brak logo

LFP Sp. z o.o.

Leszno

Opinie o LFP Sp. z o.o.

anonim 2 2012-02-22 16:14
witam jak wyglądają zarobki w lfp leszno
26
pracownik 2013-01-07 20:15
Co ty wiesz o zarobkach?? widocznie tam nie pracujesz bo wypłaty są na czas
4
bolo 2013-06-27 14:44
zwróć uwagę, że szukają już ponad dwóch lat, inżyniera sprzedaży. ogłoszenie znajdziesz na ich stronach na facebooku. więc albo nie mogą znaleźć, albo bardzo duża rotacja. wnioski musisz sam wysunąć
3
były pracownik 2013-12-12 18:10
Pierwsze zatrudnienie jest tam na 3 miesiące, póżniej umowa na rok, 5 lat i na stałe. Zarobki jako nowy dostaniesz cos 1700 netto. Nie ma za dużej różnicy na etacie na prodkcji czy to w biurze.
1
Zainteresowana 2014-07-08 11:33
I etap rekrutacji po złożeniu dok to rozmowa tel. Dzwonią po dłuższym czasie w stosunkowo późnych godzinach i zadają mnóstwo pytań. Jeśli zadowoli to zarząd II etap rekrutacji to rozmowa kwalifikacyjna. Przygotujcie się świetnie na pytania jakie mogą zadać. Taj jakbyście się przygotowywali na RK :) Pozdrawiam :)
8
Zainteresowana 2014-07-08 11:47
I etap rekrutacji po złożeniu dok to rozmowa tel. Dzwonią po dłuższym czasie w stosunkowo późnych godzinach i zadają mnóstwo pytań. Jeśli zadowoli to zarząd II etap rekrutacji to rozmowa kwalifikacyjna. Przygotujcie się świetnie na pytania jakie mogą zadać. Taj jakbyście się przygotowywali na RK :) Pozdrawiam :)
1
Mistral 2014-12-02 22:09
Pracowałem w tej firmie kilka lat temu na stanowisku średniego szczebla.
Powiem tak tylko układy koleżeńskie starych pracowników i tzw "wyjebka".
Ci co maja mieć dobrze mają ... np. szef związków zawodowych - w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ma pracowników itd.
Pracowałem poza obróbką więc ci co mają pojęcie wiedzą o co chodzi pozdrawiam mistrza Czesława - (układ), mistrza Kaczmarka - (układ) i mistrza Kazka - mało rozgarnięty człowiek - ekipa z odlewni, o reszcie nie pisze bo nie mam czasu . . . Dla zastanawiających się kasa jest na czas ale bez rewelacji nie polecam szlifierni ani rdzeniarni szkoda zdrowia fizycznego jak i psychicznego. Na obróbce da się żyć ale też bez kokosów jak to w tzw. "przemyśle" w Lesznie - wyzysk przez brak konkurencji.
P.S. Choć chcąc być szczerym raczej lepiej niż EuroC po drugiej stronie choć zarobki zbliżone +/- 300 brutto to nie majątek
Pozdrawiam mam nadzieje że pomogłem . . .
8
nou 2015-02-18 22:25
witam wszystkich ciekawe jak jest w tej firmie tzn jak sie pracuje ..są jakies teraz premie, bo ja chce osobiście zanieść swoje cv i musze przygotowac sie na ewentualna rozmowe, więc napiszcie pod jakim względem oceniają pracownika z doswiadczeniem przyjmuja czy bez takze sa szanse dziekuje za odpowiedzi pozdraiwam.....
brak słów 2015-04-21 21:21
zatrudnili dwóch panów z dawnego SEWSU jeszcze pół roku i po lfp zwłaszcza odlewni
4
komedia 2015-04-24 11:44
jedynie co mogę pomóc to ludzie już masowo się zwalniają...1700 na ręke w przemyśle ciężkim...żal a praca jak w kopalnii
8
Rura 2015-05-12 09:49
Mistral, ty to jednak łomot jesteś. Jak można opiniować aktualną sytuację w LFP nie pracując kilka lat. Nie dziwię się, że w/w firmie nie ma dla ciebie etatu...
1
lfp 2015-05-16 21:32
odlewnia Praca ciężka i niedoceniana przez pracodawce. Zarobki bardzo słabe 1900-2000 na rękę praca 3 zmianowa ;-( to porażka. Jedyny plus to że 8 godzin pracy na dzień.
3
bednar 2015-05-20 10:25
we wtorek przyjdzie do was nowy , wysoki jordan z 210 ma , mu dają 2000 na czysto bez sobót , trafił na odlewnie . Dlaczego niby tam tak ciężko ? teraz robił za 1300 i co wy na to ?
1
bejkerstrit 2015-05-21 20:25
ty mi nie pisz kogo szukają bo ja już wiem dobrze
operatorzy i odlewniczy!!!!!!
Mistral 2015-06-09 00:20
podaj mi średnią wydajność K&W (czas cyklu) na zmianę i na dobę ? O tonaż nie pytam, wiem jakie są możliwości . . . O brakowość też nie pytam . . . Pozdro dla odlewni
1
?? 2015-06-17 18:30
Średnia wydajność KW - od 400 - 600 na 8h zależy od awarii formierki...
1
całkiem średnio 2016-10-01 13:17
KW jak wyżej 400-600 awarie formierki często jak i innych maszyn mechanicy wszędzie klecą co się da bo nowych części nie ma. Brak płytek odlewów do obróbki rękawic wody latem szmat do mycia maszyn. Kliki są każdy dyrektor i kierownik ma swoich dupowlazów co kapują. Ludzie się zwalniają przyjmują głównie na odlewnie i rdzeniarnie (ciężka robota ale nowi dostają łatwą aby odrazu nie uciekli). Zarobki około 2. Robota denerwująca za wszystkim latasz a w razie awarii lub coś pracownik winny.
6
ggt 2016-10-06 07:25
nie szanują pracowników, jak wszędzie, oszczędzają, powinni więcej płacić, zanieczyszczenia powietrza zatruwają organizm, praca zmianowa uśredniając rocznie z premiami być może 2400zł netto na stanowisku produkcyjnym, czy warto oceńcie sami, szału nie ma a zdrowie jest tylko jedne
5
we 2016-10-06 21:55
@romek a nie wiesz mzoe czy tutaj w firmie to tak na każdym stanowusku jest oferowana wlasnie taka umowa o prace czy tylko na konketnym? dla mnie to wazne
Andzy 2016-11-10 20:40
Witam!
Chciałbym się dowiedzieć jak wygląda praca w LFP na produkcji obróbki skrawaniem?
Czy jest się tam tylko guzikowcem czy może firma zatrudnia takich ludzi jak ustawiacze/programiści maszyn cnc? Warto tam startować z praktyką w dziedzinie przezbrojeń?
Operator 2016-11-11 11:48
Jesli masz wieksze ambicje w tym zawodzie to nie polecam..
10
Andzy 2016-12-14 23:48
To jak to u was jest? Praca na III zmiany? Co trzeba umieć by móc np. ustawiać maszyny CNC, czy robi to też operator? Jak wygląda tam praca? Liczę na rzetelne opinie.
Pozdrawiam.
Operator 2016-12-18 11:48
Jesli chcesz rzetelna opinie to masz..
Praca na obrobce to ogolnie masowka, obrabiane odlewy zeliwne, detale raczej w srednio dokladnych tolerancjach z wyjatkami.Park maszynowy i ogolnie mozliwosc firmy bardzo duze ale moim zdaniem nie wykorzystane
Jesli chodzi ci o prace jako operator to jesli masz troche oleju w glowie napewno sobie poradzisz :)
Co do ustawiania maszyn to programow operator pisac nie musi , technologia jest opracowana, zakladasz w maszyne to co potrzeba, bazujesz detal i wsio pierwsza sztuka do sprawdzenia
Wiekszosc maszyn na mazatrolu i siemensie
1
Andzy 2016-12-18 19:11
A jak z zarobkami jako operator czy ustawiający? Można się dostać do technologii?
Operator 2016-12-18 19:27
Wczesniej juz ktos pisal o zarobkach..
pracownik-byly./przyszly 2016-12-22 21:48
co się dzieje w lfp? dlaczego sa masowe zwolnienia??? czy zarobki sa faktycznie takie niskie 2000 netto. brak premii. ??
dzięki za opinie.
czy Marek caly czas pracuje na odlewni i kabluje innych?
7
pracownik 2016-12-23 10:30
Kolego rękawiczek brak, papieru toaletowego brak nie mówię o ręcznikach mydle oraz wodzie do picia. Dziwne zasady traktowania pracownika nie zgodne z kodeksem pracy w stylu idziesz w sobotę na nadgodziny to w tygodniu tylko urlop możesz zabrać w środę żeby ci zapłacili inny dzień bierzesz dzień do wybrania lecz oficjalnego pisma na ten paragraf nie było wymyślił ciasteczko to sobie który jest tam niby kierownikiem który kopie w palety uderza ręką oraz przewraca się koło maszyny(KW) na odlewni lecz zna się tylko na kącikach czystości gdzie brak mioteł oraz sip jednym razem koleś który nie zna się na odlewnictwie ludzi ma za nic nadaję się tylko do kanału lub do wkładania rdzeni na kw tylko nie wiem czy dał by radę ewentualnie baniaczek na rdzeniarni gdzie jest obóz pracy jak nie przyjdziesz na setki brak premii, brak urlopu chociaż zaplanowany miałeś no i zemsta mistrza (który był kiedyś jednym z nas i robił to co wszyscy a teraz chciałby się wybić bo taki niby porządny nie pamięta jak ...) robisz na baniaku lub podobnym stanowisku. Zakład niby posiada certyfikat ISO ale to tylko jak przychodzi kontrola lub idzie ważna wycieczka ogólnie syf, smród, zapylenie,hałas( szkoda że nie można dołączyć fotek oraz filmików) nie wymienia się filtrów żadnych remontów brygada ma robić coś z niczego byle tylko szło. Płaca nie za ciekawa takie pieniądze można nawet zarobić już w markecie w Lesznie lub w innym zakładzie np na Spółdzielczej i wiesz że oddychasz a nie wyglądasz jak murzyn i z nosa cały czas bród pył ci się wydobywa. Jak dostaniesz się na dane stanowisko to tam już zostaniesz nie liczy się wiedza oraz praktyka swojego pracownika tylko przyjmuje się nowych którzy nie mają pojęcia o robocie w odlewni tylko robią fotki i podpierdalają, chcieli by być mądrzejsi od starczych pracowników z doświadczeniem np. od Adama K tylko im nie wychodzi.a braki jak się leje tak się leje nikt nad przyczyną nie myśli zbytnio by to poprawić czyli syzyfowa praca metal-maszyna-piaskarka-pole wsadowe i tak w kółko ciekawe tylko czy zarząd o tym wie. Wiec kolego się zastanów ludzie się zwalniają i to powoli już masowo w tym miesiącu już paru poszło i to doświadczeni pracownicy z odpowiedzialnych stanowisk gdzie byle jaki pracownik sobie tam nie poradzi a z tego co wiem to w przyszłym miesiącu też paru będzie się zwalniać nie ma przyszłości w tym zakładzie jak robisz i jesteś zdrowy to pasuje ale jak ci się coś stanie zachorujesz to już jesteś nikim, nikt ci nie pomoże tylko cię zwolnią.
33
Fff 2017-01-19 00:26
Witam.
Jak wygląda praca na stanowisku technologa/inż. jakości? Jakie trzeba spełniać wymagania?
1
Operator 2017-01-26 08:38
Witam! Pracuję w firmie od wielu lat na stanowisku operator Cnc. Od czasu zatrudnienia na stanowiskach kierowniczych panów z SEWS jest tylko gorzej. Nie mają zielonego pojęcia ani o obróbce ani o odlewnictwie! Robią oszczędności na tym co nie mają! Brak narzędzi, płytek, rękawic, wody. Jeśli chcesz iść na nadgodziny to w tygodniu oprócz środy nie można brać urlopu. W przeciwnym przypadku nie będziesz miał za nie zapłacone. Organizacyjnie wielka klapa! ISO jest tylko na papierze. Pan Andrzej B. Kierownik jest specjalistą od wykresów, tabelek i dodatkowej zbędnej dokumentacji. Zarząd widocznie jest z tego zadowolony jak widzi kolorowe tabelki wykresy itp. Zarobki jak na leszczyńskie warunki oczywiście porównując do obozów pracy typy euro comfort są nie najgorsze ale biorąc pod uwagę że lfp to przemysł ciężki zarobki na poziomie 2tys netto to śmiech na sali.
26
kulawy 2017-01-26 13:38
.Jeśli miał byś być zatrudniony na obróbce to jak najbardziej Tak ale jeśli odlewnia to dobrze się zastanów czy naprawdę chcesz stracić na zdrowiu bo Pył i dym z topionych żeliwo piecy że nie wspomnę o Nerwach.Dwa trzy lata temu zatrudnili nowego Menadżera Robert D. ten gościu nie ma bladego pojęcia o tej robocie ale do perfekcji opanował wkur..wianie ludzi i poganianie do roboty aż komuś coś się stanie..A był już taki jeden Kierownik Krzysztof co poganiał i nie mówię że przez niego ale był wypadek śmiertelny..Ale Firma musi zarabiać nie ważne że kosztem zdrowia pracowników niestety bo o pieniądzach nie ma co mówić..Przemysł ciężki jakim jest odlewnia zarabia się zdecydowanie za mało bo 3tyś poinno być bez nadgodzin tym bardziej że praca na 3 zmiany.O "Mistrzach" Czesław Sz. ten Pan i jego Żona też przechodzą samych siebie bo wszyscy do okoła muszą "szarpać" no ale Gwiazda odlewni nie idzie do kanału czy na rdzearnie jak jest awaria tylko siedzi bo to żona "Mistrza" o samym Czechu nie będę pisał bo nie ma o czym Nic nie umie Może ma troche pojęcia ale zawsze ma problem i nic nie robi.Kazek w miarę ogarnięty jak potrzeba to metal suwnica czy wózkiem zawiezie.Przemo no cóż lubi filmy i spać ale na robocie też się zna a nawet potrafi obsługiwać maszynę.O Marianie nie będę pisał bo to już prawie Emeryt i jak odejdzie to Czesław całkiem wyłysieje bo nie da sobie rady .Ogólnie Ludzie jak na odlewni są w porządku na każdej zmianie.
36
Pracownik 2017-01-27 15:56
Witam. Nawiązując do wypłat,ogólnie są na czas,chociaż ostatnia wypłata w grudniu, niestety nie została przelana, ludzie zostali bez kasy na sylwestra, pieniądze były na kontach dopiero 2go stycznia popołudniu! Masakra! Ciekawe czy po takiej akcji jaką odstawili zostanie to jakoś zrekompensowane tym pracownikom, którzy zostali na lodzie???? Nie ważne czy to WINA banku, czy Pan które siedzą w kadrach, tymbardziej że był to koniec roku, wcześniej były święta,ktore zazwyczaj też sporo kosztują, ludzie spłukani a tu taka niespodzianka!!! To było niewywiazanie sie pracodawcy z warunków umowy, ciekawe jak by to było w odwrotną stronę!!?? CZEKAMY NA NASTĘPNĄ WYPŁATĘ MAM NADZIEJĘ Z NAWIĄZKĄ!!!
11
pracujący 2017-01-27 21:27
Ogólnie rzecz biorąc nie jest źle na obróbce. Jeśli masz swoje płytki, wiertla, gwintowniki, papier toaletowy, rekawice, wode, klucze i najlepiej znasz sie jeszcze na mechanice bo za dużo to ich już nie zostało. Wspaniały kierownik Andrzej nadaje sie jedynie na wydawanie pikników a nie zarządzanie ludźmi. Co chwile tylko kolejne tabelki do uzupełniania a podstawowych rzeczy potrzebnych do pracy brak. Dykcje ma tak wspaniała że jak stanie i raz do roku o czyms chce zakomunikować to osoby przy nim nic nie słyszą. Ulubieńcami są ci co tylko przytakuja. Dyrekc bladego pojecia nie ma co sie dzieje na dole tylko tabelki chyba widzą bo co decyzja to tylko utrudnianie pracy. No ale jest na odlewni jeszcze dwóch wspaniałych. Jak tak ma wygladac "nadzieja" tej firmy to strach sie bać.
Podsumowując firma zarządzają ludzie z kapelusza wogole nie z branży i co gorsza nie uczący się jej podstaw. Co lepsi pracownicy albo juz sie pozwalniali albo niedlugo to uczynią. Podstawowych narzedzi brak a w tym tempie podwyżek to najniższą krajową mamy za 3 lata osiągnięta. Wciąż panuje przekonanie że za bramą na twoje miejsce czeka setka osób tylko jakoś po tych co odeszli przyjęć nie widać. O ile ktoś przyjdzie na rozmowe to jak usłyszy pensje to już wie że przyszłości tu nie ma kolorowej.
17
Operator 2017-01-28 14:49
Heh..takich opini sie nie spodziewalem..chociaz cos w tym jest..
Pracowalem na obrobce w tej firmie, szkoda bylo troche odchodzic bo ladnych pare lat przepracowalem ,od tego czasu bylem w roznych firmach na stanowisku operatora i teraz mam porownanie jak to wyglada..
Wiec piszecie o braku rekawic , recznikow, wody...czepiacie sie troche, akurat pod tym wzgledem w innych firmach jest jeszcze gorzej
Druga sprawa zarzadzanie.pracowalem i pracuje na obrobce wiec na ten temat moge sie wypowiedziec i zgodze sie z tym co pisaliscie ze niektorzy ludzie sa z "przypadku" na niektorych stanowiskach, ktos kto kieruje nadzoruje prace na obrobce metali powinien ten fach znac od podstaw, to tak jak by kierownik, dyrektor piekarni nie znal sie na pieczeniu chleba! Tabelki i jakies tam wykresy moze i sa dobre bo wydajnosc musi byc jakos nadzorowana, ale nic nie.poprawi wydajnosci jak zrobienie porzadku od samego dolu...a jest na dole balagan jak na firme o takich możliwościach...duzo by pisac..
Pozdr
3
SE,we,bu,la 2017-01-28 18:15
Moim zdaniem skoro jest tak źle to dlaczego nie pòjdziecie do związkòw zawodowych.Kolega opowiadał mi o tej firmie.Macie dwa związki zawodowe to jaki problem?Ano wytłumaczył mi a więc:
Są 2 związki zawodowe ktòre powinny dbać o prawa pracownicze.W pierwszym nie napiszę w którym przewodniczącym jest osobą która jest akcjonariuszyem i posiada akcje LFP i ta osoba nie będzie sobie strzelać w kolano i narażać siebie na straty dla paru groszy.W drugim związku przewodniczącym jest osoba ktòrej sam prezes zafundował leczenie gdy ten miał poważne schorzenie,prezio załatwił mu najlepszego lekarza,klinikę i wyciągnął go z tego.Kochany przewodniczący w ramach wiecznej wdzięczności przytakuje i ze wszystkim się zgadza.To że niema podwyżek to jest wina wyłącznie związkòw które siedzą w kieszeni właściciela.Sam tak się zastanawiam czy w przypadku pierwszym wybór na przewodniczącego kogoś kto jest udziałowcem nie jest nielegalne.
Związki te powinny być zlikwidowane i powołač ludzi z zewnątrz.Założyć jeden związek który naprawdę dbałyby o pracowników.
30
Pracownik obróbki 2017-02-01 15:36
Praca nie jest zła ale jedno pozostawia dużo do życzenia. Drogi zarządzie: nie wstyd wam żeby pracownicy którzy idą na halę i z niej wracają muszą iść przez odlewnie gdzie stoi pełno koszy z wygiętymi drutami które zagrażają naszemu zdrowiu, musimy przechodzić dokładnie w tym miejscu gdzie jeżdżą wózki widłowe, na "wirażu" trzaskaja młotami i kiedyś o mało co z odłamka nie dostał bym w twarz, do tego niesamowity przeciąg w korytarzu, wejście z odlewni na korytarz jest praktycznie zastawione paletami i koszami. Wstyd wstyd i jeszcze raz wstyd! aż dziw że nie doszło tam jeszcze do wypadku.
4
koles git 2017-02-01 17:14
Do Pracownik obróbki nie dziwie sie ze chca kobiety zatrudnić na obrobke bo sam się tak zachowujesz, ubierz kask jak sie cykasz
6
Qwerty 2017-02-06 12:29
Od ładnych kilku lat pracuję na obròbce , epizody z pracą na odlewni jak i rdzeniarnii ròwnież były. Wypłaty są na czas , fakt w styczniu za grudzień dostaliśmy pòźniej ale są to sporadyczne przypadki w ciągu kilku lat pracy zdarzyło się tak może ze dwa razy. W zakładzie aktualnie Panuje moda na oszczędzanie na wszystkim nawet na srajtaśmie. Odzież ochronna co raz gorszej jakości, rękawic brak , ciągłe problemy z zagrzybiałym chłodziwem na maszynach od ktòrego 50% załogi ma problemy skórne ,nie które przypadki bardzo drastyczne. Wszystkiego brakuje płytek , noży czyli całego podstawowego oprzyrządowania ale pretensje o brak terminowych wysyłek do pracowników. Gdy chodzi się na nadgodziny tak jak już inni wspominali to urlop tylko w środy. Kierownik to najlepiej wszystko by wytabelkował łącznie z czasem wypróżniania. Częste awarie maszyn , bo szczędzi się na solidnym serwisie. Związków zawodowych brak , byle tylko paluszek w odpowiednim.miejscu trzymać. Kierownicy i dyrektorki z sewsu pojęcia o podstawowych zagadnieniach nie mają, ale pretensje o wszystko. Ogólny brak wiedzy na temat specyfiki tego rodzaju pracy. Każdy kto dobrze donosi może liczyć na fory. Pensje jak na Leszno średnie 2 tysie po ładnych paru latach pracy to śmiech na sali za 3 zmianowa prace nawet jak się coś pociagnie żeby poszło w terminie to nawet dziękuje człowiek nie usłyszy. Totalny Brak Szans Na Rozwój i Awans w Firmie chyba że się jest w jakiś sposób powiązanym z układem. Na Odlewni , Rdzeniarni KOŁCHOZ , w którym człowiek się zajedzie jak osioł za śmieszny pięniądz.
11
Pracownik obrobki 2017-02-06 17:09
Czas na przemyślenia : Po wielu latach pracy zarobki szału nie ma jakiś czas temu rządy przejęły córki Pana prezesa razem z workiem do którego swojego czasu wkladalismy wszyscy jak to było twierdzone na corocznych zakonczeniach roku worka obecnie brak zawartość przejął zarząd z pracownikami się nie podzieł .A teraz idziemy na dno panowie z sews już dwie firmy tam pociagneli goplana była nr.1 następne LFP ? Praca na obróbce jest na 90 procent maszyn tylko czasami nie ma kto robić ludzie się po zwalniali a ich miejsca puste .CO SIE DZIEJE !!!! CHCA NAS SPRZEDAĆ ??? A zarząd nie widzi problemu podwyżki nie ma i chyba nie będzie bo pod koniec roku zrobili szkolenie na suwnice lojalka na 3 lata ale to nas nie zatrzyma tak dalej i po LFP powodzenia !!!! Czas szukać innej pracy !!!
16
Anonim 2017-02-08 21:36
Kilka lat temu Lfp na dziale obróbki miała bardzo dobrego kierownika ( usunięte przez administratora ). Niestety był przez was wyśmiewany za plecami. Dzisiaj macie kierownika przez duże ( usunięte przez administratora ) Gdyby nie podejście załogi do swoich obowiązków Pan Paweł był by waszym szefem do dzisiaj i nie było by problemów o których wcześniej pisano.
6
R 2017-02-12 20:14
Od kilku lat na narzędziownia zimą piździ ,a ludzie mają pracować,nikt nic nie robi w tym kierunku aby było ciepło.
8
on 2017-02-13 16:27
jeden wielki syf
7
mieszkaniec 2017-02-14 20:18
a moze ktos napisze jak pan prezes z rodzina zakład przejął???
7
zorro 2017-02-21 06:11
Ale jest też dobra strona tego cyrku, jest pajac w krótkich spodniach , w tej samej starej koszuli. i w obleśnych pokomunistycznych bucikach. jest się z czego pośmiać,
3
SmiechNaSali 2017-02-21 09:14
Serio juz tak upada zaklad , ze nawet kobiety sa zatrudniane??
3
rdzeniarnia 2017-02-21 09:51
Prince człowiek, który wprowadził karteczki i kącik czystości gdzie po tym tylko kartki pozostały. A zapomniał bym jeszcze blanciki niech sobie zamówi do mandatów :)
3
operator...? 2017-02-21 09:54
Najgorzej się dzieje na rdzeniarni pracuje już kilka ładnych lat i nigdy nie było tam lekko ale to co się dzieje teraz przechodzi ludzkie pojęcie,nie ma nic w magazynie od x czasu wciąż pustki brak wody i podstawowych przyrządów do pracy np,papier ścierny itd.. Leszcz który się na niczym niezna a cwaniakuje i nosi dupe wyżej jak ma zostaje majstrem a stary majster który miał dużą wiedze i doświadczenie zostaje zdegradowany !!?? nie wiem do czego kierownictwo dąży ale takiej gimeli jak jest teraz nie było dawno.. nie ma co się dziwić że ludzie odchodzą w takiej sytuacji,praca ciężka w hałasie ,smrodzie z maszyn i pyle na dodatek z " majstrem " z łapanki, za 2 tys. na mies. to jest kór... żenada.
3
Zostaw swoją opinię o LFP Sp. z o.o. - Leszno
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LFP Sp. z o.o.