Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o GAŁA MEBLE

Pracowałeś w firmie GAŁA MEBLE i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-04-14 23:02:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jacuś szuka pracy
zdjecie uzytkownika
kisiek - 2014-04-30 00:05:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego furiacie, firma Gała Meble to nie Gala Collectione w której kupiłeś meble skórzane. Zanim napiszesz takie bzdury to sprawdź na forum jakiej firmy to piszesz
zdjecie uzytkownika
mikołaj - 2014-05-07 23:53:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak na firme z polskim kapitałem to chyba radzą sobie całkiem dobrze, przynajmniej tak przypuszczam, cztery zakłady produkcyjne, szkoda, że nie rekrutują do Gała meble.
zdjecie uzytkownika
alfa - 2014-05-09 02:13:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mikołaj - 2014-05-07 23:53:55]:
na produkcje zawsze ktos jest potrzebny, tam ratacja non stop
zdjecie uzytkownika
kamil - 2014-06-30 15:00:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba miałes na myśli rotacje, a nie ratacje. Teraz poszukuja technologa konstruktora, może ktos pracuje i poleci pracę w gała meble?
zdjecie uzytkownika
Nici - 2014-07-04 14:19:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ciekawe kto pisze te komentarze o super pracy w firmie, przecież to sterta kłamstw. Nikomu nie polecam pracy tam.
zdjecie uzytkownika
kamil - 2014-07-07 22:12:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@Nici, to może napisz co takiego się wyrabia w gała meble, bo jednak komentarze powyżej zawieraja jakies argumenty za, a twój jest na tyle ogólny, że mógłby go napisac każdy.
zdjecie uzytkownika
edek - 2014-07-28 21:56:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak tam rakowy dalej tak chodzi jak by miał jaja związane?
zdjecie uzytkownika
XY - 2014-09-13 11:33:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No właśnie .... nad starszymi znęcają się młodsi ...że aż w depresje wpadają... nie mogą sobie poradzić i dochodi do tragedi....tak jak ostani facet się powiesił...
zdjecie uzytkownika
mwks - 2014-09-15 12:39:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [XY - 2014-09-13 11:33:36]:
Kto taki się powiesił ???
zdjecie uzytkownika
kamil - 2014-09-15 12:55:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mwks - 2014-09-15 12:39:03]:
No kto nie słyszałeś Kazik . niech spoczywa w spokoju.
zdjecie uzytkownika
mwks - 2014-09-17 10:17:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kamil - 2014-09-15 12:55:29]:
jaki Kazik ?? kiedy
zdjecie uzytkownika
laki - 2014-09-22 19:23:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jesli stała się taka tragedia to szkoda, ale nie jest to powód do obarczania wina gała meble... Ludzie maja problemy na różnych płaszczyznach życia, życie zawodowe to nie wszystko. Zresztą w takich sytuacjach w ogóle nie powinno sie rozważać co było powodem, to nikomu nic nie pomoże. Jedyne co, to być uważniejszym na przyszłość i dawac innym pracownikom wsparcie, co by atmosfera była lepsza.
zdjecie uzytkownika
mwks - 2014-10-06 13:03:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bo co niektórzy już chyba zapomnieli że jeszcze nie tak dawno pracowali jak inni na hali, ale od władzy jaką się dostało w głowie się poprzewracało
zdjecie uzytkownika
Iga - 2014-10-08 17:59:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gała Meble Sp. z o.o. to firma posiadająca 100% polskiego kapitału. Firma działa na rynku polskim i zagranicznym. Gała Meble to cztery zakłady produkcyjne, z czego trzy mieszczą się w Twardogórze. Oferta Gała Meble to przede wszystkim meble pokojowe; meblościanki, meble sytemowe, meble kuchenne, szafy, komody.
zdjecie uzytkownika
ŁYSYJACEKHAHAHAH - 2014-11-07 13:01:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
HIT SEZONU NAJWIĘKSZY NIERÓB I ŚCIEMNIACZ ZOSTAŁ MISTRZEM NA OLEŚNICKIEJ NIEDAWNO OPUSZCZAŁ DUŻO DNI BO JEŹDŹIŁ NA MONTAŻĘ TAM NIEJEDNEMU KLIENTOWI OPOWIADAŁ ŻĘ U NAS SĄ BUBLOWATE MEBLE RĄBAŁ OPINIE SZEFOWI ŻE TO PIJAK I NIC SIE NIEINTERESUJĄ ZAKŁADEM A TU PROSZĘ AWANS. NAJWIEKSZA PORAŻKA 2014 ROKU WSZYSCY SIE Z TEGO ŚMIEJĄ ŻEBY AWANSOWAĆ -NIC NIE RÓB GADAJ I SIEDŻ NA TELEFONIE ILE CHCESZ OBGADUJ SZEFOSTWO I ŚMIEJ SIĘ Z KIEROWNICTWA WTEDY AWANSUJESZ.
zdjecie uzytkownika
Dorota - 2014-11-08 23:42:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
To ja wszystkich opisuje.
Pozdrawiam Dorotka. :)
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2014-11-09 13:43:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To ja wszystkich opisuje.
Pozdrawiam Tomek
zdjecie uzytkownika
Adam - 2014-11-13 14:52:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Toja wszystkich opisuje. Pozdrawiam Adam
zdjecie uzytkownika
anna i waldemar - 2014-11-13 18:30:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zdolny młody kierowca czyli ja szukam aktualnie pilnie pracy, do tego chętnie będę robił montaże mebli u klientów. wezmą mnie? moja żona aktualnie też chce iść do gały robić ale szuka bardziej pracy przy biurku, wiecie czy w tej firmie ma teraz szansę coś dostać? będziemy wdzięczni jak napiszecie ile można zarobić
zdjecie uzytkownika
klinent - 2014-11-17 10:01:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Kupiliśmy meble w tej firmie, kompletna pomyłka. Takiej tandety dawno nie widziałam, szkoda że trafiłam to tej firmy. Nie polecam tam zakupów.
zdjecie uzytkownika
Dział Reklamacji - 2014-11-21 13:47:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [klinent - 2014-11-17 10:01:09]:
Witam, Szanowny Kliencie prosimy o złożenie reklamacji, chciałam nadmienić, że nie odnotowaliśmy żadnej reklamacji od klienta indywidualnego od 6 m-c.
zdjecie uzytkownika
welman - 2014-11-27 21:40:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Dział Reklamacji - 2014-11-21 13:47:45]:
i bardzo dobrze , że ludzie z Gała Meble tak szybko potrafią reagować na takie bezsensowne zaczepki. Ja już tak po za tematem samych reklamacji pogadać chciałbym o pracy w tej firmie. Czy w najbliższym czasie istnieje szansa na to , aby się tutaj rekrutować ? będę wdzięczny za wszelką pomoc od Was ;)
zdjecie uzytkownika
daman - 2014-12-12 18:54:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej. co tak nagle ucichlo na forum. napiszcie cos na temat pracy w gała meble.prosze o aktualizację danych, bo nie wiem jak stoi firma, a szukam pracy. wiadomo, wolalbym wiedziec cos od pracownikow wiecej z ich punktu widzenia bo roznie to teraz bywa....wiec jezeli ktos moglby to prosze o info czy warto.
zdjecie uzytkownika
daman - 2014-12-12 18:55:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej. co tak nagle ucichlo na forum. napiszcie cos na temat pracy w gała meble.prosze o aktualizację danych, bo nie wiem jak stoi firma, a szukam pracy. wiadomo, wolalbym wiedziec cos od pracownikow wiecej z ich punktu widzenia bo roznie to teraz bywa....wiec jezeli ktos moglby to prosze o info czy warto.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GAŁA MEBLE
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy GAŁA MEBLE ?
Zadaj pytanie
x