brak logo

Philip Morris

Warszawa

Opinie o Philip Morris

zdziwiony 2013-02-21 20:45:15
powiem tak, jak każda korporacja ma swoje plusy i minusy.
do plusów na pewno można zaliczyć szkolenia - szkolą na prawdę dobrych fachowców, pensja stała (system premiowy jest w skali kilkunastu procent w skali roku) dość interesująca, socjal w full opcji, auto do użytku codziennego bez jakichkolwiek limitów, konferencje czyli wyjazdy zagraniczne co roku.
co do wad: oczywiście przedmiotowe traktowanie podwładnych, częsta blokada informacji z najniższego szczebla, oczywiście mydlenie oczu szansami pięcia się po szczeblach kariery (parę "szarych eminencji" rozdaje tam karty), trzeba uważać co do kogo się mówi.
powiem tak jakby oczyścić tą firmę z paru niepotrzebnych - a może nawet szkodzących firmie - osób, była by firmą godną polecenia w 100 procentach.
i to chyba na tyle. wybór należy do Was...
AS 2013-04-10 16:21:34
Firma godna polecenia , mili ludzie, spoko socjal. Prawie same zalety no moze poza tymi awansami o których pisał poprzednik
1
Olo 2014-01-02 12:39:28
Firma fajna jako Filip praca nie fajna w outsourcingu . Odradzam współpracę prze pijawki pośredniczącej. Nie bedą cię szanować a teraz zatrudniają tylko w ten sposób fatalnie tylko usiąść i płakać .
jasiek 2014-01-04 18:21:59
Witajcie, jestem po rozmowie rekrutacyjnej prowadzonej przez LKK... Moje pytanie, czego mogę się spodziewać na kolejnym etapie (ma być kolejny już przez PMPL + ostatni jazda z przedstawicielem)? Jakie zadania (proszę o przykłady bądź gdzie szukać wiedzy n/t), czy też będzie po części w j.angielskim? Dzięki za odpowiedź.
HIJENY 2014-01-07 11:04:13
Jesli bezpośrednio w PMI to jak najbardziej unikaj wszelkich firm outsorcingowych , współ pracujących.(usunięte przez administratora) PMI ostatnio preferuje takie opcje zatrudnienia, nie masz wtedy wielu dodatków które mają pracownicy .Ciekawe czy panowie drektory byli by tak skorzyt do pracy w outsorcingu , watpię . A i jeszzce jedno firma zwalnia ostatnio na potęgę !!!
PMI 2014-01-21 10:34:41
Generalnie teraz firma zwalnia pracowników i bierze studentów bo taniej, troche potrzyma i następnych , taka moda w korpach. POwszechne nie szanowanie pracowników , zatrudnianie przez firmy zewn. okrojono już chyba wszystko co się da. Wczoraj zwolnili dziewczynę po kilkunastu latach pracy , reszte dopiszcie sobie sami. Trzeba będzie zmiatać, bo szkoda czasu na patałachów
Draft 2014-01-29 22:12:44
Zdecydowanie odradzam może kilka lat temu firma była ok , ale teraz to tragedia. Przyszli nowi dyrektorzy i generalnie zwalniają i zwalniają ludzi poza ty, socjal mierny brak bonusy . Panie z hr pożal się Boże , po ważnym ludziom odradzam współpracę
Retro 2014-02-14 18:36:03
Uprzejmie proszę jeśli jest ktoś po rekrutacji przez LKK o info czego można się spodziewać na rozmowie..? i oczywiście jak wyglądają kolejne etapy prowadzone już przez PMP ? Dziękuję.
Stokrotka 2014-03-22 00:58:28
Kiedyś było fajnie, były jasno postawione cele proste procesy. Teraz jest gorzej. Wszyscy "biegają z pustymi taczkami, bo nie ma czasu załadować", realizują jakieś utopijne wizje typu "Commercial Approach".(usunięte przez administratora) Generalnie odradzam.
Anton 2014-04-25 14:58:13
Obiektywnie pisząc, jak pracujesz w Filipie masz fajnie jak pracujesz w outsourcingu to masz nie fajnie. (usunięte przez administratora)
4 lata 2014-09-11 15:10:48
Anton, jeśli pracujesz w Philipie a piszesz Filipie to widzę ze twój poziom znajomości PMPL jest naprawdę wysoki :. Zacznij od podstawy : POPRAWNA NAZWA TWOJEGO PRACODAWCY
4 lata 2014-09-11 15:14:58
Witam wszystkich, opowiem wam trochę na temat działu sprzedażny PMPL.
Firma ma świetne założenia jeśli chodzi o to jak powinno się w PMPL pracować, niestety ludzie którzy to nadzorują maja już inne założenia ( wybić się wysoko kosztem szeregowych pracowników )
Pracowałem w tej firmie 4 lata i szczerze odradzam, chwalą się wysoka etyka, ale jak pracujesz tylko 8h dziennie to możesz usłyszeć pytanie: czy czasem się nie wypaliłeś, możne chcesz zmienić firmę itp. szantaże. Jeśli maja Prawny problem ze zwolnieniem to coś wymyśla i dyscyplinarka.
Ścieszka kariery bardzo prosta 1. ty wchodzisz w d**ę swojemu przełożonemu, 2.on musi wchodzić swojemu i wtedy jak jesteś 3. dobrym murzynem to możne ci się uda, a i musisz donosić bez tego według szefa nie jesteś lojalny.
Szkolenia stare sprzed 10 - 15 lat, po okresie 6 miesięcy tracisz czas jeśli chodzi o szkolenia.
Targety czy to HSK czy PMPL to jakiś kosmos, są dwie opcje, pracujesz uczciwie i nie robisz targetów = wylot z pracy, lub raportujesz kłamstwa = wylot jeśli wyjdzie podczas kontroli. Ciągły stres.
Żałuje tylko jednego, ze tak długo tam siedziałem!!!!! Praca na rok i polecam zmienić.
Wiem ze w wielu firmach tak jest, ale od tak wielkiej korporacji oczekuje się czegoś innego
Wlkp 2014-09-11 21:24:12
Gdzie pracowałeś kolego 4 lata ?
Kato 2014-09-11 21:34:17
Dobre pyt bo w rożnych reg podobno jest rożnie, np w kat dramat
Zgadzam sie z 4 latkiem
Cała ta zmiana prezesów zmieniła wszystko w syf, totalny hasiok
Kato 2014-09-12 21:52:54
Nie polecam Kato
4 Lata 2014-09-15 21:21:10
Mam znajomych w PMPL z całej Polski, jak dobrze mi wiadomo, to wszędzie jest źle, słyszałem ze w Łodzi jest w miarę normalny regionalny.
Katowice, Kraków, Gdańsk to tragedia.

Tak na rok i UCIEKAĆ. Nie oszukujcie się ze zdobędziecie atrakcyjne doświadczenie,
ponieważ poważne firmy wiedza jaka jest teraz sytuacja w PMPL, jakich teraz rekrutują pracowników, dlatego tez czasami PMPL w CV to problem. NIESTETY PROFIL PH W PMPL TO SPRZEDAWCA A NIE PRZEDSTAWICIEL HANDLOWY.
Mt 2014-09-15 21:59:16
W Łodzi to nie ma regionu, ( usunięte przez administratora )wiesz to skaml
Albo idz do bata tam jest super wszędzie
Robota jak robota. Duze wymagania i tempo bo firma korporacja.
4 lata 2014-09-16 10:35:00
MT, nie wiem w jakim regionie jest łódź, ale wydaje mi się ze należny do jakiegoś regionalnego ( nie jest ciężko na to wpaść :) ). Temat prowadzimy na temat PMPL a nie BAT, wytęż szare i przeczytaj cala korespondencje ze zrozumieniem tekstu. Do BAT nie muszę iść, to raczej droga dla ludzi twojego pokroju, którzy maja problem ze zrozumieniem tekstu ;). Do Roboty nie chodzę, staram się wiązać z firmami w których się pracuje, robota jest na ROLI. No cóż jak pisałem wcześniej PROFIL PH W PMPL ... Miłego dnia Robotniku.
shp 2014-10-30 23:12:20
Generalnie zgadzam się z użytkownikiem ( 4lata) . Osobiście przepracowałem w tej organizacji 1.5roku i nie wspominam tego okresu w sposób sentymentalny. Praca a właściwie robota , bo tak należałoby to nazwać nie miała nic wspólnego z "prestiżem" którego ktoś wcześniej użył opisując rangę przedstawiciela PMPL na sklepie , zasadniczo użycie słowa prestiż obok nazwy tej firmy jest już nietaktem samym w sobie.
Pierwszym podstawowym problemem z jakim napotka się nowy ph w takiej firmie to maksymalnie chłodne i zdystansowane podejście niższego szczebla kierowników do szeregowych pracowników , i nie mówię tu o lekkim dystansie tylko o pokazywaniu swojej wyższości i traktowaniu ludzi z góry dosłownie na każdym kroku.

Nierealne do wykonania ( uczciwą pracą ) targety powodują ,że pracownik ma do wyboru albo , ich nie wyrabiać ( czyli w konsekwencji wylot z pracy po 4 miesiącach) . Młodym adeptom radzę przygotować się na codzienne późne powroty do domu , chociaż nawet jeśli pracuję się tam 12 godzin dziennie w terenie to będzie mało :)

Ps : Kasa Du.. nie urywa ;)
Sowa 2014-10-31 15:35:34
Co się Wami dzieje? Nikt nie uświadomił Wam, że trzeba ciężko pracować żeby coś osiągnąć? Musicie wiedzieć z Philip Morris dużo wymaga ale dużo może dać w zamian! Od pracowników z dłuższym stażem wymaga się coraz więcej, to chyba oczywiste i trzeba mieć tego świadomość! Pytanie co można poprawić podczas wizyty na półce zadają sobie tylko ci, którzy chcą się rozwijać. Np. nie wyobrażam sobie nie pracować na półce...niektórzy wolą tylko zrobić "zwykłą wizytę". A gdzie jesteście i co robicie? Na to pytanie powinni sobie odpowiedzieć ci, co wracają przed 20. 00 do domu.
2
peha 2014-10-31 16:12:52
Użytkowniku "4lata" śmieszą mnie twoje wypowiedzi , brzmią one jak żale człowieka który przez 4 lata nie osiągnął w firmie NIC , NIE awansował i teraz wypisuje swoje wypociny na portalach dla zniechęcenia potencjalnych pracowników.

""Pracowałem w tej firmie 4 lata i szczerze odradzam, chwalą się wysoka etyka, ale jak pracujesz tylko 8h dziennie to możesz usłyszeć pytanie: czy czasem się nie wypaliłeś, możne chcesz zmienić firmę""" --- Jeśli nie potrafiłeś zorganizować swojego czasu pracy to nie dziwię się ,że wracałeś do domu o 21 :) W tej firmie trzeba inteligentnie dysponować swoim czasem.

"""Ścieszka kariery bardzo prosta 1. ty wchodzisz w d**ę swojemu przełożonemu, 2.on musi wchodzić swojemu i wtedy jak jesteś 3. dobrym murzynem to możne ci się uda, a i musisz donosić bez tego według szefa nie jesteś lojalny."""

Sądząc po znajomości twoich podstaw ortografii nie dziwi mnie specjalnie ,że stroniłeś od awansów ;) w końcu osoba na stanowisku nie piszę "Ścieszka" ;)
Jeśli chodzi o wchodzenie w d... przełożonemu to nie tutaj :) chociaż życzę powodzenia w innych organizacjach :)

"""Szkolenia stare sprzed 10 - 15 lat, po okresie 6 miesięcy tracisz czas jeśli chodzi o szkolenia.
Targety czy to HSK czy PMPL to jakiś kosmos, są dwie opcje, pracujesz uczciwie i nie robisz targetów = wylot z pracy, lub raportujesz kłamstwa = wylot jeśli wyjdzie podczas kontroli. Ciągły stres."""

Do zrozumienia szkoleń oraz aktywne uczestnictwo w nich potrzebna jest chociażby minimalna doza inteligencji tak samo jak realizowanie targetów do których jak sam napisałeś miałeś dwa podejścia :) Gratuluję inwencji , dobrze ,że są tam jeszcze ludzie którym udaję się to robić bez większego stresu .

Ps. Polecam maść na ból du.. :)
4 lata 2014-10-31 23:09:12
Szanowny peha bi..y Mo..be
Moje wypowiedzi o Philip Morris nie są rodzajem zemsty.
Przychodzi moment w życiu młodego człowieka kiedy musi zdecydować gdzie będzie pracować, warto wiedzieć jak jest w pracy u potencjalnego pracodawcy.
Nie mam żalu do PM, ponieważ to Ja odszedłem.
Jeżeli chodzi o awans to się mylisz , Ja awansowałem w PM ;)
Nie trzeba być inteligentnym żeby zauważyć, że szkolenia są stare i PM próbuje zrobić wszystko aby to zmienić.Do zmiany szkoleń potrzeba profesjonalnych trenerów, a nie takich z awansu, którzy potrafili zmienić tylko nazwę szkoleń , jak będziesz słuchał aktywnie to jestem przekonany, że też to zauważysz - gratuluje minimalnej dozy inteligencji ;)
Odnoszę wrażenie,że starasz się awansować, sprzedajesz, wchodzisz wiadomo gdzie i boli cię że ktoś to krytykuje.
Cieszę się że są tacy pracownicy jak ty, ktoś to musi odwalić, ja koncentruję się na prawdziwej pracy ;)
Nie wypowiem się na ostatnie twoje zdanie, ciężko będzie mi się zniżyć do twojego poziomu i odpowiedzieć tak żebyś zrozumiał, niemniej jednak zastanawiam się dlaczego interesujesz się akurat ta częścią ciała, wnioskuje, że miałeś okazje zapoznać się z maścią – jakiś awans się szykuje?
Nie odbieram osobiście twojej wypowiedzi, przez cztery lata w PM przyzwyczaiłem się do tak niskiego poziomu inteligencji wśród współpracowników, dziękuję,że to potwierdziłeś :)

Z poważaniem 4 lata.
Etyka vs PMPL 2014-11-02 19:18:11
Do użytkownika peha !!!
Gratuluje oddania i pracy w firmie Philip Morris.

Pracujesz w firmie która żeruje na ludzkim nieszczęściu ” nałóg ”, jeśli chociaż trochę się postarasz, wykażesz umiejętnością analizowania i umiejętnym słuchaniem ( po twojej wypowiedzi wnioskuje, że jesteś inteligenty lub to tylko błędna samoocena :) ) , to znajdziesz potwierdzenie tego, że skarb państwa wydaje więcej na leczenie obywateli związane z paleniem papierosów niż zarabia na akcyzie, wiec nie mów mi, że to napędza gospodarkę ( co często robią korporacje tytoniowe) bo obywatele wydają pieniądze i dzięki temu skarb państwa się wzbogaca. Jeśli przestaną palić ( dwóch dorosłych palaczy w domu, średnio wydaje 730 zł. miesięcznie na papierosy !!!!!!) to zaczną więcej wydawać na produkty które przynajmniej nie zabijają, wakacje, rodzinę itp.To pozwoli odciążyć NFZ - skarb państwa. Jestem ciekawy czy jak ktoś z twojej rodziny zachoruje na raka płuc, to ci się otworzą oczy i zauważysz że też do tego się dołożyłeś.

Korporacje tytoniowe wokół papierosów tworzą otoczkę wysokiego prestiżu, pozycji społecznej ( jesteś bogaty bo cię stać ) – palisz jesteś świetny. Nic bardziej mylnego, palisz – śmierdzisz, starzeje się twoja skora, jesteś biedniejszy ( wydajesz na produkt niepotrzebny w twoim życiu ), chorujesz!!!


Pracowałem w tej firmie kilka lat, szczerze żałuję, że po części się dołożyłem do nieszczęścia wielu rodzin w naszym kraju, na szczęście zmądrzałem i to zostawiłem.

Inteligencja to zdolność do postrzegania, analizy i adaptacji do zmian otoczenia. Zdolność rozumienia, uczenia się oraz wykorzystywania posiadanej wiedzy i umiejętności w sytuacjach nowych. Cecha umysłu warunkująca sprawność czynności poznawczych, takich jak myślenie, reagowanie, rozwiązywanie problemów. To tak żebyś wiedział czym jest inteligencja której zdecydowanie ci brakuje ;)

Wnioskuję że łatwo było cie ‘’ przerobić na korporacyjnego ni….nika ‘’

Aktywne Słuchanie – brak zgodzenia się z przedstawiającym prezentacje( trener ) świadczy o tym, że słuchacz słucha aktywnie, analizuje i wyciąga wnioski ( stare szkolenia, niewnoszące nic do polepszenia jakości pracy ), wyraża swoje zdanie - to jest dowód inteligencji !!!

Zgadzam się z tym, że szkolenia są stare ( czasy komuny i flaszki ) gdyż też przeszedłem te tak zwane szkolenia w PM i zdecydowanie nie maja się jak do współczesnych problemów napotykanych w sklepie

Sama praca w PM jest nazywana przedstawicielstwem handlowym – nie oszukuj się, to akwizycja !!!

Na koniec mojej wypowiedzi, TAK ŻEBYŚ WIEDZIAŁ GDZIE PRACUJESZ I CZYM SIĘ SZCZYCISZ wklejam artykuł który znalazłem na stronie jednej z naszych polskich gazet – dotyczy etyki Philip Morris.

- Znana organizacja praw człowieka Human Rights Watch opublikowała w środę raport, z którego wynika, że światowy lider w produkcji papierosów i wyrobów nikotynowych - firma Philip Morris - kupuje tytoń z farm w Kazachstanie, które nielegalnie wykorzystują do pracy kilkuletnie dzieci. Amerykański koncern zapewnia, że nic o tym nie wiedział i obiecuje poprawę - informuje "New York Times"
1
oddany 2014-11-03 11:24:33
Tak mówią tylko ci, którzy nic nie osiągnęli-co więcej, patrzyli jak ich koledzy pną się w górę. Boli, co?
4 lata 2014-11-03 19:28:22
Zrozumienie tekstu :) dobre
Gliwice 2014-12-06 13:45:18
Firma sie niestety zmieniła na gorsze, nowy zarzad liczy tylko zysk, dla Pm to super (na krótka metę, ale ile czasu zostało branży..?)
sama branża leci na łeb na szyje, ratunek w podnoszeniu cen plus epap .
Żeruje na młodych ludziach którzy za przeciętne warunki (porównując do czasu pracy) mamieni rozwojem ( uda sie 3%) idą jak myszy do sera, niestety po drodze myszy pada ja na końcu ser okaże sie wyrobem seropodobnym
Polecam na max rok potem ucieczka
2
Dot zmian 2014-12-06 17:36:08
Ryba psuje sie od głowy, prezes z Litwy - bardzo tam kochają Polaków ale on kocha .. kase
Niszczą grób marszałka a gość niszczy Polaków, wyciska ile da
Dobrze ze juz nie muszę tego człowieka codziennie oglądać wraz z jego watacha
3
AS3000 2014-12-30 13:56:39
Osobiście miło wspominam czas w PMI pracowałem tam dwa lata , ludzie rzeczywiście wspaniali, oczywiście nie wszyscy szczególnie rządziciele okropni nie wszyscy miło Np. wpominam Anne O. Obiektywnie powiem że odszedłem z braku perspektyw , tym bardzie jeśli ludzie którzy uważają się za ekspertów robią błędy jak przedszkolaki ( i biorą premie za twoją pracę a ty nic z tego nie dostajesz) . Cóż nie bójcie się zmian zawsze wychodzą na dobre!!!! Pozdrawiam krewnych i znajomych królika!!!!
2
ale 2015-01-03 19:38:16
witam od marca mam pracować w PMPLD w Warszawie,będę wdzięczna za informacje - jaka tam jest atmosfera itp.
1
Tez Wawa 2015-01-04 21:09:22
Biuro współczuje
Teren( Przedstawiciel zwany Tex ) życzę powodzenia i tez współczuje. Rsm dramat.
Walcz i ucz sie szybko, bo szybko trzeba bedzie uciekać
1
Anna 2015-01-26 14:17:05
To była genialna firma w latach 90, świetna w 2000. Niestety te czasy skończyły się bezpowrotnie. Branża pikuje w dół w zastraszającym tempie, nie jest tajemnicą że to już powolna agonia dla tytoniu. Lata inwestycji i wydawania pieniędzy (a wystarczało na wszystko: meetingi, drogie konferencje, premie, dodatki, podwyżki, był czas na pracę i zabawę po pracy, budowanie więzi - tak to wspominam) się skończyły. Od 3-4 lat jest czas szukania oszczędności, pozornych transformacji i utopijnych projektów z centrali. Coraz większa presja na wynik, udzielające się wszem i wobec pozorne ciśnienie, skutecznie zabijające fajną atmosferę. W dodatku z polskiego oddziału odeszli już wszyscy liderzy, którzy tworzyli tą firmę od początku i mimo rożnych charakterów, dbali jednak o zachowanie jako takiej atmosfery i kultury organizacyjnej. Od dwóch lat zarząd to prawie sami obcokrajowcy, głównie zza wschodniej granicy. Wiadomo jaka to mentalność. Sentymentów brak. Niestety mit amerykańskiej kultury tej firmy umarł wraz z mitem ostatniego kowboja :( Dziś polecam jedynie młodym juniorom, którzy przetrzymają 2 lata by wpisać sobie wciąż prestiżową firmę do CV. Doświadczonym menedżerom osobiście odradzam, wielkiej kariery tu nie zrobicie (beton średnio wyższego szczebla trzyma się mocno i za nic nie odda swoich pozycji, nie wiedzieć w jaki sposób utrzymanych przez te kilkanaście lat), samodzielność też niewielka. Zamiast wykorzystać czas na pomysły, innowacje, kreatywność w 70% będziecie przygotowywać nikomu nie potrzebne prezentacje na co tygodniowy zarząd :(
3
Nocny ptak 2015-03-02 08:52:50
"Co mogliście jeszcze zrobić lepiej na ostatniej wizycie??"; " Czego brakowało na ostatniej wizycie??"; "Czy jesteście zadowoleni ze swojej ostatniej wizyty??"; "Dlaczego dosprzedałeś tylko 20 pakietów na ostatnim punkcie? Nie dało się sprzedać 21??"; "Macie mnóstwo narzędzi do wsparcia sprzedaży!!"


No, a że dzisiaj mamy poniedziałek, to może jakiś audycik z piątku??:) ojjj ciekawe czy merch się nie rozsypał albo daj Boże papierosy nie sprzedały bo raportowanie nie będzie się zgadzać...
Wlkp 2015-03-03 22:16:25
Zawsze mozna wiecej...
Tylko mocno trzeba sie rozpychać z sharem na polce:)
Plus przecież moze manager lub gość z HQ wpaść i bedzie gimela
Szkoda slow jade juz na oparach
Oby jutro bez audytu ...
Pozdro dla normalnych
1
as 2015-04-22 08:09:45
co dzień bez wazeliny dniem straconym. Kupiłes w tubce czy sztyfcie
oddany 2015-05-21 17:25:34
W wiadrze!
lal 2015-06-18 21:08:49
a co powiecie o pracy w dziale prawnym? była rekrutacja i jestem ciekaw jakie są opinie?
1
DMN 2015-07-12 11:31:55
Witam.
Niedługo mam spotkane w sprawie pracy w Philip Morris.Tutaj pytanie jak wygląda praca dla nich? Chodzi mi o zwykły opis obowiązków, zarobków itp bo z tego co jest tutaj można różne wnioski wyciągnąć. Od razu mówię, że pracy się nie boję a powyżej 8 h dziennie to też żadna ujma dla mojego ego. Czy po zapoznaniu się z terenem i klientami jest możliwość mieszczenia się w kilku godzinach pracy? Jak wyglądają zarobki (netto lub brutto) oraz czy po pierwszej umowie jest szansa na kolejną ( rózne słuchy chodzą ). Za hejty typu nie idź itp dziękuję serdecznie, jeśli się dostanę to sam ocenię.
Z góry dziękuję za pomoc.
Pozdrawiam
Klavs 2015-07-17 07:49:48
Tak na pewno jeżeli Twój przełożony zobaczy że mieścisz się w mniej niż 8 godzinach pracy, uściśnie Ci rękę i pogratuluje:) zarobki-bez szału, jedynie co jest spoko to narzędzia pracy, a właściwie to Ford Focus do korzystania aż do bólu. Wiesz, problemem PM nie jest to, że trzeba pracować po ponad 8 godzin bo to faktycznie wcale nie jest ujmaa, problem polega na tym, że wiecznie będzie źle i za mało. Ale idź, spróbuj, jak się dostaniesz to przeżyjesz niezłą szkołę pracy, korzystaj tylko z dostępnych narzędzi na własne potrzeby:)
fx 2015-07-24 08:34:57
Tak pracują od la, owszem ci co pracują od lat to mają już stanowiska i dobre pensje. a tych co się teraz zatrudnia to przez firmy zewnętrzne , pijawki zjadające część pensji. Ja się wymiksowałem po roku współpracy chociaż opinie były ze jeszcze tak dobrej współpracy nie było jak za mojej kadencji. Cóż wiecie co mnie wkurw...ło to że za moją prace frajerzy z KRK dostawali premie a dla mnie już nie starczało. A jak już przyjechali z wizytą gospodarską to nawet nie mieli podstawowych informacji o biurze. Kołki nieociosane, a co do opinii to większość ludziw biuerze w Warszawie jest fajna i idzie się dogadać. Szef działu prawnego też wydaje się być ok . wiele razy z nim rozmawiałem i uważam go za fajnego faceta. Zarząd no ty powiem szczerze Litwini , cóż nic dodac nic ująć nie lubią Polaczków. Generalnie jak ktoś chce mieć w CV że pracował w PMI to na jakiś czas można się tam zakotwiczyć, ale na dłuższa metę to LIPA. Jak chcecie coś jeszcze wiedzieć to pytajcie, chętnie odpowiem. Pozdrawiam krewnych i znajomych królika. A jak liczysz na awanse to zapomnij bez PLECAKA to se nie powalczysz.
Exit 2015-09-22 08:31:46
Najpierw zrobili czystki etniczne a teraz zatrudniają studentów.
TEX 2016-01-09 14:51:59
w punkt
rOCCO 2016-04-13 14:53:53
Cóz mogę powiedzieć o PMI firma w której jest na głowie postawione zarządzanie i procedury są tak poje..ne że aż strach. Ludzi ma się za nic jak wiatr zawieje to w ramach odszczędności 30 osób zwalniamy i zaraz po tym 50 za tudniamy ale telefonu nie dostaniesz bo nie kupią laptopa również bo nie ma a jak Ci dadzą starego ogryzka to bądź szczęśliwy.

ROZPACZ I ZGRZYTANIE ZĘBÓW NO CHYBA ŻE JESTEŚ W ZARZADZE ALBO NA WYSOKIM STOŁKU TO WTEDY BONUSY BENEFITY IPADY OCH ACH ECH W OGÓLE BEZ WAZELINY PO PALCU SAMI WCHODZĄ.
3e4 2016-05-09 20:33:58
faktycznie widze ze firma stawia na osoby ktore znaja dobrze jezyki obcne bo na prawde sporo jest ofert na stanowiska na kotrch wymagana włoskiegom francuskiego,czeskiego czy tez niemieckiego..wszystkie oferty w Krakowie
Null 2016-11-30 14:55:03
Rozpacz i zgrzytanie zebow , jak chcesz normalnej pracy to z daleka od FM . Nie polecam nikomu
feeeeeee 2016-12-05 13:25:19
Śmierdzi outsourcingiem na kilometry , zgadazm sie z poprzednikiem
qwerty 2016-12-08 19:31:54
Byłem widziałem jak sprawia Ci przyjemność codzienne poniżenie. To wal śmiało i mikołaja za 5 zł dostaniesz na święta, ale żeby podwyżkę to nie. Pokolepia po ramieniu . Ale wara tylko dla wybranych nic szczególnego cie tu nie spotka poza opierdolem i pretensjami .
Zostaw swoją opinię o Philip Morris - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Philip Morris