Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Stokrotka

Pracowałeś w firmie Stokrotka i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
alaa - 2015-03-15 12:42:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co wiem to tymi talonami można płacić tylko w swoich sklepach, tam gdzie pracujesz.
zdjecie uzytkownika
88888 - 2015-03-15 17:50:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak wyliczaja bony?
zdjecie uzytkownika
koper - 2015-03-15 18:52:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ej Wy serio z tymi talonami do Media Expert, czy to jakaś bujda? Tak myślę, że to w sumie nawet nie głupia opcja, ale czy prawdziwa?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-03-15 22:35:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po tych pytaniach o talony widać jednoznacznie ze pracują z nami sami debile i ograniczeni a potem dziwią sie ze robią ich w ch..a kierownicy a wystarczy wyjść na piętro do tego nieroba kadrowej śmiesznej i zapytać jej
zdjecie uzytkownika
hok - 2015-03-16 11:11:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Talony do ME to dobra sprawa, kiedyś w sklepie dostałem w ramach jakiejś promocji :)
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2015-03-17 08:54:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zachowuje się jak reszta kadry, więc nie wiem co was tak to dziwi.
zdjecie uzytkownika
wert - 2015-03-17 09:00:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tam już pracują sami KONFIDENCJI - donoszą jeden na drugiego !!! W imię czego ?
Punktów ? Śmieszni jesteście z tym swoim akordem i podpierd...niem ludzi !!!
Jak ktoś na was doniesie to sie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] cie, a za moment sami idziecie podpier..ać. Jesteście śmieszni.
zdjecie uzytkownika
Kadra - 2015-03-17 09:06:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nigdy nic w Stokrotce nie wywalczycie. Nie długo będą wam posuwać panny i żony, a wy i tak nic nie zrobicie. Dlaczego ? Dlatego że umiecie tylko narzekać, ale do działania to nie macie jaj !!! Jesteście zwykłymi CIOTAMI !!!
zdjecie uzytkownika
polak - 2015-03-18 01:09:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawa sprawa z tymi bonami, czy tam talonami do media expert, zwłaszcza, że ida święta wielkanocne, to ja się pytam po co? Co ja kupię jajka w sklepie elektronicznym, a majonez gratis? może to tylko jakaś plotka? Wiadomo w ogóle na jaka kwotę te bony, bo jeszcze się okaże, że nic w ME nie kupię, bo za mało.
zdjecie uzytkownika
88888 - 2015-03-18 12:01:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
też jestem ciekawa co to będzie i wiecie może czy jak na pół etatu to mniej dostanę?
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2015-03-18 14:13:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja pie...le!!! Jaki tępe dzidy pracują w tym zakładzie- jakie ku...wa talony do Media Expert, czy Wy w ogóle myślicie!!! wstyd mi za to jacy ludzie wypowiadaja się tutaj!!! Talony będą 150zł do sklepów Stokrotkowych tępaki!!!
Pracujecie tylko dla talonów???? Ja wolałabym dostać te 150zł do wypłaty, i myślcie najpierw za nim cokolwiek tu napiszecie!!!


TO JEST FORUM DLA PRACOWNIKÓW MAGAZYNU CENTRALNEGO STOKROTKA W TERESINIE!!!!
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-03-18 16:03:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nic mnie tak nie irytuje jak wieczny brak mydła w łazienkach!!! Jak mam umyć brudne ręcę gdy wychodzę na przerwę albo kończe prace? Ludzie 21 wiek ?!!?!?
zdjecie uzytkownika
trzeba brac ze - 2015-03-18 19:29:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak apropos każdemu pracownikowi powinny przysługiwać środki czystości tj.mydło,ręcznik itp.tak jak w iinnych firmach a nie tylko smierdzace buty co pol roku.Gdyby dostawać to giry by nie kisily się w przechodzonych smrodem butach..Po pracy zakladasz zasmierdziale stopy do swoich butów na wyjście.
zdjecie uzytkownika
maria - 2015-03-20 18:39:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jestem klientką sklepu stokrotka we włocławku przy ul kaliskiej.Do niedawna byłam zadowolona z obsługi oraz z zakupów w/w sklepie jednak to bardzo sie zmieniło. Sklep jest bardzo zapuszczony ,przed wejsciem zawsze jest brudno az nie chce sie wchodzić do środka.W wózkach zawsze jest pełno paragonów i zuzytych reklamówek.Na półkach brakuje bardzo dużo towaru,półki sa puste i brudne ( zalane sokami ).Na stoisku warzywnym w weekendy jest mało towaru,brak podstawowych rzeczy np. marchew,pietruszka,pomidor itd. Na myśl nasuwa sie pytanie gdzie w takich momentach jest kierownik sklepu ???Kto zamawia towar i czy jest to kompetentna osoba ??? moim zadaniem chyba nie skoro sa takie duże braki.Bardzo zawiodłam sie na tym sklepie i zamierzam zmienic sklep mimo że mieszkam obok obecnej stokrotki.
zdjecie uzytkownika
Dyrektor Stokrotki - 2015-03-20 23:25:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak Ci sie nie podoba to kupuj w Biedronce
zdjecie uzytkownika
aneta - 2015-03-21 07:09:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W stokroyce pracuja Matoly zal mi was ? Moze Putin bombe zrzuci ...ha ha ha
zdjecie uzytkownika
Misio - 2015-03-25 15:04:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aneta - 2015-03-21 07:09:34]:
Na twoja broche zrzucil, nie tylko putin, ale i cale kierownictwo
zdjecie uzytkownika
Jury - 2015-03-25 17:20:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem czy tak samo sądzicie ale myśle jest pewna poprawa chodzi mi o talony które dostaliśmy nie są one może na nie wiadomo jakie sumy ale plusem jest to że nie trzeba specjalnie jechać do Wawy tylko można zrealizować je wszędzie. Oby tak pozostało
zdjecie uzytkownika
Żaku - 2015-03-25 18:24:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jury - 2015-03-25 17:20:11]:
Myslisz ze jak dostalismy talony ktore mozna zrealizowac w wiekszosci super i hipermarketow to zalatwi i przykryje caly ten syf? To tylko drobna sprawa nie zwiazana z traktowaniem pracownikow przez cala firme. Krzeselka na stolowce ok. Ale zamykane wc? Ciagla inwigilacja czasu pracy czasu wyjsc wejsc itp? To tak jak w wiezieniu. Zero zaufania.
zdjecie uzytkownika
wozek - 2015-03-27 10:09:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słuchajcie cały problem zamknietych drzwi od WC polega na tym ze jaka [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie trafiła do kibla tylko obok żenada.
zdjecie uzytkownika
XXX - 2015-03-27 11:56:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po co zostajemy na 10h????!!!! Zlecenia robimy do przodu i niby nie ma dużo pracy , a każą nam zostawać po 10h. Znowu to samo co u Grześka, że zostawiacie nas bo za mało kartonów na waszą premie wyrabiamy???!!!! myśleliśmy Panie Rafale ,że się coś zmieni,ale chyba jest jeszcze gorzej. kiedy będzie grafik na kwiecień -ostatniego marca o 22??? jak nas traktujecie!!!!
zdjecie uzytkownika
olaf - 2015-03-28 09:56:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [XXX - 2015-03-27 11:56:26]:
Naiwniacy co myślą ze jak sie kierownik zmieni to będzie lepiej teraz przyjmuje swoja ekipę i tu zobaczycie jak będziecie zapiera...c na nich na ich premie . Prywata to samo u Daniela nie dasz doli to mas, goła pensje a zapier...asz jak kół nie widzicie tego.
zdjecie uzytkownika
stałya pracownica - 2015-03-28 17:24:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kierownik się zmienił ale na zmianie jest coraz gorzej. Grafiki w ostatnim dniu to już temat dla Pipu matoły nie mogą się ogarnąć z zaplanowaniem ale jak to zrobić jak co godzina na fajeczce... Panie Rafale kiedy pan do nas wyjdzie na jakiekolwiek zebranie? coś powie, bo szczerze mówiąc jeszcze nie pamiętam żeby nas pan zmotywował coś przekazał albo pochwalił albo opieprzył? żeby się coś ważnego dowiedzieć muszę mieć farta albo od kogoś z innej zmiany...to jest jakiś cyrk..
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Spotkanie rekrutacyjne-śmiech na sali-nawet nikt nie spytał o uprawnienia na wózki. Biorą bez uprawnień,bez doświadczenia-wszystkich jak leci
Pytania: Kiedy mogę zacząć??
zdjecie uzytkownika
krzyk. - 2015-03-28 19:11:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mariola, jeśli już kogoś wołasz przez megafon to proszę chociaż o pół tonu ciszej to rób...
zdjecie uzytkownika
aneta - 2015-03-29 19:29:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Misio - 2015-03-25 15:04:40]:
Ty misio (usunięte przez administratora) podobno jestes?(Z ucha strzelasz) Robole sa w kurwieni na misia , tylko nie wiedza jeszcze cos ty za jeden .Ale sie dowiedza * I bedzie wielkie bum bum bum !!!!!! HE HE HE
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Stokrotka
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Stokrotka?
Zadaj pytanie