Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo GAŁA MEBLE

Opinie o GAŁA MEBLE

Pracowałeś w firmie GAŁA MEBLE i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Tomek - 2014-11-09 13:43:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To ja wszystkich opisuje.
Pozdrawiam Tomek
zdjecie uzytkownika
Adam - 2014-11-13 14:52:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Toja wszystkich opisuje. Pozdrawiam Adam
zdjecie uzytkownika
anna i waldemar - 2014-11-13 18:30:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zdolny młody kierowca czyli ja szukam aktualnie pilnie pracy, do tego chętnie będę robił montaże mebli u klientów. wezmą mnie? moja żona aktualnie też chce iść do gały robić ale szuka bardziej pracy przy biurku, wiecie czy w tej firmie ma teraz szansę coś dostać? będziemy wdzięczni jak napiszecie ile można zarobić
zdjecie uzytkownika
klinent - 2014-11-17 10:01:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Kupiliśmy meble w tej firmie, kompletna pomyłka. Takiej tandety dawno nie widziałam, szkoda że trafiłam to tej firmy. Nie polecam tam zakupów.
zdjecie uzytkownika
Dział Reklamacji - 2014-11-21 13:47:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [klinent - 2014-11-17 10:01:09]:
Witam, Szanowny Kliencie prosimy o złożenie reklamacji, chciałam nadmienić, że nie odnotowaliśmy żadnej reklamacji od klienta indywidualnego od 6 m-c.
zdjecie uzytkownika
welman - 2014-11-27 21:40:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Dział Reklamacji - 2014-11-21 13:47:45]:
i bardzo dobrze , że ludzie z Gała Meble tak szybko potrafią reagować na takie bezsensowne zaczepki. Ja już tak po za tematem samych reklamacji pogadać chciałbym o pracy w tej firmie. Czy w najbliższym czasie istnieje szansa na to , aby się tutaj rekrutować ? będę wdzięczny za wszelką pomoc od Was ;)
zdjecie uzytkownika
daman - 2014-12-12 18:54:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej. co tak nagle ucichlo na forum. napiszcie cos na temat pracy w gała meble.prosze o aktualizację danych, bo nie wiem jak stoi firma, a szukam pracy. wiadomo, wolalbym wiedziec cos od pracownikow wiecej z ich punktu widzenia bo roznie to teraz bywa....wiec jezeli ktos moglby to prosze o info czy warto.
zdjecie uzytkownika
daman - 2014-12-12 18:55:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej. co tak nagle ucichlo na forum. napiszcie cos na temat pracy w gała meble.prosze o aktualizację danych, bo nie wiem jak stoi firma, a szukam pracy. wiadomo, wolalbym wiedziec cos od pracownikow wiecej z ich punktu widzenia bo roznie to teraz bywa....wiec jezeli ktos moglby to prosze o info czy warto.
zdjecie uzytkownika
ixu - 2015-01-20 12:51:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Znowu po 9 godzin tyramy,Dario obiecał premie i jakoś cisza,dostali ci co w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] włażą.Nikt nie chce pracować po 9h ale nikt się odezwie,kiedyś to jeszcze zebrania zrobili i poprosili żeby zostać dłużej,a teraz każą i już.Wydaje się panu panie D ze ludzie nie maja rodzin i domu?tylko po godzinach w pracy zostawać?. Z drugiej strony ludzie ile się będziecie zgadzać na wszystko co wam każą nie długo to będzie normą po 10 godzin robić.
zdjecie uzytkownika
maczo - 2015-01-24 23:57:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie i Panie czas na Dyrektora Sikorę, walki takie robi szkoda że nikt tego nie widzi .
zdjecie uzytkownika
tina - 2015-01-25 00:23:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Reklamowałam meble po 4 miesiącach zakupu i dostałam od pani z reklamacji informację, że to moja wina , że skóra się wyciera i to stwierdziła od razu , ale ,żeby formalności stało się za dość to kogoś przysłali .Potem dostałam pismo a to moja odpowiedź.- Po zapoznaniu się z treścią pisma od was z dnia 06.06.2014, poczułam się urażona i potraktowana przedmiotowo. Zdziwienie moje było tym większe , gdy z pisma waszego dowiedziałam się, iż zmiany powstałe na skórze mogą być następstwem działania czynników zewnętrznych lub stosowania środków czystości za co producent nie może odpowiadać. Wielce zdziwiona treścią pisma, nie potraktowałam sprawy poważnie, bo jak można na odległość wielu kilometrów orzec winę klienta i już na wstępie zgłoszoną reklamację uznać za niezasadną . Stwierdziłam, iż nie będę się denerwować niepotrzebnie i poczekam na pracownika serwisu.
4 lipca zjawił się wasz pracownik , który dokonał oględzin , zrobił zdjęcie i pobrał próbkę skóry. Przekazałam moje uwagi waszemu pracownikowi a mianowicie:
- zmiana na skórze pojawiła się po 3,4 miesiącach sporadycznego używania, nasza wina, że nie zgłosiliśmy wcześniej, ale nie sądziłam, ze to może być takim problemem!
- czynniki zewnętrzne? Przecież fotel przeznaczony jest do siedzenia, bo taka jest jego funkcja
- miejsc przetarcia znajduje się na zszyciu i to właśnie według mojego męża szew jest nieprawidłowo wykonany , bo wyczuwa się zgrubienie a obok na tym samym fotelu szew jest miękki i nic się nie dzieje .
- miejsce uszkodzone znajduje się na wysokości środkowej części uda, a przecież każdy siedzący ma dwie jednakowe nogi!
- fotel wybrałam dla siebie i był z przeznaczeniem dla mnie a ja chodzę w sukienkach[ a nie w ćwiekach na spodniach pod spodem ],
a jeśli nawet to,, na tej wysokości ud [tył] nikt nie nosi kieszeni , nap czy innych rzeczy, które to mogłyby uszkodzić skórę
- oświadczam również z pełną odpowiedzialnością, iż nie używałam żadnych środków czystości, ponieważ nie było takiej potrzeby, jesteśmy ludźmi o nienagannej czystości [ wypoczynek używany przez 2 dorosłe osoby]
Wasz pracownik pobrał kawałek skóry do badania, ale jak chcecie sprawdzić tą sytuację? Przecież na gładkich powierzchniach całego wypoczynku nic się nie dzieje, choć narażona jest na tarcie. Cała powierzchnia siedziska na 3-ce jest bez zarzutu . Na zakończenie chciałam dodać, iż to jest nasz 3 wypoczynek ze skóry i nigdy nie zdecydowalibyśmy się na kolejny, gdybyśmy mieli jakiekolwiek wątpliwości. Nasz poprzedni wypoczynek starzał się z biegiem lat i nie było mowy o przetarciach w jednym miejscu {wypoczynek można zobaczyć , stoi w innym miejscu}. Był to pierwszy i ostatni zakup w tej firmie, miałam pech ,że was wybrałam . Nie polecam , ostrzegę każdego ,przed zakupem drogich mebli i totalnej ignorancji pani do reklamacji.
zdjecie uzytkownika
ktoś z firmy - 2015-01-25 21:16:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tina - 2015-01-25 00:23:11]:
Szanowny Kliencie. Pomyliłeś firmy, kupiłeś meble w Gala Colectione a nie Gała Meble. Nie podukujemy mebli skórzanych - zastanów się zanim napiszesz takie opinie bo krzywdzisz niewinną firmę.
zdjecie uzytkownika
DW - 2015-01-28 19:19:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do pani Tin kobieto co ty robisz o tej porze na forum firmowym i jeszcze nie wierz co piszesz i do kogo jesteś żałosna rozpisałaś się jak na jakimś kazaniu a nie wierz u kogo na forum jesteś jeśli o tej porze nie możesz spać to zmień morze dilera masakra..
zdjecie uzytkownika
andrzej - 2015-01-29 21:21:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Gała jest firmą niewspółczesną wręcz zaściankową a takie firmy jak Fadome wręcz ją rozwalcują i będzie można zaprosić klientów do naleśnikarni Manekin na naleśniki a'la gała - pisze to niezależny obserwator sceny meblarskiej.
zdjecie uzytkownika
amoro - 2015-02-01 00:46:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a kto jr zrobi ????
zdjecie uzytkownika
kkkkkk - 2015-02-01 22:05:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
banda krętaczy i idi.... ta cała G.M istniejecie tylko dzięki pracy innych ludzi
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-02-01 22:09:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dobierzcie si [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Darka - wała za wałem i zastępcy pana Sik..... oni robią robotę , kasa idzie masakra
zdjecie uzytkownika
kupidyn delfin - 2015-02-17 16:55:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
hej pracownik, skoro tak śmiało wypowiadasz się o jakichś przejawach nieuczciwości w firmie to może napiszesz jakikolwiek konkret? masz odwagę albo jakiekolwiek na to dowody? nie pisz proszę takimi ogólnikami bo prestiżu sobie tym nie dodasz a i nie pomożesz np. mi, czyli osobie szaukającej w tej firmie pracy. ktoś powie ile się u nich zarabia?
zdjecie uzytkownika
DOTOWANI Rodzinnie - 2015-02-23 11:19:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Teraz to nawet takie wałki że na targi zabrali gościa który ledwo co chodził[wiadomo rodzinka] żeby tylko godzin sobie nałapał jak ekspozycje budowali jak zjechali to nic przez cały okres targowy nie robili ci z modelarni nawet się śmiali że przychodzą do roboty tylko żeby godzin nałapać cały czas siedzieli w kukułczym gnieździe z kierownikiem F. lub na fajce w kiblu i bajerka zamiast robić tylko ile premii dostaną za targi.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-03-06 18:22:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tina - 2015-01-25 00:23:11]:
Czy to ten Sikora co poszedł do gawina - amg
zdjecie uzytkownika
nim - 2015-04-24 00:48:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie a skąd kto by tam chciał
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-06-13 09:33:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Napiszcie coś konkretnego ofirmie, jest oferta technolog-konstruktor.
Na jakie zarobki można liczyć w waszej firmie?
zdjecie uzytkownika
on2406 - 2015-07-07 21:25:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ogólna masakra na każdym zakładzie...na tartaku pracują w upale po 10 godzin i ciagle malo. Klaudia W. robi sobie co chce bo ma tatusia za plecami, wychodzi o roznych porach, pomiata innymi pracownikami pali w godzinach pracy itd. zatrudniaja na kiepskich warunkach. Kierownik na tartaku wyzywa ludzi jak tylko chce zero szacunku!! w zyiu juz tam nie wroce do pracy
zdjecie uzytkownika
oleśnicka - 2015-07-08 00:00:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
masakra bo taki jest teraz okres na meble więc nie narzekaj
zdjecie uzytkownika
Gigi - 2015-07-23 01:38:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ma się co dziwić teraz w wakacje to najwięcej tego schodzi to produktów też potrzeba bardzo wielu. Nie ma co narzekać, że jest praca bo przyjdzie inny miesiąc i nie będzie tyle pracy i zarobki też będą mniejsze. Wiaomo, że czasem lepiej popracować więcej żeby być zadowolonym. Szaleństwem dla mnie jest narzekanie na za dużą ilośc pracy i pieniedzy.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GAŁA MEBLE

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy GAŁA MEBLE ?
Zadaj pytanie
alert