Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Stokrotka

Opinie o Stokrotka

Pracowałeś w firmie Stokrotka i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
cvgdfhjg - 2015-05-18 11:19:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kizior - 2015-05-15 16:50:00]:
Ty kur... imbecy...u podaje do Twojej informacji ,że na tym magazynie pracują też Panie po studiach,nawet z magistrem.
I pracują dlatego, bo mają ambicję troch więcej zarobić niż 1500zl na kasie w markecie ,albo 1600 zł w biurze(tylko dlatego ,że praca biurowa).A małżeństwa pracują dlatego ,bo mają jeden samochód w rodzinie za gotówkę a nie na kredyt jak co poniektórzy i łatwiej im dojeżdżać do pracy tym jednym samochodem, i chyba to nie problem,żeby osoby dojeżdżające z jednego domu miały taki sam grafik!!!!!
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-05-18 11:24:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Na zmianie Rafała B jest problem z grafikiem.A układa go Adrian. Rozdzielone są grupy dojazdowe, problem jest ,żeby 4 osoby z samochodu miały jeden grafik. Ludzie dojeżdżają po 80km , niektórzy nie mają prawa jazdy i problem bo każdy z samochodu ma inaczej dni wolne. nie wspomnę właśnie o rodzinach czy małżeństwach nie mogą mieć razem dni wolnych.
zdjecie uzytkownika
opi - 2015-05-19 19:37:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i nie mają kiedy się pobzykac.
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2015-05-22 23:07:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam!

Panowie i Panie nie wiem na ile jesteście poinformowani w CD ale w naszej firmie działają Związki Zawodowe. Poniżej link do forum Stokrotka:

http://www.stokrotka2012.fora.pl/biezace-sprawy,1/zwiazki-zawodowe,48.html

Nasza firma robi wszystko, żeby jak najmniej ludzi wiedziało o tej organizacji, dlatego zachęcam wszystkich do zapoznania się z informacjami podanymi na forum bądź u Przewodniczącej Związków Zawodowych.

Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
lolo - 2015-05-22 23:32:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
polecam tą firmę dla bardziej puszystych lub troszkę okrągłych dla których wspomagacze farmaceutyczne słabo działają lub mają wolnom przemianę materii na dział kompletacja towaru to daje gwarancje ze to upływie okresu próbnego czyli 2 do 3 miechuw dobre 10 do 15 kg leci w dół :)
zdjecie uzytkownika
były pracownik i dobrze - 2015-05-23 00:18:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedyś pracowałem i nie polecam odradzam dla starszych bo ciągle mnie co kilka dni informowali ze nie wyrabiam normy i nie dostanę dalszej umowy to było wręcz depresyjne to praca dla młodych między 20 do 35 lat a ja już po 50 wręcz nie ten kręgosłup już co u młodych albo masz zdrowie jak byk.a kierownictwo jest tak beszszelne ze wzywało wtedy ludzi przez megafon i traciło się norme bo o połowe młodszemu wiekowo kierownikowi lub jemu zastępcy ciężko było podjechać wózkiem.ciągle się wtedy zastanawiałem jak tacy młodzi ludzie mają tak duże doświadczenie aby kierowac tak dużym magazynem .
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-05-23 00:53:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
haha jeszcze troche i na ukraine bialorus się przeniosą tam i jesszce taniej wyjdzie bo już urkaincy pracują na etat
zdjecie uzytkownika
wywiad - 2015-05-23 07:05:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
KIEDY SIE WEZMA ZA TYCH OBIBOKOW Z CIĄGU CHLODNICZEGO I COOL BOXOW?
LEKKO MOWIAC POL ZMIANY PRZESTOJA PRZEGADAJA. NA RANKACH ZBIERAJĄ SMIECI. GDZIE W TYM CZASIE SMIALO MOGLIBY KOMPLETOWAC. ALE PO CO PRAWDA? LIZUSY KIEROWNIKOW. ZA 600-700 ZL PREMII MOZNA POSTAC W REGALE CZY NA DOKACH NIE?
A TY MUSISZ DZWIGAC MLEKA CZY NAPOJE ZA 200 300 MAX. SPRAWIEDLIWOSC. JESZCZE TE ZABIERANIE PREMII ZA STRATY WYJADANE. NIE KAZDY WYZERA. WIEC OGARNIJCIE SIE LUDZIE! PO TO MACIE KAMERY OCHRONE ITP ZEBY LAPAC TAKICH ANANASOW.
zdjecie uzytkownika
oxy - 2015-05-24 15:31:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marko - 2015-05-17 23:14:05]:
Zmiana Rafała, jak zwykle najciekawsze historie tylko na ich zmianie hehe
zdjecie uzytkownika
henzol - 2015-05-27 22:58:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w stokrotce w zeszłym roku jako student i powiem wam że jest to jedna z lepszych jeżeli chodzi o markety czy też dyskonty, bo w porównaniu do innych Lidlów i Biedronek to w stokrotce kierownictwo traktuje pracownika jak człowieka, a nie jak jakąś maszynę. No i czasem zdarzają się jakieś premie.
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-06-03 11:40:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TO JEST FORUM DOTYCZĄCE MAGAZYNU W TERESINIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
XXX - 2015-06-03 11:43:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
KIEDY PODWYŻKI JAKIEŚ???? LUB ZMIANA PUNKTACJI???? W EUROCASHU PODOBNO KOŁO 3 TYS MOŻNA ZAROBIĆ W KOMPLETACJI??? I 1KARTON=1PUNKT????? PRAWDA TO!??
SĄ TAM PRZYJĘCIA????
zdjecie uzytkownika
heniek - 2015-06-04 19:14:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Są przyjęcia ale tylko dla dziewczyn z ładnym tyłkiem.
zdjecie uzytkownika
Eurocash Pietras - 2015-06-12 02:32:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [XXX - 2015-06-03 11:43:11]:
3 tysiące to zarabiają tam szefowie ekip którzy dziobią kierowniczką na potęgę a jak któryś sobie zaliczy to nawet gałę zrobią patałachy słuchaj bajek to będziesz robił gały za dwójaka cepie
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-06-15 14:27:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy było podwyższenie pensji bo na jednej że zmian dziewczyny pozostawały większe premie??
zdjecie uzytkownika
vvv - 2015-06-17 17:14:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dostały za rzetelną pracę. Tylko te które są w 5 i w 4 progu. Dołożyli nam ,żeby nas zmotywować do pracy. I żeby te nieroby wyrabiające 115 pkt na h, nie mówiły nam później,że co- zarobisz 100zl więcej??? Za stówę to się nie opłaci.
Także po odbierałyśmy wypłaty 2400 i więcej. :-)))))))))))))))
zdjecie uzytkownika
wybieranie zleceń - 2015-06-17 17:20:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie do zmiany Łukasza i Daniela.
Czu was na zmianach też sobie wybierają zlecenia. Bo na naszej zmianie to nagminnie- przez tzw. system 6/6.Sprawdzają wagę zleceń i biorą te lżejsze,żeby napoi nie ładować ,a na nabiale mleka. Wiadomo lżejsze zlecenie a dużo oczek to więcej pkt.
A co najlepsze w systemie jest to nie do sprawdzenia, nie są w stanie sprawdzić czy ktoś pobiera zlecenie z automatu czy z palucha.
I gdzie tu sprawiedliwość- ktoś pikuje przez caly dzień chipsy,a ktos napoje i piwska. Można???- można!
zdjecie uzytkownika
nabial - 2015-06-17 21:18:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ty głupia [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak zap.na nabiale to masz.Idź sobie na suchy i tam spróbuj zarobić.
zdjecie uzytkownika
nabiał - 2015-06-18 14:59:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nabial - 2015-06-17 21:18:27]:
Z suchego też miały dołożone. Dobrze powiedziane" zapier....m "na nabiale, bo żeby tyle zarobić trzeba sie na zapier....ć. U nas same punkty nie lecą.
A i jeszcze coś, jak przyjmowali na chłodnie to nikt nie chciał iść, a teraz wszyscy by chcieli.
zdjecie uzytkownika
biuk - 2015-06-27 15:33:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@nabiał no niestety tak już jest w Polsce, że na rynku pracy nie jest ciekawie i ludzie idą tam po prostu gdzie jest praca. W tym momencie z tego co mi wiadomo Stokrotka oferuje miejsca pracy w wielu miastach naszego kraju jako : Kierownik do spraw ekspansji w dziale Nieruchomości; Magazynier magazynu regionalnego; Specjalista do spraw projektów inwestycyjnych; kierownik sklepu oraz jego zastępca, a także jako Młodszy analityk finansowy
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-06-30 08:02:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak to jest że nasze panie z ochrony robią co chcą wychodzą z magazynu bez kontroli nikt na to nie zwraca uwagi jakiś absurd jak pracowałam w Błoniu wszyscy nawet ochrona była kontrolowana co wynoszą a panie nasze wychodzą z pracy z pełnymi torbami jak by nigdy a potem są takie trzy które można spotkać na targu w Sochaczewie jak handlują ukradkiem udając że kupiły a z magazynu wychodzą z wypchanymi torbami i kieszeniami. Z resztą jak mnie jeszcze raz skontrolują to się inaczej skończy . Gdzie kierownictwo i jaka tu jest kontrola z resztą inni z suchego wynoszą co chcą pojedzą sobie i jakoś tego nie widzą panie z kontroli też jedzą na magazynie niech ktoś posprawdza im kieszenie a nie nam wózki i czy nie jesteśmy pijani . Ludzie macie klapki na oczach panowie kierownicy.A to tak jawne że aż śmiech
zdjecie uzytkownika
cienkibolek13 - 2015-07-01 14:44:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxx - 2015-06-30 08:02:22]:
Bolek.Napisz gdzie te laski stoją i sprzedają towar ze stokrotki .Ja tez chce kupic taniej niż w biedronce.Cienkibolek
zdjecie uzytkownika
witek - 2015-07-28 14:47:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@cienkibolek13 Stokrotka nie ma wcale takich wysokich cen, a w porównaniu do Biedronki to wszedzie jest drożej, wiec nie rozumiem o czym w ogóle mówimy.. Teraz jest praca u nich jako magazynier i to szukaja w całej Polsce, bo i w łódzkim widziałem oferte, tylko nie maja specjalnych wymagań tak naprawde.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Spotkanie rekrutacyjne-śmiech na sali-nawet nikt nie spytał o uprawnienia na wózki. Biorą bez uprawnień,bez doświadczenia-wszystkich jak leci
Pytania: Kiedy mogę zacząć??
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-07-28 20:57:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [yyy - 2015-05-15 15:22:40]:
Wiele kobiet po studiach pracuje na magazynie, ponieważ bez znajomości lub puszczania sie ciężko o inna pracę. A to, że kobieta O siebie dba to chyba dobrze,a nie jak niektore, przetłuszczone włosy i tylko wejdą do pracy a już śmierdzą!
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2015-07-28 21:01:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta firma to moja porażka zawodowa,takiego cyrku jak żyje nie widziałam, więc jeśli zastanawiacie się nad złożeniem cv to szczerze odradzam!!!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Stokrotka

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Stokrotka?
Zadaj pytanie
alert