zaufaniu, wyrozumiałości i serdeczności praca w firmie przynosi mi radość. Jestem dumny, że mogę reprezentować firmę Alu-System
Jeszcze raz serdecznie dziękuję.
Wyrazy szacunku dla Szanownego kierownictwa, oddany pracownik wraz z rodziną.
anonim 2010-03-10 16:25
pracowałam w Alu bardzo długo i po 4 latach rozląki z nimi widze ze sie u nich nic nie zmieniło. Pozdrawiam całe szanowne grono prezesów i tych którzy jeszcze tam pracuja.
anonim 2010-03-27 00:02
witam
uwazam ze opinie dla firmy sa krzywdzace
mysle ze pewna osoba juz powinna odejsc na emeryture i cala atmosfera by sie tam zmienila
ale pan maciek i jacek nie sa zlymi ludzmi ja przynajmniej nie mialem z nimi zadnego problemu co do wykonywanej pracy ani i zaplaty za nia
pozdrawiam
anonim 2010-04-25 14:34
chciałam złożyć CV do pracy w tej firmie, ale nie jestem przekonana po opiniach, które tutaj czytam...jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna? czy to praca na umowę zlecenie?
7
anonim do anonima 2010-05-20 09:44
Spróbuj swoich sił bo nic nie tracisz. Dostaniesz pewnie na początek krótką umowę ale jak się sprawdzisz i nie wymiękniesz to masz szansę na dobre wynagrodzenia i z czasem normalną umowę o pracę. NIektórzy uciekają stamtąd do dwóch godzinach ale inni zostają na lata. I tu nikt mi chyba nie zarzuci że ściemniam. Nie jest to zwykły, przeciętny zakład ale przynajmniej zdobędziesz nowe doświadczenie a to się będzie liczyć w przyszłości.
łóś super ktoś 2010-08-25 12:44
a ta firma jeszcze istnieje???
aluminium szeleści 2011-02-01 07:49
hehehe ach ta młodzież nadajecie na alu a ja tam 5 lat robiłem i se chwaliłem Alu niejednemu zycie uratował..załóż firme to zobaczymy jaki hujny będziesz ,gówno sie znasz a niewiadomo ile bys chciał zarabiac Więcej ruchów a mniej pierdolenia. I kolorowe staną sie szare dni
klient 2013-06-15 10:55
Zgadzam się z przedmówcą odnośnie poszanowania pracowników. Sam widzę jak tyrają ich kierowcy, szkoda tylko, że zupełnie nie mają pojęcia o asortymencie który wożą i tu ukłon w kierunku pracodawcy - szkolenia, szkolenia i jeszcze raz szkolenia. Poprzednich dwóch kierowców miało wszystko w jednym palcu i potrafiło przeciąć sprawę braków, jeżeli takowe były, na pniu - jednym telefonem do alu. Braki miałem na drugi dzień kurierem. Ale szacun za realizację zamówień, bywało nawet, że zamówione profile miałem zaraz na drugi dzień z rana, choć to drugi koniec polski.
setka 2014-01-16 20:37
Bardzo proszę o kontakt (usunięte przez administratora), potrzebuję pilni kilka informacji o formie
Darek 2014-11-30 22:46
nie wierzyłem najpierw w to co pisałeś, że trzeba się logować, ale jednak to prawda, chociaż plus taki że jest zakładka kontakt i tam logować się nie trzeba i jest tam podany adres, telefon i mail, więc z tego warto skorzystać. Swoją drogą dziwne rozwiązanie, bo teraz ludzie raczej "otwierają się" na internet a nie "zamykają"
zobowiązana Ewa 2015-02-05 16:52
fajnie że są dane kontaktowe na stronie internetowej, świetna sprawa ale jakoś nie mogę znaleźć informacji o bieżących aktualnych ofertach pracy. czy możecie mi pomóc w tej kwestii i napisać gdzie mogę zdobyć takie informacje? byłabym niezmiernie wdzięczna i zobowiązana za taką super pomoc, pozdrawiam
dewr 2015-02-23 23:52
właściwie może ktoś napisac jak przygotować się do rozmowy kwalifikacyjnej u nich,jak wykorzystać swoją szansę i zrobić dobre wrażenie na pracodawcy? o czym pamiętać, jakich pytań się spodziewać, miękkie i twarde kryteria, eliminacja stresu itp. Pomożecie z tym i z kwestią dotyczącą wynagrodzenia dziekuje i pozdrawiam
kobin 2015-03-10 12:33
Szukałem w chrzanowie roboty i tak własnie wpadłem na ten Alu System, są partnerem w produkcji stolarki aluminiowej i to właśnie bardzo mnie zainteresowalo,bo do tej pory miałem do czynienia ze stolarką drewnianą, a że chciałbym spróbować coś innego i nowego w życiu żeby nabrać innego doświadczenia to poważnie o tym myślę. Polecacie?
Los 2016-05-13 23:13
No wiesz, opinie zawsze są podzielone, generalnie to jest tak, że byli pracownicy prawie zawsze są negatywni, ja uważam, że nie ma co i trzeba się do czegoś takiego przyzwyczaić, tak mi coś chodzi po głowie
Julita 2017-08-02 12:19
Czy Alu System Plus poszukuje nowych pracowników? Czy ktoś może opisać, jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna do tej firmy? Każda informacje będzie pomocna dla osób, które poszukują ciekawych ofert pracy.
Zostaw swoją opinię o Alu System Plus - Chrzanów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Alu System Plus