Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Stokrotka

Opinie o Stokrotka

Pracowałeś w firmie Stokrotka i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
LOLO - 2016-02-14 17:25:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
całe kierownictwo zjeby przyszło z tradic euro cash i tesco tam ich juz nie chcieli tam się wyszkolili kolesi pozatrudniali na liderów a tu waż gnęmbiom i odbireajom jakikolwiek system obrony
zdjecie uzytkownika
lopolato - 2016-02-15 19:14:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wow, wasze opinie mnie trochę przeraziły. naprawdę aż tak ciężko jest na magazynie ze nazywacie to "obozem pracy"? siostra pracuje w stokrocie ale w mniejszym mieście i to na dziale mięsnym i mają fajną atmosferę wiec te opinie mnie dziwią.
zdjecie uzytkownika
mmmmmmmmmmmmm - 2016-02-16 10:33:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bo to forum nie dotyczy sklepów,tylko magazynu centralnego w Teresinie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
stay - 2016-02-17 19:40:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przecież można znaleźć u nich zatrudnienie nie tylko na stanowisku sprzedawcy stoiska mięsnego, ale również jako specjalistę ds. projektowania sklepów, a zarobki są wyższe.
zdjecie uzytkownika
fran - 2016-02-20 22:36:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I jak ogólnie ludziska podoba wam się nowy kierownik magazynu ?
zdjecie uzytkownika
pracownik najstarszy - 2016-02-21 10:20:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest ok. Na razie pewnie się ogarnia dopiero,ale to pierwszy kierownik ,którego można o wszystko zapytać i iść z każdym problemem. Mógłby podnieść pensję starym pracownikom, bo porównując starych rzetelnych pracowników do pracowników typu "pani cudna" jesteśmy krzywdzeni tym ,że zarabiamy tyle samo. A zapewniam ,że takich tęp..ków jest więcej
zdjecie uzytkownika
jaaa - 2016-02-22 10:13:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiecie czy ma być te przejście zmian ?
zdjecie uzytkownika
vvv - 2016-02-22 14:32:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie będzie w marcu przejścia zmian. Pracujemy normalnie! Pytano Kierownika magazynu o to!
zdjecie uzytkownika
miras - 2016-02-24 02:15:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak sie komus nie podoba to wypier.......c na wasxe miejsce tylko czekaja
Na forum kazdy madry a w robocie lzy w oczach taka prawda wiec zapierda.....c prosze
zdjecie uzytkownika
miras - 2016-02-24 02:24:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nauczyc sie prosze gramatyki bo z pisownia to u was kiepsko jeszcze raz napisze komus sie nie podoba to nara....czesc z was to jest trzymana z litosci bo nigdzie by was nie przyjeli wiec pomysle c prosze......tylu jest chetnych ze stokrotka nie upadnie bez obaw
zdjecie uzytkownika
asasasasasa - 2016-02-24 12:07:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeszcze stokrotka nie zgineła poki my zyjemy co nam punkty zabrali, skanerem na nabiale odbijemy.dawaj dawaj lukaszu z sochaczewa do teresina za twoim przewodnictwem zlaczymy sie z kul boxem. przejdziemy suchy przejdziemy nabial bedziemy na warzywach wory dzwigac.da nam przyklad ukraina jak sie mamy uwijac.dawaj dawaj lukaszu z sochaczewa do teresina za twym przewodnictwem zlaczymy sie z kul boxem
zdjecie uzytkownika
gonzo - 2016-02-28 16:05:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiesz co? Nie masz co pisać to nie pisz wcale, żal i żenada
zdjecie uzytkownika
blondi - 2016-02-28 22:31:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszyscy jestescie leszczami! jak byscie robili dobrego loda jak ja to byscie nie narzekali, ja na swojego kierownika zlego slowa nie powiem
zdjecie uzytkownika
.. - 2016-02-29 19:49:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [blondi - 2016-02-28 22:31:56]:
Antoś to Ty ?
zdjecie uzytkownika
jaaa - 2016-03-07 16:12:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
będą bony?
zdjecie uzytkownika
Janusz - 2016-03-12 23:17:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Paweł lewus to kolejny przykład niekompetencji i falsyfikat. Gość osiem godzin siedzi w biurze i przy każdej okazji napierdziela na swojego B.R gdy są razem mało mu rowa nie wyliże pod same plecy. To jak rzyganie i zjadanie wymiocin. W końcu się udławisz.
zdjecie uzytkownika
Piotrek - 2016-03-13 09:05:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Janusz - 2016-03-12 23:17:41]:
Jakie 8 godzin siedzi w biurze?????!!!!
on może 1h siedzi w biurze, 4 spędza na alkoholach, a resztę poświęca na spacerowanie z chlodni na alkohole i z chłodni na fajkę.
Bogdan wszystko za niego robi.
zdjecie uzytkownika
Chris - 2016-03-13 21:08:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale z Was są zazdrośniki Piotrek naprawdę aż trochę smutno mi jak czytam coś takiego, no bywa, no co zrobić, nic specjalnego się przecież nie da tak mi się wydaje
zdjecie uzytkownika
rr - 2016-03-17 19:33:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziura ozonowa
zdjecie uzytkownika
mania - 2016-03-17 19:41:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
myślę że powinniście bardziej docenić prace którą macie i na niej się skupić a nie atakować osoby i plotkować. macie robotę w sieci polskich marketów, macie możliwości rozwoju a wolicie narzekanie
zdjecie uzytkownika
ala - 2016-03-18 21:16:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem czy ludzie ze zmiany rafała nie przesadzajom, zostawalam kilka razy 2 godz na tej zmianie i nic dziwnego tam niezauwarzylam a tu na forum tylko ich narzekania. pewnie za tamtego kierownika mieli lepiej a teraz to juz im nic niepasuje,
zdjecie uzytkownika
mira - 2016-03-19 20:07:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ala, bo sa ludzie, co to znajduja byle jaki powód do narzekania i tyle. Stokrotka to polska sieć marketów, to warunki są inne niż w biedronce. Aczkolwiek spokojnie mozna dostać umowe o pracę i zarobić te 2000.
zdjecie uzytkownika
Adrian - 2016-03-19 21:15:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [mira - 2016-03-19 20:07:39]:
Biela NIEROBIE wez sie do roboty dupa Ci urosła wyjdz na podloge.
zdjecie uzytkownika
magneto - 2016-03-19 22:33:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zycze nowemu kierownikowi magazynu aby jego kariera długo TU już nietrwała BO PRZYCZEPI SIĘ DO TERSINA JAJ MOCNY KLEJ.NIGDY GO NIE WIDAC W MIEŚCIE ZAMIESZANIA CHYBA PORUSZA SIĘ MOBILNYM BUNKREM
zdjecie uzytkownika
FRAN - 2016-03-19 22:41:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
KIEDYŚ BYŁ ZMIANOWYM A TERAZ MAGAZYNU SŁYSZAŁEM ZE U LUDZI Z TERESINA NIEZLE SOBIE NAGRABIŁ GOŚC DE BEST
zdjecie uzytkownika
tropic - 2016-03-22 19:31:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie wiem do końca o co chodzi, bo ja dopiero planuję się u was zatrudnić, ale właśnie na kasjera-sprzedawcę w łodzi. słyszałam, że można dopasowywać godziny pracy z innymi pracownicami i że zatrudnią na u. o pracę
zdjecie uzytkownika
jełop - 2016-03-27 22:48:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak się zwalnia ludzi z dnia na dzien beż szansy na szukania pracy to się nie dziwie ze są mocno żli pozoztawieni beż srodków do życia nikt z dnia na dzien pracy nie znajdzie
zdjecie uzytkownika
jełop - 2016-03-27 23:30:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
koleś ma tupet zajebisty mocno zajebisty po zgonach do celu łała niezle
zdjecie uzytkownika
zjeb - 2016-03-28 00:14:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a teraz łówicz i okolie wyszogrodu pracują pamiętaj o teresinie tu też ludzie mocni i młodzi szukają pracy
zdjecie uzytkownika
XXX - 2016-03-28 15:31:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
HAHA DOBRE NIEDŁUGO TO BĘDĄ LUDZIE Z KUTNA A ZA ROK CHYBA Z LUBLINA
zdjecie uzytkownika
ed - 2016-03-29 18:51:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do jednego z wcześniejszych wpisów: jak to zwalniają bgez szansy na znalezienie nowej? po pierwsze to sieciówka market więc wiadomo że rotacja jest, nie każdy chce siedzieć na kasie ale nie jest źle
zdjecie uzytkownika
nowy - 2016-04-02 23:32:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ma pytanie bo wysłałem cv do stokrotki ile można na retraku zarabiać ? jedzie bt reflex od 4 lat
zdjecie uzytkownika
Heniek - 2016-04-03 07:42:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nowy - 2016-04-02 23:32:02]:
2400 do ręki. I nie wierz ,że więcej. Niektórzy wózkowi zarabiają mniej jak pikerzy.Nie polecam pracy w tej firmie,szczególnie na zmianie Rafała B. Chyba ,że trafisz na inną zmianę.Poczytaj wcześniejsze wpisy 3/4 tego co napisane to prawda!
zdjecie uzytkownika
tamara - 2016-04-03 08:09:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Piszecie o zwalnianiu z dnia na dzień @jełop, może rozwiń swoją wypowiedź bo nie wiadomo o jakie stanowisko chodzi ani o miejscowość. Wiadomo, że praca w takich dużych sklepach nie jest łatwa i zarobki takie sobie
zdjecie uzytkownika
n - 2016-04-03 09:53:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tamara - 2016-04-03 08:09:48]:
to jest forum na którym wypowiadają się pracownicy magazynu w teresinie, a nie
sklepów
zdjecie uzytkownika
kurka wodna - 2016-04-04 18:42:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tu są opinie z magazynu stokrotki w Teresinie a nie ze sklepów. weźcie się ludzie ogarnijcie bo chyba nie czytacie dokładnie.
zdjecie uzytkownika
kurka wodna - 2016-04-04 18:45:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
są zwolnienia na magazynie. Czyżby się przepowiednie potwierdziły co do tego, że przez te długi co ma stokrotka za podatek, stokrotka zwinie się z Teresina i zostawi tylko ten magazyn w lublinie? w Teresinie mają najem magazynu do końca tego roku czy przyszłego. później się zwinie do lublina i zostawią sobie tylko sklepy sieciowe a z reszty zrezygnują.
zdjecie uzytkownika
man - 2016-04-05 08:36:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
po co te niepotrzebne plotki @kurka wodna z tego co wiem to stokrotka nie ma niczego takie w planach a przeciwnie cały czas prowadzi rekrutację i szuka nowych osób
zdjecie uzytkownika
gość - 2016-04-05 20:21:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Lublinie za mały jest magazyn i nie sądzę żeby go szybko powiększyli. W Teresinie pewnie pozwalniają bo odeszło bardzo dużo towaru który jest kompletowany w Lublinie.
zdjecie uzytkownika
kurka wodna - 2016-04-06 15:18:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Man to nie plotki tylko przypuszczenia po publikacji internetowej o długach stokrotki względem urzędu skarbowego i to gruba kasa. poza tym, dziwnym zbiegiem okoliczności stokrotka otworzyła magazyn w Lublinie, dziwnym trafem nowym pracownikom daje umowy o pracę na rok a nie jak do tej pory na 2 lata. i dziwnym trafem umowe o najem magazyny ma do końca 2016 czy 2017 roku. Coś dużo tych zbiegów okoliczności nie sądzisz? a co do rekrutacji to była jest i będzie. Dla nas co niektórych pracowników to ma kształt taki- powoli będą się zwojać z Teresina. Sklepów stokrotkowych w pl nie jest znowu tak dużo i jak poodrzucają sklepy niestokrotkowe, to Lublin spokojnie da rade to ogarnąć.
zdjecie uzytkownika
pawlo - 2016-04-09 00:12:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
U bieli urlop jak sam ci go zaplanuje. Na innych zmianach idzie się dogadać z tym matołem nie idzie i co byś nie robił.
zdjecie uzytkownika
abc - 2016-04-09 14:42:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dobrze by było jakby stokrotka zrezygnowała ,zwolniła magazyn pod bardziej lepszą firmę
zdjecie uzytkownika
nonsens - 2016-04-09 16:57:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
kierownik magazynu powinien interweniować jeżeli ma nieudolnego kierownika zmiany.
zdjecie uzytkownika
nonsens - 2016-04-09 17:01:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jeżeli nie czyli pasują mu sposoby traktowania ludzi.
zdjecie uzytkownika
adi88 - 2016-04-15 07:00:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pindol - 2015-02-20 23:05:13]:
"JESTES DUMNA ZE PODJEBALAS TYPA? JESTES KONFITURA I TYLE, RUDA PANIUSIO"
a jakby ten kierowca rozjechal ci matke, zone albo dziecko to bys pewnie krzyczal ze ludzie go widzieli i nic nie zrobili. wkurzaja mnie takie cwaniaczki. wielkie hwdp i jp99%. bronia zlodzieji, pijakow i patosow...
zdjecie uzytkownika
grumpy - 2016-04-25 14:13:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
RB już poleciał, AP też , następny jesteś ty PN a po tobie BP.
zdjecie uzytkownika
marekk - 2016-04-25 15:48:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto wchodzi jako nowy kiero?
zdjecie uzytkownika
mmmmm - 2016-04-25 18:05:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a.p nie poleciał. niech wraca guzik!!!!
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Spotkanie rekrutacyjne-śmiech na sali-nawet nikt nie spytał o uprawnienia na wózki. Biorą bez uprawnień,bez doświadczenia-wszystkich jak leci
Pytania: Kiedy mogę zacząć??
zdjecie uzytkownika
grumpy - 2016-04-27 20:36:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
spokojnie AP tez poleci juz ja sie tym zajme [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] RB to i jego tez.
zdjecie uzytkownika
stokrotka - 2016-04-28 12:23:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe kto będzie nowy, jakaś nieszczęśliwa ta nasza zmiana. Naprawdę Guzik mógłby wrócić,ale to nierealne

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Stokrotka!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Stokrotka

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert