Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Stokrotka

Opinie o Stokrotka

Pracowałeś w firmie Stokrotka i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pytanko - 2015-12-19 15:50:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
teraz sami zwalniaja osoby :) robia selekcje?
zdjecie uzytkownika
obserwatorka - 2015-12-23 15:14:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja widzę, że wszyscy są wkurzenii na Jagódke bo robi tylko lekkie palety. Siedzi tylko w przyprawach i chipsach i rzadko pokazuje się w piwach i napojach. Ciekawe od kogo dostaje liste zleceń bo na pewno nie z automatu. W cuda nie wierze. Szkoda tylko że my wszyscy za nią musimy zapierniczać palety po 800 kg. Cała zmiana ma już dość patrzenia na tą faworyzację.
zdjecie uzytkownika
eeh - 2015-12-23 19:57:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A może dziewczyna jest chora albo nie może dźwigać ? Czy tacy ludzie nie mają prawa do pracy ? Ludzie !!! Od tego waszego jadu który ciągle wylewacie to ślisko się na tym magazynie robi.
zdjecie uzytkownika
kierownik - 2015-12-23 22:02:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to niech sie zwolni albo L4
zdjecie uzytkownika
haha - 2015-12-24 13:37:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak nie może dźwigać to roboty pomyliła. A poza tym to fakt widać ją sporadycznie w regałach z napojami. To nie jad tylko sprawiedliwość. Dlaczego jedni mają zpierniczać i dźwigać a inni nie??? W sumie nic do dziewczyny nie mam ale w tym temacie faktycznie przegina.
zdjecie uzytkownika
narzekator - 2015-12-24 15:07:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
te napoje/piwa powinny byc punktowane jak warzywa.... bo ciezary podobne a punktów za zlecenie z 60 za 120 napojow/piw smiech na sali
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-12-27 20:33:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Stokrotka Radomsko, kierowniczka do bani, wredna jędza, wobec nowych pracowników stosuje mobbing, doświadczyłem tego na własnej skórze.Według moich obserwacji ma coś nie tak z głową, powinna przejść badania psychiatryczne.Jeżeli ludzie po trzech dniach pracy z niej rezygnują to musi tam być coś nie tak.Obsada ciągle się zmienia a góra milczy pomimo skarg pracowników.
zdjecie uzytkownika
cygan - 2015-12-29 19:13:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na zmianie Rafała już 3 liderów tylko na co oni?:>
Coraz więcej się słyszy że ludzie chcą sie zwalniać z tej zmiany bo kierownictwo ciągle się o coś czepia..
Róbcie tak dalej napewno daleko zajdziecie.
zdjecie uzytkownika
jehowy - 2015-12-30 12:03:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
popieram na zmianie rafala o wszystko sie czepiaja.
zdjecie uzytkownika
olgierdo - 2015-12-30 16:53:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
teraz z nimi to nawet w Knurowie mozna mieć dobra prace, bo obecnie szukają ludzi na stanowisko Zastępcy Kierownika Sklepu, ale doswoiadczenie musisz mieć.
zdjecie uzytkownika
jak - 2016-01-06 15:05:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziwne, że ktokolwiek pozwala na to, by młodsi pracownicy bez szacunku odzywali się do starszych stażem. Może warto porozmawiac o tym z właścicielem. :)
zdjecie uzytkownika
salsa - 2016-01-10 23:41:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zmiana rafała jest lipna fakt, ale nech ktos kompetentny kto wytłumaczy od czego jest lider m on tak sie nadaje do tej funkcji jak ku... na zakonnice. pracuje od niedawna i wiekszego cymbała nie wdziałem on to powinien razem z jaruzelskim dawidkiem zastanowic sie co odpieprzajom choc dawidek ma chyba cos z głowom to jest usprawiedliwiony
zdjecie uzytkownika
żabcia - 2016-01-11 11:59:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@olgierdo, ta oferta już jest nieaktualna, ale za to jest kilkadziesiąt innych no, na menadżera rozwoju w dziale nieruchomości ale trzeba mieć doświadczenie w nieruchomościach komercyjnych
zdjecie uzytkownika
kebab - 2016-01-14 18:08:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ile zarabia operator wózka w Teresinie? Premia? Akord? Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
maniek - 2016-01-16 19:07:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie tylko na to stanowisko wymagaja doswiadczenie,bo i na stanowisko pracownika miesnego również,musisz tez obslugiwac narzedzia do krojenia miesa,ale napisali ze umwa o prace do wyporu na pełny etat lub na cały,wiec spoko.
zdjecie uzytkownika
luzak - 2016-01-16 22:46:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kebab - 2016-01-14 18:08:19]:
światek piątek i niedziela praca non stop według grafiku pewnie opinie znasz o tej firmie nie jest bardzo pozytywna mają ludzi za śmieci obóz pracy. Góra moze 2400 zł zarobisz jak bedziesz miał sporą normę JEZELI DOBRZE JEŻDZISZ NA WYSOKIM SHILEM.
zdjecie uzytkownika
bajer - 2016-01-18 21:15:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [luzak - 2016-01-16 22:46:28]:
nie no nie gadajcie, praca w stokrotce to może nie jest spełnienie marzeń ale nie można powiedzieć , że płacą jakoś mega mało. Te 2,5 tys prawie to spoko hajs
zdjecie uzytkownika
gtry - 2016-01-19 10:20:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"Antoś" Pracuje jeszcze ?
Przestała chociaż troch [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
Orka - 2016-01-19 23:20:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zastanawiam się kiedy ktoś w tej stoktotce zrobi porządek z panem zmianowym R B. Czegoś takiego nie widziałam nigdy w swoim życiu, gość który nie ma pojęcia o niczym. Podejście jakie reprezentuje do swoich pracowników to brak słów. Otoczył się kolegami, którym dał stołki a sam nie robi dosłownie nic. Jestem na tej zmianie już ponad rok pamiętam jeszcze GJ myślałam że coś się zmieni ale jest coraz gorzej :( chyba za GJ było nawet lepiej.... Jak długo można to tolerować. Mam w grafiku DW zamienia mi na ur, mam ur zamienia mi na DW przecież to się w głowie nie mieści.... Przez rok czasu nie widziałam żeby chociaż raz do nas wyszedł coś powiedział. Czy ten kierownik jest dojrzały na tyle żeby przemówić do kilku osób. Mam wrażenie że nie mamy zmianowego....jak tu pracować... Maćka o ilorazie "Maćka z Klanu" nie będę komentować to podobno jakiś jego człowiek po układzie. Czy nikt tego nie widzi ? Na tej zmianie nie ma przyszłości i raczej puki on będzie nic się nie zmieni...
zdjecie uzytkownika
zmiana RB - 2016-01-20 15:35:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masz rację najgorsza zmiana, R...ł nie ma pojęcia bo zaufał Adr....i i Now...wi ,a sam nie ma pojęcia co się dzieję. Co do listy obecności to tez się zgadzam , non stop korektor i zmiany ,zmiany,zmiany, jak tak mozna bęz naszej zgody, jak mogą dysponować naszym urlopem??!! Wołaja wkoło na setki, w du..ie mamy wasze steki i to ,że jest dużo pracy,. Jeżeli Wy byście byli w porządku to i my byśmy mieli inne podejście. Fajnie było po odejściu G.J,ale przez krótką chwilę. Łukasz P. przyjrzyj się bliżej tej zmianie, chyba widać już od dawna ,że coś na niej jest nie tak ,skoro nikt nowy nie chcę na niej pracować. Układy,układziki ,znajomości jescze z tradisu, Doki jedne i te same osoby, ofert jedne i te same osoby magazyny 16,17,07,06 . robi niekiedy jedna i ta sama osoba przez 8 godzin. Paweł N. gdyby nie wcześniej Gu..iiik, a teraz Bog...n P. zginął by na tej chłodni,nie robi tam kompletnie nic, wkoło tylko jeździ po magazynie za jedną "panią" ,(pajac)czego on ciągle szuka na alkoholach????!!!!
Łuk..sz P. Raf..ł B. otwórzcie oczy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
GtI - 2016-01-20 15:41:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gtry - 2016-01-19 10:20:47]:
Antoś pracuje i dalej nie robi kompletnie nic ,prócz uganianiem się włażeniem w tyłek Panu Mariuszowizuję Antoś!!
zdjecie uzytkownika
ziutek - 2016-01-20 16:31:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakim prawem jakiś wsiok Pa**s co nigdy nic nie robił na zmienie R.B został liderem? Dlatego bo dojeżdża z kierowniczkami? Ci trzej liderzy co teraz są razem robią połowę tego co robił kiedyś Guz*k, który był ciągle na magazynie, a nie w biurze lizał du*ska
zdjecie uzytkownika
mejdej - 2016-01-20 16:35:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zmiana Rafała jest ok. Kierownicy nie rozmawiają z pracownikami którzy swoją robotę robią. Ja pracuje już pół roku i kierownicy poszli mi parę razy na rękę dając wolne czy urlop kiedy pilnie potrzebowałem i to nie było uz!! Najczęściej narzekają ludzie którym nie chce się pracować... Zawsze będzie komuś źle i niedobrze.... Żeby coś zmienić nie macie odwagi...
zdjecie uzytkownika
tomek - 2016-01-21 15:58:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie powinniście wszsystkich oceniać przez tylko jedną sobę czy keirownika, Sam widziałem, ze szukają teraz kogoś jako Kierownik Projektów Inwestycyjnych i tutaj jest dobra atmosfera.
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2016-01-21 17:02:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na zmianie Rafała nie jest wcale tak źle, jak ktos pracuje i wykonuje swoje obowiazki to nikt sie go nie czepia. robisz swoje i masz spokój. Ja pracuje na tej zmianie juz dosc dlugo i o nic sie mnnie nie czepiali. w sprawie grafiku idzie sie dogadac wystarcczy isc wczesniej i ustawia ci dni wolne jak bedziesz chcial( jesli chcesz na ostatnia chwile wolne to wiadomo ze nie zawsze sie da). A co do liderow to w sumie prawda ze Guzik był niezastapiony.
zdjecie uzytkownika
hmmm - 2016-01-21 17:51:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [obserwator - 2016-01-21 17:02:30]:
I to,że grafik wywieszany na ostatnia chwilę też Ci się podoba?? i te maratony z pierwszych zmian na drugie,po 9-8 dni też fajne??? weekendów ile wolnych masz w miesiącu??? miałeś kiedyś pt,sb,nd wolną czy sb,nd ,pn??? wypłaty Ci się zgadzają??? oby takich więcej pracowników jak Ty co im wszystko pasuje
zdjecie uzytkownika
idddda - 2016-01-21 17:59:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widać jaka jesteś odważna i mądra skoro piszesz na forach pierdoly wyzywasz ludzi a sama nie jesteś od nich lepsza jak ci źle to się zwolnij i problem z głowy a nie tylko narzekasz a druga rzecz czemu nie pójdziesz i nie powiesz im tego w twarz ...cykor boisz się że cię zwolnią...tylko ci to na rękę. Mi tam nie jest źle i a jeśli będzie to się zwolnię.
zdjecie uzytkownika
łuki - 2016-01-23 18:15:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@tomek, dokładnie, bo przecież kazda stokrotka ma jednak innego kierownika, a to temat, gdzie wypowiadaja się pracownicy róznych marketów. Widziałem w ogóle od nich ogłoszenie na kasjera sprzedawce to plusem jest umowa o prace.
zdjecie uzytkownika
dddddddduuuupa - 2016-01-25 07:24:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak Cię nie pasuje to się zwolnij
zdjecie uzytkownika
łeb - 2016-01-25 19:55:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zaraz ci się zwolnię,to ci leb spadnie.
zdjecie uzytkownika
kirk douglas - 2016-01-25 20:06:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytałem ze w firmie placa 2500 za narysowanie fiuta w kiblu plus gola dupa.
zdjecie uzytkownika
ELC - 2016-01-25 20:14:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem pracownikiem stokrotki i bardzo lubię tu pracować.Wyrabiam 60 kartonów na godzinę i nikt mnie się nie czepia.Wychodze często na przerwę.Chodze po czas kierownika do Pawła z Sylwią..Sylwii tez wpisuje czas kierownika bo się lubią i często stoją po ppl godziny w regalach.Ale mnie to nie obchodzi bo mamy czasy kierownika.Na papierosy chodzę bo mam dużo punktów i czas kierownika.Mowie innym ze Malo jest na papierosach ale w rzeczywistości nie mowie im prawdy.Lubię nie mówić prawdy bo tak mnie nauczono w stokrotce.
zdjecie uzytkownika
patis - 2016-01-25 20:20:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Bylem kierownikiem w orandzu i dzieki temu zostalem liderem.Przepraszam wszystkich za to ze nic nie robiłem. Ale ktos musial zostac liderem.
zdjecie uzytkownika
aaaa - 2016-01-25 22:58:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w tej firmie od dłuższego czasu. To jest praca dla ludzi cwanych i bardzo wytrzymałych fizycznie. Połowa osób na pickingu wybiera sobie najlżejsze zlecenia. Można to łatwo zauważyć jak dziewczyny wypisują sobie numery zleceń na kartkach a potem wiozą na jednej palecie 5 zleceń po 3 kg. Kierownictwo powinno tym się zająć bo inni pracownicy muszą siedzieć w napojach i robić zlecenia po 900kg.
zdjecie uzytkownika
jajco odp. - 2016-01-26 19:14:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widac jaki padalec z ciebie i pracus skoro jarasz blanty.Ćpun.Pedero.Robta jak najwięcej to zapłacimy większe pieniądze.
zdjecie uzytkownika
jajco nam. - 2016-01-26 19:17:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jajco pisal z telefonu komórkowego z systemem android słuchając w czasie pikingu muzyki.
zdjecie uzytkownika
megapikera norma 80-180 - 2016-01-27 15:26:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
R.B jestes w porzadku nie odpierdalasz to sie dogadasz bez włazenia w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] A.P wkurzajaca osobowosc ale rzadzi na zmianie bardziej niz R.B napewno nie ideal ale jakos to trzyma jest kierownikem ktoremu czasem odbija P.N zajety wiadomo kim reszta dla niego nieistnieje B.P ogarnia chlodnie niezle, idzie sie dogadac choc niezawsze P.P dajmy mu czas narazie sie uczy stanowiska,w stosunku do pracownikow kolezenski moze nie 2 guzik ale jak mu nieodbije to bedzie ok. M.B Kretyn nie bede sie rozwijala bo nie ma po co
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-01-27 16:48:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wlasnie sie zwolnilam :) zycze wszystkim,oby sie poprawolo w tym burdelu
zdjecie uzytkownika
jajcosz bogumił - 2016-01-27 19:18:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Macie czas kierownika za nierobienie niczego.Jestem Bogdan i mam duza normę bo sobie pikuje na chlodni.Lubię robić po 10 godzin i nic wam do tego.Rzadko się myje bo nie mam za bardzo czasu ze względu na liczbe godzin pracy.moja norma jest większa od waszej.Często jeżdżę wózkiem. Pieskiem.Zdzarza sir ze puszcze bonka w regale ale to nic ponieważ się rozejdzie w gaciach i nie mam czasu nawet poczuć ze względu na normę.pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
kawa z mlekiem - 2016-01-27 19:26:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lubię wózki still bo potrafią szybko jeździć i są o wiele szybsze od widlowych.paleciak jest ok ale mam sranie od ciężarów jak ciągamCoolboxa.Lubię sobie puścić bonka w celu zatrzymania napierajacycj w moja stronę. pikinierów goniących za norma.To taki firewall gdzie wszyscy uciekają na chwilę żeby ponownie wrócić do punktów.
zdjecie uzytkownika
były - 2016-01-30 19:48:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludziska poco tam jeszcze zasuwacie na chwałe firmy hmm ?kierownictwo sie podoba szefom z góry i nic nie zmienia czyli nowy kierownik CD .JUZ RÓZNE OPOWIEŚĆIPO SOCHACZEWIE I TERESINIE ONIM CHODZĄ KTÓRY NIE MA SUMIENIA który ganiał wcześniej jako zmianowy narzuci WAM jeszcze większe normy aby was zajebac UPODLIC na maxa czyli wyrabiac pracę kosztem was I BĘDZIE MIAŁ OK . PRZEYJRZYJCIE NA OCZY JUZ Z ŁOWICZA DOJERZAJĄ BIALI NIEWOLNICY.UCIEKAJCIE PRACA JEST TYLKO TRZEBA SZUKAC NIE WTYM GÓWNIE SIEDZIEC DALEJ.
zdjecie uzytkownika
szukający pracy - 2016-01-30 20:12:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szukam pracy ale aż takich zlych opinii to jeszcze nie czytałem wacham sie czy wogule iśc na rozmowe hmmm.
zdjecie uzytkownika
tylko nie zmiana R.B - 2016-01-30 21:49:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak chcesz przyjść do Stokrotki to na zmianę inną prócz Bieli.
zdjecie uzytkownika
pikee - 2016-02-01 23:42:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wam wszystkim nie dogodzisz.... Kierownicy idą na rękę źle, wymagają źle, nie wychodzą do ludzi tez źle... Ja jestem na zmianie Rafała i jakoś robie swoje czyli trzeci próg i nikt do mnie nie sapie i mam prace pewna chociaż wiem ze mi się umowa kończy... Narzekać jedt łatwo tylko proponuje zacząć od siebie...
zdjecie uzytkownika
Barti - 2016-02-02 18:17:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No niestety tak to wygląda, że się wszystkim nie dogodzi. Ja tam na szczęście nie należę do tych ludzi, co to narzekają na wszystko, więc jak się już zatrudnię w Stokrotce to nie będziecie mieć ze mną problemu :) A wysłałem cv na sprzedawcę na stoisku mięsnym w Rzeszowie. A ofert mają mnóstwo! Fajnie, że jest umowa o pracę i socjal.
zdjecie uzytkownika
bl \a bla bla ;) - 2016-02-04 10:24:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czaja to malutka czajka której dżdżownica ugryzła jajka ;)
zdjecie uzytkownika
P.Anek - 2016-02-04 20:18:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Biela kokosie rusz 4 litery zza tego biurka bo wozisz się ale tylko w stronę wyjścia na fajkę. wyjdź na magazyny zobacz jak pracują twoi ludzie. masz pojecie ale nie o uczciwej pracy bo sam nic nie robisz, a tylko ganiasz uczciwych ludzi. jak w tradisie tak w stokrotce. tu tez się na tobie poznają
zdjecie uzytkownika
blabla - 2016-02-05 20:23:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WYŁĄCZCIE TO DISCO POLO !!!! na zmianie Daniela non stop od dwóch tygodni leci ta sama lista piosenek disco polo! rzygać się chce !!
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Spotkanie rekrutacyjne-śmiech na sali-nawet nikt nie spytał o uprawnienia na wózki. Biorą bez uprawnień,bez doświadczenia-wszystkich jak leci
Pytania: Kiedy mogę zacząć??
zdjecie uzytkownika
koko - 2016-02-06 13:37:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Biela to kokos.
zdjecie uzytkownika
cudna - 2016-02-07 16:11:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ta praca to jest porazka dno. bylam na szkoleniu uczyli mnie na wozku tak jakby z laski (przeciez za to im placom!!!!!!!!!!!!) a i tak nie umiem potem jakas baba na kanapkach(co to za nazwa?????) mloda gowniara mi cos tlumaczyla ale nic nie zrozumialam. pierwszy dzien w kompletacji na palety niby mi ktos pokazywal ale tez z laski a w miedzy czasie do biura mnie wolali o jakies pierdoly jak by nie mogli raz a porzadnie sie spytac. Matoly! i mam 2 tyg na norme hahahaha ja nie zamierzam sie przepracowywac za to ze jestem na zakladzie mi sie nalezy a zapieprzac nie bede onienienie. papieros to u mnie nie 5 a 15 minut i kierownictwo ma to uszanowac a przerwa nie 30 tylko dopoki nie wypoczne. i tak bedzie a jak nie to sie zwolnie ale jak popatrzylam nie ma tu zbyt wielu interesujacych facetow zwykle chamy i prostaki! a kobiety nic o siebie nie dbajom i cale zgarbione az panienki nie ladnie,ja juz pracowalam w innych pracach i jak mi sie niepodoba to sie zwolnie i w tym momencie nie zartuje a wiec licze na traktowanie mnie jak nalezy a jeszcze jedno zamowien powyzej 300kg nie bede robic chyba ze dostane jakiegos chlopaka co za mnie bedzie dzwigal.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Stokrotka

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert