logo Stokrotka

Stokrotka

Teresin

Opinie o Stokrotka

ewa 2016-08-01 18:38:05
jednka przez 7 dni mozna odpoczac to wcale nie jest dużo, wiem,ze praca moze do łaatwych pewnie nie nalezy bo obsługa kasy jest moze do opanowania jednka siedzay tryb życia przez 8 godzin gdzie w takim markecie sa stale kolejki do kasy to potrawfi pewnie wykonczyć.
specjalista 2016-08-03 01:58:16
Powinni skrócić przerwy bo 25 min to zdecydowanie za dużo. Jak tak można tracić tyle czasu na bezsensowne jedzenie posiłku? przecież można pracować bez jedzenia i bez odpoczynku. Poza tym czas jałowy będzie za długi i co wtedy? Magazyn straci swoją wysoką przepustowość. Tak nie może być! Trzeba ratować stokrotkę za cenę swoje zdrowia!
3
maniek 2016-08-03 10:24:30
@specjalista a wiesz, że takie przerwy są niemal wszędzie? :)
NAUCZ SIĘ CZYTAĆ.! 2016-08-04 15:51:07
TO JEST FORUM CENTRUM DYSTRYBUCJI W TERESINIE !
witek 2016-08-04 16:13:58
wydaje mi się, że u nich można spokojni zarobić jeszcze jako Sprzedawca Stoiska Mięsnego/ Braniewo, bo to jest naparwde dobra lokalizacja z tego co widze, wiec dajcie znac co o tym wiecie tak naparwde.
Muzykantka 2016-08-05 00:02:26
Open FM zdecydowanie najlepsze radio na magazynie! Piosenki NIGDY sie nie powtarzają. To radio daje mi sił do pracy! Dziekuje kierownictwu ze troszczą sie o to abym mogla sie relaksowac przy tak wspanialej muzyce.
Łowiczanka 2016-08-05 01:22:48
Najpierw to się naucz pisać. Bo widzę że słownika dawno nie miałaś/eś w ręku. A no tak nie ma czasu bo Stokroteczka. Pozdrawiam.
Arek 2016-08-05 11:31:40
No to słuchanie radia jest naprawde na czasie, mi się wydaje, że trzeba sobie takie drobne przyjemności jakoś potęgowac, wiadomo przeciez, że nic w tym złego, idzie się zakochać w tej pracy i nie ma z tym kompletnie ani jednego kłopotu, polecam już teraz
Wladimir 2016-08-05 13:54:47
Ukraina przejmuje władze na magazynie.
anna 2016-08-05 13:59:28
Ktoś był tutaj może kierownikiem? Dostałam propozycję pracy ale bardzo przerażają mnie takie negatywne opinie..nie wiem czy zaczynać w ogóle
MISIA 2016-08-05 21:14:42
STANOWCZO ODRADZAM!!!!
Ass 2016-08-05 21:33:52
Och, następna osoba, a może powiesz kochany dlaczego, uargumentujesz, zrobisz cokolwiek, żebyśmy mogli wyciągnąć własne wnioski i żeby było dość dobrze i wszystko na swoim miejscu, więc na spokojnie kochani
chceBycZmianowym 2016-08-10 10:50:42
Atmosfera wśród pracowników nie jest najlepsza. Nic w tym dziwnego - przez nawał pracy, każdy odczuwa zmęczenie. Teraz dopiero `kierownictwo` bierze się za jakąś `pracę`, czyli pozbycia się uszkodzonego towaru na magazynie. Towar się niszczy przez to, że w zleceniach towar jest sztukowany, a nie idzie w całych kartonach. Przez to wiele produktów się niszczy i magazyn na tym traci. Zamiast siedzieć w biurze, kierownicy powinni chodzić np. co godzinę lub dwie po magazynie i kontrolować porządki. Przecież nie tylko kierownicy powinni wymagać od pracowników, ale tez kierownicy muszą dołożyć coś od siebie. Wkońcu nie są wybrani z przypadku, więc powinni umieć zarządzać pracownikami i pracą na magazynie.
chceBycZmianowym 2016-08-10 10:54:16
Atmosfera wśród pracowników nie jest najlepsza. Nic w tym dziwnego - przez nawał pracy, każdy odczuwa zmęczenie. Teraz dopiero `kierownictwo` bierze się za jakąś `pracę`, czyli pozbycia się uszkodzonego towaru na magazynie. Towar się niszczy przez to, że w zleceniach towar jest sztukowany, a nie idzie w całych kartonach. Przez to wiele produktów się niszczy i magazyn na tym traci. Zamiast siedzieć w biurze, kierownicy powinni chodzić np. co godzinę lub dwie po magazynie i kontrolować porządki. Przecież nie tylko kierownicy powinni wymagać od pracowników, ale tez kierownicy muszą dołożyć coś od siebie. Wkońcu nie są wybrani z przypadku, więc powinni umieć zarządzać pracownikami i pracą na magazynie. A wiekszość z nich olewa swoje obowiązki lidera czy sekcyjnego.
kaja 2016-08-10 11:47:24
Hej, a czy doradca klienta ma jakieś benefity socjalne?
STOKROTNE dziękuję! 2016-08-11 20:52:52
Ja tam nie narzekam. Teraz piękny weekend się szykuje. W poniedziałek też powinniśmy robić wszystkimi zmianami, szkoda że się akurat trafił 15 Sierpnia :-/
sxdcfv 2016-08-11 21:03:27
no dobra ale przeciez atmosfera to da sie zmienic wszystko zalezy od tego jacy ludzie przeciez przyjda
XADER 2016-08-12 08:58:08
Atmosfery to tu juz nie będzie, za dużo osób już odeszło. Przypomnijcie sobie ile fajnych osób było jak sie zatrudnialiscie i jak niewielu zostało niestety podkręcenie norm i coraz większa ilość pracy plus konfidenci co wszystko do kierowników przekazujom. Teraz wszyscy goniom progi wydajnosciowe a na przerwach każdy obgaduje każdego i sie nasmiewa. Niestety ludzi fajnych już zbyt wielu niema większosc to pikerzy z powołania dla których jedynem tematem jest norma, jakie zlecenia gdzie idom,itp. atmosfery nie bedzie.
3
sxdcfv 2016-08-12 10:12:35
ojj no może jet jednak szansa e się polepszy atmosfera
szary ludek 2016-08-12 22:55:34
Widocznie to że ma najlepszy grafik na zmianie, wszystkie wekendy wolne, i wozi doki nikogo nie obchodzi.Czy ktoś sie wreszcie za to weźmie? kim on jest w tej firmie/? i dlaczego pozwolili wariatowi jeździc wóżkiem?zwykły pracownik sie nie liczy tylko układy i układziki Kaczorek wszystko załatwi. Zaraz sie p osracie jak pojdziemy do piotra i pawła adijos
6
pracownik 2016-08-13 08:37:18
1. wyeliminować kolesiostwo.
2. poprawić zarządzanie kadrą pracowniczą.
3. wprowadzic nowe modele planowania braku w zapasie (wyeliminuje to powstawanie zatorów w korytarzach roboczych spowodowanych stawianiem "doków" w miejscu pracy pickerów, co będzie skutkowac płynnością pracy oraz bezpieczeństwem)
4. wprowadzic podstawowy system planowania i przewidywania wydajności magazynu (wyeliminuje to niepotrzebne "przerzucanie" pracowników z jednego magazynu na drugi )
6. wyelimonować sztukowanie towaru (w znaczącym stopniu zniweluje to straty w towarze)
6. DOCENIANIE PRACOWNIKA. drodzy kierownicy i liderzy, czasami jedno miłe słowo skierowane do pracownika potrafi więcej zdziałać niź ciągłe zwracanie uwagi podczas wykonywanej pracy. Zmotywujcie swoich pracowników do pracy, a atmosfera oraz jakość pracy zdecydowanie się poprawi.

Wprowadźcie to, a każdy z miłą chęcią bedzie chciał u was pracować.
5
sxdcfv 2016-08-13 10:07:28
no to może oni wezma sobie te uwagi do serca i poprawia :P
2
Maniek i wiewiór 2016-08-15 21:49:57
DRODZY KIEROWNICY!!! jeżeli chcecie zwiększyć wydajność waszych pracowników na zmianie to wywieszajcie codziennie na tablicy normy każdego pracownika ! :) Imię, nazwisko i norma , mówię wam, każdy będzie chciał pokazać na co go stać i będzię robił więcej :) Tak było kiedyś i naprawdę każdy chciał być lepszy od innych przez to zwiększy się wydajność :) Proste!
3
kama 2016-08-15 21:52:49
ja uważam, że w kazdej stokrotce jest inaczej,nie wiem czy piszecie tutaj o jendym punkcie w jednym miescie czy to jest mieszanka wszystkich opinii ze wszystkich miast podjerzewam,ze tak tym bardziej ze opinie sa podzielone, moja kolerzana ma podobno super kierownictwo i dizewczyny na sklepie
Gosc 2016-08-16 18:06:17
Cóż, znów zwolnili kierownika "a taki był ładny, amerykański"
sxdcfv 2016-08-16 18:18:42
@Gosc a czemu zwolnili czy to jest jakas taka rotacja u nich w firmie może? bo masz racje ze faktycznie szukają teraz kierownika np. w Pile nie wiem czy to masz na mysli
@ 2016-08-16 20:59:06
To jest forum magazynu w Teresinie a nie sklepów.
ewa 2016-08-16 21:10:40
no ale wiesz jak to jest, piszą wszyscy ogolnie już, poza tym ludzi ejak widza ofertę pracy to wchodza bepzosrednio na forum i nie zastanawiaja sie jakiego miasta to forum jest
rocky 2016-08-17 09:21:23
newsa mam za rok na trasie teresin błonie powstanie magazyn develey - zatrudnienie znajdzie 100 osób
489 2016-08-17 09:58:26
a skąd ty koleżanko masz takie sensacyjne informacje i gdzie moglibyśmy je ewentualnie potwierdzić? coś dużo teraz szukacie tych sprzedawców na stoiska mięsne
ole 2016-08-19 11:46:01
kierownika CD poszukuja..... co z LP?
Aska 2016-08-19 11:48:19
Dziewczyny, ale z tego co widzę mnóstwo ogłoszeń o pracę u nich jest, ale kwestia tego czy praca u nich się w ogóle opłaca, bo wiadomo jak to jest w tak wielkich korporacjach jak Stokrotka, napisze ktoś coś na temat pracy na stanowisku sprzedaży? Dzięki
zzz 2016-08-19 22:46:03
@ Ktos w sensie ten kierownik został zwolniony czy o kim pieszesz? Mniejsza. POszukują pracownika sklepu do Makowa mazowieckiego - ile można zarobić ?
zzz 2016-08-20 20:55:42
@ weż wyp... wkurza mnie taka agresja, zupeln ie bezpodstawna. Jak cos ci nieodpowiada, to nie zagladaj na to forum, a nie wszhystkon krytykujesz !!!!
anka 2016-08-24 10:06:20
Hej, czy ktos z was aplikował już może na stanwosiko zastepcy kierownika? widzialam ogłoszenie jednak chialabym zapytac czy warunki jakie proponuja sie oplacaja? na forum pisza chyba tylko zwykli pracownicy ?
Dragon@ 2016-08-25 14:36:34
Jedna zmiana ogarnia temat mowa o zmianie pani( Magdy P.) i jej dziewczynach aż chce się przyjeżdżać na rozładunki , ta zmiana ma plusa .Od kierowców z Rabena ,Fresza Nagla tak trzymać dziewczyny . Prosimy dyrekcje o podwyżką dla tych pań .
2
niania x 2016-08-25 15:42:53
powiecie mi coś więcej o stanowisku Specjalista ds. Marketingu Internetowego w tej firmie? marketing to jednak jest dość szerokie pojęcie w kontekście internetu, chciałabym dlatego dowiedzieć się co miałabym robić
zzzyuyh 2016-08-25 20:03:42
@ Życzliwy - a moze jest coś o czym nie wiesz??? bierzesz to pod uwage? czasem łatwo kogoś osądzić.
Obserwator 2016-08-25 21:12:55
Zbyt długo znam tą osobę i wydaje mi się że życzliwy ma dużo racji
4
zzz 2016-08-25 21:28:42
@ Obserwator no to skoro fakjtcyznie znasz trą osobe to nie ma o czym mówic w takim układzie. Szkoda ze takie osoby pracują w firmach, bo zatruwaja amtosfere
dpd1 2016-08-26 00:00:56
Dziekujemy,
wrescie ktos moja zmiane docenił :-)
bula 2016-08-26 00:32:24
Czkowieku zastanowiles sie co ty wogule mowisz?!jakie rozdaje kazdemu!?jakis nienormalny jestes!i jakie ukladziki...sorry to faktycznie nie mozna byc juz milym i sympatycznym bo zaraz cie z blotem zmieszaja...
Masz chyba swoje nudne zycie co!?bo ja tez ja znam.i patrz...zupelnie odwrotnie...zawsze pomaga jak ktos jej potrzebuje!

Wisziales zeby rozdawala?!nie nie widziales bo tego nie robi!?
nie wiesz to nie mow...tak wlasnie chyba masz cos do niej ale to nie znaczy ze takie brednie masz wypisywac!?...
Nie pracujesz z nia to nie wiesz!?najpierw dobrze poznaj...a noe zarty na powaznie bierzesz...

I nastepnym razem napisz ideale o sobie bo wiele jest do powiedzenia o niektorych osobach a nie o niewłaściwych..to i z kim sie koleguje... ja sie koleguje i nie żałuję...
1
tratala 2016-08-26 00:48:33
Raczej ta osoba nie siedzi przy okienku juz tyle czasu...wiec cos sie tu nie zgadza raczej!?

Nie wiem po co...zyczliwy i obserwator...piszecie takie rzeczy?!nie musicie kazdego lubic a nie kazdy was!?
Wypisywac BREDNIE to kazdy potrafi...a niewinna dziewczyne w taki sposob opisujecie...nie wstyd wam?!zastanowcie sie dwa razy albo trzy razy zanim cos napiszecie... napiszecie...ale moze prawde a nie...szkoda gadac... bo praca z tyloma ludzmi nie jest prosta...a m troche jest tych dziewczyn i zawiść to sie nazywa...
ulala 2016-08-26 04:26:33
Raczej to magazynierki dzwonia ze swoich nr prywatnych do kierowców u co niekture daja
...chyba osoby ci sie pomylily....a taka dwuliciwa odoba jak zyczliwy to nie brakuje.....Dobrze gada a za plecami....
Nick 2016-08-26 08:36:53
Chyba kierowca z Fresha się tu udziela
1
...lll 2016-08-26 14:33:57
Nie, jestem pracownikiem tej firmy prawie od samego poczatku i jej znajoma, ktora zna o wiele lepiej i dluzej...
I w zyciu czegos takiego nie zrobila!nie podala swojego nr przez okienko co to za brednie wyssane z palca?!o co tu chodzi?!
Jest osoba ktora pomaga kazdej osobie ktora do niej przychodzi i nikomu nie odmuwila pomocy w pracy...a ty ja tak traktujesz?!
Rozmawiasz usmiechasz sie a jak sie odkrecisz...to noz w plecy wbijasz...gdzie ta aymosfera co kiedys tam byla?! Co tam sie dzieje?!
Podkladasz jej tatka swinie?dlaczego?! Co ci zrobila?!nie oskarzaj kogos bezpodstawnie...wierzyc mi sie nie chce w to co wypisujesz...szkoda tobie ze duzo ludzi ja lubi?!

Niech jazdy zajmuje sie swoim zyciem i w czyjes zycie nie wchodzi z butami ja tego nie robie nawet co do tej osoby ani nikogo innego... wiesz powiem jedno....szkoda mi bo chcesz zwrocic uwage albo odciagnac ja od siebie...szkoda mi jest ze tacy potrafia byc ludzie..
sxdcfv 2016-08-26 17:05:57
a przeciez atmofwera w prayc ejst na prawde waznym elementem nie wyobrazm sobie pracowac w kiepskiej no ale wiaodmo ze to wszystko przeciez tworza ludzie i wszystko od nich zalezy jak by nie patrzzec na to
1
tomi 2016-08-26 19:52:03
e A jak dziewczyna z przyjec ~magazynierka A...
rozmawia przez prywatny tel z kierowca z rabena,czy schenkera i dlsczego ona rozdaje swoj nr...moze nie tylko im?nie.. .to chyba nie mowicie o wlasciwej osobie wczesniej!posadzacie nie ta osobe co trzeba...jak widac!
Brak zajecia chyba jest...
najsdjjdjd 2016-08-26 20:03:09
Chyba ty zatuwasz?!dziewczyna odwrotnie...pelna optymizmu...zawsze nawet przy zlym humorze :-)
tym 2016-08-26 21:11:47
Kogo tam wyprowadzili w kajdanach? Jakieś palety zginęły!
Zostaw swoją opinię o Stokrotka - Teresin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Stokrotka