Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Stokrotka

Opinie o Stokrotka

zdjecie uzytkownika
wysyłka - 2013-11-01 21:14:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tu nie chodzi o podejście do pracowników, tylko o mięso ślepy jesteś?? Czekaliśmy na wysyłkach tylko na te lodówki. Co ma jedno do drugiego? Przyjrzyj się jak oni są zatyrani, no może nie wszyscy :)
zdjecie uzytkownika
M - 2013-11-01 21:18:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [brunet - 2013-10-30 22:08:00]:
Gdybyś tam pracował to byś wiedział, że w coolboxa wchodzi do średnio 200kg, a nie 700 !!! tacy jak ty mało robią a dużo gadają ...
zdjecie uzytkownika
Regionalny mag. - 2013-11-02 14:02:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to nieźle, tak też myślałem że jak ruszy te mięso pełną parą to będzie lipa. Ale nie sądziłem że aż takie u nas opóźnienia będą
zdjecie uzytkownika
vgvgu - 2013-11-02 20:31:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziwia sie ze sa opoznienia na miesie... niech pojda i robia z paleciakiem w takie zimno ze palce sztywnieja... coraz bardzie (usunięte przez administratora) mnie i pewnie tylko robota...
zdjecie uzytkownika
xxx - 2013-11-03 08:37:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca jak praca bardzo ciężka, pieniądze nie adekwatne do wykonywanej niewolniczej pracy!!! Opóźnienia są ,bo pracownicy przemęczeni(żeby dostać choćby jeden dzień urlopu chyba faktycznie pod biurko trzeba wleźć bo inaczej nie da rady), premie zabierane więc nie mają motywacji.
A teraz z innej beczki- kiedy były przeglądy na wózki??? Zwróciliście uwagę na naklejki na wózkach bhp-owiec jest co tydzień i nie zwraca na to uwagi. i jeszcze ten wypadek pracowników w drodze z pracy po 10 godzinach pracy w nocy????
zdjecie uzytkownika
YY - 2013-11-03 22:29:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [xxx - 2013-11-03 08:37:33]:
Jaki wypadek? Proszę o jakieś informacje
zdjecie uzytkownika
Ania - 2013-11-12 19:10:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ale na swieta nam to wynagrodza paczki dla dzieci i 900zl bonow dla kazdego pracownika chociaz o tyle sie postarali szczerze mowiac nie liczylam na jakiekolwiek bony a tu taka mila nespodzianka
zdjecie uzytkownika
tia - 2013-11-12 22:01:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Taaaa yhy, juz widze jak kazdy dostanie takie bony, pewnie znow od akordu bedzie zalezala wysokosc bonow.. z paczkami pewnie prawda szkoda ze dzieci nie mam:-)
zdjecie uzytkownika
praca jest zajebista - 2013-11-13 15:41:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pieniadze spore,adekwatne do pracy,mozna duzo zarobić.polecam stokrotke.
zdjecie uzytkownika
Praca nie jest zajebista - 2013-11-14 13:10:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [praca jest zajebista - 2013-11-13 15:41:56]:
O jest RODZYNEK :) Podoba mu się w STOKROTCE :) GRATULACJE !!! Opisz jeszcze co tak bardzo Ci się podoba i się podpisz, bo w tym wypadku nie masz nic do ukrycia i premie może większą zobaczysz !!! Tylko nie podpisuj się jako jeden z kadry kierowniczej - bo będzie to żałosne !!!! :)
zdjecie uzytkownika
bolo - 2013-11-14 17:38:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziś odszedł jeden z Kierowników.Szkoda wielka
zdjecie uzytkownika
olo - 2013-11-14 20:55:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Praca nie jest zajebista - 2013-11-14 13:10:45]:
podoba mi się, a Ty co przykuty kajdanami jesteś? Tobie się nie podoba, zmuszają Cię i płacą, ależ ty masz pecha. Obudź się to jest praca nie przedszkole, trzeba pracować
zdjecie uzytkownika
bob - 2013-11-15 15:58:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
DACIE NAM W KOŃCU PRACOWAĆ PO 8 GODZIN ?
zdjecie uzytkownika
inteligent - 2013-11-15 22:19:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dadzą pracować po 8h ale za 3lata, jak się firma rozkręci ;)
zdjecie uzytkownika
Ulkaaa - 2013-11-17 13:51:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Ania - 2013-11-12 19:10:47]:
Paczki dla dzieci owszem, ale jakie 900zł bonów, dla kogo?? i gdzie bo ja pracuje ponad 5 lat i takich jeszcze nie widziałam....
zdjecie uzytkownika
mmm - 2013-11-18 17:15:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
MIAŁO BYĆ PO 8 GODZIN, A ZNOWU JEST CODZIENNIE PO 10, PANIE WIELKI DYREKTORZE JAK COŚ OBIECUJESZ TO MOŻE SIĘ TEGO TRZYMAJ A NIE ROBISZ Z LUDZI (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Fiona - 2013-11-20 12:53:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca lekka, dobrze płatna. Z kierownikiem można się dogadać. Codziennie 8 godzin. Bajaaa :)
Jedna osoba pomaga drugiej, cóż można chcieć więcej?
zdjecie uzytkownika
Ulkaaa - 2013-11-20 18:50:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Fiona - 2013-11-20 12:53:15]:
A o czym Ty piszesz jakie 8h, codziennie 10 albo jeszcze lepiej, i ciągle nic się nie podoba!!No i bardzo dobrze płatna najniższa krajowa + premia ( oczywiście jak jest).....
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2013-11-20 21:01:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oni piszą to po to by innych irytować. Sami zapierdzielają po 10 godzin, tyle tylko że są to ludzie którym frajdę sprawia takie podburzanie innych - stąd takie wpisy.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2013-11-22 09:04:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracownik - 2013-11-20 21:01:46]:
fakty - fakty są takie że 10 tek jest coraz mniej, wysoki skład praktycznie już nie pracuje po 10H, kontrola rzadko, najgorzej ma kompletacja ale jest już tego dużo mniej raz zostają jedni raz drudzy. najgorzej ma wysyłka dział który kuleje, ale widzę że zaczynają szkolić innych..
zdjecie uzytkownika
dyro - 2013-11-22 09:06:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ulkaaa - 2013-11-20 18:50:56]:
2300 podstawy to najniższa krajowa + premia ?? no to gratuluję wiedzy! zaraz zaraz może my jesteśmy w Irlandi ???
zdjecie uzytkownika
Dyrektor - 2013-11-22 11:23:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i jak robole, podoba się grafik na grudzień ?
zdjecie uzytkownika
Pracownica - 2013-11-22 14:29:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Za najniższą krajową to tylko przyjść do pracy założyć fartuszek, bo można ręce do kieszeni włożyć i udawać że coś się robi
zdjecie uzytkownika
Ulkaaa - 2013-11-22 15:15:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dyro - 2013-11-22 09:06:53]:
Jakie 2300, komu i gdzie, chyba dla zastępcy kierownika, bo kadra podstawowa ma 1600 brutto, (i to jest najniższa krajowa), chyba Ty na innym świecie żyjesz...
zdjecie uzytkownika
ddd - 2013-11-23 14:07:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ulkaaa - 2013-11-22 15:15:24]:
widziałeś umowe? podstawy mamy 2000 brutto, + 300 premii absencyjnej
zdjecie uzytkownika
realista - 2013-11-23 15:35:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mogę się założyć że już jeden z drugim siedzą w komputerku i zastanawiają się jak tu nas orżnąć na kasiorę żeby nie wyszło nam za dużo za październikowe i listopadowe nadgodziny oraz setki. Tak samo jak z premią akordową. Myślicie że czemu nie ma już wywieszki z premią? Ponieważ jak nie orżnął na nadgodzinach to na premiach.
zdjecie uzytkownika
Ulkaaa - 2013-11-23 19:58:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ddd - 2013-11-23 14:07:34]:
Nie wiedziałam Twojej umowy, piszemy chyba o dwóch różnych kwestiach, ja mam na myśli umowę kasjerki w Białymstoku, a premia 300zł była raz na 3 miesiące, teraz premia ta zależy od kierownictwa, ale na pewno nie 300zł.Żadnych nadgodzin nie ma, setek tak samo..
zdjecie uzytkownika
mundry - 2013-11-23 21:08:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ulkaaa - 2013-11-23 19:58:09]:
Jakbyś umiała czytać to byś wiedziała że forum to jest na temat Magazynu Stokrotki w Teresinie, a nie sklepu w Białymstoku
zdjecie uzytkownika
piker - 2013-11-26 12:40:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niech tylko sprobuja cos uciac to na swieta sami beda tyrac bo kazdy na zwolnienie ucieknie
zdjecie uzytkownika
wsc - 2013-11-26 18:43:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzieliscie grafik na Grudzien propozycja od 5do 16 albo od 12 do 24 chyba ich (usunięte przez administratora) ,zobaczymy ile ludzi pójdzie na L4 wtedy będzie zabawa.sami będą kierownicy tyrac razem z dyrektorkiem......
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2013-11-27 22:16:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wsc - 2013-11-26 18:43:47]:
wiadomo, że na święta będzie więcej godzin, odpoczniemy mam nadzieję w styczniu
zdjecie uzytkownika
zwierz - 2013-11-27 22:19:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wsc - 2013-11-26 18:43:47]:
możne Cie stać na to żeby iść ba L4, ja muszę wykarmić dzieci i ich ubrać. 230 drogą nie chodzi. odejmij sobie jeszcze 80% płatne za L4 i już masz po du.e kolejną kasę
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-11-28 15:05:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Weźcie się niby pracownicy w końcu do pracy a nie jak nikt nie widzi to się po kontach chowacie, oni wszystko widzą, potem będziecie mieli pretensje że wam coś ktoś obciął, jak wam się nie podoba to uczyć się języków i spadać chyba że co drugi jest przygłupi... Z pracą w Polsce ciężko wszyscy dobrze o tym wiemy. Jeżeli wy w ciula walicie to my w (usunięte przez administratora) dostajemy tak naprawdę i jak pójdziecie na L4 to nas ukaracie a nie kierownika jednego z drugim czy dyrka więc albo się wam chce pracować i pracujecie albo nie... t jest dystrybucja w tym nigdy nic nie wiadomo do końca. Ogarnijcie się!!!
zdjecie uzytkownika
qwerty - 2013-11-28 16:07:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pracownik - 2013-11-28 15:05:27]:
Jak jesteś taki lub taka mądra to napisz to po angielsku a nie kogoś na naukę wysyłasz. I jakim prawem kogoś osądzasz i twierdzisz że jest przygłupi ? Twój post świadczy tylko i wyłącznie o poziomie Twojej inteligencji, a czytając go widać że nie masz dosyć wysokiego wskaźnika IQ.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-11-28 17:05:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [qwerty - 2013-11-28 16:07:10]:
"Dość wysokiego wskaźnika IQ" na bycie dyrektorem napewno lecz na kierownika już się nadaje... Nie znasz mojej inteligencji i też nie masz prawa jej osądzać... Szkoda na was czasu... Na forum firmy TRADIS posty były identycznie żenujące jak wasze...
zdjecie uzytkownika
pracownik 2 - 2013-11-28 17:37:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Wszędzie trzeba pracować , praca w dzisiejszych czasach to priorytet i trzeba ją szanować.
Oczywiste ,że znajdzie się garstka ludzi ,którzy będą tylko narzekać ,jak to jest ciężko i jak to oni nie są wykorzystywani...Ale przecież nikt jeszcze nie upadł na głowę ,żeby płacić za bezczynność ,bądź też kręcenie się po magazynie.Praca fizyczna ,to praca fizyczna i to tylko od nas zależy czy jesteśmy w stanie podołać i czy nasz organizm jest w stanie sprostać narzuconemu tempu...
W dzisiejszych czasach pracując jako magazynie ,a chcąc zarobić ,trzeba się narobić. Jeżeli ktoś nie jest w stanie ,to może powinien poszukać czegoś innego ?
zdjecie uzytkownika
jijij - 2013-11-29 15:10:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik 2 - 2013-11-28 17:37:13]:
Garstka ludzi to nie narzeka na prace a reszta ma pelne prawo czuc sie zle traktowanym przez tych pajacow.Nie wyrabiamy sie to nam pomozcie wezcie paleciaki i pokazcie jacy dobzi jestescie bo wedlug was wszystko da sie zrobic to pokazcie to siedzac w biurze marnujecie sie,widac ze dzieki waszej pracowitosci i ogarniecia na magazynie byscie wyciagali kosmiczne premie za swoja prace.
Taka zagadka wiecie ktore wypowiedzi napisane sa przez naszych wspanialych kierownikow??
hehe zal mi tych pajacow
zdjecie uzytkownika
qwerty - 2013-11-29 16:58:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik 2 - 2013-11-28 17:37:13]:
Czemu nie napisałaś tego po angielsku ? Zabolała moja ocena ? To po co osądzasz innych ?
zdjecie uzytkownika
wielka wlochata pała - 2013-11-30 22:03:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
smiac mi sie chce,wszyscy narzekacie,na zarobek,na ilosc godzin,nie pasuje to pod posredniak w socho lub do parku od gimnazjalistow na piwko sepic,jestem nowym pracownikiem,duzo widzialem i tu tez widze ze nie jest lajtowo,ale tu jest polska,tu sie ciezko pracuje i pije,jak wam sie nie podoba to wypierdzielac w podane powyzej miejsca,oceniam firme na celujacY:
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2013-11-30 23:46:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [wielka wlochata pała - 2013-11-30 22:03:00]:
Zgadzam się w całości.Tez pracuję od paru dni a w życiu już nie jedno widziałem.Tak zle piszą /gdzie by nie pracowali/tylko szczawiki którzy nie znają życia i oni nigdy nie będą dobrymi pracownikami i wszędzie będzie im zle.To wszystko wynika z domu w którym się mieszka.
zdjecie uzytkownika
IQ - 2013-12-01 01:24:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ktoś - 2013-11-30 23:46:52]:
A ja nie zgadzam się w ogóle. Mówisz że szczawiki nie znają życia? Powiem ci jedno życie nie polega na ciągłym zapier***niu w gułagu po 10 godzin. Albo jesteś w robocie albo w domu zmęczony pracą . A gdzie skąd wziąć pieniądze i czas na założenie rodziny albo na wychowywanie dzieci w tym kraju. Własnie przez takich jak ty mało inteligentów którzy dają sobią pomiatać tutaj jest jak jest i nie jesteśmy traktowani jak ludzie tylko cyferki w komputerze. Mówisz że pracujesz to kilka dni, aha, to zobaczymy co powiesz po 2-3 miesiąc z paleciakiem przerzucając po kilka ton dziennie przez 10 godzin i gdy będą ci mówić że cały czas za niska norma.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2013-12-02 16:16:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [jijij - 2013-11-29 15:10:36]:
Jak przyjmowałam się do pracy to miałam powiedziane ,że pensja 2000zł brutto + 300 absencyjnej|+ 600zł wydajnościowej, nikt mi o żadnych normach nie wspomniał,że będzie ona rosła do nie osiągalnej do zrobienia liczby. Czy to jest w porządku!!!!
Każdy pracuje tak jak umie najlepiej,nigdzie nie ma takiej normy!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
mati - 2013-12-03 13:53:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jakie beda talony w stokrotce na swieta wiecie???
zdjecie uzytkownika
shd - 2013-12-03 16:50:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik 2 - 2013-11-28 17:37:13]:
Gratuluje wypowiedzi Pawełku:)
zdjecie uzytkownika
afe - 2013-12-03 17:57:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jijij - 2013-11-29 15:10:36]:
Zaczniemy intenswynie pracować jak zaczniesz ładnie wymiawiać lierke "Rrrrrr" :)
zdjecie uzytkownika
twelfe - 2013-12-03 18:16:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
talony będą w kształcie prostokąta
zdjecie uzytkownika
kaczka - 2013-12-04 17:54:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [mati - 2013-12-03 13:53:29]:
bendą papierowe ale ty bendziesz musial kierownikom pod biurko wlezć
zdjecie uzytkownika
stokrotka - 2013-12-05 21:39:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziś odebraliśmy paczki dla swoich pociech,ha ha ha ha ha,3 batony,żelki,gumy,wafelki,ptasie mleczko,zal dla nas pracowników ale dzieci się ucieszą bo nie wiedza jak my tyramy w tej firmie,plecy się łamią,nogi bolą ale nadal mala norma a pracy dużo i 10 godzin,no żarty.to nie jest narzekanie tylko po prostu bezradność i brak siły.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Spotkanie rekrutacyjne-śmiech na sali-nawet nikt nie spytał o uprawnienia na wózki. Biorą bez uprawnień,bez doświadczenia-wszystkich jak leci
Pytania: Kiedy mogę zacząć??
zdjecie uzytkownika
qwerty - 2013-12-05 23:41:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [stokrotka - 2013-12-05 21:39:13]:
a co byś chciał w paczce znaleść? kawior i szampana?Jakby złoto wsadzili to byś napisał ze malo go było. Coza mentalnosć polaczka robaczka
zdjecie uzytkownika
Rektrak na kwicie - 2013-12-06 09:21:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
50 zł bonu talonu czy jak to zwał? Lepiej rozsmieszyc nas nie mogli
Podoba mi sie zachowanie kilku osób, bo nie przyjeły takiej kwoty

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Stokrotka

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert