TESCO

Teresin

Ocena pracodawcy 1/6

na podstawie 6907 ocen.

Opinie o TESCO

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TESCO

anonymous

Wykryliscie ukryte kamery w swoich tescach taki przypadek wykryty we Wrocławiu szukajcie może u was też są

KOLAR
@anonymous 19.04.2018 20:51

Kamera jest na załadunku Bananów jak nie pojadą to -666 w plecy na T-2.

polo

nieporozumienie nigdy więcej. bidony ci kierowcy

mika

Nastepna krolowa zaladunkow na t 1 co dzien chodzi a inni nie ;{

mika
@..... 10.04.2018 22:12

a moze nie lize (usunięte przez administratora) kierownikom jak krolowa

Nowy

Ile zarabia na dzień dzisiejszy zarabia się jako sprzedawca w tesco. Próże o prawdę i konkretnę kwoty netto a nie lanie wody!!!!???

Nikola
@Nowy 05.04.2018 07:03

W tesco przy pełnym etacie itp wyjdzie poniżej 1700 zł chyba. To też na początku dostajesz mniej później po pół roku podwyżka. ...taki standardowy proces. No cuz szału nie ma.

anonymous

Trzeba opinie i zapytania wysyłać na brytyjską stronę tesco wszystkie żale i nieprawidłowości i to ze głowni kierownicy mają wszystkie niedziele wolne i że biorą urlopy kiedy sobie chcą a nas typują kiedy mamy na urlop iść pisać i tłumacza wrzucać i brytyjskie tesco oni szybko zaczną scigać tych co kręcą bo będą musieli

Dorotka
@anonymous 14.04.2018 17:29

Nieroby i stanowiska kierownicze na T-2 do wymiany .

Zapraszamy

Ile zarabia się na sklepie netto jako sprzedawca na dzień dzisiejszy???

Wolny
@Zapraszamy 28.03.2018 20:45

Wymienić całą kadrę kierowników nierobów na innych którzy się znają na swojej pracy a przeważnie tych na T-1 leżą jak nygusy ,nieroby skaner na dłoń wózek w drugą i wiśta .

karolek

Dzisiaj zawitałem na brytyjską stronę tesco i to co od razu rzuciło się w oczy to to że oni tam oferują o wiele lepsze produkty można powiedzieć takie co wrzuca w Polsce lidl tak więc pytanie co za zarządca odwala taką fuszerkę szczególnie że produkty zbliżone cenowo czyli wychodzi że to główne biuro razem ze swoimi przydupasami robi wszystko by firmę rozwalić czyli albo chcą by przeją ją Biedroń lub lidl ale nam bez różnicy aby tylko zarobki były większe a nie 1700 na ręke pozwalam na tłumaczenie na angielski i wysłanie na brytyjskie tesco

norbert

Priorytetem firmy nie jest zapewnienie ludziom pracy a szczegółowe kontrolowanie i monitorowanie pracy pracowników. Karanie za byle pierdółki , podnoszenie w nieskończoność norm. Straszenie punktami karnymi i kierowanie na gorsze odcinki. Wymagania z kosmosu i pracy coraz więcej. Ludzie odchodzą nawet na wyższych stanowiskach, trzeba zawdzięczać to obecnemu menadżerowi, który nie ma pojęcia o robocie i ludzi ma za nic.

anonymous

Jak tam macie zielone światełko w sklepach pewnie kierownicy znowu dostaną 500 a wam kawkę postawią

Gavroche
@RAK 09.04.2018 09:50

Analfabetom dają do ręki bo zakładają, że nie będziesz potrafił założyć konta. Już wiesz"cemu"?

anonymous

Witam, czemu nie działa strona praca do kitu tesco chodz często były tam chamskie teksty to też było dużo prawdy ,solidarność tesco też tam pisała

otwarte oko
@zoska 09.04.2018 09:46

Ostatnio blokada była ponad 3 m-ce, że ludzie pozapominali o tym forum. Fajna manipulacja z ich strony. Ostatnie wpisy dotyczyły grupowego l4, strajku itd widocznie komuś było to nie na rękę.

Poczciwy Jojne

Co za zezwierzęcenie. Niewolnicze masy, które nie widzą dalej niż pęto kiełbasy.

piotrek

Wielka stopo myślisz że jak masz babę z miasta i się do niej przeprowadziłeś to obrosłeś w pióra? Grasz paniczyka a z buta ci słoma wystaje. Zapomniałeś jak glebę przewracałeś a teraz tylko na fejsie siedzisz i udajesz greka.

Strażak
@Nie zakochana w Wielkiej Stopi 02.04.2018 00:36

Żaba ty balasie masz już pojechane za te wpisy. Ja cię dojadę, kładę na to na szalę moją legitymację z OSP!

XXX

Witam czemu wszyscy pracownicy Tesco nie dostali aneksów z podwyżkami tylko jakaś część.

edyta
@XXX 29.03.2018 23:25

Każdy magazynier powinien dostać, czy ma multi czy nie. Jeśli nie dostałeś a jesteś magazynier em to dostaniesz, chyba że pracujesz w administracji, to i tak za dużo zarabiasz.

andrzej

Ale się uśmiałem. Platformę ładuje się w półtorej godziny, ha ha ha. Co za osioł wpadł na taki pomysł ? Jak się nie ma pojęcia to nie należy się na ten temat odzywać. Platformę ładuje od dwóch do trzech godzin w zależności czy jest skończona i wszystko można znaleźć. Zdemontować ten bubel na wózkach, którym zapalają się koguty od byle dołka. Nie wtrącać się do roboty jak się nie ma o niej pojęcia. Nie utrudniać pracy!

Maria
@andrzej 27.03.2018 17:26

To nie wiesz po co są "koguty" na wózkach? Żeby zabierać ludziom ciężko zarobione pieniądze. Każdy zapalony kogucik to -300 pkt czyli dwie godziny ciężkiej pracy, mimo że na wózku nie ma absolutnie żadnych uszkodzeń ani nawet śladów uderzenia. A to, że ludzie nie mający pojęcia o pracy wtrącają się i dyktują Ci jak szybko powinieneś coś zrobić to standard w Tesco.

orwms

witam, mam parę pytań do pracowników tesco Teresin:) 1. czy jak się dostawaliście to ktoś Was pytał/mogliście sobie wybrać czy chcecie pracować na magazynie T1 lub t2, czy na jakiej zasadzie to działa? 2. jakie zadania wykonuje początkujący tescowy? tylko picking czy robicie tez cos innego? 3. macie przymusowe nadgodziny, czy zawsze 8 godzin i do domu? 4. co w przypadku jak czasem nie wyrobi się normy? 5. nadal macie zakaz wnoszenia telefonów? 6. dużo macie ukrainców? co oni robią? 7. jakiego wynagrodzenia się spodziewać przy założeniu że wyrabia się powiedzmy lekko ponad norme? 8. cały magazyn t1 przeszedł już na picking sztukowy? Pracowałem u was trochę przez agencje ale zwiałem bo nie ma sensu (usunięte przez administratora) na pośredników. magazyn jako miejsce pracy nawet mi się podobał i zastanawiam się czy tutaj nie wrócić.

anonymous
@orwms 16.03.2018 17:49

Uciekaj jak najdalej

XXX

Witam czy ktoś się orientuje czy w marcu będzie ta podwyżka 100zl brutto, bo tu juz prawie koniec miesiąca a Tu cisza.

Papa Smerf
@karolin 23.03.2018 11:12

Podwyżka będzie dla pracowników podstawowych UWAGA: których wynagrodzenie jest niższe niż zakładane dla danego stanowiska. Czyli moim zdaniem nie będzie.

Szybki

Nie wiecie jak długo będzie jeszcze pracowała wiedźma Dorotka z Tesco Teresin ?

paula
@Szybki 01.03.2018 18:57

Konkretnie to o którą Dorotkę ci chodzi? Ja znam kilka.

Marek z Gliwic

W Tesco-w Europie Centralnej jest chyba uprawiany precedens nabierania ludzi na tzw. obniżkę ceny na dany produkt.W tym tygodniu już kilka krotnie zwróciłem uwagę że towar jak chleb czy owoce albo inne produkty mają obniżkę ceny a przy kasie naliczają normalne ceny.Jak człowiek nie zauważy to go normalnie nabiorą bo wiedzą że za parę złotych nikt się nie wróci z reklamacją.Zresztą już sprawdzam przy kasie ale się okazuje że niema kodu albo przeoczenie i robią głupie miny.Nikt nie czuje się odpowiedzialny więc uważajcie bo kupicie pieczywo czerstwe lub owoce już nie za świeże (obniżone ale za tą samą cenę.Zwróciłem już uwagę ale to nic nie daje.Dla mnie jest to zwykłe oszustwo.

Marcin
@Marek z Gliwic 28.02.2018 20:02

Widzę że Tesco w EUROPIE nie dba o klienta więc proponuje zakupy w Lidlu i biedronce bo faktycznie są uczciwi i mają produkty jak mięso owoce pieczywo świeże

StefanKalosz

Odradzam jakiekolwiek zakupy w tej firmie przez internet naciągają ludzi.Płacisz za coś po czym dostajesz w tej samej cenie zamiennik o połowę mniejszy a pracownicy na infolinii nie widzą żadnego problemu uważają że klient powinien być szczęśliwy z tego co dostał. I teraz czekaj nie wiadomo ile na reklamacje !!!!! Odradzam jak najdalej od TESCO!!!

tia
@StefanKalosz 15.02.2018 15:06

przecież jak dostajesz zamiennik to nie musisz go przyjąć. pomniejszą rachunek o ten produkt... czytanie ze zrozumieniem.

Janusz

Ile dostaje nowa osoba na start na nocnej zmianie? Wykładanie towaru. Czy są szansę ze wyrażą zgodę na pracę dwa razy w tygodniu(piątek/sobota)? Pytam ogólnie o Tesco

kaja
@Janusz 09.02.2018 05:40

Stawka z agencji to 13zł brutto dla dorosłego, a 14zł brutto dla ucznia

Romek

W komornikach przerwa śniadaniowa służy do załatwiania swoich spraw i potrzeb fizjologicznych. Czy w teresinie też tak jest jak Ci się chce siku to dopiero jak skończysz prace?

majkel
@Romek 22.02.2018 05:33

Nie opowiadaj głupot. Nikt nam nie zabroni się wyszczać.

piotrek

Magazynier operacyjny ma wyższą normę od zwykłego magazyniera o 10 procent. Taka normę musi wyrobić dzień w dzień. Pensję ma wyższą o nie całe 10 procent ale na miesiąc. Skoro dziennie ma wyrobić o 10 procent więcej a miesiąc mniej więcej ma 21 dni roboczych , to w skali miesiąca musi wyrobić o 210 procent więcej. Czy to uczciwe? To wymysł menadżera, który karze multiskilerow za wcześniejszą chęć zdobycia większej wiedzy. Natomiast w biurach wyrównał wszystkim do najwyższego poziomu, gdzie wykonują mało urozmaiconą pracę. Ktoś powinien poruszyć ten temat na forum . To dyskryminacja i wyzysk.

przemko
@Prawdziwa prawda 17.02.2018 20:29

Tak właśnie jest najłatwiej powiedzieć. Jak ci nie pasuje to się zwolnij. Nie mogą się pogodzić z tym ze ktoś myśli inaczej bo ma własne zdanie i nie chce być wykorzystywanym. 10 procent normy więcej dziennie razy 21 dni to 210 procent więcej niż ma normę miesięczną zwykły magazynier. 10 procent więcej przez osiem godzin to jest ogromna różnica. Ponad siły dla zwykłego człowieka. Pensja o 210 procent to przesada ale i tak nie jest adekwatna do narzucone normy dla multiskilera. Przemadrzali poloniści nie uczcie ludzi gramatyki. Normy w dół , pieniądze na stół. Nikt na was nie zamierza tyrac.

Kasia

Witam. Mam pytanko. Mam umowę na czas nieokreślony i jestem na urlopie wychowawczym. Myślę o powrocie Ale na pół etatu. Ile teraz dostaje pracownik działu kas na pół etatu?

DC Gliwice

Jak wam płacą w Teresinie? U nas: 3005 zł brutto magazynier fresh / grocery 3500 zł brutto Magazynier wysoki skład 3500 zł brutto wszelkiej maści administracja :) Z tym ze jestesmy jeszcze osobno jako Tesco Dystrybucja. Gadają cos że mamy niebawem przejść pod Tesco Polska jak wy i Komorniki. Stąd te pytanie.... bo nie wiem czy warto czekać czy juz uciekać :) pzdr

DC Gliwice
@Żabka ropuszka 02.02.2018 18:16

U nas rownież podwyższyli normy zresztą robia to regularnie od dłuższego czasu.... :) W regałach też ponad 700 oczek ale nie pamiętam dokładnie ile, kiedy zaczynałem było bodajże 500. Warto dodać że norma poszła do góry mimo faktu iż część asortymentu przeszła do was. Na załadunkach trzeba ładować palety które liczą sie jako 0 kartonów/0 etykiet bo już wy je przecież wysłaliscie do nas i nie moga byc liczone dwa razy....... Wasz aktuany menadzer pracował kiedys u nas, na innym stanowisku. Wówczas wydawał się osobą kompetentną i na własciwym miejscu jako jeden z nielicznych zwracał uwage kierownikom na ich nieróbstwo. No ale tak to już jest...

teresa

Ja nie zadaje się z ludźmi z miasta. Uważają się za kogoś lepszego. Poruszają takie bzdurne tematy o pieskach, basenach itp. Chcą żeby ich wozić za 5 zł do pracy. Za tyle to się jeździło 10 lat temu. Człowieka ze wsi mają za śmiecia. Niech wyprowadza swoje samochodziki czyściutkie i jadą do pracy. Malowane laleczki i lalusie z delikatnymi rączkami.

karol
@Zanęta 27.01.2018 20:57

Nie wiesz co piszesz i nie wiesz co się dzieje w okół ciebie. Obecny rząd podniósł na nogi polski przemysł, wykupił firmy i banki z rąk obcych krajów. Firmy te przynoszą rekordowe zyski a za rządów platformy i PSL miały milionowe długi. Trzeba być patriota i Nie dawać soba manipulować. Wykorzystują nas sieci sklepowe bo zarządzają nimi Polacy a właściciele cieszą się ze polak polaka tak traktuje myśląc tylko o swym dobrobycie. Przez takich właśnie polska została rozebrana.

Tesco Komornik

Odradzam Tesco Komorniki jak ktoś myśli ze to super oferta która wisi 365 dni w roku to niech nie spodziewa się gówna wiekszego niż najgorsze firmy w Polsce.W ciagu roku 4 podwyżki norm a płaca taka sama teraz to trzeba biegać ,kierownictwo wieśniaki na maxa ,konfidenty ,ogólnie najgorsza firma ever w jakiej byłem.Plusy stołówka obiadki po 6 złociszy nic wiecej :d

Zanęta
@Dorotka 26.01.2018 20:56

Tesco Teresnau Konzentratzionlager

adrian lucero

770 oczek w regałach. To nie realne. Taką ma normę magazynier oper. Kary w postaci karnych punktów za bzdury, teraz to dopiero jest to (usunięte przez administratora) karny,. Żyły pekna stawy siadają a kręgosłup pęknie.

Gavroche

"Szef podjechał do pacy nowiutkim Mercedesem. Powiedziałem: co za fura. On na to: jeśli będziesz ciężko pracował, brał nadgodziny, dążył do doskonałości w robieniu 200% normy to może.... kupię sobie następnego w przyszłym roku." Tak w skrócie wygląda praca w Tesco. Dali kiedyś podwyżkę za tzw. multiskilling czyli pracę na wszystkich odcinkach z wydajnością 100%! (takie były zasady jego przyznania). Teraz żądają, żeby z tego tytułu pracować na 110%. Jakim prawem? Nie wiadomo. Dali premię, żeby sprawdzić ile ludzie są wstanie zrobić dosłownie biegając przez 8 godzin i osiągając produktywność o jakiej Angolom się nie śniło i co? Po roku podnoszą normę żeby robić to samo ale zarobić zdecydowanie mniej! Odradzam każdemu tą pracę - ciągłe dokręcanie przysłowiowej śruby dla ludzi którzy naprawdę ciężko pracują, natomiast kierownicy i tzw "wisory" z biura.... przyjdzie czas, że opowiemy tutaj na forum ze szczegółami jak wygląda ich "praca", nie pomijając dat i nazwisk.

Zanęta
@Gavroche 22.01.2018 01:32

Był raz robotnik ubogi, wyrobił normę i wyciągnął nogi.

Pracownik

Pracowników traktują jak tania siłę robocza zwalniają z dnia na dzień... Nie informując o tym Tesco Ostrołęka

Stary wyga

Witam czy ktoś coś wie czy będą paczki świąteczne dla pracowników Tesco, bo narazie jest cisza.

kluska
@Stary wyga 28.11.2017 19:07

u nas w Tesco dostali ci pracownicy którzy przyszli w wyznaczonym terminie z dziećmi ... pozostali nie dostali .. nie ważne ze dziecko ma angina, 39 gorączki, inne ważniejsze zajęcia za które płaci się ciężkie pieniądze. Miało się wstawić.

Zostaw opinię o TESCO - Teresin

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TESCO