TESCO

Teresin

Ocena pracodawcy 1/6

na podstawie 6914 ocen.

TESCO
1 6914

Opinie o TESCO

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TESCO

Zanęta

Od o.bozu zagłady różni się jedynie tym że praca tutaj nie jest przymusowa, płacą za nią i nie strzelają w tył głowy za nieposłuszeństwo. Po za tym wszystko jest tak samo jak za Hitlera.

pokolo
@Zanęta 09.07.2018 22:31

To prawda tam tylko dobrze mają sługusy kierowników jak na magazynach tak i sklepach .

Zaangazowana

Tesco w Rumi to jedna wielka porażka zwolnili kierowniczke i liderke za mobinng !!

Zanęta
@Zaangazowana 22.06.2018 00:35

Początkowo patrząc na Twój nick przeczytałem "Zagazowana".

Patrycja

Teraz administracja to z braku zajęcia się tatuuje. Podziwiają swoje tatuaże i przeglądają je nawet w internecie. Widząc tych wytatuowańców robi się nie dobrze. Oni jednak uważają że są kul. Że menadżer ich nie pozwalnia. Na załadunkach pracują wariatki z fresza , ładują po dwa rolkejdże a po każdym zaladunku lub skończonej misji jadą do komputera patrząc ile wpadło procentów. Takie wariatki z fresza Asia Z i Ewa P. Paniusia Asia dumna jest że jest z miasta a ludzi ze wsi ma za chamów. Kierownicy się zwalniają bo menadżer każe im pracować za dwóch. Przyjdzie też kolej na magazynierów i będzie kłopot/

Dorotka
@Patrycja 06.07.2018 11:12

Te tatuaże to swoją drogą ciekawy temat. Każdy psycholog wam powie, że człowiek stabilny emocjonalnie nie zrobi sobie tatuażu. Po co się tatuują? Bo mają niskie poczucie własnej wartości i myślą, że jak sobie wydziarają pieska, kotka, rybkę to są oryginalni i fajniejsi od innych. W innych krajach błyszczy się pracowitością, kreatywnością a u nas jest moda na błyszczenie głupotą.

bartek

hej! czy ktoś wie jaką wysokość powinna wynosić paleta z suchym? według BHP!

Realista
@bartek 07.07.2018 08:47

1,95

DC Gliwice

Jakie wam dają podwyżki od lipca? U nas niby średnio po 350 zł

anonymous
@DC Gliwice 14.06.2018 22:24

z 2100 brutto na 2600 brutto

anonymous

Jak tam macie zielone światełko w sklepach pewnie kierownicy znowu dostaną 500 a wam kawkę postawią

Marta
@anonymous 08.04.2018 19:16

To nieprawda

anonymous

bedzie dzis wypłata ,ktos wie

Ukraina
@Adam 13.05.2018 09:32

Wole pracowac z ukraincami, ktorzy maja zapal,sa ogarnieci i chca pracowac niz z leniami polakami, ktorzy przychodzą do pracy jakby to byla kara i maja ruchy jak mucha w smole

bona

No to załadunkowi muszą pracować za trzech. Administracja się cieszy bo ma więcej czasu na pogaduszki.

Gerty
@bona 03.07.2018 20:44

Nie długo dostaną wypowiedzenia a jak nie to skaner wózek i pikować towar hej już nie długo .

Luki

Hej a może ktoś wie czy pracownik że sklepu może przejść na stację paliw bez przeszkolenia

anonymous
@Luki 15.06.2018 09:32

jasne ze tak na miejscu cie przeszkolą

Takie tam

Tesco Sochaczew. ...masakra pod względem wszystkich niby kierowników a manager tego bur....zero jakiej kolwiek kultury i szacunku do pracowników i klientów . Kobiet na świeżej żywności same dzwigaja ciężkie skrzynki z owocami i warzywami a panowie tam pracujący towaruja papier toaletowy.

Gerty
@Takie tam 25.06.2018 17:04

Zamykać sklep w Sochaczewie tam jest drogo a magazyn w Teresinie też tam pracują murzyni i byki które leżą w biurach.

anonymous

W Czarnej Białostockiej w tym roku już 4 osoby złożyły wypowiedzenie , kierowniczka ma plecy w mężu były policjant teraz radny , skłóca załogę , wypowiada się zle o klientach i rodzinach pracowników , mało tego gdy ponad miesiąc biedronka była zamknięta nie zamawiała wiekszej ilosci towaru ludzie mieli pretensje do pracowników , że nawet śmietany nie mogli kupić po prostu puste półki , zastępcy próbowali zmian zamiawiania ilosci towaru lecz kierownik blokowała na forum czarna białostocka o tej kierowniczce jest złe zdanie dla góry to pasuje dziwne

Klient Maków

Polecam Tesco w Makowie i kasjerke Panią Monikę pracowita, miła obsługa klienta i zawsze uśmiechnieta. Takich kasjerki to skarb

samowystarczalna
@Gerty 13.06.2018 15:25

U nas we Wrocławiu mają być po około 800 zł brutto na etat.

Zniesmaczona .

Zapraszam do Tesco Sochaczew. Przemiła obsługa na kasach ,cudowna ochrona!!!.o matko obudziłam się!!!To był tylko sen..

Agata234

Dzis w strzelinskim tesco kupiłam bulke blizniaki po jej otworzeniu bylo mnustwo czarno białych robakow

Agata234

Kupiłam dzis bułke zapakowan nazywa sie ona blizniaki to bulka drożdżowa po jej otworzenu było w niej mnustwo robakow

Tesco Sochaczew

No cóż by rzec ręce opadają co tam się dzieje. ...stanowiska kierowników obsadzone ludźmi po podstawówce. .."warzywa" piszą przez ż.....itp....zeszyt glaby w trzy linnie i do zerówki????????????

Pan Alfons
@Tesco Sochaczew 14.06.2018 12:24

Za to laluni wypizdrowane, że hej. Gryz by jak reksio boczek. W innej pracy bym je widział :). Na pewno zarobiły by więcej nawet 200 zł na godzinkę :)

DOBRY DUCH

PAWEŁ PIĄTEK DOBRY CZLOWIEK O WIELKIM SERCU JEST BARDZO CHORY POMOZMY MU WALCZYC Z CHOROBA )) KTO MOZE NIECH WPLACA PIENIADZE KONTO PODANE JEST NA FACEBOOKU NA STRONIE PAWLA Z GORY DZIEKUJE

Gerty
@DOBRY DUCH 10.06.2018 21:23

Pracował w firmie Tesco niech dadzą trochę kasy niech ruszą te tyłki.

Zniesmaczona .

Przepraszam za błędy gramatyczne.nie pozwólcie kasjerkom zaglądać do waszych zakupów.oczywiscie że są i te rzeczywiście pomocne ale to mały procent na nawet promil!

Zyczliwa

Uważajcie na kasjerki w sklepie Tesco Sochaczew.sprawdzaja co kupujecie i pop ile pod pretekstem pomocy.a może kupiliscie towar sprzedażowy a one tego jeszcze nie wyczaily?

Dla jaj

Tesco Sklep (usunięte przez administratora) i nic więcej państwo kierownicy zero pojęcia o tym co robią i jakiej kolwiek wiedzy zwykły pracownik musi im pomagać. Żenada

Dla jaj
@anonymous 27.05.2018 13:13

A czym tam kierować. Nierobami i dupo lizami?????

Ola

Czy ktoś pracował z Panią Menager Ewą M., bardzo proszę o opinię o tej osobie

Zubi

Tesco na kielczowskiej to porażka .Nowy pan kierownik sklepu stosuje mobbing w najlepszej postaci .Atmosfera jest tam beznadziejna.Najgorsze jest to że na swoje zachowanie ma poparcie pani personalnej Marty (najgorszej i beznadziejnej personalnej z jaką kiedykolwiek pracowałem).Chyba pora napisać do kogoś wyżej co się tu dzieje .Proszę o info kto jest nad personalną regionalną bo we Wrocławiu to jedna wielka klika

bbb
@Zubi 18.05.2018 00:38

Danuta śmieszek

Daniel

Degeneracja. Patologia stała się normą. Pozdrawiam.

anonymous

W Tesco w Ropczyce jest nie miła obsługa a przede wszystkim na kasach

Vec

Adam i Sebek z T1 odchodzą.. Nie zostanie już żaden porządny kierownik.

mika

Nastepna krolowa zaladunkow na t 1 co dzien chodzi a inni nie ;{

--------
@kamil 25.04.2018 20:30

haha królowa ale klozetu chyba hahaha

misio12

amen

misio11

a co nas obchodzi stokrotka to forum o pracy w tesco

misio1

ludzie ogarnijcie sie nie macie o czym pisac smiech

misio

bla bla bla

Zostaw opinię o TESCO - Teresin

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TESCO