logo Stokrotka

Stokrotka

Teresin

Opinie o Stokrotka

robol 2017-02-06 21:50
Mam pytanie dlaczego jak tylko pojawi się imię Karolina to od razu post jest kasowany , co prawda kole w oczy
6
ruda 2017-02-06 22:01
Stokrotka to jest poprostu brak słów, i kierownik , Pawełek po gimnazjum uważa sie za kogoś a jest ciemny i pusty , ludzi ma za nic , totalna porażka
14
śwpiotr 2017-02-09 22:52
Bo ta wiedźma Karolina czyta to co 5 minut, w końcu nic nie robi to ma czas na internety. Boże co za pusta "laska" widzisz i nie puczasz pierunów.
5
szoszon baker 2017-02-09 23:20
Bo i tak plastik pradu nie przewodzi
4
daw 2017-02-20 11:48
niektórym się nudzi, nie mają własnego życia tylko norma, stokrotka i pole ziemniaków
1
prawdziwy qwer 2017-02-20 12:36
Już wiecie dlaczego nazwałem go dwulicusiem :)
qwer 2017-02-20 15:11
Przestępstwo zniesławienia podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności. Jeżeli jednak sprawca dopuści się pomówienia za pomocą środków masowego komunikowania, podlega grzywnie, karze ograniczenia albo pozbawienia wolności do rok.
qwer 2017-02-20 15:18
Zachowaj te wpisy.A admin zachowa je napewno.Niebawem może cos nie miłego spotkać.A tobie to chyba trzeba bylo bo byłeś slaby w kartonach:).I nie wipisuj o ludziach nieprawdy bo widac ze każdemu nie pasujesz.Uwazaj.
adwokat diabła 2017-02-20 15:41
Obrażasz innych bo ktoś napisał na Ciebie i ty jeszcze jego straszysz? Haha, prawo działa w obie strony kolego. Mnie obrażono - dzwonie na policję! Ja obrażam - nic mi nie grozi. Proszę udać się do najbliższego szpitala psychiatrycznego, może tam wyleczą twoje bolączki...
killer 2017-02-20 16:02
Spokój bo zaraz ja was wszystkich zamknę do psychiatryka. Taka prawda w tej firmie prawie każdy każdemu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obrabia, a niektórym jeszcze mało to muszą pisać na forum.
fu 2017-02-21 08:32
Gdybym miał wymienić wszystkich dwulicowe osoby to by pojawiło się tu 90% nazwisk. Gadacie albo o normie albo obrabiacie komuś dupę za plecami, a potem wsiadacie razem w samochód i udajecie wielkich kolegów :) Że praca jest ciężka to jeszcze beznadziejna atmosfera, co zasługa jest też kierowników którzy faworyzują swoich pupilków z którymi dojeżdzają albo pochodzą z jednej wiochy. Szkoda Rafała, gdyby mógł dalej kierować zmianą i zatrudnij własnych sekcyjnych to może by ta zmiana wyglądała normalnie, a tak tylko dupolizy mają dobrze.
6
mnbvcxz 2017-02-21 12:52
My tu przychodzimy do pracy czy robic sobie atmosfere? chcecie atmosfery zbierzcie sie po robocie na parkingu i sie napijcie zintegrujcie albo po ryju dajcie. jest tyle opcji co sie komu wymarzy. a w robocie jesli chodzi o obrabianie dupy to albo sie odezwijcie na glos lub zamknijcie buzki . co do pupili to nie przesadzajmy jest pare osob co majom lepiej ale patrzenie sie krzywym okiem na wszystkich co dojezdzajom z kierownictwem jest przesadzone, skoro sa z okolicy to czemu mieliby inaczej jesli im pasue. wogole to wchodzac na to forum to o pracy w stokrotce samej w sobie sie nic nie dowiaduje.
don 2017-02-21 16:34
Buraki, wieśniaki i chamy wpierdalają się w kolejkę na koniec zmiany, jak się zwróci uwagę to powiedzą jakąś głupotę i śmieją się do siebie i idą dalej. Zmiana oczywiście AP
6
mario 2017-02-21 19:03
na kazdej zmianie są pupilki kierownictwa .popatracie po czasie kierownika jaki mają dopisywany i do tego jaka norma. trudno nie wspomniec o pupilkach u marioli. Moze Gostyniak w koncu zaprowadzi porządek na magazynie suchym i kazdy bedzie traktowany tak samo.
1
ok 2017-02-21 19:05
Ten od dwulicusi - czemu nie powiedziałeś tego w twarz jak tutaj pracowałeś, teraz naszła Cię odwaga? Chyba ty jesteś dwulicusiem. :)
xyz 2017-02-21 19:40
dlaczego Mariola ciagle te same osoby zdejmuje z wysokiego składu i rzuca w kompletacje. przeciez są ciołki od kompletowania. to dlaczego z chłodni chłopaki z wysokiego składu nie chodzą w kompletacje bo siedzą u mańka pod biurkiem. np, taki krzysio.O.
4
karton network 2017-02-21 19:44
Karton na głowie.
lukacz 2017-02-21 20:41
Nowak weź się za robotę a nie tylko krążysz po tym magazynie jak gówno w przeręblu i tylko do swojej piknej na alkohole albo do rodzinki jej ex chlopaka na doki
8
Kasia 2017-02-22 16:16
STOKROTKA to porażka wymagania ,standardy, procedury śmiech:)a do tego kierownictwo skąd oni ich biorą . Czasami pracownik wie więcej niż kierownik .Praca jak wszędzie trzeba tyrać ale... istny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Kierownictwo na niektórych sklepach to chyba nie wie po co tam pracuje siedzi i nic nie robi aaa przepraszam chyba ,że ma przyjechać Audyt,Dyrektor,Regionalny i Tajemniczy to wtedy coś się dzieje. A najlepsze to są upomnienia ,nagana i groźby o zwolnieniach i za co : bo nie masz obuwia ,bo palisz nie w tym miejscu co powinieneś , bo nie mówisz dzień dobry ,bo nie proponujesz produktu ,bo się spóźniłaś ,bo mało się postarałaś ,bo na innych sklepach tooo można tak wymieniać do skutku. Ale jak kierownictwo każe sprzedawać zeschnięte wędliny , myć i oliwić kiełbasę i sprzedawać stare mięso lub wędliny po terminie bo za dużo zostało po jakiś świętach lub gazetce to jest OK albo przecenia owoce lub warzywa zapleśniałe i każe wystawić w koszyk a może ktoś kupi :)Kto za to odpowiada no kto sprzedający i na kim później regionalny czy klient się wyżywa !Albo najlepsze jest to jak straszą że jak się pójdzie na zwolnienie to nie dostaniesz premii a jeśli chodzi o urlop to każą wypisać w prośbach ale i tak wpisują kiedy chcą :) Także nie wolno chorować a urlop to trzeba się dostosować i czekać aż kierownik zadecyduje kiedy pojedziesz na wakacje:)Śmiech:) Standardy Stokrotki ktoś kto to wymyślił niech najpierw przeprowadzi inspekcje czy wszyscy robią wszytko prawidłowo a kierownictwo czy rzeczywiście się nadaje do tej pracy i spełnia warunki jakie panują na sklepach
18
tesco 2017-03-14 19:42
MAGAZYNIER - OPERATOR WÓZKA WIDŁOWEGO WYSOKIEGO SKŁADU
NR REF. 39019/MAGG/15 PRACA W WYMIARZE 1/1 ETATU
MIEJSCE PRACY:
Teresin
MOJA PRACA POLEGA NA:
transporcie towarów przy pomocy wózka wysokiego składowania z zachowaniem obowiązujących standardów magazynowych, sumienna realizacja zadań związanych z przyjęciem, kompletacją i wysyłką towarów, efektywne wykorzystanie czasu pracy na powierzonych odcinkach oraz dbałość o powierzone narzędzia pracy.

KANDYDAT IDEALNY:
•jest dyspozycyjny
•realizuje swoje zadania z troską o klienta Tesco,
•jest uczciwy i zaangażowany w wykonywaną pracę,
•potrafi dostosować się do szybkiego tempa oraz zmieniających się warunków pracy,
•bierze odpowiedzialność za własne bezpieczeństwo w pracy,
•posiada ukończony kurs operatora wózków widłowych potwierdzony odpowiednim zaświadczeniem oraz książeczkę sanepidowską lub chęć jej wyrobienia.
PRACUJĄC W TESCO ZYSKUJESZ:
• atrakcyjne wynagrodzenie (3689 zł brutto po 6 miesiącach pracy) wypłacane regularnie i terminowo
• zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,
• możliwości rozwoju zawodowego,
• zniżkę 10% na każdorazowe zakupy w Tesco dla pracowników z rocznym stażem pracy w ramach Programu Klientowskiego Clubcard oraz 20% zniżki na posiłki w sieci Bistro,
• dodatkowe świadczenia (świąteczne karty podarunkowe do wysokości 700 zł, bony okolicznościowe na rozpoczęcie roku szkolnego, wyprawka na okoliczność urodzenia dziecka, upominki jubileuszowe za staż pracy).

ZAAPLIKUJ
on line poprzez formularz aplikacyjny
na naszej stronie www.tesco.pl/kariera
do 30 kwietnia 2017
4
karol 2017-03-15 20:47
Tak bony po 700 zł, akurat. Takie brednie ze hej. Nie dajcie się nabrać. Bony uzależnione są od dochodu na członka rodziny. Czyli jak sam pracujesz na siebie dostaniesz 50 zł. Nie mając dzieci lub jesteś kawalerem lub panną zapomnij dużych bonach. Po za tym wysokie normy , światełka I palarnia aż na parkingu. Przerwa to maraton a nie odpoczynek. Odradzam , Omijajcie ten obóz z daleka , tam Ukraińcy mają większe prawa niż tescowi.
7
nabiał 2017-03-22 10:09
moze zamiast tych ochydnych słoików na nabiale dajcie nam pojemnik z ciepłą Zupą. ciepły posiłek w takcie pracy to wtedy nosi nazwe posiłek regeneracyjny. dosc juz tych słoikow. Mamy automat z ZUPAMI moze czas to wykorzystac i sprobowac. a Zupki są naprawde dobre i i najwazniejsze rozgrzewające.
4
nabiał 2017-03-22 10:09
moze zamiast tych ochydnych słoików na nabiale dajcie nam pojemnik z ciepłą Zupą. ciepły posiłek w takcie pracy to wtedy nosi nazwe posiłek regeneracyjny. dosc juz tych słoikow. Mamy automat z ZUPAMI moze czas to wykorzystac i sprobowac. a Zupki są naprawde dobre i i najwazniejsze rozgrzewające.
7
Nikt 2017-04-02 18:57
Tak tu wszyscy narzekacie, a jeba** palety na sklepy tak pakujecie, ze po przyjezdzie strach wiekszosci dotknac...chipsy na samym dole nad nimi 3/4 palety napojow NO KUR** ciekawe kto pozniek odpowie jesli na kogos tam paleta spadnie...
2
o.o 2017-04-05 00:18
Bo w tej firmie liczy się tylko norma, w dup*e mają że połowę towaru rozleci się w czasie transportu :)
3
hop siup 2017-04-05 12:10
Ma być zrobiona robota, nieważne jak, ale ma być zrobiona. Gdzieś jest ludzkie zdrowie czy jakość palet (ułożony na nim towar). Liczą się kartony, kartony i jescze raz KARTONY. Tym bardziej teraz w okresie przedświątecznym. Naprawdę niektóre palety tak są układane i wyjeżdzają na sklep, że aż sam współczuje temu kto będzie to rozkładał w sklepie.
4
len 2017-04-06 18:01
to ze palety wyjezdzaja takie to wina głownie lezy po stronie załadunków. niech rusza dupska i ułożą towar a nie go pietrują
2
Tyran 2017-04-07 17:30
A co powiecie na ten syf który mamy na magazynie. Osoby które mówiły że za Potyry by [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zapraszam na magazyn _ Panie Rak !!!
3
załadunki 2017-04-12 12:22
zaladunki nie sa od ukladania towaru tylko od wysyłania go, to ze patalachy na kompletacji nie potrafią ukladac kartonów podczas skladania palety to nie jest temat zaladunków. Zasada jest prosta - zle zlozyłes palete to ja przekladasz, a jak tego nie rozumiesz to jazda na pole do obornika.
3
nowyk 2017-04-12 21:45
Szkoda Rafała? Ludzie gość który miał jaja go zwolnić ma u mnie tyle flaszek ile zechce. Rafałek me.da jedna śmierdząca cham i buraczek jakich mało. Wszyscy na niego gadali ale mało kto mu się przeciwstawiał za mobing, który stosował co już zapomnieliście ?
3
Qwerty 2017-04-13 07:52
Mam pytanie do tych, którzy tak strasznie narzekają na pracę w Stokrotce: Dlaczego tam JESZCZE pracujecie?
Nick 2017-04-14 17:51
Nie chodziło o R.B tylko o R.R.
2
xyz700 2017-04-19 23:50
Pytanie ogolne, na jakie stanowiska/działy docelowo są przyjęcia?
picker22 2017-04-20 21:42
Na magazyn suchy, alkoholi, nabiału, mięsa oraz warzyw sa przyjęcia :)
pacyna 2017-04-30 19:08
Ciekawe od kiedy chipsy na magazynie znajduja sie przed napojami. Ze ten magazyn jest nieciekawie poukladany to wszyscy wiemy ale bez przesady.
raczysko 2017-05-03 21:37
Stokrotka to zgniłe mięso jakie zresztą wywozimy z magazynu. Ostatnio jeden sklep dostał szczurka w prezencie, biedaka skrzynka przygniotła...będzie afera. Ale najlepsze będzie niedługo bo ostatnio robiłem zdjęcia w magazynie jaki syf jest i co się dzieje zobaczy inspektorat sanitarny i to z Warszawy bo ten z regionalny jest przekupiony za mięso podobno...tak mówi jeden z kierowników. Oj będzie się działo chyba zamkną ten syf.... Wyzwolę was z niewoli :)
9
Były 2017-05-13 23:01
Człowieku jeśli potrafisz to zrobić to szacunek dla Ciebie .Ja próbowałem zgłaszać tą sprawę w Sochaczewie ale niestety widocznie mają plecy z osobą która odbiera mięso .Wbijaj na Wwlarszawę może oni się zajmą magazynem w którym przecieramy robactwo z mięsa i puszczamy na sklep bo kierownik musi mieć premię .Powodzenia cały magazyn jest z Tobą.
6
jas 2017-05-31 10:58
Podobno plichta wam podniósł normy. W tesco był retrakarzem, miał taki ciotowaty wygląd.
2
frog 2017-05-31 14:31
W firmie potworzyły się kasty.Jedni maja dobrze drudzy źle.I tak dalej i tak dalej.
3
kcin 2017-06-02 16:06
Nie powinniśmy pracować z soboty na niedziele bo to jest niezgodne z kodeksem pracy.Zgodnie z przepisami pracować może jedynie pracodawca albo osoba nie będąca na umowie o prace.
2
Ewangelia sw. Jana 2017-06-04 07:59
Bog zobaczyl jak ciezko pracujemy w stokrotce - byl uradowany i pelen podziwu.Lecz gdy zobaczyl naszych kierownikow i nasze wyplaty przysiadl i zaplakal.
3
zaintrygowany 2017-06-09 12:50
ostatnio mam wrazenie ze na magazynie jest mnie pracy i kierownictwo wpada na tysiac pomysłów jak ''umilic'' zycie pracownikom, pracuje od okresu swiat i wtedy byłem zaskoczony ze pracownicy majom takom swobode a teraz sa wrecz zaszczuci. jest ciekaw czy to tylko mije wrazenie czy ktos ma podobne. koledzy kolezanki jesli mozecie podzielcie sie swymi opiniami.
zniesmaczony 2017-06-10 22:20
Tak jest.Jak nie ma ludzi to miodem tyleczek smaruja.A jak jak pelna obsada i malo pracy to jestes be.
szoszon Baker 2017-06-21 11:43
Prawda ze PP idzie w ciul mater? Fajnie by bylo.
1
spiwor 2017-06-21 12:05
Cytat:"zaladunki nie sa od ukladania towaru tylko od wysyłania go, to ze patalachy na kompletacji nie potrafią ukladac kartonów podczas skladania palety to nie jest temat zaladunków. Zasada jest prosta - zle zlozyłes palete to ja przekladasz, a jak tego nie rozumiesz to jazda na pole do obornika."
Ukladamy tak jak nam kaze skaner. Moze to na zaladunkach tak komasujecie palety. Przewijanie ciagle zlecenia zeby najpierw polozyc chipsy skutkowalo by duzym zanizeniem normy. Poza tym dwa miesiace temu fajnie na tych zaladunkach spietrowaliscie palete z alkocholami, az sie wszystkie kartony pozgniataly. Za taka robote powinna byc nagroda - reczny paleciak ;)
2
oxi 2017-07-12 23:27
Czemu usunęli wpis o Karolinie ? prawda kole czy mąż reaguje ?
1
plan pracy 2017-07-13 15:51
Kodeks Pracy jasno określa możliwy wymiar i powody pracy w godzinach nadliczbowych. Choć pracodawca ma możliwość zlecenia nadgodzin pracownikom, nie może zrobić tego w każdej sytuacji, co więcej - nie może ich z góry zaplanować
3
mała 2017-07-16 20:57
a co sadzicie o ochronie z stokrotki???
qwer 2017-07-17 20:37
ochrona jak ochrona ,S.W.A.T to nie jest ale nawet tam niema takiego podrywacza i człowieka który tak rzetelnie wykonuje swoja prace jak jeden ze stokrotkowych ochroniarzy (kazdy wie o kogo chodzi),
Natalia 2017-07-19 15:44
@oxi
jeśli zniknęły jakieś komentarze oznacza to, że zostały zarchiwizowane przez administratora za naruszenie zasad regulaminu. Dlatego też przed zamieszczeniem opinii należy zapoznać się z jego treścią.
Zostaw swoją opinię o Stokrotka - Teresin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Stokrotka