Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Stokrotka

Pracowałeś w firmie Stokrotka i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ssss - 2014-03-25 19:27:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I co z tego ,że ktoś będzie miał moje IP, po to jest ta strona ,żeby wyrażać swoje opinie na temat zakładu. Wyrzucicie z pracy tych co tu piszą Ha ha ha ha aha. Kur... głupole!!!! Do straszenia nadajecie się idealnie tylko szkoda ,że nikt się nie boi
zdjecie uzytkownika
retrak - 2014-03-26 12:02:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystko fajnie ,pięknie zebranie było, jest wyraźna zmiana zachowania kadry,ale w dalszym ciągu nie został rozwiązany problem toalet męskich. (usunięte przez administratora)To jest naprawde porazka, bo w wielu magazynach pracowalem i jeszcze sie z czyms takim nie spotkalem. Panie Dyrektorze prosimy o interwencje w tej kwestii
zdjecie uzytkownika
Klio - 2014-03-27 12:28:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca jak każda tylko nigdy do tej pory nie pracowałam w firmie gdzie zastraszano nie ma czasu na przerwe bo popędzaja ale zmuszają do podpisania sie że było się na tej przerwie choć nie byliśmy,zero szacunku dla pracowników nawet dla klientów.W tych czasach każdy potrzebuje pracy ale dlaczego nas żle traktują ok zarobki marne bo 1320 zł na ręke czasem mniej.Pracy się nie boję ale nie potrafię zrozumieć jak nie szanuję się drugiego człowieka w końcu to my jesteśmy wizytówką ich sklepów ja pracuję w Opolu.
zdjecie uzytkownika
Praca nie jest zajebista - 2014-03-28 07:52:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wygląda to tak jakby szykowali STOKROTKĘ na sprzedaż. Potrzebują wykazać wyniki i jak najlepsze rezultaty, po to żeby więcej zyskać, Ludzie się nie liczą i ich morale też nie, bo jak się sprzeda to niech inni się martwią o pracowników.
Doprowadzili do WYŚCIGU SZCZURÓW i jeden na drugiego patrzy wilkiem. W każdym miejscu szukają oszczędności. Jak nie zmienią przelicznika w akordzie, to zmniejszą prędkość wózków. A ludzie BIEGIEM latają i się cieszą że udało im sie na PREMIE zarobić, zapominając że tak naprawdę sami sobie robią krzywdę, bo kiedyś nadejdzie moment że już nawet BIEGIEM nie zdążą wyrobić normy, którą teraz sami sobie podkręcają. No cóż jak to mówią robota lubi głupich :)
zdjecie uzytkownika
smacznego - 2014-03-28 16:03:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cała prawda wyżej.To ludzie podkręcają normę.
zdjecie uzytkownika
bezkomentarza - 2014-03-29 11:04:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Coraz wiecej liderzyn sie robi, lider za liderem, lider na suchym, lider na nabiale, lider wydan , lider wc, zaraz bedzie lider od paleciakow haha
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-03-29 17:00:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Możliwy BUS na dojazdy do Stokrotki od Kozłowa Biskupiego-Pkp-Al.600lecia-Chodaków-Żel. Wola-Stokrotka na 3 zmiany. Byliby chętni??????????
zdjecie uzytkownika
kwiecień plecień - 2014-03-29 17:59:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fajny grafik na kwiecień, całe 5 dni wolnego :)
zdjecie uzytkownika
Fan - 2014-03-29 20:32:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Grafik faktycznie fajny :) po 8 i 9 dni pracy podrząd - ciekawe czy ktoś ma 13 dni tak jak przed świętami bożego narodzenia ?
zdjecie uzytkownika
dawidalk - 2014-03-30 12:46:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czesc. Mogl by ktos podac nr tel do kadr
zdjecie uzytkownika
łasica - 2014-03-31 13:58:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pytaon spokojnie,bez nerwów :)
słyszałem o waszym grafiku, super :)
zdjecie uzytkownika
piker - 2014-04-03 20:41:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [piker - 2014-03-16 20:30:43]:
Drogie kierownictwo, zastanawiam się co wami kierowało żeby zmniejszyć prędkość wózków w tak dużym magzynie gdzie dziennie pokonuje się prawie 10 kilometrów. Nasz praca polega na składaniu towaru i tym samym pokonywaniu duży i mniejszych odległośc. Dochodza mnie słuch, że chodzi o wypadki. Ale zastanówcie się czy predkość wózka ma coś do wypadków ???????????????????????????????? Uważam, że nie. Dowody są na naszych drogach. Czy w wypadkach uczestniczą same najszybsze samochody?? Nie! W większości wypadkach na drogach uczestniczą samochody średniej klasy, nie jakieś tam ferrari, porsche itp. oczywiście takie też. Jesteście jak nasz rząd, który twierdzi, że kolejne ograniczenia prędkości ograniczą wypadki. Ale jak też pewnie wiecie i czytacie w miejscach gdzie podnieśli ograniczenie prędkości zmniejszyła się liczba wypadków. Musicie wiedzieć, że zmniejszenie prędkości wózków doprowadziło do spadku naszych wydajności, spadku naszych premii i spadku ogólnego zadowolenia z pracy. Wózkowi nie nadanżaja uzupełniac braki, kierownik co chila krzyczy żeby żeby przejść na automat gdzie na dokach stoji tyle towaru że nie ma jaks się ruszyć. Sprawdzam gdzie w zapasie stoi mój brak, a on stoi na doku!!! Normalnie błędne koło!!!! Weźcie się zastanówcie nie wiem jak was nazwać tam na górze żeby was nie obrazić. Wypadki: Ktoś komuś najechał na noge - wózek jechał może 6 km/h, komuś spadł słoik na głowę - to wogóle wina prędkości wózka HAHAHA, ktoś zeskakując z zatrzymującego się wózka przewrócił się - to wina osoby, która nie wie jak się zachowywać w takich sytuacjach. Ktoś kogoś potrącił na chłodni mając na widłach lodówkę - tego byłem świadkiem gość nie zachował należytej ostrożności, nie ma mowy że była to wina prędkości wwózka. O wszystkich wypadkach nie wiem, ale idę o zakład że może w 1 na 10 wypadków winą można obarczyć niedostosowanie prędkości do warunków panujących w magazynie. Zrozumcie czasami jedziemy 400 metrów po prostej żeby rozpocząć prace, pokonujemy mnóstwo prostych odcinków, czekamy na braki, czyli często stoimy .....czy tak ma być ?
zdjecie uzytkownika
mąż - 2014-04-03 23:02:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć,
płacą może w stokrotce wczasy pod gruszą ???
zdjecie uzytkownika
Ducktoy - 2014-04-04 07:32:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mąż - 2014-04-03 23:02:36]:
Coś ty. nie ma zadnych wczasów. JEst tylko ciezka tyra za marne 1800zł
zdjecie uzytkownika
reto - 2014-04-04 16:30:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [piker - 2014-04-03 20:41:04]:
Piker a co my retrakarze mamy powiedzieć. Ta robota była całkiem spoko bo ugrałem jakies 800 zł premii po zmniejszeniu prędkości już tyle nie będzie raczej. Czekam na wypłatę zobaczymy...
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-04-04 18:41:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co z talonami na Wielkanoc?? Będą??
zdjecie uzytkownika
lort - 2014-04-06 00:57:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
będą po 500zł dla każdego
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-04-06 10:59:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam... od 07.04.14. rusza dowóz pracowniczy do miejscowości Teresin ( magazyny TESCO, STOKROTKA, GREINER). Wyjazd z Kozłowa Biskupiego spod Energomontażu o godzinie 4:50 na pierwszą zmianę, o 12:50 na drugą zmianę i 20:50 na trzecią zmianę.Trasa przebiega ulicą Inżynierską, 15 sierpnia, okrzei, stacja PKP, 600 lecia do chodakowa, wyjazd z Feliksowa do trasy. Powroty z Teresina 6:15, 14:15,22:15 na razie spod bramy Stokrotki. Koszt przejazdu 6zł w obie strony. Wszystkich zainteresowanych serdecznie zapraszam.
zdjecie uzytkownika
cieplo na mięsie - 2014-04-12 04:32:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chce pracowac po 10 h tak jak jest w grafiku. firma nie wywiazuje sie z obietnic
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-04-18
Żródło: konektia.pl
Nidzica
(warmińsko-mazurskie)
Identyfikacja oferty   Identyfikator oferty: StPr/14/0266 Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Nidzicy Data aktualizacji oferty w CBOP 2014-04-18 Data zgłoszenia oferty do Urzędu Pracy: 2014-04-18 Oferta ważna do: 2014-05-22     Dane firmy/przedsiębiorstwa   Nazwa firmy: STOKROTKA sp. z o. o. Adres: TRAUGUTTA 1813-100 Nidzica , Polska Branża: Sprzedaż detaliczna prowadzona w niewyspecjalizowanych sklepach z przewag
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
3ewdsa - 2014-04-12 12:35:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [cieplo na mięsie - 2014-04-12 04:32:05]:
To nastepnym razem jak bedziesz miał 8 h w grafiku to Ty nie wywiąż się i nie zostań na 10 ;)
zdjecie uzytkownika
k - 2014-04-15 17:29:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
U Grześka na zmianie widać poprawę. Oby tak dalej!
zdjecie uzytkownika
ona - 2014-04-17 07:05:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak to jest z przepustkami na samochody. Albo ludzie je kserują (cwaniactwo i oszustwo) albo przyznawane są one wybiórczo !!!! Przepustki posiadają zwykli pracownicy, a może nie zwykli ?
zdjecie uzytkownika
DEHAEL - 2014-04-17 08:29:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
OCZYWISCIE ZE LIZODUPY MAJA PRZEPUSTKI
MANIURY KACZORA MAJA BO IM DAŁ
LIDERZYNY MAJA
STRZELASZ Z UCHA = MASZ POJAZD POD CHALE
zdjecie uzytkownika
Kola - 2014-04-17 23:13:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja widziałam, że i retrakarze też wjeżdżają. Podejrzewam że mają skserowane przepustki - to zwykłe cwaniactwo i oszustwo !!!!
zdjecie uzytkownika
Zuzka - 2014-04-17 23:19:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cwaniactwo i fałszerstwo !!! Ochrona powinna znowu zrobić kontrolę przepustek !!!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
42 osoby obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Stokrotka
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x