logo GAŁA MEBLE

GAŁA MEBLE

Twardogóra

Opinie o GAŁA MEBLE

ktoś z firmy 2015-01-25 21:16:31
Szanowny Kliencie. Pomyliłeś firmy, kupiłeś meble w Gala Colectione a nie Gała Meble. Nie podukujemy mebli skórzanych - zastanów się zanim napiszesz takie opinie bo krzywdzisz niewinną firmę.
2
DW 2015-01-28 19:19:25
Do pani Tin kobieto co ty robisz o tej porze na forum firmowym i jeszcze nie wierz co piszesz i do kogo jesteś żałosna rozpisałaś się jak na jakimś kazaniu a nie wierz u kogo na forum jesteś jeśli o tej porze nie możesz spać to zmień morze dilera masakra..
andrzej 2015-01-29 21:21:45
Gała jest firmą niewspółczesną wręcz zaściankową a takie firmy jak Fadome wręcz ją rozwalcują i będzie można zaprosić klientów do naleśnikarni Manekin na naleśniki a'la gała - pisze to niezależny obserwator sceny meblarskiej.
3
amoro 2015-02-01 00:46:18
a kto jr zrobi ????
kkkkkk 2015-02-01 22:05:33
banda krętaczy i idi.... ta cała G.M istniejecie tylko dzięki pracy innych ludzi
pracownik 2015-02-01 22:09:11
dobierzcie si [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Darka - wała za wałem i zastępcy pana Sik..... oni robią robotę , kasa idzie masakra
2
DOTOWANI Rodzinnie 2015-02-23 11:19:45
Teraz to nawet takie wałki że na targi zabrali gościa który ledwo co chodził[wiadomo rodzinka] żeby tylko godzin sobie nałapał jak ekspozycje budowali jak zjechali to nic przez cały okres targowy nie robili ci z modelarni nawet się śmiali że przychodzą do roboty tylko żeby godzin nałapać cały czas siedzieli w kukułczym gnieździe z kierownikiem F. lub na fajce w kiblu i bajerka zamiast robić tylko ile premii dostaną za targi.
3
xxx 2015-03-06 18:22:15
Czy to ten Sikora co poszedł do gawina - amg
nim 2015-04-24 00:48:50
nie a skąd kto by tam chciał
1
gość 2015-06-13 09:33:58
Napiszcie coś konkretnego ofirmie, jest oferta technolog-konstruktor.
Na jakie zarobki można liczyć w waszej firmie?
on2406 2015-07-07 21:25:29
ogólna masakra na każdym zakładzie...na tartaku pracują w upale po 10 godzin i ciagle malo. Klaudia W. robi sobie co chce bo ma tatusia za plecami, wychodzi o roznych porach, pomiata innymi pracownikami pali w godzinach pracy itd. zatrudniaja na kiepskich warunkach. Kierownik na tartaku wyzywa ludzi jak tylko chce zero szacunku!! w zyiu juz tam nie wroce do pracy
4
oleśnicka 2015-07-08 00:00:40
masakra bo taki jest teraz okres na meble więc nie narzekaj
alfa 2015-08-05 22:56:23
Dokładnie tak jak w lecie bywa, zamówień oj i jeszcze trochę, ale nie ma co narzekać jest praca, nie to co zimą. Choć na maszynowni kilka osób by się jeszcze zdalo, nie można ogarnąć tak, żeby wszystkie maszyny pracowały tak jak trzeba. Na maszynownie zapraszamy
renata 2015-08-06 05:09:51
witam ,kupiłam Wasza sypialnie i mimo pierwszego zauroczenia okazało się w trakcie montażu szafy ,ze prozaicznie proste do montażu szuflady,absolutnie nie pasuja otworami do siebie jakby nie z tej paczki jestem zalamana tyle czasu czekalam na meble teraz pewnie reklamacja i nastepne czekanie potwornosc
:-) 2015-08-10 18:51:51
Gigi i alfa macie nasrane w głowach że szok
Pracownik 2015-08-14 10:10:35
Gdyby nie bohaterska postawa pracownikow ktorzy nie uciekli podczas pozaru hali ilpea pozar moglby zajac zaklad na olesnickiej zostali i zaczeli polewac woda zeby sie nie zapalilo . dziekujemy wam panowie ja balem sie tam nawet podejsc kierownik kazal uciekac a oni rozwineli waz i zaczeli gasic jeszcze raz dzieki panowie Galy powinni byc wdzieczni ze maja tak oddanych pracownikow.
KOnkordia 2015-09-08 13:16:02
Socjalu nie ma za urlop niewykorzystany a dodam że bardzo ciężko go dostać proponują 30 zł.Bałagan panuje nie z tej ziemi na halach młodych pozatrudniali ale nic nie umieją jak zachorujesz to zarobisz najniższą krajowa starczy tylko 1 dzień nieobecności i masz po premii.Za nadgodziny nie ma premii.
lokeren 2015-09-10 11:29:25
Pracy dużo zarobki mizerne . Na oleśnickiej to najgorzej jak się tam dostaniesz to najlepiej na centra robota bajka i za dobre pieniądze . Oklejarki i wiertarki średnio.Najgorzej na piłach tam się narobisz jak wól a [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zarobisz nikt tam nie chce iść tam to za karę.
kijanka 2015-09-22 14:07:53
Przyjmują pełno młodych co maja robote głeboko w d...ie a starych pracowników nie szanują jeśli chodzi o wynagrodzenie i jest tego efekt SCM seria royal straty na ponad 40 tysiecy złotych brawo tak trzymać dalej panie Darku.
1
eldorado 2015-09-23 14:08:31
Tak to jest racja podwyżki w tym zakładzie skończyły się dawno. o jakim socjalu gadacie paczki za 15zł na święta chipsy i landrynki aż wstyd było to do domu przynieść.Z naszego socjalu korzysta tylko dyrekcja.Młodych naprzyjmowali wolne sobie robią kiedy chcą a o pijaństwie na zakładzie na Oleśnickiej to książkę by można napisać kierownicy dobrze wiedzą kto pije a udają że tego niewidzą.Ogólnie polityka firmy jest taka że wolą żeby odszedł stary pracownik który zna się na robocie zamiast podnieść mu stawkę i przyjąć w jego miejsce 2 nowych z stawką o 50 groszy niższą od gościa który się zwolnił. O wypadkach przez głupie żarty też wsponme.jak się kiedyś dwóch szarpało to jeden został inwalidą do dzisiaj bo złamał nogę w kolanie. ale o czym tu mówić kiedy można dostać nawet pilśnią w głowę i zero interwencji ze strony kierownictwa a na pewno o tym wiedzieli żę to się stało i gościu krwią się zalał na głowie.Pracuję tu niecały rok i szukam pracy gdyż widzę co tu się dzieje jest to firma nieperspektywiczna i niema tu dobrych widoków na awans i lepsze zarobki.Brygadziści to ludzie z problemami alkoholowymi i innymi używkami nie mówie tu o wszystkich dlatego nieraz takie straty są.
2
Ktos 2015-09-23 22:34:06
Eldorado założę się ze jesteś gamoniem nie dającym sobie w życiu rady i takie głupie pisanie daje ci spełnienie.
ddd 2015-12-25 13:10:20
Cała prawda jest taka że w firmie jesteś zarejstrowany cały czas na najniżej i na czas określony jesteś zarejstrowany najniżej plus premia motywacyjna ale zdaje mi się ze składka emerytalna jest naliczana od podstawy najniższej krajowej pracujesz po godzinach za podstawową stawkę i w soboty premia motywacyjna jest ucieczką od płacenia większych podatków przez firme bo wykazuje się większy dochód pracownika jak by to było naprawdę sprawiedliwe to firma umowę dawała by ewidentną do zarobków pracodawca jest kryty a pracownik bity w tyłek bo jak by nie mieli korzyści to umowa była by normalna od dochodu nie liczą się z pracownikiem wcale będzie biedakiem na emeryturze nie liczą się z kodeksem pracy całkowicie nie wiem jak jest z socjalnym czy odprowadzają składkę jak tak to pracownik z niej nie korzysta a to jest kasa pracowników na trudne wypadki losowe a nie zbierać po pracownikach jest od tego socjalne jak się orientuje jak odprowadzają jest to około 720 zł rocznie od pracownika i przy taki dużym zakładzie są to duże pieniądze jak pracuje 300 osób to jest 200 tyś rocznie na pomoc dla pracowników dlatego tej firmie daleko do normalności dlatego to powinno się zmienić od górnie trzecia umowa na stałe po okresie 5 lat w tym okresie nie ważne ile masz umów a jak nie to jedna umowa nie powinna być dłuższa niż 2 lata daleko tej firmie do standartów pracy to rząd powinien zmienić to jest cała prawda jesteś po prostu tylko robolem dla nich
Logo 2015-12-27 10:56:13
Na święta nic nie dali jeszcze kierownik powiedział że ten rok byl bardzo dobry dużo inwestycji i pełno roboty jest a nawet żadnej paczki na święta niezrobili ani żadnych bonów niedali tylko na pychaja swoje kieszenie nie wiem jak takie firmy jak jusk mogą współpracować z takimi oszustami. Pracowników z polski traktują gorzej jak z Ukrainy oni mogą brać sobie wolne kiedy chcą a tu ludzie maja urlop z trzech lat i zakaz brania. Pracownikom z Ukrainy nawet ciuchy robocze dali a polakom nie. A mieszkanie mają z naszego socjalnego zapewnione i jeszcze się lewusom robić nie chce. Takiego dobrego roku w tej firmie jeszcze niebylo robi się około 15 tysięcy kompletów miesięcznie. Ten Dario to totalna porażka tylko obiecuje a mają nas głęboko w du. .ie co to za człowiek kłamca tyramy jeszcze więcej bo kolegom z Ukrainy robić sie niechce nawet dobrego gustu niema bo dla największego paszczura z biura żonę zostawił .
2
Logo 2015-12-27 10:57:02
Na święta nic nie dali jeszcze kierownik powiedział że ten rok byl bardzo dobry dużo inwestycji i pełno roboty jest a nawet żadnej paczki na święta niezrobili ani żadnych bonów niedali tylko na pychaja swoje kieszenie nie wiem jak takie firmy jak jusk mogą współpracować z takimi oszustami. Pracowników z polski traktują gorzej jak z Ukrainy oni mogą brać sobie wolne kiedy chcą a tu ludzie maja urlop z trzech lat i zakaz brania. Pracownikom z Ukrainy nawet ciuchy robocze dali a polakom nie. A mieszkanie mają z naszego socjalnego zapewnione i jeszcze się lewusom robić nie chce. Takiego dobrego roku w tej firmie jeszcze niebylo robi się około 15 tysięcy kompletów miesięcznie. Ten Dario to totalna porażka tylko obiecuje a mają nas głęboko w du. .ie co to za człowiek kłamca tyramy jeszcze więcej bo kolegom z Ukrainy robić sie niechce nawet dobrego gustu niema bo dla największego paszczura z biura żonę zostawił .
2
dziadowiec 2016-01-04 19:30:41
mysle ze firma bardziej powinna patrzeć co się dzieje na zakładach. czy tego nikt nie widzi? rzady pana D to jakaś porażka, nic tylko więcej i więcej a nic dla ludzi. zobaczymy przy wypłatach jak będzie się wybielal,o paczkach już nie powiem, zresztą chyba już jego kariera i pani ze zbytu się konczy. najlepiej niech dalej zatrudniają ukraincow to wszystko się rozsypie.
kumulato 2016-01-06 09:06:41
temperatura na hali 6 stopni
Olesnicka 2016-01-06 10:03:15
Fordi nikt u galy nie zarabia średniej krajowej! Jesteśmy bliżej najniższej krajowej.
xxx 2016-01-26 16:52:25
Znajome nie narzekały super praca super umowa i pieniądze to czemu już tam nie pracują
BobSon 2016-02-19 15:35:07
Witam wszystkich szukajacych pracy u GM. Szczerze nie polecam tego zakładu " dla umyslowo chorych" gdyz po miesiecznym chorobowy spowodowanym wypadkiem wlasnie w pracy dostalem wypowiedzenie... Haha a co do jakosci waszych mebli to ja mam lepszej jakosci drapak dla kota w domu niz te wasze meble. Płyty sa traktowane jak smieci a na dodatek jeszcze przed wyjazdem z Oleśnickiej juz poowa jest rozje... Teraz do Pana Fajkowskiego - nie badz taki cwaniak bo Ci z tylu braknie ... Pozdrawiam cala ekipe GM ...
1
były praconik 2016-02-19 18:37:33
Firma może była super ,ale nie teraz.Teraz jest zaćmo obłuda, kto jest przy korycie ten ma mp. nie jaki kierownik tartaku:) meble na lewo idą żona na akcesoriach malutka taka jak Pan Wołodyjowski kasę trzepie i pan Darek to jest przekręt ( oj co wyrabia masakra ) może szefowie i ich rodzina przejrzy na ocz..............Pan Dyrektor ,to jest gość tyle co on już wyłapał na boku kasy ??
powodzenia dla firmy pozdrawiam pracowników
alfa 2016-02-23 12:55:54
Ale z ciebie był ..uj a nie pracownik. Chodziles z kąta w kąt i poprostu sciemniales na maksa. Nikogo nie sluchales taki indywidualista z ciebie był.
Parara 2016-03-05 22:00:28
Umowa od pierwszego dnia wyplata zawsze na czas tylko szkoda ze ostatnio taka bieda z zarobkami ....
@ja 2016-03-05 23:55:45
Szkoda gadac. W upaly kazali pracowac po 10 godzin a teraz jak zimno i mniej godzin to zamiast zostawic polakow po godzinach to wola ruskich zostawic. Jeszcze troche to tylko oni tam beda pracowac.
hmmm 2016-03-11 17:54:37
szukają kierownika ciekawe ile zarabia i czy da się tam wytrzymać
On 2016-03-11 20:30:47
Jakiego znowu kierownika. Dopiero co jednego przyjeli po co kolejny? Moim zdaniem wszedzie da sie wytrzymac tylko trzeba chciec a co do zarobkow to pewnie w miare
xxx 2016-03-15 19:06:35
dzwonili tylko o kasie nic nie mowili i czy auto oferują ,na stanowisko kierownik (poganiacz niewolników)
karara 2016-03-21 16:56:53
Aktualnie jest poszukiwany kierownik produkcji. Możecie powiedzieć coś więcej na temat tego stanowiska? Duża rotacja, jakie obowiązki?
Mmm 2016-04-02 22:24:46
Pracy coraz mniej a dalej sciagaja tych ukraincow. Niedlugo w firmie polakow nie bedzie. Zawsze wielka tajemnica do kiedy pracujemy. Czyzby wszystko zmierzalo ku upadlosci?
Mmm 2016-04-03 21:36:27
No faktycznie nic nie ma zlego ale dlaczego polacy nie maja mozliwosci pracy w wiekszych ilosciach godzin a oni robia czasami nawet 2 zmiany? Polak wole a ukrainiec do roboty. ludzie w koncu zaczna sie zwalniac bo ile mozna robic za takie pieniadze
ok 2016-04-08 15:57:45
Wybrali tego kierownika ,czy strtować?
były praconik 2016-05-03 17:13:40
Firma to jedna wielka ściema , kierownicy po podstawówkach zero przygotowania ale kierownik( raczej wazelina) kradną meble na lewo idą ale jest ok bo kto to pilnuje ???
2
? 2016-06-10 12:41:16
A możecie wytłumaczyć co znaczy to "głębokie gardło" Czy to jakaś przypadłość na którą cierpią niektóre osoby pracujące w tej firmie?
11
Maly 2016-08-27 09:39:50
Nie wie ktoś czy można u was kupić płyty odpadowe na szkielety ? Jak tak to za ile?
Tomek 2016-10-10 19:59:44
Czy ktoś wie co się dzieje że pani sprzątajaca na Olesnickiej nie sprzata fcale ? Wszedzie jest brud i masakra, i w kibelkach i na stołówce. Pani zamiast sprzatnac to gada na strózówce ciagle
czyż 2016-10-10 22:45:42
Dobrze by się było załapać, bo pewnie premia się normalnie trafia do podstawy co znacznie urozmaica teraz zatrudnienie, ale czy wypłata jest terminowa?
klijent 2016-11-09 23:24:00
Dwa miesiące czekam na szafki kuchenne miało być do 4 tygodni słyszę co raz inne tłumaczenie. Włosy dęba stają po przeczytaniu tego forum. wytrzymam do następnego tygodnia a potem żegnam!!!
Zawiedziony 2016-11-13 11:44:42
A , dlaczego klienci nie reklamują ? Bo jak reklamacje rozpatrywane są trzy tygodnie i dłużej to wybacz ,... . Ja wolałem zawołać stolarza , a on zrobił fachowe poprawki i retusze niezbędne , aby te Wasze "meble" mogły jakoś wyglądać i funkcjonować ! Żenada , że nie najtańsze meble są tak słabej jakości !
Ala 2016-12-04 12:43:15
Zakupilismy meble Royal kilka miesięcy temu. Wyglądają super, trafiły w nasz gust i robią klimat. Jednak na tym się kończy pozytywna opinia. Meble są słabej jakości, na krzesłach po krótkim czasie zaczęła przecierac się farba. Natomiast na półkach boję się kłaść cięższe przedmioty, żeby ich nie zarwac.. Cóż, cena nie była wygórowana, spodziewaliśmy się, że nie będą to meble na długie lata, ale bez przesady... meble nadają się tylko jako atrapy, żeby stały i ładnie wyglądały...
Klijent 2016-12-10 21:57:20
Robią meble z najtańszej płyty TANDETA!!! Towar zapakowany nieźle ale na paletach do utylizacji co grozi w transporcie zwłaszcza kurierem uszkodzeniami !!! Przełknąłem te niedoróbki, jak długo szafki wytrzymają? nie wiem. drugi raz bym nie kupił!!!
kLIJENT 2016-12-10 22:02:56
Jak się czeka dwa-trzy razy dłużej to jak przejdą to ręce się składa i ALLELUJA!
Zostaw swoją opinię o GAŁA MEBLE - Twardogóra
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GAŁA MEBLE