Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o GAŁA MEBLE

Pracowałeś w firmie GAŁA MEBLE i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kamil - 2014-06-30 15:00:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba miałes na myśli rotacje, a nie ratacje. Teraz poszukuja technologa konstruktora, może ktos pracuje i poleci pracę w gała meble?
zdjecie uzytkownika
Nici - 2014-07-04 14:19:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ciekawe kto pisze te komentarze o super pracy w firmie, przecież to sterta kłamstw. Nikomu nie polecam pracy tam.
zdjecie uzytkownika
kamil - 2014-07-07 22:12:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@Nici, to może napisz co takiego się wyrabia w gała meble, bo jednak komentarze powyżej zawieraja jakies argumenty za, a twój jest na tyle ogólny, że mógłby go napisac każdy.
zdjecie uzytkownika
edek - 2014-07-28 21:56:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak tam rakowy dalej tak chodzi jak by miał jaja związane?
zdjecie uzytkownika
XY - 2014-09-13 11:33:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No właśnie .... nad starszymi znęcają się młodsi ...że aż w depresje wpadają... nie mogą sobie poradzić i dochodi do tragedi....tak jak ostani facet się powiesił...
zdjecie uzytkownika
mwks - 2014-09-15 12:39:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [XY - 2014-09-13 11:33:36]:
Kto taki się powiesił ???
zdjecie uzytkownika
kamil - 2014-09-15 12:55:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mwks - 2014-09-15 12:39:03]:
No kto nie słyszałeś Kazik . niech spoczywa w spokoju.
zdjecie uzytkownika
mwks - 2014-09-17 10:17:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kamil - 2014-09-15 12:55:29]:
jaki Kazik ?? kiedy
zdjecie uzytkownika
laki - 2014-09-22 19:23:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jesli stała się taka tragedia to szkoda, ale nie jest to powód do obarczania wina gała meble... Ludzie maja problemy na różnych płaszczyznach życia, życie zawodowe to nie wszystko. Zresztą w takich sytuacjach w ogóle nie powinno sie rozważać co było powodem, to nikomu nic nie pomoże. Jedyne co, to być uważniejszym na przyszłość i dawac innym pracownikom wsparcie, co by atmosfera była lepsza.
zdjecie uzytkownika
mwks - 2014-10-06 13:03:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bo co niektórzy już chyba zapomnieli że jeszcze nie tak dawno pracowali jak inni na hali, ale od władzy jaką się dostało w głowie się poprzewracało
zdjecie uzytkownika
Iga - 2014-10-08 17:59:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gała Meble Sp. z o.o. to firma posiadająca 100% polskiego kapitału. Firma działa na rynku polskim i zagranicznym. Gała Meble to cztery zakłady produkcyjne, z czego trzy mieszczą się w Twardogórze. Oferta Gała Meble to przede wszystkim meble pokojowe; meblościanki, meble sytemowe, meble kuchenne, szafy, komody.
zdjecie uzytkownika
ŁYSYJACEKHAHAHAH - 2014-11-07 13:01:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
HIT SEZONU NAJWIĘKSZY NIERÓB I ŚCIEMNIACZ ZOSTAŁ MISTRZEM NA OLEŚNICKIEJ NIEDAWNO OPUSZCZAŁ DUŻO DNI BO JEŹDŹIŁ NA MONTAŻĘ TAM NIEJEDNEMU KLIENTOWI OPOWIADAŁ ŻĘ U NAS SĄ BUBLOWATE MEBLE RĄBAŁ OPINIE SZEFOWI ŻE TO PIJAK I NIC SIE NIEINTERESUJĄ ZAKŁADEM A TU PROSZĘ AWANS. NAJWIEKSZA PORAŻKA 2014 ROKU WSZYSCY SIE Z TEGO ŚMIEJĄ ŻEBY AWANSOWAĆ -NIC NIE RÓB GADAJ I SIEDŻ NA TELEFONIE ILE CHCESZ OBGADUJ SZEFOSTWO I ŚMIEJ SIĘ Z KIEROWNICTWA WTEDY AWANSUJESZ.
zdjecie uzytkownika
Dorota - 2014-11-08 23:42:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
To ja wszystkich opisuje.
Pozdrawiam Dorotka. :)
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2014-11-09 13:43:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To ja wszystkich opisuje.
Pozdrawiam Tomek
zdjecie uzytkownika
Adam - 2014-11-13 14:52:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Toja wszystkich opisuje. Pozdrawiam Adam
zdjecie uzytkownika
anna i waldemar - 2014-11-13 18:30:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zdolny młody kierowca czyli ja szukam aktualnie pilnie pracy, do tego chętnie będę robił montaże mebli u klientów. wezmą mnie? moja żona aktualnie też chce iść do gały robić ale szuka bardziej pracy przy biurku, wiecie czy w tej firmie ma teraz szansę coś dostać? będziemy wdzięczni jak napiszecie ile można zarobić
zdjecie uzytkownika
klinent - 2014-11-17 10:01:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Kupiliśmy meble w tej firmie, kompletna pomyłka. Takiej tandety dawno nie widziałam, szkoda że trafiłam to tej firmy. Nie polecam tam zakupów.
zdjecie uzytkownika
Dział Reklamacji - 2014-11-21 13:47:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [klinent - 2014-11-17 10:01:09]:
Witam, Szanowny Kliencie prosimy o złożenie reklamacji, chciałam nadmienić, że nie odnotowaliśmy żadnej reklamacji od klienta indywidualnego od 6 m-c.
zdjecie uzytkownika
welman - 2014-11-27 21:40:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Dział Reklamacji - 2014-11-21 13:47:45]:
i bardzo dobrze , że ludzie z Gała Meble tak szybko potrafią reagować na takie bezsensowne zaczepki. Ja już tak po za tematem samych reklamacji pogadać chciałbym o pracy w tej firmie. Czy w najbliższym czasie istnieje szansa na to , aby się tutaj rekrutować ? będę wdzięczny za wszelką pomoc od Was ;)
zdjecie uzytkownika
daman - 2014-12-12 18:54:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej. co tak nagle ucichlo na forum. napiszcie cos na temat pracy w gała meble.prosze o aktualizację danych, bo nie wiem jak stoi firma, a szukam pracy. wiadomo, wolalbym wiedziec cos od pracownikow wiecej z ich punktu widzenia bo roznie to teraz bywa....wiec jezeli ktos moglby to prosze o info czy warto.
zdjecie uzytkownika
daman - 2014-12-12 18:55:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej. co tak nagle ucichlo na forum. napiszcie cos na temat pracy w gała meble.prosze o aktualizację danych, bo nie wiem jak stoi firma, a szukam pracy. wiadomo, wolalbym wiedziec cos od pracownikow wiecej z ich punktu widzenia bo roznie to teraz bywa....wiec jezeli ktos moglby to prosze o info czy warto.
zdjecie uzytkownika
ixu - 2015-01-20 12:51:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znowu po 9 godzin tyramy,Dario obiecał premie i jakoś cisza,dostali ci co w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] włażą.Nikt nie chce pracować po 9h ale nikt się odezwie,kiedyś to jeszcze zebrania zrobili i poprosili żeby zostać dłużej,a teraz każą i już.Wydaje się panu panie D ze ludzie nie maja rodzin i domu?tylko po godzinach w pracy zostawać?. Z drugiej strony ludzie ile się będziecie zgadzać na wszystko co wam każą nie długo to będzie normą po 10 godzin robić.
zdjecie uzytkownika
maczo - 2015-01-24 23:57:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie i Panie czas na Dyrektora Sikorę, walki takie robi szkoda że nikt tego nie widzi .
zdjecie uzytkownika
tina - 2015-01-25 00:23:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Reklamowałam meble po 4 miesiącach zakupu i dostałam od pani z reklamacji informację, że to moja wina , że skóra się wyciera i to stwierdziła od razu , ale ,żeby formalności stało się za dość to kogoś przysłali .Potem dostałam pismo a to moja odpowiedź.- Po zapoznaniu się z treścią pisma od was z dnia 06.06.2014, poczułam się urażona i potraktowana przedmiotowo. Zdziwienie moje było tym większe , gdy z pisma waszego dowiedziałam się, iż zmiany powstałe na skórze mogą być następstwem działania czynników zewnętrznych lub stosowania środków czystości za co producent nie może odpowiadać. Wielce zdziwiona treścią pisma, nie potraktowałam sprawy poważnie, bo jak można na odległość wielu kilometrów orzec winę klienta i już na wstępie zgłoszoną reklamację uznać za niezasadną . Stwierdziłam, iż nie będę się denerwować niepotrzebnie i poczekam na pracownika serwisu.
4 lipca zjawił się wasz pracownik , który dokonał oględzin , zrobił zdjęcie i pobrał próbkę skóry. Przekazałam moje uwagi waszemu pracownikowi a mianowicie:
- zmiana na skórze pojawiła się po 3,4 miesiącach sporadycznego używania, nasza wina, że nie zgłosiliśmy wcześniej, ale nie sądziłam, ze to może być takim problemem!
- czynniki zewnętrzne? Przecież fotel przeznaczony jest do siedzenia, bo taka jest jego funkcja
- miejsc przetarcia znajduje się na zszyciu i to właśnie według mojego męża szew jest nieprawidłowo wykonany , bo wyczuwa się zgrubienie a obok na tym samym fotelu szew jest miękki i nic się nie dzieje .
- miejsce uszkodzone znajduje się na wysokości środkowej części uda, a przecież każdy siedzący ma dwie jednakowe nogi!
- fotel wybrałam dla siebie i był z przeznaczeniem dla mnie a ja chodzę w sukienkach[ a nie w ćwiekach na spodniach pod spodem ],
a jeśli nawet to,, na tej wysokości ud [tył] nikt nie nosi kieszeni , nap czy innych rzeczy, które to mogłyby uszkodzić skórę
- oświadczam również z pełną odpowiedzialnością, iż nie używałam żadnych środków czystości, ponieważ nie było takiej potrzeby, jesteśmy ludźmi o nienagannej czystości [ wypoczynek używany przez 2 dorosłe osoby]
Wasz pracownik pobrał kawałek skóry do badania, ale jak chcecie sprawdzić tą sytuację? Przecież na gładkich powierzchniach całego wypoczynku nic się nie dzieje, choć narażona jest na tarcie. Cała powierzchnia siedziska na 3-ce jest bez zarzutu . Na zakończenie chciałam dodać, iż to jest nasz 3 wypoczynek ze skóry i nigdy nie zdecydowalibyśmy się na kolejny, gdybyśmy mieli jakiekolwiek wątpliwości. Nasz poprzedni wypoczynek starzał się z biegiem lat i nie było mowy o przetarciach w jednym miejscu {wypoczynek można zobaczyć , stoi w innym miejscu}. Był to pierwszy i ostatni zakup w tej firmie, miałam pech ,że was wybrałam . Nie polecam , ostrzegę każdego ,przed zakupem drogich mebli i totalnej ignorancji pani do reklamacji.
zdjecie uzytkownika
ktoś z firmy - 2015-01-25 21:16:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tina - 2015-01-25 00:23:11]:
Szanowny Kliencie. Pomyliłeś firmy, kupiłeś meble w Gala Colectione a nie Gała Meble. Nie podukujemy mebli skórzanych - zastanów się zanim napiszesz takie opinie bo krzywdzisz niewinną firmę.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GAŁA MEBLE
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy GAŁA MEBLE ?
Zadaj pytanie
x