Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o DELIKATESY CENTRUM ( KOŁO APTEKI NIE TE ZIELONE)

Pracowałeś w firmie DELIKATESY CENTRUM ( KOŁO APTEKI NIE TE ZIELONE) i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
tamba - 2013-09-24 22:37:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to jak tak ciągle będzie za takie bzdury wywalać to nikt u tej pani nie zechce pracować... a ktoś starał się dyskutować z tymi 'warunkami'?
zdjecie uzytkownika
vik - 2013-09-25 14:39:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiadam - próbowala jedna sprzedawczyni to wyleciala z pracy pani [usunięte przez moderatora] to jest mloda nie doświadczona regionalna która powinna zacząć pracę w handlu od miotly i ścierki a nie od rządzeni ludżmi bo na tym się apsolutnie nie zna nie zna się także na organizacji i funkcjonowaniu sklepu , umie tylko wprowadzać terror ,w śród pracowników .Tam się pracuje jak w obozie koncentracyjnym .A glówny szef czyli pan [usunięte przez moderatora] z szarym pracownikiem nie chce rozmawiać .
zdjecie uzytkownika
buca - 2013-09-26 06:59:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a w tych delikatesach pracownicy dostają umowę o pracę? czy wszyscy jadą na zleceniu albo umowie o dzieło?
zdjecie uzytkownika
vik - 2013-09-26 20:53:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dostają umowę 1- okres próbny 2- na 6 miesięcy ale malo kto te 6 miesięcy dopracuje bo albo nie wytrzyma nerwowo albo [usunięte przez moderatora] go zwolni bo się krzywo na nią popatrzl albo ma inne zdanie niż ona
zdjecie uzytkownika
buca - 2013-09-27 06:19:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rozumiem, że jest to umowa o pracę? Czy ktoś dotrwał do tego sławetnego momentu podpisania umowy? Nie wiadomo czy dalej już szanują takiego pracownika czy jeszcze gorzej go traktują?
zdjecie uzytkownika
vik - 2013-09-27 20:56:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzialaś wcześniejsze opinie , jeżeli nie to uważnie przeczytaj a wszystko zrozumiesz. To jest [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
buca - 2013-09-28 09:09:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czytałem te opinie. Moje pytanie było kierowane do osób, które dopracowały 6tego miesiąca, czy któraś podpisała umowę o pracę na czas NIEOKREŚLONY. Nie wyraziłem się zbyt jasno wcześniej..
zdjecie uzytkownika
ejej - 2013-09-28 11:37:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W tym sklepie nie daja umowy na czas nieokreslony. umowe koncowa masz na pełny etat na czas okreslony chyba ze sie teraz cos zmienilo
zdjecie uzytkownika
vik - 2013-09-28 16:27:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nikt w tym sklepie nie dostaje umowy na czas nieokreślony
zdjecie uzytkownika
GoNia - 2013-10-01 21:25:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Umowę trzecią dostajesz na czas określony, ogólnie zazwyczaj na czas do kiedy szanowny Pan [usunięte przez moderatora] wydzierżawił sklep. Umowy takie są na ok 10 lat.. ale co za różnica..Jak w słynny czarny piątek przychodzą Białe koperty i nie masz nic do gadania.,nawet nie możesz zdania powiedzieć. Przyjedzie Szanowna regionalna [usunięte przez moderatora] i powie "Przykro mi ale...". Tak jest jej przykro jak nie wiem, sama ma rodzine i wielce to rozpowiada, a za głupotę potrafią zwalniać...nikt się nie liczy ze zdaniem pracownika. Szanowne kierownictwo sklepu...Sami kiedyś byliście szarymi pracownikami..tego nie pamiętacie..? Władza uderzyła do głowy..i są efekty.. Ale ludzie...co to za kierownictwo..? Wykształcenia brak..,a chyba zapomnieliście że tytuł "kierownika" to nie wszystko..? liczy się,.to co człowiek ma w głowie, w sercu i jakimi zasadami się kieruje w życiu. A wy Czym sie kierujecie? Służbowym autem? Kierowniczka [usunięte przez moderatora]...przyjeżdża na 3 godz do sklepu..gdzie 2 i pół siedzi w biurze. A przecież chodzi o sklep..a nie biuro. Swojego zdania nie można powiedzieć , bo powiedzą Ci że nie ma odwrotu. Za moich czasów kierownikiem chyba tez regionu była taka młodziutka uśmiechnięta dziewczyna z grzyweczką,[usunięte przez moderatora] i z każdym problemem można było iść, dzwonić o każdej porze, i nie robiła z siebie damy. Z sercem na dłoni. i wkońcu przestała jezdzić . i zaczęły sie potem zmiany. Ciekawe co teraz macie w sklepie??? Przyjmowaliście do pracy i słyszałam słowa... U NAS CZŁOWIEK JEST NAJWAŻNIEJSZY..TO PODSTAWA SKLEPU. tak??? a co teraz robicie? Nikt u Was nie chce pracować..jak Wy zwalnialiście ludzi tak ludzie teraz od Was sami odchodzą. Idąc gdzieś na zakupy nic się nie słyszy tylko opinie o delikatesach [usunięte przez moderatora] Miejmy nadzieję że kiedyś odbije się i na kierowniczkach to traktowanie pracowników i na szefie brak zainteresowania... . a Wam obecni pracownicy życzę nowej pracy..a do tej chwili wytrwałości
zdjecie uzytkownika
dafik - 2013-10-02 19:43:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No wlaśnie przyjdzie taka [usunięte przez moderatora] żadnego szacunku dla personelu i to w nie których przypadkach starszego od siebie nie tylko wiekiem ale i stażem w handlu siądzie na fotelu bujanym i rozmawia z pracownikiem żadnego szacunku .Jestem sama tego przykladem . Pracowalam w delikatesach . pracę bardzo lubilam bardzo dobrze mi się pracowalo z personelem z kierowniczką [usunięte przez moderatora] ale pani [usunięte przez moderatora] to jedno wielki nieporozumienie tak jak napisal tu vik ona powinna zacząć pracę w handlu od miotly ściery anie od rządzenia ludżmi i organizacją sklepu bo niema o tym zielonego pojęcia i dlatego ten sklep funkcjonuje w ten sposób i są takie duże straty
zdjecie uzytkownika
mala - 2013-10-02 21:28:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
czy godziny otwarcia sklepu sie zmienily w jakich godzinach pracujecie
zdjecie uzytkownika
vik - 2013-10-03 07:31:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Od 6 do 21-pon-sob niedz 9-19 jedna zmiana
zdjecie uzytkownika
człowiek - 2014-01-04 14:41:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Stanowczo ODRADZAM !! pracę w firmie dc ROGALA, chyba że jesteś masochistą :D
zdjecie uzytkownika
obcy - 2014-01-06 21:36:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To co się dzieje w tym sklepie , to nic nadzwyczajnego w tego typu sieciówkach,to jest norma,pierwsze to przerost kierowników a mniej pracowników,szczególnie widać to w tym sklepie,ma się wrażenie że pracują tam same ofiary obecnego systemu,nic dziwnego skoro jedyne ich prawo to milczeć i wykonywać bezmyślne polecenia pseldo kierowniczek,wlaśnie tego typu personą otaczają się wlaściciele sieciówek,.Mam gorącą nadzieje że któregoś dnia bialą kopertę dostaną wszystkie regionalne i wszystkie tego typu ,niby menadżerki nie od szefa, ale od wlasnych rodzin,myślą że są nietykalne a tak naprawdę są największymi niewolnicami wlasnej pazerności na wladzę ostrożnie bo może stanąć ością w gardle
zdjecie uzytkownika
wyrocznia - 2014-01-07 11:30:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przykro czytać te wszystkie wpisy ,jest w nich mnóstwo goryczy i żalu ,jednak musicie pamiętać o tym, że taki los zgotowaly wam nieraz najlepsze przyjaciulki,są to osoby które po trupach idą do celu byle obietnica szefa np awansu i natychmiastowa zmiana z czlowieka na osobiste narzędzie szefa przeciw pracownikom,slużbowy samochód śmieszny tytul ,bezwartościowy jak jakaś pani kierowniczka regionalna ,co to za funkcja, lepiej brzmi uczciwa elokwętna ludzka to są cechy normalnego czlowieka.Pytanie do wszystkich pań kierowniczek ,czy warto za parę srebników utracić wlasną godność, kobiecość,co wam w tedy zostanie do zaoferowania,nie wiele.Wiele zla na konto przelożonych ,a ile zla po stronie personelu ,ktury bez karnie żyl sobie na koszt wlaściciela sklepu,tak bylo 1 rok temu,pytanie tylko czy pani kierowniczka informowala o tym fakcie wlaściciela np znikające papierosy,takie zachowanie pracownika nazywa się zlodziejstwo wynoszony towar siatkami, co do pań kierowniczek za nie informowanie szefa jest to zaniedbanie wlasnych obowiązków ,za bajzel na sklepie odpowiada kierowniczka i personel,drogie panie pamiętajcie o tej prostej zasadzie,jaka panuje w sklepie.( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
mateusz - 2014-01-09 11:21:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oni już nie pracują,byli to zwykli pracownicy
zdjecie uzytkownika
znajomy - 2014-01-11 10:53:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i doczekaliśmy się czasów,gdzie w polskich sieciówkach warunki pracy są gorsze niż w zagranicznych.Wlaśnie za taki stan rzeczy odpowiedzialni są tylko wlaściciele,jednak za organizacje pracy na danym sklepie odpowiada kierowniczka sklepu,a za ogólną organizacje odpowiedzialne są menadżerki i kierowniczki regionalne,jaka ich rola jest, to oczywiste robić pieniądze dla wlaściciela w pierwszej kolejności,a jak to robią, to widać na sklepach golym okiem,po prostu nie liczą się z niczym i nikim.Ciekawy jestem ,czy dalej w tym sklepie waga jest pod ladą,nasuwa się pytanie komu ona ma slużyć.Nasuwa się pytanie czy warto się angażować bezgranicznie w prace np w tym sklepie, stanowczo nie, pamiętam nie tak dawno stoisko warzywno owocowe oczko w glowie wlściciela co zostalo nic, zostalo po prostu zniszczone.Czy to ma oznaczać zlą organizację oczywiście tak ,jednak za takim zachowaniem kryją się ludzie.Prosta zasada odpowiedni czlowiek na odpowiednim stanowisku pracy,jak widać tak nie jest,po prostu dla wlaściciela liczy się tylko kasa, i kasa,a pracownik idzie na dalszy plan.Nic się na dobre nie zmieni w tej materii ,do póty nasze wladze będą pozwalać pracodawcą na niegodne traktowanie pracowników czyli naszych rodaków,i tu nasuwa się pytanie gdzie są te tak wspaniale we dlug nich związki zawodowe, chyba tylko od brania ciężkiej kasy.Czego się można spodziewać skoro przewodniczący największego związku zawodowego jest sam pracodawcą,ciekaw jestem czy u niego jest tak wszystko okej.Trochę optymizmu to nie jest najgorszy sklep są gorsze,np stokrotka na kozluwce 10,tam tyrają dziewczyny po12 godzin dziennie bo niema ludzi do takiej harówy.I dlatego zwracam się do wszystkich pracownic i pracowników byście się wspierali nawzajem bo nikt inny wam nie pomoże,jak sami sobie nie pomożecie, życzę wam dużo zdrowia i zdrowego optymizmu,a co do wszystkich przelożonych byście byli ludżmi a nie tylko maszynami do robienia kasy wlaścicielom
zdjecie uzytkownika
123 - 2014-01-11 17:45:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nowe otwarte w październiku delikatesy Centrum w Spytkowicach.Ciekawe jak tam jest???
zdjecie uzytkownika
byly pracownikUrU - 2014-01-13 07:51:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak samo jak w każdej tego typu sieciówce,po prostu masz tyrać, i nie daj boże zadawać niewygodnych pytań,i domagać się swoich praw pracowniczych.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
swoszowice - 2014-02-12 12:06:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam jestem bylam pracownikiem delikatesow i mam bardzo duzo do powiedzenia na temat traktowania i podejscia szanownego (usunięte przez administratora) kierownictwa!! a wiec tak: po pierwsze najwazniejsze dla nich jest zgnojenie pracownika i wyjechanie na niego z ryjem przy kliencie bo co to oni nie sa!! zwykle swinie!! a pani regionalna ktora wyzej sra niz dupe ma przyjezdza i robi z siebie wielka pancie a prawda jest taka ze na niczym sie nie zna bo np dla niej data produkcji to jest data koncowa:) kiedy juz nie mialam do tego sily postanowilam poinformowac o tym wlascicieli sklepu jak nas traktuja ich podwladni i co tak naprawde jest dla nich wazne.Po czym zrobila sie wielka afera ze tak by nie moze i ze kierowniczka sklepu oraz regionalna nie moze traktowac tak pracownikow tymbardziej ze klienci to wszystko widza,komentuja po czym chodza do konkurencji na zakupy.kierowniczka sklepu miala okresloy czas na poprawienie sie a niestety pracownicy sa tak zastraszeni przez nia oraz pANIA regionalna ze boja sie cokolwiek powiedziec.A ja oraz kolezanki ktore ni8e pozwolilysmy sie tak traktowac zostalysmy zwolnione tak wlasnie zalatwa sie sprawy w delikatesach:) pozrdawiam kIEROWNICTWO
zdjecie uzytkownika
barbarka :) - 2014-02-12 14:38:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie rozumiem takiego zachowania. Kierownictwu powinno zależeć na tym żeby sklep miał jak największe obroty, zwłaszcza, że na rynku jest duża konkurencja i powinni się starać o to żeby zachęcać klientów, a nie jakimiś dziecinnym zachowaniem podnosić poczucie własnej wartości. WZIĄĆ SIĘ DO PRACY, SĄ NA STANOWISKU KIEROWNICZYM, DAĆ PRZYKŁAD INNYM.Dbać o interes sklepu (właściciela). (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
swoszowice - 2014-02-12 15:59:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no niestety pan jerzy zadrudnia osoby malo kompetentmne na stonowisko kirownika lub kierownika regionu (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
BYLY PRACOWNIK - 2014-02-12 19:04:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MACIE RACJE TAK SIE DZIEJE W TEJ FIRMIE CZLOWIEK SIE STARA A TU GO TAK TRAKTUJA, A TAK NAPRAWDE TE ICH POMYSLY SA BEZNADZIEJNE I ROBIENIE TEGO SAMEGO W KOLKO. ALE NIESTETY POWIE SIE COS KIEROWNICTWU TO ODRAZU WYLOTKA.
zdjecie uzytkownika
pracownikk - 2014-04-07 13:41:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
muszę potwierdzić,
brak organizacji, niekompetentne osoby na stanowiskach kierowniczych, (regionalne obszarowe), błędne pomysły, ogólnie chaos, brak jasnych zasad. Długa droga przed firmą, a jeśli właściciel nic z tym nie zrobi to zamiast otwarć będzie świętował zamknięcia.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
20 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DELIKATESY CENTRUM ( KOŁO APTEKI NIE TE ZIELONE)
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x