Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Stokrotka

Pracowałeś w firmie Stokrotka i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
t - 2014-07-06 20:03:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To może nas oświeć
zdjecie uzytkownika
fun - 2014-07-06 20:08:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to po co takie bzdury piszecie?
zdjecie uzytkownika
Lolo` - 2014-07-08 08:39:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Od razu bzdury? Każdy ma swój pogląd na rzeczywistość, a one jakoś bardzo się nie różnią z tego co widzę.
zdjecie uzytkownika
ha ha - 2014-07-08 13:26:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [saszka - 2014-07-05 20:43:37]:
nie już nie pracuje
zdjecie uzytkownika
7 - 2014-07-08 14:02:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ha ha - 2014-07-08 13:26:37]:
kto?
zdjecie uzytkownika
tiru tiru - 2014-07-08 16:41:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co na następny magazyn poszła? Czy zwolnili za wieczne pogaduchy i smski?
zdjecie uzytkownika
pan ciekawski - 2014-07-08 21:03:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O kim mowa? :)
zdjecie uzytkownika
Hames - 2014-07-08 21:53:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Teraz mamy agenta abw na magazynie i podsluch na stolowce. I co najgorsze brak papieru toaletowego tego nie przezyje
zdjecie uzytkownika
karpiuk - 2014-07-11 13:13:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
weźcie sie za robote nygusy duzo nabiału ,warzyw i miesa. dziekuje
zdjecie uzytkownika
liderzyna - 2014-07-11 15:09:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [karpiuk - 2014-07-11 13:13:16]:
nie gadaj tylko rób, samo się nie zrobi.
zostaje tylko ukraina. reszta czyscic pisuary
zdjecie uzytkownika
karp - 2014-07-11 15:59:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [liderzyna - 2014-07-11 15:09:06]:
bo do dyrektora zadzwonie!
zdjecie uzytkownika
Biedronka - 2014-07-12 17:45:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Otwieramy magazyn w teresinie woj mazowieckie prosimy aplikowac na stronie (usunięte przez administratora) odnosnik praca. Z wyrazami szacunku Biedronka
zdjecie uzytkownika
niepolecam - 2014-07-12 20:23:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Biedronka - 2014-07-12 17:45:08]:
Nie w Teresinie ale w Parzniewie a to jest 40 km od Teresina. Zresztą kto by chciał w biedronce pracować!
zdjecie uzytkownika
teresiniarz - 2014-07-17 00:03:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
kto to jest a.czaplinski? jakis wazniak podobno
zdjecie uzytkownika
Monika Zimna - 2014-07-17 18:34:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mnie potyra chyba sie zwolnie
zdjecie uzytkownika
smalec - 2014-07-17 19:34:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto taki?
zdjecie uzytkownika
jaaa - 2014-07-18 00:35:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam żeby tam pracować(mam na myśli pracę jako kontroler palet tam pracuje ).. Sam dyrektor nie potrafi nawet powiedzieć ile się zarobi do ręki tylko wspomina o podwyzce ,ze ma być. szkoda ,że nie wie ile teraz sie zarobi ..Na dodatek wpadli na pomysł,żeby sprawdzać ile kto ma zgodności a ile nie bo pewnie liderom nie chcę sie sprawdzać co jest zle w palecie a tym co robią błędy lub wolniej pojadą po pensji choć praca nie jest na akord..(liderzy poza tym prawie nic nie robia tylko chodzą po magazynie i mówia ,ze robi sie za wolno a potem gdzieś znikają) Boję sie aż tam robić ponieważ za niezgodne palety jeszcze mi obniżą pensję...Stroje do pracy także mega niewygodne..ostrzegam zwłaszcza młode dziewczyne które chcą tam pójść.. chcecie dzwigać ponad 20 kg i ustawiać na wyższej od was palecie -masakra alkohole też bardzo ciężkie. w ogóle słyszałam ,że wcale chętnych nie mają do pracy nic dziwnego..ja chyba też się pożegnam z nimi :D
zdjecie uzytkownika
Gordon - 2014-07-18 07:39:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na pewno nie mogą dopuścić do takiej sytuacji, że nie będzie komu pracować w stokrotce. Istnieją co prawda od 1994 roku, ale wydaje mi się, że wciąż sporo jest do poprawy w kwestii zarządzania. Obawiam się, że niektóre pomysły są przesadzone, bo nie da się w 100% zawsze nad wszystkim zapanować. Myślę, że skupiają się teraz na Franczyzach, co wydaje się być całkiem logicznym posunięciem, chociaż nie mam pewności czy tylu chętnych przedsiębiorców nie wybrałoby innej marki - w końcu liczy się jak największa sprzedaż i odpowiednie zarządzanie, a tutaj mam wątpliwości czy Stokrotką zarządzają odpowiednie osoby.
zdjecie uzytkownika
sarkazm - 2014-07-18 11:29:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Gordon - 2014-07-18 07:39:07]:
Ty z pewnością byś lepiej zarządzał Stokrotką. Na czym opierasz swoje wątpliwości?
zdjecie uzytkownika
antycfel - 2014-07-18 18:37:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Gordon - 2014-07-18 07:39:07]:
ej"specjalisto od zarządzania paleciakiem" zajmij lepiej się dostępnością papieru toaletowego w męskim sraczu i zatkanymi pisuarami
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-22
Żródło: konektia.pl
Stalowa Wola
(podkarpackie)
Identyfikacja oferty   Identyfikator oferty: StPr/14/1199 Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Stalowej Woli Data aktualizacji oferty w CBOP 2014-07-22 Data zgłoszenia oferty do Urzędu Pracy: 2014-07-14 Oferta ważna do: 2014-08-13     Dane firmy/przedsiębiorstwa   Nazwa firmy: Stokrotka Sp. z o.o. Adres: Mełgiewska 7-920-952 Lublin , Polska Nr telefonu: 081-745 18 28 Nr fax: 081-745 17 82 Branża: Sprzedaż detaliczn
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
xdxd - 2014-07-18 22:28:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sarkazm - 2014-07-18 11:29:21]:
tak odpowiednie na pewno nie..
zdjecie uzytkownika
Monia - 2014-07-18 22:35:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do niczego jest tam praca .. CI co siedzą sobie na monitoringu owszem maj [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ale reszta..niech ida porobić jeden dzien zobaczymy co powiedzą i w dodatku pensja jak na tak cieżką prace mała... naprawdę ostrzegam wszystkich którzy tam się wybierają
zdjecie uzytkownika
jaaa - 2014-07-18 22:47:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a możecie mi powiedzieć ile do reki tam płacą? kierownik nie potrafil konkretnie tego powiedzieć tylko ze koło 7 zł .7.50 jak jest naprawę? bo dowiem się dopiero po wypłacie pewnie..pracowałam jak coś przy kontrolowaniu palet..
zdjecie uzytkownika
cbs - 2014-07-19 19:33:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak jeżeli jest tak duzo roboty to niech liderzy tez wstanal za tych biorek wezma skanery w rece i niech zapierdalaja a nie nas po 10 godzin trzymaja lamusy jebane
zdjecie uzytkownika
jaaa - 2014-07-19 21:19:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [cbs - 2014-07-19 19:33:11]:
dokładnie ja juz i tak tam nie pracuje ale masz racje ;) a oni tylko sie przejdą i nic nie robią jeszcze łaske robią gdy paleta niezgodna ,że muszą ją sprawdzic.Ostatnio lider do mnie ,że jak teraz będa jakieś błędy to wylece haha bo mi naprawde zależało czy mnie zwolni i tak sama odeszłam w końcu xd a wiesz ile do reki tam płacą?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Stokrotka
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x