logo Stokrotka

Stokrotka

Teresin

Opinie o Stokrotka

ja 2016-10-19 19:13:42
a tej jednej damie to dupsko rosnie ze az smierdzi.
3
łysy 2016-10-19 19:36:34
dajcie spokoj z tym wypisywaniem głupot na swoich kolegow bo niedobrze sie robi. lepiej napiszcie czy wrociła moni z macierzynskiego .jaki towar tam kroi z tego magazynu. i dajcie do niej namiary
1
Fachowiec 2016-10-19 22:05:59
Pań RR jak zwykle dobrych ludzi ma gdzieś , ty masz zapier... Za nich .Iemu kasa się zgadza a ty masz na to robić
4
słuchacz 2016-10-20 11:18:04
te całe zebrania na których Pań R.R mówi o satysfakcji z pracy to śmiech na sali
zryli mu głowę i gada farmazony
4
nn 2016-10-20 19:20:52
interesuje mnie temat bójek pod zakładem. czy góra robi coś z tym. czy w tej stokrotce jest to już legalne ze każdy może dostać wpierdol. Panie R.R zrób coś z tym bo innym już grożą a miało miejsce wczoraj.
1
wycięczony 2016-10-21 21:00:19
Jak ktoś wspomni o podwyżkach to wpier... i tak mina następne latka .
3
Stokrotka 2016-10-22 10:39:24
Nie wolno udzielac informacji w takich sprawach napewno jest to zalatwione ale nie ma takiej potrzeby zeby osoby postronne o tym wiedzialy. Niestety musisz zrobic inne dochodzenie bo z forum sie nie dowiesz bo tu same ploty droge dziecko !!!!
nn 2016-10-23 17:33:04
hej stokroteczko ja mogłbym ci pokazac jakie ze mnie dziecko. oj zdziwiła bys się. a ploty plotami były I beda
zmęczoa 2016-10-25 22:11:46
Trzeba zrealizować pomysł z kwitem , niech sami sobie składają . Nic za kwity nie robią bo brakuje ludzi .
3
ssa 2016-10-27 16:08:55
Idzie na zwolnienia, ja za was zrobie bo lubie tą robotę
2
moja praca jest fajna 2016-10-28 17:07:05
Lubię tu pracować,mogę robic po 12 godzin żeby firma caly czas byla do przodu.Chciałbym żebyśmy pracowali codziennie w pocie czoła,bez przerwy na luncheon bo naprawde warto.Pozniej Cię awansują na stanowisko dyrektora centrum dystrybucyjnego.Będziesz jezdzil fajnym samochodem marki lexus lexus.
2
karny 2016-10-29 17:33:17
pań Robert niech pokaże ile można zrobić w kompletacji a nie tylko wymagania.. ku..a
zapraszamy na podłogę tyko proszę buty założyć jak należy bo w pantofelkach będzie nie uczciwie
3
SS 2016-10-29 18:47:44
Pana Roberta i całej góry buty i kaski nie obowiązują każdy na magazynie to wie . Potrafią tylko karać zwykłych roboli a biura nietykalne jak oni to nazywają (wyższa sfera ).Niech pani od BHP z Lublina przyjedzie i obejrzy sobie nagrania i rozda im mandaty , którymi oni nas straszą . Przecież na drzwiach przed wejściem na magazyn jest napisane BUTY I KASKI ZA TYMI DRZWIAMI .
4
Misiek 2016-11-02 13:30:43
Jestem nowy i bardzo mi się podoba praca w Stokrotce, wózkowi zdejmują towar na czas, jako nowy już nawet 2 prób robię pracując 2 tydzień :)
zadowolona 2016-11-03 19:50:08
Cieszę się, że Ci się podoba i tak dobrze idzie. Sporo tu osób było zadowolonych z pracy w pierwszym miesiącu. Zaczekaj aż się całkiem wkęcisz w realia magazynu i czy za jakiś czas nie zmienisz zdania.
Przyszły pracownik 2016-11-04 10:29:35
Witam
A jak z finansami w Teresinie?? Da się w tej firmie zarobić??
Rzeczywiście pracujecie po 10h dziennie?? Obowiązkowo czy dla chętnych??
Są tam jakieś zmiany??
Widziałem ogłoszenie o pracę na magazynie i chciałem się dowiedzieć.
Pozdrawiam

zatyrany 2016-11-06 15:43:59
Ta firma to dno nie pchaj się w gó.no bo będziesz śmierdział jak my.
Omijaj stokrotkę dalekim łukiem jeśli nie chcesz stracić zdrowia zarówno fizycznego jak i psychicznego.
3
Xyz 2016-11-07 20:36:32
To po co w takiej firmie pracujesz?
zatyrany 2016-11-07 21:11:24
już nie wracam po l4 - zmywam smród po kąpieli w bagnie :)
1
samo życie 2016-11-08 20:49:13
3 tysie brutto przy najniższym progu.
kierownicy nie ganiają, można wyżerać, na alkoholach wymieniać baterie w głośnikach przenośnych i żuć gumy jakie chcesz. Jest też alejka łakoci 21 nr. Jesz co chcesz brakuje tylko browara ale proponuję na koniec zmiany i nie chuchać przy ochronie bo mogą złapać i wyjazd z eldorado będzie.
Tak jest naprawdę w Stokrotce!!
Ktoś mi powie, że nie ?
4
awatar 2016-11-09 10:59:09
o której sa wypłaty godzinie ?
Punisher :D 2016-11-10 09:34:29
Najgorszy magazyn w jakim do tej pory pracowałem :D chlew i dezorganizacja po prostu masakra a kierownictwo to juz zostawię bez komentarza :D :D
6
senior 2016-11-10 18:33:49
Stokrotka jest THE BEST i tyle .
1
gfhjk 2016-11-15 12:18:02
Można równiez zastraszyć kierownika zmiany i brać sobie urlop w wekendy , gdzie inny chodzą proszą i niestety nieda rady bo dużo pracy itd. Ale widzisz terror działa
3
MS 2016-11-17 16:02:18
Panie Robercie w jaki sposób pan wybiera kierowników zmiany,czemu bez rekrutacji . Ostatni pana wybór to totalna porażka . Chyba że dla pana kierownik który tyko zastrasza i poniewiera ludzi jest super . Dobrze że Jarek trochę go hamuje bo inaczej byłoby już po zmianie . Myślę że sam pan tym wyborem strzelił sobie w kolan . Niech wraca stara kadra która była od samego początku ( byli to odpowiedni ludzie na odpowiednich stanowiskach ) a nie to co teraz .
5
Blablastokrotka 2016-11-18 13:43:33
Witam ;) Szczerze nie polecam tej firmy . Łamanie zasad BHP . Wyzysk nowych pracowników.
Wszystko na szybko i byle jak. U Nas drabiny były zepsute , ale kogo to obchodzi . Jak trzeba powyżej 3 m ściągać kobiecie ciężki towar , jeszcze gdzieś tam z tyłu na paletach , wypadek murowany . Szkoda zdrowia i nerwów na taki syf. Jak można w magazynie , gdzie jest żywność nie sprzątać - nie sprawdzać terminów .
Kierownictwo siedzi i tylko kawkę popija i gadają sobie o bzdurach z starszym personelem.
TY masz tylko mieć 15 minut przerwy , a oni co chwilę na papieroska po 5 minut. Kolejki ciągną się .
Współczuje klientom tak naprawdę , bo to on ten towar kupują , a to jest wstyd .
Grafik nie adekwatny do ustaleń , najlepiej pracować po 9h -12h i najlepiej po południu i do nocy ;)
Rotacja straszna , ludzie zwalniają się po jednym dniu lub po tygodniu , wcale się nie dziwie , bo ludzie oczekują szacunku do siebie i do swojego zdrowia.
Można pracować w sklepie , faktycznie często ciężko , ale w dużo lepszych warunkach ;)
4
DD 2016-11-18 17:37:27
Całkiem się z Tobą zgadzam tak jak pewnie większość pracowników . Razi mnie tyko sprawa BHP . Siedzi przecież na górze pani która jest za to odpowiedzialna i nic z tym nie robi . Pieniądze które bierze to chyba za to żeby nic nie widzieć ( a palety z towarem poskładane na 5 m w górę stoją pod jej oknem) albo nie wie co znaczy skrót BHP . Co do kadry to już było bardzo dobrze pisane wszystko po znajomości abo czymś zasłużony . Może być bez pojęcia o magazynie lub wyciągnięty z magazynu bez doświadczenia pracy z ludźmi ale ma być KZ bo taki pasuje .Ciekawe kiedy ktoś wyżej postawiony w Lublinie otworzy w końcu oczy na to co dzieje się w Teresinie .J w końcu rozgoni tą klikę . Co do klientów Stokrotkowych sklepów to zapraszam do magazynu w Teresin i pewnie zmienicie miejsce zakupów .
6
Urząd Pracki 2016-11-18 20:06:31
Powtarzasz się już o tej Pani Personalnej i BHP. Znalazłeś juz prace? Pozdrowilabym ale szkoda klawiatury.
2
Joker 2016-11-19 08:39:43
Szkoda klawiatury? Czy jak zwykle nie ma sie czasu i humoru. Zamiast tu siedziec to za robote soe wes...
3
Joker 2016-11-19 14:09:00
Jeżeli nie sprawdzasz się w pracy którą teraz wykonujesz to wróć do poprzedniej - zawsze lubiłaś coś mieć w ustach . Zapraszam tylko się umyj nie tak jak ostatnio ....
5
roman 2016-11-19 21:18:45
Powiedzmy sobie szczerze, że jakość pracy pani Karoliny zwanej personalną jest bardzo słaba.
Mówię tu o sprawach najprostszych, których nie potrafi lub nie chce ona zrobić. Wydaje mi się jednak, że - jej się najzwyczajniej "nie chce". Do tego jej chamskie odzywki i krzywe spojrzenia potrafią powalić zdrowego człowieka jak jakaś zaraza - Dżuma. Zastanawiam się jak to możliwe, że taka osoba pracuje na takim stanowisku. Pomijam już bhp bo tego w tym magazynie nie ma i każdy kto tam pracuje co dzień ryzykuje życiem. Wystarczy popatrzeć na nogi regałowe w jakim są stanie i od razu powiem, że nigdy nie widziałem żeby ktoś te nogi oglądał sprawdzał lub w jaki kolwiek sposób się nimi interesował.
Pani K mądrzy się na szkoleniach plotkuje o kierownikach i ciągle pali fajki - no cóż chyba za to jej płacą.....
Mam nadzieje, że nie za dużo bo szkoda pieniędzy na taki etat.
Pan Kierownik powinien się temu przyjrzeć i coś z tym zrobić w końcu, bo nie zamierzam się prosić i 5 razy przychodzić w sprawach, które można przy odrobinie dobrej woli załatwić od razu na miejscu w pałacu księżniczki....
6
danoneee 2016-11-19 23:11:56
Pani Karolina jest naprawdę spoko. Ci co piszą o niej takie rzeczy to najzwyczajniej jej zazdroszczą. Bardzo podobała mi się Pani w kolorze włosów blond. Jeżeli wróciłaby Pani do tego koloru to byłoby super. W pracy sekretarki, księgowej czy personalnej liczy się urok osobisty i sex`apil, a Pani Karolina takie cechy posiada :) Pozdrawiam Panią i liczę, że Pani tutaj zostanie jak najdłużej ze Stokrotką.
P.S. Ależ ma Pani piękne oczy ;)
2
leserrrr 2016-11-19 23:19:02
Cześć, może malutka ankieta.. Podajcie 3 osoby tzw. `leserów`, czyli osób leniwych, uchylających się od pracy. Zapraszam do głosowania, czekają atrakcyjne premie :)
Joker 2016-11-21 06:33:04
Pani.K pan Paj...
4
bodera 2016-11-21 17:39:50
To niestey prawda. Nasza personalna jest totalną porażką. Kolesiostwo działa w tej firmie już bardzo długo... Za co jej płacą przecież to pasożyt!!!! I tej jej małpie mordy gdy przychdzisz cokolwiek załatwić. Panie Rak prosimy o interwencje w tej sprawie !!
5
loda 2016-11-24 13:20:11
Panią to obca może być w swoim domu. Tu jest robolem jak każdy z nas. I jak się nie wykonuje swoich obowiązków to trzeba ją ukarać. Panie Rak albo spróbuje pan cos z tym zrobić albo zacznę wierzyć że na pan z tego jakieś korzyści.. Te o których mówił cały magazyn..wiemy jakie...
4
troll magazynowy 2016-11-24 17:51:02
Ludzie piszą na fourm bo się boją konsekwencji za szczere słowa prosto w oczy. Tymbardziej że na tym magazynie panuje meeega kolsiesiostwo i ręka rękę myje. Z tego co mi wiadomo to wszyscy czytają forum kierownicy a i nawet Lublin. A co do tej kadrowej to niestety cała prawda wredny nygus jakich mało. Ciężko cokolwiek załatwić a przecież to jej obowiązki więć od czego ona jest? od palenia fajek na akord? Proszę się tym wreszcie zająć bo się rzygać chce wchodząc na góre .
9
MS 2016-11-25 19:05:00
Panie RAK kiedy w końcu pan zareaguje na zachowanie kadrowej i kierowników zmiany ? My chcemy pracować na tym magazynie ale z ludzmi odpowiedzialnymi a nie z ludzmi którzy nas całkowicie olewają i czuja się bardzo pewnie w swoich poczynaniach . Całkowita amatorszczyzna czy naprawdę Stokrotki nie stać na prawdziwą personalną i prawdziwych kierowników zmiany ?
7
mc 2016-11-26 20:36:29
Panie Rak prosimy o odpowiedz na forum bo ofert pracy naprawdę jest dużo . Chyba . że jest pan zamieszany w machlojki magazynowe
1
PRACOWNIK 2016-11-30 18:37:49
NA MIESIE TRWA WALKA O PIESKI NICZYM Z BITWY POD GRUNWALDEM MATEJKI MOZESZ BYC CHAMEM ROBIC CO CHCESZ POWIEDZIEC KIEROWNIKOWI CO CHCESZ ALE JAK WYRABISZ DUZO KARTONOW TO NIKT CIE NIE RUSZY. ZAL UCZCIWYCH I RZETELNYCH LUDZI DO KIEROWNICTWA. TAK ZLE JESZCZE NIEBYLO. SZKODA
1
wOw 2016-12-01 09:47:32
Każdy chce pracować na `piesku`, więc się nie dziw. Gdyby było więcej wózków problemu nie byłoby wcale. Dlatego ten kto sprytniejszy i cwańszy zajmuje sobie wózek i tyle w temacie. Przecież lepiej pracować na elektryku niż ciągac paleciaka przez 8 h :)
PS 2016-12-01 17:40:56
Kiedy wymienicie tą kadrową lub jak ją tam nazwać ? ;człowieka : bez etatu. Nic u niej niemożna się doprosić . Czy naprawdę nikt nie widzi ze część pracowników to ona odstrasza tym swoim wrednym uśmieszkiem .
4
Jeryycho 2016-12-01 17:49:37
Personalna idzie w piking. Norma 100 kartonów na godzinę.
To kara za fochy.
3
PRACOWNIK 2016-12-01 19:26:15
TAK MASZ RACJE, TE SLOWA KIEROWALEM DO KIEROWNICTWA, NIE DO PRACOWNIKOWW. TAKIE SYTUACJE SPRAWIAJA ZE Z LUDZI ROBI SIE DZICZ I CZESTO RODZI SIE NIENAWISC . MOZE TAKA JEST STRATEGIA.
si 2016-12-02 19:04:33
Jakby miała choć trochę godności to sama by odeszła . Jak można pracować w firmie gdzie wszyscy patrzą na ciebie z pogardą .
2
jadzia 2016-12-02 19:04:37
Możesz nawet kraść jeśli robisz kartony na premie kierowników oni przymykają oko.
Taka jest niestety rzeczywistość. To jest paradoks nam tak łatwo potrafią zapi..szyć kasę, a żeby dostać swoją premię to pozwalają kraść i wyżerać bo żal im zwolnić kogoś kto wyrabia dwie normy ..co nie panie czosnek ?
6
rr 2016-12-04 20:07:27
To nie tylko jedna zmiana to się dzieje na wszystkich zmianach . Brak nadzoru kierowników a w większości pozwalają im na złodziejstwa mają tylko wydajnie pracować żeby oni mieli premie . Budzet firmy bez znaczenia --taką mamy kadrę . Wybrana przez raczka więc musi być . Kolejny raz prosimy o wymianę kadry kierowniczej panie dyrektorze bo dzięki układom tej kliki będą i są same straty na tym magazynie . Łukasz wróć !!!!!!!!!
4
asdfghj 2016-12-06 08:02:02
łukasz wroc? chyba oszalalas, taki syf co byl za jego kadencji na rampach w regalach to ludzkie pojecie przechodzilo, teraz tez nie jest super ale nie tak jak za kierownictwa łukaszka.
2
PRACOWNIK 2016-12-06 16:41:02
lukasz p. najlepszy zmianowy w tej firmie. Jako dyrektor sobie nie poradzil, niestety. SZACUN DLA NIEGO. TAKIE ZDANIE MA TEZ ZNACZNA CZESC JEGO ZMIANY.
6
zmiana 1 2016-12-07 21:31:38
Poradził nie poradził. Ja myślę że to był ogólnie zły czas dla magazynu. Nie było komu pracować i składać kartonów, wszyscy goniliśmy zaległości i o sprzątaniu nikt nie myślał. Tak czy inaczej sami ten bałagan robiliśmy. Zresztą działanie niektórych kierowników można nazwać krecią robotą i kopaniem dołów. Szkoda bo to był Gość na odpowiednim miejscu tylko trochę w pechowym i ciężkim czasie. A na marginesie jeśli chodzi o porządek to nie wydaje mi się żeby było teraz lepiej....
2
Zostaw swoją opinię o Stokrotka - Teresin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Stokrotka