brak logo

Philip Morris

Kraków

Opinie o Philip Morris

paweł 2016-09-04 13:00:35
W Krakowie trwa sporo rekrutacji, jest naprawdę z czego wybierać. Ja się zastanawiam nad rekrutacja na stanowisko Intern in HR Department – Organizational Development Team. Ktoś może polecić i opowiedzieć się więcej?
pawelek 2016-09-04 13:17:47
hej imienniku @pawel
intern to jest umowa zlecenie zazwyczaj z firma. niestety wiem ze wielu internow narzeka ze ten staz trwa w nieskonczonosc... znam jedna dziewczyne ktora rzucaja na staze po roznych dzialach od ponad roku. wiadomo, kasa nie jest z tego rewelacyjna bo jestes "tylko" stazysta ale w zasadzie robisz to samo co pracownik ktory ma etat wiec uczysz sie tego samego za mniejsze pieniadze
co do przedluzenia to albo dadza ci umowe z firma potem albo przez agencje pracy
rganizational Development Team. - brzmi jak przerzucenie papierkow xd
paweł 2016-09-04 14:08:01
Ale z tego co piszesz @pawełek to raczej warto? Wiadomo, że od stażu do normalnej umowy długa droga ale chciałbym wiedzieć czy na pewno warto czekać
pawelek 2016-09-04 16:33:42
@pawel. moje wrazenia z hrow sa takie ze a) jest tam sztuczna atmosfera korporacyjna b) maja super budynek nowoczesny c) potrafia ci napisac supergrzecznego meila by dac ci do zrozumienia zebys dal im spokoj . d) maja mniejsze open spacy niz finanse mysle ze staz w tej firmie nie jest zly, aczkolwiek z tego co widze to interni maja tyle samo obowiazkow co normalni pracownicy i sa to czasem te gorsze, nudniejsze i zmudne obowiazki. za duzo mniejsze pieniadze. mysle ze warto na poczatek by sie wdrozyc w korpo. a potem bedziesz widzial czy ci cos zaproponuja czy po prostu chca miec kogos na umowie na zlecenie by oszczedzic na etacie. my na to mowimy tak zwanego jelonka. xd
niestety od paru lat w SCE jest taka polityka by zatrudniac kontraktorow, internow, ludzi z agencji pracy i dawac im duzo pracy za mniejsza kase i placic mniejsze skladki . plus jest taki ze oni maja krotki okres wypowiedzenia. chyba nawet mniej niz miesiac. 1-2 tyg cos takiego wiec jak ci sie nie spodoba to mozesz zrezygnowac.
plus jest taki ze w SCE( w przeciwienstwie do fabryki oraz dystryubucji/salesow) nie zwalnia sie ludzi z dnia na dzien . ale jak mowie - tak jest w SCE tylko.
katek 2016-09-04 16:46:57
No to skoro na sam początek zarobki są na poziomie 2500-3000zł to się dziwię skąd jest tyle niepochlebnych informacji. Przecież dbanie o takie stawki jest dość istotne, bo na pewno do tego dochodzi odpowiednia premia.
pawelek 2016-09-04 17:26:22
@katek - duzo tez zalezy od jezyka. za arabski turecki skandynawskie itp placa wiecej nawet
mysle ze wynika to z tego ze wypowiadaja sie tutaj ludzie ktorzy a) byli na rozmowie kwal i ich nie przyjeli b) nie dostali awansu premii i sie wyzywaja c) malkontenci. d) tutaj sa wymieszane opinie z roznych spolek pm, sce a produkcja czy fabryka to sa rozne zasady premier pensje itp o czym ktos juz wyzej napisal. ja jako pracownik pm staralem sie napisac opinie przydatna dla wszystkich merytoryczna z plusami i minusami. jesli tylko patrzy ktos na kase to raczej w pmi nie ma zle. ale praca tam ma tez swoje minusy. uwazam jednak ze biorac pod uwage takie firmy jak capgemini ibm itp to jest o niebo lepiej, nie ma dodatkow jezykowych jak w shelu (chyba ze o czyms nie wiem) ani darmowych kanapek i wody mineralnej jak w aravato/google ale sa inne plusy i inne minusy. ja mysle ze jestem osoba pozytywnie nastawiona do ludzi i pracy i raczej spotkalem w sce osoby raczej na plus niz na minus, nie spotkalem sie z wyscigiem szczurow ale to zalezy od dzialu i wlasnego nastawienia do ludzi i pracy tam. malkontenta nigdy nie zadowolisz w zadnej firmie, nawet w apple. ogolnie firme polecam, ale odradzam jesli proponuja ci inny kontrakt niz umowa o prace bezposrednio z firma bo umowmy sie - etat, multisporta i karte do prywatnej przychodni to dostaniesz wszedzie bo jest to juz standard.
w pmi maja tez prace z domu (5 dni w miesiacu ale po akcpetacji supervisora), laptop, przedszkole z atrakcyjnym czynszem na terenie firmy. mozna do firmy zamowic taksowke pod drzwi i kuriera z paczka jak sobie cos zamowisz przez internet i nikt na ciebie nie nakrzyczy ze zszedles na chwile na recepcje po to. z minusow ale to juz naprawde jak chcesz sie do czegos przyczepic to w SCE sa kontrole na bramkach czy papierosow nie wynosisz i zagladaja ci do torebki,/plecaka moja prosic by podwinac nogawki. w firmie sa palarnie, wstep z wlasnymi papierosami tylko po zdobyciu stempla w recepcji.
faktem jest ze jest stres i duzo obowiazkow, ale wydaje mi sie ze wynika to tez z tego ze wiele osob wciaz ma problem z dobra organizacja wlasnej pracy. wiele osob tez nie rozumie tekstu czytanego i dziwi sie ze ma 1000 meili na skrzynce bo ludzie nie rozumieja odpowiedzi na mejle jego i dopytuja.
uwazam ze jak ktos jest ogarniety zyciowo i ma olej w glowie, umie sie zorganizowac i wykazac to raczej da rade. serio, w SCE nie ma pracy ktora jest nie do przejscia. tylko w niektorych dzialach trzeba miec np biegly excel typu GL czy Accounting and reporting ale za to nie ma tam customer service. cos za cos
pawelek 2016-09-04 17:34:17
chodzilo mi ofc o czesne w przedszkolu, nie o czynsz. sorki. co do premii - polroczne sa, dodatek wakacyjny i za udzial w migracji czy jakims wdrozeniu
hb 2016-09-04 17:57:08
no tak pewnie więcej płacą dlatego ze mało kto tak na prawde te jezyki tak dobrze zna prawda? glownie to ludzie znaja angielski, niemiecki czy francuski
pawelek 2016-09-04 18:00:20
oczywiscie ze tak. im jezyk mniej popularny tym wieksza placa. a jak myslisz czemu za biegly holenderski w shelu placili mi 2500 za sam fakt znania go i uzywania od czasu do czasu??? z arabskim bez dosw 4k netto ;p nie wiem jak z innymi ale na pewno jezyki skandynawskie i jezyki ktore nie opieraja sie na alfabecie lacinskim lub cyrylicy sa dobrze wynagaradzane w sce.
wiec wiadomo ze osoby z francuskim czy niemieckim w pmi zarabiaja mniej chyba ze naprawde musza sie wykazac doswiadczeniem ( a zazwyczaj nie musza )
p 2016-09-04 18:02:15
w sensie 2500 jako dodatek do pensji. na szczescie w pmi potrafia wynagrodzic mi brak tego dodatku choc wiadomo jak masz dodatek to masz satysfakcje ze warto bylo zakuwac i jezdzic na erasmusy itp
p 2016-09-04 18:07:05
aha, firma jest tez przyjazna osobom niepelnosprawnym, obcokrajowcom, roznym wyznaniom i lgbt. zakazana jest jakakolwiek dyskryminacja i na to zwracaja uwage co nie jest tak oczywiste wszedzie
ak cos chlapniesz to masz pewna skarge do compliance team
bbbb 2016-09-04 19:42:19
@ p - bardzo mi się podoba, ze kasda jest nbaprawde3 adekwatna do twoich możliwośći, to bardzo motywujące. No i naprawde ekstra , że jest pełna tolerancja zarówno jesli chodzi o wyznanie jak i sprawność fizyczną
p 2016-09-04 20:57:19
@bbb kasa jest adekwatna do umiejetnosci i predyspozycji. trzeba ja sobie po prostu wynegocjowac i sie szanowac przy tym, znac mocne strony. stad biora sie dysproporcje czasem ze X zarabia 3000 na stanowisku na ktorym jego kolega X ma ok 4 przykladowo. sa takie przypadki ale to wszedzie
hb 2016-09-04 21:27:36
no pewnie ze tak..wynagrodzenie jak mowsz zależy na prawde od wielu czynnikow przecież..mnie interesuje jak to wszystko wygląda na stanowsku Senior Finance Controlling Analyst ktoś co wie jak taka romzowa kwalifkacyjna wygląda i o co mogą zapytać Cie?
baca 2016-09-05 16:04:57
to chyba u was w open spacach tak sie podpierniczacie. Na produkcji raczej nikt nikogo do compliance teamu by nie sprzedal

.hej
boss 2016-09-05 16:16:18
A atmosfera jaka teraz u nich panuje? Dzięki za odpowiedź
pawelek 2016-09-06 09:09:55
to nie jest skarzenie sie tylko dbanie o standrardy i wzajemny szacunek.
wiadomo jacy ludzie pracuja na produkcji czy w fabrykach, nie posadzam ich o to aby znali swoje prawa i obowiazki inne niz to ze maja pojsc do pracy i sprawdzac czy wyplata przyszla.

w SCE atmosfera zalezy od teamu, w jednych jest milo i sie wyglupiaja ludzie, zartuja i te 8h idzie szybko a w innych jest sztucznie i dretwo
alex 2016-09-06 09:21:06
@pawelek no jacy ludzie? Jak dla mnie kategoryzowanie ludzi na tych z produkcji i resztę nie jest zbyt eleganckie
PracownikPMI 2016-09-07 11:42:24
Bardzo niegrzecznie opisujesz ludzi pracujacych na produkcji w PMI. Oczywiscie wiekszosc z nich to osoby slabo wyksztalcone, proste. Ale spora czesc to osoby wyksztalcone i znajace zakres nie tylko swoich obowiazkow ale rowniez przywilejow, ktore im sie naleza. Nie mozna wiec oceniac ludzi po tym, jaka prace wykonuja, liczy sie chec. Niemniej jednak razi mnie fakt, ze na koordynatorow wybierani sa ludzie bez wyksztalcenia, ktorzy umieja zarzadzac ludzmi tylko poprzez chamstwo, klamstwa oraz grozby zwolnienia.
Lotek 2016-09-07 12:04:57
Dokładnie tak samo uważam, a przecież Ci ludzie są właśnie podstawą istnienia firmy, oni się urabiają po łokcie najmocniej, więc uważam, że należy im się szacunek, to przecież nie jest dziwne, tak musi być
Pawelek 2016-09-07 16:09:53
Jedz do takiej fabryki w czechach i sprobuj sie z kims porozumiec i dogadac i dopiero wtedy komentuj. Nikt po ang ani slowa. A jedz do portugalii czy holandii i wiele osob ang zna. Tak samo w sprzedazy w selsach yakie perelki sa Wg mnie to jest porazka ze w miedzynatodowej firmie moze byc supervisor w fabryce czy salesman ktory slowa w obcym jezyku nie zna. Testy jezykowe powinny byc. Chce sie dobrze zarabiac to trzeba cos soba reprezentowac. Czasy kiedy bralo sie do pracy ludzi bo umieli sie podpisac na umowie o prace juz minely.
annio 2016-09-07 16:18:39
a możecie mi jednak coś więcej o samych tych testach powiedzieć? poza tym interesuje mnie u was obecne ogłoszenie o pracę na stanowisko Intern in HR Department – Organizational Development Team
Deo 2016-09-11 16:37:45
witam, a wiecie cos na temat pracy, atmosfery, zarobków w zakupach/ sourcingu w SCE w Krk? maja ostatnio duzo ogłoszen na takie stanowiska z językami.
bbbb 2016-09-11 16:53:44
@ Deo - troche mnie martwi ze nagle tyle osób do Krakowa psozukują? Nie wydaje ci sie to troche dziwne? nie wiem, może ja naprawde przesadzam, ale jak na moje oko to może byc spora rotacja u nich, no chyba że nowy oddział otwirzyli, czy coś. ktoś wie?
Ss 2016-09-12 10:13:42
Witam, orientuje się ktoś ile dostaje operator urządzeń na produkcji na start? Pozdrawiam
arborio 2016-09-12 10:20:23
zastanawiam się czy nie zatrudnić się u was jako specjalista do spraw sprzedaży w gorzowie wielkopolskim - jedno ale - wiem że dajcie pakiet szkoleń na start, a czy później jeszcze można na jakieś liczyć?
antek 2016-09-12 15:53:57
taka prawda ze trzeba sie tam podlizac jak chce sie dostac awans. ja musialem wejsc swojemu menadzerowi z dlugim jezykiem w d*** zeby dostac seniora. az w koncu wlozylem w ten jego tyleczek cos wiekszego. no coz. kazdy orze jak moze. ogolnie firma ok tylko trzeba pilnowac kariery zeby nie utknac na jakims stanowisku bez przyszlosci, a sa takie osoby co od 7 lat klepia faktury
hb 2016-09-12 16:16:59
hej no możesz tez sporbowac zaaplikować na inne stanowisko tylk pamitaj ze tutaj ogolnie to trzeba mimo wszystko znac bardzo dobrze jezyki obce prawda?
ada23 2016-09-13 20:12:06
Witam. Studiuję finanse i rachunkowość na ostatnim roku na Uniwersytecie EKonomicznym w Krakowie. Jestem zainteresowana stanowiskiem związanym z księgowością. Znam biegle język rumuński (a także bardzo dobrze angielski i dobrze francuski) ale nie mam doświadczenia w pracy w finansach. Chciałabym się dowiedzieć czy przyjmują do pracy na niepełen etat a także interesuje mnie jakich zarobków mogłabym się spodziewać, biorąc pod uwagę fakt, że język rumuński nie jest popularnym językiem. Z góry dzięki za odpowiedź :)
ciało 2016-09-13 20:17:56
Hej, ale jakich zarobków można sie teraz spodziewać? Podobno oprócz podstawy jest szansa na dwuskładnikowe wynagrodzenie, co jest dobrym znakiem na to co się terazd dzieje.
Bla bla 2 2016-09-13 21:49:40
Jak masz sprany mózg i będziesz wchodzić w cztery litery to może się pchaj i może kiedyś nie wiadomo kiedy awansujesz. A jeśli nie to omijaj szerokim łukiem. Praca średnio 10 godzin dziennie i jeszcze w domu musisz poogarniac conieco. Ale i tak zawsze usłyszysz ze możesz zrobić coś lepiej, więcej i w ogóle żebyś się bardziej postarał. Możesz być najlepszy w regionie a i tak nie awansujesz bo i tutaj wstaw sobie dowolne tłumaczenie. Jak nie masz układów to nawet kilkanaście lat możesz przepracować na jednym stanowisku. A szkolenia ;) są, takie które tracą twój czas bo wszystko wcześniej widziałeś.
Po 2016-09-13 22:03:09
Daj spokój, przecież nie od dziś wiadomo, że jest wszystko w jak najlepszym porządku, kto pracował raz w Phillip Morris nie chce pracować nigdzie indziej i dla mnie nie jest to nic dziwnego, bo firma sztos
Erik 2016-09-14 16:19:40
@ada23 bez doswiadczenia bedzie ci trudno negocjowac jakies zawrotne zarobki. w philipie morisie pracuje bardzo duzo osob o rumunskim pochodzeniu, jest sporo native'ow wiec w Philipie to nie jest nizszowy jezyk jak np arabski. ale cos ok 3 moze ponad ci dadza na reke. duzo tez zalezy od osobowosci kandydata. moze byc tak ze dadza ci stanowisko z francuskim a moze potem kiedys z rumunskim. zalezy od oferty i tez co aktualnie maja zapotrzebowanie na. przegladnij oferty na pracuj pl
ania 2016-09-14 20:06:24
pytacie o godziny pracy. w SCE przychodzisz do pracy miedzy 7 a 9 (decyzja nalezy do cb o ktorej dokladnie) a musisz przepracowac 8h. czyli im wczesniej przychodzisz, tym wczesniej wychodzisz.
zmiany co do godzin pracy beda kosmetyczne. to znaczy powoli wprowadzaja skomprensowane godziny pracy. to znaczy od pon do czwt pracujesz po 9 godzin a w piatek wychodzisz 4 godziny wczesniej.
jest to w niektorych teamach ale jest to dobrowolne rozwiazanie. poki co niczego odgornie nie nakazuja
w trakcie pracy mozesz wyjdz do lekarza z luxmedu ktory jest przy SCE ale musisz ten czas potem odpracowac i dogadac sie z supervisorem. w niektorych teamach supervisor czepia sie przerw obiadowych ale to jest troche przesada i ludzie zazwyczaj na to zlewaja
allina 2016-09-15 09:25:19
INTERN IN HR DEPARTMENT – Country Team jak widzę potrzebny, a na jakim poziomie musi musi być mój arabski na taką posadę?
kolaska 2016-09-17 08:02:39
Witam jaka atmosfera jest na produkcji (operator maszyn) bo ostatnio czesto widze ogloszenie i mysle czy nie aplikowac.

Jak przelozeni, bardzo gonią do pracy? Duze normy są do wyrobienia?
dzieki
mega fun 2016-09-17 11:35:15
w sumie to genialne możliwości dla dobrych fachowców z Polski firma oferuje, można wreszcie wykorzystać umiejętności językowe na bardzo wysokim poziomie, przykłdowo litewski, słowacki, wspomniany nawet arabski
kolaska 2016-09-17 12:22:54
ale to na produkcji tych jezykow sie uzywa ?
tnh 2016-09-17 13:37:46
Praca pracą. Po wczorajszej imprezie na pewno jednego pana powinni zwolnic. Chodzi o pana S. Budżet na organizacje podobno podwojony. Jedzenie super, atmosfera również. Prezent .... tragedia. Przypuszczam, że pomysł był jak najbardziej fajny - tablet. Tylko pan S. mógł wpaść na to, żeby wszystkich uszczęśliwić firmą Lenovo, największym dziadostwem. Odzew niemal błyskawiczny. Nie minęło 12 godzin od końca imprezy i na OLX już 6 sztuk wystawionych. Załamka. A miały być fajne prezenty :-(
ania 2016-09-17 16:50:17
kolaska ale przecież to nie są ogłoszenia o prace na stricte produkcyjne stanowiska, ale przykładowo HR Generalist Lithuanian Speaker
kolaska 2016-09-17 20:40:28
ale mnie interesuje jak na produkcji bo nie wiem czy skladac
Lotek 2016-09-17 20:56:19
No składać, skłądać, zwłaszcza, że wszyscy wiedzą, że Philip Morris to doskonała i wielka firma, nie ma co narzekać na teoretycznie nic co z nią związane, jak na kraków to naprawdę w porządku sprawa, ja tam całym sercem bym polecał, są ogłoszenia z września NOWE
Bbbb 2016-09-19 21:42:41
O którym S mówisz? O tym z poznania? Jakie tablety dostaliście? Może coś ciekawego to bym kupił
ada 2016-09-19 21:45:13
lolek jednak nadal nie znamy konkretów daczego tak bardo się zachwycasz firma i dlaczego tak bardzo polecasz - poza tym widzę że sporo szans dla osób jest nawet takich które znają język portugalski czy duński
kolaska 2016-09-21 15:36:46
w dalszym ciagu nie wiem czy ten dunski i portugalski to na produkcji jest potrzebny?
rytmowe 2016-09-21 15:54:30
tych języków jest tutaj znacznie więcej oczywiście, ale co do tego w kontekście produkcyjnych stanowisk pracy to masz rację, są na bardziej zaawansowanych posadach jak np. Purchasing Agent - Slovak Speaker
Jaskier 2016-09-23 12:20:55
Cześć,

ktoś mógłby mi więcej powiedzieć o warunkach i obowiązkach pracy jako team leader na produkcji? Czego oczekują? Czego można się spodziewać na rozmowie? No i oczywiście czy warto.

Dzięki z góry.
jura 2016-09-23 12:23:23
Myśle r na produkcji nie jest wymagana znajomość języka obcego co innego na stanowiska biurowe to wtedy rozumiem ze wymagają języków obcych ale na produkcji nie, chyba ze rekrutują za granice ale chyba nie
wasar 2016-09-27 18:52:47
jesli chcesz byc team leaderem a nie masz pojecia o tym jakie na danym stanowisku moga byc obowiazki to radze ci zebys darowal sobie aplikowanie. na takich stanowiskach musisz miec pojecie o pracy w danym zespole. to nie jest stanowisko startowe
alex 2016-09-27 19:30:56
Szczerze @jura lepiej jak znasz język obcy bo to nie jest podrzędna firma więc nawet na produkcji lepiej znać co najmniej angielski
Zostaw swoją opinię o Philip Morris - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Philip Morris