Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Stokrotka

Pracowałeś w firmie Stokrotka i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
abc - 2015-04-16 20:02:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie czy ktoś będzie pracował 2 maja?
zdjecie uzytkownika
1zmiana - 2015-04-16 20:53:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [abc - 2015-04-16 20:02:02]:
ZMIANA LUKASZA PRACUJE. CZEMU PYTASZ
zdjecie uzytkownika
abc - 2015-04-16 21:21:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chce znajomych zaprosić na urodziny i nie wiem na który dzień zaplanować, bo kolega tam pracuje,a można wiedzieć jak robią tego 2 maja? i ewentualnie 3 czy nockę mają?
zdjecie uzytkownika
pik - 2015-04-16 22:22:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [abc - 2015-04-16 21:21:28]:
niestety pracują wszystkie zmiany, nie ma przejścia tzn pracujemy dwa tygodnie na jednej zmianie na przełomie miesięcy
zdjecie uzytkownika
STO960 - 2015-04-16 22:24:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [abc - 2015-04-16 20:02:02]:
to musiałes rozmawiac z jedyna kierowniczka, niesety miales pecha....ona nie nic nie ogarnia
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2015-04-18 00:06:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie będziecie chodzić na przerwę siedzieć na niej 50 minut a oni będą was chwalić. Żal czytać sami kretyni
zdjecie uzytkownika
dipol - 2015-04-18 13:49:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Login hasło wydanie skanuj wózek dyspozycja numer magazynu nr.zlecenia
kiszka ólepą.
zdjecie uzytkownika
nicko - 2015-04-18 20:59:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mamy nowy oświecim kiedy kazą to musisz
zdjecie uzytkownika
FASI - 2015-04-18 21:04:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIE MA GRAFIKU NA MAJ ,JA NIE MAM WIEC NIE WIADOMO BEDĄ WTEDY NOCNA ZMIANA WIEC CHYBA WOLNE
zdjecie uzytkownika
sas - 2015-04-19 14:27:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słyszałem ze 2 i 3 maj mają nocki na jednej zmianie, porażające
zdjecie uzytkownika
Konstytucja PIP - 2015-04-19 19:03:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie 3 maja jest Świętem Narodowym,nie ma mowy o dniu pracy.Chyba firma o tym wiem że to dzien wolny od pracy.
zdjecie uzytkownika
2015 - 2015-04-19 22:58:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sas - 2015-04-19 14:27:31]:
2giego przychodzi nocka na 7 godzin
3ciego nie
zdjecie uzytkownika
lolo - 2015-04-20 11:16:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
juz chyba lepiej znaleść sobie spokojniejszą prace i zarobic ze 200stówy mniej.
zdjecie uzytkownika
cccccccccccccccccccc - 2015-04-20 12:09:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po co wypisujecie bzdury jak nie macie zielonego pojęcia!!!
1 i 3 maj to Święto!!! A 2 maj sobota jak każda,więc pracuje tylko 1-wsza zmiana ciemniaki durne!!!!
Do lolo
A gdzie taka praca ,że zarobie 2tys i będzie spokojniej?? Chętnie skorzystam!!!
zdjecie uzytkownika
qwertyu - 2015-04-20 14:38:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca jest wszędzie tylko trzeba dobrze szukać,mieć ambicje,zaangażowanie a stokrotka???-cóż tam nie ma przyszłości i jakościowej organizacji pracy.szacunek dla pracowników?-brak.a dobra firma właśnie o to dba,wtedy by na tym forum znikły pretensje i zła opinia.(przynajmniej o połowę).
zdjecie uzytkownika
cccccccccccccc - 2015-04-20 15:06:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie twierdzę ,że nie ma pracy. wiem ,że jest ale za ile 1500zł???? Gdzie jest praca gdzie zapłacą więcej niż 2tys???????? Pytam się gdzie?!!!!!
Przeglądam oferty codziennie i owszem proponują 2tys ale brutto. w Stokrotce jest hu..wo, ale każdy siedzi bo każdemu zależy na kasie. 300zł w te czy wewte to różnica.
zdjecie uzytkownika
uuuuuuu - 2015-04-20 19:00:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja słyszałem że zmiana Łukasza ma 2 nocki.
zdjecie uzytkownika
szczęśliwy polak - 2015-04-21 13:30:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Zwolnijcie się stękacze a nie tylko jęczycie ten to, tamten tamto, a ja biedactwo tyrać muszę - nic tylko narzekanie, sapanie i zgrzytanie zębów. Jak się żyje według zasady zastaw się a pokaż się i się nabrało kredytów, chwilówek i pożyczek wszelkiej maści bo Józek z naprzeciwka MA a ja to co ? gorszy ? To teraz zakasać rękawy i robić a nie zrzędzić. Posłuchać was czasami to się niedobrze robi - jeden przez drugiego jaką to furę sobie kupuje, gdzie na wakacje nie pojedzie a potem rata do raty i płacz bo ch...wo płacą i długo trzeba robić. Przestańcie żyć ponad stan to na wszystko starczy może nie najlepszej jakości ale da się z tym żyć ale nie polak - cebulak musi mieć wszystko najlepsze i markowe bo "ja gorszy łod mietka nie bede " Do pośredniaka jak wam warunki i płaca nie odpowiada frustraci.
zdjecie uzytkownika
Jury - 2015-04-21 17:50:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [szczęśliwy polak - 2015-04-21 13:30:10]:
Gratuluje jesteś chyba pierwszym pracownikiem któremu wszystko sie podoba i nic nie przeszkadza albo jestes któryms z kierowników lub liderów albo cos z tobą nie tak pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
jkyh - 2015-04-21 21:47:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ojej po tych wypowiedziach to raczej rezygnuje z pracy tu u was bo mam rozmowe w sprawie pracy wole chyba na ołtarzew lub piorunów a 3 lata jezdze za wysokim składzie
zdjecie uzytkownika
FASI - 2015-04-21 22:10:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z soboty na niedziele na noc 2 na 3 maja przeciez nocka nie pracuje z soboty na niedziele sprawdze to w kodeksie pracy dziwne hmm
zdjecie uzytkownika
Jury - 2015-04-22 19:31:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeszcze jakis czas temu nawet starałem sie polecać Stokrotke teraz coraz czesciej zaczynam odradzac wszystko przez ciągłe ulepszenia i ,,ułatwienia'' pracy które to w końcu zaczynają miec odwrotny skutek i coraz trudniej jest tu wytrzymac no ale ze z pracą jest ciezko wiec trzeba zacisnąc zeby i znosic coraz to nowe pomysly kierowników
zdjecie uzytkownika
tesko - 2015-04-22 22:45:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jury - 2015-04-22 19:31:53]:
w zasadzie to nie wiem o się żalicie? że pracujecie w sobote 2go. Cieszcie się bo my w tescoaczu obok pracujemy i 1go i 2go i 3go :)
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Spotkanie rekrutacyjne-śmiech na sali-nawet nikt nie spytał o uprawnienia na wózki. Biorą bez uprawnień,bez doświadczenia-wszystkich jak leci
Pytania: Kiedy mogę zacząć??
zdjecie uzytkownika
STO960 - 2015-04-22 22:49:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie tak! chciałby większość szlachty pracować pon-pt 8:16....to jest magazyn ludziska. i tak tu jest dobrze w innych mag pracują w święta popytajcie się znajomych
zdjecie uzytkownika
hji - 2015-04-23 07:23:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak się mają opinie n/t kierowników?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Stokrotka
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Stokrotka?
Zadaj pytanie