brak logo

DELIKATESY CENTRUM

Kryspinów

Opinie o DELIKATESY CENTRUM

kabri 2015-04-28 20:27:30
Pracuje w DC w sumie od 6 lat.Od roku u Rogali. Nie powiem żeby to była idealna praca,ale jest.Czasem jest dużo nerwów.Praca jak praca...albo się pracuje albo się olewa i wylatuje.Trochę osób przez ostatni rok się przewinęło,większosć się niesprawdziła, ale prawda jest taka ze trzeba umieć odnaleźć się na kazdym stanowisku...na kasie,na pieczywie,na mięsie,na sklepie,jako magazynier. Nie wszyscy to wytrzymują. Ja też czasami mam ochotę płakac,a jedyną motywacją dla pracownika jest informacja ze ktoś wyleci.."tak dla przykładu"...
1
była pracownica 2015-05-14 12:33:14
dno dno pensja lipna socjalu wcale pracy dużo i cały czas żle.Pracownicy zastraszani zwolnieniami kierowniczka masakra ma wszystkich w nosie
xxx 2015-05-23 12:38:32
nie polecam pracować w delikatesach w Kryspinowie, straszny wyzysk, praca 6 dni w tygodniu, o urlopie lub dniu wolnym lepiej zapomnieć chyba że masz L4
elizabeth 2015-06-29 09:38:50
praaca w nowo otwartym sklepie DC w swilczy kolo rzeszowa to istny (usunięte przez administratora) rypanie po 10, 12 godz przez 7, 8 dni pod rzad bez dnia wolnego a jak poprosisz o dzien wolny to wylatujesz - jak ja.koszmar.
hhh 2015-07-11 22:13:17
witam pracuje ktoś w centrum delikates w krosnie woj podkarpacki. bo ja za nie dlugo podejmuje tam prace jako kasjer-sprzedwac ale nie posiadam doświadczenia ,i nie wiem za bardzo jak kto wszystko wyglada:(
1
DELIKATESY CENTRU MICHAŁOWICE 2015-07-23 13:03:55
Drogi Panie/Pani Martin
Jako sklep Delikatesy Centrum nie możemy sobie pozwolić na posiadanie (tym bardziej sprzedaż) mięsa nieświeżego / mrożonego.
Jesteśmy firmą, która dba i szanuje swojego klienta w związku z czym nie możemy zawieść Jego zaufania. Od początku naszego istnienia tj 14.05.2015 nie zdarzyła się sytuacja żeby Nasz Klient kupił towar o niskiej jakości.
Produkty oferowane przez nasz sklep są wysokiej jakości, dokładnie sprawdzane przy każdej codziennej dostawie.
Przepraszamy jeżeli nie znalazł Pan/Pani jakiegoś asortymentu z gazetki, dołożymy wszelkich starań aby ta sytuacja nie miała miejsca w przyszłości.
Jeżeli możemy Panu/Pani jakoś pomóc prosimy o kontakt z Kierownikiem Sklepu, który chętnie udzieli informacji na tematy, które nurtują Pana/Panią.
Przez anonimowość nie jesteśmy w stanie sprawdzić autentyczności Pana/Pani wypowiedzi.
Z wyrazami szacunku
Delikatesy Centrum Michałowice
FANTA 2015-07-23 13:19:03
JA TEŻ JESTEM KLIENTEM DELIKATESÓW CENTRUM W MICHAŁOWICACH JAK I SŁOMNIKACH. BARDZO LUBIĘ ROBIC ZAKUPY W TYCH SKLEPACH I POWIEM SZCZERZE,ŻE NIGDY NIE ZDARZYŁO MI SIĘ KUPIC COS NIE ŚWIEŻEGO. SKLEPY PANA ROGALI MAJĄ MIŁY PERSONEL KTÓRY ZAWSZE POMOŻE ORAZ DUŻY ASORTYMENT DO WYBORU. TE ZŁE KOMENTARZE PODEJRZEWAM,ŻE PISZE KONKURENCJA NP EURO HEHEHE
Słownik ortograficzny 2015-07-24 15:41:39
Panie Martinie ortografia się kłania
1
ble le ble 2015-07-24 21:14:55
Praca w delikatesach to wyzysk chamstwo brak jakiegokolwiek szacunku do pracowników
2
napoleon 2015-07-26 21:39:17
jestem klientem delikatesów w Kozach tam na drzwiach powinna wisieć informacja ZAKAZ ROZMÓW Z PERSONELEM SKLEPEM .Pani kierowniczka gdy jest na sklepie a przyuważy że ktoś z klientów pyta o coś zaraz jest przy pracowniku i tonem osoby wszechwiedzącej i nieznoszącej sprzeciwu wydaje dyspozycje i zwraca uwagę że to czy tamto jest jeszcze do zrobienia czy poprawienia .Ostatnio pani kierownik miała wsparcie podobno pani regionalna i w duecie ustawiały personel . Dodam tylko że było to w przedostatnim tygodniu teraz robię zakupy po 17 i nie mam problemu dziewczyny na luzie ,uśmiechnięte ok
obszarowa 2015-08-11 12:25:59
Hej, pracowalam i znam wszystkie sklepy Rogala. Pracuja w nich rozni ludzie. Poznalam wiele fantastycznych osob, wspanialych pracownikow, wielu z nich stracilam bo faktycznie zarobki byly marne. Wiele natomiast osob "pracujacych" zaklada ze w delikatesach nie trzeba nic umiec, nie trzeba sie uczyc i szkolic... oczywiscie odsetek takich osob w DC jest niewielki... zamiast dac z siebie chociaz minimum lepiej ponarzekac na forum. Podsumowujac czasy sa do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie miejcie pretensji do Rogali, ze malo placi a do panstwa, ze na to pozwala i ze to legalne. A jezeli nie wiecie czemu sprzedal udzialy to nie zabierajcie glosu. Nikt tak jak on nie wygral na tej transakcji. Szanuje ludzi, ktorzy zamiast narzekac podnosza kwalifikacje i szukaja lepszej pracy. Nikt nikogo na sile nie trzyma... Ale przeciez latwiej jest narzekac, obgadac ze nikt nic nie umie, ze zle zarzadzaja i uzalac sie nad soba... zadnej i zadnego z was mi nie zal... szkoda tylko tych ktorzy na prawde pracuja i musza za was nadrabiac...
4
zawiedziona 2015-08-12 16:22:38
DELIKATESY CENTRUM MICHAŁOWICE lekceważą i nie dbają o klientów, o pracownikach nie wspomnę, bo współczuje im z całego serca tyrać bez klimy przy takich upałach jakie mamy teraz. Weszłam tylko na chwilę i miałam dość, zakupy zrobiłam gdzie indziej w przyjemnym chłodzie i na pewno więcej do Delikatesów nie wejdę przy takich upałach. Nie dość, że zakupy to mordęga to nie chcę wiedzieć jak wyglądają np produkty z czekolady.
Już widziałam co się dzieje na dziale warzywniczym... tyle muszek, że nie da się przejść - nie dziwie się, bo warzywa i owoce długo w cieple nie poleżą i efekt jest jaki jest, swoim wyglądem również nie zachęcają do kupna.
Ktoś kto się tym powinien zajmować jest bardzo nieodpowiedzialny (właściciele? kierownictwo? ), zamiast zachęcać klientów to zniechęcają.
Wielka szkoda, że sklep się tak popsuł. Niedługo po otwarciu mogłam wejść i kupić wszystko co potrzebowałam bez obaw, że kupie coś nie świeżego... tak jak napisałam powyżej warzywa, słodycze, do tego jeszcze mięso i wędliny teraz to strach...
Jest to sklep spożywczy i niestety na chłodzeniu się nie zaoszczędzi...
Podobno dla firmy najważniejszy jest klient - niestety widać został olany.
14
flro55 2015-08-24 12:48:12
Te upały jakie mieliśmy w Polsce niedawno to wszystkim dały w kość @zawiedziona. Możliwe że po prostu padło im coś w chłodzeniu i szybko naprawić tego nie dało rady. A co do pracy, to w Suchej Beskidzkiej szukają pracownika sklepu. Proszą o to, aby CV składać w sklepie, wiec jak ktoś ma blisko i chce pracować to ma możliwość.
Były już Klient 2015-08-26 09:46:11
Również nie polecam Delikatesów Centrum w Michałowicach , strasznie się zepsuli omijajcie je dalekim łukiem,
9
KLIENT 2015-09-09 09:13:10
Witam serdecznie ostatnio widziałam w DELIKATESACH CENTRÓM MICHAŁOWICE że robią sami rzeczy na grila i nie tylko trzeba zgłosić to do służb które się tym zajmują uważajcie również na ceny zakupionych rzeczy bo się różnią od tych przy kasie a z półki UWAŻAJCIE
5
maniek 2015-10-16 16:39:22
Delikatesy w Radomiu na KUSOCIŃSKIEGO ,bałagan niema komu pracować same kumpele kierowniczki jestem stałym klientem i mam dość stania w metrowych kolejkach na stoisku mięsnym w sobotę i ciągłe zmiany kolejek .O pokrojenie pieczywa trzeba prosić i to panie przychodzą z łaską ,tak samo na kasach .
1
malwa 2015-10-23 18:56:45
Hej, ja ze swojej strony mogę powiedzieć, że w Delikatesach Centrum to jako potocznie zwany kasjer - sprzedawca zarabia się około 1500 złotych i to netto, więc naprawdę ok. Praca jest na dwie zmiany, więc można ją w miarę dopasować do swojego życia. Na początku umowa o działo, a po jakimś okresie podobno o pracę.
Marta 2015-10-31 18:55:40
Centrum, ludzie centrum przez "u" :D
GOŚĆ 2015-11-02 14:21:37
CZY WARTO TAM PRACOWAC
p'Anna 2015-11-04 19:38:36
delikatesy centrum radom kusocińskiego panie bardzo miłe tylko ta młoda kierowniczka chamska i ordynarna ,bardzo żle się odzywa do nas klientów
minka 2015-11-10 21:03:46
czy warto pracowac to sie dowiedziec dopiero jak sprobujecie bo kazdy moze miec swoja indywidualna opinie. ja akurat chcialabym sprobowac i poszukuja wlasnie osoby na stanowisko Sprzedawca na stoisku mięso wędliny. wiem ze od razu oferuja umowe o prace i owszem praca tam jest dwuzmianowa jak kolega powyzej wspomnial.
2
dzik 2015-11-13 01:19:52
Jak nikt nie ma nic lepszego na uwadze to i warto się w delikatesach zatrudnić, chociaż kariery się tutaj nie zrobi
olkjh 2015-11-15 21:31:04
@minka jak wiadomo każdy ma swoje zdanie, może mieć inne odczucia, opinie, trzeba samemu spróbować..
klient 2015-11-17 10:10:41
16 listopada byłam na zakupach w DC radom kusocińskiego ,ręce mi opadły wstyd .,Przyjechała podobno nowa regionalna p.ania wyzywała pracowników,ja jako klient nie wiedziałam co mam zrobić rzucała owocami ubliżała.PANIE ROGALA KOGO PAN WYBIERA NA TAKIE STANOWISKA JAK TA KOBIETA REPREZENTUJE PANA FIRMĘ WSTYD DLA PANA PROSZĘ O INTERWENCJĘ BO NIE MIŁO TAM JEST.Tego dnia byłam z synem na zakupach i dziecko musiało słyszeć przekleństwa tej pani co niby regionalna'Dość ze była z mężem na zakupach to jeszcze takie sceny WSTYD WSTYD.........
jago 2015-11-18 00:34:13
nie ma co jednak próbować czasami bo można nadziac się na minę. Chociaż nie można tak rozpatrywać chyba jednak delikatesów centrum
yyyyy 2015-11-18 17:15:01
praca z DC zwłaszcza u pana ROGALI to porażka. Pracownicy są cały czas zastraszani że zostaną zwolnieni a panie kierowniczki sklepu jak i regionalne to czyste szm***aty. Pomiatają pracownikami i wymyślają bezsensowne prace a same nic nie robią. a sam pan Rogala to bardzo nie przyjemny człowiek sama się o tym przekonałam. Nikomu nie polecam takiej tam pracować wole już pracować na czarno za marne grosze niż u nich.
kris 2015-11-19 09:45:20
Pracuje w DC już trochę przetrwałem paru kierowników lepszych i gorszych ale to co wyprawiają regionalne to nic innego jak terror psychiczny dla nich sprzedawca w sklepie to imbecyl ,człowiek bez rozumu w jeden dzień rozkaz tak i tak, wyszło żle odwracają przysłowiowego kota ogonem przecież miało być odwrotnie . Pana Rogali nie znam ale albo się nie orientuje jak wyglądają relacje między sklepami a regionalnymi albo to jest za jego zgodą tylko wszystko ma swoją granice i może stać się tak że zostaną w sklepach tylko regionalne i będą same wykupować towar który sobie zamówiły bo miały wizję.Zgadzam się z Tobą trzeba mieć dużą odporność psychczną albo być mocno zdesperowanym by pracować DC.
maggie 2015-11-19 11:35:14
Z pracą nie jest łatwo nigdzie... Rogalę znam i uwierzcie mi to super facet, ale nie wymagajcie, aby orientował sie co się dzieje na jego sklepach w tak bezpośrednich relacjach...Zatrudnia grubo ponad 1000 osób i na prawdę nie ma pojęcia co się dzieje na sklepach, a podejście regionalnych do pracowników to jest ich indywidualna sprawa, jeśli ze zwykłego pracownika ktoś stał się nagle PANIĄ regionalną to głupiec będzie się zachowywał tak jak opisujecie. Zapewniam, że zarówno Jurek jak i Ewelina to zajebiści ludzie a prostak zawsze zostanie prostakiem i nie wykorzysta okazji, która mu dana...Taki świat, że na wsi lub w mniejszych miejscowościach kierownik sklepu czy regionu ważniejszy od wujta czy burmistrza. Praca nie jest przymusowa a każdy ma to co sam wybrał :)
3
Jasiek 2015-12-04 15:16:39
@yyyyy @kris no właśnie czy Wy trochę nie przesadzacie bo @magie pisze jako jedyna z sensem. Co do ofert pracy to świetne miejsce żeby dorobić przed świętami, a wiadomo teraz to priorytet
zainteresowana 2015-12-14 00:37:42
Praca w delikatesach centrum swoszowice? Pracował ktoś?
2
oala 2015-12-14 18:18:19
na pewno teraz szukają kogoś na stanowisko sprzedawca na stoisku mięso i wędliny, ale we Wrocławicach na pewno @zainteresowana na pewno. Czekam na nowe informacje.
Dariusz 2016-01-02 23:01:43
tamta oferta na sprzedawcę już wygasła, ale teraz szukają kogoś na wyższe stanowisko, a mianowicie na kierownika zarządzania kategorią. Wymagania są, ale chyba warto.
Ewa 2016-01-08 18:57:54
Zgadzam się, znam oba sklepy i robię w nich zakupy. Nigdy nie trafiłam na tzw. zong. Polecam
Albert 2016-01-08 22:16:10
Witam, widziałem ogłoszenie pracy od grupy Eurocash, szukają Kierownika Zarzadzania Kategorią w Delikatesach Centrum. Wymagane jest 4 lata doświadczenia, w sumie nie dużo.
łukasz 2016-01-21 17:41:13
4 lata doświadczenia to faktycznie nie jakiś szmat czasu :) fajne stanowisko też jest na koorynatora ds. stoisk mięsno - wędliniarskich w warszawie z tego co widziałem na umowę o pracę
anna 2016-02-07 10:59:32
Powstało od niedawna wiele Centrów, widać ,że są konkurencją dla innych marketów i sklepów, mają w swoich ofertach liczne produkty w atrakcyjnych i konkurencyjnych cenach nie tylko spożywczych.
agentino 2016-02-10 20:16:11
O rany skoro nawet na koordynatora ds. stoisk mięsno-wędliniarskich dają umowy o pracę, to wcale się nie dziwię, że zatrudnienie u nich tak się opłaca.
oree 2016-02-15 20:07:30
jak dla mnie to nic dziwnego, bo delikatesy centrum są połączone z grupą Eurocash, a ta nie ma problemu z dawaniem umowy o pracę. Kierownik też pewnie może tu sporo zarobić, widziałem taką oferte
ja 2016-02-19 08:28:53
to dziwne ja z Panem Rogala widziałam sie pare razy i nigdy nie powiedział nikomu nic niestosownego.Zawsze kulturalnie lecz dobitnie zwracał uwage .Nie przesadzajcie .Co do regionalnych to fakt ze przesadzaja
ulala 2016-02-19 09:13:04
no ta oferta jako Kierownik Zarządzania Kategorią – Pieczywo jest ciekawa, rzeba mieć tlko doświdczenie, książeczke i w sumie tyle, reszte weryfikuja na rozmwowie. Wydaje mi się, że też ta atmosfera pracy już sie ustabilizowała.
monia 2016-02-23 23:50:55
kusocińskiego to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dzięki kierowniczce która zwalnia z dnia na dzień dziewczyny pracują po 10 dni bez wolnego niech p.Rogala sprawdzi grafiki bo jak tak dalej będzie to nie tylko pip będzie miał na głowie ale i sąd pracy
przedstawiciel 2016-02-24 08:07:04
witam znam te delikatesy na kusocińskiego tam jako przedstawiciel jestem traktowany przez tą babę kierowniczkę jak śmieć to prostaczka nie dająca nikomu szacunku sklep super ona go niszczy zamówienia nigdy ze mną nie zrobi bo niby czasu nie ma nigdy na sklepie jej nie widać pracą się nie pochwali więc co tam jest grane nie wiem dobrze że zmianowe to pracowite dziewczyny bo inaczej to by padło
1
PracownikKryspinów 2016-02-27 19:06:14
Pracuje w Kryspinowie i urlop oraz dzień wolny występuje, a nawet często jest możliwy... cud?przypadek? czy może ktoś nie wie o czym mówi? Pozdrawiam
1
ania 2016-03-05 20:25:40
wiecie ile placowek to pewnie wszędzie inna atmosfera inne plusy i minusy wszystkiego, jest tutaj ktoś z Warszawy? teraz szukaja kiero w dziale pieczywa miło byłoby usłyszeć coś z pierwszej ręki :)
JAJAJA 2016-03-09 18:57:40
Delikatesy centrum pleszew totalna porazka, brud, smród i na warzywniaku zgnite warzywa,NIE POLECAM
Jasiek 2016-04-08 14:38:42
Wiesz co a ja o tych delikatesach mam jak najbardziej dobre i pozytywne zdanie, nie jestem w stanie zrozumieć jak można mieć inne, zwłasza że nie ma się w ogóle o co kłócić, jest czysto, moim zdaniem pachnąco i po prostu świetna atmosfera, co opwiedzieć innnego
Johny 2016-04-19 14:07:49
A jak jest w Centrum Delikatesy w Białobrzegach koło Łąńcuta na stanowisku magazynier polecacie czy nie ?
balik 2016-05-10 23:07:55
johny, z tego co wiem nie poszukują teraz magazynierów - chyba że gdzieś mi jakieśogłoszenie umknęło ? Możesz mi dać znac gdzie ono widniało ? Jeżeli jest inaczej to podejrzewam,że z 2 tyś proponująi tyle.
Janek 2016-05-15 12:28:26
Nie będę spożywał mięsa na obiad, ponieważ moja żona kupiła śmierdzące nogi z kurczaka w Delikatesach w Trzcianie.
danka 2016-07-05 12:15:23
Słysząłam pdoobne histroie, no czami moze panie nie sprwadzaja na biezaco terminow produktów a powinno tak byc, ja mialam podobna sytuacje z kupnem masła orzechowego, okazało się ze było ponad rok po terminie i to wsyztskie ktore były na półce
Zostaw swoją opinię o DELIKATESY CENTRUM - Kryspinów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DELIKATESY CENTRUM