Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Stokrotka

zdjecie uzytkownika
iaiaiia - 2013-08-13 11:54:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To akurat prawda.Byly takie premie bo sam widzialem tylko pytanie za co byly one przyznawane bo rozpietosc tych premii jest calkiem niezla od 1000 do na przyklad 40zl .
Przeciez oni robia sobie z ludzi jaja
zdjecie uzytkownika
Kamis - 2013-08-13 16:26:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekawe czy dyrektor tego nie widzi czy karze im tak robić?
zdjecie uzytkownika
robot:D - 2013-08-13 22:41:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ciekawe za co takie premie byly szok ze ludzie na wrzywach robia jak biale [usunięte przez moderatora] kilometrow z paleciakiem robja i przewalaja wory tonami i premi nie moga wyrobic bo przelicznik 0,7 za karton ja sporadcznie tam robie ale zal mi tych ludzi a jakies cwaniaki ida na suchy na magazyn 960006 i podbijaja sobie pkt i to jest sprawiedliwosc dyrektor to bez mozgu kolejny skoro przyzwala na to ale [usunięte przez moderatora] potrzebuja i kabli
zdjecie uzytkownika
Koloryt Minus - 2013-08-13 23:39:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kamis - 2013-08-13 16:26:45

ciekawe czy dyrektor tego nie widzi czy karze im tak robić?
Witam chce powiedziec ze jak widze chlopakow na warzywach calych w pocie czola to nie chcialbym sie zamienic. Ja tylko sprzatam kartony i zamiatam ziemie po ziemiakach. Koloryt placi mi grosze, ale z tego co widze to i magazynierzy na warzywach nie maja wiecej. Zero premii albo 40zł.
zdjecie uzytkownika
sobota - 2013-08-14 18:40:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy sobote i niedziela jest wolna?
zdjecie uzytkownika
stokoteczka - 2013-08-14 19:06:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na mięsie jest inny przelicznik , tam trzeba zrobić target . tzn, przewidywany z góry na miesiąc plan sprzedaży jak jest nadwyżka od planu macie premię jak mniej to nie ,nadwyżki nie przechodzą na kolejny miesiąc .
zdjecie uzytkownika
lopi - 2013-08-15 15:05:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sobota - 2013-08-14 18:40:06

czy sobote i niedziela jest wolna?
Sobota wolna w niedzielę o 6 rano.
zdjecie uzytkownika
kula - 2013-08-15 15:38:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
lopi - 2013-08-15 15:05:44

sobota - 2013-08-14 18:40:06

czy sobote i niedziela jest wolna?
Sobota wolna w niedzielę o 6 rano.
No konczy sie nocke w sobote o 6 rano, a zaczyna w niedziele o 6. Fajny weekend :)
zdjecie uzytkownika
lis - 2013-08-16 00:12:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gadanie i gadanie ale na zmianie [usunięte przez moderatora] nie zmienił się ani razu grafik w ty miesiącu, dla mnie to bardzo ważne można coś zaplanować, a i urlop bez problemu można dostać. Znam go dobrze nigdy nie miał żadnej sprawy. Frustracja innych wynika z tego, ze nie przedłuży wszystkim umowy. To moje zdanie ale taka prawda......
zdjecie uzytkownika
Kamil - 2013-08-16 00:21:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
robot:D - 2013-08-13 11:20:08

co ty kolego piszesz ze cieszmy sie ze mamy prace jaka prace za grosze?? i poniżaniem ludzi ?? zero praw jakie nam przysluguja najlepszy tekst [usunięte przez moderatora] wczoraj ze pracujemy po 10 h i nie przyjmuje ze ktos nie moze on powie ci dzien wczesniej a moze ktos ma juz tydzien wczesniej zaplanowane ja jestem w ciaglym kontakcie z Pania inspektor rozmowy z [usunięte przez moderatora] nagrywam na dyktafon i czekam az sie nawinie a w tedy bedzie mial po zamiatane nie bede pytal czy ktos chce zlozyc ze mna pozew zrobie to sam tylko niech sie wychyli bo w tej chcwili ciezko bedzie mu udowodnic co kolwiek bo kazdy pracownik sie boi przeciwstawic tyranom ja sprawy biciem nie bede z nimi zalatwial bo ja bede mial klopoty od tego sa sady i nasze prawa ktore lamia i to wystarczy czekam na jego krzywy ruch i bedzie sad pozdrawiam
e tam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mi się udało załatwić z nim urlopik bez żadnego problem.....
zdjecie uzytkownika
Anka - 2013-08-16 00:40:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WSC - 2013-08-09 18:04:05

No piszcie jak wypłaty. Wpisujecie dział i wypłate.

Nie musicie pisać zmiany. Tylko szczerze.

Pozdrawiam.

~zwolniony
heja kasa na czas wypłata 2400 z groszami, wydajność 134/h ogólnie mogę zrobić więcej. :))))))))))))))))))))))
zdjecie uzytkownika
zorro - 2013-08-16 15:43:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najlepszym kierownikiem sekcji jest [usunięte przez moderatora] ze zmiany [usunięte przez moderatora] .co do pracy nie za ciekawie.powód prosty mało pracy na rynku i robią z nami co chcą.kazdy magazyn chciałby zeby jeden pracownik robił za 3 a płacić mu za jednego.
zdjecie uzytkownika
zorro - 2013-08-16 15:50:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
stary to nic nieda tam ręka ręke myje,oni nawzajem sobie krzywdy nie dadzą zrobic,tu chodzi o dużą kase
zdjecie uzytkownika
kozak - 2013-08-16 21:29:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zorro - 2013-08-16 15:50:03

stary to nic nieda tam ręka ręke myje,oni nawzajem sobie krzywdy nie dadzą zrobic,tu chodzi o dużą kase
jesteś totalnym dnem idź do psychiatry bo chyba masz schizę
zdjecie uzytkownika
Gruby - 2013-08-21 16:41:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czemu nikt sie nie juz nie wypowiada? Jak praca w stokrotce? Jestescie zadowoleni? Jak odpowiada wam system pracy?
zdjecie uzytkownika
hugo co sra dlugo - 2013-08-21 21:08:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rownowazny system pracy jest do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ale kasa sie liczy ze dobra.chcialem wrocic do problemow kubkow na magazynie,zaznaczam ze nawet zwierzeta maja staly dostep do wody. dawajcie nam kubki!!!!! bo to przestaje byc smieszne.
zdjecie uzytkownika
okres próbny - 2013-08-21 21:54:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wygląda to tak, mija 3 miesiące niedługo będzie wiadomo czy będę pracował dalej. Chcę pracować bo pracy w wypłacalnym zakładzie jest mało. System pracy równoważny nie jest może idealny, ale lepiej taki niż żaden czyli bezrobocie. Albo nie pracowaliście w innych zakładach, albo to wasza pierwsza praca. To już moja z 10 robota, uwierzcie mi nie jest źle. Może nie jest idealnie, ale tragedii nie ma.
Podłączam się do próśb dajcie kubki, albo ten obiecany wodopój.
Dajcie jakąś stołówkę i ciepłe posiłki na chłodniarzy.
zdjecie uzytkownika
obudź się - 2013-08-22 06:34:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak [usunięte przez moderatora] jest super bo chyba ma [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na tą robotę, co do narzekań to nie jest źle idź do TESCO tam Ci tak zryją łeb swoimi światełkami, że po dwóch dniach będziesz chciał wracać do Stokrotki. Nie jest źle ...
zdjecie uzytkownika
realokator - 2013-08-22 16:08:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tymi kubkami to prawdziwy cyrk,czy to az tak wiele ze to taki problem? zakazuja wyjscia na stołówke. to do cholery gdzie mam sie napić??/ przeraża mnie syf jaki panuje w WC masakra!!!!! pozdrawiam Wszystkie Stokrotki
zdjecie uzytkownika
roman - 2013-08-22 23:05:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej hej ale kto taki syf zrobił ? raczej my magazynierzy.... no bo kto ?? sam widziałem nie jedno brak słów. niedługo będziemy szczać na tory
zdjecie uzytkownika
- 2013-08-31 19:00:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o chyba kierownictwo coraz czesciej zaglada na forum stad takie wylewne odpowiedzi.
Brak slow
zdjecie uzytkownika
gg - 2013-08-31 22:32:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę że ty chyba całe życie pracowałeś w takich syfach że chwalisz tą robotę, i właśnie tak jest jak jest w polskich firmach przez takich ludzi jak ty.Właśnie tylko w Polsce są takie syfy jak tesco stokrotka a ty chwalisz że jest dobrze beznadzieja.
zdjecie uzytkownika
gg - 2013-08-31 22:34:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiadomo każdy chce pracować , ale każdy chce pracować jak człowiek a nie jak niewolnik. Właśnie Polacy tylko narzekają a nie potrafią z tym zrobić porządku, ludzie miejcie swój honor
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Spotkanie rekrutacyjne-śmiech na sali-nawet nikt nie spytał o uprawnienia na wózki. Biorą bez uprawnień,bez doświadczenia-wszystkich jak leci
Pytania: Kiedy mogę zacząć??
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-01 00:46:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na ta wcześniejsza emerytur pójdą trakie mlode chlopaki az szkoda ....
...
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-01 02:50:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli chodzi o kierowników to raczej żaden z motywowaniem i psychologią pracy nie miał nigdy nic wspólnego. Poza zmianą Grześka raczej wszyscy zmianowi są ok. Liderzy poza pryszczatym blondasem który nic nie robi poza jazdą na hulajnodze też nie są najgorsi.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Stokrotka
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Stokrotka?
Zadaj pytanie
x