Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Stokrotka

Pracowałeś w firmie Stokrotka i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
nnnnnnnn - 2014-08-18 14:03:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W kompletacji 1800 zł na rękę za taki zapieprz po 10h???!!! Za lipiec i dwa tygodnie urlopu 2130 zl???!!!! przecież to aż śmieszne pieniądze,a raczej nie da się więcej zarobić ,bo norma jest nie do wyrobienia- ludzie w każdym innym magazynie zarabiają się od 1400 do 1800 zł z palcem w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i za 8 godzin pracy.
Porównajcie ile za taką samą pracę zarabiają w Tesco czy w Tradisie????(w kompletacji) Nadal chcecie tam pracować???!!!!
zdjecie uzytkownika
Wozek - 2014-08-20 07:54:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ławek na stołówce, jak nie było tak niema.wierze ze góra czyta forum wiec proszę o interwencje w tej sprawi.
!
zdjecie uzytkownika
asher - 2014-08-20 18:17:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Wozek - 2014-08-20 07:54:54]:
Ławki były tylko połamaliście je!!!!!!! Więc teraz czekać kur.. grzecznie aż zamówienie przyjdzie. Tym razem będą stalowe nie dacie rade ich złamać....hehe
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-08-20 19:18:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
( usunięte przez administratora )nie skakał po tych ławkach, byle ( usunięte przez administratora )było to się połamało,i teraz musimy jeść na krawężnikach przed magazynem jak bydło.
A teraz trochę z innej beczki- myślicie ,że praca po 10h to celowa zagrywka,żebyśmy wydajność mieli mniejszą??? Co z tego,że przez 8 h człowiek się narobi jak głupi,jak potem przez te dodatkowe dwie godziny nie ma już siły i wydajność automatycznie spada. Teraz są urlopy i nie ma połowy pracowników i magazyn daje rade,więc jak po wakacjach większość wróci z urlopów to chyba będzie po 8h... hahaha Co myślicie??
zdjecie uzytkownika
yyy - 2014-08-21 11:41:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxx - 2014-08-20 19:18:59]:
10 h jest po to żeby kierownictwo mieli wiekszy przerób. Wiecej złożonych kartonów. Bo oni mają premie od przemiału towaru jaki zmiana zrobi. Wiec im na ręke że ludzie pracują po 10 h. Po resztą 10h daje to nie jest wiekszy tłok w regałach, nie ma sprzetu wózków skanerów. Milutko
zdjecie uzytkownika
WTF - 2014-08-21 17:53:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na samym początku chce dodać ze na calym magazynie jest wielki bu..el. Co do zminy G. facet nawet nie zna podstawowej obslugi skanera tylko potrafi sprawdzic norme w kompie. Cieszy sie ze zabierze komus premi i go zwolni... Robią sobie własny skład w kierownictwie. Wyrzucili kierownika chłodni do którego Grzegorz dzwonił i pytał się co ma zrobić w programie bo nie potrafi, jedynie co umie to chińczyka wsuwać w biurze a ludzie musza zapierdziela, co to za kierownik który nic nie potrafi, człowiek na 8h fizycznej pracy ma jedynie 25min przerwy... co to jest ludzie którzy w biurach pracują maja dłuższe przerwy. A co do pracy po 10h to chyba ich powaliło jak można pracować na mięsie i ciągnąc paleciaka który ma kwadratowe kółka, skanery łapią zawieszki po 2min lub trzeba je resetować, potrafią kobiety wrzucić na mięso aby pikowały ( jakim to trzeba być prostakiem) a ukraincow robią w ch..j tez się chłopaki powoli buntują. Ostatnio kierownik popisał się brakiem pracy w biurze przyszedł na mięso i zaczął sprzątać puste skrzynki po mięsie a zbierał po jednej prawdopodobnie brzydził sobie pobrudzić ręce. NIE POLECAM PRACY W STOKROTCE DO PUKI NIE ZROBIĄ PORZĄDKU Z KIEROWNICTWEM... JEŚLI PRZYJDZIESZ DO PRACY W STOKROTCE BĘDZIESZ MUSIAŁ POŚWIĘCIĆ IM SWOJE ZYCIE. OCHRONA TO BURAKI. DZIĘKUJE BARDZO A O WOLNE SIE NIE DOPROSISZ U JEDYNIE MUSISZ LIZAC ROWA ABY JE DOSTAC I STRZELAC ZUCHA KTO CO ROBI...
zdjecie uzytkownika
xxxxxxxxxxx - 2014-08-21 18:38:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [WTF - 2014-08-21 17:53:44]:
Brawo!!! Cała prawda!!! Dokładnie dzwonił do(usunięte przez administratora) i pytał jak się operacje jakie robi w systemie!!! Panie dyrektorze więcej kontroli ich pracy ,a nie naszej!!! Czas kierownika retrakarze mają wpisywany w godzinach w,których nie było ich w pracy,żeby nie było konfliktu!!!!
Za Wi...ka był porządek na chłodni,praca była zrobiona!!! i retrakarze w piking nie chodzili,na ciągu 3 osoby dawały radę,a czasem nawet dwie,a teraz pozabierali chłopaków z mięsa na ciąg na stałą pensję i dziewczynom każą tam pikować!!! A syf jest taki w regałach ,że szok, agenciaki jeżdża wózkami po magazynie bez celu,za porządki by się wzięli!!!
zdjecie uzytkownika
WTF - 2014-08-21 19:43:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ogólnie to brak słów na grafik, ja najdłużej pracowałem 6 dni pod rząd ale słyszałem od ludzi ze robili po 10 lub więcej to jest legalny obóz pracy ale oczywiście kogo to obchodzi jeśli pójdzie się do kierownika i zgłosi się swój sprzeciw to daje sobie rękę uciąć ze na następny dzień nie masz co przychodzić do pracy. I nie rozumiem tego jak można być kierownikiem i nie mieć matury, szkoły skończonej mowie o pani M co przyszła z tradisa gdzie z kolegami miedzy pułkami wpierdzielała towar i nie powiem co jeszcze robiła!!!!! ludzie to jest porażka co się dzieje w tym magazynie. Mam nadzieje ze zajmie się ktoś tymi podludźmi bo inaczej nie da się ich nazwać ponieważ sami traktują ludzi jak ŚMIECI (przynieś podaj pozamiataj i najlepiej sprzedaj drugą osobę) a norma to jest jedna wielka porażka co wymyślają i będą dalej podnosić normę aby kierwonictwo miało z tego profity... A frajerstwo jest na porządku dziennym zaczynając od załadunkowych oni jak z AK47 ucho im nie odpoczywa jak im sie nie chce przekladac palet gdzie jest to w ich obowiązkach leca do biura i wzywają ludzi aby przekladali palety ze niby zle ułożyli albo daj borze podziel palete (gdzie nieraz nie ma wyjscia i trzeba dzielic) to jest wtedy dym. Albo wolaja ludzi do foliowania palet i obiecuja czas kierownika ktory jest ch..j warty a jeszcze musisz sie o niego prosic i przypominac jak debil i wydaje Ci sie ze masz norme wyrobioną a na koniec miesiaca kierwonik mowi Ci ze nie dostaniesz premii nosz ku..wa to po to wszysto ? wytłumaczy mi to ktoś bo nie umiem tego pojąć
zdjecie uzytkownika
WTF - 2014-08-21 19:49:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxxxxxxxxxx - 2014-08-21 18:38:43]:
Agencja mają lepiej niż Ci co robią przez firme maja norme narzuconą ale mniejsza a jak jestes liderem agencji to świat i ludzi bo masz 2300 na lajcie. dziekuje dobranoc ide spać bo trzeba z rana wstac do tego pie...nia! na 10h ;)
zdjecie uzytkownika
magazine - 2014-08-22 09:17:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedy Ci Grzesiu tą zmianę ktoś ogarnie?? Nie masz szacunku do nikogo i jakbyś mógł to byś wymienił sam siebie!! Witek znał się na systemie lepiej od Ciebie.... Ja zwykły magazynier to widzę blado wypadniesz przy nowym logistyku ze swoją marną wiedzą jaka na codzień prezentujesz...ryba psuje się od łba i niech to z góry ktoś w końcu zrozumie bo to co się dzieje na tej zmianie to przechodzi ludzkie pojęcie.ludzie tacy jak ja czyli prosty pikerzy oczekują reakcji na to co z Nami robi Pan G.najwyższy czas oprzytomniec!!! Po co te ankiety były jak Pan G. jak widać i tak nie jest do ruszenia chyba że nie ma go wymienić za kogo..... Żenada firma, i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie polecam bo tu jest jedno wielkie kolesiostwo i układy na które jak widać godzi się sam dyrektor bo na takie rządy pana G. pozwala półtora roku, czysta chodzące niekompetencja.!!!!!!z daleka droga omijać ta firmę!!!
zdjecie uzytkownika
menda - 2014-08-22 15:56:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kierownik (usunięte przez administratora)miał pojecie na swoim dziale,co i jak zrobić(usunięte przez administratora)Trzeba po prostu wejść na strone stokrotki.Powysyłać parę mejli na adres Lublina,i może jakaś osoba przeczyta,byle może to być sekretariat jakiegoś sklepu.Ale sygnał zawsze pojdzie że są nieprawidłowości.I jeszcze jedno...poprzerabiali ludzi na zmianie (usunięte przez administratora). którzy o ciężko robotę się nigdy nie trącili,a teraz jeszcze jezdząz sobie wózkami i w ... walą.Ale niedługo to się skończy,jesli jeszcze raz ktoś z wydan podpieprzy podejdzie się i pierdolnie się raz w łeb i się nauczy.
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-08-22 19:38:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszyscy tak płaczą,że źle jest. A ilu z was samemu zrezygnowało z tej pracy? czytając te wypowiedzi to najlepiej jakby za stanie i gadanie mieli płacić, ale i tak pewnie znalazłaby się osoba nie zadowolona z tego bo to byłby za duży wysiłek. Może idealnie nie jest, ale idąc do pracy na magazyn trzeba się liczyć z tym że wysiłek fizyczny nikogo nie ominie. I zdaję sobie sprawę że za chwilę mnie tu zliczujecie bo nie popieram w pełni waszej opinii, ale skoro macie mieć satysfakcję z tego to proszę bardzo. To będzie świadczyło tylko o poziomie waszej kultury osobistej.
zdjecie uzytkownika
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm - 2014-08-23 07:10:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xyz - 2014-08-22 19:38:07]:
Za stanie i gadanie nikt nam nie płaci i nie zapłaci, bo jak sam wiesz płacone mamy za punkty które każdy sobie wyrabia!!! Jeśli ktoś ma rodzinę i dom na utrzymaniu to nie jest tak łatwo zrezygnować, walczymy tylko o lepsze!!!
Każdy kto przyszedł do pracy liczył się z tym ,że praca na magazynie jest ciężka i znośna by była przez 8 h, ale 10 godzinna tyra wykończy każdego.
Pracując 8 h mam wydajność ok.130 punktów akordowych, a pracując 10h moja wydajność na godzinę to ok.90 punktów akordowych. Idzie zarobić??????
zdjecie uzytkownika
Dzid - 2014-08-23 14:33:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta cała wasza praca na magazynie począwszy od magazynierow poprzez liderów po kierownictwo i planistow to jakaś komedia. Pracuje w magazynie regionalnym i to co widzę jak wyglada cały układ zwany logistyka to stwierdzam iż jest to żałosne. Po pierwsze jak można pozwolić składać palety z nabiałem wyższe niż 230cm a na samym dole takich palet wszystko pływa i jest pogniecione. Palety z chrupanie i papierami po 180 cm a na tym dwie warstwy napojów i alkoholi macie wogole pojęcie co robicie ? Używanie waszych mózgów boli? Pytanie do słynnych liderów zaladunkow czemu pozwalacie wyjeżdżać takim paletom ? Wiadomo macie to w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Niestety to świadczy o waszej niekompetencji. Żadne procedury nie są przestrzegane przez magazyn w teresinie podobnie w regionalnych. Ale kierownictwo odciągnięte od pługa tego nie zauważa. Planisci lepiej nie pisać o ich zaangażowaniu w prace. Po krótkie logistyka w stokrotce to jedna wielka fuszerka i nie wróżę całej sieci przetrwania na rynku w tych czasach dość trudnym z tak niekompenentnymi osobami. Wkrótce napisze więcej kwiatków
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ibra - 2014-08-23 17:56:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zmiana Sz.P (usunięte przez administratora) pozostawia wiele do życzenia. Uwazam, że przydałby sie odpowiedni człowiek aby pokierować zmianą. W kazdej pracy obowiazuje hierarchia pracowników, ale pamietajmy, że należy szanowac każdego, a nie traktowac ich podrzednie.

Magazyn to jeden wielki syf! Rozumiem, że ten syf robia pracownicy, ale jest firma sprzatajaca i powinna to ogarnąc. Jak brakuje im ludzi to niech zatrudnia wiecej, ale to do nich nalezy obowiazek sprzatania, wkoncu za to biora pieniadze. W dodatku pracownicy, żeby pospsrzatac swoje alejki, traca czas. Nikt im za to nie zaplaci. Powinni przynajmniej wbijac za to czas kierownika(ok 2-3h misiecznie).
Oddajcie te paleciaki na złom! Zakupcie wózki elektryczne( przynajmniej niech będzie po 10 na mięsie i na warzywach).
Uważam, że przydałby sie monitoring w szatniach. Można zrobić przebieralnie, jezeli ktos krepowałby się przebierac. Wtedy bezpieczniej mozna zostawic cos w szafce.
Zadbajcie o stółowkę!!! Chodzi tylko o kilka ławek, żeby można było usiąść.
Normy sa kosmiczne w stokrotce. niech taki pan G popickuje chcociaz przez godzine i się przekona ile potrafi
zrobic pkt
zdjecie uzytkownika
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm - 2014-08-23 22:30:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Syf na magazynie jest przez wygórowane normy (jak coś komuś upadnie to szkoda czasu na zbieranie,wszystko biegiem-norma,norma,norma!!!), wypadki tez!!!!!!!!!!!!
Wszystko przez pośpiech ,żeby tylko kartony nabić i punkty,żadnych skrupułów po trupach,punkty,punkty,punkty!!!
A teraz trochę ciekawostek mistrz pikingu w normie pani(usunięte przez administratora)żeby nie czekać na towar ,z zapasu z 11 ściągnęła skrzynkę z piwem!!! I o co chodzi??? Można,można!!!
zdjecie uzytkownika
k - 2014-08-24 01:22:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm - 2014-08-23 22:30:15]:
ale z Ciebie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] eby rzucać nazwiskamina forum, następnym razem idź z tym od razu pod biurko może wezmą Cię na ciąg
zdjecie uzytkownika
dzikiriki - 2014-08-24 10:42:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
co to za panna z podrobie bluzy prosto snuje sie po chlodni?
zdjecie uzytkownika
przyjmuje te pmki - 2014-08-26 22:05:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dalej jakiś kierowniczek magazynu kombinuje coś na lewo. Do sklepów wysyła po 1 (słownie JEDNEJ) butelce wódki. Na 200 sklepów sami policzcie ile to kartonów. Ktoś sie kiedyś wk....i i polecą łby.
zdjecie uzytkownika
Zuj - 2014-08-26 22:12:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z pół roku da się popracować w kompletacji ale potem człowiek siada fizycznie bo cały dzień na dużych obrotach a ogólnie klimat nie jest zły
zdjecie uzytkownika
pole nie może być puste - 2014-08-26 22:15:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Dzid - 2014-08-23 14:33:39]:
Święte słowa. Co dużo szukać kwiatków. Nie dalej niż tydzień temu paleta cukru a na niej kartony z proszkiem do prania... nabiał z warzywami. I ruskie pakowanie w standardzie. Na produkty miękkie położone produkty twarde. Jak to ma dojeżdżać w całości? Mi to to lotto bo pstrykam fotke i adios panie szofer niech sie w teresinie bujają.
zdjecie uzytkownika
Strachan - 2014-08-27 01:59:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciebie może to i rzeczywiście nic nie powinno obchodzić, ale ludzie którzy przygotowują transport powinni wziąć to na poważnie w godzinach pracy i przestrzegać tego o co zostajemy dłużej w pracy. W stokrotce słyszałem, ze w takich warunkach klientom czy znajomym ciężko podróżować/ Dlatego w tylkoi na Satkni sąi informacje o naprawach,
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2014-08-27 21:26:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co raz lepsze wypowiedzi. hehe
zdjecie uzytkownika
Kkk - 2014-08-28 00:23:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co do jakosci foliowania palet i jakosci repaletyzowania towaru Kazdy chce to zrobic jak najszybciej bo kazdy z wydan jest rozliczany z ilosci zrobionych zbiorowek Po za tym dyrektor patrzy tylko na wypelnienie auta i czesto jest tak ze sa same duze palety i trzeba to jakos przezucic zeby weszlo na auto . Co do wzywania osob do foliowania palet Kierownictwo nam zawsze powtarza zeby wzywac osobe jak zle ułoży lub zle owinie palete Czest to robimy ale czesto tez ładujemy takie palety lub sami je poprawiamy zeby nie tracic czasu na dojazd do biura sprawdzenie kto ta palete robil itd. Pikerom moze nikt nie zwraca uwagi ale od wydan oczekuja coraz lepszej jakosci foliowania palet i caly czas mowia ze to piking powinien lepiej foliowac ale zaden z liderow nie przejdzie sie po magazynie i nie sprawdzi ile stoi palet ktore wymagaja poprawy. A juz najgorszy syf to jest na stołowce Przychodzi godzina przerwy ktora kierownicy wyznaczyli idzie sie na stołowke a tam 4 ławki a na każda wejda 2 osoby Przeciez to jest niezgodne z przepisami Najpierw trzeba zapewnic odpowiednia ilosc miejsca na stołówce a potem wyslac na nia caly magazyn
zdjecie uzytkownika
nohhbehht - 2014-08-29 17:12:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czarny saab o numerach wsc sl96 wjezdza na skserowanej przepustce numer 110 prosze buldoga o interwencje
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Stokrotka
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski