logo Stokrotka

Stokrotka

Teresin

Opinie o Stokrotka

mala 2016-12-29 17:20
Jeśli zakazali parkować po biurem zwykłym pracownikom to dlaczego paniusie ze zwrotów dalej tam stają? To samo sie tyczy pracowników przyjęć? Albo wszysycy albo nikt?
1
abra kadabra. 2016-12-29 22:49
Dlaczego panie ze zwrotow notorycznie wstawiają swoje palety do 20 alejki na rowno z poczatkiem regału tak, zeby przypadkiem nie dało sie tam wjechać? W dodatku widzą, że ludzie stoją i czekają aż może ktoras wsunie te palety dalej ale niestety nie. Udają że cie nie widzą, w dodatku na tych krotkich wozkach ledwo jeżdżą. Najlepiej to sobie objechac magazyn dookola i wjechac od tylu bo one szczają najwidoczniej na prace zwyklych pikerow i mają gdzieś. Jakby poszły robic do tesco, to zaraz by ich wyszkolili. Szkoda ze kierownicy nie pilnuja takich podstawowych rzeczy. Jak probujesz wjechac to rozpieprzysz obie palety i swoja i ich. A moze kiedys rozwale jakas palete z alkocholem i powiem ze to przez to. Zaraz "milym" panią humorek zrzednie.
Gdyby nie panie ze zwrotow, u ktych kultura pracy na magazynijest rzeczą zupełnie obcą, stokrotka bylaby calkiem fajnym miejscem pracy.
5
nowy 2016-12-30 11:11
Mozecie po krotce, w kilku slowach opisac kazda zmiane (glownie kierownikow i sekcyjnych). Przychodze od stycznia i nie wiem na kogo uwazac...
Z gory dziekuje ;)
1
nieborak 2016-12-30 15:11
Ma być 2200 nie 2500 pozatym nie będzie premii czyli zostaje po staremu...
2
Komar 2017-01-02 11:28
Moja wyszkolona magazynierko!
Gdybys byla taka inteligentna to bys sie domyslila ze te paniusie ze zwrotow wstawiaja te palety na czyjes przyzwolenie i rozporzadzenie. A co do jazdy wozkami to chyba kierownicy widza jakicih kumatych ludzi przyjmuja ktorzy z magazynem nie mieli do czynienia.
Moja rada prosze podejsc do lidera zwrotow i zglosic to co nie pasuje a nie pisac na forum ktorego te jezdzace ledwo na krotkich wozkach nie czytaja.
4
ciekawski 2017-01-03 16:01
Czy to nie jest tak że podnieśli wypłaty do 2500, a zmniejszą punktację na magazynach oraz kwoty za dane progi?
2
pepe 2017-01-03 20:43
Pewnie tak, bo nie chcę wierzyć , żeby nagle wypłaty zwiekszyły się o te 500 zl :D To nierealne!! :)
1
fiu fiu 2017-01-03 23:44
a nie zamykają już stokrotki?
1
adolf haller 2017-01-03 23:47
tak, wstawiają za czyims rozporządzeniem tak, by nie dało się wjechać. stoi tam lider zwrotów i pilnuje żeby było postawione równo z początkiem regału alejki 20. czy ty siebie czytasz?
Komar 2017-01-04 06:18
Stoi tam lider zwrotow i nie widzi!!! umiesz czytac ze zrozumieniem?Nie zwraca uwagi a dziewczeta sa nowe i w dodatku widzisz jakie??? !!! Boisz sie zwrocic im uwage???
2
wojo. 2017-01-04 12:16
Licze na to ze ktos z gory sie za to wezmie, bo z nimi rozmawiac to jak wojem w sciane. Zreszta caly ten magazyn taki jest ze nikt o nic nie dba.
2
duza 2017-01-06 20:13
Ten wybujany typek z przyjęć co jeźdźi srebrnym passatem w kombi , srebrna meriwa i seat altea . Oni mogą bo donoszą o wszystkim
DPT 2017-01-13 21:08
Ciekawi mnie teraz od kogo będzie brać w łapkę koński łeb. Olewnik spłonął tylko czekać na nowego kandydata. Kasa szła pod stołem w grubych plikach, sama widziałam. koński łeb jak się dowiedział o pożarze to mało zawału nie dostał... faja za fają była.....
3
cuckold 2017-01-16 18:15
Zmieniło się kierownictwo, ale czy wam się lepiej pracuje? Osiagneliscie to czego chcieliście? Bo według mnie zmieniło się kierownictwo na gorsze a na magazynie nadal tak samo. Czemu już nie protestujemy?
2
damar 2017-01-16 19:48
Ponieważ każdy juz sie ugadał z kierownictwem.Jedni mają dobrze a drudzy zle.I to sie nie zmieni dopóki nie będzie nowych liderów zmian.Przecież nie będą protestować ci co dobrze żyją z kierownictwem,a teraz w większości sie dogadalo.
1
wózkowy 2017-01-17 19:00
Tak się zmieniło że kierownik po Kaczorze daje wózkowym większe premie a póżniej jest podział kasy . Ale co się dziwić przecież kiedyś razem tyrali w regałach więc dobbrze się znają.
1
cuckold 2017-01-17 19:39
Czyli co, kto skorzystal ten skorzystal a reszta nich zamknie mordy bo już się całej zmiany do protestu nie zorganizuje? A tych Ukraińców to nie dałoby rady jakichś wydajniejszych ściągnąć do nas? słyszałem ze jest dużo pracy a nie duże pole do nauki jazdy na wózku i pickingu.;) cala stokrotka, im wyższe stanowisko tym mniej zdolny do pracy;)
tramp 2017-01-25 16:03
Haha
tramp 2017-01-25 16:29
Haha
Mini 2017-01-25 17:13
Czy ktos w koncu zrobi porządek z notorycznymi przechadzkami Rodzinki.pl ze zwrotow do lazienki w dwie lub trzy osoby srodkowymi alejkami do WC na Chlodni. Co to kuźwa za lans wogole!!!!!!!
My do WC zeby zarobic nedzne grosze chodzimy w trakcie przerwy 25minutowej i wrazie potrzeby i tam gdzie blizej a nie zeby sie lansowac ukratkiem miedzy regalami
Ludzie co tu sie wyrabia glowa mala oni nie szanuja swojego Kierownika wogole
4
Pegi 2017-01-25 17:24
He he rodzinka.pl no i te zwroty ciagle zwroty nic nie poradzimy jak maja niektore panienki AKTORSKIE RUCHY he he
2
Zabek 2017-01-26 18:47
No tak tez to zauwazylismy 10min na Peta 15min do kibla po dwa razy daje 2godziny razem z przelansowaniem sie po magazynie daje to 6 godzin pracy. Na tej rampie A ciagle wyglupy gonitwy jak na przerwie w szkole podstawowej
Zero nadzoru ja tam jeszcze nie widzialem zadnego kierownika czy ich ktos wkoncu obejmbie piecza tam jest potrzebny lider z jajami!!!!
4
nick x 2017-01-27 12:29
Żeby jeszcze bylo na co popatrzeć...
3
abc 2017-01-27 21:10
Chociaż są i takie co potrafią popracować i nie chodzą jak po wybiegu ale ich nie za wiele...
6
gość 2017-01-31 16:54
Roman masz całkowitą rację. Ja ilekroć mam jakąś sprawę to jestem załatwiana od niechcenia nie powie od razu, nie poinformuje i jeszcze ciągle jakieś pretensje bo to niby MY MAMY WIEDZIEĆ. zachowanie tej pani jest chamskie i aroganckie!!!
4
Cool full 2017-02-01 17:04
Tej rodzinki ze zwrotow to chyba reszta zalogi nie toleruje bo widze ze na przerwy oddzielnie chodza...
Ale nie dziwie sie oni sa jacys dziwni a moze ktos wie dlaczego tam pracuje jeden chlopak on ma jakas grupe niepelnosprawnosci?? Malo kobiet na magazynie ktore mogly by tam pracowac np. jakas starsza pani ewentualnie matka ktora ma chore dziecko. W tej firmie licza sie tylko ZNAJOMOSCI tak nie powinno byc!!!!!!!Chlopaka na magazyn w picking albo na palety a nie bedzie udawal dziewczynke na zwrotach hahahaha
4
bieniek 2017-02-03 10:52
Narazie mordeczki ale muszę się położyć na psychiatryk na pół roku, nie wytrzymałem psychicznie że nam punkty z akordu zabrali
2
robol 2017-02-06 21:50
Mam pytanie dlaczego jak tylko pojawi się imię Karolina to od razu post jest kasowany , co prawda kole w oczy
4
ruda 2017-02-06 22:01
Stokrotka to jest poprostu brak słów, i kierownik , Pawełek po gimnazjum uważa sie za kogoś a jest ciemny i pusty , ludzi ma za nic , totalna porażka
10
śwpiotr 2017-02-09 22:52
Bo ta wiedźma Karolina czyta to co 5 minut, w końcu nic nie robi to ma czas na internety. Boże co za pusta "laska" widzisz i nie puczasz pierunów.
5
szoszon baker 2017-02-09 23:20
Bo i tak plastik pradu nie przewodzi
3
daw 2017-02-20 11:48
niektórym się nudzi, nie mają własnego życia tylko norma, stokrotka i pole ziemniaków
prawdziwy qwer 2017-02-20 12:36
Już wiecie dlaczego nazwałem go dwulicusiem :)
qwer 2017-02-20 15:11
Przestępstwo zniesławienia podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności. Jeżeli jednak sprawca dopuści się pomówienia za pomocą środków masowego komunikowania, podlega grzywnie, karze ograniczenia albo pozbawienia wolności do rok.
qwer 2017-02-20 15:18
Zachowaj te wpisy.A admin zachowa je napewno.Niebawem może cos nie miłego spotkać.A tobie to chyba trzeba bylo bo byłeś slaby w kartonach:).I nie wipisuj o ludziach nieprawdy bo widac ze każdemu nie pasujesz.Uwazaj.
adwokat diabła 2017-02-20 15:41
Obrażasz innych bo ktoś napisał na Ciebie i ty jeszcze jego straszysz? Haha, prawo działa w obie strony kolego. Mnie obrażono - dzwonie na policję! Ja obrażam - nic mi nie grozi. Proszę udać się do najbliższego szpitala psychiatrycznego, może tam wyleczą twoje bolączki...
killer 2017-02-20 16:02
Spokój bo zaraz ja was wszystkich zamknę do psychiatryka. Taka prawda w tej firmie prawie każdy każdemu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obrabia, a niektórym jeszcze mało to muszą pisać na forum.
fu 2017-02-21 08:32
Gdybym miał wymienić wszystkich dwulicowe osoby to by pojawiło się tu 90% nazwisk. Gadacie albo o normie albo obrabiacie komuś dupę za plecami, a potem wsiadacie razem w samochód i udajecie wielkich kolegów :) Że praca jest ciężka to jeszcze beznadziejna atmosfera, co zasługa jest też kierowników którzy faworyzują swoich pupilków z którymi dojeżdzają albo pochodzą z jednej wiochy. Szkoda Rafała, gdyby mógł dalej kierować zmianą i zatrudnij własnych sekcyjnych to może by ta zmiana wyglądała normalnie, a tak tylko dupolizy mają dobrze.
5
mnbvcxz 2017-02-21 12:52
My tu przychodzimy do pracy czy robic sobie atmosfere? chcecie atmosfery zbierzcie sie po robocie na parkingu i sie napijcie zintegrujcie albo po ryju dajcie. jest tyle opcji co sie komu wymarzy. a w robocie jesli chodzi o obrabianie dupy to albo sie odezwijcie na glos lub zamknijcie buzki . co do pupili to nie przesadzajmy jest pare osob co majom lepiej ale patrzenie sie krzywym okiem na wszystkich co dojezdzajom z kierownictwem jest przesadzone, skoro sa z okolicy to czemu mieliby inaczej jesli im pasue. wogole to wchodzac na to forum to o pracy w stokrotce samej w sobie sie nic nie dowiaduje.
don 2017-02-21 16:34
Buraki, wieśniaki i chamy wpierdalają się w kolejkę na koniec zmiany, jak się zwróci uwagę to powiedzą jakąś głupotę i śmieją się do siebie i idą dalej. Zmiana oczywiście AP
5
mario 2017-02-21 19:03
na kazdej zmianie są pupilki kierownictwa .popatracie po czasie kierownika jaki mają dopisywany i do tego jaka norma. trudno nie wspomniec o pupilkach u marioli. Moze Gostyniak w koncu zaprowadzi porządek na magazynie suchym i kazdy bedzie traktowany tak samo.
ok 2017-02-21 19:05
Ten od dwulicusi - czemu nie powiedziałeś tego w twarz jak tutaj pracowałeś, teraz naszła Cię odwaga? Chyba ty jesteś dwulicusiem. :)
xyz 2017-02-21 19:40
dlaczego Mariola ciagle te same osoby zdejmuje z wysokiego składu i rzuca w kompletacje. przeciez są ciołki od kompletowania. to dlaczego z chłodni chłopaki z wysokiego składu nie chodzą w kompletacje bo siedzą u mańka pod biurkiem. np, taki krzysio.O.
4
karton network 2017-02-21 19:44
Karton na głowie.
lukacz 2017-02-21 20:41
Nowak weź się za robotę a nie tylko krążysz po tym magazynie jak gówno w przeręblu i tylko do swojej piknej na alkohole albo do rodzinki jej ex chlopaka na doki
6
Kasia 2017-02-22 16:16
STOKROTKA to porażka wymagania ,standardy, procedury śmiech:)a do tego kierownictwo skąd oni ich biorą . Czasami pracownik wie więcej niż kierownik .Praca jak wszędzie trzeba tyrać ale... istny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Kierownictwo na niektórych sklepach to chyba nie wie po co tam pracuje siedzi i nic nie robi aaa przepraszam chyba ,że ma przyjechać Audyt,Dyrektor,Regionalny i Tajemniczy to wtedy coś się dzieje. A najlepsze to są upomnienia ,nagana i groźby o zwolnieniach i za co : bo nie masz obuwia ,bo palisz nie w tym miejscu co powinieneś , bo nie mówisz dzień dobry ,bo nie proponujesz produktu ,bo się spóźniłaś ,bo mało się postarałaś ,bo na innych sklepach tooo można tak wymieniać do skutku. Ale jak kierownictwo każe sprzedawać zeschnięte wędliny , myć i oliwić kiełbasę i sprzedawać stare mięso lub wędliny po terminie bo za dużo zostało po jakiś świętach lub gazetce to jest OK albo przecenia owoce lub warzywa zapleśniałe i każe wystawić w koszyk a może ktoś kupi :)Kto za to odpowiada no kto sprzedający i na kim później regionalny czy klient się wyżywa !Albo najlepsze jest to jak straszą że jak się pójdzie na zwolnienie to nie dostaniesz premii a jeśli chodzi o urlop to każą wypisać w prośbach ale i tak wpisują kiedy chcą :) Także nie wolno chorować a urlop to trzeba się dostosować i czekać aż kierownik zadecyduje kiedy pojedziesz na wakacje:)Śmiech:) Standardy Stokrotki ktoś kto to wymyślił niech najpierw przeprowadzi inspekcje czy wszyscy robią wszytko prawidłowo a kierownictwo czy rzeczywiście się nadaje do tej pracy i spełnia warunki jakie panują na sklepach
15
tesco 2017-03-14 19:42
MAGAZYNIER - OPERATOR WÓZKA WIDŁOWEGO WYSOKIEGO SKŁADU
NR REF. 39019/MAGG/15 PRACA W WYMIARZE 1/1 ETATU
MIEJSCE PRACY:
Teresin
MOJA PRACA POLEGA NA:
transporcie towarów przy pomocy wózka wysokiego składowania z zachowaniem obowiązujących standardów magazynowych, sumienna realizacja zadań związanych z przyjęciem, kompletacją i wysyłką towarów, efektywne wykorzystanie czasu pracy na powierzonych odcinkach oraz dbałość o powierzone narzędzia pracy.

KANDYDAT IDEALNY:
•jest dyspozycyjny
•realizuje swoje zadania z troską o klienta Tesco,
•jest uczciwy i zaangażowany w wykonywaną pracę,
•potrafi dostosować się do szybkiego tempa oraz zmieniających się warunków pracy,
•bierze odpowiedzialność za własne bezpieczeństwo w pracy,
•posiada ukończony kurs operatora wózków widłowych potwierdzony odpowiednim zaświadczeniem oraz książeczkę sanepidowską lub chęć jej wyrobienia.
PRACUJĄC W TESCO ZYSKUJESZ:
• atrakcyjne wynagrodzenie (3689 zł brutto po 6 miesiącach pracy) wypłacane regularnie i terminowo
• zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,
• możliwości rozwoju zawodowego,
• zniżkę 10% na każdorazowe zakupy w Tesco dla pracowników z rocznym stażem pracy w ramach Programu Klientowskiego Clubcard oraz 20% zniżki na posiłki w sieci Bistro,
• dodatkowe świadczenia (świąteczne karty podarunkowe do wysokości 700 zł, bony okolicznościowe na rozpoczęcie roku szkolnego, wyprawka na okoliczność urodzenia dziecka, upominki jubileuszowe za staż pracy).

ZAAPLIKUJ
on line poprzez formularz aplikacyjny
na naszej stronie www.tesco.pl/kariera
do 30 kwietnia 2017
3
karol 2017-03-15 20:47
Tak bony po 700 zł, akurat. Takie brednie ze hej. Nie dajcie się nabrać. Bony uzależnione są od dochodu na członka rodziny. Czyli jak sam pracujesz na siebie dostaniesz 50 zł. Nie mając dzieci lub jesteś kawalerem lub panną zapomnij dużych bonach. Po za tym wysokie normy , światełka I palarnia aż na parkingu. Przerwa to maraton a nie odpoczynek. Odradzam , Omijajcie ten obóz z daleka , tam Ukraińcy mają większe prawa niż tescowi.
6
nabiał 2017-03-22 10:09
moze zamiast tych ochydnych słoików na nabiale dajcie nam pojemnik z ciepłą Zupą. ciepły posiłek w takcie pracy to wtedy nosi nazwe posiłek regeneracyjny. dosc juz tych słoikow. Mamy automat z ZUPAMI moze czas to wykorzystac i sprobowac. a Zupki są naprawde dobre i i najwazniejsze rozgrzewające.
3
nabiał 2017-03-22 10:09
moze zamiast tych ochydnych słoików na nabiale dajcie nam pojemnik z ciepłą Zupą. ciepły posiłek w takcie pracy to wtedy nosi nazwe posiłek regeneracyjny. dosc juz tych słoikow. Mamy automat z ZUPAMI moze czas to wykorzystac i sprobowac. a Zupki są naprawde dobre i i najwazniejsze rozgrzewające.
3
Zostaw swoją opinię o Stokrotka - Teresin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Stokrotka