Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Stokrotka

Opinie o Stokrotka

Pracowałeś w firmie Stokrotka i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
nabial - 2015-06-17 21:18:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ty głupia [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak zap.na nabiale to masz.Idź sobie na suchy i tam spróbuj zarobić.
zdjecie uzytkownika
nabiał - 2015-06-18 14:59:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [nabial - 2015-06-17 21:18:27]:
Z suchego też miały dołożone. Dobrze powiedziane" zapier....m "na nabiale, bo żeby tyle zarobić trzeba sie na zapier....ć. U nas same punkty nie lecą.
A i jeszcze coś, jak przyjmowali na chłodnie to nikt nie chciał iść, a teraz wszyscy by chcieli.
zdjecie uzytkownika
biuk - 2015-06-27 15:33:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@nabiał no niestety tak już jest w Polsce, że na rynku pracy nie jest ciekawie i ludzie idą tam po prostu gdzie jest praca. W tym momencie z tego co mi wiadomo Stokrotka oferuje miejsca pracy w wielu miastach naszego kraju jako : Kierownik do spraw ekspansji w dziale Nieruchomości; Magazynier magazynu regionalnego; Specjalista do spraw projektów inwestycyjnych; kierownik sklepu oraz jego zastępca, a także jako Młodszy analityk finansowy
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-06-30 08:02:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak to jest że nasze panie z ochrony robią co chcą wychodzą z magazynu bez kontroli nikt na to nie zwraca uwagi jakiś absurd jak pracowałam w Błoniu wszyscy nawet ochrona była kontrolowana co wynoszą a panie nasze wychodzą z pracy z pełnymi torbami jak by nigdy a potem są takie trzy które można spotkać na targu w Sochaczewie jak handlują ukradkiem udając że kupiły a z magazynu wychodzą z wypchanymi torbami i kieszeniami. Z resztą jak mnie jeszcze raz skontrolują to się inaczej skończy . Gdzie kierownictwo i jaka tu jest kontrola z resztą inni z suchego wynoszą co chcą pojedzą sobie i jakoś tego nie widzą panie z kontroli też jedzą na magazynie niech ktoś posprawdza im kieszenie a nie nam wózki i czy nie jesteśmy pijani . Ludzie macie klapki na oczach panowie kierownicy.A to tak jawne że aż śmiech
zdjecie uzytkownika
cienkibolek13 - 2015-07-01 14:44:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxx - 2015-06-30 08:02:22]:
Bolek.Napisz gdzie te laski stoją i sprzedają towar ze stokrotki .Ja tez chce kupic taniej niż w biedronce.Cienkibolek
zdjecie uzytkownika
witek - 2015-07-28 14:47:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@cienkibolek13 Stokrotka nie ma wcale takich wysokich cen, a w porównaniu do Biedronki to wszedzie jest drożej, wiec nie rozumiem o czym w ogóle mówimy.. Teraz jest praca u nich jako magazynier i to szukaja w całej Polsce, bo i w łódzkim widziałem oferte, tylko nie maja specjalnych wymagań tak naprawde.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-07-28 20:57:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [yyy - 2015-05-15 15:22:40]:
Wiele kobiet po studiach pracuje na magazynie, ponieważ bez znajomości lub puszczania sie ciężko o inna pracę. A to, że kobieta O siebie dba to chyba dobrze,a nie jak niektore, przetłuszczone włosy i tylko wejdą do pracy a już śmierdzą!
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2015-07-28 21:01:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ta firma to moja porażka zawodowa,takiego cyrku jak żyje nie widziałam, więc jeśli zastanawiacie się nad złożeniem cv to szczerze odradzam!!!
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-08-06 08:04:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
zgadzam sie z "ktoś" niedawno sie zwolnilem, i powiem szczerze ze moglbym ksiazke napisac co sie tam dzieje,to moj 5 magazyn ale takiegiego cyrku jeszcze nie widzialem, zaczynajac od kierownikow,pracownikow,wyplaty itd
zdjecie uzytkownika
chlodnia - 2015-08-06 08:19:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hehe stokrotka to firma rodzinna, na zmianie Elfa jeden z kierownikow/liderow ma swoja corke i kilku synow , im krzywdy nigdy nie pozwoli zrobic
zdjecie uzytkownika
xzxzxz - 2015-08-20 07:46:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [opi - 2015-05-19 19:37:20]:
kto?
zdjecie uzytkownika
Janusz - 2015-08-20 17:11:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [chlodnia - 2015-08-06 08:19:48]:
Dlaczego nazywacie go Elfem?
zdjecie uzytkownika
ABC - 2015-08-24 16:25:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja byłam dzisiaj ostatni raz na zakupach w Toruniu w stokrotce bowiem jestem zapracowana a stanie za każdym razem w kilometrowej kolejce na monopolowym stoisku nie odpowiada mi.Nie wspomnę o paniach na mięsnym które zawsze mają tak wolne ruchy jak by strajkowały a nie pracowały myślę że robią to specjalnie tylko niech mi ktoś wytłumaczy dlaczego? przytrzymują klienta żeby innej pracy nie wykonywać?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-08-25 10:15:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego nikt z nowych osób nie chce przyjść na zmianę Rafała??? Jest ,aż tak źle??
zdjecie uzytkownika
trikuna - 2015-08-27 17:51:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ABC masz trochę racji, że niektóre panie poruszają się ze ślimaczym tempem, ale to zależy. W moim punkcie jest naprawdę miła obsługa, choć zauważyłam, że często swoje nastawienie jest lustrem nastawienia klientów, a wiadomo, że tak nie powinno być bo klient nasz pan podobno haha. Jest wiele ofert pracy i wydaje mi się, że warto aplikować, żeby poprawić ich odbiór wśród klientów. :)
zdjecie uzytkownika
jarek sochaczew - 2015-08-28 21:40:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
dobrze ze nie pracuje na zmianie potyry bo pewnie bym mnie juz zwolnił, zwalnian nawet jak norme ludzie wykonujom jak leci co mu nie pasuje oj aby nie przegjoł pały coś słyłaszem bo nie dobrze
zdjecie uzytkownika
**** - 2015-09-01 18:54:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Potyra zwalnia???? To przyjdź do Bieli! Spójrz na wydajność na zmianie Bieli- was też tak cisną??? Grafik tak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] weekendy wolne mamy tylko po nockach. urlop trzeba wyżebrać, robi się tak samo ja za Grześka.
zdjecie uzytkownika
jarek - 2015-09-01 23:38:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak po imprezie
zdjecie uzytkownika
stokrotka - 2015-09-02 14:54:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Impreza była super,pełna kultura. Naprawdę jak na pierwszy raz to organizacja ok.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-09-03 10:45:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
szczery - 2015-09-03 10:46:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To jednak prawda że Karpiuk boi sie Bienka. Siedzial miesiąc na zwolnieniu i nie zdjeli go w piking. To zaczyna być żałosne, dlaczego najwiekszego nygusa na magazynie przeniesli na warzywa?!?!? Chyba sam pojde na zwolnienie bo za oknami jeszcze ładna pogoda ;) bo co mi zobią jak wróce? Nic , zero konsekwencji
zdjecie uzytkownika
miazga - 2015-09-03 11:20:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
TA FIRMA MA CHYBA NAJGORSZĄ W OKOLICY WAWY OPINIE POD WZGLĘDEM TRAKTOWANIA PRACOWNIKÓW, POWINIEN PIP TYM SIĘ ZAJĄC.
zdjecie uzytkownika
stokrota - 2015-09-03 14:37:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dlaczego nie podpisujemy już ewidencji czasu pracy???
zdjecie uzytkownika
bubba smith - 2015-09-03 19:54:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wezcie się za zmianę Bieli.Grafik pracowniczy to wykańczania fizyczna.Producent przyszłych inwalidów z urazami którym przysługiwać będzie co najwyżej renta.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Spotkanie rekrutacyjne-śmiech na sali-nawet nikt nie spytał o uprawnienia na wózki. Biorą bez uprawnień,bez doświadczenia-wszystkich jak leci
Pytania: Kiedy mogę zacząć??
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-09-03 21:46:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2015-09-03 21:48:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tez kiedyś tu pracowałem dobrze ze krótko to porażka,teraz pracuje w błoniu tez w magazynie i ma mi się dobrze, chorobom głównie waszom jest to ze nie potfaficie prowadzic dialogu z kierownictwem a czy się da to ? a kierownictwo inna spiewka zkąd się wzieli to klika po znajomości pilują się nawzajem aby utrzymac stołki wiadomo kasa i tego nie da się przeszkoczyc
zdjecie uzytkownika
jaja - 2015-09-03 21:58:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do " stokrota" po to zeby mogli robic co chca z nadgodzinami,od czerwca mialem 10 na plusie, apod koniec sierpnia poszlem spytac sie ile mam to mi powiedzial ze ma na plusie1.5.jak mu powiedzialem ze powinnienem miec 10 to mi powiedzial kiedy wczesniej wyszle,stwierdzil ze wyszlem raz o 2.00 na nocce sam a ludzie ktorzy zemna dojerzdzali byli do 6.00. i taka z nimi jest gadka smiech na sali
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Stokrotka

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Stokrotka?
Zadaj pytanie
alert