Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Stokrotka

Pracowałeś w firmie Stokrotka i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
lort - 2014-04-06 00:57:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
będą po 500zł dla każdego
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-04-06 10:59:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam... od 07.04.14. rusza dowóz pracowniczy do miejscowości Teresin ( magazyny TESCO, STOKROTKA, GREINER). Wyjazd z Kozłowa Biskupiego spod Energomontażu o godzinie 4:50 na pierwszą zmianę, o 12:50 na drugą zmianę i 20:50 na trzecią zmianę.Trasa przebiega ulicą Inżynierską, 15 sierpnia, okrzei, stacja PKP, 600 lecia do chodakowa, wyjazd z Feliksowa do trasy. Powroty z Teresina 6:15, 14:15,22:15 na razie spod bramy Stokrotki. Koszt przejazdu 6zł w obie strony. Wszystkich zainteresowanych serdecznie zapraszam.
zdjecie uzytkownika
cieplo na mięsie - 2014-04-12 04:32:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chce pracowac po 10 h tak jak jest w grafiku. firma nie wywiazuje sie z obietnic
zdjecie uzytkownika
3ewdsa - 2014-04-12 12:35:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [cieplo na mięsie - 2014-04-12 04:32:05]:
To nastepnym razem jak bedziesz miał 8 h w grafiku to Ty nie wywiąż się i nie zostań na 10 ;)
zdjecie uzytkownika
k - 2014-04-15 17:29:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
U Grześka na zmianie widać poprawę. Oby tak dalej!
zdjecie uzytkownika
ona - 2014-04-17 07:05:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak to jest z przepustkami na samochody. Albo ludzie je kserują (cwaniactwo i oszustwo) albo przyznawane są one wybiórczo !!!! Przepustki posiadają zwykli pracownicy, a może nie zwykli ?
zdjecie uzytkownika
DEHAEL - 2014-04-17 08:29:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
OCZYWISCIE ZE LIZODUPY MAJA PRZEPUSTKI
MANIURY KACZORA MAJA BO IM DAŁ
LIDERZYNY MAJA
STRZELASZ Z UCHA = MASZ POJAZD POD CHALE
zdjecie uzytkownika
Zuzka - 2014-04-17 23:19:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)Ochrona powinna znowu zrobić kontrolę przepustek !!!
zdjecie uzytkownika
fajna Dupa - 2014-04-19 13:42:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [k - 2014-04-15 17:29:05]:
I po co te biadolenie, nikt cie nie zmusza do pracy w tej firmie. Nie musisz robic w kompletacji jak nie chcesz, mozesz przejsc na cos innego.
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
szczery - 2014-04-21 11:14:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
uwazajcie na gajowego bo to stara konfitura , nic nie robi tylko czai sie na doki, bo jest za gruby i leniwy zeby robic uzupelnienia. stary chłop a rozum dzieciaka i do tego mega plotkarz
zdjecie uzytkownika
Gajowy - 2014-04-21 17:06:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No no !!!
Koniecznie :)
Skoro masz nick SZCZERY to może się przedstaw a nie piszesz jako anonimowy gościu hahah !!! Najłatwiej na kogoś pisać i się nie podpisać !!!!
A swoją drogą co do czajenia się na doki to uczę się od najlepszych !!!
zdjecie uzytkownika
Gajowy - 2014-04-21 17:11:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co do KONFITUR to też znam paru i to z własnej zmiany :)
Tych co chodzą i skarżą, że same doki wożę !!!
A najlepsze jest to że Ci co tak twierdzą też słyną z WOŻENIA DOKÓW :) :) Tyle tylko, że nie jestem aż tak USUNIĘTY, żeby podawać ich dane na forum publikum :)
zdjecie uzytkownika
Super szczery - 2014-04-21 17:22:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szczery - 2014-04-21 11:14:24]:
Rozśmieszasz mnie Bieniu :) Czepiasz się do niego a sam zapierdzielasz tylko tam gdzie są doku. Jak ich nie ma na suchym to lecisz na warzywa albo na nabiał !!!
I do tego masz czelność iść do biura i donosić na innych, że ten lub tamten doki wozi. To ciebie jeszcze nie widziałem, żebyś uzupełnienia robił.
Jesteś po prostu żałosny i przypierdzielasz się do wszystkich, nawet już wózkowi z innej zmiany mówią, że podpierdziela ich nie jaki Bień...ki :)
Ogarnij się chłopie, bo wkurzasz już wszystkich i nawet Maciek który załatwił Ci robotę mówi że jak by wiedział, że będziesz taką kaszanę robił to by Ci tej roboty nie załatwił.
zdjecie uzytkownika
Faza - 2014-04-21 17:41:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Super szczery - 2014-04-21 17:22:20]:
Właśnie przeczytałem na FB (Gajowy skopiował) - te sensacje i ja dodam swoją. Maćkowi co załatwił robotę Bieniowi też nic nie brakuje. Jak tylko może to sam wpierdziela się bez grafiku na doki - BO ON JEST Z ALKOHOLI i wszystko mu wolno. To że nie ma chętnych do wożenia chemii do bezpiecznej nie oznacza, że to ty masz to wozić, a jak już wozisz to woź chemię a nie spożywkę bo bliżej. A Bieniu niech przestanie też przeginać, bo obu wam nic nie brakuje, a przyczepiacie się do innych. I wjeżdżanie na skserowaną przepustkę o numerze 110 też wam się niedługo skończy. Ciekawe czy prawowity właściciel przepustki wie że ją skserowaliście, bo i jego mogą czekać kłopoty.
zdjecie uzytkownika
Michu - 2014-04-21 21:22:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Super szczery - 2014-04-21 17:22:20]:
Poznaje tu zachowania (usunięte przez administratora)- to on lubi włożyć kij w mrowisko i skłócić ludzi. Tak też jest tym razem. Jestem przekonany, że to jego post rozpoczął tą polemikę. I to fakt, że narzeka na (usunięte przez administratora)jak tylko może do innych osób, że on taki a taki, czego nie można powiedzieć o tym drugim, bo nie wypowiada sie wcale na temat (usunięte przez administratora).
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2014-04-21 22:28:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Efekt tego jest taki, że jeden (usunięte przez administratora)poruszy temat tylko po to by pośmiać się z reakcji innych. Myśli, że jest tak inteligentny i anonimowy, że nikt nie domysla się kim jest. Większość ludzi nawet nie wchodzi w polemikę z takimi gośćmi bo ma tu zastosowanie zasada:
Nie dyskutuj z idiotą, bo najpierw zrówna Cię do swojego poziomu, a później wygra po przez doświadczenie.
Takie posty, jak ten pierwszy pokazują poziom na jakim jest piszący. Pisze że tan a tamten zachowuje się jak dzieciak, a co zrobił on, czy nie zachował się jak dzieciak ? Jest odważny bo anonimowy ? A sam cieszy się że udało mu się wywołać zamęt i zaistnieć. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Juka - 2014-04-22 08:45:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Internetowych cwaniaków masz Ci pod dostatkiem. Nie warto się angażować w takie wojenki... Ale forum stokrotki obrał sobie nie przez przypadek..
zdjecie uzytkownika
nb - 2014-04-22 13:14:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Piszcie sobie co chcecie internetowi napinacze szkoda że żaden z was nie potrafi się odezwać i powiedzieć coś prosto w oczy. Co do gajowego to sam chodzi i opier..la [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] każdemu z jednym stoi i gada na drugiego po czym jedzie do tego drugie i gada na tego z którym przed chwilą rozmawiał do biura też chodzisz i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a gadasz na innych fałszywa parówko. Weź się w końcu za robotę a nie stoisz tylko między regałami i pier...isz głupoty z koleżanka a później żeby nadgonic akord zapierd...sz na dokach albo robisz jakieś wały w regałach. A tak na marginesie to zbiera ci się .. Więc uważaj bo ciebie też dużo ludzi nie lubi. Jak masz jakiś problem to zapraszam!
zdjecie uzytkownika
Maciek z Alkoholi - 2014-04-22 13:39:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gajowy Tobie z mordy ładnie jebie ogólnie , a wpierdol dostaniesz na dniach. a motor Ci spale.
zdjecie uzytkownika
Maciek z Alkoholi - 2014-04-22 13:41:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gajowemu jebie z mordy, motor ci spale, i jeszcze wpierdol dostaniesz
zdjecie uzytkownika
Gajowy - 2014-04-22 16:57:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masakra jakaś - publiczne groźby ?
Nie dość, że mnie pierwszego zaatakowano, to jeszcze ja jestem wszystkiemu winien.
A problemu jako takiego nie mam bo to nie ja tą polemikę zacząłem.
zdjecie uzytkownika
mmm - 2014-04-22 17:22:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może czas wziąć się do pracy a nie pisać tu. Za chwilę u nas na zmianie będzie jeszcze gorzej niż u Grześka. Sami się pozagryzacie.
zdjecie uzytkownika
M - 2014-04-22 18:51:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Żeby to jeszcze pisali sami zainteresowani. Ale tak naprawdę to ktoś celowo wypisuje głupoty, tylko po to żeby skłócić ludzi na zmianie. Tylko kto i w jakim celu ?
Rzeczą drugą jest to że to forum jest po to, żeby opisywać sprawy związane z firmą, a nie prowadzić głupie polemiki. Mam nadzieję, że Admin zrobi z tym porządek, bo staje sie to żałosne. Napiszcie lepiej jak widzicie okres po majówkach. Podobno maja być zwolnienia ?
zdjecie uzytkownika
ta - 2014-04-23 09:55:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta mają zwalniać tych co są na l4, badz akord mają bardzo niski.
i wczoraj znów dwa wypadki..
zmęczenie ?
teraz te wózki to tylko na slimaku bedą pewnie jezdzic..
zdjecie uzytkownika
sssss - 2014-04-23 15:30:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Retrakarze to ,żeby tylko z doku coś capnąć to niedługo rozjadą wszystkich, nie patrzą na nic ,aby kto pierwszy i "ile masz punktów"? Masakra!!! Wszystkie wypadki przez to.że każdy goni za punktami!!!! Byle szybciej!!!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
43 osoby obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Stokrotka
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x