Profil firmy Stokrotka

Stokrotka

Teresin

Obserwuj
Dodaj opinię

Opinie o Stokrotka

adi88 2016-04-15 07:00:12
"JESTES DUMNA ZE PODJEBALAS TYPA? JESTES KONFITURA I TYLE, RUDA PANIUSIO"
a jakby ten kierowca rozjechal ci matke, zone albo dziecko to bys pewnie krzyczal ze ludzie go widzieli i nic nie zrobili. wkurzaja mnie takie cwaniaczki. wielkie hwdp i jp99%. bronia zlodzieji, pijakow i patosow...
0
grumpy 2016-04-25 14:13:30
RB już poleciał, AP też , następny jesteś ty PN a po tobie BP.
0
marekk 2016-04-25 15:48:21
Kto wchodzi jako nowy kiero?
0
mmmmm 2016-04-25 18:05:21
a.p nie poleciał. niech wraca guzik!!!!
0
grumpy 2016-04-27 20:36:55
spokojnie AP tez poleci juz ja sie tym zajme [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] RB to i jego tez.
0
stokrotka 2016-04-28 12:23:43
Ciekawe kto będzie nowy, jakaś nieszczęśliwa ta nasza zmiana. Naprawdę Guzik mógłby wrócić,ale to nierealne
0
waldi79 2016-05-02 19:45:49
Kto nowym kiero? Ponoć ktoś z zewnatrz?
0
kamila 2016-05-05 09:03:14
co możesz powiedzieć o warunkach zatrudnienia w Stokrotce @waldi79, poszukują na stanowisko kasjer sprzedawca i myślałam o pracy w tej sieci . Czy dają umowę o pracę i jak z zarobkami??
0
śmieszne 2016-05-11 18:12:18
Do kierownika CD TERESIN Panie łukaszu czy zrobi pan coś z tym nierobem z chłodni PN ? przez niego własnie wyleciał nic niewinny ratrakarz bo co ? bo pan kierownik PN ma ochotę na jego dziewczyne to tak sie załatwia takie sprawy zamiast niego to powinien wylecieć PN . PS kto jest za zmiana kierownika chłodni ?
1
cała zmiana 2016-05-11 18:15:09
jesteśmy zaaaaaaaaaaaa !!!!!!
0
szok 2016-05-11 19:27:03
buhaha ciekawe ile teraz będzie przesiadywał na alko.JESTEM ZA kurczak
0
kochaś 2016-05-11 19:49:11
ahaha romeo się znalazł gdzie ona by miała oczy
0
Mekeke87 2016-05-11 21:25:43
Ten cały kierowniczek chłodni to pionek żeby nie Biela juz za kadencji Grzeska by go nie bylo
0
Zwolnić PN 2016-05-12 11:47:39
Łukasz przyjrzyj się naprawdę bliżej osobie PN.Wystarczy przejrzeć monitoring z jednego dnia ,żeby zobaczyć co się dzieje, on większość czasu przestoi na alko razem z Sylwią, która ma 5 próg i 60godzin czasu kierownika w miesiącu wbijanego przez PN, bo przecież gadanie jakoś trzeba usprawiedliwić. Druga sprawa- jego sprawdzanie błędów!!! Jak on je sprawdza -stoi ze skanerem w ręku i nawet nie schyli się ,żeby poszukać brakującego towaru. Panie z kontroli mówią ,że nie ma to nie ma!!!! Szok
0
zszokowana 2016-05-12 17:19:32
to że ten nieudacznik PN lata jak pies za... to rozumiem bo przeciez grzesiek mu przeszkadzał, to go zwolnił ale że AP jeszcze w to sie mieszał to tego juz nie rozumiem.AP przeciesz ty dopjero co po ślubie jesteś haha
4
Kingpick 2016-05-13 18:37:37
Pan PN po tym jak przyczynil sie do zwolnienia dobrego wozkowego dopiers teraz zacznie przesiadywac na alko chyba ze kierownik cd cos z tym zrobi bo pani Sylwia chyba nic nie zamierza z tym zrobic , pasuje jej towarzystwo koslawego kretyna ktory za nia lata.
0
Magazynier 2016-05-13 19:20:34
Dajcie spokój tej dziewczynie bo to się robi wkurzające najezdzacie na nią cały czas, lecz to nie jest jej wina ze jakiś lamus za nią ciągle jeździ i ma na nią chęć nie dziwię mu się lecz chyba nie widuje się w lustrze i sądzi ze Sylwia sie nim zainteresuje. Większość osób nawet z nią nie zamieniła słowa i dlatego tak piszecie znam ja juz dłuższy czas i mam bardzo dobre zdanie o niej. Jest za miłą i spokojna, aby PN ublizyc żeby się odjeb... czy kiedy kolwiek widział ktos z Was żeby PN wpisywal jej czas kierownika ?? Widać ze dziewczyna jest bardzo pracowita przyjeżdża na wolnych dniach do pracy i zapierda... Nie to co wy tylko narzekać potraficie i głupoty wypisywać. Ludzie weźcie się ogarnijcie zajmijcie się swoim życiem bo nigdy nie wiadomo kiedy wam się nogą podwinie.
PS. Paweł daj Sylwii spokój znajdź sobie dziewczynę o swojej urodzie bo ona nigdy na Ciebie nie spojrzy.
0
Pickerka 2016-05-13 20:13:42
Proponuję co poniektorym skupić się na robocie a nie szukac sensacjii...słyszałam za co poleciał wozkowy jak brałam kody do zleceń ....to ze dobrze jeździł na wózku nie znaczy że ktoś mu pozwoli na hamstwo i prostactwo ..jak nie ma bieli to wszyscy myśleli że można wejść na głowę każdemu i zesrac się na środku magazynu ..jak widać jeden się pomylił ..pytanie czy ostatni .?jest nowy zmianowy niech rządzi !!
0
jk 2016-05-13 21:24:27
Masz rację ale ten post dotyczy PN przeciesz to nie rób numer jeden całą robotę za niego robi BP
0
...... 2016-05-13 21:46:38
Hahaha , napisał PN AP lub PP. To że nie dawał się ponizac i po sobie jeździć to nie znaczy ze od razu trzeba go zwalniać. Całe te k*restwo łowickie z biura powinno wyleciec bo nie mozna nazwać ich kadrą kierowniczą , kazdy z nich ma jakis kompleks lub problem w zyciu prywatnym i próbuje odreagowac to na wybranych pracownikach ktorych sie regularnie poniża. Co do PN to nie dlugo pewnie bedzie musial szukac pracy bo jesli jego nierobstwo widzimy my zwykli pracownicy to na pewno tez ktoś wyżej...
0
colboxgirl 2016-05-13 22:03:40
Nowy kierownik sprawia wrażenie sympatycznego, może będą z niego ludzie. niech się zadomowi i ułoży naszą zmianę. życzę mu powodzenia a co do PN brak komentarza.... Róbmy swoje i obserwujmy co się dzieje.
0
symfoniusz 2016-05-13 22:26:52
Dziś z przykrością zauważyłem że w toalecie pływały trufle bo ktoś nie spuścił wody.Prawdopodobnie zostały skonsumowane.
1
amator 2016-05-23 16:50:05
Czy to praawda ze bedziemy pracowac w soboty na 14 i 22?
1
prawda 2016-05-23 19:51:09
Prawda. Będą w soboty 3 zmiany, będziecie zapitalać w weekendy-zero życia prywatnego!!!! Waszą rodziną będzie Stokrotka!!!! I może wreszcie dostaniecie podwyżki, bo będą chcieli was zatrzymać- ludzie się zwalniają, a oni juz nie chcą wypowiedzeń podpisywać, BRAK LUDZI DO PRACY!!!
2
Pelikan 2016-05-25 12:06:54
Żadnych 3 zmian w sobotę nie będzie więc nie siej fermentu. Ciekawa sprawa bo jak PIS zakaże handlu w niedzielę to będzie ciekawie. Nie może być 3 zmian w sobotę chyba, że w niedzielę wypada święto - tylko w takim przypadku.
1
lono 2016-05-25 22:12:08
Podobno co słyszałem to stokrotka będzie w teresine do końca roku i zwalnia magazyn albo zmienia lokalizacje wynajmie większy magazyn koło lublina
1
gfdgfr 2016-05-25 22:40:34
i lepiej bo ta firma jest już słynna pod wzgdlędem meczenia ludzi fizycznie ale o i psychicznie to dno nie firma obóz męka dla zwykłych ludzi pracujących na chleb którzy nie mają gdzie znaleść lepszej godnej pracy.A KIEROWNICTWO TO BYDŁO BEZ SZACUNKU TO LUDZI .
2
anonimus 2016-05-27 21:10:14
To po co tam pracujesz? Jak sie męczysz psychicznie i fizycznie rzuć to w diabły. Opierdziel za kika tysięcy to jeszcze pojmuję ale ludzie zarabiacie najniźszą krajową, co was w tej firmie trzyma?

2
stokrotek 2016-05-28 18:24:36
A.P P.P oraz P.Nierób ta cała łowicka grupka panoszy sie po tym magazynie a my sobie na to pozwalamy. powinnismy cos z tym zrobic,zobaczcie ile osob z łowiczka i okolicznych dziur u nas pracuje, to nie jest przypadek 3/4 z nich to ich ludzie co im kablujom a na dodatek najwieksze nieroby. niech wszyscy wracajom do siebie dzemy i mleko robic. niedługo to tu sami z łowicza bedom a dla pozostałych miejsca nie bedzie.
0
Slowik 2016-05-29 02:43:30
Miejsca Ci w firmie dostatek A słownik ortograficzny warto kupić bo sochaczewska gwara zajezdza haahhahahha
0
Nowa 2016-05-29 09:48:58
Cześć, tak czytam te forum i stwierdziłam że pracuje z analfabetami, plotkarzami itp. Nie potraficie się wypowiedzieć i sformułować zdania poprawnie. Macie żale i bolączki więc jaki jest problem żeby to przedyskutować z kierownikiem CD a nie wszyscy są mądrzy tylko anonimowo na forum. Nikt tu nikogo nie bierze poważnie biorąc pod uwagę jaki poziom i iloraz inteligencji jest prezentowany.
0
Nowa 2016-06-01 00:39:12
Hej. I co z tymi podwyżkami? Moja propozycja jest taka żeby zorganizować strajk w wyznaczonym terminie wszystkich trzech zmian. Co Wy na to? Trzeba tylko kierownika Ł P poinformować żeby było wszystko legalnie. Proszę o wasze opinie.
0
pracownik 2016-06-01 17:27:46
ja rowniez bym sie przyjrzal pani S.B i jej mezowi A.B.
wiecznie zmeczona (ale nie o tym mowa) cały czas by rozmawiała (głównie z P.N, B.P ) a osobe z ktora pracuje ma po prostu gdzies. Jej nieróbstwo razi w oczy a inne osoby musza za nia robic. ich układzik z kierowniczkami chłodni jest po prostu chory!
co wy o tym sadzicie ?
4
haha 2016-06-02 23:39:15
Sądzimy że jesteś debil !!! i masz odwage pisać tylko na forum ot taki jestes kozak moze sie przedstawisz jezeli masz na tyle odwagi? apropo wezi sie za robote be ci norma spadnie į bedziesz latał do zmianowego o czas kierownika
3
żal mi cie pracownik 2016-06-03 17:10:33
A za ciebie kto pracuje że masz czas na obserwowanie innych,a może ty jesteś z wysyłki i ktoś za ciebie zapi...ala . Właśnie przez takich jak ty plotkarzy musimy tyrać po 10 godzin. Masz coś do nich to podejdz i zapytaj a nie na forum wypisujesz jakieś bzdury
3
nim 2016-06-05 09:20:12
Jest mnóstwo ogłoszeń z inną pracą,wystarczy się rozejrzeć. stokrotka nie jest jedynym zakładem pracy na mazowszu. Ludzie nie pasuje-to się zwolnić!!!! Ja zmieniłam i nie żałuję!
1
Mohamed 2016-06-06 09:41:15
chciałbym opowiedzieć o pracy w tym magazynie .Praca sama w sobie nie jest zła .Tylko wkurzające jest to ze jak idzie się po wolne czy po urlop to najpierw musisz im się wyspowiadać a po co ci a bardzo ci potrzebny w rezultacie zazwyczaj nie dostajesz dnia wolnego .Druga sprawa kierownicwo powinno pochodzić od czasu do czasu po magazynie i popytać co nam się podoba a co nie żeby np. zmienić coś żeby było lepiej a u nas tak nie jest ich nic nie obchodzi prócz tego ile ich zmiana zrobi ,a podejrzewam ze zmiany pracowały by lepiej gdyby i kierownictwo inaczej nas traktowało .podchodziło by do nas jak do ludzi a nie do zwierząt a kto z nas robi takich ludzi oni . Wczoraj bardzo mi się spodobało jak Pan P.N wziął się chociaż na chwile z nami do roboty podobno chwile pikował na alkoholach a potem pomagał na wydaniach .To było bardzo fajne i mobilizujące człowieka . Teraz chodzą i proszą ludzi żeby przychodzili na setki tak oczywiście ludzie by przychodzili ale kiedy jak pracuje się 6 dni dzień wolnego i potem znowu maraton . kiedy mamy odpocząć gdyby inaczej to wyglądało ludzie przychodziliby na setki .A zapomniałym dlaczego my musimy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przez to ze nie ma ludzi do pracy ? a może pomyślcie dlaczego tu nikt nie chce pracować ??? Kierownictwo nie jest takie złe ja ich tam lubie tylko trzeba nimi potrząsnąć .
1
kaja 2016-06-11 14:36:59
a o jakich usługach mowa konkretnie? Pytam @POLECAM :) bo szukam dobrej firmy remonoto-budowlanej z okolic, a ważne jest dla mnie też, by ich pracownicy byli dobrze opłacani za to, co robią. Może to dziwne, ale właśnie takie mam do tego podejście. :)
2
Nehmed 2016-06-11 18:21:25
Chyba Ci się forum pomyliło ☺☺to forum stokrotki Cd Teresin. ..Jak dla Was temat podwyżek ??
0
mirabel 2016-06-11 19:11:47
@kaja tak, p[omyliło ci się coś. tu mówimy o supermarkecie w Teresinie, propoponuję weryfikowac taką wiedzę zanim podejmiesz się dyskusji. a tak poza tym, czy dostaliście może jakieś podwyżki niedawno?
0
jan 2016-06-11 22:12:49
a mnie wkurza ten pajac z ukrainy co odprawia modły na dywaniku na parkingu. co sie dzieje w tej firmie to dno. niedługo te muslimskie małpy wejdą nam na głowe
0
kaja 2016-06-13 11:29:17
Kierownik Regionalny Marketów jest poszukiwany, wiec wysokie stanowisko.
0
nowa 2016-06-16 15:33:45
witam mam pytanie jak tam jest rozpoczęcie pracy na zmianach
0
ewa 2016-06-16 15:36:07
nowa' to praca na dwie zmiany, nie rozumiem za bardzo o co ci chodzi? przychodzisz i wykonujesz zadania za jakie jestes odpowiedzialna, pewnie panuje tak przeplyw informacji prze pracownikow wiec sobie wszystko przekazuja
0
Nowa 2016-06-18 07:37:54
Hej, dziś kierownicy bawili się w Lublinie na imprezie integracyjnej. No nie tylko kierownicy bo i niektórzy pracownicy no i oczywiście ulubienica kierownika Pn czyli SD z alkoholi. Pewnie uzgadniają nasze podwyżki... Hi hi... Czy ktoś się w końcu określi co robimy dalej? Organizujemy strajk lub coś takiego? Czy nadal pracujemy jak nam zagrają?
0
rumia 2016-06-18 08:33:20
piszesz o podwyzkach... one na serio są planowane czy to jednak była tylko sarkastyczna plotka?ja chciałam skorzystac u was z oferty pracy na sprzedawcę na stoisku mięsnym i taka podwyżka by mnie przekonała
0
Nowa 2016-06-18 23:38:49
Tu rozmawiamy o Centrum Dystrybucji. Dali podwyżki. Policzcie sobie,to jest około 20 zł miesięcznie. Co my zrobimy z taką gotówką? Dla takich pieniędzy na pewno każdy będzie tracił zdrowie. To w Navo Orbis teraz jest mnóstwo przyjęć i dają 2400zl podstawy a tu już 3 lata i zamiast dawać podwyżki to zabierają. Pora złożyć Cv do Navo bo widzę że pasuje tu Wam obecna sytuacja, nie walczymy o to co nam się należy. Jeszcze trochę i Pan ŁP z kierownikami będzie składać towar.
0
ola 2016-06-19 08:47:33
Pracujesz jako kto @rumia? bo zastanawiam się nad pracą jako kasjer bo ja dla mnie to warunki mają super i elastyczne godziny i umowa i jakieś zapomogi, chyba nigdzie tak nie ma!
0
Pikier 2016-06-19 22:26:38
Jest nowy kierownik i nic z nim (PN) nie zrobi. Nie zna go, nie wie że to leń śmierdzący. Zanim się pozna to rok minie, tylko czy my tu jeszcze będziemy. Dzięki "Nowa" dziś też wysłałem CV do Navo.
0
werf 2016-06-19 22:40:05
@ola kasjer- sprzedawca ? bo widze ze szukaja w kilku miastach w Polsce oczekuja uczciwości i zaangażowania dyspozycyjności do pracy w systemie zmianowym aktualnych badań sanitarno-epidemiologicznych doświadczenia w pracy w handlu (będzie dodatkowym atutem)
0
Zostaw swoją opinię
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Stokrotka