Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Stokrotka

Opinie o Stokrotka

Pracowałeś w firmie Stokrotka i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
mania - 2016-03-17 19:41:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
myślę że powinniście bardziej docenić prace którą macie i na niej się skupić a nie atakować osoby i plotkować. macie robotę w sieci polskich marketów, macie możliwości rozwoju a wolicie narzekanie
zdjecie uzytkownika
ala - 2016-03-18 21:16:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem czy ludzie ze zmiany rafała nie przesadzajom, zostawalam kilka razy 2 godz na tej zmianie i nic dziwnego tam niezauwarzylam a tu na forum tylko ich narzekania. pewnie za tamtego kierownika mieli lepiej a teraz to juz im nic niepasuje,
zdjecie uzytkownika
mira - 2016-03-19 20:07:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ala, bo sa ludzie, co to znajduja byle jaki powód do narzekania i tyle. Stokrotka to polska sieć marketów, to warunki są inne niż w biedronce. Aczkolwiek spokojnie mozna dostać umowe o pracę i zarobić te 2000.
zdjecie uzytkownika
Adrian - 2016-03-19 21:15:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [mira - 2016-03-19 20:07:39]:
Biela NIEROBIE wez sie do roboty dupa Ci urosła wyjdz na podloge.
zdjecie uzytkownika
magneto - 2016-03-19 22:33:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zycze nowemu kierownikowi magazynu aby jego kariera długo TU już nietrwała BO PRZYCZEPI SIĘ DO TERSINA JAJ MOCNY KLEJ.NIGDY GO NIE WIDAC W MIEŚCIE ZAMIESZANIA CHYBA PORUSZA SIĘ MOBILNYM BUNKREM
zdjecie uzytkownika
FRAN - 2016-03-19 22:41:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
KIEDYŚ BYŁ ZMIANOWYM A TERAZ MAGAZYNU SŁYSZAŁEM ZE U LUDZI Z TERESINA NIEZLE SOBIE NAGRABIŁ GOŚC DE BEST
zdjecie uzytkownika
tropic - 2016-03-22 19:31:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie wiem do końca o co chodzi, bo ja dopiero planuję się u was zatrudnić, ale właśnie na kasjera-sprzedawcę w łodzi. słyszałam, że można dopasowywać godziny pracy z innymi pracownicami i że zatrudnią na u. o pracę
zdjecie uzytkownika
jełop - 2016-03-27 22:48:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak się zwalnia ludzi z dnia na dzien beż szansy na szukania pracy to się nie dziwie ze są mocno żli pozoztawieni beż srodków do życia nikt z dnia na dzien pracy nie znajdzie
zdjecie uzytkownika
jełop - 2016-03-27 23:30:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
koleś ma tupet zajebisty mocno zajebisty po zgonach do celu łała niezle
zdjecie uzytkownika
zjeb - 2016-03-28 00:14:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a teraz łówicz i okolie wyszogrodu pracują pamiętaj o teresinie tu też ludzie mocni i młodzi szukają pracy
zdjecie uzytkownika
XXX - 2016-03-28 15:31:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
HAHA DOBRE NIEDŁUGO TO BĘDĄ LUDZIE Z KUTNA A ZA ROK CHYBA Z LUBLINA
zdjecie uzytkownika
ed - 2016-03-29 18:51:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do jednego z wcześniejszych wpisów: jak to zwalniają bgez szansy na znalezienie nowej? po pierwsze to sieciówka market więc wiadomo że rotacja jest, nie każdy chce siedzieć na kasie ale nie jest źle
zdjecie uzytkownika
nowy - 2016-04-02 23:32:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ma pytanie bo wysłałem cv do stokrotki ile można na retraku zarabiać ? jedzie bt reflex od 4 lat
zdjecie uzytkownika
Heniek - 2016-04-03 07:42:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nowy - 2016-04-02 23:32:02]:
2400 do ręki. I nie wierz ,że więcej. Niektórzy wózkowi zarabiają mniej jak pikerzy.Nie polecam pracy w tej firmie,szczególnie na zmianie Rafała B. Chyba ,że trafisz na inną zmianę.Poczytaj wcześniejsze wpisy 3/4 tego co napisane to prawda!
zdjecie uzytkownika
tamara - 2016-04-03 08:09:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Piszecie o zwalnianiu z dnia na dzień @jełop, może rozwiń swoją wypowiedź bo nie wiadomo o jakie stanowisko chodzi ani o miejscowość. Wiadomo, że praca w takich dużych sklepach nie jest łatwa i zarobki takie sobie
zdjecie uzytkownika
n - 2016-04-03 09:53:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tamara - 2016-04-03 08:09:48]:
to jest forum na którym wypowiadają się pracownicy magazynu w teresinie, a nie
sklepów
zdjecie uzytkownika
kurka wodna - 2016-04-04 18:42:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tu są opinie z magazynu stokrotki w Teresinie a nie ze sklepów. weźcie się ludzie ogarnijcie bo chyba nie czytacie dokładnie.
zdjecie uzytkownika
kurka wodna - 2016-04-04 18:45:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
są zwolnienia na magazynie. Czyżby się przepowiednie potwierdziły co do tego, że przez te długi co ma stokrotka za podatek, stokrotka zwinie się z Teresina i zostawi tylko ten magazyn w lublinie? w Teresinie mają najem magazynu do końca tego roku czy przyszłego. później się zwinie do lublina i zostawią sobie tylko sklepy sieciowe a z reszty zrezygnują.
zdjecie uzytkownika
man - 2016-04-05 08:36:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
po co te niepotrzebne plotki @kurka wodna z tego co wiem to stokrotka nie ma niczego takie w planach a przeciwnie cały czas prowadzi rekrutację i szuka nowych osób
zdjecie uzytkownika
gość - 2016-04-05 20:21:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Lublinie za mały jest magazyn i nie sądzę żeby go szybko powiększyli. W Teresinie pewnie pozwalniają bo odeszło bardzo dużo towaru który jest kompletowany w Lublinie.
zdjecie uzytkownika
kurka wodna - 2016-04-06 15:18:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Man to nie plotki tylko przypuszczenia po publikacji internetowej o długach stokrotki względem urzędu skarbowego i to gruba kasa. poza tym, dziwnym zbiegiem okoliczności stokrotka otworzyła magazyn w Lublinie, dziwnym trafem nowym pracownikom daje umowy o pracę na rok a nie jak do tej pory na 2 lata. i dziwnym trafem umowe o najem magazyny ma do końca 2016 czy 2017 roku. Coś dużo tych zbiegów okoliczności nie sądzisz? a co do rekrutacji to była jest i będzie. Dla nas co niektórych pracowników to ma kształt taki- powoli będą się zwojać z Teresina. Sklepów stokrotkowych w pl nie jest znowu tak dużo i jak poodrzucają sklepy niestokrotkowe, to Lublin spokojnie da rade to ogarnąć.
zdjecie uzytkownika
pawlo - 2016-04-09 00:12:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
U bieli urlop jak sam ci go zaplanuje. Na innych zmianach idzie się dogadać z tym matołem nie idzie i co byś nie robił.
zdjecie uzytkownika
abc - 2016-04-09 14:42:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dobrze by było jakby stokrotka zrezygnowała ,zwolniła magazyn pod bardziej lepszą firmę
zdjecie uzytkownika
nonsens - 2016-04-09 16:57:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
kierownik magazynu powinien interweniować jeżeli ma nieudolnego kierownika zmiany.
zdjecie uzytkownika
nonsens - 2016-04-09 17:01:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jeżeli nie czyli pasują mu sposoby traktowania ludzi.
zdjecie uzytkownika
adi88 - 2016-04-15 07:00:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pindol - 2015-02-20 23:05:13]:
"JESTES DUMNA ZE PODJEBALAS TYPA? JESTES KONFITURA I TYLE, RUDA PANIUSIO"
a jakby ten kierowca rozjechal ci matke, zone albo dziecko to bys pewnie krzyczal ze ludzie go widzieli i nic nie zrobili. wkurzaja mnie takie cwaniaczki. wielkie hwdp i jp99%. bronia zlodzieji, pijakow i patosow...
zdjecie uzytkownika
grumpy - 2016-04-25 14:13:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
RB już poleciał, AP też , następny jesteś ty PN a po tobie BP.
zdjecie uzytkownika
marekk - 2016-04-25 15:48:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto wchodzi jako nowy kiero?
zdjecie uzytkownika
mmmmm - 2016-04-25 18:05:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a.p nie poleciał. niech wraca guzik!!!!
zdjecie uzytkownika
grumpy - 2016-04-27 20:36:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
spokojnie AP tez poleci juz ja sie tym zajme [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] RB to i jego tez.
zdjecie uzytkownika
stokrotka - 2016-04-28 12:23:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe kto będzie nowy, jakaś nieszczęśliwa ta nasza zmiana. Naprawdę Guzik mógłby wrócić,ale to nierealne
zdjecie uzytkownika
waldi79 - 2016-05-02 19:45:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto nowym kiero? Ponoć ktoś z zewnatrz?
zdjecie uzytkownika
kamila - 2016-05-05 09:03:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co możesz powiedzieć o warunkach zatrudnienia w Stokrotce @waldi79, poszukują na stanowisko kasjer sprzedawca i myślałam o pracy w tej sieci . Czy dają umowę o pracę i jak z zarobkami??
zdjecie uzytkownika
śmieszne - 2016-05-11 18:12:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Do kierownika CD TERESIN Panie łukaszu czy zrobi pan coś z tym nierobem z chłodni PN ? przez niego własnie wyleciał nic niewinny ratrakarz bo co ? bo pan kierownik PN ma ochotę na jego dziewczyne to tak sie załatwia takie sprawy zamiast niego to powinien wylecieć PN . PS kto jest za zmiana kierownika chłodni ?
zdjecie uzytkownika
cała zmiana - 2016-05-11 18:15:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [śmieszne - 2016-05-11 18:12:18]:
jesteśmy zaaaaaaaaaaaa !!!!!!
zdjecie uzytkownika
szok - 2016-05-11 19:27:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
buhaha ciekawe ile teraz będzie przesiadywał na alko.JESTEM ZA kurczak
zdjecie uzytkownika
kochaś - 2016-05-11 19:49:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ahaha romeo się znalazł gdzie ona by miała oczy
zdjecie uzytkownika
Mekeke87 - 2016-05-11 21:25:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ten cały kierowniczek chłodni to pionek żeby nie Biela juz za kadencji Grzeska by go nie bylo
zdjecie uzytkownika
Zwolnić PN - 2016-05-12 11:47:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Łukasz przyjrzyj się naprawdę bliżej osobie PN.Wystarczy przejrzeć monitoring z jednego dnia ,żeby zobaczyć co się dzieje, on większość czasu przestoi na alko razem z Sylwią, która ma 5 próg i 60godzin czasu kierownika w miesiącu wbijanego przez PN, bo przecież gadanie jakoś trzeba usprawiedliwić. Druga sprawa- jego sprawdzanie błędów!!! Jak on je sprawdza -stoi ze skanerem w ręku i nawet nie schyli się ,żeby poszukać brakującego towaru. Panie z kontroli mówią ,że nie ma to nie ma!!!! Szok
zdjecie uzytkownika
zszokowana - 2016-05-12 17:19:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
to że ten nieudacznik PN lata jak pies za... to rozumiem bo przeciez grzesiek mu przeszkadzał, to go zwolnił ale że AP jeszcze w to sie mieszał to tego juz nie rozumiem.AP przeciesz ty dopjero co po ślubie jesteś haha
zdjecie uzytkownika
Kingpick - 2016-05-13 18:37:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pan PN po tym jak przyczynil sie do zwolnienia dobrego wozkowego dopiers teraz zacznie przesiadywac na alko chyba ze kierownik cd cos z tym zrobi bo pani Sylwia chyba nic nie zamierza z tym zrobic , pasuje jej towarzystwo koslawego kretyna ktory za nia lata.
zdjecie uzytkownika
Magazynier - 2016-05-13 19:20:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dajcie spokój tej dziewczynie bo to się robi wkurzające najezdzacie na nią cały czas, lecz to nie jest jej wina ze jakiś lamus za nią ciągle jeździ i ma na nią chęć nie dziwię mu się lecz chyba nie widuje się w lustrze i sądzi ze Sylwia sie nim zainteresuje. Większość osób nawet z nią nie zamieniła słowa i dlatego tak piszecie znam ja juz dłuższy czas i mam bardzo dobre zdanie o niej. Jest za miłą i spokojna, aby PN ublizyc żeby się odjeb... czy kiedy kolwiek widział ktos z Was żeby PN wpisywal jej czas kierownika ?? Widać ze dziewczyna jest bardzo pracowita przyjeżdża na wolnych dniach do pracy i zapierda... Nie to co wy tylko narzekać potraficie i głupoty wypisywać. Ludzie weźcie się ogarnijcie zajmijcie się swoim życiem bo nigdy nie wiadomo kiedy wam się nogą podwinie.
PS. Paweł daj Sylwii spokój znajdź sobie dziewczynę o swojej urodzie bo ona nigdy na Ciebie nie spojrzy.
zdjecie uzytkownika
Pickerka - 2016-05-13 20:13:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proponuję co poniektorym skupić się na robocie a nie szukac sensacjii...słyszałam za co poleciał wozkowy jak brałam kody do zleceń ....to ze dobrze jeździł na wózku nie znaczy że ktoś mu pozwoli na hamstwo i prostactwo ..jak nie ma bieli to wszyscy myśleli że można wejść na głowę każdemu i zesrac się na środku magazynu ..jak widać jeden się pomylił ..pytanie czy ostatni .?jest nowy zmianowy niech rządzi !!
zdjecie uzytkownika
jk - 2016-05-13 21:24:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masz rację ale ten post dotyczy PN przeciesz to nie rób numer jeden całą robotę za niego robi BP
zdjecie uzytkownika
...... - 2016-05-13 21:46:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hahaha , napisał PN AP lub PP. To że nie dawał się ponizac i po sobie jeździć to nie znaczy ze od razu trzeba go zwalniać. Całe te k*restwo łowickie z biura powinno wyleciec bo nie mozna nazwać ich kadrą kierowniczą , kazdy z nich ma jakis kompleks lub problem w zyciu prywatnym i próbuje odreagowac to na wybranych pracownikach ktorych sie regularnie poniża. Co do PN to nie dlugo pewnie bedzie musial szukac pracy bo jesli jego nierobstwo widzimy my zwykli pracownicy to na pewno tez ktoś wyżej...
zdjecie uzytkownika
colboxgirl - 2016-05-13 22:03:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nowy kierownik sprawia wrażenie sympatycznego, może będą z niego ludzie. niech się zadomowi i ułoży naszą zmianę. życzę mu powodzenia a co do PN brak komentarza.... Róbmy swoje i obserwujmy co się dzieje.
zdjecie uzytkownika
symfoniusz - 2016-05-13 22:26:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziś z przykrością zauważyłem że w toalecie pływały trufle bo ktoś nie spuścił wody.Prawdopodobnie zostały skonsumowane.
zdjecie uzytkownika
amator - 2016-05-23 16:50:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy to praawda ze bedziemy pracowac w soboty na 14 i 22?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Spotkanie rekrutacyjne-śmiech na sali-nawet nikt nie spytał o uprawnienia na wózki. Biorą bez uprawnień,bez doświadczenia-wszystkich jak leci
Pytania: Kiedy mogę zacząć??
zdjecie uzytkownika
prawda - 2016-05-23 19:51:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [amator - 2016-05-23 16:50:05]:
Prawda. Będą w soboty 3 zmiany, będziecie zapitalać w weekendy-zero życia prywatnego!!!! Waszą rodziną będzie Stokrotka!!!! I może wreszcie dostaniecie podwyżki, bo będą chcieli was zatrzymać- ludzie się zwalniają, a oni juz nie chcą wypowiedzeń podpisywać, BRAK LUDZI DO PRACY!!!
zdjecie uzytkownika
Pelikan - 2016-05-25 12:06:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [prawda - 2016-05-23 19:51:09]:
Żadnych 3 zmian w sobotę nie będzie więc nie siej fermentu. Ciekawa sprawa bo jak PIS zakaże handlu w niedzielę to będzie ciekawie. Nie może być 3 zmian w sobotę chyba, że w niedzielę wypada święto - tylko w takim przypadku.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Stokrotka!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Stokrotka

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert