Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Stokrotka

Pracowałeś w firmie Stokrotka i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pare spraw - 2014-10-15 14:44:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PARE SPRAW, PO PIERWSZE OCHRONA. PO CO CODZIENIE OCHRONA LATA Z ALKOMATAMI I KAZA KAZDEMU DMUCHAC? CZY MAJĄ PAPIERY I LEGALIZACJE NA ALKOMAT? SLEDZA KAZDY RUCH KAZDEGO PRACOWNIKA NA MAGAZYNIE. WIADOMO PO CO TE WSZECHOBECNE KAMERY. A O PUNKTACJI JUZ NIE WSPOMNE, ROBIA NAS TAK W BAMBUKO ZE SZOK.CO WY O TYM SADZICIE?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-10-15 20:07:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Z alkomatem to naprawdę przesada,nie raz 2 razy w ciągu jednej zmiany. U nas rekord 4 razy w ciągu 8 h pracy,zabierają nasz cenny czas.Punkty uciekają.
A wypłaty coraz mniejsze- masakra!!! Moja najmniejsza wypłata odkąd pracuje czyli lipca 2013.
zdjecie uzytkownika
pepe - 2014-10-16 23:20:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co sądzicie o nowym kierowniku Rafale? Myślicie, że będzie lepiej niż za Grzesia? :)
zdjecie uzytkownika
pepe - 2014-10-16 23:34:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
I jeszcze jedna sprawa... Ostatnio chyba żadne wypadki w pracy się nie wydarzyły - całe szczęście. Może przez to, że było mniej pracy w ostatnich tygodniach i mniej ludzi na zmianie. Ale zbliżają się święta, więc co za tym idzie będzie niezły sajgon na magazynie. Czyli o wypadki nie trudno. Czy nie uważacie, że na zmianie powinna być choć jedna osoba przeszkolona z udzielania pierwszej pomocy? Chociażby kierownicy, ktoś kto byłby w stanie szybko i fachowo udzielić pomocy.
Sam byłem świadkiem, co prawda niegroźnego wypadku na magazynie (redtrackarz potrącił kompletującego z paleciakiem) i pewien kierownik sekcyjny gdy przyszedł zrobił sie blady i niewiedział co zrobić w tej sytuacji..
Chyba każdy byłby nieco bezpieczniejszy gdyby taka osoba przeszkolona z zasad udzielania pierwszej pomocy była na każdej zmianie.

zdjecie uzytkownika
idzie grześ przez wieś - 2014-10-17 09:35:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wyżej
zdjecie uzytkownika
pRl - 2014-10-17 14:08:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pepe - 2014-10-16 23:34:52]:
Co tu oczekiwać od sekcyjnych wiedzy z pierwszej pomocy jak kazdy jest po zawodówce albo jak mariola po 7 klasach podstawówki
zdjecie uzytkownika
ccc - 2014-10-17 20:50:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pepe - 2014-10-16 23:20:47]:
a co było nie tak u Grzeska ?
zdjecie uzytkownika
pepe - 2014-10-17 23:38:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ccc - 2014-10-17 20:50:53]:
wkońcu każdy narzekał na niego :)
zdjecie uzytkownika
epep - 2014-10-18 12:36:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a dlaczego grześka zwolnili?
zdjecie uzytkownika
XXX - 2014-10-20 11:42:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cieszymy się ,że mamy nowego kierownika, gorzej być nie może niż za Grześka.
Miejmy nadzieję ,że u Rafała nie będzie kolesiostwa i będzie on obiektywny i sprawiedliwy dla pracowników. I mógłby się przyjrzeć pracy liderów i sekcyjnych, bo wszelkie nie dociągnięcia na magazynie na naszej zmianie to ich wina,ale szybciutko zwalają to na pracowników.
zdjecie uzytkownika
Lipomal - 2014-10-20 21:38:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Syla gdzie sie podziewasz??? Ujawnij swoje miejsce pobytu.
Jestes u kota czy u jarka?
zdjecie uzytkownika
Elektryczny Wosko - 2014-10-21 15:31:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czesc dlugo mnie tu nie bylo Syla ostatnio bylo u Jarka zabawialismy sie z nia przez trzy dni powiedziala ze kot wie owszystkim i jej pozwolil
zdjecie uzytkownika
Lipomal - 2014-10-21 16:16:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Elektryczny Wosko - 2014-10-21 15:31:57]:
A graliscie cala noc na pegajzusie?
zdjecie uzytkownika
PiKiWiP - 2014-10-21 21:53:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podszywanie się za kogoś, obrażanie, zniesławianie, wyśmiewanie tzw.hejting i używanie nazwiska innych jest karalne i niedługo ktoś się o tym przekona. sprawa w toku. czekamy na więcej
zdjecie uzytkownika
uek - 2014-10-23 17:09:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [PiKiWiP - 2014-10-21 21:53:55]:
Czy ktos moze rozwinac skrot PiKiWiP
zdjecie uzytkownika
fslknz - 2014-10-25 15:15:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [uek - 2014-10-23 17:09:30]:
Pracuj i Kurde i Wracaj i Pracuj !
zdjecie uzytkownika
syla - 2014-10-26 09:07:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie znudzila ci się jeszcze ta farsa??? fanow już dawno straciles, ale gratuluje determinacji. wiem wiem, czekales na moj wpis bo zyc nie możesz beze mnie; bez nas. czuje się zaszczycona ze mogłam dac ci ta satysfakcje ;p
zdjecie uzytkownika
nygus - 2014-10-26 11:22:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
cieakwe kiedy sie wezmą za pseudo retrakarzy z przyjec??/ oni to maja zycie
zdjecie uzytkownika
może. - 2014-10-27 10:55:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nygus - 2014-10-26 11:22:21]:
Ale wam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] al sciska, że to ktoś inny robi a nie Wy..
nie wezmą się za nich, skoro dali im taką fuche to najwidoczniej musi ona być.
aa jeszcze jedno ciągi nadal pracują, a ktoś coś mówił że od pierwszego nie bedą tego robili.. ?
pozdro !
zdjecie uzytkownika
maxi - 2014-10-28 11:31:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakie są zarobki ?w stokrotce
zdjecie uzytkownika
dobre - 2014-10-28 12:16:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
8000
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-10-29 11:11:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W kompletacji od 1800 do 2300 na rękę (ale to 2300 bez nadgodzin raczej nie osiągalne) a na retraku 2100 do 2700 maxxx(nie liczę tych paru wózkowych którzy odbierają koło 3000). Na rozmowie mówią ,że 2000tys podstawy plus 300zł premii absencyjnej plus 600zł premii wydajnościowej oczywiście brutto. i niech cie nie zmyli to 600zł bo całą kwotę dostanie ten co wyrobi wydajność,a wydajność jest taka ,że na mojej zmianie wyrabia ją jakieś 5 osób :D
zdjecie uzytkownika
bibi - 2014-10-29 11:17:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracuję tam prawie od początku,wydajność wyrabiam . I za wrzesień odebrałam najmniejszą wypłatę odkąd pracuję 2150zł. Masakra!!!Czym większa premia tym mniejsza wypłata, nie wiecie o co chodzi??? A i jeszcze jedno-jak to możliwe ,że osoby które mają taki sam grafik,bo razem dojeżdżają na koniec miesiąca mają różnicę w przepracowanych godzinach ?%???&%#?????!!!!!!!!!!!!!! CZARY
zdjecie uzytkownika
witek - 2014-10-30 14:28:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to chyba faktycznie macie tak trochę zamieszania jak nic nie zgadza się w grafiku, w godzinach. i nie rozumiem tej zależności, że im mniejsza podstawa i większa premia to mniej się zarabia? Chyba się z lekka już pogubiłem w tych finansach.. mam nadzieje, że ktoś mi to jescze raz wyjaśni od początku.
zdjecie uzytkownika
pracownicy - 2014-10-30 15:29:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ha! też byśmy chcieli ,żeby ktoś to wyjaśnił-bo jak na razie to nie opłaca się(usunięte przez administratora) lepiej sie nie spieszyć ,a i tak się zarobi tak jak wszyscy
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Stokrotka
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x