Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Stokrotka

Pracowałeś w firmie Stokrotka i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
mmmm - 2014-12-04 18:25:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ciekawski - 2014-12-03 19:10:04]:
a jak z talonami czy nowi pracownicy je dostają?
zdjecie uzytkownika
kolo - 2014-12-05 11:29:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ciekawski - 2014-12-03 19:10:04]:
zwolnienia będą, ale zaraz po świętach. W styczniu i lutym pewnie nie będzie juz tyle pracy i wtedy. Już niektórym osobom, którym kończyły sie umowy z końcem listopada, przedłużyli tylko na miesiąc.
zdjecie uzytkownika
nemo - 2014-12-05 14:39:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słychać już coś o bonach????
zdjecie uzytkownika
wesoły - 2014-12-05 19:07:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bony ponoć mają dawać razem z paczkami w poniedziałek:)
zdjecie uzytkownika
bony - 2014-12-05 19:15:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bony będą po 200zł minus podatek, 2 dni przed świętami.
zdjecie uzytkownika
ghy - 2014-12-06 13:19:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Paczki byly wczoraj. Fajniejsze niz w zeszlym roku. I premie tez wreszcie dostalam taka jaka wypracowalam. Od poltora roku najwieksza. Moze zmuerza ku lepszemu,dzieki nowemu zmianowemu.
zdjecie uzytkownika
krzak - 2014-12-07 09:29:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nowi pracownicy firmy krzak&stokrotka nie dostaną nie naleznej im paczki bo za krótko pracują.W ich miejsce dostaniemy więcej talonów żeby się najeść na święta a oni będą musieli glodowac.
zdjecie uzytkownika
po nocy pl - 2014-12-08 06:26:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kolejny raz wielkie rozczarowanie po naliczaniu premii,wydajnosc wieksza a kasa mniejsza,fajna polityka
zdjecie uzytkownika
gggg - 2014-12-08 17:16:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no fakt nie dostanę talonów ale moje dziecko paczke na mikołajki dostało.dobre i tyle:)Na razie jestem zadowolona mam nadzieję,że będzie tak dalej manka nie ma -chociaż widzę że dziewczyny tu nieźle mają i po 50zł:( Kobita jest na L4 więc może mino zwolnień najpierw w centrali-bo faktycznie prawda zostanę zoabaczymy mam jeszcze 1,5 umowy.
zdjecie uzytkownika
bony - 2014-12-08 22:30:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dajcie znać kiedy będą u was bony i w jakiej wysokości bo u nas cisza temat tabu nikt nic nie mówi jak by nikt za nimi nie czekał poza mną oczywiście ;-)
zdjecie uzytkownika
roger - 2014-12-09 16:06:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ten pan z mięsa co kompletuje to śmierdzi gorzej przed pracą niż moje skarpetki po pracy, w całej szatni wali jak tylko otworzy się drzwi....
Proponuje mu zakupić proszek do prania i dezodorant.
Rudzielec śmierdzący...Pseudo wózkowy ....
zdjecie uzytkownika
Sollan - 2014-12-09 22:53:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [stokrotkaglupotka - 2014-11-26 19:48:51]:
Po pierwsze nie siedziałem w coolboxie, po drugie z tego co wiem wózkowy nie ma najmniejszego prawa przesuwać kontenerów retrakiem. W dodatku nawet się nie upewnił czy kogoś za nim nie ma i boom. Zgniótł mnie między kontenerem a przęsłem regału 63-11-00-A. Krzyknąłem z bólu i na początku było ok ale potem noga zaczynała boleć coraz bardziej i pikowałem dalej ale gdy doszedłem do regału 61 już prawie nie mogłem chodzić. Aha i dziękuje wszystkim plotkującym bo dowiedziałem się o rzeczach które nie miały miejsca.
zdjecie uzytkownika
jelcz - 2014-12-10 11:32:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sa juz bony ? ktoś coś wie ? jakie kwoty?
zdjecie uzytkownika
zły - 2014-12-10 11:52:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o bonach cisza wiem tylko tyle że wypłaty stówka mniej ;-(
zdjecie uzytkownika
ghy - 2014-12-10 13:47:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wyplaty tragedia.Cieszylam sie ze dostalam wieksza premie.A wyplata najmniejsza w historii mojej kariery. Powiedzcie mi dlaczego Ci z mniejsza premia dostaja wiecej wyplaty!!! Jaka to jest motywacja dla tych co wiecej robia. Plakac sie chce!
zdjecie uzytkownika
łe - 2014-12-10 13:52:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ściągneli Ci podatek za bony jak nam wszystkim a bonów jak nie było tak nie ma
zdjecie uzytkownika
ghg - 2014-12-10 19:49:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To nie chodzi tylko o bony. Mialam premii ponad 500 zl, a Ci co mieli po 350 czy 250 dostali wieksza wyplate ha i wieksze bony. Nie ma zadnej motywacji, rzekomo maja podniesc przelicznik dla tych co wiecej robia, mam nadzieje bo jesli nie to ludzie sie pozwalniaja.
zdjecie uzytkownika
kocham stokrotke - 2014-12-10 21:09:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co wy wiecie o pracy, ja tam sobie pracuje odbieram 1,7 i mi dobrze. Mówią że mało a mi więcej nie potrzeba robię w swoim tempie. Nie będę się zabijał o 100, zobaczcie sami czy wam się opłaca biegać. Bony dostałem, dzieci nie mam, lalala.
zdjecie uzytkownika
mnb - 2014-12-10 22:25:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to kiedy te bony bo głodny jestem
zdjecie uzytkownika
:) - 2014-12-11 21:58:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a moim zdaniem co do firmy to macie 100% racji ale jeśli chodzi o Mariolkę to piep......cię głupoty moim zdaniem jest ZAJE.......TA laseczka szkoda tylko że mężatka
zdjecie uzytkownika
she - 2014-12-12 02:23:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [:) - 2014-12-11 21:58:04]:
A próbowałeś kiedyś z nią rozmawiać we łbie piach i kupa żwiru! walić beton!? Średnia. Przyjemność
zdjecie uzytkownika
miki - 2014-12-12 15:52:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sa przyjecia na oww?
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2014-12-15 15:45:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czytam to forum od dłuższego czasu i muszę stwierdzić jedno. Potraficie tylko narzekać. Weźcie los w swoje ręce. Zmieńcie pracę albo otwórzcie coś własnego, bo wychodzi na to, ze w Stokrotce pracują NIEDORAJDY życiowe i konfidencji. Normalny człowiek, jak mu coś nie pasuje to stara się coś z tym zrobić a nie siedzi i biadoli jaki to on jest biedny że musi tu pracować bo na całej półkuli nie ma innej pracy itp. Ludzie ogarnijcie się i nie róbcie z siebie takich nieudaczników życiowych.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Spotkanie rekrutacyjne-śmiech na sali-nawet nikt nie spytał o uprawnienia na wózki. Biorą bez uprawnień,bez doświadczenia-wszystkich jak leci
Pytania: Kiedy mogę zacząć??
zdjecie uzytkownika
robot - 2014-12-17 21:56:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moje minimum to 5 lat na magazynie i pozniej dalej na inny
zdjecie uzytkownika
zbycho - 2014-12-18 09:32:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie dalej tak kradną na Teresinie czy już nie >?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Stokrotka
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Stokrotka?
Zadaj pytanie
x