brak logo

Philip Morris

Kraków

Opinie o Philip Morris

Karol 2017-01-06 21:04
30 tys złotych
Krzewina 2017-01-12 02:04
Hej, mam pytanie, o co chodzi w stanowisku, ekspert marki? Czy jest to ph? Pytam bo poszukują kierownika zespołu ekspertów marki i chciałbym się upewnić. Pozdrawiam
mysliciel 2017-01-14 20:18
jak jarasz ze 2 paczki dziennie jakiejs ich marki to mysle ze mozesz aplikowac
2
Małgorzata 2017-01-16 22:47
Szanowni Państwo,
Czy fabryka firmy Philips Morris mieszcząca się w Krakowie przy al. Jana Pawła II może podjąć jakieś działania w sprawie ograniczenia emisji dymu tytoniowego, który zatruwa powietrze w jej okolicy? Mieszkańcy osiedla zlokalizowanego po przeciwnej stronie al. Jana Pawła II nie mogą już wytrzymać zapachu towarzyszącego produkcji Państwa wyrobów.
Bardzo prosimy o interwencję.
14
tutzzi 2017-01-18 14:24
Witam mam pytanie jaka firma obecnie rekrutuje pracowników na produkcje i czy są przyjęcia ?
2
Czesia 2017-01-19 10:02
Super firma, mam nadzieje na pracę!!. Interesuje mnie czy na rozmowie rekrutacyjnej mają jakieś konkretne pytania? Jak przedstawia się sprawa umowy. ?
L&M 2017-01-19 14:33
Witam Wszystkich
Czy ktoś z Was pracuje przez firmę HSK?
Jak kształtuje się podstawa netto?
Jaki dają samochód?

Warto aplikować?

Pozdrawiam
placek 2017-01-22 18:54
dostac sie do tej firmy nie jest latwo. Mi się udało akurat ale przyjmuja naprade przechu..w

Mimo wszystko powodzenia. Dobra pensja, atmosfera średnia ale też nie najgorsza. Jeśli chodzi o roboli fizycznych to nawet nieźle. Ja pisalem bardziej z perspektywy biura

jo
Ochotnik 2017-01-24 18:25
Szukam pracy w księgowości i bardzo by mi pasowała ta firma. Mam blisko do pracy a poza tym to świetna firma.
Pytacz 2017-01-31 07:23
Ile zarabia się w tej firmie na stanowisku typu operator wózka widłowego lub magazynier?
Pytacz 2017-01-31 07:25
Ile zarabia się w tej firmie na stanowisku typu operator wózka widłowego lub magazynier?
zdeorientowany 2017-01-31 17:04
25000pln
8
Daniel 2017-02-21 17:36
Czy firma ma jakieś oferty pracy? Może ktoś podpowie. Słyszałem, że firma jest ok. ale może cos więcej?
Maja 2017-03-01 08:52
@Daniel firma obecnie rekrutuje. Nawet dziś pojawiła się oferta pracy na stanowisko INTERCOMPANY ACCOUNTANT. Praca w jakim charakterze Cię interesuje?
Pracujesz już w Philip Morris? Podpowiedz jak wygląda praca na tym stanowisku!
3
time 2017-03-14 18:20
Odradzam pracę osobom które chcą się rozwijać zawodowo. Ścieżki rozwoju właściwie nie ma, przez cały okres zatrudnienia robisz to samo, awansują tylko konkretne, upatrzone osoby. Bardzo duża rotacja pracowników, to bardziej krótki przystanek na drodze do kariery, ale czy warto tracić czas?
3
Maja 2017-03-15 08:38
@time rozumiem, że nie ma w firmie możliwości rozwoju dla wszystkich pracowników. A co możesz powiedzieć na temat oferowanych przez Philip Morris warunków zatrudnienia?
klaudia,2 2017-03-17 18:46
Hej ile sie zarabia mniej wiecej na stazu w finansach? sa perspektywy rozwoju czy tylko kepanie danych?
Natalia 2017-03-21 14:32
@time Nie wszyscy ludzie myślą o dalszym rozwijaniu się. Są osoby, które idą do pracy zarobić i tyle. Ale to nie jest wina firmy, każdy sam decyduje o swojej ścieżce zawodowej.
AA-PMI 2017-03-22 09:34
Ekspert marki to osoba odpowiedzialna za wprowadzanie nowego produktu typu e-papieros. Czyli są to tzw. "Rumuni" którzy będą pracować za 1000zl brutto+premia. A lider będzie odpowiedzialny za to żeby te osoby sprzedawały te produkty. Co ciekawe- działa to jak zasada piramidki, eksperci spotykają się ze swoimi "chętnymi", oni polecają kolejnych i tak to się kręci :) ogólnie nic szczególnego. Kolejny niewypał jak wszystko w ostatnich latach w tej firmie..
AA-PMI 2017-03-22 09:37
W HSK dają peugeot partner. Ogólnie omijajcie zatrudnienie, przy zakanczaniu z nimi współpracy liczą ZA WSZYSTKO. I nagle się okazuje ze nie dostaniecie nawet połowy ostatniej wypłaty.. a Philip morris tez patrzy na tych pracowników jak na piąte koło u wozu. Robota za 2tys..
2
Iza 2017-03-26 23:18
Philip Morris produkuje najbardziej znane marki papierosów, zatrudnia ponad 3 tysiące pracowników. O ile mogą być jakieś uwagi do firmy to myślę, że przy takiej liczbie zatrudnionych osób skala niezadowolenia jest minimalna. W sumie PMI to rozwijająca się firma.
good man 2017-03-31 19:55
Witajcie :)
Mam pytanie czy są w PM stanowiska pracy dla osób z wykształceniem ekonomicznym, doświadczeniem w banku i ang ok. poziomu B2? Np junior accountant itp?
Z góry bardzo dziękuję za odpowiedz
Komancz 2017-04-01 09:46
HSK daje już toyote auris. Ludzie tam nie narzekają.
Maja 2017-04-03 08:57
@Iza jesteś pracownikiem firmy? Chętnie usłyszymy więcej na temat tego jak wygląda Twoja codzienna praca.
Ja 2017-04-04 15:10
Czy ktoś pracował jako PH w Legnicy i był zatrudniony przez HSK? Jeśli tak, to proszę o jakieś opinie.
Ja 2017-04-04 15:23
Na rozmowie na co przede wszystkim zwracają uwagę? Jakie standardy narzuca PMI osobom zajmującym się rekrutacją w HSK?
Czesia 2017-04-10 18:37
Philip Morris ma ostatnio dużo nowych ofert pracy, czyżby powiększali firmę? Pracuję tu od niedawna ale jest mi całkiem dobrze, wcześniej było ciężko dostaw się do pracy. Czy na święta będzie jakaś premia?
Dred 2017-04-20 16:53
To trzeba się wyprowadzić...do Wieliczki np. Barycz tam pachnie lub np. na Zlocien...tam pachnie garbowanymi skorami...
Maja 2017-04-21 08:37
@Czesia niedawno rozpoczęłaś pracę w Philip Morris? Mogłabyś opowiedzieć więcej na temat tego jak wygląda w firmie proces wdrażania nowego pracownika?
Frika 2017-04-24 16:29
niestety opinie na temat zatrdnienia przez Philip Morris są różne , opowiem na swoim przykładzie : na początku zatrudnienia cud, miód - dostajesz auto służbowe, otrzymujesz dokumenty (także z ewentualną ścieżką kariery), wsparcie ze strony zespołu i przełożonych. Jest fajnie - zaczynasz pracować w terenie, kasa na początek 2300 (netto) - targety ilościowe : merchandising w sklepach asortymentu, sprzedaż.
Później po ok. 3 miesiącach jesli już otrzymujesz targety swoje wlasne do zrealizowania zaczyna się prawdziwe zycie w firmie : oczekiwania wzgledem osoby zatrudnionej rosną - jesli zrobisz target ponad - tego samego beda oczekiwac w kolejny miesiacach (korporacja .. ) - wyjazdy szkoleniowe. spotkania cykliczne mniej wiecej co 2 miesiące na 2 dni. Praca powyzej 8 h dziennie w terenie - nie ma, że nie zrobisz targetu : to jest warunek konieczny. Premii brak. Po okresie próbnych wynagrodzenie zwiększa się do ok. 3000 netto. Co rok , jesli pracownik osiaga zamierzone cele i wyniki może otrzymać podwyżkę. Natmiast bardzo duża rotacja jest na stanowiskach, bo ludzie poprostu nie wytrzumują presjii i nacisku ze strony firmy i przelozonych. Życie prywatne czasami przegrywa z pracą (w wiekszosci przypadków trzeba na czas ciezkiego targetu odlozyc na bok reszte i zyc tylko pracą) . Targety sa coraz wyzsze, oczekiwania wyższe. ... a rozwój jak pisze większość to abstrakcja : tylko dla WYBRANYCH. Jeśli nie wpadniesz w oko kadrze - na poczatku kariery w Philipie to nie ma co liczyć na cud i wyczekiwać awansu miesiącami.. latami .. bo to się nie zdarzy.
Ale firma sama w sobie Ok. Jak to mówia nie spróbujesz- nie przekonasz się jak jest.
Stella 2017-04-25 09:32
Pracuję w Philip Morris od dawna i bardzo chwalę sobie pracę. To że firma wymaga od pracowników wykonywania założonych planów to jest oczywiste. Nowi maja początkowo lżej.
ja 2017-04-29 15:46
to niby zainteresowanie tzw. redaktorów jest żenujące
ja 2017-04-29 15:47
to niby zainteresowanie tzw. redaktorów jest żenujące
supak7 2017-05-05 20:54
Hej, czy mogę prosić o podanie kwoty zarobków na stażu oraz tuż po nim ?
Jak wygląda etap rekrutacji na staż?
Dariusz 2017-05-10 12:30
Philip Morris ma aktualnie bardzo długą ofertę pracy.
1
KUKA 2017-05-12 17:59
Na widlakach z Randstad oferują 14,50 Brutto za godzinę + 4,50 Brutto za nocki. Na produkcji 14 Brutto.
1
Hanna 2017-05-16 19:21
Czy mógłby ktoś napisać o ile wiecie jaka jest przyczyna tak dużej listy ofert pracy? Czy firma otwiera coś nowego? Może jakiś nowy kontrakt i potrzeba ludzi.?
Rafał 2017-05-18 00:09
Czesc.Mozna sie z jakims PH spotkac ktory ma region Legnica i okolice bo chcialbym z nim porozmawiac na temat pracy tak w cztery oczy a nie na forum
2
Naomi 2017-05-22 11:32
Mam zamiar aplikować do firmy i chciałbym dowiedzieć się coś od pracowników. Jaka jest atmosfera w firmie? Czy na początek trzeba spełniać jakieś konkretne wymagania na stanowisko koordynatora?
Sales 2017-05-26 21:16
Jak wyglada fild test w terenie dla nowego handlowca ? Czyli 4 etap rekrutacji ? Jest ciężki ? Trzeba sie specjalnie wykazać ?
Juriusz 2017-05-26 21:52
Siemanko. Widziałem że z Gegenbauera na recepcję chcą kogoś. A PM to pod Gegenbauer jest, prawda? Orientujecie sie o prace w której firmie chodzi? Niby oferta z Gegenbauer, Ale ja sie nie orientuję :/
Kato 2017-05-28 14:55
Ile osób dostaje sie do ostatniego etapu na przedstawiciela tj. Jazda w terenie z kierownikiem?
śmiałek 2017-05-28 17:52
zdezorientowany twoj nick mowi sam za siebie,pisałbyś chociaż prawde
Abc 2017-05-28 19:36
Gegenbauer to podwykonawca PM ktory odpowiada min. za ochrone i sprzatanie. Fizycznie pracujesz w PM ale zatrudnia Cie i warunki pracy ustala Gegenbauer.
Gregor 2017-05-30 10:41
Może ktoś ma wiedzę, czy Philip Morris mając tak długą listę ofert pracy planuje coś nowego? Mam wielką chęć aplikować ale nie wiem co robić? Jakie warunki trzeba spełniać na wstępie chcąc startować na przedstawiciela handlowego? Jakie warunki pracy zapewnia firma?
Me 2017-06-13 20:45
Zna ktoś może zarobki pracownika pomocniczego produkcji?
Me 2017-06-13 20:45
Zna ktoś może zarobki pracownika pomocniczego produkcji?
2
Czesia 2017-06-19 12:47
Mam zamiar aplikować na stanowisko kierownika zespołu sprzedażowego w Lesznie, taką ofertę znalazłem. Czy mógłby ktoś podzielić się wiedzą na temat atmosfery w firmie? Jakie warunki firma zapewnia ? Czy są jakieś dodatki do pensji ? Będę zobowiązany za pomoc.
JASZCZURKA 2017-06-24 00:13
Hmmm... Firma fajna, możliwości wiele szkoda że pracownicy to wykorzystują okradając kogoś kto daje im chleb... Taka GÓRKA się robi... pieniędzy nierobom.
Pamiętaj G...A jak się kto [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] URODZIŁ TO KANARKIEM NIE ZDECHNIE!!! Zegar tyka, czas ucieka, grzej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za biurkiem bo wkrótce łopata w rękę i las...
JASZCZURKA 2017-06-24 00:14
Hmmm... Firma fajna, możliwości wiele szkoda że pracownicy to wykorzystują okradając kogoś kto daje im chleb... Taka GÓRKA się robi... pieniędzy nierobom.
Pamiętaj G...A jak się kto [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] URODZIŁ TO KANARKIEM NIE ZDECHNIE!!! Zegar tyka, czas ucieka, grzej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za biurkiem bo wkrótce łopata w rękę i las...
Zostaw swoją opinię o Philip Morris - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Philip Morris