Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o DELIKATESY CENTRUM

Pracowałeś w firmie DELIKATESY CENTRUM i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
znajomy - 2014-01-11 10:53:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No i doczekaliśmy się czasów,gdzie w polskich sieciówkach warunki pracy są gorsze niż w zagranicznych.Wlaśnie za taki stan rzeczy odpowiedzialni są tylko wlaściciele,jednak za organizacje pracy na danym sklepie odpowiada kierowniczka sklepu,a za ogólną organizacje odpowiedzialne są menadżerki i kierowniczki regionalne,jaka ich rola jest, to oczywiste robić pieniądze dla wlaściciela w pierwszej kolejności,a jak to robią, to widać na sklepach golym okiem,po prostu nie liczą się z niczym i nikim.Ciekawy jestem ,czy dalej w tym sklepie waga jest pod ladą,nasuwa się pytanie komu ona ma slużyć.Nasuwa się pytanie czy warto się angażować bezgranicznie w prace np w tym sklepie, stanowczo nie, pamiętam nie tak dawno stoisko warzywno owocowe oczko w glowie wlściciela co zostalo nic, zostalo po prostu zniszczone.Czy to ma oznaczać zlą organizację oczywiście tak ,jednak za takim zachowaniem kryją się ludzie.Prosta zasada odpowiedni czlowiek na odpowiednim stanowisku pracy,jak widać tak nie jest,po prostu dla wlaściciela liczy się tylko kasa, i kasa,a pracownik idzie na dalszy plan.Nic się na dobre nie zmieni w tej materii ,do póty nasze wladze będą pozwalać pracodawcą na niegodne traktowanie pracowników czyli naszych rodaków,i tu nasuwa się pytanie gdzie są te tak wspaniale we dlug nich związki zawodowe, chyba tylko od brania ciężkiej kasy.Czego się można spodziewać skoro przewodniczący największego związku zawodowego jest sam pracodawcą,ciekaw jestem czy u niego jest tak wszystko okej.Trochę optymizmu to nie jest najgorszy sklep są gorsze,np stokrotka na kozluwce 10,tam tyrają dziewczyny po12 godzin dziennie bo niema ludzi do takiej harówy.I dlatego zwracam się do wszystkich pracownic i pracowników byście się wspierali nawzajem bo nikt inny wam nie pomoże,jak sami sobie nie pomożecie, życzę wam dużo zdrowia i zdrowego optymizmu,a co do wszystkich przelożonych byście byli ludżmi a nie tylko maszynami do robienia kasy wlaścicielom
zdjecie uzytkownika
123 - 2014-01-11 17:45:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nowe otwarte w październiku delikatesy Centrum w Spytkowicach.Ciekawe jak tam jest???
zdjecie uzytkownika
byly pracownikUrU - 2014-01-13 07:51:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak samo jak w każdej tego typu sieciówce,po prostu masz tyrać, i nie daj boże zadawać niewygodnych pytań,i domagać się swoich praw pracowniczych.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
swoszowice - 2014-02-12 12:06:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam jestem bylam pracownikiem delikatesow i mam bardzo duzo do powiedzenia na temat traktowania i podejscia szanownego (usunięte przez administratora) kierownictwa!! a wiec tak: po pierwsze najwazniejsze dla nich jest zgnojenie pracownika i wyjechanie na niego z ryjem przy kliencie bo co to oni nie sa!! zwykle swinie!! a pani regionalna ktora wyzej sra niz dupe ma przyjezdza i robi z siebie wielka pancie a prawda jest taka ze na niczym sie nie zna bo np dla niej data produkcji to jest data koncowa:) kiedy juz nie mialam do tego sily postanowilam poinformowac o tym wlascicieli sklepu jak nas traktuja ich podwladni i co tak naprawde jest dla nich wazne.Po czym zrobila sie wielka afera ze tak by nie moze i ze kierowniczka sklepu oraz regionalna nie moze traktowac tak pracownikow tymbardziej ze klienci to wszystko widza,komentuja po czym chodza do konkurencji na zakupy.kierowniczka sklepu miala okresloy czas na poprawienie sie a niestety pracownicy sa tak zastraszeni przez nia oraz pANIA regionalna ze boja sie cokolwiek powiedziec.A ja oraz kolezanki ktore ni8e pozwolilysmy sie tak traktowac zostalysmy zwolnione tak wlasnie zalatwa sie sprawy w delikatesach:) pozrdawiam kIEROWNICTWO
zdjecie uzytkownika
barbarka :) - 2014-02-12 14:38:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie rozumiem takiego zachowania. Kierownictwu powinno zależeć na tym żeby sklep miał jak największe obroty, zwłaszcza, że na rynku jest duża konkurencja i powinni się starać o to żeby zachęcać klientów, a nie jakimiś dziecinnym zachowaniem podnosić poczucie własnej wartości. WZIĄĆ SIĘ DO PRACY, SĄ NA STANOWISKU KIEROWNICZYM, DAĆ PRZYKŁAD INNYM.Dbać o interes sklepu (właściciela). (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
swoszowice - 2014-02-12 15:59:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no niestety pan jerzy zadrudnia osoby malo kompetentmne na stonowisko kirownika lub kierownika regionu (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
BYLY PRACOWNIK - 2014-02-12 19:04:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MACIE RACJE TAK SIE DZIEJE W TEJ FIRMIE CZLOWIEK SIE STARA A TU GO TAK TRAKTUJA, A TAK NAPRAWDE TE ICH POMYSLY SA BEZNADZIEJNE I ROBIENIE TEGO SAMEGO W KOLKO. ALE NIESTETY POWIE SIE COS KIEROWNICTWU TO ODRAZU WYLOTKA.
zdjecie uzytkownika
pracownikk - 2014-04-07 13:41:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
muszę potwierdzić,
brak organizacji, niekompetentne osoby na stanowiskach kierowniczych, (regionalne obszarowe), błędne pomysły, ogólnie chaos, brak jasnych zasad. Długa droga przed firmą, a jeśli właściciel nic z tym nie zrobi to zamiast otwarć będzie świętował zamknięcia.
zdjecie uzytkownika
google - 2014-05-22 23:21:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też tam pracowałam i muszę przyznać, że chaos totalny. Kierownictwo popełnia błędy jak każdy ale załoga??? Każdy tam zna swoje prawa a mało kto obowiązki. Dużo dzieciaków zupełnie nie nauczonych pracy. Palić fajki tylko umieją i narzekać.
Regionalna dla mnie ok.
zdjecie uzytkownika
OoLaA - 2014-06-02 19:39:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tą ostatnio opinie to chyba sama regionalna sobie wystawiła haha Gdyby tak super pracowało się w tych delikatesach to nie byłoby ciągłego problemu z brakiem personelu :) Ogłoszenie o pracę zamieszczone w przeróżnych miejscach i w necie i nawet po okolicznych miejscowościach...Zero zainteresowania, mimo że takie bezrobocie mamy...a dlaczego? :) na to już powinna sobie regionalna (usunięte przez administratora) odpowiedzieć :)
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-06-05 12:50:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie rozumiem dlaczego taka regionalna jest na takim stanowisku gdyż ciągle miesza miedzy pracownikami.Zamiast angażować ludzi do pracy to zniechęca.
zdjecie uzytkownika
matula - 2014-06-05 18:03:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moze to taki specyficzny system motywacyjny w delikatesach? :) mam pytanie o to czy nie beda mi robic problemow z wolnym. mam malego synka
zdjecie uzytkownika
pol - 2014-06-27 14:27:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam pracowałem w delikatesach w Warszawie nie francuszczyzna powiem szczerze praca jak praca w sklepie wszystko zależy od kierownictwa jakie ma podejście do ludzi . tam gdzie ja pracowałem kierownictwo było dobre jak oni coś potrzebowali typu dostawa wjeżdża o godz 13:45 kierownik do pracownika musisz zostać bez przerwy zmiana grafików często z 2 zmiany przychodziło się na 1 i jeszcze przy dobrych wiatrach jak wyszyłeś o 22,30 to było super i musiałeś przyjechać na 5:30 kończysz prace o godzinie 14 w grafiku i na liście realnie 14: 30 lub później i tak dalej tak więc czy warto pracować w tej firmie.....
zdjecie uzytkownika
matula - 2014-06-28 00:02:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
chyba chodzilo Ci o franczyzne :). piszesz dalej o nadgodzinach, ale ja nie znam nikogo kto by ich nie robil. takie zycie, chociaz nie podoba mi sie zostawanie na dweie zmiany. to jest reguła? napisz, pilne - dzieki.
zdjecie uzytkownika
ola - 2014-07-29 20:17:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dużo prawdy w tym wszystkim ale mam nadzieje że czyta pan dyrektor tych sklepów i prośba do pana,totalna bzdura to te panie kierowniczki stojska z wędlinami nic nie robią tylko ogromne straty to po co te stanowisko są to wyrzucone pieniądze w błoto.
zdjecie uzytkownika
Pracownik 123 - 2014-08-12 22:41:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Regionalne, obszarowe i jeszcze jakie tam to wszystko do bani. Może wymyślą jeszcze jakiegoś kierownika. Na h... ich tyle. Przychodzą paniusie do sklepu i wymyślają bzdety. Do rządzenia to wszystkie. Niech się one wezmą do roboty bo te dziewczyny w sklepie zapieprzają te paniusie wymyślają dziwne rzeczy a jak coś nie pasuje to aut.
zdjecie uzytkownika
zawsze tak jest - 2014-09-16 19:07:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja pracowalam juz w innych sklepach i zawsze tak bylo chyba zawsze tak bedzie ze beda przychodzily i narzekaly na to co jest w sklepie. taka chyba ich praca i zadanie, po porstu za to im placa. ja tam troche im wspolczuje bo to trzeba byc mocno kreatywnym zeby tak ciagle cos wymyslac. a tak serio, to w centrum lepiej niz w biedronce?
zdjecie uzytkownika
Zuza - 2014-09-26 04:47:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mam pytanie ktoś może pracował w delikatesach centrum ROGALA , mam tam propozycje pracy ale po tych opiniach które tu przeczytałam zastanawiam sie poważnie proszę podpowiedzcie coś kochani
zdjecie uzytkownika
Kryspinka - 2014-10-01 17:28:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
cześć, ja znalazłam ogłoszenie na ekspedientkę w moim mieście. chodzi o kryspinów, jest ktoś z tego miasta i orientuje się jak to jest z tymi warunkami? chyba, że podobne warunki panują w różnych sklepach w różnych miejscach. Chciałabym tam pracować, bo mam blisko od swojego domu, a niestety innych ofert pracy nie widzę...
zdjecie uzytkownika
Jacek - 2014-10-07 22:08:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam odradzam wszystkim bezrobotnym pracy w tej Firmie totalne dno !! Lepiej być na zasiłku niż tam pracować albo siedzieć w domu. Jak to piszą na stronie delikatesy centrum atrakcyjne wynagrodzenie 1300zł za cały miesiąc przepracowany prawie 200godz.- Kasjerka jak i Magazynier. Urlopu nie wolno sobie wykorzystać tylko dają po jednym dniu. A o chorobie można zapomnieć trzeba chorym chodzić bo jak L4 to zwolnią.
zdjecie uzytkownika
ALDONA - 2014-10-16 16:29:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o centum delikatesy w Bobowej i Łuznej w powiecie gorlickim można książkę napisać,nie tylko o kadrze zarządzającej, ale również o pracownicach.Każdy we wsi wie kiedy "świeże "mięsko będzie myte i przecenione.Ceny jak z kosmosu,pracownicy zmęczeni bo za........ą aby stary towar był świeżutki.
zdjecie uzytkownika
wwa - 2014-10-16 23:38:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a mnie interesuje praca w naszej pieknej stolicy kraju, tyle sie teraz tych sklepow pootwieralo u mnie w dzielniy, stracilem rpace i tak sobie pomyslalem ze to zawsze moze byc jakas opcja pracy, chociaz na jakis czas. napiszecie mi jak to jest w Warszawie i jak to jest godzinowo i placowo, bo pewnie warunki w stolicy inne niz gdzie indziej.
zdjecie uzytkownika
alonso - 2014-10-24 17:35:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mateusz - 2014-01-09 11:21:26]:
Robilem tam zakupy obecnie nie na miesnym jest ruda kierowniczka sprzedaje pasztetowom anabija cene salami za 40zł i jeszcze wyskoczyla na mnie z mordom nie polecam tego sklepu w tym rejonie lepszy lewiatan z towarem i mila obsługa
zdjecie uzytkownika
podgladacz - 2014-10-27 15:52:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Delikatesy Centrum w Bobowej kiepściutko u Was,skoro EUROCASCH z Nowego Sącza przejęło 50 procent waszych udziałów.A miało być tak fajnie,a nie JEST.
zdjecie uzytkownika
diodor - 2014-11-03 15:23:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a tak żeby na kasie siedzieć to trzeba mieć jakieś zaswiadczenia specjalne zdolności czy coś ? : >bo ja totalnie zielony jestem, a chyba pozostała mi praca w sklepie tylko. Generalnie to chciałbym coś zdobyć jakąś kasę bo nie za bardzo się orientujejuż gdzie bym mógł pójść do roboty, bo niestety mam problemy z dlugim staniem i pomyslalem ze takie sedzenie przy kasie bedize ok
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DELIKATESY CENTRUM
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x