Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Philip Morris

Pracowałeś w firmie Philip Morris i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
rekruter - 2015-03-16 18:25:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma poszukuje aktualnie pracowników na stanowisko przedstawiciel handlowy.
Byłem na rozmowie ostatnio. Jednak jest dla mnie dziwne bo te procesy rekrutacyjne trwają cały czas...na forum macie informacje od kandydatów, że ostatnio byli i nikt się nie do nich nie odezwał. Wpisy ze stycznia i lutego. Zresztą sam znalazłem ogłoszenia o prace z listopada 2014r.

Pewnie poszukuja kandydata idealnego hahahahaha.

Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
king of lions - 2015-03-17 16:15:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rekruter - 2015-03-16 18:25:22]:
bo do naszej firmy trafiają tylko najlepsi z najlepszych (best of the best)

pszykro mi
zdjecie uzytkownika
rekruter - 2015-03-17 16:44:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [king of lions - 2015-03-17 16:15:29]:
Zgadzam się, dlatego dołączę do zespołu :)

Do zobaczenia, może się spotkamy.
zdjecie uzytkownika
czesiek - 2015-03-18 18:19:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
też właśnie słyszałem że najlepszych tylko zatrudniają, i dlatego poniekąd się boję bo może z racji tego że jestem dość początkujący w branży i ewentualnej ostrej selekcji rekruterów moge się do nich nie dostać do pracy. może ktoś dokładniej sprecyzować jakie mają wymagania wobec kandydatów i jak się do nich dostać?
zdjecie uzytkownika
Nikola - 2015-04-14 21:38:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Hey mam pytanie odnosnie testu na 2 etapie rekrutacji co to za test i jak wyglada rozmowa po angielsku ?
zdjecie uzytkownika
Xoxo - 2015-04-14 22:11:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dsfds - 2015-02-07 17:11:51]:
Jaki test ? Na jaki temat rozmowa w j. Angielskim ?
zdjecie uzytkownika
marc - 2015-04-14 22:53:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxx - 2015-02-11 14:12:13]:
oczywiście że dzwonią z negatywną odpowiedzią, ja dzisiaj taką dostałem. jestem tu żeby się pocieszyć negatywnymi opiniami :D
zdjecie uzytkownika
bimbambom - 2015-04-15 11:02:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzwonią z każdą odpowiedzią- pozytyw lub negatyw.
Rozmwowa po angielsku- o doświadczeniu, wolnym czasie, planach na weekend a jak to przebrniesz to gdzie chcesz byc za 5 lat.
Test- logicznye myślenie- zadania matematycznie- trudne i podchwytliwe.
zdjecie uzytkownika
Wojewoda - 2015-04-15 13:15:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marc - 2015-04-14 22:53:48]:
Na jaki region aplikowałeś?
zdjecie uzytkownika
Michał - 2015-04-16 19:45:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PMI SCE o co chodzi... Kiedyś jak władzę w spółce mieli obcokrajowcy, to było całkiem nieźle. Po zmianie na Polaków tzn. Włodek, Kubicki, Krupińska Grabowski i reszta... ( nie napiszę dokładnie czego), to zrobiło się totalny syf. Sami zgarniają prawie wszystko (kasa) a ludziom wmawiają, że mają się posrać z radości, przez sam fakt, że pracują dla PMI. Polega to zasadniczo na szukaniu młodych i ambitnych (naiwnych) ludzi, którym się przedstawia wizję "szklanych domów", zajeżdża w przeciągu kilku lat i co najważniejsze, płacąc marnie (myśl przewodnia). O premiach zapomnij...

Sama atmosfera w firmie, szkoda pisać ( oddział szpiegowsko-wywiadowczo-dupoliżący.

Pomijam już fakt, że ludzie nie wytrzymują psychicznie i psycholog a dokładnie psychiatra jest na etacie, sprawy typu omdlenie, zasłabnięcia, stany przedzawałowe, nerwice to "norma".

Jak się szanujesz to nie pakuj się w to gówno!!!
, no chyba,że wolisz je zjeść i się przekonać jak smakuje
zdjecie uzytkownika
Kaweł - 2015-04-17 21:25:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze, że nie biorą byle pracowników tylko odmawiają tym, którzy nie spełniają ich warunków. Tylko właśnie ciekaw jestem czy to aż tak ciężko się dostać do nich do pracy.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-04-20 10:56:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
duża rotacja i wyścig szczugów. Awanse awanse....... Jak chcesz stabilnej pracy w jednym miejscu to nie tutaj.
zdjecie uzytkownika
marta - 2015-04-20 12:58:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ciekawa - 2014-10-17 10:02:21]:
Hej mozesz powiedziec cos wiecej nt 3 etapu? wgle dostałeś ta pracę?
zdjecie uzytkownika
marti - 2015-04-20 14:49:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Nikola - 2015-04-14 21:38:02]:
jeżeli chodzi o 2 etap to rozmowa przez skype, dostajesz 8 pytań logiczno-analitycznch i masz 10 minut na rozwiązanie. Następnie język angielski to ok 15 zdań, które masz dokończyć albo wstawić ospowiednie słowo w odpowiednim czasie oraz dowolny tekst do napisania na ok 150-200 słów.
zdjecie uzytkownika
yoo - 2015-04-24 23:34:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie i Panie. Praca w PMI polegała na merchu produktu, rozłożeniu TPOSM, ewentualnie alokowaniu POSM do odpowiednich POS. Poza tym należało zadbać o odpowiedni SOS tak aby przełożył się odpowiednio na SOM. Podstawą była edukacja detalisty aby nie dopuszczał do OOS. Firma gwarantowała 3 SMS dla najlepszych. Dzisiaj jak jest nie mam pojęcia - od paru lat mnie tam nie ma. Do firmy rekrutują dawni regionalni a ten wieloetapowy konkurs ma wyłonic ludzi, którzy po prostu dadzą radę. Proszę uwierzyć - do tej roboty nie KAŻDY sie nadaje. Pozdrowienia dla starej gwardii.
zdjecie uzytkownika
jeffbridges - 2015-04-28 15:04:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dzien Dobry, czy moglby mi ktoś odpowiedzieć na pytanie ile zarabia nowy pracownik produkcyjny w Philip Morris w Krakowie? czy sa dodatki za prace zmianowa?
zdjecie uzytkownika
senior - 2015-04-30 21:45:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jeffbridges - 2015-04-28 15:04:26]:
:)
zdjecie uzytkownika
senior - 2015-04-30 21:46:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [yoo - 2015-04-24 23:34:38]:
:)
zdjecie uzytkownika
patrykmelbit - 2015-05-01 11:22:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [yoo - 2015-04-24 23:34:38]:
Witam,
Słuchajcie w następnym tygodniu będę miał próbny test z przedstawicielem regionalnym na trasie. Jak wygląda taki dzień? Czy ja będę tylko od obserwowania i na koniec będzie miał jakieś pytania z tego - czy będę musiał także przedstawiać scenki w sklepach mimo, że to pierwszy raz wyjeżdżam w miasto i nie znam standardów obsługi w PMI?
Proszę pomóżcie!
zdjecie uzytkownika
ChudyJaś - 2015-05-03 23:34:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@patrykmelbit, jeśli to nie tajemnica to na na jaki region aplikowałeś i gdzie będziesz miał test?
zdjecie uzytkownika
Roman - 2015-05-04 19:43:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak się pracuje dla PMPL w kanale nowoczesnym ? Zatrudnienie przez HSK.
Czy poziom stresu jest podobny, jak na detalu ?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2015-05-05 20:39:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sam charakter pracy w kanale nowoczesnym jest przyjemny, warunki natomiast są tragiczne psie pieniądze w kwocie ok. 2200 na rękę, premie raz na kwartał dla najlepszych ale tez słabe rzędu kilkuset złotych, na samochód służbowy trzeba bardzo uważać gdyż przy zdaniu można powiedzieć ze z lupa go sprawdzają, minimalna plamka na tapicerkę to od razu pranie tapicerki i to w ASO także wiadomo jakie kwoty...
zdjecie uzytkownika
Roman - 2015-05-06 11:46:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Anonim - 2015-05-05 20:39:11]:
Dziękuję za odpowiedź. Warunki płacowe są mi znane - 3 tys. brutto podstawy, o karach rzędu 500 zł przy zdawaniu auta też słyszałem. Mam 2 pytania, czy samochód to nadal dostawczy peugeot partner ? Czy po trzymiesięcznym okresie próbnym kolejna umowa jest na czas nieokreślony?
Mój kolega kiedyś pracował przez HSK na drobnym detalu, stąd mam pewną, niewielką wiedzę w temacie.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Pierwsza część rozmowy polegała na rozwiązaniu bodaj 8 zadań logiczno-matematycznych w tym czasie Pan rekrutujący sprawdził dokumenty potwierdzajace informacje zawarte w CV. Potem pytania typu dlaczego zdecydowałem się kandydować na to stanowisko, pytanie o zarobki itp. Następnie dostałem pytanie odnośnie technik sprzedaży a na końcu 3 pytania po angielsku. Rekrutację przeprowadzał Pan z LKK. Wg mnie firmy rekrutujace mogłyby wysyłać odpowiedzi kandydatom, którzy się nie dostali
Pytania:
zdjecie uzytkownika
anonim 1990 - 2015-05-07 18:24:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam!
Mam pytanie dotyczące II etapu rekrutacji. Oprócz testu z języka angielskiego powinnam spodziewac się jeszcze jakis innych ciekawych zadań do wykonania?
Z góry dziękuję za odpowiedzi! :)

zdjecie uzytkownika
uwan - 2015-05-19 20:21:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja nie słyszałem wielu przychylnych opinii na temt Philip Morris International. Niestety nie ma żadnego wsparcia ze strony kierownictwa. Jeżeli chcecie tam pracować to musicie liczyć sami na siebie. A tak poza tym to wiadomo wszędzie zdarzają się jakieś ekscesy. Ja chyba spróbuje ale jaka jest podstawa dla Elektronika działu OTP ?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Philip Morris

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Philip Morris?
Zadaj pytanie
alert