Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o GAŁA MEBLE

Pracowałeś w firmie GAŁA MEBLE i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
niko - 2013-04-06 19:05:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mata co chcieliśta
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-04-12 22:33:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
meble idą za to coraz lepiej to sie liczy
zdjecie uzytkownika
jurek stekiel - 2013-04-29 18:10:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bardzo jest zle w tej firmie kierowcow musze wysylac na lewo zeby jezdzili pomimo wyjsc ia czasu pracy bardzo mi z tym zle bardzo bym chcial zeby wreszcie Ci ludzie jezdzili normalnie bo inaczej beda zdarzac sie tragedie na drogach. Moj przyjaciel przyplacil to zyciem a drugi najlepsdzy pozbyl sie uprawnien. Jest zle a moze byc jeszcze gorzej [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
aaa - 2013-05-09 08:33:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a co tam ciekawego na tartaku się dzieje :-) oj dzieje się dzieje :-)
zdjecie uzytkownika
Szymon - 2013-05-28 08:42:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak impreza na tartaku.Udana?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-02 14:47:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, szukam pracy w sklepie, najlepiej meblowym. Nigdzie nie mogę znaleźć info, gdzie są rozmieszczone salony tej marki- wie ktoś? kto pracował tam jako sprzedawca i może powiedzieć cokolwiek o warunkach pracy?
zdjecie uzytkownika
olo - 2013-06-08 22:48:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oj tak tak
zdjecie uzytkownika
edek - 2013-06-16 12:34:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystko jest dobrze panowie nie mamy co narzekac. jest bardzo dobrze . firma stara sie jak moze.
zdjecie uzytkownika
maro35 - 2013-06-16 12:49:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zeby nie ta firma to niektorzy na chleb by nie mieli niejednemu zycie uratowala
zdjecie uzytkownika
wielki - 2013-06-16 13:30:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja tez wszedlem teraz popatrzec i co akurat tak sie zlozylo ze w tym samym czasie. Nic ciekawego wszystko stare dzieje firma chyba stoi w miejscu ze nic nowego o Niej nie piszą.Moze to okres stagnacji i końca firmy?
zdjecie uzytkownika
Nina - 2013-06-16 15:40:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lepiej idż sobie gdzie indziej bo tu bardzo dużo wymagają ale od siebie mało dają.
zdjecie uzytkownika
maro - 2013-06-16 15:50:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale swiadczenia socjalne bynajmniej bedziesz mial, co roku impreza w plenerze, co chcesz jeszcze?
zdjecie uzytkownika
alfa - 2013-06-28 10:49:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kolejny kierownik na utrzymaniu żal
zdjecie uzytkownika
Klient - 2013-11-14 08:36:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (40)
Witam, Kupiłem w Gała Meble Zestaw Livia, jestem zachwycony jakością wykonania i przejrzystością instrukcji montaży. Firma ta może stanowić wzór do naśladowania dla innych, dużo większych producentów mebli u, których często występują problemy tak z montażem jaki i jakością elementów, które stara się człowiek zmontować.
zdjecie uzytkownika
alfa - 2013-12-04 09:21:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [Klient - 2013-11-14 08:36:05]:
Panie Klient, a skąd pan wie jak jest w innych firmach bo chyba nie kupuje pan mebli u producentów tylko po to żeby sprawdzić jakość wykonania i przejrzystość instrukcji :-) A co do wzoru naśladowania to najlepiej popytać ludzi którzy tam pracują. Mieli by dużo do powiedzenia
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-03-29 14:44:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jacus bartczak a ty co robiles w kk meble kiedys wieczorm bo mowia ze zmieniasz barwy
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-04-14 23:02:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jacuś szuka pracy
zdjecie uzytkownika
kisiek - 2014-04-30 00:05:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego furiacie, firma Gała Meble to nie Gala Collectione w której kupiłeś meble skórzane. Zanim napiszesz takie bzdury to sprawdź na forum jakiej firmy to piszesz
zdjecie uzytkownika
mikołaj - 2014-05-07 23:53:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak na firme z polskim kapitałem to chyba radzą sobie całkiem dobrze, przynajmniej tak przypuszczam, cztery zakłady produkcyjne, szkoda, że nie rekrutują do Gała meble.
zdjecie uzytkownika
alfa - 2014-05-09 02:13:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mikołaj - 2014-05-07 23:53:55]:
na produkcje zawsze ktos jest potrzebny, tam ratacja non stop
zdjecie uzytkownika
kamil - 2014-06-30 15:00:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba miałes na myśli rotacje, a nie ratacje. Teraz poszukuja technologa konstruktora, może ktos pracuje i poleci pracę w gała meble?
zdjecie uzytkownika
Nici - 2014-07-04 14:19:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe kto pisze te komentarze o super pracy w firmie, przecież to sterta kłamstw. Nikomu nie polecam pracy tam.
zdjecie uzytkownika
kamil - 2014-07-07 22:12:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Nici, to może napisz co takiego się wyrabia w gała meble, bo jednak komentarze powyżej zawieraja jakies argumenty za, a twój jest na tyle ogólny, że mógłby go napisac każdy.
zdjecie uzytkownika
edek - 2014-07-28 21:56:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak tam rakowy dalej tak chodzi jak by miał jaja związane?
zdjecie uzytkownika
XY - 2014-09-13 11:33:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No właśnie .... nad starszymi znęcają się młodsi ...że aż w depresje wpadają... nie mogą sobie poradzić i dochodi do tragedi....tak jak ostani facet się powiesił...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GAŁA MEBLE
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x