Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo GAŁA MEBLE

Opinie o GAŁA MEBLE

Pracowałeś w firmie GAŁA MEBLE i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
on2406 - 2015-07-07 21:25:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ogólna masakra na każdym zakładzie...na tartaku pracują w upale po 10 godzin i ciagle malo. Klaudia W. robi sobie co chce bo ma tatusia za plecami, wychodzi o roznych porach, pomiata innymi pracownikami pali w godzinach pracy itd. zatrudniaja na kiepskich warunkach. Kierownik na tartaku wyzywa ludzi jak tylko chce zero szacunku!! w zyiu juz tam nie wroce do pracy
zdjecie uzytkownika
oleśnicka - 2015-07-08 00:00:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
masakra bo taki jest teraz okres na meble więc nie narzekaj
zdjecie uzytkownika
Gigi - 2015-07-23 01:38:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ma się co dziwić teraz w wakacje to najwięcej tego schodzi to produktów też potrzeba bardzo wielu. Nie ma co narzekać, że jest praca bo przyjdzie inny miesiąc i nie będzie tyle pracy i zarobki też będą mniejsze. Wiaomo, że czasem lepiej popracować więcej żeby być zadowolonym. Szaleństwem dla mnie jest narzekanie na za dużą ilośc pracy i pieniedzy.
zdjecie uzytkownika
alfa - 2015-08-05 22:56:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie tak jak w lecie bywa, zamówień oj i jeszcze trochę, ale nie ma co narzekać jest praca, nie to co zimą. Choć na maszynowni kilka osób by się jeszcze zdalo, nie można ogarnąć tak, żeby wszystkie maszyny pracowały tak jak trzeba. Na maszynownie zapraszamy
zdjecie uzytkownika
renata - 2015-08-06 05:09:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam ,kupiłam Wasza sypialnie i mimo pierwszego zauroczenia okazało się w trakcie montażu szafy ,ze prozaicznie proste do montażu szuflady,absolutnie nie pasuja otworami do siebie jakby nie z tej paczki jestem zalamana tyle czasu czekalam na meble teraz pewnie reklamacja i nastepne czekanie potwornosc
zdjecie uzytkownika
:-) - 2015-08-10 18:51:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gigi i alfa macie nasrane w głowach że szok
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-08-14 10:10:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdyby nie bohaterska postawa pracownikow ktorzy nie uciekli podczas pozaru hali ilpea pozar moglby zajac zaklad na olesnickiej zostali i zaczeli polewac woda zeby sie nie zapalilo . dziekujemy wam panowie ja balem sie tam nawet podejsc kierownik kazal uciekac a oni rozwineli waz i zaczeli gasic jeszcze raz dzieki panowie Galy powinni byc wdzieczni ze maja tak oddanych pracownikow.
zdjecie uzytkownika
konrad - 2015-08-22 19:58:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No dobra, był pożar u sąsiadów jak mniemam, ale co takiego dzieje się w gała meble. Firma jest dosyć znana, to myślałem, czy nie poszukać tutaj pracy. Chyba dbają dobrze o ludzi, przecież to znana marka i musi im zależeć na dobrej opinii. Może napisalibyście jak tutaj jest np. z socjalem i tym podobnymi sprawami.
zdjecie uzytkownika
KOnkordia - 2015-09-08 13:16:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Socjalu nie ma za urlop niewykorzystany a dodam że bardzo ciężko go dostać proponują 30 zł.Bałagan panuje nie z tej ziemi na halach młodych pozatrudniali ale nic nie umieją jak zachorujesz to zarobisz najniższą krajowa starczy tylko 1 dzień nieobecności i masz po premii.Za nadgodziny nie ma premii.
zdjecie uzytkownika
lokeren - 2015-09-10 11:29:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracy dużo zarobki mizerne . Na oleśnickiej to najgorzej jak się tam dostaniesz to najlepiej na centra robota bajka i za dobre pieniądze . Oklejarki i wiertarki średnio.Najgorzej na piłach tam się narobisz jak wól a [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zarobisz nikt tam nie chce iść tam to za karę.
zdjecie uzytkownika
skos - 2015-09-21 23:33:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wydaje mi się, że jeśli mówicie, ze jest tam strasznie to troche nie macie racji.. zastanawiam się teraz nad tym jak konkretnie działacie tam, na jakiej zasadzie pracujecie, skoro tylko narzekacie i narzekacie.. przecież jest socjal, sa dodatki na święta i jest wszystko gdzie indziej brakuje takich rzeczy nawet przy meblach.
zdjecie uzytkownika
kijanka - 2015-09-22 14:07:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przyjmują pełno młodych co maja robote głeboko w d...ie a starych pracowników nie szanują jeśli chodzi o wynagrodzenie i jest tego efekt SCM seria royal straty na ponad 40 tysiecy złotych brawo tak trzymać dalej panie Darku.
zdjecie uzytkownika
eldorado - 2015-09-23 14:08:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak to jest racja podwyżki w tym zakładzie skończyły się dawno. o jakim socjalu gadacie paczki za 15zł na święta chipsy i landrynki aż wstyd było to do domu przynieść.Z naszego socjalu korzysta tylko dyrekcja.Młodych naprzyjmowali wolne sobie robią kiedy chcą a o pijaństwie na zakładzie na Oleśnickiej to książkę by można napisać kierownicy dobrze wiedzą kto pije a udają że tego niewidzą.Ogólnie polityka firmy jest taka że wolą żeby odszedł stary pracownik który zna się na robocie zamiast podnieść mu stawkę i przyjąć w jego miejsce 2 nowych z stawką o 50 groszy niższą od gościa który się zwolnił. O wypadkach przez głupie żarty też wsponme.jak się kiedyś dwóch szarpało to jeden został inwalidą do dzisiaj bo złamał nogę w kolanie. ale o czym tu mówić kiedy można dostać nawet pilśnią w głowę i zero interwencji ze strony kierownictwa a na pewno o tym wiedzieli żę to się stało i gościu krwią się zalał na głowie.Pracuję tu niecały rok i szukam pracy gdyż widzę co tu się dzieje jest to firma nieperspektywiczna i niema tu dobrych widoków na awans i lepsze zarobki.Brygadziści to ludzie z problemami alkoholowymi i innymi używkami nie mówie tu o wszystkich dlatego nieraz takie straty są.
zdjecie uzytkownika
Ktos - 2015-09-23 22:34:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Eldorado założę się ze jesteś gamoniem nie dającym sobie w życiu rady i takie głupie pisanie daje ci spełnienie.
zdjecie uzytkownika
skos - 2015-10-22 02:42:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam! szukam u nich pracy na magazynie, ale chyba nie ma ofert, ktoś coś wie moze? dajcie znac jeszcze jak wyglądaja warunki, bo słyszałem, że w miare dobre sa no i jest elastyczny grafik co jest mi bardzo na reke. @Ktoś wydaje mi się, że takie opinie nic nie wnosza - jak coś wiesz to napisz i pomóż innym.
zdjecie uzytkownika
ddd - 2015-12-25 13:10:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [DOTOWANI Rodzinnie - 2015-02-23 11:19:45]:
Cała prawda jest taka że w firmie jesteś zarejstrowany cały czas na najniżej i na czas określony jesteś zarejstrowany najniżej plus premia motywacyjna ale zdaje mi się ze składka emerytalna jest naliczana od podstawy najniższej krajowej pracujesz po godzinach za podstawową stawkę i w soboty premia motywacyjna jest ucieczką od płacenia większych podatków przez firme bo wykazuje się większy dochód pracownika jak by to było naprawdę sprawiedliwe to firma umowę dawała by ewidentną do zarobków pracodawca jest kryty a pracownik bity w tyłek bo jak by nie mieli korzyści to umowa była by normalna od dochodu nie liczą się z pracownikiem wcale będzie biedakiem na emeryturze nie liczą się z kodeksem pracy całkowicie nie wiem jak jest z socjalnym czy odprowadzają składkę jak tak to pracownik z niej nie korzysta a to jest kasa pracowników na trudne wypadki losowe a nie zbierać po pracownikach jest od tego socjalne jak się orientuje jak odprowadzają jest to około 720 zł rocznie od pracownika i przy taki dużym zakładzie są to duże pieniądze jak pracuje 300 osób to jest 200 tyś rocznie na pomoc dla pracowników dlatego tej firmie daleko do normalności dlatego to powinno się zmienić od górnie trzecia umowa na stałe po okresie 5 lat w tym okresie nie ważne ile masz umów a jak nie to jedna umowa nie powinna być dłuższa niż 2 lata daleko tej firmie do standartów pracy to rząd powinien zmienić to jest cała prawda jesteś po prostu tylko robolem dla nich
zdjecie uzytkownika
Logo - 2015-12-27 10:56:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na święta nic nie dali jeszcze kierownik powiedział że ten rok byl bardzo dobry dużo inwestycji i pełno roboty jest a nawet żadnej paczki na święta niezrobili ani żadnych bonów niedali tylko na pychaja swoje kieszenie nie wiem jak takie firmy jak jusk mogą współpracować z takimi oszustami. Pracowników z polski traktują gorzej jak z Ukrainy oni mogą brać sobie wolne kiedy chcą a tu ludzie maja urlop z trzech lat i zakaz brania. Pracownikom z Ukrainy nawet ciuchy robocze dali a polakom nie. A mieszkanie mają z naszego socjalnego zapewnione i jeszcze się lewusom robić nie chce. Takiego dobrego roku w tej firmie jeszcze niebylo robi się około 15 tysięcy kompletów miesięcznie. Ten Dario to totalna porażka tylko obiecuje a mają nas głęboko w du. .ie co to za człowiek kłamca tyramy jeszcze więcej bo kolegom z Ukrainy robić sie niechce nawet dobrego gustu niema bo dla największego paszczura z biura żonę zostawił .
zdjecie uzytkownika
Logo - 2015-12-27 10:57:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Na święta nic nie dali jeszcze kierownik powiedział że ten rok byl bardzo dobry dużo inwestycji i pełno roboty jest a nawet żadnej paczki na święta niezrobili ani żadnych bonów niedali tylko na pychaja swoje kieszenie nie wiem jak takie firmy jak jusk mogą współpracować z takimi oszustami. Pracowników z polski traktują gorzej jak z Ukrainy oni mogą brać sobie wolne kiedy chcą a tu ludzie maja urlop z trzech lat i zakaz brania. Pracownikom z Ukrainy nawet ciuchy robocze dali a polakom nie. A mieszkanie mają z naszego socjalnego zapewnione i jeszcze się lewusom robić nie chce. Takiego dobrego roku w tej firmie jeszcze niebylo robi się około 15 tysięcy kompletów miesięcznie. Ten Dario to totalna porażka tylko obiecuje a mają nas głęboko w du. .ie co to za człowiek kłamca tyramy jeszcze więcej bo kolegom z Ukrainy robić sie niechce nawet dobrego gustu niema bo dla największego paszczura z biura żonę zostawił .
zdjecie uzytkownika
izio - 2015-12-31 15:11:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
domyslam sie ze kazdy by chcial miec cos wiecej niz tylko umowe i srednia krajowa, ale niestety nie wszedzie tak, jest, nalezy sie cieszyc ze te umowe o prace sie ma!
zdjecie uzytkownika
dziadowiec - 2016-01-04 19:30:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mysle ze firma bardziej powinna patrzeć co się dzieje na zakładach. czy tego nikt nie widzi? rzady pana D to jakaś porażka, nic tylko więcej i więcej a nic dla ludzi. zobaczymy przy wypłatach jak będzie się wybielal,o paczkach już nie powiem, zresztą chyba już jego kariera i pani ze zbytu się konczy. najlepiej niech dalej zatrudniają ukraincow to wszystko się rozsypie.
zdjecie uzytkownika
Frodi - 2016-01-05 00:08:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No, umowa o pracę jaką dają to duży plus, zarobki podobno też nie są takie tragiczne, bo przecież średnia krajowa to nie są jakieś małe pieniądze, nie wiem o co wam więc chodzi..
zdjecie uzytkownika
kumulato - 2016-01-06 09:06:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
temperatura na hali 6 stopni
zdjecie uzytkownika
Olesnicka - 2016-01-06 10:03:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fordi nikt u galy nie zarabia średniej krajowej! Jesteśmy bliżej najniższej krajowej.
zdjecie uzytkownika
arielka - 2016-01-07 16:25:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Olesnicka znajoma pracowała jakiś czas temu i nie narzekała. mówiła że umowa o pracę i wypłata zawsze na czas. dobre jest tez to że firma ma tylko polski kapitał czyli wspiera się rodzimą gospodarkę.
zdjecie uzytkownika
Asia - 2016-01-15 14:48:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no właśnie @arielka moja znajoma też nie narzekała, dlatego ja również jestem zdania, że można się tam nieźle zakręcić i nawet dostać super umowę o pracę
zdjecie uzytkownika
xxx - 2016-01-26 16:52:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Asia - 2016-01-15 14:48:06]:
Znajome nie narzekały super praca super umowa i pieniądze to czemu już tam nie pracują
zdjecie uzytkownika
yyy - 2016-02-10 14:03:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@xxx różnie to w życiu bywa i nawet jak praca niekiedy super to coś się w życiu wydarzyć może i trzeba będzie z niej zrezygnować. Obecnie szukają elektryka, więc to taka typowo męska robota. Gdyby ktoś był zainteresownay to zapewniają umowę o pracę oraz niezbędne narzędzia i możliwość rozwoju.
zdjecie uzytkownika
3e4rt - 2016-02-16 18:14:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja chyba bylbym zainteresowany podjeicme u nich pracy jako elektryk @yyy bo wiem ze oferuja umowe o prace i narzedzia a i wyksztalcenie odpiwiedie jest
zdjecie uzytkownika
BobSon - 2016-02-19 15:35:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich szukajacych pracy u GM. Szczerze nie polecam tego zakładu " dla umyslowo chorych" gdyz po miesiecznym chorobowy spowodowanym wypadkiem wlasnie w pracy dostalem wypowiedzenie... Haha a co do jakosci waszych mebli to ja mam lepszej jakosci drapak dla kota w domu niz te wasze meble. Płyty sa traktowane jak smieci a na dodatek jeszcze przed wyjazdem z Oleśnickiej juz poowa jest rozje... Teraz do Pana Fajkowskiego - nie badz taki cwaniak bo Ci z tylu braknie ... Pozdrawiam cala ekipe GM ...
zdjecie uzytkownika
izio - 2016-02-19 15:44:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poszukują obecnie elektryka widziałem, czy ktoś z was pracuje na tym stanowisku jeszcze tam? Chciałby się dowiedzieć czy faktycznie oferują umowę o pracę jak napisali w ogłoszeniu.
zdjecie uzytkownika
były praconik - 2016-02-19 18:37:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma może była super ,ale nie teraz.Teraz jest zaćmo obłuda, kto jest przy korycie ten ma mp. nie jaki kierownik tartaku:) meble na lewo idą żona na akcesoriach malutka taka jak Pan Wołodyjowski kasę trzepie i pan Darek to jest przekręt ( oj co wyrabia masakra ) może szefowie i ich rodzina przejrzy na ocz..............Pan Dyrektor ,to jest gość tyle co on już wyłapał na boku kasy ??
powodzenia dla firmy pozdrawiam pracowników
zdjecie uzytkownika
laki - 2016-02-21 16:03:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
izio, skoro napisali w ogłoszeniu o umowie o prace, to jest ona tu na 100%. W końcu wymagaja aż min.3 lata doświadczenia na podobnym stanowisku, to musza tak docenić ludzi.
zdjecie uzytkownika
alfa - 2016-02-23 12:55:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale z ciebie był ..uj a nie pracownik. Chodziles z kąta w kąt i poprostu sciemniales na maksa. Nikogo nie sluchales taki indywidualista z ciebie był.
zdjecie uzytkownika
wiat - 2016-02-23 16:04:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
3 lata doświadczenia to wcale nie jest tak dużo, nie brałbym tego pod uwagę jako duże wymaganie. umowa o pracę faktycznie jest, dodatkowo również pakiet socjalny
zdjecie uzytkownika
guitar - 2016-02-27 21:48:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Super, że nawet jest zapewniona umowa o pracę @wiat. To podstawa zadowolenia pracownika i sukcesu firmy, a wiadomo jakie są konkretne benefity? Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Parara - 2016-03-05 22:00:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Umowa od pierwszego dnia wyplata zawsze na czas tylko szkoda ze ostatnio taka bieda z zarobkami ....
zdjecie uzytkownika
@ja - 2016-03-05 23:55:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda gadac. W upaly kazali pracowac po 10 godzin a teraz jak zimno i mniej godzin to zamiast zostawic polakow po godzinach to wola ruskich zostawic. Jeszcze troche to tylko oni tam beda pracowac.
zdjecie uzytkownika
ggg - 2016-03-06 11:48:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Parara napisz proszę konkretnie, czy zarobki znacznie spadły. To, że firma daje umowę, to ogromny plus i przyciąga, ale pytanie ile na tej umowie jest
zdjecie uzytkownika
hmmm - 2016-03-11 17:54:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szukają kierownika ciekawe ile zarabia i czy da się tam wytrzymać
zdjecie uzytkownika
On - 2016-03-11 20:30:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakiego znowu kierownika. Dopiero co jednego przyjeli po co kolejny? Moim zdaniem wszedzie da sie wytrzymac tylko trzeba chciec a co do zarobkow to pewnie w miare
zdjecie uzytkownika
xxx - 2016-03-15 19:06:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [On - 2016-03-11 20:30:47]:
dzwonili tylko o kasie nic nie mowili i czy auto oferują ,na stanowisko kierownik (poganiacz niewolników)
zdjecie uzytkownika
Asia - 2016-03-20 20:24:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widocznie słabo szukałeś @xxx po tych ogłoszeniach, że dowiedziałeś się tylko tyle, przecież oni wszystko mówię, może dodzwoniłeś się do złego działu??
zdjecie uzytkownika
karara - 2016-03-21 16:56:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aktualnie jest poszukiwany kierownik produkcji. Możecie powiedzieć coś więcej na temat tego stanowiska? Duża rotacja, jakie obowiązki?
zdjecie uzytkownika
Mmm - 2016-04-02 22:24:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracy coraz mniej a dalej sciagaja tych ukraincow. Niedlugo w firmie polakow nie bedzie. Zawsze wielka tajemnica do kiedy pracujemy. Czyzby wszystko zmierzalo ku upadlosci?
zdjecie uzytkownika
izio - 2016-04-03 13:49:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@mmm no już nie popadajmy w paranoje, od razu jakieś czarne wizje. Ja tam nie widzę nic złego w zatrudnianiu obcokrajowców, ilu Polaków pracuje poza naszymi granicami. Mamy XXI wiek.
zdjecie uzytkownika
Mmm - 2016-04-03 21:36:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No faktycznie nic nie ma zlego ale dlaczego polacy nie maja mozliwosci pracy w wiekszych ilosciach godzin a oni robia czasami nawet 2 zmiany? Polak wole a ukrainiec do roboty. ludzie w koncu zaczna sie zwalniac bo ile mozna robic za takie pieniadze
zdjecie uzytkownika
krab - 2016-04-06 08:54:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w dobrych meblach takie jak te na pewno chętnych do pracy nie zabraknie, nie martw się o to. klientów też nie zabraknie bo mają bardzo fajne projekty stylowe
zdjecie uzytkownika
ok - 2016-04-08 15:57:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wybrali tego kierownika ,czy strtować?
zdjecie uzytkownika
były praconik - 2016-05-03 17:13:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma to jedna wielka ściema , kierownicy po podstawówkach zero przygotowania ale kierownik( raczej wazelina) kradną meble na lewo idą ale jest ok bo kto to pilnuje ???
zdjecie uzytkownika
betii - 2016-05-06 14:00:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
poszukuja analityka, wymagania nie są jakieś szczególnie wygórowane @krab, wystarczy kierunkowe wykształcenie i nawet nie jest konieczne doświadczenie, a oferują zatrudnienie na umowę o pracę, premie i szkolenia, w dodatku socjal też jest niezły

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie GAŁA MEBLE !


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GAŁA MEBLE

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert