Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Stokrotka

Pracowałeś w firmie Stokrotka i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
dzikiriki - 2014-08-24 10:42:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
co to za panna z podrobie bluzy prosto snuje sie po chlodni?
zdjecie uzytkownika
przyjmuje te pmki - 2014-08-26 22:05:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dalej jakiś kierowniczek magazynu kombinuje coś na lewo. Do sklepów wysyła po 1 (słownie JEDNEJ) butelce wódki. Na 200 sklepów sami policzcie ile to kartonów. Ktoś sie kiedyś wk....i i polecą łby.
zdjecie uzytkownika
Zuj - 2014-08-26 22:12:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z pół roku da się popracować w kompletacji ale potem człowiek siada fizycznie bo cały dzień na dużych obrotach a ogólnie klimat nie jest zły
zdjecie uzytkownika
pole nie może być puste - 2014-08-26 22:15:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Dzid - 2014-08-23 14:33:39]:
Święte słowa. Co dużo szukać kwiatków. Nie dalej niż tydzień temu paleta cukru a na niej kartony z proszkiem do prania... nabiał z warzywami. I ruskie pakowanie w standardzie. Na produkty miękkie położone produkty twarde. Jak to ma dojeżdżać w całości? Mi to to lotto bo pstrykam fotke i adios panie szofer niech sie w teresinie bujają.
zdjecie uzytkownika
Strachan - 2014-08-27 01:59:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciebie może to i rzeczywiście nic nie powinno obchodzić, ale ludzie którzy przygotowują transport powinni wziąć to na poważnie w godzinach pracy i przestrzegać tego o co zostajemy dłużej w pracy. W stokrotce słyszałem, ze w takich warunkach klientom czy znajomym ciężko podróżować/ Dlatego w tylkoi na Satkni sąi informacje o naprawach,
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2014-08-27 21:26:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co raz lepsze wypowiedzi. hehe
zdjecie uzytkownika
Kkk - 2014-08-28 00:23:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co do jakosci foliowania palet i jakosci repaletyzowania towaru Kazdy chce to zrobic jak najszybciej bo kazdy z wydan jest rozliczany z ilosci zrobionych zbiorowek Po za tym dyrektor patrzy tylko na wypelnienie auta i czesto jest tak ze sa same duze palety i trzeba to jakos przezucic zeby weszlo na auto . Co do wzywania osob do foliowania palet Kierownictwo nam zawsze powtarza zeby wzywac osobe jak zle ułoży lub zle owinie palete Czest to robimy ale czesto tez ładujemy takie palety lub sami je poprawiamy zeby nie tracic czasu na dojazd do biura sprawdzenie kto ta palete robil itd. Pikerom moze nikt nie zwraca uwagi ale od wydan oczekuja coraz lepszej jakosci foliowania palet i caly czas mowia ze to piking powinien lepiej foliowac ale zaden z liderow nie przejdzie sie po magazynie i nie sprawdzi ile stoi palet ktore wymagaja poprawy. A juz najgorszy syf to jest na stołowce Przychodzi godzina przerwy ktora kierownicy wyznaczyli idzie sie na stołowke a tam 4 ławki a na każda wejda 2 osoby Przeciez to jest niezgodne z przepisami Najpierw trzeba zapewnic odpowiednia ilosc miejsca na stołówce a potem wyslac na nia caly magazyn
zdjecie uzytkownika
nohhbehht - 2014-08-29 17:12:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czarny saab o numerach wsc sl96 wjezdza na skserowanej przepustce numer 110 prosze buldoga o interwencje
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2014-08-30 15:20:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prosisz bo co, bo ciężko Ci tyłek ruszyć od bramy czy do bramy??? Żenada
zdjecie uzytkownika
pol 22 - 2014-08-31 09:48:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam!
W łodzi rekrutują może ktoś
zna jakieś szczegóły.
Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
bąk - 2014-09-02 19:15:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co tutaj taka cisza???
zdjecie uzytkownika
szerszeń - 2014-09-03 08:20:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bąk - 2014-09-02 19:15:47]:
Bo wszyscy pracują
zdjecie uzytkownika
Mustafi - 2014-09-05 18:18:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lawek niema w dalszym ciagu dajcie spokoj jakie dziadostwo w tej firmie. Jescze sie nie spotkalem z takim stanem rzeczy a to nie moja pierwsza praca, rozne rzeczy widzialem ale to przesada.
zdjecie uzytkownika
hehe - 2014-09-05 22:14:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mariola to niedorozwój z zespołem downa.... nie znajdzie się nikt mądry aby ją wyautować??? Help me... Please
zdjecie uzytkownika
ojaa - 2014-09-06 14:22:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hehe - 2014-09-05 22:14:47]:
hahahahha a tobie co zrobiła ? :D
zdjecie uzytkownika
buldożer - 2014-09-09 05:23:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nohhbehht - 2014-08-29 17:12:31]:
Bulldog mowi ze ta przepustka to Xero od ciebie :D
zdjecie uzytkownika
na wypłat - 2014-09-10 17:16:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wyrazy podziękowania za szczodre przelane na konto o wysokim nominale pieniądze.Niestety jest ich bardzo dużo i nie wiem czy połowy nie zwrócić.
STOKROTKA jest dobrą firmą,wszyscy ja lubią.
zdjecie uzytkownika
rudrudi - 2014-09-12 07:17:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chcecie poznać historie pewnego lidera? Od frajera do lidera. Kto chce poznać historie jego życia proszę pisać.
zdjecie uzytkownika
lisek - 2014-09-12 13:27:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
opowiadaj
zdjecie uzytkownika
rudrudi - 2014-09-12 14:43:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lisek - 2014-09-12 13:27:44]:
Znajomości z tesko przyczyniły się do tego że zmianowy ł. wybrał go liderem chłodni. W tesko jeździł na wózku, sprzedawał ludzi,każdy pracownik co go zna to potwierdzi. Wiem bo znam te osoby z jego byłem pracy. A tutaj szlaja się po chłodni z telefonem przy uchu albo w ręku i nic nie robi. Dobry lider.
Takie osoby powinny normalnie pracować, być przebrani, kompletować albo pełnić byłą funcję rektrakarza.
Taka osoba bierze pieniądze za nic nie robienie. Podoba Wam się takie coś??
zdjecie uzytkownika
taka prawda - 2014-09-12 15:44:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rudrudi - 2014-09-12 14:43:01]:
Na zmianie Grzegorza z pickingu wychodzą tylko leserzy i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Ktoś kto cięzko pracuje i nie chodzi co pół godzinki do biura to nigdy nie wyjdzie z kompletacji. ( usunięte przez administratora ) biorą na ciąg lub wysyłki swoich znajomych którzy nie porobili nawet miesiąca w pickingu albo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w z którymi połowe zmiany przegadają. Każdy o tym wie w tym Grzesiek ale i tak nic z tego sobie nie robią
zdjecie uzytkownika
prawda - 2014-09-12 19:26:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
prawda wyżej.Miejmy nadzieje że to się zmieni.Niebawem lesertwo będzie piętnowane a konkretnie osoby wyznaczone przez pryszcza.
zdjecie uzytkownika
grube lolo - 2014-09-12 19:30:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [prawda - 2014-09-12 19:26:50]:
Niedługo cool boxy i ciąg idzie w picking,ciekawe jak ich koledzy z kierownictwa będą im podwyzszali normy i wysylali dobre zlecenia smsami. Jestem ciekaw
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-09-15
Żródło: Gowork.pl
Lublin
(lubelskie)
Studencie i Absolwencie! Chcesz zwiększyć swoje szanse na rynku pracy? Szukasz pracodawcy, który da Ci możliwość zdobycia doświadczenia zawodowego oraz nowych umiejętności? Aplikuj do nas! W ciągu całego roku, w Centrali naszej firmy w Lublinie, masz możliwość odbycia bezpłatnych praktyk w: -Dziale Zakupu-Dziale Rozrachunków -Dziale Rozliczeń -Recepcji -Dziale Operacyjnym-Dziale Personalnym: Kadry, Płace, Rekrutacja -Dziale Szkol
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
prawda 2 - 2014-09-12 19:39:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i nie dopisujcie sobie godzin żeby wyrobić większą premi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i oszuści.Pryszcz wam nie dopisze.
zdjecie uzytkownika
wosko - 2014-09-12 22:45:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja kiedys sprzedawalem ale teraz nie chce ale musze ;(
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Stokrotka
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x