brak logo

Philip Morris

Kraków

Opinie o Philip Morris

Ona 2016-06-10 12:36:07
Jak wygląda rekrutacja?na PM
1
byłypracownik 2016-06-21 15:30:14
Z sentymentu wszedłem zobaczyć opinię o byłym pracodawcy... Widzę, że nic się nie zmieniło. Korpowyścig, korpotargety, korpoatmosfera... Masaka. Choć już nie pracuję parę lat widzę, że cały czas ten sam gnój. Dziękuję wszystkim, że nie mam już nic do czynienia z tą firmą... Tak jak było, tak jest. Wchodzisz całą głową w d...ę = awans, masz swoje przemyślenia - masz ich tu nie mieć. Tutaj jak w wojsku - dostajesz rozkaz - masz go wykonać - nie myśleć. Niektórzy ludzie niezatapialni. Masz nie mieć OOS na PPOSM. SOM ma być 50%, a jak nie dbasz o LiMi to out. ;)
5
Delfino 2016-07-08 11:13:42
Cześć wszystkim, mam takie pytanie: czy ktoś się orientuje na czym polega praca młodszego doradcy klienta w terenie (oprócz tego że jest to przedstawicielstwo handlowe i podróże w te i na zad)? Ile można realnie wyciągnąć i czy plany są realne do zrealizowania czy tak jak w niektórych firmach zawyżone jak ch... :D na czym to ogólnie polega itd. Rekrutowalem się przez MP i czekam na rozwój sytuacji.od rekruterow mam na razie szczątkowe wg mnie informacje , a chciałbym wiedzieć w co się pakuje ;)
Bzzzz 2016-07-08 11:16:09
Ktoś wie na czym polega praca młodszego doradcy klienta w terenie? Oprócz jeżdżenia i przedstawiania oferty? Chodzi mi bardziej o szczegóły bo tych znam mało. Jestem po dwóch etapach i nie wiem czego się spodziewać.
4
wow 2016-07-13 20:39:36
auto sluzbowe. ford focus- do jazdy w czasie prtwatnym. Limit 3 baki na dzień !!!
4
Andrzej 2016-07-22 13:04:29
Praca na sieciach przez HSK - jaka atmosfera, czy da się wyrobić w 8 godzinach pracy ?
Przeszedłem rekrutację (1. rozmowa z HSK, 2. rozmowa z regionalnym Philip Morris), dostałem ofertę pracy. Warunki znam. Pytanie, czy można tu spokojnie popracować w normalnym czasie pracy, czy też panuje atmosfera ciśnienia i terroru. Mam teraz pracę, gdzie mieszczę się w normalnych godzinach, ale zarabiam mniej, niż HSK oferuje. Mam też rodzinę i nie chciałbym zasuwać po 10-12 godzin dziennie.
8
Gość 2016-08-03 10:24:41
Możesz napisać coś więcej na temat przebiegu tych rozmów i warunkach jakie zaproponowali bo tez szykuje się na ta rekrutacje
ciekawy 2016-08-04 15:22:06
rowniez mnie to ciekawi ;) (powyzsze)
ciekawy 2016-08-05 20:22:34
jakimi zmianami ? co sie zmienia ?
ciekawy 2016-08-06 10:46:31
Mozesz powiedziec cos wiecej? Jeszcze wiekszy luz maja teraz ?
Artunio 2016-08-11 14:49:06
Jakie zarobki na produkcji??
Zainteresowany 2016-08-16 23:38:41
Szykują sie zwolnienia podobno
to ja 2016-08-17 12:53:46
A to się mylisz akurat elektroników zatrudniają bezpośrednio, nie wiesz to nie pisz.
Prawda 2016-08-18 06:25:08
Zwolnienia są nigdy nie wiesz czy ci podpiszą umowe
bigos 2016-09-02 20:22:14
Pisząc opinie lub zadając pytania, precyzujcie o którą spółkę Philipa Morrisa chodzi. W Polsce obecnie działają 3, które się totalnie od siebie różnią i nie mają ze sobą właściwie nic wspólnego ani jeśli chodzi o czas pracy, ani o atmosferę, ani o zarobki itp.:
- Fabryka w Krakowie
- Sprzedaż i marketing w całej Polsce
- Centrum Usług Wspólnych (obsługa HR, Finanse i IS na całą Europę)
1
bigos 2016-09-02 20:23:00
Pisząc opinie lub zadając pytania, precyzujcie o którą spółkę Philipa Morrisa chodzi. W Polsce obecnie działają 3, które się totalnie od siebie różnią i nie mają ze sobą właściwie nic wspólnego ani jeśli chodzi o czas pracy, ani o atmosferę, ani o zarobki itp.:
- Fabryka w Krakowie
- Sprzedaż i marketing w całej Polsce
- Centrum Usług Wspólnych (obsługa HR, Finanse i IS na całą Europę)
1
pawelek 2016-09-04 12:56:42
SCE - finanse
Jesli masz umowe z Philipem Morrisem to uwazam ze dobra firma na poczatek(2500-3000 na reke dla zoltodziobow), bardzo dobry socjal i zarobki jedne z wyzszych w korpo krakowskich (w porownaniu nawet z Shelem, mowie o podstawie, nie o dodatkach jezykowych ktorych w PM SCE raczej brak). Problem zaczyna sie jesli jestes na umowie z randstadem lub work servicem bo wowczas to jest wyzysk, gdyz masz slabsza pensje, brak benefitow,(multisport, luxmed, opcjonalnie laptop, mozliwosc pracy z domu, bonusy i premie uznaniowe) jedynie znizka na stolowce. Mozesz byc na takiej umowie 18 miesiecy i trzeba sie na to nastawic .
Wiadomo, wszystko zalezy od teamu i supervisora. Generalnie polityka jest pro pracownicza, choc z uwagi na rotacje brakuje osob doswiadczonych, zatrudniaja sporo osob bez doswiadczenia z samym jezykiem ktore SAPa na oczy nie widzieli wczesniej. Oczywiscie sa to urposzczone finanse i ksiegowosc.
W zasadzie chyba tylko w GL trzeba cos juz wiedziec, generalnie nie jest zle. bo zoltodzioba do kazdego teamu przyjma poza GL.
Sporo szkolen i wyjazdow sluzbowych - dla jednych to plus, dla innych to minus. trudno ocenic tak ogolnie ale na pewno warto jechac i sie zapisywac
Darmowa kawa i herbata do woli. nie polecam tej z ekspresu.
Fajne imprezy i spotkania pozafirmowe. team day w parku Energylandia byl niesamowity.

HR
Tylko wspolpracowalem z tym teamem. Tam zatrudniaja osoby ze swietnym jezykiem ale wiadomo jak to hry masa osob z przerostem ego bo "ja jestem pania z hr". Plus taki ze siedzisz w lepszym budynku i musisz byc sztucznie sympatyczny i umiec pisac meile formalne. hr generalist ma male wymagania wiec tam mozna aplikowac, w innych typu payroll trzeba miec doswiadczenie juz

ISy

Na nizszych stanowiskach to jest help desk w troche lepszym ale wciaz slabym wydaniu n

Help desk
Malo pomocny dzial. uslugi swiadczy firma zewnetrzna ktora zatrudnia kazdego kto mial ang w liceum i wie jak wlaczyc komputer. ich najczestsza rada na wszystko to "kliknij uruchom ponownie" ale z drugiej strony jak zarabiasz na reke 2 tys to nie oczekujmy cudow

T&E

Jesli tak jak ja bedziesz miec sporo podrozy sluzbowych to bedziesz je musial w firmie u nich rozliczyc co nie jest latwe bo maja sporo obostrzen, zwlaszcza przy wydatkach na hotel i samolot. np chcesz zarezerwowac hotel zaraz obok budynku w ktorym bedziesz miec szkolenie? ale po co, przeciez PMI ma podpisana umowe z hotelem ktory jest 2 km dalej...
na kase za zwrot kosztow czekasz nawet 2 tygodnie po zlozeniu raportu w super niepomocnej aplikacji Concur ktora kazdy zdazyl znienawidzic w firmie

Minusy
- ciagly zapach a wrecz odor papierosow, ja przez pierwsze 2 mies mialem bole glowy non stop
- stolowka eurest - kaloryczne dania, jesli po pracy nie cwiczysz ani sie nie ruszasz to przybeda kilogramy szybko
- niejasna sciezka kariery i awansow, trzeba sie podlizywac
- asertywnosc nie jest mile widziana
- skostniale struktury, biurokracja, email ping pong
- coraz mocniej korpo, pare lat wczesniej bylo o wiele lepiej
- niejasne zasady przerw, powinno byc 30 min na obiad i przerwa 5min co godzine, a czasem jest tak ze kaza odrabiac ci obiadowa
- jestem dosc empatyczna osoba i zle sie czulem z tym ze osoby na kontrakcie ktore naprawde sie staraja i wykazaja , nie sa tak samo wynagaradzani jak reszta zespolu, szczegolnie ISy gdzie polowa to contracted marzacych o umowie ludzi po informatyce
- jesli supervisor jest ok to potrafi stworzyc fajny team
- niektore dzialy dzialaja opieszale np. t&e, vendor master date, help desk i musisz czekac dlugo az cos zalatwia.


4
pawelek 2016-09-04 13:17:47
hej imienniku @pawel
intern to jest umowa zlecenie zazwyczaj z firma. niestety wiem ze wielu internow narzeka ze ten staz trwa w nieskonczonosc... znam jedna dziewczyne ktora rzucaja na staze po roznych dzialach od ponad roku. wiadomo, kasa nie jest z tego rewelacyjna bo jestes "tylko" stazysta ale w zasadzie robisz to samo co pracownik ktory ma etat wiec uczysz sie tego samego za mniejsze pieniadze
co do przedluzenia to albo dadza ci umowe z firma potem albo przez agencje pracy
rganizational Development Team. - brzmi jak przerzucenie papierkow xd
pawelek 2016-09-04 16:33:42
@pawel. moje wrazenia z hrow sa takie ze a) jest tam sztuczna atmosfera korporacyjna b) maja super budynek nowoczesny c) potrafia ci napisac supergrzecznego meila by dac ci do zrozumienia zebys dal im spokoj . d) maja mniejsze open spacy niz finanse mysle ze staz w tej firmie nie jest zly, aczkolwiek z tego co widze to interni maja tyle samo obowiazkow co normalni pracownicy i sa to czasem te gorsze, nudniejsze i zmudne obowiazki. za duzo mniejsze pieniadze. mysle ze warto na poczatek by sie wdrozyc w korpo. a potem bedziesz widzial czy ci cos zaproponuja czy po prostu chca miec kogos na umowie na zlecenie by oszczedzic na etacie. my na to mowimy tak zwanego jelonka. xd
niestety od paru lat w SCE jest taka polityka by zatrudniac kontraktorow, internow, ludzi z agencji pracy i dawac im duzo pracy za mniejsza kase i placic mniejsze skladki . plus jest taki ze oni maja krotki okres wypowiedzenia. chyba nawet mniej niz miesiac. 1-2 tyg cos takiego wiec jak ci sie nie spodoba to mozesz zrezygnowac.
plus jest taki ze w SCE( w przeciwienstwie do fabryki oraz dystryubucji/salesow) nie zwalnia sie ludzi z dnia na dzien . ale jak mowie - tak jest w SCE tylko.
pawelek 2016-09-04 17:26:22
@katek - duzo tez zalezy od jezyka. za arabski turecki skandynawskie itp placa wiecej nawet
mysle ze wynika to z tego ze wypowiadaja sie tutaj ludzie ktorzy a) byli na rozmowie kwal i ich nie przyjeli b) nie dostali awansu premii i sie wyzywaja c) malkontenci. d) tutaj sa wymieszane opinie z roznych spolek pm, sce a produkcja czy fabryka to sa rozne zasady premier pensje itp o czym ktos juz wyzej napisal. ja jako pracownik pm staralem sie napisac opinie przydatna dla wszystkich merytoryczna z plusami i minusami. jesli tylko patrzy ktos na kase to raczej w pmi nie ma zle. ale praca tam ma tez swoje minusy. uwazam jednak ze biorac pod uwage takie firmy jak capgemini ibm itp to jest o niebo lepiej, nie ma dodatkow jezykowych jak w shelu (chyba ze o czyms nie wiem) ani darmowych kanapek i wody mineralnej jak w aravato/google ale sa inne plusy i inne minusy. ja mysle ze jestem osoba pozytywnie nastawiona do ludzi i pracy i raczej spotkalem w sce osoby raczej na plus niz na minus, nie spotkalem sie z wyscigiem szczurow ale to zalezy od dzialu i wlasnego nastawienia do ludzi i pracy tam. malkontenta nigdy nie zadowolisz w zadnej firmie, nawet w apple. ogolnie firme polecam, ale odradzam jesli proponuja ci inny kontrakt niz umowa o prace bezposrednio z firma bo umowmy sie - etat, multisporta i karte do prywatnej przychodni to dostaniesz wszedzie bo jest to juz standard.
w pmi maja tez prace z domu (5 dni w miesiacu ale po akcpetacji supervisora), laptop, przedszkole z atrakcyjnym czynszem na terenie firmy. mozna do firmy zamowic taksowke pod drzwi i kuriera z paczka jak sobie cos zamowisz przez internet i nikt na ciebie nie nakrzyczy ze zszedles na chwile na recepcje po to. z minusow ale to juz naprawde jak chcesz sie do czegos przyczepic to w SCE sa kontrole na bramkach czy papierosow nie wynosisz i zagladaja ci do torebki,/plecaka moja prosic by podwinac nogawki. w firmie sa palarnie, wstep z wlasnymi papierosami tylko po zdobyciu stempla w recepcji.
faktem jest ze jest stres i duzo obowiazkow, ale wydaje mi sie ze wynika to tez z tego ze wiele osob wciaz ma problem z dobra organizacja wlasnej pracy. wiele osob tez nie rozumie tekstu czytanego i dziwi sie ze ma 1000 meili na skrzynce bo ludzie nie rozumieja odpowiedzi na mejle jego i dopytuja.
uwazam ze jak ktos jest ogarniety zyciowo i ma olej w glowie, umie sie zorganizowac i wykazac to raczej da rade. serio, w SCE nie ma pracy ktora jest nie do przejscia. tylko w niektorych dzialach trzeba miec np biegly excel typu GL czy Accounting and reporting ale za to nie ma tam customer service. cos za cos
pawelek 2016-09-04 17:34:17
chodzilo mi ofc o czesne w przedszkolu, nie o czynsz. sorki. co do premii - polroczne sa, dodatek wakacyjny i za udzial w migracji czy jakims wdrozeniu
pawelek 2016-09-04 18:00:20
oczywiscie ze tak. im jezyk mniej popularny tym wieksza placa. a jak myslisz czemu za biegly holenderski w shelu placili mi 2500 za sam fakt znania go i uzywania od czasu do czasu??? z arabskim bez dosw 4k netto ;p nie wiem jak z innymi ale na pewno jezyki skandynawskie i jezyki ktore nie opieraja sie na alfabecie lacinskim lub cyrylicy sa dobrze wynagaradzane w sce.
wiec wiadomo ze osoby z francuskim czy niemieckim w pmi zarabiaja mniej chyba ze naprawde musza sie wykazac doswiadczeniem ( a zazwyczaj nie musza )
p 2016-09-04 18:02:15
w sensie 2500 jako dodatek do pensji. na szczescie w pmi potrafia wynagrodzic mi brak tego dodatku choc wiadomo jak masz dodatek to masz satysfakcje ze warto bylo zakuwac i jezdzic na erasmusy itp
p 2016-09-04 18:07:05
aha, firma jest tez przyjazna osobom niepelnosprawnym, obcokrajowcom, roznym wyznaniom i lgbt. zakazana jest jakakolwiek dyskryminacja i na to zwracaja uwage co nie jest tak oczywiste wszedzie
ak cos chlapniesz to masz pewna skarge do compliance team
p 2016-09-04 20:57:19
@bbb kasa jest adekwatna do umiejetnosci i predyspozycji. trzeba ja sobie po prostu wynegocjowac i sie szanowac przy tym, znac mocne strony. stad biora sie dysproporcje czasem ze X zarabia 3000 na stanowisku na ktorym jego kolega X ma ok 4 przykladowo. sa takie przypadki ale to wszedzie
baca 2016-09-05 16:04:57
to chyba u was w open spacach tak sie podpierniczacie. Na produkcji raczej nikt nikogo do compliance teamu by nie sprzedal

.hej
pawelek 2016-09-06 09:09:55
to nie jest skarzenie sie tylko dbanie o standrardy i wzajemny szacunek.
wiadomo jacy ludzie pracuja na produkcji czy w fabrykach, nie posadzam ich o to aby znali swoje prawa i obowiazki inne niz to ze maja pojsc do pracy i sprawdzac czy wyplata przyszla.

w SCE atmosfera zalezy od teamu, w jednych jest milo i sie wyglupiaja ludzie, zartuja i te 8h idzie szybko a w innych jest sztucznie i dretwo
PracownikPMI 2016-09-07 11:42:24
Bardzo niegrzecznie opisujesz ludzi pracujacych na produkcji w PMI. Oczywiscie wiekszosc z nich to osoby slabo wyksztalcone, proste. Ale spora czesc to osoby wyksztalcone i znajace zakres nie tylko swoich obowiazkow ale rowniez przywilejow, ktore im sie naleza. Nie mozna wiec oceniac ludzi po tym, jaka prace wykonuja, liczy sie chec. Niemniej jednak razi mnie fakt, ze na koordynatorow wybierani sa ludzie bez wyksztalcenia, ktorzy umieja zarzadzac ludzmi tylko poprzez chamstwo, klamstwa oraz grozby zwolnienia.
2
Pawelek 2016-09-07 16:09:53
Jedz do takiej fabryki w czechach i sprobuj sie z kims porozumiec i dogadac i dopiero wtedy komentuj. Nikt po ang ani slowa. A jedz do portugalii czy holandii i wiele osob ang zna. Tak samo w sprzedazy w selsach yakie perelki sa Wg mnie to jest porazka ze w miedzynatodowej firmie moze byc supervisor w fabryce czy salesman ktory slowa w obcym jezyku nie zna. Testy jezykowe powinny byc. Chce sie dobrze zarabiac to trzeba cos soba reprezentowac. Czasy kiedy bralo sie do pracy ludzi bo umieli sie podpisac na umowie o prace juz minely.
Deo 2016-09-11 16:37:45
witam, a wiecie cos na temat pracy, atmosfery, zarobków w zakupach/ sourcingu w SCE w Krk? maja ostatnio duzo ogłoszen na takie stanowiska z językami.
Ss 2016-09-12 10:13:42
Witam, orientuje się ktoś ile dostaje operator urządzeń na produkcji na start? Pozdrawiam
antek 2016-09-12 15:53:57
taka prawda ze trzeba sie tam podlizac jak chce sie dostac awans. ja musialem wejsc swojemu menadzerowi z dlugim jezykiem w d*** zeby dostac seniora. az w koncu wlozylem w ten jego tyleczek cos wiekszego. no coz. kazdy orze jak moze. ogolnie firma ok tylko trzeba pilnowac kariery zeby nie utknac na jakims stanowisku bez przyszlosci, a sa takie osoby co od 7 lat klepia faktury
ada23 2016-09-13 20:12:06
Witam. Studiuję finanse i rachunkowość na ostatnim roku na Uniwersytecie EKonomicznym w Krakowie. Jestem zainteresowana stanowiskiem związanym z księgowością. Znam biegle język rumuński (a także bardzo dobrze angielski i dobrze francuski) ale nie mam doświadczenia w pracy w finansach. Chciałabym się dowiedzieć czy przyjmują do pracy na niepełen etat a także interesuje mnie jakich zarobków mogłabym się spodziewać, biorąc pod uwagę fakt, że język rumuński nie jest popularnym językiem. Z góry dzięki za odpowiedź :)
Bla bla 2 2016-09-13 21:49:40
Jak masz sprany mózg i będziesz wchodzić w cztery litery to może się pchaj i może kiedyś nie wiadomo kiedy awansujesz. A jeśli nie to omijaj szerokim łukiem. Praca średnio 10 godzin dziennie i jeszcze w domu musisz poogarniac conieco. Ale i tak zawsze usłyszysz ze możesz zrobić coś lepiej, więcej i w ogóle żebyś się bardziej postarał. Możesz być najlepszy w regionie a i tak nie awansujesz bo i tutaj wstaw sobie dowolne tłumaczenie. Jak nie masz układów to nawet kilkanaście lat możesz przepracować na jednym stanowisku. A szkolenia ;) są, takie które tracą twój czas bo wszystko wcześniej widziałeś.
1
Erik 2016-09-14 16:19:40
@ada23 bez doswiadczenia bedzie ci trudno negocjowac jakies zawrotne zarobki. w philipie morisie pracuje bardzo duzo osob o rumunskim pochodzeniu, jest sporo native'ow wiec w Philipie to nie jest nizszowy jezyk jak np arabski. ale cos ok 3 moze ponad ci dadza na reke. duzo tez zalezy od osobowosci kandydata. moze byc tak ze dadza ci stanowisko z francuskim a moze potem kiedys z rumunskim. zalezy od oferty i tez co aktualnie maja zapotrzebowanie na. przegladnij oferty na pracuj pl
ania 2016-09-14 20:06:24
pytacie o godziny pracy. w SCE przychodzisz do pracy miedzy 7 a 9 (decyzja nalezy do cb o ktorej dokladnie) a musisz przepracowac 8h. czyli im wczesniej przychodzisz, tym wczesniej wychodzisz.
zmiany co do godzin pracy beda kosmetyczne. to znaczy powoli wprowadzaja skomprensowane godziny pracy. to znaczy od pon do czwt pracujesz po 9 godzin a w piatek wychodzisz 4 godziny wczesniej.
jest to w niektorych teamach ale jest to dobrowolne rozwiazanie. poki co niczego odgornie nie nakazuja
w trakcie pracy mozesz wyjdz do lekarza z luxmedu ktory jest przy SCE ale musisz ten czas potem odpracowac i dogadac sie z supervisorem. w niektorych teamach supervisor czepia sie przerw obiadowych ale to jest troche przesada i ludzie zazwyczaj na to zlewaja
kolaska 2016-09-17 08:02:39
Witam jaka atmosfera jest na produkcji (operator maszyn) bo ostatnio czesto widze ogloszenie i mysle czy nie aplikowac.

Jak przelozeni, bardzo gonią do pracy? Duze normy są do wyrobienia?
dzieki
kolaska 2016-09-17 12:22:54
ale to na produkcji tych jezykow sie uzywa ?
tnh 2016-09-17 13:37:46
Praca pracą. Po wczorajszej imprezie na pewno jednego pana powinni zwolnic. Chodzi o pana S. Budżet na organizacje podobno podwojony. Jedzenie super, atmosfera również. Prezent .... tragedia. Przypuszczam, że pomysł był jak najbardziej fajny - tablet. Tylko pan S. mógł wpaść na to, żeby wszystkich uszczęśliwić firmą Lenovo, największym dziadostwem. Odzew niemal błyskawiczny. Nie minęło 12 godzin od końca imprezy i na OLX już 6 sztuk wystawionych. Załamka. A miały być fajne prezenty :-(
kolaska 2016-09-17 20:40:28
ale mnie interesuje jak na produkcji bo nie wiem czy skladac
Bbbb 2016-09-19 21:42:41
O którym S mówisz? O tym z poznania? Jakie tablety dostaliście? Może coś ciekawego to bym kupił
kolaska 2016-09-21 15:36:46
w dalszym ciagu nie wiem czy ten dunski i portugalski to na produkcji jest potrzebny?
Jaskier 2016-09-23 12:20:55
Cześć,

ktoś mógłby mi więcej powiedzieć o warunkach i obowiązkach pracy jako team leader na produkcji? Czego oczekują? Czego można się spodziewać na rozmowie? No i oczywiście czy warto.

Dzięki z góry.
wasar 2016-09-27 18:52:47
jesli chcesz byc team leaderem a nie masz pojecia o tym jakie na danym stanowisku moga byc obowiazki to radze ci zebys darowal sobie aplikowanie. na takich stanowiskach musisz miec pojecie o pracy w danym zespole. to nie jest stanowisko startowe
TM104 2016-10-05 15:43:14
Chciałem zapytać o stanowisko Młodszy Specjalista Sprzedaży w Terenie / Junior Territory Executive czy ktoś był na podobnym i jak mniej więcej praca na nim wygląda oraz czy student studjujący dziennie na 7 semestrze mógłby te obowiązki spokojnie wykonywać?
tyrka 2016-10-10 09:11:57
Tak pod warunkiem ze studiowac bedziesz w nocy bo w pracy masz byc dyspozycyjny od 7 rano do 21 czasami. To nic ze zaczynasz prace o 8 czy 8:30. Musisz dojechac do sklepow a i z rana juz maile leca albo telefony, po poludniu to samo. Czasami o 21 potrafia do Ciebie zadzwonic takze spoko ;)
trotyl 2016-10-10 09:21:08
Ale przecież w każdej pracy godziny pracy powinny byc jasno określone, taka dostępność 24 godziny na dobę w przypadku takich zawodów jest raczej rzadka... czy chociaż finansowo to sie jakoś bardziej opłaca? Bo rozumiem ze musza byc z tego jakieś dodatkowe profity?
1
nitro 2016-11-16 18:36:41
kolego trotyl, jesli nie odpowiadaja warunki to przeciez nikt nikomu nie karze tam pracowac. pieniadze powyzej sredniej to wymagania tez

awe
nitro 2016-11-16 18:37:07
kolego trotyl, jesli nie odpowiadaja warunki to przeciez nikt nikomu nie karze tam pracowac. pieniadze powyzej sredniej to wymagania tez

awe
nonono 2016-11-26 22:31:15
Profit taki ze pracujesz dla najlepszej firmy na swiecie hahaha a jak sie nie podoba to 100 na Twoje miejsce xD
Zostaw swoją opinię o Philip Morris - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Philip Morris