brak logo

Philip Morris

Kraków

Opinie o Philip Morris

Gregor 2017-05-30 10:41
Może ktoś ma wiedzę, czy Philip Morris mając tak długą listę ofert pracy planuje coś nowego? Mam wielką chęć aplikować ale nie wiem co robić? Jakie warunki trzeba spełniać na wstępie chcąc startować na przedstawiciela handlowego? Jakie warunki pracy zapewnia firma?
Me 2017-06-13 20:45
Zna ktoś może zarobki pracownika pomocniczego produkcji?
Me 2017-06-13 20:45
Zna ktoś może zarobki pracownika pomocniczego produkcji?
14
Czesia 2017-06-19 12:47
Mam zamiar aplikować na stanowisko kierownika zespołu sprzedażowego w Lesznie, taką ofertę znalazłem. Czy mógłby ktoś podzielić się wiedzą na temat atmosfery w firmie? Jakie warunki firma zapewnia ? Czy są jakieś dodatki do pensji ? Będę zobowiązany za pomoc.
3
Henry 2017-06-25 11:38
Widzę, że Philip Morris postawił na sprzedaż to super.
Maja 2017-06-26 08:51
Obecnie firma poszukuje kandydatów na stanowisko Specjalista ds. Sprzedaży IQOS. @Abc może Ty będziesz mógł pomóc osobom, które są zainteresowane tą ofertą pracy? Wiesz coś na temat tego jak wygląda praca w tym dziale firmy? Czego mogą oczekiwać osoby, które zdecydują się na aplikację?
Chętnie usłyszymy również od osób, które uczestniczą, bądź uczestniczyli w jednym z procesów rekrutacji do Philip Morris. Na co trzeba być przygotowanym podczas rozmowy kwalifikacyjnej? Jakie pytania Cię zaskoczyły?
boyyy 2017-07-01 11:15
czy ktoś pracuje przez agencje dla PMI SCE ? Jak to wygląda i czy mozecie powiedziec cos na temat rozmowy kwalifikacyjnej ?
Morus 2017-07-02 22:38
Czy mógłby ktoś napisać kilka słów na temat pracy dla specjalisty ds. sprzedaży? Czy da się tu godziwie zarobić? Jakie warunki panują w firmie? Czy rekrutacja jest bardzo trudna czy też spokojnie można przez to przejść? Słyszałem o fimie dobre opinie.
5
Zainteresowany 2017-07-17 15:43
Zatrudnienie przez adecco do iqoos ktoś zna warunki oraz proces rekrutacji ?
10
Belzebub 2017-07-18 23:14
Czy ktoś może podzielić się informacjami o Dziale QA? Aplikowalem i nie wiem czego się spodziewać.
maciej wrozbita 2017-07-19 19:30
spodziewaj sie ze cie nie przyjma, uwierz jest to najbardziej prawdopodobne
1
Belzebub 2017-07-19 22:13
Dlaczego tak uwazasz? Mam doswiadczenie w jakości i dobrze wpisywalem sie w wymagania z oferty.
Marta 2017-07-21 09:42
Napisze ktoś coś więcej na stanowisko ds sprzedaży nowego wyrobu iqoos ? Pojawilo się bardzo dużo ogłoszeń przez firmę adeco
2
Mirosław 2017-07-24 08:54
Czy może mi ktoś wyjaśnić dlaczego firma ma tak dużą ofertę pracy? Czy to jakiś nowy projekt czy może nowy oddział planują? Będę wdzięczny za informacje.
dijej 2017-07-27 17:45
uważam ze jak rekruterzy na rozmowie w tak dużej korporacji patrza Ci w oczy i mowia ze zadzwonia bez wzgledu na wynik to powinno tak byc niestety rzeczywistosc jest inna i nie powinno tak byc..
2
Aro 2017-07-30 22:14
Witam. Czy rekrutacja odbywa się tylko przez ich stronę internetową czy można też podjechać do siedziby ? Jeśli tak to gdzie dokładnie ? Miejscowość Kraków
Darek 2017-07-31 12:25
Chciałbym tu pracować ale zastanawia mnie tak duża ilość ofert pracy!
nick 2017-07-31 22:23
pojawił się ogłoszenie na kierownika regionu - podkarpackie, małopolska - czy to jest nowy etat czy na czyjes miejsce ?
Slot 2017-08-07 14:35
Napisze ktoś coś więcej na stanowisko ds sprzedaży nowego wyrobu iqoos ? Pojawilo się bardzo dużo ogłoszeń przez firmę adeco_powielam
2
Pablo 2017-08-07 16:15
Pytam z czystej ciekawości - czy do kogoś odezwali się po rozmowach rekrutacyjnych na IQOS EXPERT w Warszawie?
Slot 2017-08-07 16:29
Witam. Mam dopiero pójść na taką rozmowę kolego możesz podrzucić co pytają i jakie warunki proponują
Madzia 2017-08-13 16:26
Chyba wakacje odciągnęły niektórych od komputerów. Nie ma komu podpowiadać i informować zainteresowanych pracą w firmie. Może jednak ktoś znajdzie chwilkę. Czy firma otwiera jakich nowy oddział? Od dłuższego czasu jest długa lista ofert pracy w firmie.
Slot 2017-08-14 10:38
Napisze ktoś coś więcej na stanowisko ds sprzedaży nowego wyrobu iqoos ? Pojawilo się bardzo dużo ogłoszeń przez firmę adeco_powielam_ co nikt nic nie wie???
Marta 2017-08-17 08:55
Nikomu nie chce się chwalić na forum dobrego pracodawcy?
1
produkcja 2017-08-18 16:51
czesc czy jest tu ktos kto pracuje na produkcji i moze powiedziec ile mozna tam zarobic na poczatek? czy są premie? czy za noc dostaje sie wiecej ?czy ciezka jest praca?
prosze o odpowiedz
Mania 2017-08-20 18:17
Philip Morris ma bardzo długa listę ofert, jaka jest tego przyczyna?
dssaads 2017-08-25 14:32
Dają 3000 brutto podstawy plus prowizje od sprzedanego urządzenia.
2
Czesia 2017-08-25 22:19
Powiem krótko, Philip Morris to bardzo dobry pracodawca!
2
NiePalącyIqoszita 2017-08-30 13:49
Praca w PM na dzień dzisiejszy polega na akwizycji. Tak akwizycji. Zarobki średnie. Na premie nie ma co liczyć, bo HR zawsze znajdzie jakieś "ale" które dyskwalifikuje Cię, tylko skarga do Zus i PiP ( po kontroli) pozwala na uzyskanie premii. Dodatkowo premie powiązana jest z ilością dni chorobowych, ale nie tak jak u innych że np. 7 dni w miesiącu, tutaj nie wolno Ci być chorym więcej niż 5 dni w ciągu KWARTAŁU, dlatego jak już się jest chorym to na całego, doputy lekarz daje zwolnienia, doputy trzeba je brać, bo o premii i tak już możesz zapomnieć. Urlopy też nie są mile widziane, bo zawsze jest TARGET do zrobienia i nie za bardzo możesz iść na urlop . Ogólnie powinieneś wyzbyć się życia prywatnego ( praca w terenie + co chwile wyjazdy szkoleniowe (libacja) spotkania regionalne (libacja) itp. Do tego, to co jest na umowie o pracę, a co będą kazać Ci robić to 2 różne rzeczy. Niestety nie ma możliwości zwrócenia im uwagi na to, gdyż równa się to ze zwolnieniem. O awansie też należy zapomnieć. Ludzie pracują tam po 5 lat i awansu nie dostają, a jakaś panienka po 2 miesiącach awansuje bo spodobała się szefowi. Oczywiście przez cały czas będą Cię mamić tym, iż następnym razem to TY dostaniesz awans, jak tylko zrobisz coś EXTRA, tak naprawdę wyru**** Cię w d bez wazeliny i awansują kolejną panienkę , bo wpadła w oko szefostwu. Jedyny plus tej pracy to samochód i karta paliwowa. Jest to pracodawca dla młodych po studiach, co chcą sobie pojeździć i nie mają samochodu. Dla ludzi poważnych to praca przejściowa jak szukają innej poważnej pracy lub chcą zaciążyć. Jak masz rodzinę, dzieci, życie prywatne, słabszą odporność itp. To to nie jest praca dla Ciebie. Jak jesteś młodym singlem, bez zobowiązań, bez przyjaciół i życia prywatnego, to tak jest to praca dla Ciebie, będziesz ją chwalił co nie miara.
4
ZastanówSie 2017-09-02 12:48
Monter bez języka bez doświadczenia 35zl netto/h Zaroki 8500-10000zl netto !!! miesięcznie. Praca po studiach w PMI 3000-4000 brutto + nerwica. Ale auto masz i kartę multisportu :D mało istotne ze nie masz kiedy z tego skorzystać :D i za auto podatek musisz zapłacić :D
1
Karolina 2017-09-04 09:23
Z tego co się dowiedziałam to warunki finansowe w firmie są bardzo dobre. Myślę, że to wynagradza wiele niedogodności.
Krakuska 2017-09-08 01:05
Work serwis po podwyżce od wrzesnia 13.40 brutto za godz. 4.50 brutto dodatku za godziny nocne i 85 zł brutto dodatku za niedzielę. Nowa umowa co miesiąc na 0.123 etatu - wystarczy przepracować 3 dni aby dostać umowę na kolejny miesiac.
Śmiech na sali, a praca w niedzielę (dodatek) tylko dla pupilków koordynatorów.
W każdej chwili można się spodziewać smsa w którym odwołują pracę na obecny lub następny dzień.
Nowa rekrutacja co miesiąc bo ludzie uciekają po pierwszej wypłacie.
Przetestowałam na sobie, szkoda tracić czas, nie polecam tego pracodawcy.
1
Krakuska 2017-09-08 01:06
Work serwis po podwyżce od wrzesnia 13.40 brutto za godz. 4.50 brutto dodatku za godziny nocne i 85 zł brutto dodatku za niedzielę. Nowa umowa co miesiąc na 0.123 etatu - wystarczy przepracować 3 dni aby dostać umowę na kolejny miesiac.
Śmiech na sali, a praca w niedzielę (dodatek) tylko dla pupilków koordynatorów.
W każdej chwili można się spodziewać smsa w którym odwołują pracę na obecny lub następny dzień.
Nowa rekrutacja co miesiąc bo ludzie uciekają po pierwszej wypłacie.
Przetestowałam na sobie, szkoda tracić czas, nie polecam tego pracodawcy.
Krakuska 2017-09-08 01:14
Premia ha ha ha, co to takiego? Nie obowiązuje ona pracowników produkcji. Co do pracy, zależy na której maszynie, czasem trzeba się porządnie namachac.
Magnum 2017-09-10 22:22
Bardzo niepokojąca jest ta informacja o tak długiej liście ofert pracy!. Czy jest jakaś przyczyna takiego stanu rzeczy? O ile nowy projekt byłby dobrym wytłumaczeniem o tyle inne powody nie do końca.
biurnik 2017-09-12 20:03
nie marudz, i tak macie tam jak paczki w masle. jeszcze sie jakiejs premii zachciewa. jakbys popracowala w innej firmie to bys im stopy lizala zeby tam wrocic
młodyambitny 2017-09-20 22:27
Powielam pytanie osoby wyżej, niestety nie było odpowiedzi. Jakich zarobków można powiewać się na stanowisku HR Intern/Financial Intern itp ?
fzder 2017-09-22 21:37
20kpln
Krakuska 2017-10-01 19:55
Pączki w maśle? To czemu co miesiąc przychodzą nowe osoby do pracy? Czemu nadal brakuje pracowników? Nawet jeśli wyrobisz wszystkie dni z grafiku 2 z przodu nie zobaczysz. Ja poszukam nowej pracy i jakoś nie żałuję, nie mam ochoty wracać. W środku jeszcze pracuje znajoma, więc wiem że atmosfera też nie jest najlepsza, zwłaszcza w grupie D.
Stopy lizą ludzie w biurach, a nie pracownicy hali.
Antymorris 2017-10-02 11:13
Pracuje w PMI 5 lat jako mechanik, mam nadzieje ze to już takie ostatnie najgorsze 5 lat w życiu. Brak rozwoju, gdyby nie social to ta firma nie miała by nic do zaoferowania. Pracując w 4 brygadowce święta itd i mieć 3ths do ręki to śmieszne pieniądze. Jeśli wierzysz w swoje umiejętności o potrafisz więcej niż naprawiać maszyny taśma i kartonem to szukaj innej pracy bo się tu zmarnujesz... Nigdy więcej. Niektórym Liderom i Liderką na oddziałach się w głowie poprzewrcało od władzy i nic im zrobić nie wolno... Chore zasady. Nie polecam
3
tttw 2017-10-02 14:24
Aplikowałem na leada software development ale gość z UK nie dal rady zadzwonic na mój mobile Phone i jak wysłałem mu zaproszenie na skypa to nie odpisał.
Odebrałem to jako planie mnie (no chyba, że gościa trzasnął autobus i umiera w szpitalu ????)
Czesia 2017-10-03 16:47
Jaki to powód tak długiej listy ofert pracy, wiecie coś?
Mot 2017-10-05 16:08
Dużo w internecie nie trzeba szukać, aby znaleźć info o PMI i aktualnym projekcie z którym to związane są nowe rekrutacje
tadam 2017-10-09 17:03
Witam.
Czy ma ktoś informacje na temat warunków pracy na stanowisku Specjalista ds. sprzedaży IQOS przez firmę Adecco?
Interesuje mnie na jakie wynagrodzenie można liczyć, jakie zapewniają samochody i inne podstawowe informacje, moze ktoś pracuje na tym stanowisku?
1
Koralgol 2017-10-10 08:42
Co aktualnie słychać w Philip Morris? Byłem pracownikiem i czasami wchodzę na forum żeby dowiedzieć się jak się pracuje. Miło wspominam pracę w firmie, ale jakoś nie widzę entuzjazmu w waszych wpisach.
PH 2017-10-11 20:46
Ludzie nie maja czasu odpisywać bo targety robią;)
A w Sprzedaży wiadomo cisniesz target i odliczasz dni do meetingu ;)
Pracownikpm 2017-10-11 21:52
Okolo 2 tysiace netto.
relativelyhappy 2017-10-13 19:15
Bo piszą albo akwizytorzy albo ludzi z fabryki.

W SCE jest spoko chociaż mogliby trochę poprawić pensje. 2 średnie krajowe na stanowisku gdzie trzeba trochę pomyśleć to jednak trochę słabo. Czasem też boli, że zarobki są bardziej uzależnione od stażu a nie od umiejętności.
2
Kosztyrys 2017-10-14 10:08
Bredzisz
Kuba 2017-10-16 21:52
Czy może mi ktoś podpowiedzieć kilka informacji o pracy na stanowisku specjalisty ds. sprzedaży w terenie? Na jakie zarobki można liczyć? Jaka jest atmosfera?
Zostaw swoją opinię o Philip Morris - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Philip Morris