Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Philip Morris

Pracowałeś w firmie Philip Morris i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
rozruchany Nico - 2015-11-06 20:05:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma schodzi na psy, kasa coraz gorsza, ogólnie rzecz biorąc cięcia w całej Europie i przenosiny pozycji do KRK, ale nie 1:1 tylko 3:1, nie polecam, nauczysz się excela i niczego innego
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-11-08 01:16:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jest u nich praca jako Młodszy Specjalista Sprzedaży w Terenie i tutaj faktycznie cvenią sobie bardzo mobilnośc, ale wydaje mi się, że tez dobrze jeśli mają własny samochód, bo o to pytają w ofercie. Oczywiscie zwracają za wszystko kase dotyczącą transportu no i też wyżywienia. Ale stawek konkretnych nie podali.
zdjecie uzytkownika
lobo - 2015-11-10 12:20:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [radek - 2015-11-05 17:50:39]:
jak najbardziej zdolności liderskie Ci się przydadzą. Dobrze , żebyś złapał wcześniej też trochę doświadczenia
zdjecie uzytkownika
alex - 2015-11-12 15:51:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to na jaka kase można liczyć, bo piszecie że jest słaba, niech zainteresowani lepiej sie dowiedza na co mozna liczyc by nie bylo pozniej rozczarowan
zdjecie uzytkownika
Kandydat Poznan - 2015-12-18 21:05:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Biorę udział w rekrutacji, przez firmę zewnętrzna Lkk. Duży szacun dla rekrutera. Brałem ostatnio udział w kilku rekrutacjach ale poziom tej bardzo wysoko oceniam.
Pełna profeska. Fajnie bo mi zależy na tej pracy ale podsumowanie rozmowy i ocena to jest cenna lekcja. Szczególnie dla młodych ( ja 24:).
Ciekaw e co dalej
zdjecie uzytkownika
Natalia - 2015-12-19 00:08:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W takim razie życzę powodzenia :) Philip Morris ma bardzo ciekawe warunki dla przedstawicieli handlowych. Nie wiem czy teraz szukają, ale kolega tam pracuje i jest b. zadowolony
zdjecie uzytkownika
mari - 2016-01-06 16:08:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy moze ktos w wczesniej sie wpisujacych w dwoch zdaniach napisac mi jakies informacje nt.pracy team leadera w FM i dlaczego jest nieciekawa.
Dziekuje
zdjecie uzytkownika
alex - 2016-01-06 20:20:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem czy wszyscy widzieli ale od tego tygodnia pojawiło się mnóstwo ogłoszeń z firmy, na różne stanowiska, zastanawiam się czy to jakaś rotacja czy po Nowym Roku przyjecia
zdjecie uzytkownika
jaro - 2016-01-08 23:29:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Philip Morris chyba ma ciągle przyjęcia do pracy. To przecież ogromne przedsiębiorstwo, nie ma co się dziwić. Teraz szukają ludzi od HRu, ale wymagania językowe mnie przerażają.
zdjecie uzytkownika
poniedziałek - 2016-01-11 03:22:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@jaro to nie są ich jedyne oferty pracy, bo można znaleźć zatrudnienie u nich również jako senior finance specialist czy też jako mobility solution architect.
zdjecie uzytkownika
sara - 2016-01-13 12:38:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oni mają mnóstwo ofert różnorodnych zatrudnienie, jak uważasz że miałaś za małe wynagrodzenie to mogłaś sobie zmienić, teraz szukają np. cloud architecta i dużo płacą
zdjecie uzytkownika
Linux - 2016-01-15 17:30:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy ma ktoś wiedze na temat stanowiska Team Leader - Produkcja? jak wygląda praca TL - w Morrisie? jakie zarobki- na ile można liczyć przychodzac z zewnatrz? jak bardzo zaawansowany angielski musi być?
zdjecie uzytkownika
dina - 2016-01-15 17:34:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@sara chyba w większości stanowisk dobrze płącą w porównaniu z konkurencja. Najnowsze ogłoszenie jest interesujące, szukają accounting and reporting analyst. Wymagają dobrego języka angielskiego i wystarczy 1 rok doświadczenia
zdjecie uzytkownika
Lotek - 2016-01-17 20:57:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę że do Philip Morris jest mega dużo fajnych ogłoszeń, bardzo mi się to podoba musze przyznać, bo szukam pracy, a tutaj aż nei wiem co wybrać, bo wszystko super i z umowami
zdjecie uzytkownika
Sarem - 2016-01-18 20:20:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
Czy zarobki w wysokości 5000 netto na start w PM to bajki? czy rzeczywiście można tyle tam dostać przychodząc z zewnątrz jako kierownik z doświadczeniem około 2 letnim?
zdjecie uzytkownika
dik - 2016-01-19 21:01:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
sarem, pewności nie mam, ale nie łudziłbym się że to będzie aż tak wysoka pensja. Poza tym philip morris nie szuka tylko przedstawicieli, jest duża paleta ofert - podejrzane ?
zdjecie uzytkownika
Mk - 2016-01-22 12:26:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@dik no jest duża paleta ofert, głównie na Kraków i Warszawę. Szukają mn. job analysis analyst, cloud architect, mechatronika, team leadera. Myślę, że spokojnie można znaleźć coś dla siebie w tym wszystkim :) A oferty świeżuteńkie.
zdjecie uzytkownika
wiking - 2016-02-03 09:02:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lobo - 2015-06-19 01:23:35]:
z tego co widzę tylko zostali ludzie co potrafią wchodzić w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] najbardziej ludzie z Śląska...i kombinować jak się utrzymać....wystarczy oszukiwać przełożonych i da się tam pracować a nawet awansować...moi koledzy porostu sypiają z laskami z pracy a mówi się ,że nie wolno...meetingi szkoda gadac balanga i orgia na całego
zdjecie uzytkownika
Lotek - 2016-02-03 12:12:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Szczególnie te na Kraków @Lk są bardzo dobre, mają wszystkie umowy o pracę, więc rzecz nie jest jakaś mała, raczej dość spora jak na możliwości coponiektórych, fajna sprawda
zdjecie uzytkownika
denis24 - 2016-02-05 15:16:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy ktoś pracował w PM w Krakowie jako pracownik produkcji? Od jakiegoś czasu jest ogłoszenie że zatrudniają poprzez Work Service, zastanawiam się jak to wygląda czy po jakimś czasie można przejść bezpośrednio do Morrisa? bo stawki jakie proponują przez agencję to najniższa krajowa trochę słabo jak na takiego kolosa
zdjecie uzytkownika
karl - 2016-02-05 16:26:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Mk, no maja naprawdę duzo ofert pracy, w końcu to znana marka i duza korporacja. Ja bede aplikował jako Procurement Sourcing Executive, wymagaja angielskiego i innego języka europejskiego, mam nadzieje, że polski się liczy.
zdjecie uzytkownika
karolek - 2016-02-07 19:48:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Philip Morris rozkręca się, widzę po samej Warszawie że coraz więcej sklepów mają pod sobą, w sensie klientów z ich produktami. Nie dziwi mnie więc tak duża rekrutacja.
zdjecie uzytkownika
gość - 2016-03-10 08:09:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dwa tygodnie temu miałem rozmowe na team leadera. Rozmowa wraz z rozwiązywaniem zadań trwała ponad godzinę. Cała po polsku, zadanie było rozpisane po angielsku na 4 strony A4. Ogólnie bardzo miło i przyjemnie, rekruterka jak i dwóch menagerów zrobili pozytywne wrażenie. teraz czekam na odpowiedz, oby poszło :)
zdjecie uzytkownika
czarna wdowa - 2016-03-10 08:54:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to daj znać jak dostaniesz odpowiedź, jeśli rzeczywiście dwóch managerów jest na rozmwie to dobrze świadczy o firmie, widać że traktują kandydata poważnie, i fajnie że szukają ludzi z językiem serbskim teraz
zdjecie uzytkownika
ola - 2016-03-19 08:37:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Szkoda, że na tym forum już oprócz naiwnych komentarzy jakiś sierotek z serbskim i oderwanych od cyca półmężczyzn nic już ciekawego się nie trafia. A jest o czym pisać - to jedna z większych korpo maszynek do mielenia mięsa w Krakowie. Szkoda tu zaglądać -lepiej poszukać komentarzy na glassdoor. Tam jest niezłe porównianie wypowiedzi krakowskich "speców" od internetu i ludzi ze świata, którzy pracują a nie siedzą na portalach randkowych w robocie.
zdjecie uzytkownika
hop - 2016-03-19 10:34:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o kurczę, nawet nie wiedziałem o takim portalu @ola. dużo ciekawych opinii mozna tam znaleźć. wynika to chyba też stąd, że tutaj łatwiej się dostać osobom, któe tylko chcą oczernić miejsce pracy zamiast pisać konstruktywne opinie.
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2016-03-20 10:43:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak chcesz pracować 300 godzin w miesiącu za 3 tysiące i wiecznie "możesz zrobić to lepiej" to polecam, nierealne targety do zrobienia i wieczne niezadowolenie góry, niby sielska atmosfera i staraj sie jak możesz to awansujesz a awansują "swoi ludzie" cała reszta jest od czarnej roboty
zdjecie uzytkownika
Lotek - 2016-03-21 14:59:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A Wy tu wspominacie o warszawie i wiem że faktycznie to miasto ma się coraz lepiej, same pozytywne ploteczki napływają do mnie, więc chyba jest okej :)
zdjecie uzytkownika
Filipek - 2016-03-24 22:36:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Praca w Philip Morris na stanowisku TEX - przedstawiciel handlowy. Powiem wam jak to wygląda. Rekrutacja to: wysłanie CV, rozmowa telefoniczna, rozmowa na SKYPE, spotkanie z BUS-ami tzn. przełożonymi, jeśli zostaniesz wybrany to field testy w "polu" tzn. dzień z TEX-em w terenie, robisz wizyty, sprzedajesz fajki. Po czym przyjeżdża BUS robi z tobą wizytę. Dostajesz robotę w najlepszej korpo na ŚWIECIE.
WARUNKI:
- umowa o prace na czas 6 miesięcy,
- kasa około 3800 brutto, z czego masz masę potrąceń, za samochód, za deputat, za luxmed, multisport więc na rękę dostajesz 2400-2450
- raz na pół roku premia od 1000 do 4000 brutto.

JAK WYGLĄDA PRACA:
Włazisz w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] awansujesz, masz sprany mózg firmową gadką awansujesz, wierzysz całym sobą że ta korpo jest najlepsza awansujesz, masz super mega pomysły o których mówisz wszędzie - wszystkim - awansujesz. A to wszystko musisz zrobić w 6 miesięcy.

Jeśli masz własne zdanie- zwolnienie, nie zgadzasz się z BUS-em, wypowiadasz własne zdanie - zwolnienie. Targety z miesiąca na miesiąc co raz to większe, zadania co raz liczniejsze, pracujesz uczciwie nie zrobisz targetów. Oszukujesz - robisz targety. NIE MA CO UKRYWAĆ KAŻDY TEX W TEJ FIRMIE OSZUKUJE NA TARGETACH, NIE ZNAM OSOBY KTÓRA TO BY TEGO NIE ROBIŁA. Oczywiście każdy kolega z pracy powie Ci że nie ma problemu z targetami - kłamią w żywe oczy. W tej firmie nie ma przyjaciół każdy wbije CI nóż w plecy. Region KRK zmienił się szef RSM. Wielkie zmiany - masę awansów. Ci co nie byli przychylni zmianom zostali zwolnieni. Ludzie którzy awansowali - to ludzie bez pojęcia, bez polotu, nie mają ręki do zarządzania ludzmi. Zastraszają, krzyczą. Ludzie którzy naprawdę posiadają wiedzę, mają talent do zarządzania, mają pomysły są nie doceniani. Awans z tex na busa, whex-a jest możliwy jeśli twój BUS cię poprze. A BUSi to przestraszone dzieci którzy boją się RSM. Na meetingach super znajomi w rzeczywistośći jechali sobie tylki. Ludzie bliżej krakowa wchodzą w tyłek rsm jaki to on nie jest super jaki to on nie jest wspaniały. A za plecami despota, intrygant, mówi jedno zmienia zdanie. Każdy go klepie po plecach bo się go boją. A koleżanka MAGIC pożal się boże człowiek, wszystko wie najlepiej, wszystko musi być po jej myśli. Pozorantka, do każdego się usmiecha i każdemu jedzie tyłek.

Ciągła gadka o udziałąch na rynku itp itd. Firma wprowadziła za mojej kadencji mase durnych projektów. Ludzie którzy zarządzają popełniają masę błędów która wpływałą na naszą pracę. Ciągłę problemy z plakatami, brak cenówek, notoryczne problemy. Praca po godzinach.

Nie wiem dlaczego ale ta firma ma potencjał w ludziach, ale inwestuje w złych ludzi.
Problemy:
1. oszustwa na targetach,
2. auta bez GPS - ludzie wracają do pracy kiedy chcą wstukują wizyty w domu
3. Każa płacić za auta ale jak masz zdjęcie z fotoradaru zabierają ci auta na weekend 2 lub 4.
4. Zwolnienia ludzi na MCDONALD to jest chore.
5. BUS nie mają pojęcia jak rozmawiać z ludzmi jak motywować.
6. Zarobki żenada, ile to oni nie zarabiają jacy nie są WIELCY a zarobki wstyd
7. Jaki by trening nie był z przełożonym zawsze MOGŁĘS ZROBIC WSZYSTKO LEPIEJ I PORÓWNYWANIE DO INNYCH
8. Czesto i gesto problemy stworzone przez góre były zganiane na nas na tex, ze to nasza wina. masz problem to go sam rozwiąż inni sobie radzą JAKOŚ.
9. Ludzie przyjmowani do pracy na stanowiska tex to ludzie bez doświadczenia więc łatwo im prać mózgi.
10. Ludzie którzy znają swoją wartość uciekają z tej firmy idą do DUZO LEPSZYCH FIRM.
11. Rotacja pracowników w tej firmie jest gigantyczna, dziś rozmawiasz z kolega a jutro już go nie ma. W przeciągu roku z 13 ludzi ze sprzedaży poleciało.

Ogólna ocena tej firmy to 1. Niczego cię nie nauczą jeśli chodzi o sprzedaż, towar sam się sprzedaje. Są tylko problemy z nowościami które są wprowadzane bardzo często większość to niewypały.
zdjecie uzytkownika
lola - 2016-03-31 21:16:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba trochę nie wierzysz w ludzi albo oceniasz innych na własnym przykładzie. nie wierzę żeby w tak wielkim międzynardoowym korpo dochodziło do nieprawidłowości o których pieszesz
zdjecie uzytkownika
Anty lola - 2016-03-31 23:58:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety Filipek ma racje, ślepy zarząd nic nie widzi
HR wszystko zamiata pod dywan. Polewka oj Polewka ...
zdjecie uzytkownika
romana - 2016-04-02 21:32:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Philip Morris to poważny i rozwojowy pracodawca, @Anty lola nie rozumiem za bardzo Twojej wypowiedzi, tyle pychy z niej bije że aż strach myśleć, ja to widzą tak --jajko mądrzejsze od kury-
zdjecie uzytkownika
Anty lola - 2016-04-03 22:35:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Romano a bardziej Agnieszko idz juz spać bo jutro masz staff meeting i musisz zrobić lans...
Śmiechu warta postać
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2016-04-04 15:26:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Filipek - 2016-03-24 22:36:10]:
Dzień w terenie? Jak to dokładniej wygląda? Ciekawa perspektywa..
zdjecie uzytkownika
iks - 2016-04-04 21:35:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@romana twój komentarz jak najbardziej popieram, racjonalny i logiczny. ludzie po prostu nie doceniają że mają zaszczyt pracować w firmie która posiada 5,5% udziałów w światowym rynku tytoniowym
zdjecie uzytkownika
DD - 2016-04-04 22:31:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
5.5? Chyba jak uda ci sie policzyć Chiny a tego nawet Pm nie umie
Skąd masz ta dana? Z meetingu?
Nie spij wiecej :))
Poproś Ramone o wykład :) wie jak prac ...mózgi
zdjecie uzytkownika
Juz nie ciekawy - 2016-04-04 22:36:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do Ciekawego: jazda w terenie czyli field test, pol dnia z przedstawicielem obserwujesz ( nie spij tylko badz aktywny, pytaj, notuj, udzielaj sie), pózniej 2-3 wizyty z kierownikiem obserwuje czy coś sie nauczyłeś i czy ten tryb pracy jest dla ciebie. Nie pękaj nikt nie oczekuje ze bedziesz turbo przedstawicielem. Jak dobrze trafisz to nawet jest tam jeszcze kilku rozsądnych kierowników np. R..a z Koła
Walcz o swoje powodzenia
zdjecie uzytkownika
mario - 2016-04-06 19:56:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Aneta - 2015-10-23 22:26:02]:
i jak miałeś tę rozmowę? o co pytali :D
zdjecie uzytkownika
Slupsk - 2016-04-09 07:27:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Miałem, komisja dramat poziom dzieci z gimnazjum. Spodziewałem sie wyższego poziomu rozmowy po wcześniejszym etapie gdzie rozmowa była naprawdę profesjonalna ( firma zewnętrzna). Byłem na kilku rozmowach wiem co mowię.
zdjecie uzytkownika
tyrystor - 2016-04-24 23:16:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Swego czasu złożyłem tam CV na stanowisko elektronik utrzymania ruchu, ale ponieważ zero odzewu pomimo posiadanych kwalifikacji grubo ponadto co wymagali,odpuściłem sobie i chyba dobrze, bo o ile kiedyś być może była to poważna firma, która dała zarobić, to obecnie na pewno nią nie jest, dosłownie co miesiąc widzę ogłoszenie na elektronika,pomijam już fakt, że prawdopodobnie zatrudniają po przez agencję, a więc krótko mówiąc żenada ! Tyle w temacie !
zdjecie uzytkownika
coca-cola - 2016-04-25 19:17:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
jaki jest poziom zarobków na stanowisku team lidera?
zdjecie uzytkownika
Ten sam - 2016-04-27 07:19:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Robota po 11-12 godzin dziennie, w tygodniu przejeżdżasz grubo ponad 1000 kilometrów chyba ze masz farta i dają Ci miejscowość w której mieszkasz. Oczywiście praca 8 godzin dziennie bo dojeżdżasz w swoim czasie i w swoim czasie wracasz, po to zeby pózniej jeszcze nad czymś siedzieć po godzinach w domu. Na każdym audycie usłyszysz ze możesz zrobić więcej i lepiej, o awansie zapomnij, robisz wyniki i sie starasz a nie masz pleców u kierownika albo regionalnego to jeździsz po sklepach i nic więcej. Inni w tym czasie zmieniają stanowiska i dostają podwyżki itd. A Ty nic, robisz wyniki i sie starasz to słyszysz ze coś tam więcej możesz zrobić i wtedy moze awansujesz a jak już jesteś zrezygnowany bo awansu nie ma to Vi powiedzą ze wyników brak i do zwolnienia.
Kasa słaba jeśli chodzi o zakres obowiązków i czas pracy.
zdjecie uzytkownika
Niebieski - 2016-04-28 18:19:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Filipek - 2016-03-24 22:36:10]:
Cała prawda,pracowłem 4lata
zdjecie uzytkownika
bajka - 2016-05-04 22:41:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@niebieski czyli jednak skoro czteroletni okres pracy u nich zaliczyłeś to nie było tak źle jak niektórzy tutaj mówią. i dlatego chętnie wyślę do nich cv na migration leadera, biznesowy angielski znam tak jak chcą
zdjecie uzytkownika
Zielony - 2016-05-04 22:58:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ile masz wiosen mądralo z angielskim bo jak wiecej niż 30 to nie wysyłaj bo cię system wyrzuci bo nie jesteś juz hypo :))
Fajna firma na rok dwa dla doświadczenia bo cenne pózniej trzeba sie zwijać. Czemu ? Sami zobaczycie ...
zdjecie uzytkownika
hot - 2016-05-06 08:17:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W sumie chciałbym się do nich załapać, bo mam odpowidnie doświadczenie w hr, ale nie wiem jak przebiega u nich rozmowa rekrutacyjna, macie jakieś wskazówki? Widać, że wzbudzają zaufanie, bo mają dobre relacje z klientami.
zdjecie uzytkownika
lin - 2016-05-08 12:59:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W tym momencie z PM odchodzi bardzo dużo pracowników, zwłaszcza z HR, bardzo dużo rozważa odejście z firmy, co tylko świadczy o sytuacji wewnątrz.
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2016-05-08 13:43:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. Jakie są warunki na produkcji dla mechatronik albo elektronik da się czegoś nauczyć jak z pracą na zmiany da się żyć? C
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Profesjonalnie, z dbałością o szczegóły
Przyjazna atmosfera rozmowy, duzo informacji, szczegółowe pytania
Fajnie rekruter buduje rozmowę i duzo info o firmie, na żadnej rozmowie tak mi nie zależało zeby sie dostać przez to.
Feedback po rozmowie 2 tyg pózniej dał mi do myślenia.
Duży szacunek dla rekrutera z LKK
Pytania: Czy LKK robi tez rekru do innych firm fmcg? Jakich ?
zdjecie uzytkownika
nowy - 2016-05-12 21:17:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam co to jest dzial secondary w PM i czym sie zajmuje?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-05-26 23:49:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje w PM na stanowisku TEXa od 10 miesiecy i musze powiedziec ze jestem bardzo pozytywnie zaskoczona. Targgety dla mnie nie stanowia problemu, sprzedaż dobrze idzie, co za tym - szybka podwyzka. Uwazam ze jesli solidnie wydonujesz swoja prace, masz szanse na dobre zarobki. pozdr

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Philip Morris!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Philip Morris
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert