Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Philip Morris

Pracowałeś w firmie Philip Morris i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Timon - 2014-11-08 12:31:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie składałem, coś kręcą z tą rekrutacją. Słyszałem, że zbierają sobie chyba grube portfolio wszystkich ludzi... Dostępnych. Poza tym tak jak pisze @tee, chcesz do nich iść na recepcję i dać CV - nie wygłupiaj się. Logujesz się przez taleo. Jak rozumiem englisz masz na poziomie native, lubisz corpo, na stress masz styl kaczki, zapieprzasz jak bury osioł, nie potrzebujesz wolnego itd. Powodzonka
zdjecie uzytkownika
aa - 2014-11-13 21:55:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zbierają dane kandydatów... i to wszystko!
zdjecie uzytkownika
mirko - 2014-11-18 20:45:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Chciałbym zlozyc CV na stanowisko magazynier lub produkcja. Można przynieść osobiście CV???
zdjecie uzytkownika
Brandon - 2014-11-20 17:40:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam

A jak wygląda praca w gastronomii? Bardzo chętnie bym podjął prace dla Nich w charakterze przedstawiciela HoReCa. Ktoś coś słyszał? Jakie warunki, jakie wymagania, jakie wynagrodzenie, narzędzia?

Ogólnie trzeba czekać aż pojawi się ogłoszenie? Czy działają w ten sposób że dostają dobrą aplikację i proponują spotkanie?

Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi.

pozdrawiam
Brandon
zdjecie uzytkownika
Krzysiek - 2014-11-21 20:14:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aa - 2014-11-13 21:55:41]:
Zbieraja dane kandydatów i do nikogo się nie odzywają? Przeciez później tego nie wykorzystuja więc po co to? Moze nie znam się na rynku ale nie rozumiem takiej polityki. Brandon chyba będziesz kolejnym do kolekcji zbierania CV. Ale jakby Ci się poszczęściło to daj znać jakie warunki Ci dali i w ogole czy warto ;) Powodzenia !
zdjecie uzytkownika
wers - 2014-11-22 15:19:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tu poprostu sa wysokie wymagania, jak widza ze nie rokujecie to nie dzwonia.

Ot co.
zdjecie uzytkownika
sg - 2014-11-24 17:15:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,

Mam pytanie, byłem na rekrutacji do PM organizowanej przez LLK consultings. Jak długa czeka się na ewentualną decyzję w sprawie 3 etapu już w samym PM?
zdjecie uzytkownika
oks - 2014-11-24 23:57:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A ten drugi etap, na którym byłeś odbywał się w Inowrocławiu?
zdjecie uzytkownika
sg - 2014-11-25 10:49:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie, spokojnie;)
zdjecie uzytkownika
Kinga - 2014-11-25 22:58:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co miałeś na tym drugim etapie organizowanym przez LKK? Może zdradzisz szczegóły? Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
bolek11 - 2014-12-01 18:50:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dużo piszecie o przedstawicielach handlowych a ile mozna zarobić na stanowiskach typu: Inżynier utrzymania ruchu, Inżynier procesu
zdjecie uzytkownika
rasputin - 2014-12-02 16:46:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bolek11 - 2014-12-01 18:50:24]:
ze 2tys bedzie
zdjecie uzytkownika
milord - 2014-12-05 23:55:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rasputin taka stawka to chyba dla osoby bez wiekszego doswiadczenia czyz nie? Bo nie jestem przekonany czy specjalista majacy juz nieco doswiadczenia w branzy podejmie sie pracy na takim stanowisku za taka slaba stawke. Rozumiem, ze rynek ksztaltuje wysokosci wynagrodzen etc, ale tu chyba troszeczke przesadzili i to w ta zla strone..
zdjecie uzytkownika
rasputin - 2014-12-07 13:31:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
po trzykroć masz racje milordzie
zdjecie uzytkownika
mario - 2014-12-18 11:35:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A tu niespodzianka, bo w przyszłym roku bodaj w marcu lub w lutym planowane jest otwarcie nowej hali produkcyjnej
zdjecie uzytkownika
Andrzej - 2015-01-04 23:06:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś może opisać 2 i 3 etap rekrutacji na przedstawiciela handlowego organizowanego przez LKK i PM?
zdjecie uzytkownika
Lang - 2015-01-07 20:08:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie ile można w PM PL dostać podwyżki procentowo przy przedłużaniu umowy z określonego na czas nieokreślony? Jakie są podwyżki roczne procentowo? I wszystko inne co wiecie na ten temat
zdjecie uzytkownika
Czeslaw - 2015-01-08 09:06:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
1. Nie ma podwyżki przy zmianie umowy tzn jej czasu trwania, możesz dostać podwyżkę przy okazji jak dostaniesz zmianę grade
2. Podwyżki są tylko w ujęciu rocznym liczone %, od 0 do max 20 (max zmiana grade o 1 stopień).
Powyżej 20, bardzo wyjątkowo
3. Nie wiem co robisz ale o kasę najlepiej walczyć poprzez grady i map. Grady można zmienić cały rok ( bedą ci mowić ze nie kłamią), map 1 X rok ( pewnie masz wkrótce ). ;)
zdjecie uzytkownika
Lang - 2015-01-08 18:17:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ad. 1 - Bezsens troche bo jak masz umowę np na rok i później wchodzisz na czas nieokreślony to powinno być z 15-20% wkoncu sie jest bardziej doświadczonym, znasz procesy firmy, Twoja praca jest bardziej wydajna niż jako świeżak.

Ad.3 - Zmiana grade,a to nie tylko przy awansie możliwe??

Jak zorientować się w grade'ach jesli chodzi o widełki, czy jestem w gornej części czy nie?? Jak to wyliczyć
zdjecie uzytkownika
Czesław - 2015-01-08 19:34:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
1. PHILIP uważa ze już sama zmiana umowy jest "podwyżka" i dozują ci "szczęście". Chyba ze masz to połączone z awansem/zmiana grade
3.nie tylko
4. Zapytaj w HR lub na portalu - tam masz to wpisane ale jak rozumiem jesteś rok wiec jeśli nic nie zmieniło się w międzyczasie to masz 80 % wyceny
zdjecie uzytkownika
Lang - 2015-01-08 19:47:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A widelki w obrebie grade to 80-120% ?
zdjecie uzytkownika
dolar - 2015-01-17 20:43:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie sa widelki na stanowisko inzynier utrzymania ruchu albo inzynier procesu. I jaki to jest grejd albo grejdy.
zdjecie uzytkownika
olciek00000 - 2015-01-20 12:29:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja mam pytanie takie, zaproszono mnie na rozmowę na PH. Chciałam spytać na jaki zarobek mogę liczyć i na jakim poziomie powinnam znać język angielski? bo w ogłoszeniu było napisane że znajomość ang będzie dodatkowym atutem... a ja w cv wpisałam podstawową bo tylko na tyle mnie stać:) Co radzicie?
zdjecie uzytkownika
Marcix - 2015-01-21 22:57:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Również dołączam się do pytań o rekrutację przez LKK. Jak wygląda 2 i 3 etap? ile trwa?
Proszę o odpowiedź i pozdrawiam!
zdjecie uzytkownika
ASD - 2015-01-28 17:36:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zostałem zaproszony na rozmowę poprzez firmę LKK. Na stanowisko specjalisty ds/ sprzedaży. Proszę o jakieś sugestie, wskazówki.
Jak wygląda rozmowa? Na co się przygotować?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Philip Morris
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Philip Morris?
Zadaj pytanie
x