Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Philip Morris

Pracowałeś w firmie Philip Morris i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Arson - 2014-10-17 12:38:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, za kilka dni mam 3 etap rekrutacji na stanowisko młodszy przedstawiciel handlowy, już z rekruterem od Philipa Morrisa(wcześniejsza rekrutacja przez firme zewnętrzna) Wie ktoś mniej więcej czego można się spodziewać ? I pytanie do przedstawicieli : jak wygląda taki dzień handlowca ? bardzo proszę o odpowiedzi.
zdjecie uzytkownika
paweł - 2014-10-18 18:50:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Hej philip morris poszukuje teraz osób na stanowisko Inżyniera Procesu. Wymagania nie są nawet wygórowane, bowiem to wykształcenie wyższe, preferowany profil techniczny, zdolności analityczne i chęć do poszerzania kwalifikacji zawodowych, zorientowanie na osiągnięcia, umiejętność pracy w grupie i efektywnej komunikacji, doświadczenie w dziale operacyjnym, bardzo dobra znajomość języka angielskiego w mowie i piśmie, bardzo dobra znajomość MS Office ze szczególnym uwzględnieniem programu Excel oraz znajomość systemu SAP będzie dodatkowym atutem.
zdjecie uzytkownika
szkoda zycia - 2014-10-26 17:24:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [paweł - 2014-10-18 18:50:33]:
pewnie, ze jest ogloszenie na Inz Procesu. Pytanie tylko dlaczego gosc, ktory popracowal na tym stanowisku pare miesiecy zobaczyl jak to naprawde wyglada to rzucil to w diably :) ...a czemu np: inz utrzymania ruchu z Secondary rowniez sam zrezygnowal po 2 miesiacach? Czemu tak sie dzieje przeciez to taka "fajna firemka"...przynajmniej im sie tak wydaje bo oni tak twierdza; tylko sie potem dziwia , ze ludzie od nich odchodza :D
zdjecie uzytkownika
slabo - 2014-10-26 17:34:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Obrońcy praw człowieka: Philip Morris zarabia na NIEWOLNICZEJ pracy dzieci

Znana organizacja praw człowieka Human Rights Watch opublikowała w środę raport, z którego wynika, że światowy lider w produkcji papierosów i wyrobów nikotynowych - firma Philip Morris - kupuje tytoń z farm w Kazachstanie, które nielegalnie wykorzystują do pracy kilkuletnie dzieci. Amerykański koncern zapewnia, że nic o tym nie wiedział i obiecuje poprawę - informuje "New York Times"
zdjecie uzytkownika
toz to bagno zwykle - 2014-11-02 13:21:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [slabo - 2014-10-26 17:34:57]:
Tez przestrzegam przed tym Nieporozumieniem. Zona zostawila swietna dobra prace i przeszla do PMI bo ja mamili potencjalnymi korzysciami. Po zatrudnieniu okazalo sie ,ze wlasciwie to takiego stanowiska na jakie aplikowala to nie ma ale ma robic prace analityka czyli- dwa rzędy nizej... Pelna FRUSTRACJA!! Traktuja ludzi jak smieci, a jak sie nie podoba to "se zmien" . Zona oczywsicie juz szuka ale szkoda bylo poprzedniej Firmy z prawdziwego zdarzenia...
zdjecie uzytkownika
k - 2014-11-02 13:30:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Przerażona jestem z tym łamaniem prawa i zatrudnianiem dzieci. Pracownicy powinni się wstydzić, że przykładają ręce do takich rzeczy. Dobrze ,że ta firma to trup; już zamykają fabrykę w Australii i teraz największą w EU czyli w Holandii. Za chwilę będzie Kraków ... bez żalu.
zdjecie uzytkownika
Timon - 2014-11-02 20:28:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Od jakiegoś czasu widniej oferta pracy w Krakowie na stanowisko Team Leadera. Wymagania nie są wygórowane. Podobno poszukują kilku. Był ktoś na rozmowie? Warto spróbować, praca jest oki?
zdjecie uzytkownika
radek - 2014-11-07 16:54:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, czy macie jakieś aktualne informacje o tej firmie? bo nie wiem czy kandydować do nich na stanowisko liderskie czy nie, Ty @Timon składałeś tą aplikację czy nie? bo nie wiem jak mam już robić, czy normalnie składać do nich CV, czy wysyłać drogą mailową? dajcie znac jak by było lepiej Waszym zdaniem.
zdjecie uzytkownika
tee - 2014-11-07 17:11:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [radek - 2014-11-07 16:54:42]:
te, a niby skad bedziesz znal adres mailowy, hehe
zdjecie uzytkownika
Timon - 2014-11-08 12:31:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie składałem, coś kręcą z tą rekrutacją. Słyszałem, że zbierają sobie chyba grube portfolio wszystkich ludzi... Dostępnych. Poza tym tak jak pisze @tee, chcesz do nich iść na recepcję i dać CV - nie wygłupiaj się. Logujesz się przez taleo. Jak rozumiem englisz masz na poziomie native, lubisz corpo, na stress masz styl kaczki, zapieprzasz jak bury osioł, nie potrzebujesz wolnego itd. Powodzonka
zdjecie uzytkownika
aa - 2014-11-13 21:55:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zbierają dane kandydatów... i to wszystko!
zdjecie uzytkownika
mirko - 2014-11-18 20:45:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Chciałbym zlozyc CV na stanowisko magazynier lub produkcja. Można przynieść osobiście CV???
zdjecie uzytkownika
Brandon - 2014-11-20 17:40:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam

A jak wygląda praca w gastronomii? Bardzo chętnie bym podjął prace dla Nich w charakterze przedstawiciela HoReCa. Ktoś coś słyszał? Jakie warunki, jakie wymagania, jakie wynagrodzenie, narzędzia?

Ogólnie trzeba czekać aż pojawi się ogłoszenie? Czy działają w ten sposób że dostają dobrą aplikację i proponują spotkanie?

Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi.

pozdrawiam
Brandon
zdjecie uzytkownika
Krzysiek - 2014-11-21 20:14:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aa - 2014-11-13 21:55:41]:
Zbieraja dane kandydatów i do nikogo się nie odzywają? Przeciez później tego nie wykorzystuja więc po co to? Moze nie znam się na rynku ale nie rozumiem takiej polityki. Brandon chyba będziesz kolejnym do kolekcji zbierania CV. Ale jakby Ci się poszczęściło to daj znać jakie warunki Ci dali i w ogole czy warto ;) Powodzenia !
zdjecie uzytkownika
wers - 2014-11-22 15:19:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tu poprostu sa wysokie wymagania, jak widza ze nie rokujecie to nie dzwonia.

Ot co.
zdjecie uzytkownika
sg - 2014-11-24 17:15:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,

Mam pytanie, byłem na rekrutacji do PM organizowanej przez LLK consultings. Jak długa czeka się na ewentualną decyzję w sprawie 3 etapu już w samym PM?
zdjecie uzytkownika
oks - 2014-11-24 23:57:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ten drugi etap, na którym byłeś odbywał się w Inowrocławiu?
zdjecie uzytkownika
sg - 2014-11-25 10:49:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie, spokojnie;)
zdjecie uzytkownika
Kinga - 2014-11-25 22:58:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co miałeś na tym drugim etapie organizowanym przez LKK? Może zdradzisz szczegóły? Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
bolek11 - 2014-12-01 18:50:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dużo piszecie o przedstawicielach handlowych a ile mozna zarobić na stanowiskach typu: Inżynier utrzymania ruchu, Inżynier procesu
zdjecie uzytkownika
rasputin - 2014-12-02 16:46:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bolek11 - 2014-12-01 18:50:24]:
ze 2tys bedzie
zdjecie uzytkownika
milord - 2014-12-05 23:55:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rasputin taka stawka to chyba dla osoby bez wiekszego doswiadczenia czyz nie? Bo nie jestem przekonany czy specjalista majacy juz nieco doswiadczenia w branzy podejmie sie pracy na takim stanowisku za taka slaba stawke. Rozumiem, ze rynek ksztaltuje wysokosci wynagrodzen etc, ale tu chyba troszeczke przesadzili i to w ta zla strone..
zdjecie uzytkownika
milord - 2014-12-05 23:55:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rasputin taka stawka to chyba dla osoby bez wiekszego doswiadczenia czyz nie? Bo nie jestem przekonany czy specjalista majacy juz nieco doswiadczenia w branzy podejmie sie pracy na takim stanowisku za taka slaba stawke. Rozumiem, ze rynek ksztaltuje wysokosci wynagrodzen etc, ale tu chyba troszeczke przesadzili i to w ta zla strone..
zdjecie uzytkownika
milord - 2014-12-05 23:55:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rasputin taka stawka to chyba dla osoby bez wiekszego doswiadczenia czyz nie? Bo nie jestem przekonany czy specjalista majacy juz nieco doswiadczenia w branzy podejmie sie pracy na takim stanowisku za taka slaba stawke. Rozumiem, ze rynek ksztaltuje wysokosci wynagrodzen etc, ale tu chyba troszeczke przesadzili i to w ta zla strone..
zdjecie uzytkownika
rasputin - 2014-12-07 13:31:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
po trzykroć masz racje milordzie
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Philip Morris
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Philip Morris?
Zadaj pytanie
x