Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Stokrotka

Pracowałeś w firmie Stokrotka i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kolo - 2014-10-12 15:31:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)jedna rzecz dają przymusowe urlopy jak nie ma pracy ale jak chcesz później czlowieku wziąsc urlop to nie dostaniesz bo albo za duzo pracy albo po prostu juz go nie masz no chyba ze tylko lizodupy oni maja specjalne chody w biurze chyba trzeba jakos w tej sprawie zainterweniowac sa sytulacje ze niektórzy nie maja juz urlopu bo kierownictwo ich wysylalo a jest polowa października dopero a teraz w razie jakies potrzeby to co na żądanie trzeba?! i po premii. Trzeba chyba pogadac z głównym kierownikiem bo cos tu nie tak. Urlop chyba powinien byc dla pracownika zeby cos zalatwil albo wypoczął a nie zeby tylko wtedy kiedy kierownik zadecyduje chooooorrreeee!!!!
zdjecie uzytkownika
tak. - 2014-10-13 10:29:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kolo - 2014-10-12 15:31:48]:
nie wysyłali na siłe, tylko się pytali kto chcę iść na urlop bo nie ma pracy.
a że zawsze byłem pierwszy na liscie ze chcesz isć to do kogo teraz masz pretensje ?
czemu nie zostawiles sobie parenascie dni na wszelki wypadek ?
zdjecie uzytkownika
magazyny - 2014-10-13 10:49:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak tam inwentaryzacja?
zdjecie uzytkownika
Zaliczka - 2014-10-13 13:31:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [magazyny - 2014-10-13 10:49:16]:
a dobrze, będę liderem
zdjecie uzytkownika
Zaliczka - 2014-10-13 17:59:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widziałem własnie całe dwie noce inwentury nic nie robiłas, jak ty to robisz Jarek karpiuk ci załatwił? załatw i mi cos. Moge sprzatac nabiał a ty bedziesz mnie pilnowac czy dobrze to robie? Pasuje ci taki układ? Zagadaj dzisiaj do jarka, ja jestem darek, zaliczka na mnie mówie ludzie z poza mego miasta
zdjecie uzytkownika
syla - 2014-10-13 19:06:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czekalam na to az ktos sie znow ( usunięte przez administratora )zadna mi nowosc. natomiast dzis czekam na ciebie w pracy, czekam na twoja odwage aby porozmawiac ze mna osobiscie o swoich bolach.
zdjecie uzytkownika
bombonierka - 2014-10-13 20:00:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [syla - 2014-10-13 19:06:12]:
aaaaa bol [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] widac ze czesto odwiedzasz forum juz niedlugo pojdziesz tyrac w kompletacje donos do dyra poszedl ze nic nie robisz no i jestes po znajomosci
zdjecie uzytkownika
syla - 2014-10-13 20:07:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak czesto jak i ty ;p.
dobrze, nawet bardzo dobrze sie sklada ze bedzie mial okazje jednak zwrocic uwage na moja prace. bo jak widze wy bacznie sie przygladacie, ale przez palce.
zdjecie uzytkownika
keraj - 2014-10-15 09:09:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zaliczka - 2014-10-13 17:59:21]:
Zaliczka możesz sprzątać nabiał z mojego podwórka :) masz to załatwione! ma być czysty i nabiał ma się nie walać po podłodze. Jak się dobrze spiszesz to będziesz sprzątać inne nabiały na magazynie.
zdjecie uzytkownika
kierownik - 2014-10-15 09:13:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kolo - 2014-10-12 15:31:48]:
idź pogadaj dostaniesz parę jobów i przestaniesz się wtrącać w nieswoje urlopy....
zdjecie uzytkownika
pare spraw - 2014-10-15 14:44:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PARE SPRAW, PO PIERWSZE OCHRONA. PO CO CODZIENIE OCHRONA LATA Z ALKOMATAMI I KAZA KAZDEMU DMUCHAC? CZY MAJĄ PAPIERY I LEGALIZACJE NA ALKOMAT? SLEDZA KAZDY RUCH KAZDEGO PRACOWNIKA NA MAGAZYNIE. WIADOMO PO CO TE WSZECHOBECNE KAMERY. A O PUNKTACJI JUZ NIE WSPOMNE, ROBIA NAS TAK W BAMBUKO ZE SZOK.CO WY O TYM SADZICIE?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-10-15 20:07:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Z alkomatem to naprawdę przesada,nie raz 2 razy w ciągu jednej zmiany. U nas rekord 4 razy w ciągu 8 h pracy,zabierają nasz cenny czas.Punkty uciekają.
A wypłaty coraz mniejsze- masakra!!! Moja najmniejsza wypłata odkąd pracuje czyli lipca 2013.
zdjecie uzytkownika
pepe - 2014-10-16 23:20:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co sądzicie o nowym kierowniku Rafale? Myślicie, że będzie lepiej niż za Grzesia? :)
zdjecie uzytkownika
pepe - 2014-10-16 23:34:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
I jeszcze jedna sprawa... Ostatnio chyba żadne wypadki w pracy się nie wydarzyły - całe szczęście. Może przez to, że było mniej pracy w ostatnich tygodniach i mniej ludzi na zmianie. Ale zbliżają się święta, więc co za tym idzie będzie niezły sajgon na magazynie. Czyli o wypadki nie trudno. Czy nie uważacie, że na zmianie powinna być choć jedna osoba przeszkolona z udzielania pierwszej pomocy? Chociażby kierownicy, ktoś kto byłby w stanie szybko i fachowo udzielić pomocy.
Sam byłem świadkiem, co prawda niegroźnego wypadku na magazynie (redtrackarz potrącił kompletującego z paleciakiem) i pewien kierownik sekcyjny gdy przyszedł zrobił sie blady i niewiedział co zrobić w tej sytuacji..
Chyba każdy byłby nieco bezpieczniejszy gdyby taka osoba przeszkolona z zasad udzielania pierwszej pomocy była na każdej zmianie.

zdjecie uzytkownika
idzie grześ przez wieś - 2014-10-17 09:35:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wyżej
zdjecie uzytkownika
pRl - 2014-10-17 14:08:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pepe - 2014-10-16 23:34:52]:
Co tu oczekiwać od sekcyjnych wiedzy z pierwszej pomocy jak kazdy jest po zawodówce albo jak mariola po 7 klasach podstawówki
zdjecie uzytkownika
ccc - 2014-10-17 20:50:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pepe - 2014-10-16 23:20:47]:
a co było nie tak u Grzeska ?
zdjecie uzytkownika
pepe - 2014-10-17 23:38:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ccc - 2014-10-17 20:50:53]:
wkońcu każdy narzekał na niego :)
zdjecie uzytkownika
epep - 2014-10-18 12:36:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a dlaczego grześka zwolnili?
zdjecie uzytkownika
XXX - 2014-10-20 11:42:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cieszymy się ,że mamy nowego kierownika, gorzej być nie może niż za Grześka.
Miejmy nadzieję ,że u Rafała nie będzie kolesiostwa i będzie on obiektywny i sprawiedliwy dla pracowników. I mógłby się przyjrzeć pracy liderów i sekcyjnych, bo wszelkie nie dociągnięcia na magazynie na naszej zmianie to ich wina,ale szybciutko zwalają to na pracowników.
zdjecie uzytkownika
Lipomal - 2014-10-20 21:38:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Syla gdzie sie podziewasz??? Ujawnij swoje miejsce pobytu.
Jestes u kota czy u jarka?
zdjecie uzytkownika
Elektryczny Wosko - 2014-10-21 15:31:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czesc dlugo mnie tu nie bylo Syla ostatnio bylo u Jarka zabawialismy sie z nia przez trzy dni powiedziala ze kot wie owszystkim i jej pozwolil
zdjecie uzytkownika
Lipomal - 2014-10-21 16:16:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Elektryczny Wosko - 2014-10-21 15:31:57]:
A graliscie cala noc na pegajzusie?
zdjecie uzytkownika
PiKiWiP - 2014-10-21 21:53:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podszywanie się za kogoś, obrażanie, zniesławianie, wyśmiewanie tzw.hejting i używanie nazwiska innych jest karalne i niedługo ktoś się o tym przekona. sprawa w toku. czekamy na więcej
zdjecie uzytkownika
uek - 2014-10-23 17:09:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [PiKiWiP - 2014-10-21 21:53:55]:
Czy ktos moze rozwinac skrot PiKiWiP
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Stokrotka
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x