TESCO
1 6920 6 1

Opinie o TESCO

Patryk

Królowa oeszla z usmievhem na twarzy, my tez tak chcemy. Duza odprawa i nowe życie. Nie da sie zaakceptowac procedur i kosmicznych norm oraz wyzysku ,które wprowadzil obecny menadżer i bechapowiec czesio.

Wasz Pan

A w czym wy jesteście tacy doświadczeni? Chętnie posłuchamy i się pośmiejemy.

Lewy
@Wasz Pan 17.02.2019 11:46

Kto usuwa moje posty. Bo co , bo jestem kierownikiem doświadczony a nie byle jakim pracownikiem?!?!

Smieszny

Nie dziwię że Tesco zamyka część sklepów w Polsce. Moim zdaniem powodem jest kiepskie zarządzanie towarami których często brakuje na półkach. I to podstawowych produktów! Jako przykład podam regał z przyprawami. Mnóstwo pudełek z przyprawą do piernika, a nie ma tych najbardziej potrzebnych. Na każdej półce brakuje jakiegoś produktu, chociażby nawet keczupy, są wszystkie oprócz jednego rodzaju. Sklep nie widzi jakie produkty schodzą najszybciej? Na półce z winami też ciągły deficyt. Widziałem mniejsze sklepy ale oferty maja dużo większe.

?

(usunięte przez administratora) sztuki mięsa się liczą

Patryk
@0 15.02.2019 18:59

Kogo obchodzi ywoje mięso? Nie wypisuj glupot idz lepiej do lasu.

X

Frajezy nauczcie się pisać :D a nie fajeczka, dupecza może i wam starcz hehe

.

Zarabiam krocie chodź mam 25 lat i najważniejsze cały czas kupuje jeden salceson :)))

Zastraszania

Mam pytanie .czy w każdym Tesco są tacy panowie ochroniarze jak w tesco Teresin.po podstawówce chcą się wykazać zastraszajac i śledząc innych pracowników.?macie jakiś sposób na takie działania.?

Dokurobei
@Zastraszania 05.02.2019 19:25

Nie wiem, ale na pewno są w DC Teresin kierownicy po zawodówkach bez znajomości angielskiego choćby w stopniu komunikatywnym. W angielskiej firmie na kierowniczym stanowisku... dajecie wiarę?

Prezes
@Dokurobei 08.02.2019 16:09

To dobrze że mają jeszcze takich pachołków .

Śmieci

Bo się zesrasz

Nieznajomy

Ile możemy zarobić w tej firmie ? Osoby na ciuchach może inaczej zarabiają, ale my co osobą z wsi pomogliśmy się zatrudnić w firmie co siedzą prze biorkiem, coś tam policzą, coś tam się przejdą na główny magazyn, aby zobaczy co może brakuje na produjcji. LUDZIE JESTEŚCIE DIROŚLI, ROZUMIE (usunięte przez administratora) FIRMĘ :)) hehe

Grzesiek

W ostatnich dniach w tesco teresinie odbywała sie ankieta na temat firmy. Prowadzil ją menadżer gdzie niesamowicie chwalił co to dobrego w firmie zaszly same dobre zmiany. Podwyzki itd. Zapomniał powiedzieć ile złego uczynił. Zwolnił tyle dobrych kierowników a reszta przejęła ich obowiązki po ktorych cześć nie wytrzymala i osami się zwolnili. Wyrównał pensję w biurokracji a magazynierom nie. Podniósł dwa razy normy. 770 oczek w pikingu nierealne. Karze ukladac towar na palecie na 220cm. Chyba zwariował. Obarczyl magazynierow częścią obowiązków biurokracji. Wprowadzil premie po czym ludzie nie nawidza sie na wzajem. Mam nadzieje ze go zwolnia albo zamkną ten magazyn a nam dadzą odprawy. W firmie jest coraz gorzej a oni sie przechwalaja jak to jest dobrze. Ten bchpowiec tez jest. Jakis nie normalny. Omijajcie tesco z daleka.

Punkt

Pierwsze to se zeskanujcie nowe produkty z starymi, bo słuchy chodzą że niektórzy są na debacie :)

.

Wiecie jak było za młodu... nie którzy wstąpili w niebieskie szeregi, szacun dla ciebie, osobiście ich nie szanuje. Jak bym w berety wstąpił spoko, tez mi nie dadzą. I co zrobić z swoim parszywym życiem. Już wiem, na studia iść firma Cie w tym monecie tekę da

autobogus

Niestety okazało się że wraz z żoną kupiliśmy towar który widniał tylko na paragonie bo nie było go w naszym koszyku chodzi o prawie 50zł za jakiś ser

Dokurobei
@autobogus 27.01.2019 16:37

To straszne. Zgłoś się do Jaworowicz albo od razu na policję.

Yt

Zwolnic bhapowca ktory wprowadzil smieszne procedury a kierownicy mu wturuja

Yt

Re

Taki jeden

Pani z onfolini odbierze jak będzie trzeba ?

Dobry

Agencioki ze Szxzawina jakie dniowki hmmm.(usunięte przez administratora) agencje!!!!!!!!

mala
@Dobry 10.01.2019 19:39

teraz nie ma agencji szczawin gabin jest agencja fast service baranie

Zniesmaczona

Do stop zapraszam do towarowania na dziale warzywnym.uwierz że po jednym dniu nie powiesz ,że pracownik biega i wali głupa.kobiety ,które tam pracują muszą wrzucić na półkę skrzynki ,które ważą więcej niż one same.i tak codziennie wiem bo robiąc zakupy niejednokrotnie byłam obserwatorem aż mi głupio że tam nie pracuje facet.a co do dostępności towaru to trzeba mieć żal do dyrekcji i systemu a nie do pracowników. Trochę empatii dla osób dzięki którym w sobotnie lub niedzielne poranki możesz kupić warzywo lub wodę ,która wcześniej pikowałeś.pozdrawiam ciężko pracujące osoby we wszystkich sklepach.trzymajcie się ciepło.

Zniesmaczona
@Zniesmaczona 08.01.2019 21:08

A kogo to obchodzi jak nie masz pary w rękach to po proś kierownika sklepu i tak biega po sklepie od marca ponad 20 sklepów do zamknięcia.Tu się pracuje .

Pracownik

Tesco w Lublinie jest najgorszą firmą jaką dotychczas pracowałem. Pracowałem tam na umowę zlecenie i umowę o pracę. Osoba pełniąca funkcję kierownika hali nie powinna pracować w tym zawodzie albo chociaż nie na takim stanowisku. Pracownicy działu również nie powinni jeśli nie mają cierpliwość do ludzi. Na tzn serwisie na jednym dziale byłem ja oraz trzy osoby i jeden pracownik. Nastój na dziale był w zależności od nastroju tego pracownika, często dostawaliśmy naganne za nic, po prostu ten pracownik akurat miał gorszy humor. Po pół roku poczułem jakbym wychodził z więzienia o dużym rygorze. Wiadomość o zamykających w Polsce Tesco to była chyba najlepsza wiadomości w tym roku jaką usłyszałem od kolegów z pracy. Nie polecam.

Stop
@Pracownik 29.12.2018 23:55

Magazyn Tesco w Teresinie znowu się ogłosił w necie że przyjmują bo tam nikt nie chce pracować , tylko została im Ukraina ciekawie jak długo bo Niemcy otworzyli dla nich rynek pracy .Sklep Tesco w Sochaczewie to porażka towar stoi na palecie a ta osoba która wykłada towar biega po sklepie i wali głupa a klienta mają w (usunięte przez administratora) .Po prostu odbywa się samo obsługa sklepowa klient sam sobie bierze ze skrzynek dopóki nie stanie się wypadek .W tym sklepie niema jabłek tylko są spady z drzew w Sochaczewie a pikujemy takie pięknie jabłka duże ładnie a w tym Sochaczewskim to są jakby przebranie itd.Nawet nie mają wody nie gazowanej mineralnej ,po prostu pustki.

Matt29Gd

w Gdańsku Tesco Cienista Pracowników kroją zwłaszcza w okresie Grudniowym podam przykład pracownik Tesco zatrudniony na umowę o pracę w Grudniu nie dostaje benefitów takich jak Paczki czy Talony razem koszt ok 1000 zł zaoszczędzone !!! Pracownik zatrudniony na umowę zlecenie który nie ma benefitów dostaje ponad złotówkę więcej na godzinę czyli sumą jest bardziej zarobiony od pracownika Tesco bo zarabia + 180 zł więcej w miesiącu,można tłumaczyć że pracownik Tesco dostanie na następne święta czyli Wielkanocne,nie mniej jest to zmyła bo pracownik na umowę o zlecenie zarobi przez kolejne 3-4 miesiące znowu po 180 zł co razem daje mu tu kwotę 4 x 180 zł = 720 zł !!!!. Wychodzi na to że Pan pracownik na umowę o pracę jest robiony w balona do Kwietnia bo wtedy dostaje następne benefity.Wniosek Tesco Grudzień pracownik umowa o pracę - 180 zł. Jestem ciekaw ile tak pracowników w Polsce jest (usunięte przez administratora)

Zniesmaczona .

Nie zgadzam się że w skierkach jest więcej towaru.a to że magazyn jest blisko to nie znaczy że półki muszą być na Maxa zatowarowane.zamawia system i sklep ze swojej perspektywy nie może nic.zreszta trzeba zmienić tych na górze to wtedy wszyscy będą zadowoleni.byle do otwarcia Lidla...a to już niedługo.

Prezes
@Zniesmaczona . 11.12.2018 21:35

Styczniu zwolnienia grupowe hura hura .

Magda
@Prezes 12.12.2018 17:17

Dla kogo ?Dla wszystkich?

???
@Prezes 12.12.2018 17:17

???

jaku
@Zniesmaczona . 11.12.2018 21:35

Właśnie niech zwolnią tych na górze i biurokracje na magazynie .

pawiebnaj

Zgadza się wycofano część produktów. Bylem zaskoczony nie mogąc znaleźć ulubionych lakoci, które kupowałem za każdym razem robiąc tam zakupy. W magazynie w teresinie większość marzy o dostaniu wypowiedzenia i odprawy. Odchodząc z tej firmy człowiek poczuł by się jak by wyszedł na wolność z więzienia. Jedyne czego by było szkoda to kolegów i koleżanek z którymi przepracował się tyle lat. Niestety wprowadzane wiecznie zmiany doprowadzają firmę na dno.

Święta

Hipermarket Tesco Sochaczew słabo zaopatrzony a kierownictwo za bramę magazyn tak blisko zaledwie 13 km a tam po prostu nic niema .Byłem w Skierniewicach tam jest to co chcecie to po prostu jest od mięsa i owoców do piwa i zabawek tam kierownictwo dba o klienta a w Sochaczewie biega ten Kierownik po sklepie i tam po prostu nie ma co zaglądać ,Nie wiem na co czekają że jeszcze go nie zwolnili .

werka

Siekier jak ci smakowała zupa? Chyba była za kwaśna bo cię wykrzywiło jak zjadł pokrywę. Nie jedz tyle tego kwasu bo źle ci to wpływa na szare komórki. Nie rozwazaleś powrotu na fresza? Praca z tobą to porażka.

Dokurobei
@werka 27.11.2018 16:35

Porażka to ma twoja stara na imię. Siekier jest spoko.

Mmm
@Dokurobei 02.12.2018 16:49

Złoszczą tylko

Prezes
@werka 27.11.2018 16:35

Już nie długo będą duże wypowiedzenia dla kadry kierowników a pozostało jeszcze do zamknięcia 13 tyś metrów .W 2019 r będzie mało żółtych kamizelek .

leslaw

Wszyscy się wpisują, lecz o tym nie wiedzą, że ten pamiętnik i tak myszki zjedzą. Magazyn tesco w teresinie zbliża się ku upadkowi małymi kroczkami. Listopad a pracy tyle co kot na płakał. Na domiar złego wprowadzane są nowe i durne procedury typu stop na przejeździe magazynu przez ścianę nośną, na którym karzą się zatrzymywać pod groźbą punktów ujemnych. Stanowczo uważam ze jest to niebezpieczne jak ktoś zatrzymuje się komuś przed nosem. Taki durny pomysł miał zapewne ten cuda nowy behapowiec. Drugi beznadziejny pomysł to kazać ludziom układać takie wysokie palety, tez uważam ze jest to niebezpieczne i duży wysiłek żeby tak wysoko rzucać np.. soki, na co wyraził zgodę strachliwy behapowiec. Firma zarządzają ludzie którzy nie mają pojecia ile czasu wymaga praca fizyczna , dodając nowych obowiązków, to jest oczywiście sprawka menadżera. Ludzie zaczynają marzyć by nam dali wypowiedzenia i odprawy. Obecni kierownicy sekcyjni to tez porażka, szkoda słów. Co raz więcej ludzi odchodzi. Moje sugestie dla TESCO: Dać odprawy i zamknąć magazyn Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Nie da się nic naprawić jeśli ktoś nie ma pojęcia o praktyce

Dokurobei

W domu wszyscy zdrowi kolego? Głowa ci przestaje pracować?

lubiezakupywTesco
@leslaw 17.11.2018 16:42

Wie ktoś coś na temat sklepu w Stalowej Woli , tzw Duże Tesco nr 31073 , pracownicy wciąż chodzą uśmiechnięci i zadowolenie , ale czy to nie dobra mina do złej gry ?

;)
@lubiezakupywTesco 20.11.2018 16:16

Lubię złe gry ;| to coś zostawiam sobie samym, stalowa góro

Daniel
@lubiezakupywTesco 20.11.2018 16:16

Stalowski i VEC na forum maja przejeba....

RYSZARD

fajne wyprzedaże, czysto i przestrzennie duzy parking-lubie zakupy w TESCO

margerita

No i teraz to przesadzili każą nam budowac palety 2 2m a jak paleta z alkoholami spadnie komus na glowe to i tak z tego sobie zrobia zarty a 600 punktow zabiora bo alkohol sie potluk debile.

Agencja
@margerita 09.09.2018 16:25

Alkohol się potłukł! Matko boska -600 i sprawa załatwiona, a ty tyrasz za pół darmo danego dnia. Jaskół idziemy po ciebie!

Wasz Pan
@Agencja 10.09.2018 18:58

Doszliście już XD ? Robole z agentury są od wykonywania poleceń i ciężkiej roboty a nie od szczekania. Jak się nie podoba to za bramę, jest 10 ukraińców na wasze miejsce.

Agenciak
@Wasz Pan 20.09.2018 10:56

Ty (usunięte przez administratora) to możesz kible co najwyżej na centralnym lizać do czysta. Odwal się od ludzi bo będziesz zniszczony śmieciu z kontenera!

Wasz Pan
@Agenciak 29.09.2018 16:37

Spokojnie nie podniecaj się tak mocno. Nie czepiam się ludzi tylko agencji XD. Agencja to współczesna forma niewolnictwa, tylko jakoś wcale mi was nie żal - każdy jest kowalem własnego losu. Chcesz dorabiać swojego Pana pośrednika to proszę bardzo, twój wybór, twoje życie.

pracownik
@margerita 09.09.2018 16:25

to racja palety na sklep przychodzą nam coraz większe trzeba drabiny aby sciągnąć dwie pierwsze warstwy:(

anonymous
@pracownik 10.10.2018 07:30

Te palety to naprawde swietny pomysl... Pzdr dbizs

.
@Wasz Pan 20.09.2018 10:56

będzie ciężko po alkocholu, coś tam słyszałem jak ta zaczynał :P

fan tan t

Obecny menadżer podkręcił mocno śrubę. Nie ma pojęcia o pracy fizycznej. Zmianowi boją się mu doradzić bo nie chcą stracić swej posadki i ślepo wykonują jego dekret. Moje sugestie dla TESCO: Menadżer powinien na miesiąc iść w piking a potem na miesiąc na załadunki. Przekonał by się jak jego pomysły są chore i beznadziejne,. Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Zmniejszyć normy , obowiązki i wsłuchać się słowa ludzi to może praca stała by się lżejsza przynajmniej w pikingu.

Nick
@fan tan t 23.10.2018 12:35

Kto jest teraz menagerem?

O jej

Ludzie magazyn pusty, szm aty dzwonić!

Stop
@O jej 01.11.2018 13:58

Tesco wychodzi z Polski jak się nie po prawi sprzedaż to tyle.

Ktoś
@Stop 04.11.2018 17:27

I wy na TO pozwalacie hehe

Nick
@Ktoś 05.11.2018 17:33

Kto tam jest teraz napisze mi ktoś?

Nick
@Nick 12.11.2018 04:16

Menagerem?

Nick
@Nick 12.11.2018 04:16

Managerem?

lara crowt

Mi się nie podoba atmosfera w pracy bo musimy pracować z plociuchami i z narzekajacymi donosicielami. Przeszkadzają mi również wytatuowane kobiety. Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Menadżer powinien z miesiąc po pikowac a potem iść na załadunki.

Tomb rajder
@lara crowt 01.11.2018 10:37

Narzekać, narzekać w domu ewentualnie w bloku lub apartamencie zarobasy hehe Jedziecie z daleka to usta poprawić i cmokać, jak nie umiecie to oblizać . Szorstki papier mam w kiblu, któraś się z was ktusi heeheaheha ale mieć na papierze.... tatuaże, może... mam nadzieje że wam jaja wybiorą i będą mieć w poważaniu, co kolwiek to znaczy.

Tomb rajder
@Tomb rajder 01.11.2018 11:24

dodam jeszcze on to się z łysą szma tą powinien zkontaktować, nie trawie tego gościa...

Grzegorz

Tesco nie jest firmą jak każda inna. Wprowadzają śmieszne procedury żeby mieć za co karać. Jeżdżę wózkiem 13 lat a jakiś bez pojęcia mnie poucza żeby światełko się nie zapalił bo w jego przekonaniu nie dbam o sprzęt. Dokładają tylko nowych obowiązków, pracujemy za trzech a i tak zmianowy twierdzi że za mało. Tu nie trzeba czepiać się sekcyjnych bo mają z góry narzucone co i jak. Firma wykorzystuje pracowników i wcale nie dąży żeby praca była lżejsza. Statystami na pewno nie jesteśmy. Bliższe określenie to niewolnikami. Moje sugestie dla TESCO: Zmniejszyć obowiazki

kol
@Grzegorz 19.10.2018 12:24

Zamykają magazyn w Teresinie T-2 a

Wesoły
@kol 19.10.2018 14:56

Kolego masz rację,a dowodem jest wycofywanie towaru Tescowego,łaczenie towaru(jedna naczepa) T1+T2,zamkniecie chłodni. A pozatym sam jeden z kierowników zmiany mówi aby do początku przyszłego roku.

Stop
@Wesoły 19.10.2018 17:02

Nie długo wypowiedzenia mówił to członek zarządu Tesco.

Dokurobei
@Stop 21.10.2018 17:36

Jaki członek? Jakieś źródło tych informacji podasz? Wypowiedzenia i odprawy to byłaby bardzo korzystna dla nas sytuacja. Gorzej jak nas sprzedadzą komuś jak murzynów na targu niewolników.

Stop
@Dokurobei 21.10.2018 17:50

Będą zamykać 20 sklepów z dniem 20 listopad ,prawdopodobnie Sochaczew na pierwszym miejscu jest .

Maria
@Stop 24.10.2018 15:30

Bzdury.

Marian
@Maria 24.10.2018 18:49

Ploty niosą że 5 batów naraz do opędzlowania za premie

Dokurobei
@Marian 25.10.2018 11:22

Powiedz wprost, że to nie ploty tylko fakty z twojego życia w Tesco. Swoją drogą, pozostaje tajemnicą poliszynszyla jak ty pięć na raz ogarniasz.

Zostaw opinię o TESCO - Teresin

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TESCO