TESCO

Teresin

Ocena pracodawcy 1/6

na podstawie 6919 ocen.

TESCO
1 6919 6 1

Opinie o TESCO

leslaw

Wszyscy się wpisują, lecz o tym nie wiedzą, że ten pamiętnik i tak myszki zjedzą. Magazyn tesco w teresinie zbliża się ku upadkowi małymi kroczkami. Listopad a pracy tyle co kot na płakał. Na domiar złego wprowadzane są nowe i durne procedury typu stop na przejeździe magazynu przez ścianę nośną, na którym karzą się zatrzymywać pod groźbą punktów ujemnych. Stanowczo uważam ze jest to niebezpieczne jak ktoś zatrzymuje się komuś przed nosem. Taki durny pomysł miał zapewne ten cuda nowy behapowiec. Drugi beznadziejny pomysł to kazać ludziom układać takie wysokie palety, tez uważam ze jest to niebezpieczne i duży wysiłek żeby tak wysoko rzucać np.. soki, na co wyraził zgodę strachliwy behapowiec. Firma zarządzają ludzie którzy nie mają pojecia ile czasu wymaga praca fizyczna , dodając nowych obowiązków, to jest oczywiście sprawka menadżera. Ludzie zaczynają marzyć by nam dali wypowiedzenia i odprawy. Obecni kierownicy sekcyjni to tez porażka, szkoda słów. Co raz więcej ludzi odchodzi. Moje sugestie dla TESCO: Dać odprawy i zamknąć magazyn Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Nie da się nic naprawić jeśli ktoś nie ma pojęcia o praktyce

Chlipo
@leslaw 17.11.2018 16:42

Wylizał bym ci... jak by mi pozwoliła...

Dokurobei
@Chlipo 17.11.2018 21:39

W domu wszyscy zdrowi kolego? Głowa ci przestaje pracować?

lubiezakupywTesco
@leslaw 17.11.2018 16:42

Wie ktoś coś na temat sklepu w Stalowej Woli , tzw Duże Tesco nr 31073 , pracownicy wciąż chodzą uśmiechnięci i zadowolenie , ale czy to nie dobra mina do złej gry ?

RYSZARD

fajne wyprzedaże, czysto i przestrzennie duzy parking-lubie zakupy w TESCO

margerita

No i teraz to przesadzili każą nam budowac palety 2 2m a jak paleta z alkoholami spadnie komus na glowe to i tak z tego sobie zrobia zarty a 600 punktow zabiora bo alkohol sie potluk debile.

Agencja
@margerita 09.09.2018 16:25

Alkohol się potłukł! Matko boska -600 i sprawa załatwiona, a ty tyrasz za pół darmo danego dnia. Jaskół idziemy po ciebie!

Wasz Pan
@Agencja 10.09.2018 18:58

Doszliście już XD ? Robole z agentury są od wykonywania poleceń i ciężkiej roboty a nie od szczekania. Jak się nie podoba to za bramę, jest 10 ukraińców na wasze miejsce.

Agenciak
@Wasz Pan 20.09.2018 10:56

Ty (usunięte przez administratora) to możesz kible co najwyżej na centralnym lizać do czysta. Odwal się od ludzi bo będziesz zniszczony śmieciu z kontenera!

Wasz Pan
@Agenciak 29.09.2018 16:37

Spokojnie nie podniecaj się tak mocno. Nie czepiam się ludzi tylko agencji XD. Agencja to współczesna forma niewolnictwa, tylko jakoś wcale mi was nie żal - każdy jest kowalem własnego losu. Chcesz dorabiać swojego Pana pośrednika to proszę bardzo, twój wybór, twoje życie.

pracownik
@margerita 09.09.2018 16:25

to racja palety na sklep przychodzą nam coraz większe trzeba drabiny aby sciągnąć dwie pierwsze warstwy:(

anonymous
@pracownik 10.10.2018 07:30

Te palety to naprawde swietny pomysl... Pzdr dbizs

.
@Wasz Pan 20.09.2018 10:56

będzie ciężko po alkocholu, coś tam słyszałem jak ta zaczynał :P

fan tan t

Obecny menadżer podkręcił mocno śrubę. Nie ma pojęcia o pracy fizycznej. Zmianowi boją się mu doradzić bo nie chcą stracić swej posadki i ślepo wykonują jego dekret. Moje sugestie dla TESCO: Menadżer powinien na miesiąc iść w piking a potem na miesiąc na załadunki. Przekonał by się jak jego pomysły są chore i beznadziejne,. Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Zmniejszyć normy , obowiązki i wsłuchać się słowa ludzi to może praca stała by się lżejsza przynajmniej w pikingu.

Nick
@fan tan t 23.10.2018 12:35

Kto jest teraz menagerem?

O jej

Ludzie magazyn pusty, szm aty dzwonić!

Stop
@O jej 01.11.2018 13:58

Tesco wychodzi z Polski jak się nie po prawi sprzedaż to tyle.

Ktoś
@Stop 04.11.2018 17:27

I wy na TO pozwalacie hehe

Nick
@Ktoś 05.11.2018 17:33

Kto tam jest teraz napisze mi ktoś?

Nick
@Nick 12.11.2018 04:16

Menagerem?

Nick
@Nick 12.11.2018 04:16

Managerem?

lara crowt

Mi się nie podoba atmosfera w pracy bo musimy pracować z plociuchami i z narzekajacymi donosicielami. Przeszkadzają mi również wytatuowane kobiety. Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Menadżer powinien z miesiąc po pikowac a potem iść na załadunki.

Tomb rajder
@lara crowt 01.11.2018 10:37

Narzekać, narzekać w domu ewentualnie w bloku lub apartamencie zarobasy hehe Jedziecie z daleka to usta poprawić i cmokać, jak nie umiecie to oblizać . Szorstki papier mam w kiblu, któraś się z was ktusi heeheaheha ale mieć na papierze.... tatuaże, może... mam nadzieje że wam jaja wybiorą i będą mieć w poważaniu, co kolwiek to znaczy.

Tomb rajder
@Tomb rajder 01.11.2018 11:24

dodam jeszcze on to się z łysą szma tą powinien zkontaktować, nie trawie tego gościa...

Grzegorz

Tesco nie jest firmą jak każda inna. Wprowadzają śmieszne procedury żeby mieć za co karać. Jeżdżę wózkiem 13 lat a jakiś bez pojęcia mnie poucza żeby światełko się nie zapalił bo w jego przekonaniu nie dbam o sprzęt. Dokładają tylko nowych obowiązków, pracujemy za trzech a i tak zmianowy twierdzi że za mało. Tu nie trzeba czepiać się sekcyjnych bo mają z góry narzucone co i jak. Firma wykorzystuje pracowników i wcale nie dąży żeby praca była lżejsza. Statystami na pewno nie jesteśmy. Bliższe określenie to niewolnikami. Moje sugestie dla TESCO: Zmniejszyć obowiazki

kol
@Grzegorz 19.10.2018 12:24

Zamykają magazyn w Teresinie T-2 a

Wesoły
@kol 19.10.2018 14:56

Kolego masz rację,a dowodem jest wycofywanie towaru Tescowego,łaczenie towaru(jedna naczepa) T1+T2,zamkniecie chłodni. A pozatym sam jeden z kierowników zmiany mówi aby do początku przyszłego roku.

Stop
@Wesoły 19.10.2018 17:02

Nie długo wypowiedzenia mówił to członek zarządu Tesco.

Dokurobei
@Stop 21.10.2018 17:36

Jaki członek? Jakieś źródło tych informacji podasz? Wypowiedzenia i odprawy to byłaby bardzo korzystna dla nas sytuacja. Gorzej jak nas sprzedadzą komuś jak murzynów na targu niewolników.

Stop
@Dokurobei 21.10.2018 17:50

Będą zamykać 20 sklepów z dniem 20 listopad ,prawdopodobnie Sochaczew na pierwszym miejscu jest .

Maria
@Stop 24.10.2018 15:30

Bzdury.

Marian
@Maria 24.10.2018 18:49

Ploty niosą że 5 batów naraz do opędzlowania za premie

Dokurobei
@Marian 25.10.2018 11:22

Powiedz wprost, że to nie ploty tylko fakty z twojego życia w Tesco. Swoją drogą, pozostaje tajemnicą poliszynszyla jak ty pięć na raz ogarniasz.

czarna

Lubię atmosferę w TESCO za: obniżki

Biały
@czarna 25.10.2018 16:49

Była trafiła na złego

lola

kierowniczki nie miłe dla pracowników same płaszcza (usunięte przez administratora) w biurze piją kawkę i obgaduja za plecami Moje sugestie dla TESCO: wymienic kierowniczki zastepujacego kierownika wkoncu powinna być tylko 1 kierowniczka A nie 5 Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: każdy powinien mieć swoje cześć sklepu wydzielona do pracy a nie wszystko na raz

Lolek
@lola 21.10.2018 18:26

Niedługo się zbilzycie do mojego pułapu. Moje sugestie dla TESCO: Bujajcie się :D głupoty, bzdury to jest dewiza.

xxx

Firma jak każda nigdzie cię nie posadzą statyści potrzebni są tylko na planie filmowym.Jak robisz swoje nikt z kierownictwa nie powie ci złego słowa co innego jak leserujesz , kto potrzebuje maruderów!

Dokurobei
@xxx 17.10.2018 12:57

Kolego pracujesz w tej firmie, czy jesteś tu kierownikiem? Jeśli uważasz, że nigdzie cię nie posadzą to zapraszam poobserwować pracę tzw. sekcyjnych i administracji w DC Teresin.

xxx
@Dokurobei 17.10.2018 20:37

Tak kolego ja w tej firmie właśnie pracuję a nie latam i donoszę kierownikom co kto kiedy i jak !

Wierny

Już niedługo będą zmiany,a napewno o Tesco w Teresinie będzie głośno...???? ponieważ przekraczają swoje kompetencje i uprawnienia.

Oszukana

9 sierpnia 2018 zrobiłam zakupy w tesco w ŻYWCU na ul .legionów.Kupiłam kostkę sera żółtego waga0.264 cena 14.90 należność 3.93 zł.Naromiast na paragonie waga 0.264 cena22.90 należność 6.05zł. Czy można ludzi tak oszukiwać? Zakupy zrobiłam o 10:09.Numer transakcji 18. Pani kasjerka oszustka!!!

Realista
@Oszukana 10.08.2018 19:26

To nie kupuj tam sera tylko sobie zza uszu wyskrobuj. A nie narzekaj i obrażaj bogu ducha winną kasjerkę, która przesunęła tylko kod kreskowy przez czytnik. Przecież ona nabijając na kasie nie jest w stanie nic zrobić. Ktoś przecież tą cenę wbił w systemie i tyle. Oszukana ty chyba byłaś chowana pod kloszem w piwnicy i nie masz bladego pojęcia jak otaczający cię świat funkcjonuje.

Bolek
@Oszukana 10.08.2018 19:26

Tak to prawda oszukują w Tesco Sochaczew zostałem oszukany na zniżce 10% ,zatrudniają nie wiadomo kogo na kasy firma traci klienta ,jak niema to oszukują na kasach .

Regi
@Oszukana 10.08.2018 19:26

Pani kasjerka a co ona ma wspólnego z ta ceną ?????

Bolek
@Oszukana 10.08.2018 19:26

zamykają sklep w Kaliszu ,ul.Wojska Polskiego ,Wrocław,i Warszawa do końca sierpnia.

Sysy
@Oszukana 10.08.2018 19:26

To o nie wina kasjerki tylko pan obslugujacuch lady . Nie zdazyly zebrac serow promocyjnych nim skonczyla sie promocja badz nastapila zmiana ceny w systemie.

klientka
@Oszukana 10.08.2018 19:26

tak pani kasjerka oszustka zal komentowac proponuje prace przez tydzien na kasie i wszystkiego pani sie dowie a kasjerka na pewno ma juz wille z basenem smiechu warte

kjooo
@Oszukana 10.08.2018 19:26

I miślisz człowieku, że kasjerka to oszustka. Po pierwsze ona nie ma nic do tego, że taka cena na kasie wyskakuje. Widocznie ser podrożał. Na pewno nie jest to wina kasjerki, bo ona tylko skanuje, a jak jest niezgodność, to w punkcie oddają, ale jak się Pani nie zna, to niech nie szasta pani oszczerstwami

Zuza
@Oszukana 10.08.2018 19:26

Powinna pani odszczekac swoje słowa że pani kasjerka oszustka. To kierownik jest za wszystko odpowiedzialny i do niego mieć trzeba pretensje

kasjerka
@Oszukana 10.08.2018 19:26

Nie masz się na kim wyładować? Kasjerka najbliżej. Oczywiście!!! Najwyraźniej nic nie wiesz o pracy na kasie czy funkcjonowaniu takich obiektów jak hipermarket działający w ramach gigantycznej sieci sklepów, gdzie kasjerka nie ma wpływu na to, jakie kwoty wyświetlają się na kasie czy co wisi na półkach przy produktach. Nie wypowiadaj się więc na temat czegoś, o czym nie masz bladego pojęcia. Zamieszczając ten wpis zmieszałaś z błotem niewinną osobę. Miej tego świadomość.

Zanęta

Trafiliście tutaj pomimo tego że chcieliście dobrze dla siebie i swoich rodzin. Ale wiedzcie że gdzieś czeka na Was lepsze życie. Na prawdę. Możecie się przebudzić z tego koszmaru w każdej chwili.

Robert

Czy ktoś poda mi realne zarobki na kontrakcie dla pikera lub wozkowego zatrudnionego przez Tesco? Pracuje w Tesco magazynie w UK podstawa to 1400f nanocnej zmianie bez znaczenia na jakim stanowisku robimy i czy ktos wyrabia norme czy tez nie ,chciałbym porównać płacę czy jest sens przenieść się i dalej pracować dla Tesco czy coś innego szukac

a
@Robert 24.09.2018 19:05

szukaj gdzie indziej, tesco jest jak tytanic

Dokurobei
@a 15.10.2018 15:52

Ostatnio jest już tak mało pracy, że nawet patusów z zakładu karnego rzadko przywożą, żeby sobie za michę ryżu potyrali.

patrycja

Menadżer karze układać towar na palecie na wysokość ponad dwa metry. Jak ciężko wrzucić tak wysoko zgrzewke napoi. Pracownik traktowany jest jak niewolnik. Takiej palety nie da się załadować. Haki na naczepie i przegrody są ponizej duch metrów . Towar trzeba zdejmować bo spada lub się uszkadza. Praca w piekielnym tempie za cenę bólu kręgosłupa i przemęczenia. Menadżer nie ma pojęcia o pracy fizycznej,dokłada obowiązków w tym samym czasie pracy. Administracja mniej ma pracy a więcej zarabia. Wykonujemy część ich obowiązków, czyli musimy na nich zarobić. Menadżer ma za nic magazynierów a zmianowi mu tylko fturują. Ba za te prawie 6000 zł do łapki są posłuszni, choć menadżer jest zielony jak tabela.

jacek

Odradzam prace w tesco w teresinie. Wysyłka i wysokie normy oraz praca w okropnym pospiechu

Zaneta

Lubię atmosferę w TESCO za: ekipa kierownik

Wnerwiony klient.

Będąc dość często klientem Tesco Gdynia stwierdzam że : Od pewnego czasu kierownictwo gdyńskich placówek ma swoich klientów głęboko w d...e, ponieważ usiłuje się ich zmusić do korzystania z chybionego na większą skalę pomysłu kas samoobsługowych, poprzez nieudostępnianie kas standardowych, nawet do późnych godzin przedpołudniowych. Pytam się dlaczego na bezczelnego, zmusza się osoby starsze często z chorym kręgosłupem i słabym wzrokiem do ,,robienia za kasjera" bez jakiejkolwiek prowizji w kwocie rachunku końcowego. Ps. ,,(usunięte przez administratora)" to chyba nie najlepszy pomysł na reklamę, a jeśli uważacie inaczej to proszę go umieścić przed wejściem.

Zyczliwa

Mój skromny apel do kierownictwa na"gorze".ludzie wyjdzie zza tych biurek ,idźcie do sklepu Tesco i zobaczcie co się dzięki dzięki waszym pomysłom.zwalniacie ludzi z długoletnim doświadczeniem,planujecie durne planogramy ...czy moze ktoś z was pracował na sklepie?.zna realia ?sami zakładanie sobie pętlę na szyję oby tak dalej ...koniec bliski .Tylko to jest pocieszające,że nie tylko my robiłem stracimy pracę ale wy też. Powodzenia na nowej drodze...do upadku firmy.

Twardy jak Stal

Boczek ty łysy konfidencie, jesteś najgłupszy wśród żółtych, którzy nie grzeszą naprawdę poziomem swojej inteligencji. A ty łysy kondonie nie znasz nawet słowa po angielsku, nie umiesz obsługiwać telefonu, nadal masz NOKIE 3310 , bo technologia przerosła cię już 15 lat temu. Jak w tej firmie ma być dobrze jak tacy kretyni zajmują kierownicze stanowiska. Jedyny Jaskól - wielki menago potrafi się wysłowić w języku angielskich kolonizatorów. Choć ten gówniarz był chowany pod mamusinym kloszem i nie ma pojęcia o pracy magazyny i tym bardziej o świecie go otaczającym. Jego światopogląd zamyka się na bajce Scooby doo i pogromca duchów.

kol
@Twardy jak Stal 24.09.2018 10:42

To prawda bez szkoły i rozumu .

Zanęta

Dawno mnie tu nie było, wybaczcie. To prawda że robili/robią u Was więźniowie?

anonymous
@Zanęta 20.09.2018 14:47

A co ciebie boli ludzie jak ludzie tylko z bogatszym doswiatczeniem zyciowym

Zanęta
@anonymous 20.09.2018 17:23

Mi z kolei trudno byłoby nie złamać prawa karnego pracując tam.

Siemion

Dominik. Dlaczego mnie wykorzystałeś i nie dałeś mi żółtej kamizelki?!? Mieliśmy siedzieć w biurze na zakładkę, a teraz pozostał mi tylko smutek i tęsknota za Tobą. Udajesz, że mnie nie ma jak przechodzę obok ciebie Domisiu skarbie ;(

Mariusz
@Siemion 14.09.2018 23:01

Siemion (usunięte przez administratora) sprzedałeś chłopaków i zwolnili ich z roboty alkoholioku ! Dalej pijesz w pracy i stosujesz swoje frajerskie praktyki? Jesteś sterowanym cepem. Niech ochrona weźmie na alkomat tego idiotę i buca !

Dominik żółty kubrak
@Siemion 14.09.2018 23:01

Siemion po co wypisujesz takie bzdury. Między nami nic nie było- parę nocy trochę wina. Skończyłem z podrywaniem chłopaków tuż po tym jak udało mi się gimnazjum zaocznie skończyć w wieku 28 lat. Teraz mam stałego faceta, któremu jestem wierny. Co prawda kręci mnie też prezydent Słupska, ale to tylko taka moja platoniczna miłość.

Xxx

Dlaczego w Lesznie w tesko nikt nie jest na kasie tylko siedzą na samoobsługowych.,a jak poprosisz żeby ktoś podszedł na kasę to odpowiedzą że nikt nie podejdzie poprostu porażka.

Sławek Hindus

Całe kierownictwo,mówię o tych w żółtych kamizelkach jest głupie jak but! Nie umieją poruszać się w środowisku Microsoft Windows i Excell. Siędzą w tej kanciapie i udają durnia, bo myślą że rządzą. A prawda jest taka,że rządzą własnym tyłkiem. Przyjdzie inny głupek Jakół huknie na tych ciemnioków i nie wiedzą gdzie się mają schować. W TESCO w Teresinie decyzję podejmują idioci i dlatego firma stacza się po równi pochyłej.

Twój zawsze wierny Parol
@Sławek Hindus 14.09.2018 21:37

(usunięte przez administratora)jestem z Tobą jak zawsze masz rację. Zawsze cię podziwiałem kolego za szczerość. Trzymaj się i ten kompaktor za jaja całusy:*

Pogromca Idiotów

Całe ,no prawie 99 % kierownictwa to tępaki bez szkoły i rozumu bezmyślnie wykonujące polecenia z góry na czele z Dominiczkiem i Madzią. Pomysły jakie mają są tak głupie i bez sensu że aż żal 4 litery ściska. Skąd oni się tam wzieli wylosowali ich czy co. Palety 2,2 przeracają się co chwilę. Ja będę robił góra 1, 8 niech mnie zwolnią mam to gdzieś. Niedługo nie będzie tam komu pracować i zamknął ten (usunięte przez administratora) na kółkach!

wolny
@Pogromca Idiotów 14.09.2018 06:42

To są ludzie którzy boją opuścić stołeczka a gdzie dostaną taką kasę .

Zniesmaczony

Tesco Teresin...porażka na całej linii. Brak szacunku do pracownika, możesz zasuwać a i tak jest źle. Ciągle zmiany, podnoszenie norm, panoszenie się Ukrainy i wielkich liderek z agencji. Nic nie robią a mają największe pieniądze. Do czego to doszło żeby liderka agencji rządziła pracownikami Tesco? Chodzą jak święte krowy, dyskutując a kolejnym fryzjerze czy kolorze lakieru do paznokci. Lizidup Tomeczka Iwonka uciekła z zaladunkow a teraz wielką pani lider, zaraz za Jadwinia. Ta to już wogóle nie wie co to jest praca. Z tymi paznokciami to nie wiem ja się podcięta a co tu mówić o jakiejkolwiek pracy. Znawczynię za 5 dwunasta a zielonego pojęcia nie mają jak cokolwiek zrobić. Takim ludziom pozwalają nami rządzić. Nic dziwnego że ganiają ludzi ja parobków skoro z ich średniej pensji mają wypłaty, ktoś (usunięte przez administratora) żeby one za chodzenie sobie po magazynie po 3 tys dostać. To się nazywa sprawiedliwość. Nie dziwne że i agencja zaczyna uciekać z tego syfu. Coraz mniej ludzi mają, no ale Tomuś Ukrainę obsadzi. Trzymajcie się od tego miejsca jak najdalej, wykorzystywanie i traktowanie człowieka jak robola to tu podstawa.

Maria
@Zniesmaczony 26.08.2018 17:26

Traktowanie człowieka jak robola? A kim Ty jesteś? Właśnie robolem tak jak każdy pracownik fizyczny w tej firmie. Niech to w końcu do Ciebie dotrze to może się ogarniesz, czegoś nauczysz i.... przestaniesz być robolem.

Zniesmaczony
@Maria 06.09.2018 19:06

A skąd wiesz że wogóle jestem pracownikiem fizycznym w tej firmie. Nie jestem już od dluuuuugiego czasu bo nie pozwoliłem się traktować jak taniej siły roboczej. Widocznie ty jesteś i dlatego tak zabolało....

Patrycja

Teraz administracja to z braku zajęcia się tatuuje. Podziwiają swoje tatuaże i przeglądają je nawet w internecie. Widząc tych wytatuowańców robi się nie dobrze. Oni jednak uważają że są kul. Że menadżer ich nie pozwalnia. Na załadunkach pracują wariatki z fresza , ładują po dwa rolkejdże a po każdym zaladunku lub skończonej misji jadą do komputera patrząc ile wpadło procentów. Takie wariatki z fresza Asia Z i Ewa P. Paniusia Asia dumna jest że jest z miasta a ludzi ze wsi ma za chamów. Kierownicy się zwalniają bo menadżer każe im pracować za dwóch. Przyjdzie też kolej na magazynierów i będzie kłopot/

Dorotka
@Patrycja 06.07.2018 11:12

Te tatuaże to swoją drogą ciekawy temat. Każdy psycholog wam powie, że człowiek stabilny emocjonalnie nie zrobi sobie tatuażu. Po co się tatuują? Bo mają niskie poczucie własnej wartości i myślą, że jak sobie wydziarają pieska, kotka, rybkę to są oryginalni i fajniejsi od innych. W innych krajach błyszczy się pracowitością, kreatywnością a u nas jest moda na błyszczenie głupotą.

@
@Patrycja 06.07.2018 11:12

Kierownicy muszą pracować za dwóch nie dlatego, że menager im karze tylko właśnie dlatego że połowa z nich się zwolniła i to prawie jednocześnie. A skoro tobie tak źle to też się zwolnij!!!

Vec

Adam i Sebek z T1 odchodzą.. Nie zostanie już żaden porządny kierownik.

Ja
@Vec 18.05.2018 23:48

Sebek porządny kierownik? Od kiedy?

Patrycja

Na t1 jest zaladunkowa niejaka korzeniowa zwana rakieta. Zasuwa jak na dopalaczach chyba pije mleko od wscieklej krowy. Wybiera palety na ktorych jest najwiecej kartonów i zostawia smieci. Nawet jesli ma ladowac dwa sklepy to zanim skonczy ladowac pierwszy to wczesniej pochowa palety z drugiego sklepy na ktorych jest najwiecej kartonów. Korzeniowa ma plecy. Tescowe zasuwaja w pikingu a ona laduje. Dopiero jak juz nie ma kogo dobrac z agencji to wowczas dwie godziny przed koncem zmiany dobiera sie tescow. Korzeniowa nie foliuje i wstawia uszkodzny towar ale liczy sie ilość.

Realista
@Patrycja 21.08.2018 20:12

Ma chody u Woldemorda i dlatego.

Wieczny piker
@Patrycja 21.08.2018 20:12

Premia premia i jeszcze raz premia. W pikingu zesrasz się, a normy nie zrobisz. A załadunki z palcem w 4 literach sobie dziennie 500 pkt. premii wyrobisz nawet jak jesteś leniem.

Armagedon
@Patrycja 21.08.2018 20:12

Kto te normy poustalał w pikingu. Chyba Plastik razem z tym ptakiem spał i im się przyśnił wspólny sen, a potem ustalili.

25
@Patrycja 21.08.2018 20:12

Co tam załadunki .Nie długo sama Ukraina będzie wieżą w nich jak bożki z dalekiego wschodu .Ja to mam gdzieś załadunki kończę już karierę w Tesco starczy tego niewolnictwa i tak cały czas na jednym i tym samym .

anonymous
@Patrycja 21.08.2018 20:12

nie korzeniowa tylko korzeniewska

Bolo

Hej ,skąd jet ten lizidup lwonka?

Oki
@Bolo 26.08.2018 23:07

Wymyśle Słubice jak sie nie myle

Zostaw opinię o TESCO - Teresin

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TESCO