logo Job Team Sp. z o.o.

Job Team Sp. z o.o.

Września

Opinie o Job Team Sp. z o.o.

Marlena Antkowiak 2013-08-06 22:45:08
Szanowny Panie,

jeśli kolega się przyzna to on dostanie karę, ale jeśli nie będzie miał odwagi się przyznać to niestety wspólnie Panowie poniosą odpowiedzialność.
Tak,kontrole są przeprowadzane.
Dzięki kontrolom wiemy czy Panowie utrzymują porządek czy też nie.

Pozdrawiam
Marlena Antkowiak
Szukający pracy 2013-08-09 11:28:40
Pani Marleno proszę o udzielenie informacji,czy ma Pani ofertę pracy dla mnie na stanowisku Ogrodnik.Nadmieniam,że pracowałem w tym zawodzie między innymi we Francji kilkakrotnie.
Na Waszej stronie jest taka oferta pracy,lecz niestety nic nie ma w niej o stawce.Proszę o podanie stawki brutto/netto,długość kontraktu,etc.
Marlena Antkowiak 2013-08-09 22:42:48
Szanowny Panie,

jeżeli chodzi o ogrodnika, to na jedno stanowisko mamy bardzo dużo zgłoszeń.
Jeżeli chodzi o stawkę wynagrodzenia to zależy od ustaleń z klientem.

Pozdrawiam
Marlena Antkowiak
Marlena Antkowiak 2013-08-09 22:44:31
Szanowny Panie,

jeżeli chodzi o kontrole to są one przeprowadzane przynajmniej 2 razy w miesiącu.

Pozdrawiam
Marlena Antkowiak
Marlena Antkowiak 2013-08-10 12:32:01
Szanowny Panie,

czasami powiadamiamy o wizycie w domu a czasami nie. Zależy co było zastane podczas ostatniej wizyty-kontroli.

Pozdrawiam
Marlena Antkowiak
Janek 2013-09-01 08:18:54
Dlaczego nie usuwacie nie aktualnych ofert pracy?Dzwoniłem do Was w sprawie oferty a powiedziano mi,że jest dużo chętnych na to miejsce.
Jeżeli tak jest,to należy ofertę usunąć!
Marlena Antkowiak 2013-09-01 15:05:05
Szanowny Panie,

a na które ogłoszenie Pan odpowiedział?

Pozdrawiam
Marlena Antkowiak
Mirek 2013-09-17 06:17:28
marek - 2013-08-10 10:32:52

No to nie powiem żeby kontrole były prowadzone bardzo często. Raczej spodziewałem się że będzie to co drugi dzień. A czy zawsze wiadomo kiedy one będą dokładnie czy jest to dla wszystkich zaskoczenie?
To w koncu na jaką oferte pracy można u was aplikować żeby nie było powiedziane Jest dużo chętnych?
Marlena Antkowiak 2013-09-18 11:38:23
Szanowny Panie,

są takie oferty na które odpowiada nawet 250 kandydatów.
Ale jest tez tak, ze jest dużo chętnych ale niestety nikt z tych chętnych nie zna języka francuskiego lub zna ale nie na takim poziomie jak potrzebujemy i wtedy ogłoszenie jest aktywne długo.

Z poważaniem
Marlena Antkowiak
Marlena Antkowiak 2013-09-19 21:27:47
Szanowny Panie,

jeżeli kandydat spełnia wszystkie wymagania to odzywamy się.

Z poważaniem
Marlena Antkowiak
jacek 2014-01-16 21:26:56
Praca w tej firmie jest nie najgorsza, jedynie co to może wystąpić problem z wypłatą
1
Marlena Antkowiak 2014-01-21 12:48:59
Szanowny "jacku",

owszem kiedyś były poślizgi mniejsze lub większe, ale zawsze informowaliśmy pracowników o opóźnieniach.
Na dzień dzisiejszy wynagrodzenia są płatne w przepisowym terminie czyli 10 każdego miesiąca. Jedynie jak ktoś sobie życzy wynagrodzenie w walucie euro to zdarza się, że środki na koncie może mieć 1 czy 2 dni później.

Z poważaniem
(usunięte przez administratora)
lex 2014-02-04 13:23:44
FIRMA DO BANI
1
lex 2014-02-04 15:19:36
Piąty raz pisze opinie 4 poprzednie usunięte (ciekawe komu się znudzi dlacze opinie negatywne są usuwane chcecie wpuścić ludzi w maliny z tą firmą?) pisze pani że pieniądze są na czas wypłata za dojazd do francji miała być zaraz po przyjezdzie mija 3 tygodnie i kasy dalej nie ma zwolniła mnie pani po tym jak miałem czelność upomnieć się o swoje i niech pani nie pisze że francuz był niezadowolony bo o niczym nie wiedział olewa pani pracowników pasują tylko tacy co o nic się nie upomną czekam do 10 na wypłatę potem idę do inspekcji pracy
4
Marlena Antkowiak 2014-02-04 19:48:21
Szanowny "lex",

nie usuwamy opinii jak to robią inni. Ma Pan prawo do swojego zdania i ja to szanuję. Szkoda tylko, że nie ma Pan na tyle odwagi aby podać swoje prawdziwe dane, a nie ukrywać się pod pseudonimem.
Ostatnio zwolniłam pracownika, ale nie za to, że upomniał się o swoje, tylko dlatego, że klient u którego ta osoba pracowała po pierwszych dniach zgłosił już nam, że ta osoba się nie nadaje, bo boi się pracy na wysokości i że jest powolna. Pani koordynator prosiła aby dać szansę, klient się zgodził, ale niestety klient zdecydowanie zażądał zmiany pracownika.

A to co się należy zgodnie z przepisami i umowami pracownik dostaje.

Z poważaniem
Marlena Antkowiak
heureux 2014-02-04 23:11:48
Witam, nie polecam tej firmy! Dziękuje i do widzenia.
2
lex 2014-02-05 11:30:25
Pytam się po raz kolejny kiedy będą pieniądze za dojazd do francji kłamie pani że płacicie na czas czekam 3 tygodnie i nawet pani nie raczy odpowiedzieć kiedy i czy wogóle wypłacicie,pani dobrze wie kto to pisze więc proszę nie udawać a co do francuza to nie miał pojęcia że jestem zwolniony
2
lex 2014-02-05 16:29:34
Jak zwykle brak odpowiedzi na proste pytanie zwykłe olewanie pracowników to chyba norma
2
Marlena Antkowiak 2014-02-05 18:43:12
Szanowny Panie Sławomirze Pajor,

po pierwsze w dokumentach które Pan podpisywał było wskazane, że zwracamy koszty wyjazdu do pracy w wysokości równowartości biletu autokarowego na początku kontraktu i dostanie Pan te pieniądze z wynagrodzeniem za styczeń 2014.
A co do zarzutu, że klient nie wiedział, że jest Pan zwolniony to proszę nie pisać takich głupot bo to na prośbę klienta dokonaliśmy zmiany Pana na innego pracownika, gdyż Pan wg klienta bał się pracy na wysokości oraz pracował Pan za wolno. Jeżeli Pan chce to poproszę klienta aby wystosował do Pana pismo opisujące Pana pracę.
Nie ignoruję ludzi, tylko za kontakty z pracownikami we Francji odpowiada koordynator i z nim należy się kontaktować.
A Pana obraźliwe smsy oraz smsy z "groźbami" pozostawiłam bez odpowiedzi, bo nie czułam się w obowiązku odpowiadać na takie smsy.
Nie ma Pan daleko do nas, więc zapraszam do biura w celu wyjaśnienia wszelkich kwestii.

A od razu nie odpowiadam na wpisy na tym forum, bo mam pracę, którą czuję się zobowiązana wykonać.

Z poważaniem
Marlena Antkowiak
lex 2014-02-06 07:44:48
po pierwsze kto Panią upoważnił do podawania mojego nazwiska po drugie początek kontraktu to nie jest 10 dni przed końcem umowy Ci co mnie znają wiedzą że pisanie że boje się pracy na wysokości jest totalną bzdurą a zmuszanie pracowników do pracy na ośnieżonym dachu wbrew wszelkim przepisom BHP (na pana miejsce jest dużo chętnych ) brak podstawowych środków BHP (szelki, linia dawida, jest jedynie siatka bez żadnego atestu) to co innego Chłopaki robią bo się boją o pracę do czasu aż coś się stanie wtedy będzie za pózno mam zdjęcia z dachu z samą siatką bez atestu być może będą potrzebne komuś kto spadnie
3
Inspektor 2014-02-13 16:31:21
No to ładnie łamanie przepisów B.H.P.Chętnie się dowiem co tam się jeszcze
dzieje ciekawego.
2
Stefan 2014-02-14 07:24:27
A skąd zdjęcia? Z tego co wiem to chyba nikt zdjęć do was nie wysyłał. W takie sprawy nie mieszajcie ludzi. No chyba że ktoś cichaczem coś podesłał. Inna sprawa to taka, że agencja w Polsce chyba nie odpowiada za to jakie zabezpieczenia stosuje firma Francuska. Żeby było jasne: zabezpieczenia są ok. Nie przesadzajmy. Dwa lata temu w tej samej firmie było mniej zabezpieczeń i nikt ani razu nie marudził. Zawsze jest sprawa jasna - chcecie to pracujcie a jeśli uważacie, albo ktoś uważa, że jest niebezpiecznie może nie pracować i nie ma problemu. Oczywiście w tym momencie nie ma płacone. Każdy tu przyjechał do pracy i siedzenie w domku to strata godzin. Żabojady i tak idą na rękę. Pierwsze dwa tygodnie wyrobione było odpowiednio 31 oraz 29 godzin bo na więcej pogoda nie pozwoliła a i tak wypłacono nam za 35 tygodniowo więc chyba OK. Ale jest cos co wszystkich tu zastanawia. (usunięte przez administratora)
1
lelus 2014-02-14 12:04:45
Co zastanawia? (usunięte przez administratora)
heniek 2014-04-30 03:42:21
@luka, jak wejdziesz na strone internetową Job Team to na samym środku masz zakładkę ogłoszenia, tam masz oferty...
bebe 2014-04-30 09:21:00
Masakra stawki jakie dają są takie jak w rolnictwie albo jeszcze niższe i za mieszkanie musisz płacić praktycznie sam potrącają 150eur miesięcznie za mieszkanie mieszka 6 osób to wychodzi 900eur miesięcznie a podają że mieszkanie zapewniają ale za nasze pieniądze za paliwo stawki są o połowe niższe niż w polsce [usunięte przez moderatora] jaki panuje w tej firmie masakra odzywki na pana miejsce jest wielu chętnych są na porządku dziennym a jak się wychylisz to papa i do domu
Jednym słowem jedno wielkie g...o
Obcy2 2014-06-07 11:05:08
Firma masakra kroją jak tylko mogą za samochód płacą tylko za paliwo za mieszkanie płacisz praktycznie sam stawka netto jest około nie podają ile jest dokładnie czyli z 8,30 może się okazać że masz 8,10 nie polecam firma krzak chyba że jesteś desperatem i dałeś się nabrać na piękne słówka pani marleny z biura
rudy 2014-06-22 19:29:57
Witam!
Firma padła! Wisi pracownikom wynagrodzenie za ostatni miesiąc. Czy ktoś się orientuje jak i czy w ogóle da się odzyskać jakieś pieniądze???
Czy tylko sąd pracy pozostał?
1
rudy 2014-06-23 14:46:46
Oficjalnie to jeszcze istnieją bo w rejestrach GUS i KRS jeszcze widnieją (aktualizacja 22-06) ale pieniędzy za ostatni miesiąc jak nie było tak niema... Skontaktuje się z Państwową Inspekcją Pracy co w tej sprawie można zrobić...
lexus 2014-06-23 21:04:48
No i co pani Marleno stary scenariusz ciekawe pod jaką nazwą otworzycie nową firmę i dalej będziecie kroić ludzi ja poznałem się na was po 2tygodniach pracy i nigdy więcej takich firemek
lexus 2014-07-12 17:53:09
Zamkneli już swoją strone na necie czyli nie macie co liczyć na jakiekowiek pieniądze stara praktyka dużo ludzi na kontraktach i zamyka się firmę i chybanawet sąd pracy nic nie zrobi bo kapitał zakładowy50000 wezmie zus i US jedno wielkie (usunięte przez administratora) Stefan ciekawe jak z Twoją wypłatą pracuj dalej tyle że teraz za free
Oferty Pracy
2014-09-01
Żródło: Gowork.pl
Mirecourt
( )
  Oferta pracy tymczasowej Agencja Pracy Tymczasowej Job Team Sp. z o.o. (nr licencji 7400), grupa specjalistów w dziedzinie organizacji i realizacji procedur rekrutacyjnych i administracyjnych zarówno w Polsce jak i we Francji, poszukuje osoby na stanowisko: MALARZ/TAPECIARZ Miejsce pracy: Francja / Mirecourt ( region Lotaryngia ) Nr referencyjny: MT Fr/2013
lexis 2014-09-04 15:00:14
MALARZ/TAPECIARZ Job Team Sp. z o.o. 2014-09-01 Żródło: Gowork.pl Mirecourt ( )   Oferta pracy tymczasowej Agencja Pracy Tymczasowej Job Team Sp. z o.o. (nr licencji 7400), grupa specjalistów w dzie[...]">@Oferty Pracy - 2014-09-04 15:00:13
UWARZAJCIE CHENTNI DO PRACY TA AGENCJA NIE WIDNIEJE W REJESTRZE AGENCJI
1
robert 2014-10-30 19:09:21
Czy ktos wybiera sie do pracy przy pakowaniu sprzetu elek. i medycznego w Kopenhadze przez biuro JobTeam A/S z siedziba w Kopenhadze.Wyjazd planowany jest 5 listopada. Prosze o kontakt osoby ktore otrzymaly propozycje tejze pracy. Moj mail, robert2007_2009@onet.pl
Adam 2014-10-30 20:00:37
Do p. Roberta.

Dostałem identyczną wiadomość. Radzę nie wpłacać pieniędzy. Agencja nie widnieje w Krajowym Rejestrze Sądowniczym. Są to zwykli oszuści i naciągacze.
Najlepsze jest to, że to nie jest pierwsza oferta z ich strony. Na tym forum piszą osoby które dostały podobne propozycje pracy, z tym, że w innych krajach. Dane praktycznie się nie różnią http://www.forumowisko.pl/topic/217703-oszust-czy-uczciwy/

Mam nadzieję, że nikt nie da się na to nabrać. Chcę zadzwonić do tego UCZCIWEGO człowieka i powiedzieć mu kilka słów. Warto też żeby policja się tym zajęła.

Pozdrawiam.
1
paparazzo 2014-11-01 00:12:55
Witam, to są oszuści! Nie wpłacajcie im pieniędzy!!!
Dostałem propozycję pracy w Danii przy pakowaniu sprzętu komputerowego i medycznego. Zadzwoniłem i zapytałem się gdzie znajduje się miejsce pracy?. Gość był tak zaskoczony tym pytaniem że zaczął się jąkać i w końcu powiedział nie wiem!!! Nic do dodania.
anomin 2014-11-01 08:53:46
Niejaki (usunięte przez administratora)który rzekomo podaje się za pośrednika pracy firmy JobTeam A/S (NIE JobTeam Sp z o.o) z siedzibą w Kopenhadze to oszust. Na stronie tego biura podano informację (usunięte przez administratora) kolumna w dolnym prawym rogu.
lipa 2014-11-03 20:12:04
witam.wpłaciłem im juz pieniadze,co moge teraz zrobić ?? prosze o pomoc
Cat 2014-11-03 22:36:57
witam, włąśnie mam zawał!
Też wysłałąm bo jak szczeniak dałam się nabrać. Wszystko wyglądało sensownie i nawet będąc w Kopenhadze 2 tygodnie temu polecano mi Job Teem jako tzw. w porządku na tzw. wikariat.
Ogłoszenie na poloniusz.pl , dostała ładny mail, sprawdzałam ale... dałam sie nabrać . Jak ten ktertyn . Dziś już pan nie odbiera telefonu, wiem nie odzyskam kasy ale treba jakoś zgłosić ( chyba ) przestępstwo i mam zamiar właśnie to zrobic z samego rana. % min. temu dostałam mail o tym iż umowe dostanę jutro a umowa jako taka zostanie podpisana w biurze w Kopenhadze.
Proszę wszystkich , którzy też zostali nabrani atak chyba jest o zjednoczenie się i reakcję i to głośną na wszelkich portalach polonijnych!
1
Cat 2014-11-04 00:04:38
Jeszcze jedno, kto z osób zgłaszających mógłby powiedzieć jak sprawa toczy się dalej?
I prośba : jeśli ktokolwiek spotka się gdziekolwiek z ich ogłoszeniami nie ostrzega od razu i pisze natychmiast na danym portalu o praktykach prowadzonych przez nich. Szczerze, jakoś nie zauważyłam wcześniej ostrzeżeń.
1
Cat 2014-11-04 00:09:37
Daj znać co zrobisz , na priv strucelek70@gmail.com
dla mnie pilne!
A mój mąż już się cieszył....
zniesmscxony 2014-11-04 14:38:44
tez dostalem ladnego emaila tez sie ucieszylem , zdiwil mnie jednak fakt iz nikt nie zadzwonil zeby porozmawiac. w koncu nie sa w stanie zweryfikowac w 100% tozsamosci, wiec czekaja tylko na kase za przejazd i nic wiecej . za chwile zadzwonie do pana i zapytam o pare szcxegolow dotyczacych pracy miejsca zamieszkania itp.
lipa 2014-11-04 20:06:43
też się ucieszyłem,chciałem szybko wyjechać,nie przemyślałem kilku spraw np. takich,że nikt odemnie nie żądał zadnych danych,tylko opłate :( bo niby jak mieliby mi ta umowe wysłac,z nieba by sobie wpisał np. numer dowodu. teraz mam nauczke,żeby niczego w pospiechu nie robić i przedewszystkim ostrzegam was drodzy forumowicze, NIE PŁACIĆ ŻADNEJ KASY PRZED PODPISANIEM UMOWY.
zniesmscxony 2014-11-05 13:56:47
Tak jak myslalem. Gosc w ogole nie zorientowany . Cos tam pościemnial ze wszystko jest w umowie. Od wczorajszej rozmowy cisza . Nie potrafil podac nazwy firmy ani adresu domu mieszkalengo. nie mowiac juz o tym jak zaplatał sie kiedy zapytalem o informacje na stronie ktora podal. W informacji na stronie agencji jest napisane ze nie prowadza aktualnie naborow do pracy z Polski. Moim zdaniem oszust na potęgę.NIE PRZELEWAC PIENIEDZY. OSTRZEGAM . MOJA KUZYNKA KTORA JEST AKTUALNIE W DANII DZWONILA DO JOBTIME I POWIEDZIELI JEJ ZE ZADEN WOJCIECH LEWANDOWKI NIE PARACUJE U NICH .
2
lukasz 2014-11-05 18:01:12
Witam, ja tez wplacilem. I co teraz robic?
jopas 2014-12-13 15:44:43
no własnie dobrze gdyby zaczynali od tego typu wypowiedzi na takie a nie inne tematy . Sam jestem zainteresowany pracą właśnie poprzez Job Team jednak niespecjalnie widzie mi się upapranie w tych wszystkich niesnaskach o których niektórzy z Was tutaj piszą . Mam nadzieję , że znajdzie się ktoś życzliwy kto napiszę o tym kilka słów
świnka bejb 2015-02-16 18:46:06
a są teraz u nich jakiekolwiek zatrudnienia i rekrutacje? bo o tym niby nowym czymś czym teraz są jakoś nie mogę znalkeźć żadnych konkretnych informacji w internecie. ewentualnie możecie podac jakieś źródło gdzie mogę poczytać o tej nowej firmie i ewentualnie o ich nowych rekrutacjach i naborach teraz?
1
dingo 2015-03-22 14:51:58
Job Team z Wrześni od innych agencji pracy różni się tym że po za polskim rynkiem działają również na rynku fancuskim . Jest to dla nich zapewne nie lada przewaga nad konkurencją. Przy okazji oglądania na ich stronie ofert z zagranicy wiele osób już do tej pory zdecydowało się na pracę w kraju, gdy wpadło im coś ciekawego w oko
lexus 2015-04-01 22:58:09
Ty chyba naprawde z Australii przyleciałeś jakie oferty i jaka przewaga firma oszustek Firemka jest w upadłości, tak że byli pracownicy już nic nie wydębią żadnych zaległych wypłat (usunięte przez administratora)
lexus 2015-04-01 23:01:32
Ty chyba naprawde z Australii przyleciałeś jakie oferty i jaka przewaga firma oszustek Firemka jest w upadłości, tak że byli pracownicy już nic nie wydębią żadnych zaległych wypłat (usunięte przez administratora)
uakaoa 2016-05-07 22:55:30
jak na razie nie widze u nich za dużo ofert pracy, wydaje mi się, ze u nich kiedyś były lepsze ogłoszenia, a tez nie widze, zeby szukali nowych pracowników i to też jest troche dziwne jednak moim zdaniem.
Zostaw swoją opinię o Job Team Sp. z o.o. - Września
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Job Team Sp. z o.o.