Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Stokrotka

zdjecie uzytkownika
Gruby - 2013-08-21 16:41:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czemu nikt sie nie juz nie wypowiada? Jak praca w stokrotce? Jestescie zadowoleni? Jak odpowiada wam system pracy?
zdjecie uzytkownika
hugo co sra dlugo - 2013-08-21 21:08:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rownowazny system pracy jest do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ale kasa sie liczy ze dobra.chcialem wrocic do problemow kubkow na magazynie,zaznaczam ze nawet zwierzeta maja staly dostep do wody. dawajcie nam kubki!!!!! bo to przestaje byc smieszne.
zdjecie uzytkownika
okres próbny - 2013-08-21 21:54:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wygląda to tak, mija 3 miesiące niedługo będzie wiadomo czy będę pracował dalej. Chcę pracować bo pracy w wypłacalnym zakładzie jest mało. System pracy równoważny nie jest może idealny, ale lepiej taki niż żaden czyli bezrobocie. Albo nie pracowaliście w innych zakładach, albo to wasza pierwsza praca. To już moja z 10 robota, uwierzcie mi nie jest źle. Może nie jest idealnie, ale tragedii nie ma.
Podłączam się do próśb dajcie kubki, albo ten obiecany wodopój.
Dajcie jakąś stołówkę i ciepłe posiłki na chłodniarzy.
zdjecie uzytkownika
obudź się - 2013-08-22 06:34:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak [usunięte przez moderatora] jest super bo chyba ma [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na tą robotę, co do narzekań to nie jest źle idź do TESCO tam Ci tak zryją łeb swoimi światełkami, że po dwóch dniach będziesz chciał wracać do Stokrotki. Nie jest źle ...
zdjecie uzytkownika
realokator - 2013-08-22 16:08:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tymi kubkami to prawdziwy cyrk,czy to az tak wiele ze to taki problem? zakazuja wyjscia na stołówke. to do cholery gdzie mam sie napić??/ przeraża mnie syf jaki panuje w WC masakra!!!!! pozdrawiam Wszystkie Stokrotki
zdjecie uzytkownika
roman - 2013-08-22 23:05:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej hej ale kto taki syf zrobił ? raczej my magazynierzy.... no bo kto ?? sam widziałem nie jedno brak słów. niedługo będziemy szczać na tory
zdjecie uzytkownika
- 2013-08-31 19:00:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o chyba kierownictwo coraz czesciej zaglada na forum stad takie wylewne odpowiedzi.
Brak slow
zdjecie uzytkownika
gg - 2013-08-31 22:32:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę że ty chyba całe życie pracowałeś w takich syfach że chwalisz tą robotę, i właśnie tak jest jak jest w polskich firmach przez takich ludzi jak ty.Właśnie tylko w Polsce są takie syfy jak tesco stokrotka a ty chwalisz że jest dobrze beznadzieja.
zdjecie uzytkownika
gg - 2013-08-31 22:34:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiadomo każdy chce pracować , ale każdy chce pracować jak człowiek a nie jak niewolnik. Właśnie Polacy tylko narzekają a nie potrafią z tym zrobić porządku, ludzie miejcie swój honor
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-01 00:46:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na ta wcześniejsza emerytur pójdą trakie mlode chlopaki az szkoda ....
...
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-01 02:50:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli chodzi o kierowników to raczej żaden z motywowaniem i psychologią pracy nie miał nigdy nic wspólnego. Poza zmianą Grześka raczej wszyscy zmianowi są ok. Liderzy poza pryszczatym blondasem który nic nie robi poza jazdą na hulajnodze też nie są najgorsi.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2013-09-06 21:38:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja to jestem ciekaw na jakiej podstawie wybrano liderow bo wedlug mniue to po znajomosci a nie ze mieli dobre wyniki w pracy
zdjecie uzytkownika
diabeł - 2013-09-08 01:19:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
- 2013-09-01 02:50:26

Jeżeli chodzi o kierowników to raczej żaden z motywowaniem i psychologią pracy nie miał nigdy nic wspólnego. Poza zmianą Grześka raczej wszyscy zmianowi są ok. Liderzy poza pryszczatym blondasem który nic nie robi poza jazdą na hulajnodze też nie są najgorsi.
Kiedyś ktoś mi powiedział: "szanuj szefa swego bo możesz mieć gorszego" to nie przedszkole tylko praca.....
zdjecie uzytkownika
od grzeska - 2013-09-08 22:56:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co sadzicie o nowym pomysle spratania alejek?
zdjecie uzytkownika
rekrut - 2013-09-09 20:27:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej! Pojawiło się ogłoszenie, że potrzebują magazynierów , 40 wakatów , pensja 2000-2300, ale to brutto czy do ręki? wiecie?
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-09 20:53:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rekrut - 2013-09-09 20:27:52

Hej! Pojawiło się ogłoszenie, że potrzebują magazynierów , 40 wakatów , pensja 2000-2300, ale to brutto czy do ręki? wiecie?
2000 podstawy, plus dwie premie. Ale dostaniesz 1800zł, juz lepiej zatrudnic sie przez agencje. [usunięte przez moderatora] sie zapłaci 1700zł ;)
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-09 21:35:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rekrut - 2013-09-09 20:27:52

Hej! Pojawiło się ogłoszenie, że potrzebują magazynierów , 40 wakatów , pensja 2000-2300, ale to brutto czy do ręki? wiecie?
ja za sierpień wzielem 2654 zl netto
zdjecie uzytkownika
bobek - 2013-09-17 18:11:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czemu nikt sie nie wypowiada?
zdjecie uzytkownika
slim - 2013-09-17 19:08:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej słyszałem że są jakies przyjęcia do Stokrotki przez Fast Service, nie wiecie przypadkiem na jakich warunkach tzn. jaką stawke proponuje?
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-19 08:07:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Informacja dla tych co chcą wiedzieć co i jak bo mają zamiar przyjść do pracy do Stokrotki - znowu oszukano nas na nadgodzinach. Dziwnym trafem jakoś giną !!!
Robi sie tu kolejny [usunięte przez moderatora] typu Tesco. Nie spodziewajcie się to nic dobrego, choć usłyszałem wczoraj coś takiego:
[usunięte przez moderatora]- szanuje ludzi i staje za nimi. I usłyszałem to od szeregowego pracownika. Tyle tylko, że w takim wypadku jak kierownik jest "za ludźmi" zaraz go reszta kierownictwa wykończy.
zdjecie uzytkownika
ehh - 2013-09-19 19:14:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałem żeby sprawdzono mi ponownie moge nadgodziny ( dojeżdzamy jednym samochodem w 4 osoby, Jedna osoba ma 4 dni odbioru, 2 osoby mają po 2 dni odbioru a Ja mam niedogodziny Pytam się kierownika jakim cudem ?) a pozatym moja karta ewidencji dziwnie zagineła.
Ciekawe jak długo wytrzymają Ci nowi..
Łysy powinieneś robić na policji, W sprawie donoszenia na swoich ludzi jesteś po prostu mistrzem !
zdjecie uzytkownika
szczupak - 2013-09-20 02:06:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TRADISOWIEC Z BŁONIA - 2013-09-04 20:11:22

WITAM,

MAM PARĘ OSÓB ZNAJOMYCH Z TRADISA KTÓRZY PRACUJĄ W STOKROTCE W TERESINIE I MUSZĘ POWIEDZIEĆ, ŻE WG NICH " BARDZO ŻAŁUJĄ, ŻE ODESZLI Z TRADISA ".

Z TEGO CO WIEM I Z TEGO CO CZYTAM TO U WAS NA MAGAZYNIE PANUJE NAJWIĘKSZY [usunięte przez moderatora] JAKI KIEDYKOLWIEK MIAŁ MIEJSCE W FCMG W POLSCE.

MAGAZYNIERZY: WSPÓŁCZUJĘ WAM, ŻE TRAFILIŚCIE DO TAKIEJ FIRMY W KTÓREJ KAŻDY KAŻDEGO [usunięte przez moderatora] I WCHODZI W [usunięte przez moderatora] OSOBOM NA WYŻSZYCH STANOWISKACH.

POWINNIŚCIE ZMÓWIĆ SIĘ WSZYSCY I POSTAWIĆ SIĘ KIEROWNICTWU ABY TRAKTOWANO WAS GODNIE A NIE JAK BYDŁO KTÓRE MOŻNA ZASTRASZAĆ I WYŻYWAĆ SIĘ BEZ PONOSZENIA KONSEKWENCJI.

TO "WY" MAGAZYNIERZY JESTEŚCIE FILAREM TEJ FIRMY I "ODWALACIE CZARNĄ ROBOTĘ" - KIEROWNICTWO TYLKO SIEDZI NA SWOICH CIEPŁYCH POSADACH I KOMBINUJE JAK TU MOŻNA KOGOŚ [usunięte przez moderatora] I ZABRAĆ KASĘ MAŁE BŁĘDY LUB NIEDOCIĄGNIĘCIA ABY SIĘ WYKAZAĆ.

JESZCZE TROCHĘ TO SAMI BĘDĄ KOMBINOWAĆ LEWIZNĘ.

POZDRAWIAM WAS I TRZYMAJCIE SIĘ CIEPŁO.

PS. W TRADISIE ZAMKNĘLI ODDZIAŁ KUTNO, A W BŁONIU NA MAGAZYNIE PLANUJĄ OTWORZYĆ MROŹNIE.
zdjecie uzytkownika
.. - 2013-09-21 21:41:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)



Pewnie trzeba z ciebie brac przyklad i na zasilku siedziec?
zdjecie uzytkownika
mbn - 2013-09-22 13:16:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a to co tak na tej chłodni żle czy jak ? nie rozumiem...
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-25 12:57:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe jak teraz będzie z grafikiem ? Pogmerałem trochę w sieci i wychodzi na to, że grafik powinien być zgodnie z przepisami prawa - zrobiony na cały okres rozliczeniowy i może ulec zmianie tylko w wyjątkowych sytuacjach (choroba, wypadek itp). Tak wiec u nas grafik powinien być zrobiony na 3 miesiące bo taki jest u nas okres rozliczeniowy.
Mam nadzieję, że od nowego okresu rozliczeniowego - tak będzie.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Stokrotka
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski