Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo GAŁA MEBLE

Opinie o GAŁA MEBLE

Pracowałeś w firmie GAŁA MEBLE i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ŁYSYJACEKHAHAHAH - 2014-11-07 13:01:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
HIT SEZONU NAJWIĘKSZY NIERÓB I ŚCIEMNIACZ ZOSTAŁ MISTRZEM NA OLEŚNICKIEJ NIEDAWNO OPUSZCZAŁ DUŻO DNI BO JEŹDŹIŁ NA MONTAŻĘ TAM NIEJEDNEMU KLIENTOWI OPOWIADAŁ ŻĘ U NAS SĄ BUBLOWATE MEBLE RĄBAŁ OPINIE SZEFOWI ŻE TO PIJAK I NIC SIE NIEINTERESUJĄ ZAKŁADEM A TU PROSZĘ AWANS. NAJWIEKSZA PORAŻKA 2014 ROKU WSZYSCY SIE Z TEGO ŚMIEJĄ ŻEBY AWANSOWAĆ -NIC NIE RÓB GADAJ I SIEDŻ NA TELEFONIE ILE CHCESZ OBGADUJ SZEFOSTWO I ŚMIEJ SIĘ Z KIEROWNICTWA WTEDY AWANSUJESZ.
zdjecie uzytkownika
Dorota - 2014-11-08 23:42:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
To ja wszystkich opisuje.
Pozdrawiam Dorotka. :)
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2014-11-09 13:43:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To ja wszystkich opisuje.
Pozdrawiam Tomek
zdjecie uzytkownika
Adam - 2014-11-13 14:52:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Toja wszystkich opisuje. Pozdrawiam Adam
zdjecie uzytkownika
anna i waldemar - 2014-11-13 18:30:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zdolny młody kierowca czyli ja szukam aktualnie pilnie pracy, do tego chętnie będę robił montaże mebli u klientów. wezmą mnie? moja żona aktualnie też chce iść do gały robić ale szuka bardziej pracy przy biurku, wiecie czy w tej firmie ma teraz szansę coś dostać? będziemy wdzięczni jak napiszecie ile można zarobić
zdjecie uzytkownika
klinent - 2014-11-17 10:01:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Kupiliśmy meble w tej firmie, kompletna pomyłka. Takiej tandety dawno nie widziałam, szkoda że trafiłam to tej firmy. Nie polecam tam zakupów.
zdjecie uzytkownika
Dział Reklamacji - 2014-11-21 13:47:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [klinent - 2014-11-17 10:01:09]:
Witam, Szanowny Kliencie prosimy o złożenie reklamacji, chciałam nadmienić, że nie odnotowaliśmy żadnej reklamacji od klienta indywidualnego od 6 m-c.
zdjecie uzytkownika
welman - 2014-11-27 21:40:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Dział Reklamacji - 2014-11-21 13:47:45]:
i bardzo dobrze , że ludzie z Gała Meble tak szybko potrafią reagować na takie bezsensowne zaczepki. Ja już tak po za tematem samych reklamacji pogadać chciałbym o pracy w tej firmie. Czy w najbliższym czasie istnieje szansa na to , aby się tutaj rekrutować ? będę wdzięczny za wszelką pomoc od Was ;)
zdjecie uzytkownika
daman - 2014-12-12 18:54:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej. co tak nagle ucichlo na forum. napiszcie cos na temat pracy w gała meble.prosze o aktualizację danych, bo nie wiem jak stoi firma, a szukam pracy. wiadomo, wolalbym wiedziec cos od pracownikow wiecej z ich punktu widzenia bo roznie to teraz bywa....wiec jezeli ktos moglby to prosze o info czy warto.
zdjecie uzytkownika
daman - 2014-12-12 18:55:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej. co tak nagle ucichlo na forum. napiszcie cos na temat pracy w gała meble.prosze o aktualizację danych, bo nie wiem jak stoi firma, a szukam pracy. wiadomo, wolalbym wiedziec cos od pracownikow wiecej z ich punktu widzenia bo roznie to teraz bywa....wiec jezeli ktos moglby to prosze o info czy warto.
zdjecie uzytkownika
ixu - 2015-01-20 12:51:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Znowu po 9 godzin tyramy,Dario obiecał premie i jakoś cisza,dostali ci co w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] włażą.Nikt nie chce pracować po 9h ale nikt się odezwie,kiedyś to jeszcze zebrania zrobili i poprosili żeby zostać dłużej,a teraz każą i już.Wydaje się panu panie D ze ludzie nie maja rodzin i domu?tylko po godzinach w pracy zostawać?. Z drugiej strony ludzie ile się będziecie zgadzać na wszystko co wam każą nie długo to będzie normą po 10 godzin robić.
zdjecie uzytkownika
maczo - 2015-01-24 23:57:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie i Panie czas na Dyrektora Sikorę, walki takie robi szkoda że nikt tego nie widzi .
zdjecie uzytkownika
tina - 2015-01-25 00:23:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Reklamowałam meble po 4 miesiącach zakupu i dostałam od pani z reklamacji informację, że to moja wina , że skóra się wyciera i to stwierdziła od razu , ale ,żeby formalności stało się za dość to kogoś przysłali .Potem dostałam pismo a to moja odpowiedź.- Po zapoznaniu się z treścią pisma od was z dnia 06.06.2014, poczułam się urażona i potraktowana przedmiotowo. Zdziwienie moje było tym większe , gdy z pisma waszego dowiedziałam się, iż zmiany powstałe na skórze mogą być następstwem działania czynników zewnętrznych lub stosowania środków czystości za co producent nie może odpowiadać. Wielce zdziwiona treścią pisma, nie potraktowałam sprawy poważnie, bo jak można na odległość wielu kilometrów orzec winę klienta i już na wstępie zgłoszoną reklamację uznać za niezasadną . Stwierdziłam, iż nie będę się denerwować niepotrzebnie i poczekam na pracownika serwisu.
4 lipca zjawił się wasz pracownik , który dokonał oględzin , zrobił zdjęcie i pobrał próbkę skóry. Przekazałam moje uwagi waszemu pracownikowi a mianowicie:
- zmiana na skórze pojawiła się po 3,4 miesiącach sporadycznego używania, nasza wina, że nie zgłosiliśmy wcześniej, ale nie sądziłam, ze to może być takim problemem!
- czynniki zewnętrzne? Przecież fotel przeznaczony jest do siedzenia, bo taka jest jego funkcja
- miejsc przetarcia znajduje się na zszyciu i to właśnie według mojego męża szew jest nieprawidłowo wykonany , bo wyczuwa się zgrubienie a obok na tym samym fotelu szew jest miękki i nic się nie dzieje .
- miejsce uszkodzone znajduje się na wysokości środkowej części uda, a przecież każdy siedzący ma dwie jednakowe nogi!
- fotel wybrałam dla siebie i był z przeznaczeniem dla mnie a ja chodzę w sukienkach[ a nie w ćwiekach na spodniach pod spodem ],
a jeśli nawet to,, na tej wysokości ud [tył] nikt nie nosi kieszeni , nap czy innych rzeczy, które to mogłyby uszkodzić skórę
- oświadczam również z pełną odpowiedzialnością, iż nie używałam żadnych środków czystości, ponieważ nie było takiej potrzeby, jesteśmy ludźmi o nienagannej czystości [ wypoczynek używany przez 2 dorosłe osoby]
Wasz pracownik pobrał kawałek skóry do badania, ale jak chcecie sprawdzić tą sytuację? Przecież na gładkich powierzchniach całego wypoczynku nic się nie dzieje, choć narażona jest na tarcie. Cała powierzchnia siedziska na 3-ce jest bez zarzutu . Na zakończenie chciałam dodać, iż to jest nasz 3 wypoczynek ze skóry i nigdy nie zdecydowalibyśmy się na kolejny, gdybyśmy mieli jakiekolwiek wątpliwości. Nasz poprzedni wypoczynek starzał się z biegiem lat i nie było mowy o przetarciach w jednym miejscu {wypoczynek można zobaczyć , stoi w innym miejscu}. Był to pierwszy i ostatni zakup w tej firmie, miałam pech ,że was wybrałam . Nie polecam , ostrzegę każdego ,przed zakupem drogich mebli i totalnej ignorancji pani do reklamacji.
zdjecie uzytkownika
ktoś z firmy - 2015-01-25 21:16:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tina - 2015-01-25 00:23:11]:
Szanowny Kliencie. Pomyliłeś firmy, kupiłeś meble w Gala Colectione a nie Gała Meble. Nie podukujemy mebli skórzanych - zastanów się zanim napiszesz takie opinie bo krzywdzisz niewinną firmę.
zdjecie uzytkownika
DW - 2015-01-28 19:19:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do pani Tin kobieto co ty robisz o tej porze na forum firmowym i jeszcze nie wierz co piszesz i do kogo jesteś żałosna rozpisałaś się jak na jakimś kazaniu a nie wierz u kogo na forum jesteś jeśli o tej porze nie możesz spać to zmień morze dilera masakra..
zdjecie uzytkownika
andrzej - 2015-01-29 21:21:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Gała jest firmą niewspółczesną wręcz zaściankową a takie firmy jak Fadome wręcz ją rozwalcują i będzie można zaprosić klientów do naleśnikarni Manekin na naleśniki a'la gała - pisze to niezależny obserwator sceny meblarskiej.
zdjecie uzytkownika
amoro - 2015-02-01 00:46:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a kto jr zrobi ????
zdjecie uzytkownika
kkkkkk - 2015-02-01 22:05:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
banda krętaczy i idi.... ta cała G.M istniejecie tylko dzięki pracy innych ludzi
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-02-01 22:09:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dobierzcie si [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Darka - wała za wałem i zastępcy pana Sik..... oni robią robotę , kasa idzie masakra
zdjecie uzytkownika
kupidyn delfin - 2015-02-17 16:55:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
hej pracownik, skoro tak śmiało wypowiadasz się o jakichś przejawach nieuczciwości w firmie to może napiszesz jakikolwiek konkret? masz odwagę albo jakiekolwiek na to dowody? nie pisz proszę takimi ogólnikami bo prestiżu sobie tym nie dodasz a i nie pomożesz np. mi, czyli osobie szaukającej w tej firmie pracy. ktoś powie ile się u nich zarabia?
zdjecie uzytkownika
DOTOWANI Rodzinnie - 2015-02-23 11:19:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Teraz to nawet takie wałki że na targi zabrali gościa który ledwo co chodził[wiadomo rodzinka] żeby tylko godzin sobie nałapał jak ekspozycje budowali jak zjechali to nic przez cały okres targowy nie robili ci z modelarni nawet się śmiali że przychodzą do roboty tylko żeby godzin nałapać cały czas siedzieli w kukułczym gnieździe z kierownikiem F. lub na fajce w kiblu i bajerka zamiast robić tylko ile premii dostaną za targi.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-03-06 18:22:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tina - 2015-01-25 00:23:11]:
Czy to ten Sikora co poszedł do gawina - amg
zdjecie uzytkownika
nim - 2015-04-24 00:48:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie a skąd kto by tam chciał
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-06-13 09:33:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Napiszcie coś konkretnego ofirmie, jest oferta technolog-konstruktor.
Na jakie zarobki można liczyć w waszej firmie?
zdjecie uzytkownika
on2406 - 2015-07-07 21:25:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ogólna masakra na każdym zakładzie...na tartaku pracują w upale po 10 godzin i ciagle malo. Klaudia W. robi sobie co chce bo ma tatusia za plecami, wychodzi o roznych porach, pomiata innymi pracownikami pali w godzinach pracy itd. zatrudniaja na kiepskich warunkach. Kierownik na tartaku wyzywa ludzi jak tylko chce zero szacunku!! w zyiu juz tam nie wroce do pracy
zdjecie uzytkownika
oleśnicka - 2015-07-08 00:00:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
masakra bo taki jest teraz okres na meble więc nie narzekaj
zdjecie uzytkownika
Gigi - 2015-07-23 01:38:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ma się co dziwić teraz w wakacje to najwięcej tego schodzi to produktów też potrzeba bardzo wielu. Nie ma co narzekać, że jest praca bo przyjdzie inny miesiąc i nie będzie tyle pracy i zarobki też będą mniejsze. Wiaomo, że czasem lepiej popracować więcej żeby być zadowolonym. Szaleństwem dla mnie jest narzekanie na za dużą ilośc pracy i pieniedzy.
zdjecie uzytkownika
alfa - 2015-08-05 22:56:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie tak jak w lecie bywa, zamówień oj i jeszcze trochę, ale nie ma co narzekać jest praca, nie to co zimą. Choć na maszynowni kilka osób by się jeszcze zdalo, nie można ogarnąć tak, żeby wszystkie maszyny pracowały tak jak trzeba. Na maszynownie zapraszamy
zdjecie uzytkownika
renata - 2015-08-06 05:09:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam ,kupiłam Wasza sypialnie i mimo pierwszego zauroczenia okazało się w trakcie montażu szafy ,ze prozaicznie proste do montażu szuflady,absolutnie nie pasuja otworami do siebie jakby nie z tej paczki jestem zalamana tyle czasu czekalam na meble teraz pewnie reklamacja i nastepne czekanie potwornosc
zdjecie uzytkownika
:-) - 2015-08-10 18:51:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gigi i alfa macie nasrane w głowach że szok
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-08-14 10:10:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdyby nie bohaterska postawa pracownikow ktorzy nie uciekli podczas pozaru hali ilpea pozar moglby zajac zaklad na olesnickiej zostali i zaczeli polewac woda zeby sie nie zapalilo . dziekujemy wam panowie ja balem sie tam nawet podejsc kierownik kazal uciekac a oni rozwineli waz i zaczeli gasic jeszcze raz dzieki panowie Galy powinni byc wdzieczni ze maja tak oddanych pracownikow.
zdjecie uzytkownika
konrad - 2015-08-22 19:58:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No dobra, był pożar u sąsiadów jak mniemam, ale co takiego dzieje się w gała meble. Firma jest dosyć znana, to myślałem, czy nie poszukać tutaj pracy. Chyba dbają dobrze o ludzi, przecież to znana marka i musi im zależeć na dobrej opinii. Może napisalibyście jak tutaj jest np. z socjalem i tym podobnymi sprawami.
zdjecie uzytkownika
KOnkordia - 2015-09-08 13:16:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Socjalu nie ma za urlop niewykorzystany a dodam że bardzo ciężko go dostać proponują 30 zł.Bałagan panuje nie z tej ziemi na halach młodych pozatrudniali ale nic nie umieją jak zachorujesz to zarobisz najniższą krajowa starczy tylko 1 dzień nieobecności i masz po premii.Za nadgodziny nie ma premii.
zdjecie uzytkownika
lokeren - 2015-09-10 11:29:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracy dużo zarobki mizerne . Na oleśnickiej to najgorzej jak się tam dostaniesz to najlepiej na centra robota bajka i za dobre pieniądze . Oklejarki i wiertarki średnio.Najgorzej na piłach tam się narobisz jak wól a [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zarobisz nikt tam nie chce iść tam to za karę.
zdjecie uzytkownika
skos - 2015-09-21 23:33:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wydaje mi się, że jeśli mówicie, ze jest tam strasznie to troche nie macie racji.. zastanawiam się teraz nad tym jak konkretnie działacie tam, na jakiej zasadzie pracujecie, skoro tylko narzekacie i narzekacie.. przecież jest socjal, sa dodatki na święta i jest wszystko gdzie indziej brakuje takich rzeczy nawet przy meblach.
zdjecie uzytkownika
kijanka - 2015-09-22 14:07:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przyjmują pełno młodych co maja robote głeboko w d...ie a starych pracowników nie szanują jeśli chodzi o wynagrodzenie i jest tego efekt SCM seria royal straty na ponad 40 tysiecy złotych brawo tak trzymać dalej panie Darku.
zdjecie uzytkownika
eldorado - 2015-09-23 14:08:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak to jest racja podwyżki w tym zakładzie skończyły się dawno. o jakim socjalu gadacie paczki za 15zł na święta chipsy i landrynki aż wstyd było to do domu przynieść.Z naszego socjalu korzysta tylko dyrekcja.Młodych naprzyjmowali wolne sobie robią kiedy chcą a o pijaństwie na zakładzie na Oleśnickiej to książkę by można napisać kierownicy dobrze wiedzą kto pije a udają że tego niewidzą.Ogólnie polityka firmy jest taka że wolą żeby odszedł stary pracownik który zna się na robocie zamiast podnieść mu stawkę i przyjąć w jego miejsce 2 nowych z stawką o 50 groszy niższą od gościa który się zwolnił. O wypadkach przez głupie żarty też wsponme.jak się kiedyś dwóch szarpało to jeden został inwalidą do dzisiaj bo złamał nogę w kolanie. ale o czym tu mówić kiedy można dostać nawet pilśnią w głowę i zero interwencji ze strony kierownictwa a na pewno o tym wiedzieli żę to się stało i gościu krwią się zalał na głowie.Pracuję tu niecały rok i szukam pracy gdyż widzę co tu się dzieje jest to firma nieperspektywiczna i niema tu dobrych widoków na awans i lepsze zarobki.Brygadziści to ludzie z problemami alkoholowymi i innymi używkami nie mówie tu o wszystkich dlatego nieraz takie straty są.
zdjecie uzytkownika
Ktos - 2015-09-23 22:34:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Eldorado założę się ze jesteś gamoniem nie dającym sobie w życiu rady i takie głupie pisanie daje ci spełnienie.
zdjecie uzytkownika
skos - 2015-10-22 02:42:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam! szukam u nich pracy na magazynie, ale chyba nie ma ofert, ktoś coś wie moze? dajcie znac jeszcze jak wyglądaja warunki, bo słyszałem, że w miare dobre sa no i jest elastyczny grafik co jest mi bardzo na reke. @Ktoś wydaje mi się, że takie opinie nic nie wnosza - jak coś wiesz to napisz i pomóż innym.
zdjecie uzytkownika
ddd - 2015-12-25 13:10:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [DOTOWANI Rodzinnie - 2015-02-23 11:19:45]:
Cała prawda jest taka że w firmie jesteś zarejstrowany cały czas na najniżej i na czas określony jesteś zarejstrowany najniżej plus premia motywacyjna ale zdaje mi się ze składka emerytalna jest naliczana od podstawy najniższej krajowej pracujesz po godzinach za podstawową stawkę i w soboty premia motywacyjna jest ucieczką od płacenia większych podatków przez firme bo wykazuje się większy dochód pracownika jak by to było naprawdę sprawiedliwe to firma umowę dawała by ewidentną do zarobków pracodawca jest kryty a pracownik bity w tyłek bo jak by nie mieli korzyści to umowa była by normalna od dochodu nie liczą się z pracownikiem wcale będzie biedakiem na emeryturze nie liczą się z kodeksem pracy całkowicie nie wiem jak jest z socjalnym czy odprowadzają składkę jak tak to pracownik z niej nie korzysta a to jest kasa pracowników na trudne wypadki losowe a nie zbierać po pracownikach jest od tego socjalne jak się orientuje jak odprowadzają jest to około 720 zł rocznie od pracownika i przy taki dużym zakładzie są to duże pieniądze jak pracuje 300 osób to jest 200 tyś rocznie na pomoc dla pracowników dlatego tej firmie daleko do normalności dlatego to powinno się zmienić od górnie trzecia umowa na stałe po okresie 5 lat w tym okresie nie ważne ile masz umów a jak nie to jedna umowa nie powinna być dłuższa niż 2 lata daleko tej firmie do standartów pracy to rząd powinien zmienić to jest cała prawda jesteś po prostu tylko robolem dla nich
zdjecie uzytkownika
Logo - 2015-12-27 10:56:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na święta nic nie dali jeszcze kierownik powiedział że ten rok byl bardzo dobry dużo inwestycji i pełno roboty jest a nawet żadnej paczki na święta niezrobili ani żadnych bonów niedali tylko na pychaja swoje kieszenie nie wiem jak takie firmy jak jusk mogą współpracować z takimi oszustami. Pracowników z polski traktują gorzej jak z Ukrainy oni mogą brać sobie wolne kiedy chcą a tu ludzie maja urlop z trzech lat i zakaz brania. Pracownikom z Ukrainy nawet ciuchy robocze dali a polakom nie. A mieszkanie mają z naszego socjalnego zapewnione i jeszcze się lewusom robić nie chce. Takiego dobrego roku w tej firmie jeszcze niebylo robi się około 15 tysięcy kompletów miesięcznie. Ten Dario to totalna porażka tylko obiecuje a mają nas głęboko w du. .ie co to za człowiek kłamca tyramy jeszcze więcej bo kolegom z Ukrainy robić sie niechce nawet dobrego gustu niema bo dla największego paszczura z biura żonę zostawił .
zdjecie uzytkownika
Logo - 2015-12-27 10:57:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Na święta nic nie dali jeszcze kierownik powiedział że ten rok byl bardzo dobry dużo inwestycji i pełno roboty jest a nawet żadnej paczki na święta niezrobili ani żadnych bonów niedali tylko na pychaja swoje kieszenie nie wiem jak takie firmy jak jusk mogą współpracować z takimi oszustami. Pracowników z polski traktują gorzej jak z Ukrainy oni mogą brać sobie wolne kiedy chcą a tu ludzie maja urlop z trzech lat i zakaz brania. Pracownikom z Ukrainy nawet ciuchy robocze dali a polakom nie. A mieszkanie mają z naszego socjalnego zapewnione i jeszcze się lewusom robić nie chce. Takiego dobrego roku w tej firmie jeszcze niebylo robi się około 15 tysięcy kompletów miesięcznie. Ten Dario to totalna porażka tylko obiecuje a mają nas głęboko w du. .ie co to za człowiek kłamca tyramy jeszcze więcej bo kolegom z Ukrainy robić sie niechce nawet dobrego gustu niema bo dla największego paszczura z biura żonę zostawił .
zdjecie uzytkownika
izio - 2015-12-31 15:11:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
domyslam sie ze kazdy by chcial miec cos wiecej niz tylko umowe i srednia krajowa, ale niestety nie wszedzie tak, jest, nalezy sie cieszyc ze te umowe o prace sie ma!
zdjecie uzytkownika
dziadowiec - 2016-01-04 19:30:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mysle ze firma bardziej powinna patrzeć co się dzieje na zakładach. czy tego nikt nie widzi? rzady pana D to jakaś porażka, nic tylko więcej i więcej a nic dla ludzi. zobaczymy przy wypłatach jak będzie się wybielal,o paczkach już nie powiem, zresztą chyba już jego kariera i pani ze zbytu się konczy. najlepiej niech dalej zatrudniają ukraincow to wszystko się rozsypie.
zdjecie uzytkownika
Frodi - 2016-01-05 00:08:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No, umowa o pracę jaką dają to duży plus, zarobki podobno też nie są takie tragiczne, bo przecież średnia krajowa to nie są jakieś małe pieniądze, nie wiem o co wam więc chodzi..
zdjecie uzytkownika
kumulato - 2016-01-06 09:06:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
temperatura na hali 6 stopni
zdjecie uzytkownika
Olesnicka - 2016-01-06 10:03:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fordi nikt u galy nie zarabia średniej krajowej! Jesteśmy bliżej najniższej krajowej.
zdjecie uzytkownika
arielka - 2016-01-07 16:25:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Olesnicka znajoma pracowała jakiś czas temu i nie narzekała. mówiła że umowa o pracę i wypłata zawsze na czas. dobre jest tez to że firma ma tylko polski kapitał czyli wspiera się rodzimą gospodarkę.
zdjecie uzytkownika
Asia - 2016-01-15 14:48:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no właśnie @arielka moja znajoma też nie narzekała, dlatego ja również jestem zdania, że można się tam nieźle zakręcić i nawet dostać super umowę o pracę
zdjecie uzytkownika
xxx - 2016-01-26 16:52:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Asia - 2016-01-15 14:48:06]:
Znajome nie narzekały super praca super umowa i pieniądze to czemu już tam nie pracują

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GAŁA MEBLE

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert