Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Philip Morris

Pracowałeś w firmie Philip Morris i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim2 - 2013-07-12 18:03:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
mnie to raczej interesuje wynagrodzenie jest to jakaś podstawa + ewentualna prowizja? i od czego jest ona uzależniona?
zdjecie uzytkownika
zofia - 2013-07-12 19:16:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
z tego co sie orientuje to dopiero po 2 etapie mozna sie wysztkiego dowiedziec.... a jak wyglada ten 2 etap? na co trzeba sie przygotowac, wie ktos?
zdjecie uzytkownika
- 2013-08-23 15:20:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
daja 8,50zl za godz szlui można palić na miejscu ale z przyczaji wyniesc tez sie da ale bez paczki kazdy kazdego podpierdala jest duzo fajnych lasek daja dodatki do stolówki i do przejazdu jak jesteś poza miasta
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-02 15:20:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam! Byłem w miniony czwartek na rozmowie kwalifikacyjnej na stanowisko przedstawiciela handlowego dla PMI, prowadzonej przez firmę HSK. Był to oczywiście 1 etap, ogólnie rozmowa bardzo przyjemna, taka "życiowa", że tak powiem, tzn. pytania dotyczące tego czemu chcę dla nich pracować, jakie mam doświadczenie w tej pracy itp. Na zakończenie rozmowy Pani nakreśliła mniej więcej, co daje PMI, czyli jakie auto, jakie "bonusy" itp. Teraz czekam na to czy dostanę się na 2 etap rekrutacji.
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-03 14:29:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2013-09-02 15:20:45

Witam! Byłem w miniony czwartek na rozmowie kwalifikacyjnej na stanowisko przedstawiciela handlowego dla PMI, prowadzonej przez firmę HSK. Był to oczywiście 1 etap, ogólnie rozmowa bardzo przyjemna, taka "życiowa", że tak powiem, tzn. pytania dotyczące tego czemu chcę dla nich pracować, jakie mam doświadczenie w tej pracy itp. Na zakończenie rozmowy Pani nakreśliła mniej więcej, co daje PMI, czyli jakie auto, jakie "bonusy" itp. Teraz czekam na to czy dostanę się na 2 etap rekrutacji.
No i dostałem telefon, pojutrze 2 etap. Ktoś może podpowiedzieć jak on wygląda? Czego się spodziewać? A może ktoś powie jak wygląda współpraca z PMI za pośrednictwem HSK Consulting?
zdjecie uzytkownika
Pablo - 2013-09-26 17:51:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam, szkoda czasu na tą agencję, jedna wielka żenada, byłem w Warszawie na podpisaniu umowy, do której to podpisania na całe szczęście nie doszło, straciłem tylko czas i pieniądze!!!!!
Dobra praca dla początkujących, którzy chcą zdobyć doświadczenie w handlu, masa umów, aneksów i nie wiadomo jeszcze czego, na podpisanie umowy najlepiej zabrać ze sobą prawnika!!!!
Zupełnie co innego mówione na spotkaniach, byłem na dwóch a na trzecie już pojechałem do siedziby HSK Consulting w Warszawie i tam wszystko odbiegało od tego, czego dowiedziałem się na spotkaniach u siebie w regionie na dwóch pierwszych rozmowach, także odradzam, bo szkoda czasu dla naprawdę zaangażowanych ludzi szukających pracy!!!!!
zdjecie uzytkownika
new - 2013-12-10 18:27:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy ktoś jutro na AC w-wa PMI?
zdjecie uzytkownika
to ja - 2013-12-21 01:01:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [new - 2013-12-10 18:27:02]:
byłem 11.12 na ac w wawie... przeszedlem te 2 etapy i do dzisiaj cisza !!! a Ty jak tam??
zdjecie uzytkownika
Greg - 2014-01-02 14:27:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [to ja - 2013-12-21 01:01:25]:
Witam
Prośba do osób, które były już na AC.
Jak to wyglądało ???
Jakie mniej więcej pytania ???
Jakie zadania do wykonania (w ramach AC) ???
... I wszystko inne co tam akurat było.
Wielkie Dzięki za konkrety
zdjecie uzytkownika
JA - 2014-01-04 18:23:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witajcie, jestem po rozmowie rekrutacyjnej prowadzonej przez LKK w Katowicach... Moje pytanie, czego mogę się spodziewać na kolejnym etapie (ma być kolejny już przez PMPL + ostatni jazda z przedstawicielem)? Jakie zadania (proszę o przykłady bądź gdzie szukać wiedzy n/t), czy też będzie po części w j.angielskim? Dzięki za odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
pmi - 2014-01-13 19:49:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tylko w języku angielskim...
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-02-17 01:47:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Na produkcji trzeba się pilnować! i nic nie mówić, nerwy ze stali! bo gnoją człowieka i jak co - to zwalają winę na (Ciebie!)
zdjecie uzytkownika
karl - 2014-05-26 19:09:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Philip Morris to dość znana marka, więc chyba dobrze traktuja pracowników, nie? Bo raczej dobre imię w tej branży się liczy.
zdjecie uzytkownika
4 lata - 2014-09-06 16:49:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich, opowiem wam trochę na temat działu sprzedażny PMPL.
Firma ma świetne założenia jeśli chodzi o to jak powinno się w PMPL pracować, niestety ludzie którzy to nadzorują maja już inne założenia ( wybić się wysoko kosztem szeregowych pracowników )
Pracowałem w tej firmie 4 lata i szczerze odradzam, chwalą się wysoka etyka, ale jak pracujesz tylko 8h dziennie to możesz usłyszeć pytanie: czy czasem się nie wypaliłeś, możne chcesz zmienić firmę itp. szantaże. jeśli maja problem ze zwolnieniem to coś wymyśla i dyscyplinarka.
Ścieszka kariery bardzo prosta 1. ty wchodzisz w d**ę swojemu przełożonemu, 2.on musi wchodzić swojemu i wtedy jak jesteś 3. dobrym murzynem to możne ci się uda, a i musisz donosić bez tego według szefa nie jesteś lojalny.
Szkolenia stare sprzed 10 - 15 lat, po okresie 6 miesięcy tracisz czas jeśli chodzi o szkolenia.
Targety czy to HSK czy PMPL to jakiś kosmos, są dwie opcje, pracujesz uczciwie i nie robisz targetów = wylot z pracy, lub raportujesz kłamstwa = wylot jeśli wyjdzie podczas kontroli. Ciągły stres.
Żałuje tylko jednego, ze tak długo tam siedziałem!!!!! Praca na rok i polecam zmienić.
Wiem ze w wielu firmach tak jest, ale od tak wielkiej korporacji oczekuje się czegoś innego.
zdjecie uzytkownika
zawiedziona - 2014-09-08 21:09:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, firma PM chwali się dużą rzetelnością pracy więc chciałam podać przykład owej rzetelności: w czerwcu zostałam zaproszona na rozmowę kwalifikacyjną, która później została przesunięta o miesiąc, w konsekwencji rekrutacja na stanowisko przedstawiciela handlowego, na którą mnie zaproszono NIGDY SIĘ NIE ODBYŁA! bądź odbyła się beze mnie. Dziekuję PM za tygodniowe rozmowy telefoniczne i zawracanie tyłka z których nic nie wynikło.Brak szacunku i wprowadzanie kandydata w błąd.
zdjecie uzytkownika
4 lata - 2014-09-10 21:15:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zawiedziona - 2014-09-08 21:09:00]:
Niestety to jest standard w PM, jak wcześniej pisałem spędziłem tam cztery lata i widziałem takie rzeczy często. Na szczęście nic nie straciłaś nie podejmując tam pracy.
zdjecie uzytkownika
loki - 2014-09-12 14:20:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto by pomyślał, że taka duża firma albo nawet korporacja jak Philip Morris (posiadają w końcu 15,5% udziałów w światowym rynku tytoniowym, marki takie jak Malboro, czy L&M to przecież oni, a te marki zna każdy) ma problemy z rekrutacją. Jak dla mnie przekładanie rozmowy o miesiąc wiąże się z brakiem szacunku, firma tez powinna zdawać sobie sprawę, że nikt miesiąc czekać na rozmowę nie będzie, kiedy jest bez pracy.
zdjecie uzytkownika
od3 lat - 2014-09-30 09:19:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje obecnie więc wyraże swoje zdanie. Etapów było..nie pamietam 3-4. Wiem, że teraz jednym z etapów jest rozmowa przez telefon, później na skype, później z dyrektorem a na końcu teranówka. Kiedyś było trochę inaczej z tymi rekrutacjami. Jak nie znasz angielskiego- nie aplikuj. Dużo maili i dokumentów plus spotkań jest prowadzonych w języku nagielskim. Na rekrutacji też jest znajomość potwierdzana. Samochód do dyspozycji- ile chcesz. Niestety zapier**asz po 10-11 godzin i w domu tez trochę siedzisz z papierami. Fajna atmosfera pracy, przełożeni z klasą. Dostajesz ciuchy- buty i koszulki. Fakt- wchodzi na punkt i mówisz L&M to Cię szanują. Ogólnie to polecam ale jestem zmęczony życiem w samochodzie..
zdjecie uzytkownika
backs - 2014-10-02 18:53:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaki jest drugi etap rekrutacji prowadzony przez LKK?
zdjecie uzytkownika
maciek - 2014-10-02 22:09:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wczoraj pojawiła sie od nich nowa oferta pracy na stanowisko Inżynier Utrzymania Ruchu. Wymagania to: -Wykształcenie wyższe techniczne (Mechanika, Automatyka Elektronika) -Minimum 1 rok doświadczenia zawodowego w Dziale Utrzymania Ruchu -Umiejętność pracy w zespole, szybkiego reagowania na zmieniające się środowisko oraz zarządzania priorytetami -Znajomość narzędzi SMED oraz 5S a także filozofii TPM oraz Lean Manufacturing będzie dodatkowym atutem -Bardzo dobra znajomość języka angielskiego . Myślicie, że warto?
zdjecie uzytkownika
masti - 2014-10-03 16:17:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Czy to prawda że na produkcje wymagają średnie wykształcenie??????
zdjecie uzytkownika
bylembordo - 2014-10-05 21:28:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PMI oferuje dość dobre warunki: samochód (generalnie nie ma problemu z limitem kilometrów), socjal, telefon. Rekrutacja jest dość ciężka bo jest dużo chętnych. Tutaj jest dokładnie opisany proces rekrutacji:

(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
ciekawa - 2014-10-17 10:02:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej! Czy ktoś przeszedł 3 etap rekrutacji (rozmowa z PM) i czeka na 4 etap w terenie? I drugie pytanie czy przejście do etapu w terenie oznacza, że już się dostało tę pracę czy dalej niewiadoma?
zdjecie uzytkownika
Arson - 2014-10-17 12:38:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, za kilka dni mam 3 etap rekrutacji na stanowisko młodszy przedstawiciel handlowy, już z rekruterem od Philipa Morrisa(wcześniejsza rekrutacja przez firme zewnętrzna) Wie ktoś mniej więcej czego można się spodziewać ? I pytanie do przedstawicieli : jak wygląda taki dzień handlowca ? bardzo proszę o odpowiedzi.
zdjecie uzytkownika
paweł - 2014-10-18 18:50:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej philip morris poszukuje teraz osób na stanowisko Inżyniera Procesu. Wymagania nie są nawet wygórowane, bowiem to wykształcenie wyższe, preferowany profil techniczny, zdolności analityczne i chęć do poszerzania kwalifikacji zawodowych, zorientowanie na osiągnięcia, umiejętność pracy w grupie i efektywnej komunikacji, doświadczenie w dziale operacyjnym, bardzo dobra znajomość języka angielskiego w mowie i piśmie, bardzo dobra znajomość MS Office ze szczególnym uwzględnieniem programu Excel oraz znajomość systemu SAP będzie dodatkowym atutem.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Philip Morris
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x