Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Stokrotka

Pracowałeś w firmie Stokrotka i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
antycfel - 2014-07-18 18:37:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Gordon - 2014-07-18 07:39:07]:
ej"specjalisto od zarządzania paleciakiem" zajmij lepiej się dostępnością papieru toaletowego w męskim sraczu i zatkanymi pisuarami
zdjecie uzytkownika
xdxd - 2014-07-18 22:28:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sarkazm - 2014-07-18 11:29:21]:
tak odpowiednie na pewno nie..
zdjecie uzytkownika
Monia - 2014-07-18 22:35:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do niczego jest tam praca .. CI co siedzą sobie na monitoringu owszem maj [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ale reszta..niech ida porobić jeden dzien zobaczymy co powiedzą i w dodatku pensja jak na tak cieżką prace mała... naprawdę ostrzegam wszystkich którzy tam się wybierają
zdjecie uzytkownika
jaaa - 2014-07-18 22:47:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a możecie mi powiedzieć ile do reki tam płacą? kierownik nie potrafil konkretnie tego powiedzieć tylko ze koło 7 zł .7.50 jak jest naprawę? bo dowiem się dopiero po wypłacie pewnie..pracowałam jak coś przy kontrolowaniu palet..
zdjecie uzytkownika
cbs - 2014-07-19 19:33:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak jeżeli jest tak duzo roboty to niech liderzy tez wstanal za tych biorek wezma skanery w rece i niech zapierdalaja a nie nas po 10 godzin trzymaja lamusy jebane
zdjecie uzytkownika
jaaa - 2014-07-19 21:19:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [cbs - 2014-07-19 19:33:11]:
dokładnie ja juz i tak tam nie pracuje ale masz racje ;) a oni tylko sie przejdą i nic nie robią jeszcze łaske robią gdy paleta niezgodna ,że muszą ją sprawdzic.Ostatnio lider do mnie ,że jak teraz będa jakieś błędy to wylece haha bo mi naprawde zależało czy mnie zwolni i tak sama odeszłam w końcu xd a wiesz ile do reki tam płacą?
zdjecie uzytkownika
Reeds - 2014-07-24 21:05:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co tu taka cisza kochani?
zdjecie uzytkownika
wolnossąca - 2014-07-25 11:38:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie przesadzajcie
zdjecie uzytkownika
bandera - 2014-07-25 13:42:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podobno Ukrainki tam u Was pracują za grosze?
zdjecie uzytkownika
Gesslerowa - 2014-07-25 15:22:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bandera - 2014-07-25 13:42:41]:
Tak, pracują za miske ryżu.
A tak na serio pracują astonczycy i nigerczycy. Pozdro szejset
zdjecie uzytkownika
Wielka szkoda - 2014-07-25 22:33:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zwolniły te patałachy najfajniejszego i najbardziej pracowitego kierownika ze Stokrotki.
Za dużo potrafił i za dobry był dla ludzi to im nie pasował!!!
Panie dyrektorze M.....ek, pan się zastanowi co robi, bo to nie idzie ku lepszemu!!! Zwolnić Gr....ka!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
ona - 2014-07-26 05:06:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niech tą sprawą zajmie się AGENT TOMEK ze swoim BULDOGIEM. Trzeba zadzwonić do SECURITASU i zapytać gdzie udało im sie TAKICH ASÓW znaleźć ? :) :) W tworzeniu teorii spiskowych, są lepsi od Macierewicza.
zdjecie uzytkownika
abc - 2014-07-26 11:29:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Wielka szkoda - 2014-07-25 22:33:49]:
Kogo zwolnili?
zdjecie uzytkownika
cba - 2014-07-26 15:09:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiktora frankensteina
zdjecie uzytkownika
Mucha - 2014-07-26 19:49:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lepiej niech sie wezma za zlodzieji, bo niedlugo cale alkohole wyniosa mega porazka i proceder
zdjecie uzytkownika
mucharzyca - 2014-07-26 20:12:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
lepiej się weście bo kradną na suchym suche [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i batony po pięć złoty
zdjecie uzytkownika
majkel - 2014-07-27 08:30:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mucharzyca - 2014-07-26 20:12:40]:
uwaga kierowcy wczoraj UJ....li kierowcę miał w h...j towaru w kabinie to nie są zwykli ochronirze oni są podstawieni to Psy dobrze wyszkoleni słyszałem jak gadali z kolegami jak przyjechali do tego kierowcy
centrala postarała i maja haki na wszystkich nawy na kierowników czego przykładem był Zajac...ki . Musimy uważać bo h..e nas pozamykaja
zdjecie uzytkownika
nicola - 2014-07-27 08:44:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to ja im ułatwie wrażenie niech biorą sie za grubasa tego tyrana kierownika Grzeska a nie za nas chłdnia nawet kabanosa nie może zjeść nie mówiąc o sliwce lub ufo. czyli jest nadzieja ze maja coś na tego bu.a jak są tacy dobrzy niech wyp...la wszystkich tyranów.
zdjecie uzytkownika
? - 2014-07-27 12:15:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Piszecie że palet wam kradną,alkochole wam kradną,batony wam kradną to ja zadam pytanie:KTOŚ NAD TYM PANUJE? NAJWIDOCZNIEJ SOBIE NIE RADZI!!!!!!!!!!!!!Na sklepie braki coraz większe
zdjecie uzytkownika
cool - 2014-07-27 12:24:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś zesral się na coolboxa i kupa pojechała do sosnwca
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-23
Żródło: pracuj.pl
Warszawa
(mazowieckie)
Stokrotka Sp. z o.o. - jesteśmy polską firmą, działającą na rynku od 20 lat. Mamy sieć blisko 250 sklepów spożywczych w całej Polsce oraz własne magazyny logistyczne. Zatrudniamy ponad 7200 osób (w centrali w Lublinie ponad 400) i nadal dynamicznie się rozwijamy. Stawiamy na wartości, które określają nas i naszych pracowników jako zgrany zespół mający wspólny cel.Obecnie do naszego zespołu w markecie Stokrotka w Warszawie, Łodzi oraz Dzierżoniow
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
beyby - 2014-07-27 13:34:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czytaj to zrozumiesz zaczęli panować tylko ze naszym kosztem
zdjecie uzytkownika
Notatnik - 2014-07-27 15:32:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uważajcie na "Pani" Notatnikową ( od Daniela)
strasznie sprzedaje innych !
a sama nie lepsza..
Jeszcze raz mnie sprzedaż, to i Ja cię podpiernicze :)
zdjecie uzytkownika
Karpiuk - 2014-07-27 21:31:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam dla was zagadke Dlaczego plichta goli sie na lyso?? kto pierwszy poda rozwiazanie dostaje 3 godziny czasu kierownika
zdjecie uzytkownika
kola - 2014-07-27 22:30:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bo kreci loki?
zdjecie uzytkownika
Paprykarz - 2014-07-27 22:50:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Karpiuk - 2014-07-27 21:31:30]:
Bo jest rudy. Mój login to m123456
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Stokrotka
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x