Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Stokrotka

Pracowałeś w firmie Stokrotka i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Lilipup - 2015-05-02 15:43:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
1 i 2 zmiana pracuje pracowała dzisiaj normalnie? Czy mieliscie odwołane?
Dajcie znać.
zdjecie uzytkownika
Komar - 2015-05-02 19:27:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak, 1 była, ale w okrojonym składzie
zdjecie uzytkownika
marbbb - 2015-05-03 16:20:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam pytanie ile zarabia sie w stokrotce w warszawie jako sprzedawca?
zdjecie uzytkownika
ok - 2015-05-06 17:45:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marbbb - 2015-05-03 16:20:11]:
miliony
zdjecie uzytkownika
szczęśliwy polak - 2015-05-07 21:40:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i co ? Dalej stękacie kredytobiorcy na pokaz ?
zdjecie uzytkownika
ale fajnie macie roby na prezesa - 2015-05-11 21:24:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
omijać szerokim łukiem tą firmę zresztom nie tylko tom tesco i eurocash piorunow wysyzk na maxa zapierdalasz tylko aby norme zrobic nawet nie ma wytchnienia za grosze soboty i niedziele pracujące dadzom w tygodniu dzień wolny za to hmm porażka .:
zdjecie uzytkownika
lolo - 2015-05-11 21:54:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TO JEST NOWO CZESNY OBOŻ PRACY STEROWANY OD GÓRNIE I KIEROWNICY MUSZĄ SIE TEGO TRZYMAC BO JAK NIE TO BRAMA SAMI WYLECĄ I TAK TRAKTUJĄ LUDZI I PREMIĘ UZNANIOWE NA PUNKTY A MY WÓŁ ROBOCZY ALA Z AMAZON ZASUWAc W NIEMCZECH TO NIEWYPALIŁO ,TO WYPALA U NAS, DLATEGO BO JEST MAŁO PRACY TYLKO ZE TAM 10 euro i nie niechcieli pracowac , a u nas 10zeta samic sobie pomyślćie.
zdjecie uzytkownika
UALA - 2015-05-11 22:22:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
MAM TYLKO PYTANIE SAMI MŁODZI SĄ KIEROWNICY ALE ZKĄD MAJĄ TAKIE DOŚWIADZCZNIE ABY BYC KIEROWNIKAMI Z KĄD ICH WZIELI ABY KIEROWNICZYLI DZIAŁAMI ALBO ZMIANAMI Z KĄD NABRALI DOŚWIADCZENIA HMM .FABRYCE TÓOREK PRACOWAŁEM KIEROWNIK MUSIAŁ MIEC OKOŁO 14 STAŻU ABY KIEROWAC ZMIANOM I USTAWICZAMI MASZYN MUSIAŁ WSZYSTO UMIEC.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-05-12 08:32:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie do innych zmian?? Czy u was też jest problemem to ,żeby 4 osoby z jednego samochodu miały jednakowy grafik?? Noż kur... u nas każdy ma inaczej, mało tego osoby jeżdżące z jednego domu mają różny grafik.
zdjecie uzytkownika
Naucz sie poprawnie pisac - 2015-05-12 09:12:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z KĄD
Czy skąd
Chyba same rakiety z ortografii.
A taka kolej rzeczy w firmie ponieważ się nie douczyłaś.
Norweskie.
zdjecie uzytkownika
yyy - 2015-05-12 17:55:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxx - 2015-05-12 08:32:16]:
I BARDZO DOBRZE, BO PRACUJA TUTAJ CALE RODZINY JUZ, MALZENSTWA RODZENSTWA OJCIEC I SYN MATKA I CÓRKA ITP. GDY ZAMKNA SKOTROTKE TO CALA RODZINA SPOTKA SIE W POSREDNIAKU. W NORMALNEJ PRACY FIRMIE, NIE BYLO BY ZEBY RODZINA PRACOWALA ZE SOBA W TEJ SAMEJ FIRMIE A CO NAJLEPSZE NA TEJ SAMEJ ZMIANIE
zdjecie uzytkownika
szczęśliwy polak - 2015-05-15 10:58:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [yyy - 2015-05-12 17:55:43]:
Ja wiem skąd bierze się ta frustracja że jakaś rodzina pracuje razem w jednej firmie.
Są dwie opcje - albo baba siedzi w domu i tylko łapę po kasę wystawia "dawaj kasę albo spisz na dworze" albo zazdrość że małżeństwo jest na tyle zgodne i ułożone że wytrzymuje ze sobą w domu, w pracy i mogą ze sobą przebywać i widzieć się 24h i nikt nikogo nie ma dość. Zapewne małżeństwo frustratki/frustrata któremu to przeszkadza powstało na skutek "wpadka to szybko przed ołtarz bo co ludzie powiedzą" ewentualnie "trzeba szybko się hajtać bo będą gadać że stary kawaler/stara panna i nie umie sobie nikogo znaleźć". W takich małżeństwach ludzie nie mogą na siebie patrzeć już po tygodniu małżeństwa więc jedno ucieka od drugiego i nie może taka frustratka/frustrat pojąć że można się widzieć na okrągło i szanować i wspierać.
zdjecie uzytkownika
yyy - 2015-05-15 15:22:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szczęśliwy polak - 2015-05-15 10:58:23]:
Gosciu co ty chrzanisz? Jaka kobieta pracuje fizycznie na magazynie? Tylko taka która jest po zawódowce albo po gimnzjum. Fakt wiecej zarobi niz siedzac na kasie w miejskim sklepiku supermarkecie. Ale co to za przyszłosc? Ile popracuje fizycznie? I osobiscie sie smieje z tych damulek które chodza wymalowane wypatepowane paznokietki usta czerwone tipsy itp i ona przewala piwa albo mleko. Gratuluje twojego wpisu. Jestes tak zalosny jak te gamonie z biura
zdjecie uzytkownika
kizior - 2015-05-15 16:50:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [yyy - 2015-05-15 15:22:40]:
Pierdolnij się w łeb młotkiem to zrobisz przysługę społeczeństwu.
zdjecie uzytkownika
thenorthremembers - 2015-05-15 19:52:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
polecam ciekawa stronę z interesującymi ogłoszeniami :)
Każdy znajdzie coś dla siebie.
rekrutacyjna rewolucja.pl
zdjecie uzytkownika
NOwy - 2015-05-17 21:54:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
prawda że " majcer ksysio " tu pracował ? I za co wylali tego grubego platfusa ze skoliozą i krzywymi powykręcanymi kulosami co chodzi jak jakiś poczwar ?
zdjecie uzytkownika
marko - 2015-05-17 23:14:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxx - 2015-05-12 08:32:16]:
Idź w tej sprawie do Kierownika Magazynu to Ci pomoże. To co piszesz to jakiś absurd. Który KZ ustawia tak grafiki ?
zdjecie uzytkownika
cvgdfhjg - 2015-05-18 11:19:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kizior - 2015-05-15 16:50:00]:
Ty kur... imbecy...u podaje do Twojej informacji ,że na tym magazynie pracują też Panie po studiach,nawet z magistrem.
I pracują dlatego, bo mają ambicję troch więcej zarobić niż 1500zl na kasie w markecie ,albo 1600 zł w biurze(tylko dlatego ,że praca biurowa).A małżeństwa pracują dlatego ,bo mają jeden samochód w rodzinie za gotówkę a nie na kredyt jak co poniektórzy i łatwiej im dojeżdżać do pracy tym jednym samochodem, i chyba to nie problem,żeby osoby dojeżdżające z jednego domu miały taki sam grafik!!!!!
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-05-18 11:24:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na zmianie Rafała B jest problem z grafikiem.A układa go Adrian. Rozdzielone są grupy dojazdowe, problem jest ,żeby 4 osoby z samochodu miały jeden grafik. Ludzie dojeżdżają po 80km , niektórzy nie mają prawa jazdy i problem bo każdy z samochodu ma inaczej dni wolne. nie wspomnę właśnie o rodzinach czy małżeństwach nie mogą mieć razem dni wolnych.
zdjecie uzytkownika
opi - 2015-05-19 19:37:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i nie mają kiedy się pobzykac.
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2015-05-22 23:07:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam!

Panowie i Panie nie wiem na ile jesteście poinformowani w CD ale w naszej firmie działają Związki Zawodowe. Poniżej link do forum Stokrotka:

http://www.stokrotka2012.fora.pl/biezace-sprawy,1/zwiazki-zawodowe,48.html

Nasza firma robi wszystko, żeby jak najmniej ludzi wiedziało o tej organizacji, dlatego zachęcam wszystkich do zapoznania się z informacjami podanymi na forum bądź u Przewodniczącej Związków Zawodowych.

Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
lolo - 2015-05-22 23:32:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
polecam tą firmę dla bardziej puszystych lub troszkę okrągłych dla których wspomagacze farmaceutyczne słabo działają lub mają wolnom przemianę materii na dział kompletacja towaru to daje gwarancje ze to upływie okresu próbnego czyli 2 do 3 miechuw dobre 10 do 15 kg leci w dół :)
zdjecie uzytkownika
były pracownik i dobrze - 2015-05-23 00:18:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedyś pracowałem i nie polecam odradzam dla starszych bo ciągle mnie co kilka dni informowali ze nie wyrabiam normy i nie dostanę dalszej umowy to było wręcz depresyjne to praca dla młodych między 20 do 35 lat a ja już po 50 wręcz nie ten kręgosłup już co u młodych albo masz zdrowie jak byk.a kierownictwo jest tak beszszelne ze wzywało wtedy ludzi przez megafon i traciło się norme bo o połowe młodszemu wiekowo kierownikowi lub jemu zastępcy ciężko było podjechać wózkiem.ciągle się wtedy zastanawiałem jak tacy młodzi ludzie mają tak duże doświadczenie aby kierowac tak dużym magazynem .
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Spotkanie rekrutacyjne-śmiech na sali-nawet nikt nie spytał o uprawnienia na wózki. Biorą bez uprawnień,bez doświadczenia-wszystkich jak leci
Pytania: Kiedy mogę zacząć??
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-05-23 00:53:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
haha jeszcze troche i na ukraine bialorus się przeniosą tam i jesszce taniej wyjdzie bo już urkaincy pracują na etat
zdjecie uzytkownika
wywiad - 2015-05-23 07:05:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
KIEDY SIE WEZMA ZA TYCH OBIBOKOW Z CIĄGU CHLODNICZEGO I COOL BOXOW?
LEKKO MOWIAC POL ZMIANY PRZESTOJA PRZEGADAJA. NA RANKACH ZBIERAJĄ SMIECI. GDZIE W TYM CZASIE SMIALO MOGLIBY KOMPLETOWAC. ALE PO CO PRAWDA? LIZUSY KIEROWNIKOW. ZA 600-700 ZL PREMII MOZNA POSTAC W REGALE CZY NA DOKACH NIE?
A TY MUSISZ DZWIGAC MLEKA CZY NAPOJE ZA 200 300 MAX. SPRAWIEDLIWOSC. JESZCZE TE ZABIERANIE PREMII ZA STRATY WYJADANE. NIE KAZDY WYZERA. WIEC OGARNIJCIE SIE LUDZIE! PO TO MACIE KAMERY OCHRONE ITP ZEBY LAPAC TAKICH ANANASOW.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Stokrotka

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Stokrotka?
Zadaj pytanie
alert