Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Philip Morris

Pracowałeś w firmie Philip Morris i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
steffan - 2013-12-17 21:59:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [new - 2013-12-10 18:24:24]:
i jak byłeś na AC do Hyatta wwa? jak wrażenia, sporo ludzi na krk było??
zdjecie uzytkownika
xx - 2013-12-27 17:44:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [steffan - 2013-12-17 21:59:12]:
witam
byłem, przeszedłem etapy i do dzisiaj zero odp z ich strony....
zdjecie uzytkownika
Czesiek - 2013-12-27 21:37:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [new - 2013-12-10 18:24:24]:
umwa na czas określony (6 miesiecy) ,co więcej cwaniaki zmieniają ją potem dodatkowo na 3 miesiace ,czyli przez 9 miesiecy jestes na okresie probnym.Żenada ,dziwię się ,że ta firma ma tak dobre opinie.
zdjecie uzytkownika
steffan - 2014-01-02 21:55:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Czesiek - 2013-12-27 21:37:24]:
Czesiek: ty w krk?? a warunki finansowe mozesz zdradzić?
zdjecie uzytkownika
jasiek - 2014-01-04 18:22:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie, jestem po rozmowie rekrutacyjnej prowadzonej przez LKK w Katowicach... Moje pytanie, czego mogę się spodziewać na kolejnym etapie (ma być kolejny już przez PMPL + ostatni jazda z przedstawicielem)? Jakie zadania (proszę o przykłady bądź gdzie szukać wiedzy n/t), czy też będzie po części w j.angielskim? Dzięki za odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
żenada - 2014-01-07 12:47:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłem na rozmowie , jedna wielka żenada i bardzo się cieszę że odpadłem w przedbiegach.Koleś zadawał pytania i non stop bawił się na zmianę telefonem i jakimś starym laptopem przy tym (usunięte przez administratora) Pierwszy raz byłem na takiej rozmowie !!!
Co za ludzie tam rekrutują , skąd ich tam wzieli ?
Jedna wielka farsa.
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-01-07 21:48:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [jasiek - 2014-01-04 18:22:58]:
I etap - rozmowa z LKK
II etap - rozmowa z przełożonymi Philip Morris
III etap - dzień próbny z PH, trzeba wykonać jakieś zadanie np. sprzedać produkt w punkcie
IV etap (ostatni) - prezentacja na wskazany temat
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-01-08 11:26:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Testy z zadaniami sprawdzającymi zdolność analitycznego myślenia, np. nieskomplikowane zadania matematyczne. A dodatkowo standardowa rozmowa, może też być tzw. scenka, czyli zadanie sprzedażowe (wcielasz się w rolę PH i musisz sprzedać w sklepie produkt).
zdjecie uzytkownika
jasiek - 2014-01-09 09:36:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zadania matematyczne miałem + test do uzupełnienia po angielsku + rozmowa po angielsku i indywidualna co i jak i dlaczgo też była, a do tego jakieś tam symulacje, scenka sprzedażowa etc. :) Kolejny etap ma być podobno z ludźmi PM. Dlatego ciekaw jestem czego się spodziewać?
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-01-09 17:42:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jasiek - 2014-01-09 09:36:42]:
Tak, jak napisałam wcześniej - pojedziesz z przedstawicielem i ze swoim potencjalnym przełożonym w tzw. "pole", czyli będziesz uczestniczył w wizytach w sklepach. Na początku przyglądasz się, a później masz do wykonania jakieś zadanie np. sprzedażowe. Poczytaj sobie o technice sprzedaży za pomocą "lejka", może się przydać.
zdjecie uzytkownika
FILIP - 2014-01-11 21:04:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wygląda praca na produkcji i na jakie zarobki można liczyć?zdradzi ktoś?
zdjecie uzytkownika
mela - 2014-01-17 19:19:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [FILIP - 2014-01-11 21:04:35]:
Proszę o odpowiedź, jakie padają pytania już na rozmowie z przedstawicielami Pfilipa, jakie scenki każą pokazać, co każą sprzedać. jak się przygotować?
zdjecie uzytkownika
Gość - 2014-01-19 11:03:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja mam pytanie czy dużo w tej firmie pracuje obcokrajowców, bo mam inne niż polskie obywatelstwo? Ja chcę aplikować na stanowisko HR Customer Representative. Czy ktoś może pracował w tym dziale? jakie są opinie i jakie wynagrodzenie. Dzięki
zdjecie uzytkownika
abc - 2014-01-24 21:02:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A nic nie piszecie o pracownikach z produkcji? tam pracownicy z zew. firmy (Randstad) traktowani są jak (usunięte przez administratora)!! Mają być na zawołanie 24h na dobę ,i dostają 150zł do 1800 w zależności od zamówień kierowników -liderów - Chyba że Masz chłopaka to Cię zamawiają częściej I to wszystko dzieje się przy Solidarności na teren Nowej Huty
zdjecie uzytkownika
blabla - 2014-02-15 19:17:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Byłem na rozmowie,
pierwszy etap to rozmowa z przedstawicielem z LKK, krótki test matematyczny + z angielskiego (dokończyć zdania i napisać po angielsku co robiłem rok temu o tej porze, potem rozmowa jak na większości rozmow, typu skąd o nas wiesz, co byś chciał robić, co robiłeś, jakie masz sukcesy.
Następnie jest spotkanie już z ludźmi z PM, tam zbieranych jest kilka osób (10-12) i jest zabawa w całej tej grupie, my mieliśmy zabawe piłeczkami (podczas tego obserwują, notują, robią zdjęcia). Po tej części, kandydaci podzieleni są na 2 grupy i przez 45 minut muszą wykonać zadanie, my mieliśmy zadanie które miało na celu "przeforsowanie " kandydatury swojego człowieka na stanowisko dyrektora sklepu. Tu tez obserwują, robia zdjęcia. Potem jak ktoś im się spodoba to jest indywidualna rozmowa. Niestety tam już nie doszedłem. Podziękowali mi. Zastanawia mnie tylko jedno, że ciągle wystawiana jest ta oferta pracy. Nie wierzę, że nie udało im się nikogo wybrać. To trochę grubymi nićmi szyte. Kolejna firma która robi fikcyjną rekrutacje? Dajcie znać jak ktoś zaszedł dalej
zdjecie uzytkownika
Ignacy - 2014-02-16 13:49:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Philip Morris ma obecnie 23 ofert pracy w Polsce. No i jak dla mnie mogliby sobie darowac pytania w stylu skąd o nas wiesz, to przecież jeden z największych producentów wyrobów tytoniowych.
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2014-02-22 21:16:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Prawda - 2013-12-17 09:58:56]:
to co polecasz? jaka firma jest teraz godna polecania?
zdjecie uzytkownika
Ignacy - 2014-02-23 22:05:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety tez jestem szukającym pracy i w Philip Morris nie pracowałem, ale kto wie, nadal zastanawiam się nad wysłaniem CV.
zdjecie uzytkownika
kolega - 2014-03-08 02:15:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [blabla - 2014-02-15 19:17:55]:
Stwierdzając po dacie opublikowania wpisu stwierdzam, że "odpadłem" razem z Tobą :) także pozdrawiam :) a co do tej całej szopki, bo inaczej tego nie da się nazwać to chyba masz rację - bardzo prawdopodobne, że "wolne" miejsca pracy zostały juz wcześniej obsadzone...(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
blabla - 2014-03-09 15:09:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kolega - 2014-03-08 02:15:13]:
Do którego etapu doszedłeś?
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-30
Żródło: gazetapraca.pl
Wrocław
(dolnośląskie)
Jeśli marzysz o międzynarodowej karierze w jednej z najbardziej pożądanych organizacji, nie boisz się wyzwań i szukasz nowych możliwości dołącz do nas jako Administrator Działu Sprzedaży Spółka zatrudniająca: Philip Morris Polska Distribution Sp. z o.o.Lokalizacja: WrocławOferujemy:Pracę dla światowego lidera z branży FMCG Ciekawą i pełną wyzwań pracę w zespole profesjonalistów Karierę w międzynarodowym środowisku Bardzo dobrą atmosferę prac
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
bella - 2014-04-14 20:04:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hello! Czy naprawde biora tam tylko z polecenia? jakie sa szanse dostania sie bez znajomosci? mam sporo doswiadczenie w tytoniowce
zdjecie uzytkownika
ola - 2014-04-23 10:03:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mój mąż dostał tam pracę normalnie bez polecenia, bez doświadczenia jako ph, a tym bardziej bez doświadczenia w branży tytoniowej. Odpuścicie sobie tą pracę jeżeli chcecie mieć czas po pracy dla kogokolwiek. Czas pracy ? Od 7,30 do 17,30 nieraz też dłużej. Oprócz tego telefon służbowy wciąż włączony bo przecież przełożony może do Ciebie zadzwonić o godzinie 20.
(usunięte przez administratora) Z plusów dobra opieka medyczna, samochód, iPhone i iPad...
zdjecie uzytkownika
bella - 2014-04-23 18:19:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
OLa a czy Twój maz byl zupelnym swiezakiem w pracy czy miał jakies doświadczenie gdziekolwiek? i na jakim trenie sie dostał do pracy? dlugo trwał proces rekrutacji?
zdjecie uzytkownika
Pawel - 2014-04-26 11:34:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ola stek bzdur piszesz
zdjecie uzytkownika
janina - 2014-06-19 23:07:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej, nie wiecie co trzeba zrobic, by zostac hostessą Philip Morris, bo czesto takie spotykam i mysle, że bym sie odnalazła.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Philip Morris
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x