logo Stokrotka

Stokrotka

Teresin

Opinie o Stokrotka

gfhjk 2016-11-15 12:18:02
Można równiez zastraszyć kierownika zmiany i brać sobie urlop w wekendy , gdzie inny chodzą proszą i niestety nieda rady bo dużo pracy itd. Ale widzisz terror działa
3
MS 2016-11-17 16:02:18
Panie Robercie w jaki sposób pan wybiera kierowników zmiany,czemu bez rekrutacji . Ostatni pana wybór to totalna porażka . Chyba że dla pana kierownik który tyko zastrasza i poniewiera ludzi jest super . Dobrze że Jarek trochę go hamuje bo inaczej byłoby już po zmianie . Myślę że sam pan tym wyborem strzelił sobie w kolan . Niech wraca stara kadra która była od samego początku ( byli to odpowiedni ludzie na odpowiednich stanowiskach ) a nie to co teraz .
7
Blablastokrotka 2016-11-18 13:43:33
Witam ;) Szczerze nie polecam tej firmy . Łamanie zasad BHP . Wyzysk nowych pracowników.
Wszystko na szybko i byle jak. U Nas drabiny były zepsute , ale kogo to obchodzi . Jak trzeba powyżej 3 m ściągać kobiecie ciężki towar , jeszcze gdzieś tam z tyłu na paletach , wypadek murowany . Szkoda zdrowia i nerwów na taki syf. Jak można w magazynie , gdzie jest żywność nie sprzątać - nie sprawdzać terminów .
Kierownictwo siedzi i tylko kawkę popija i gadają sobie o bzdurach z starszym personelem.
TY masz tylko mieć 15 minut przerwy , a oni co chwilę na papieroska po 5 minut. Kolejki ciągną się .
Współczuje klientom tak naprawdę , bo to on ten towar kupują , a to jest wstyd .
Grafik nie adekwatny do ustaleń , najlepiej pracować po 9h -12h i najlepiej po południu i do nocy ;)
Rotacja straszna , ludzie zwalniają się po jednym dniu lub po tygodniu , wcale się nie dziwie , bo ludzie oczekują szacunku do siebie i do swojego zdrowia.
Można pracować w sklepie , faktycznie często ciężko , ale w dużo lepszych warunkach ;)
5
DD 2016-11-18 17:37:27
Całkiem się z Tobą zgadzam tak jak pewnie większość pracowników . Razi mnie tyko sprawa BHP . Siedzi przecież na górze pani która jest za to odpowiedzialna i nic z tym nie robi . Pieniądze które bierze to chyba za to żeby nic nie widzieć ( a palety z towarem poskładane na 5 m w górę stoją pod jej oknem) albo nie wie co znaczy skrót BHP . Co do kadry to już było bardzo dobrze pisane wszystko po znajomości abo czymś zasłużony . Może być bez pojęcia o magazynie lub wyciągnięty z magazynu bez doświadczenia pracy z ludźmi ale ma być KZ bo taki pasuje .Ciekawe kiedy ktoś wyżej postawiony w Lublinie otworzy w końcu oczy na to co dzieje się w Teresinie .J w końcu rozgoni tą klikę . Co do klientów Stokrotkowych sklepów to zapraszam do magazynu w Teresin i pewnie zmienicie miejsce zakupów .
7
Urząd Pracki 2016-11-18 20:06:31
Powtarzasz się już o tej Pani Personalnej i BHP. Znalazłeś juz prace? Pozdrowilabym ale szkoda klawiatury.
2
Joker 2016-11-19 08:39:43
Szkoda klawiatury? Czy jak zwykle nie ma sie czasu i humoru. Zamiast tu siedziec to za robote soe wes...
3
Joker 2016-11-19 14:09:00
Jeżeli nie sprawdzasz się w pracy którą teraz wykonujesz to wróć do poprzedniej - zawsze lubiłaś coś mieć w ustach . Zapraszam tylko się umyj nie tak jak ostatnio ....
5
roman 2016-11-19 21:18:45
Powiedzmy sobie szczerze, że jakość pracy pani Karoliny zwanej personalną jest bardzo słaba.
Mówię tu o sprawach najprostszych, których nie potrafi lub nie chce ona zrobić. Wydaje mi się jednak, że - jej się najzwyczajniej "nie chce". Do tego jej chamskie odzywki i krzywe spojrzenia potrafią powalić zdrowego człowieka jak jakaś zaraza - Dżuma. Zastanawiam się jak to możliwe, że taka osoba pracuje na takim stanowisku. Pomijam już bhp bo tego w tym magazynie nie ma i każdy kto tam pracuje co dzień ryzykuje życiem. Wystarczy popatrzeć na nogi regałowe w jakim są stanie i od razu powiem, że nigdy nie widziałem żeby ktoś te nogi oglądał sprawdzał lub w jaki kolwiek sposób się nimi interesował.
Pani K mądrzy się na szkoleniach plotkuje o kierownikach i ciągle pali fajki - no cóż chyba za to jej płacą.....
Mam nadzieje, że nie za dużo bo szkoda pieniędzy na taki etat.
Pan Kierownik powinien się temu przyjrzeć i coś z tym zrobić w końcu, bo nie zamierzam się prosić i 5 razy przychodzić w sprawach, które można przy odrobinie dobrej woli załatwić od razu na miejscu w pałacu księżniczki....
9
danoneee 2016-11-19 23:11:56
Pani Karolina jest naprawdę spoko. Ci co piszą o niej takie rzeczy to najzwyczajniej jej zazdroszczą. Bardzo podobała mi się Pani w kolorze włosów blond. Jeżeli wróciłaby Pani do tego koloru to byłoby super. W pracy sekretarki, księgowej czy personalnej liczy się urok osobisty i sex`apil, a Pani Karolina takie cechy posiada :) Pozdrawiam Panią i liczę, że Pani tutaj zostanie jak najdłużej ze Stokrotką.
P.S. Ależ ma Pani piękne oczy ;)
2
leserrrr 2016-11-19 23:19:02
Cześć, może malutka ankieta.. Podajcie 3 osoby tzw. `leserów`, czyli osób leniwych, uchylających się od pracy. Zapraszam do głosowania, czekają atrakcyjne premie :)
Joker 2016-11-21 06:33:04
Pani.K pan Paj...
4
bodera 2016-11-21 17:39:50
To niestey prawda. Nasza personalna jest totalną porażką. Kolesiostwo działa w tej firmie już bardzo długo... Za co jej płacą przecież to pasożyt!!!! I tej jej małpie mordy gdy przychdzisz cokolwiek załatwić. Panie Rak prosimy o interwencje w tej sprawie !!
5
loda 2016-11-24 13:20:11
Panią to obca może być w swoim domu. Tu jest robolem jak każdy z nas. I jak się nie wykonuje swoich obowiązków to trzeba ją ukarać. Panie Rak albo spróbuje pan cos z tym zrobić albo zacznę wierzyć że na pan z tego jakieś korzyści.. Te o których mówił cały magazyn..wiemy jakie...
4
troll magazynowy 2016-11-24 17:51:02
Ludzie piszą na fourm bo się boją konsekwencji za szczere słowa prosto w oczy. Tymbardziej że na tym magazynie panuje meeega kolsiesiostwo i ręka rękę myje. Z tego co mi wiadomo to wszyscy czytają forum kierownicy a i nawet Lublin. A co do tej kadrowej to niestety cała prawda wredny nygus jakich mało. Ciężko cokolwiek załatwić a przecież to jej obowiązki więć od czego ona jest? od palenia fajek na akord? Proszę się tym wreszcie zająć bo się rzygać chce wchodząc na góre .
11
MS 2016-11-25 19:05:00
Panie RAK kiedy w końcu pan zareaguje na zachowanie kadrowej i kierowników zmiany ? My chcemy pracować na tym magazynie ale z ludzmi odpowiedzialnymi a nie z ludzmi którzy nas całkowicie olewają i czuja się bardzo pewnie w swoich poczynaniach . Całkowita amatorszczyzna czy naprawdę Stokrotki nie stać na prawdziwą personalną i prawdziwych kierowników zmiany ?
8
mc 2016-11-26 20:36:29
Panie Rak prosimy o odpowiedz na forum bo ofert pracy naprawdę jest dużo . Chyba . że jest pan zamieszany w machlojki magazynowe
1
PRACOWNIK 2016-11-30 18:37:49
NA MIESIE TRWA WALKA O PIESKI NICZYM Z BITWY POD GRUNWALDEM MATEJKI MOZESZ BYC CHAMEM ROBIC CO CHCESZ POWIEDZIEC KIEROWNIKOWI CO CHCESZ ALE JAK WYRABISZ DUZO KARTONOW TO NIKT CIE NIE RUSZY. ZAL UCZCIWYCH I RZETELNYCH LUDZI DO KIEROWNICTWA. TAK ZLE JESZCZE NIEBYLO. SZKODA
1
wOw 2016-12-01 09:47:32
Każdy chce pracować na `piesku`, więc się nie dziw. Gdyby było więcej wózków problemu nie byłoby wcale. Dlatego ten kto sprytniejszy i cwańszy zajmuje sobie wózek i tyle w temacie. Przecież lepiej pracować na elektryku niż ciągac paleciaka przez 8 h :)
PS 2016-12-01 17:40:56
Kiedy wymienicie tą kadrową lub jak ją tam nazwać ? ;człowieka : bez etatu. Nic u niej niemożna się doprosić . Czy naprawdę nikt nie widzi ze część pracowników to ona odstrasza tym swoim wrednym uśmieszkiem .
6
Jeryycho 2016-12-01 17:49:37
Personalna idzie w piking. Norma 100 kartonów na godzinę.
To kara za fochy.
4
PRACOWNIK 2016-12-01 19:26:15
TAK MASZ RACJE, TE SLOWA KIEROWALEM DO KIEROWNICTWA, NIE DO PRACOWNIKOWW. TAKIE SYTUACJE SPRAWIAJA ZE Z LUDZI ROBI SIE DZICZ I CZESTO RODZI SIE NIENAWISC . MOZE TAKA JEST STRATEGIA.
2
si 2016-12-02 19:04:33
Jakby miała choć trochę godności to sama by odeszła . Jak można pracować w firmie gdzie wszyscy patrzą na ciebie z pogardą .
2
jadzia 2016-12-02 19:04:37
Możesz nawet kraść jeśli robisz kartony na premie kierowników oni przymykają oko.
Taka jest niestety rzeczywistość. To jest paradoks nam tak łatwo potrafią zapi..szyć kasę, a żeby dostać swoją premię to pozwalają kraść i wyżerać bo żal im zwolnić kogoś kto wyrabia dwie normy ..co nie panie czosnek ?
7
rr 2016-12-04 20:07:27
To nie tylko jedna zmiana to się dzieje na wszystkich zmianach . Brak nadzoru kierowników a w większości pozwalają im na złodziejstwa mają tylko wydajnie pracować żeby oni mieli premie . Budzet firmy bez znaczenia --taką mamy kadrę . Wybrana przez raczka więc musi być . Kolejny raz prosimy o wymianę kadry kierowniczej panie dyrektorze bo dzięki układom tej kliki będą i są same straty na tym magazynie . Łukasz wróć !!!!!!!!!
4
asdfghj 2016-12-06 08:02:02
łukasz wroc? chyba oszalalas, taki syf co byl za jego kadencji na rampach w regalach to ludzkie pojecie przechodzilo, teraz tez nie jest super ale nie tak jak za kierownictwa łukaszka.
2
PRACOWNIK 2016-12-06 16:41:02
lukasz p. najlepszy zmianowy w tej firmie. Jako dyrektor sobie nie poradzil, niestety. SZACUN DLA NIEGO. TAKIE ZDANIE MA TEZ ZNACZNA CZESC JEGO ZMIANY.
8
zmiana 1 2016-12-07 21:31:38
Poradził nie poradził. Ja myślę że to był ogólnie zły czas dla magazynu. Nie było komu pracować i składać kartonów, wszyscy goniliśmy zaległości i o sprzątaniu nikt nie myślał. Tak czy inaczej sami ten bałagan robiliśmy. Zresztą działanie niektórych kierowników można nazwać krecią robotą i kopaniem dołów. Szkoda bo to był Gość na odpowiednim miejscu tylko trochę w pechowym i ciężkim czasie. A na marginesie jeśli chodzi o porządek to nie wydaje mi się żeby było teraz lepiej....
5
zmiana 1 cała 2016-12-08 21:17:12
Tak popieram porównajcie obecnego kierownika człowiek bez pojęcia kierowania zmianą chyba go wsadzili żeby położyć najlepszą zmianę którą wyszkolili ŁUKASZ Z ARTUREM.
2
Czak 2016-12-09 22:43:25
Jaki dyrektor kretynie kierownik CD
pracownik 2016-12-10 18:33:28
nazwales nie kretynem, choc to byla dla mnie pomylka bez znaczenia, Taki jest twoj poziom, nie mogles wypowoedziec sie merytorycznie. niestety to srednia na magazynie
nerf 2016-12-18 13:45:23
Ale podobno ukradł palety [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
KTOŚ 2016-12-27 21:36:38
JESTEM PRACOWNIKIEM STOKROTKI OD 2 LAT I JESTEM ZADOWOLONY Z TEJ PRACY :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) BARDZO MIŁO MI SIE WSPÓŁPRACUJE (: (: (: (: (: (: (: (:
1
bonuss 2016-12-28 09:30:01
Hej, co sądzicie o podwyżkach? Tzn. wzrost podstawy z 2000 do 2500 zl.
3
mala 2016-12-29 17:20:17
Jeśli zakazali parkować po biurem zwykłym pracownikom to dlaczego paniusie ze zwrotów dalej tam stają? To samo sie tyczy pracowników przyjęć? Albo wszysycy albo nikt?
1
abra kadabra. 2016-12-29 22:49:32
Dlaczego panie ze zwrotow notorycznie wstawiają swoje palety do 20 alejki na rowno z poczatkiem regału tak, zeby przypadkiem nie dało sie tam wjechać? W dodatku widzą, że ludzie stoją i czekają aż może ktoras wsunie te palety dalej ale niestety nie. Udają że cie nie widzą, w dodatku na tych krotkich wozkach ledwo jeżdżą. Najlepiej to sobie objechac magazyn dookola i wjechac od tylu bo one szczają najwidoczniej na prace zwyklych pikerow i mają gdzieś. Jakby poszły robic do tesco, to zaraz by ich wyszkolili. Szkoda ze kierownicy nie pilnuja takich podstawowych rzeczy. Jak probujesz wjechac to rozpieprzysz obie palety i swoja i ich. A moze kiedys rozwale jakas palete z alkocholem i powiem ze to przez to. Zaraz "milym" panią humorek zrzednie.
Gdyby nie panie ze zwrotow, u ktych kultura pracy na magazynijest rzeczą zupełnie obcą, stokrotka bylaby calkiem fajnym miejscem pracy.
4
nowy 2016-12-30 11:11:15
Mozecie po krotce, w kilku slowach opisac kazda zmiane (glownie kierownikow i sekcyjnych). Przychodze od stycznia i nie wiem na kogo uwazac...
Z gory dziekuje ;)
1
nieborak 2016-12-30 15:11:59
Ma być 2200 nie 2500 pozatym nie będzie premii czyli zostaje po staremu...
2
Komar 2017-01-02 11:28:52
Moja wyszkolona magazynierko!
Gdybys byla taka inteligentna to bys sie domyslila ze te paniusie ze zwrotow wstawiaja te palety na czyjes przyzwolenie i rozporzadzenie. A co do jazdy wozkami to chyba kierownicy widza jakicih kumatych ludzi przyjmuja ktorzy z magazynem nie mieli do czynienia.
Moja rada prosze podejsc do lidera zwrotow i zglosic to co nie pasuje a nie pisac na forum ktorego te jezdzace ledwo na krotkich wozkach nie czytaja.
3
ciekawski 2017-01-03 16:01:34
Czy to nie jest tak że podnieśli wypłaty do 2500, a zmniejszą punktację na magazynach oraz kwoty za dane progi?
pepe 2017-01-03 20:43:19
Pewnie tak, bo nie chcę wierzyć , żeby nagle wypłaty zwiekszyły się o te 500 zl :D To nierealne!! :)
fiu fiu 2017-01-03 23:44:18
a nie zamykają już stokrotki?
adolf haller 2017-01-03 23:47:51
tak, wstawiają za czyims rozporządzeniem tak, by nie dało się wjechać. stoi tam lider zwrotów i pilnuje żeby było postawione równo z początkiem regału alejki 20. czy ty siebie czytasz?
Komar 2017-01-04 06:18:02
Stoi tam lider zwrotow i nie widzi!!! umiesz czytac ze zrozumieniem?Nie zwraca uwagi a dziewczeta sa nowe i w dodatku widzisz jakie??? !!! Boisz sie zwrocic im uwage???
1
wojo. 2017-01-04 12:16:49
Licze na to ze ktos z gory sie za to wezmie, bo z nimi rozmawiac to jak wojem w sciane. Zreszta caly ten magazyn taki jest ze nikt o nic nie dba.
2
duza 2017-01-06 20:13:20
Ten wybujany typek z przyjęć co jeźdźi srebrnym passatem w kombi , srebrna meriwa i seat altea . Oni mogą bo donoszą o wszystkim
DPT 2017-01-13 21:08:31
Ciekawi mnie teraz od kogo będzie brać w łapkę koński łeb. Olewnik spłonął tylko czekać na nowego kandydata. Kasa szła pod stołem w grubych plikach, sama widziałam. koński łeb jak się dowiedział o pożarze to mało zawału nie dostał... faja za fają była.....
1
cuckold 2017-01-16 18:15:08
Zmieniło się kierownictwo, ale czy wam się lepiej pracuje? Osiagneliscie to czego chcieliście? Bo według mnie zmieniło się kierownictwo na gorsze a na magazynie nadal tak samo. Czemu już nie protestujemy?
1
damar 2017-01-16 19:48:25
Ponieważ każdy juz sie ugadał z kierownictwem.Jedni mają dobrze a drudzy zle.I to sie nie zmieni dopóki nie będzie nowych liderów zmian.Przecież nie będą protestować ci co dobrze żyją z kierownictwem,a teraz w większości sie dogadalo.
1
wózkowy 2017-01-17 19:00:03
Tak się zmieniło że kierownik po Kaczorze daje wózkowym większe premie a póżniej jest podział kasy . Ale co się dziwić przecież kiedyś razem tyrali w regałach więc dobbrze się znają.
1
cuckold 2017-01-17 19:39:51
Czyli co, kto skorzystal ten skorzystal a reszta nich zamknie mordy bo już się całej zmiany do protestu nie zorganizuje? A tych Ukraińców to nie dałoby rady jakichś wydajniejszych ściągnąć do nas? słyszałem ze jest dużo pracy a nie duże pole do nauki jazdy na wózku i pickingu.;) cala stokrotka, im wyższe stanowisko tym mniej zdolny do pracy;)
Zostaw swoją opinię o Stokrotka - Teresin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Stokrotka