Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o DELIKATESY CENTRUM

Pracowałeś w firmie DELIKATESY CENTRUM i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
patrzący - 2015-04-14 21:16:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewno nie wiecie ale Doradcy klienta czyli dawni regionalni to nie wiedzą jak się nazywają. Po pracy to już tylko spać bo sił nie ma na nic. Mają takie ciśnienie na sprzedaż, że stres im wychodzi i przez to takie zachowanie i wyzywanie się na innych "szeregowych" pracownikach sklepu. To, co piszecie to niestety wytyczne centrali i zarządzających, a to ludzie nie z polski zresztą jak ta cała sieć. Zresztą jak popatrzycie to nikt z doświadczeniem nie pracuje na tym stanowisku, tylko sami młodzi najlepiej po studiach i 2000pln. Tak sprzedano polskę i pretensje na Wiejską.
zdjecie uzytkownika
kabri - 2015-04-28 20:27:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuje w DC w sumie od 6 lat.Od roku u Rogali. Nie powiem żeby to była idealna praca,ale jest.Czasem jest dużo nerwów.Praca jak praca...albo się pracuje albo się olewa i wylatuje.Trochę osób przez ostatni rok się przewinęło,większosć się niesprawdziła, ale prawda jest taka ze trzeba umieć odnaleźć się na kazdym stanowisku...na kasie,na pieczywie,na mięsie,na sklepie,jako magazynier. Nie wszyscy to wytrzymują. Ja też czasami mam ochotę płakac,a jedyną motywacją dla pracownika jest informacja ze ktoś wyleci.."tak dla przykładu"...
zdjecie uzytkownika
była pracownica - 2015-05-14 12:33:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dno dno pensja lipna socjalu wcale pracy dużo i cały czas żle.Pracownicy zastraszani zwolnieniami kierowniczka masakra ma wszystkich w nosie
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-05-23 12:38:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam pracować w delikatesach w Kryspinowie, straszny wyzysk, praca 6 dni w tygodniu, o urlopie lub dniu wolnym lepiej zapomnieć chyba że masz L4
zdjecie uzytkownika
elizabeth - 2015-06-29 09:38:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praaca w nowo otwartym sklepie DC w swilczy kolo rzeszowa to istny (usunięte przez administratora) rypanie po 10, 12 godz przez 7, 8 dni pod rzad bez dnia wolnego a jak poprosisz o dzien wolny to wylatujesz - jak ja.koszmar.
zdjecie uzytkownika
hhh - 2015-07-11 22:13:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam pracuje ktoś w centrum delikates w krosnie woj podkarpacki. bo ja za nie dlugo podejmuje tam prace jako kasjer-sprzedwac ale nie posiadam doświadczenia ,i nie wiem za bardzo jak kto wszystko wyglada:(
zdjecie uzytkownika
DELIKATESY CENTRU MICHAŁOWICE - 2015-07-23 13:03:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hhh - 2015-07-11 22:13:17]:
Drogi Panie/Pani Martin
Jako sklep Delikatesy Centrum nie możemy sobie pozwolić na posiadanie (tym bardziej sprzedaż) mięsa nieświeżego / mrożonego.
Jesteśmy firmą, która dba i szanuje swojego klienta w związku z czym nie możemy zawieść Jego zaufania. Od początku naszego istnienia tj 14.05.2015 nie zdarzyła się sytuacja żeby Nasz Klient kupił towar o niskiej jakości.
Produkty oferowane przez nasz sklep są wysokiej jakości, dokładnie sprawdzane przy każdej codziennej dostawie.
Przepraszamy jeżeli nie znalazł Pan/Pani jakiegoś asortymentu z gazetki, dołożymy wszelkich starań aby ta sytuacja nie miała miejsca w przyszłości.
Jeżeli możemy Panu/Pani jakoś pomóc prosimy o kontakt z Kierownikiem Sklepu, który chętnie udzieli informacji na tematy, które nurtują Pana/Panią.
Przez anonimowość nie jesteśmy w stanie sprawdzić autentyczności Pana/Pani wypowiedzi.
Z wyrazami szacunku
Delikatesy Centrum Michałowice
zdjecie uzytkownika
FANTA - 2015-07-23 13:19:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JA TEŻ JESTEM KLIENTEM DELIKATESÓW CENTRUM W MICHAŁOWICACH JAK I SŁOMNIKACH. BARDZO LUBIĘ ROBIC ZAKUPY W TYCH SKLEPACH I POWIEM SZCZERZE,ŻE NIGDY NIE ZDARZYŁO MI SIĘ KUPIC COS NIE ŚWIEŻEGO. SKLEPY PANA ROGALI MAJĄ MIŁY PERSONEL KTÓRY ZAWSZE POMOŻE ORAZ DUŻY ASORTYMENT DO WYBORU. TE ZŁE KOMENTARZE PODEJRZEWAM,ŻE PISZE KONKURENCJA NP EURO HEHEHE
zdjecie uzytkownika
Słownik ortograficzny - 2015-07-24 15:41:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Panie Martinie ortografia się kłania
zdjecie uzytkownika
ble le ble - 2015-07-24 21:14:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Praca w delikatesach to wyzysk chamstwo brak jakiegokolwiek szacunku do pracowników
zdjecie uzytkownika
napoleon - 2015-07-26 21:39:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem klientem delikatesów w Kozach tam na drzwiach powinna wisieć informacja ZAKAZ ROZMÓW Z PERSONELEM SKLEPEM .Pani kierowniczka gdy jest na sklepie a przyuważy że ktoś z klientów pyta o coś zaraz jest przy pracowniku i tonem osoby wszechwiedzącej i nieznoszącej sprzeciwu wydaje dyspozycje i zwraca uwagę że to czy tamto jest jeszcze do zrobienia czy poprawienia .Ostatnio pani kierownik miała wsparcie podobno pani regionalna i w duecie ustawiały personel . Dodam tylko że było to w przedostatnim tygodniu teraz robię zakupy po 17 i nie mam problemu dziewczyny na luzie ,uśmiechnięte ok
zdjecie uzytkownika
obszarowa - 2015-08-11 12:25:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Hej, pracowalam i znam wszystkie sklepy Rogala. Pracuja w nich rozni ludzie. Poznalam wiele fantastycznych osob, wspanialych pracownikow, wielu z nich stracilam bo faktycznie zarobki byly marne. Wiele natomiast osob "pracujacych" zaklada ze w delikatesach nie trzeba nic umiec, nie trzeba sie uczyc i szkolic... oczywiscie odsetek takich osob w DC jest niewielki... zamiast dac z siebie chociaz minimum lepiej ponarzekac na forum. Podsumowujac czasy sa do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie miejcie pretensji do Rogali, ze malo placi a do panstwa, ze na to pozwala i ze to legalne. A jezeli nie wiecie czemu sprzedal udzialy to nie zabierajcie glosu. Nikt tak jak on nie wygral na tej transakcji. Szanuje ludzi, ktorzy zamiast narzekac podnosza kwalifikacje i szukaja lepszej pracy. Nikt nikogo na sile nie trzyma... Ale przeciez latwiej jest narzekac, obgadac ze nikt nic nie umie, ze zle zarzadzaja i uzalac sie nad soba... zadnej i zadnego z was mi nie zal... szkoda tylko tych ktorzy na prawde pracuja i musza za was nadrabiac...
zdjecie uzytkownika
zawiedziona - 2015-08-12 16:22:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (14)
DELIKATESY CENTRUM MICHAŁOWICE lekceważą i nie dbają o klientów, o pracownikach nie wspomnę, bo współczuje im z całego serca tyrać bez klimy przy takich upałach jakie mamy teraz. Weszłam tylko na chwilę i miałam dość, zakupy zrobiłam gdzie indziej w przyjemnym chłodzie i na pewno więcej do Delikatesów nie wejdę przy takich upałach. Nie dość, że zakupy to mordęga to nie chcę wiedzieć jak wyglądają np produkty z czekolady.
Już widziałam co się dzieje na dziale warzywniczym... tyle muszek, że nie da się przejść - nie dziwie się, bo warzywa i owoce długo w cieple nie poleżą i efekt jest jaki jest, swoim wyglądem również nie zachęcają do kupna.
Ktoś kto się tym powinien zajmować jest bardzo nieodpowiedzialny (właściciele? kierownictwo? ), zamiast zachęcać klientów to zniechęcają.
Wielka szkoda, że sklep się tak popsuł. Niedługo po otwarciu mogłam wejść i kupić wszystko co potrzebowałam bez obaw, że kupie coś nie świeżego... tak jak napisałam powyżej warzywa, słodycze, do tego jeszcze mięso i wędliny teraz to strach...
Jest to sklep spożywczy i niestety na chłodzeniu się nie zaoszczędzi...
Podobno dla firmy najważniejszy jest klient - niestety widać został olany.
zdjecie uzytkownika
flro55 - 2015-08-24 12:48:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Te upały jakie mieliśmy w Polsce niedawno to wszystkim dały w kość @zawiedziona. Możliwe że po prostu padło im coś w chłodzeniu i szybko naprawić tego nie dało rady. A co do pracy, to w Suchej Beskidzkiej szukają pracownika sklepu. Proszą o to, aby CV składać w sklepie, wiec jak ktoś ma blisko i chce pracować to ma możliwość.
zdjecie uzytkownika
Były już Klient - 2015-08-26 09:46:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (9)
Również nie polecam Delikatesów Centrum w Michałowicach , strasznie się zepsuli omijajcie je dalekim łukiem,
zdjecie uzytkownika
KLIENT - 2015-09-09 09:13:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Witam serdecznie ostatnio widziałam w DELIKATESACH CENTRÓM MICHAŁOWICE że robią sami rzeczy na grila i nie tylko trzeba zgłosić to do służb które się tym zajmują uważajcie również na ceny zakupionych rzeczy bo się różnią od tych przy kasie a z półki UWAŻAJCIE
zdjecie uzytkownika
maniek - 2015-10-16 16:39:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Delikatesy w Radomiu na KUSOCIŃSKIEGO ,bałagan niema komu pracować same kumpele kierowniczki jestem stałym klientem i mam dość stania w metrowych kolejkach na stoisku mięsnym w sobotę i ciągłe zmiany kolejek .O pokrojenie pieczywa trzeba prosić i to panie przychodzą z łaską ,tak samo na kasach .
zdjecie uzytkownika
malwa - 2015-10-23 18:56:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, ja ze swojej strony mogę powiedzieć, że w Delikatesach Centrum to jako potocznie zwany kasjer - sprzedawca zarabia się około 1500 złotych i to netto, więc naprawdę ok. Praca jest na dwie zmiany, więc można ją w miarę dopasować do swojego życia. Na początku umowa o działo, a po jakimś okresie podobno o pracę.
zdjecie uzytkownika
Marta - 2015-10-31 18:55:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [KLIENT - 2015-09-09 09:13:10]:
Centrum, ludzie centrum przez "u" :D
zdjecie uzytkownika
GOŚĆ - 2015-11-02 14:21:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CZY WARTO TAM PRACOWAC
zdjecie uzytkownika
p'Anna - 2015-11-04 19:38:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
delikatesy centrum radom kusocińskiego panie bardzo miłe tylko ta młoda kierowniczka chamska i ordynarna ,bardzo żle się odzywa do nas klientów
zdjecie uzytkownika
minka - 2015-11-10 21:03:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
czy warto pracowac to sie dowiedziec dopiero jak sprobujecie bo kazdy moze miec swoja indywidualna opinie. ja akurat chcialabym sprobowac i poszukuja wlasnie osoby na stanowisko Sprzedawca na stoisku mięso wędliny. wiem ze od razu oferuja umowe o prace i owszem praca tam jest dwuzmianowa jak kolega powyzej wspomnial.
zdjecie uzytkownika
dzik - 2015-11-13 01:19:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak nikt nie ma nic lepszego na uwadze to i warto się w delikatesach zatrudnić, chociaż kariery się tutaj nie zrobi
zdjecie uzytkownika
olkjh - 2015-11-15 21:31:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@minka jak wiadomo każdy ma swoje zdanie, może mieć inne odczucia, opinie, trzeba samemu spróbować..
zdjecie uzytkownika
klient - 2015-11-17 10:10:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
16 listopada byłam na zakupach w DC radom kusocińskiego ,ręce mi opadły wstyd .,Przyjechała podobno nowa regionalna p.ania wyzywała pracowników,ja jako klient nie wiedziałam co mam zrobić rzucała owocami ubliżała.PANIE ROGALA KOGO PAN WYBIERA NA TAKIE STANOWISKA JAK TA KOBIETA REPREZENTUJE PANA FIRMĘ WSTYD DLA PANA PROSZĘ O INTERWENCJĘ BO NIE MIŁO TAM JEST.Tego dnia byłam z synem na zakupach i dziecko musiało słyszeć przekleństwa tej pani co niby regionalna'Dość ze była z mężem na zakupach to jeszcze takie sceny WSTYD WSTYD.........
zdjecie uzytkownika
jago - 2015-11-18 00:34:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [olkjh - 2015-11-15 21:31:04]:
nie ma co jednak próbować czasami bo można nadziac się na minę. Chociaż nie można tak rozpatrywać chyba jednak delikatesów centrum
zdjecie uzytkownika
yyyyy - 2015-11-18 17:15:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca z DC zwłaszcza u pana ROGALI to porażka. Pracownicy są cały czas zastraszani że zostaną zwolnieni a panie kierowniczki sklepu jak i regionalne to czyste szm***aty. Pomiatają pracownikami i wymyślają bezsensowne prace a same nic nie robią. a sam pan Rogala to bardzo nie przyjemny człowiek sama się o tym przekonałam. Nikomu nie polecam takiej tam pracować wole już pracować na czarno za marne grosze niż u nich.
zdjecie uzytkownika
kris - 2015-11-19 09:45:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [yyyyy - 2015-11-18 17:15:01]:
Pracuje w DC już trochę przetrwałem paru kierowników lepszych i gorszych ale to co wyprawiają regionalne to nic innego jak terror psychiczny dla nich sprzedawca w sklepie to imbecyl ,człowiek bez rozumu w jeden dzień rozkaz tak i tak, wyszło żle odwracają przysłowiowego kota ogonem przecież miało być odwrotnie . Pana Rogali nie znam ale albo się nie orientuje jak wyglądają relacje między sklepami a regionalnymi albo to jest za jego zgodą tylko wszystko ma swoją granice i może stać się tak że zostaną w sklepach tylko regionalne i będą same wykupować towar który sobie zamówiły bo miały wizję.Zgadzam się z Tobą trzeba mieć dużą odporność psychczną albo być mocno zdesperowanym by pracować DC.
zdjecie uzytkownika
maggie - 2015-11-19 11:35:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [kris - 2015-11-19 09:45:20]:
Z pracą nie jest łatwo nigdzie... Rogalę znam i uwierzcie mi to super facet, ale nie wymagajcie, aby orientował sie co się dzieje na jego sklepach w tak bezpośrednich relacjach...Zatrudnia grubo ponad 1000 osób i na prawdę nie ma pojęcia co się dzieje na sklepach, a podejście regionalnych do pracowników to jest ich indywidualna sprawa, jeśli ze zwykłego pracownika ktoś stał się nagle PANIĄ regionalną to głupiec będzie się zachowywał tak jak opisujecie. Zapewniam, że zarówno Jurek jak i Ewelina to zajebiści ludzie a prostak zawsze zostanie prostakiem i nie wykorzysta okazji, która mu dana...Taki świat, że na wsi lub w mniejszych miejscowościach kierownik sklepu czy regionu ważniejszy od wujta czy burmistrza. Praca nie jest przymusowa a każdy ma to co sam wybrał :)
zdjecie uzytkownika
Jasiek - 2015-12-04 15:16:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@yyyyy @kris no właśnie czy Wy trochę nie przesadzacie bo @magie pisze jako jedyna z sensem. Co do ofert pracy to świetne miejsce żeby dorobić przed świętami, a wiadomo teraz to priorytet
zdjecie uzytkownika
zainteresowana - 2015-12-14 00:37:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Praca w delikatesach centrum swoszowice? Pracował ktoś?
zdjecie uzytkownika
oala - 2015-12-14 18:18:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na pewno teraz szukają kogoś na stanowisko sprzedawca na stoisku mięso i wędliny, ale we Wrocławicach na pewno @zainteresowana na pewno. Czekam na nowe informacje.
zdjecie uzytkownika
Dariusz - 2016-01-02 23:01:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tamta oferta na sprzedawcę już wygasła, ale teraz szukają kogoś na wyższe stanowisko, a mianowicie na kierownika zarządzania kategorią. Wymagania są, ale chyba warto.
zdjecie uzytkownika
Ewa - 2016-01-08 18:57:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [FANTA - 2015-07-23 13:19:03]:
Zgadzam się, znam oba sklepy i robię w nich zakupy. Nigdy nie trafiłam na tzw. zong. Polecam
zdjecie uzytkownika
Albert - 2016-01-08 22:16:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, widziałem ogłoszenie pracy od grupy Eurocash, szukają Kierownika Zarzadzania Kategorią w Delikatesach Centrum. Wymagane jest 4 lata doświadczenia, w sumie nie dużo.
zdjecie uzytkownika
łukasz - 2016-01-21 17:41:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
4 lata doświadczenia to faktycznie nie jakiś szmat czasu :) fajne stanowisko też jest na koorynatora ds. stoisk mięsno - wędliniarskich w warszawie z tego co widziałem na umowę o pracę
zdjecie uzytkownika
anna - 2016-02-07 10:59:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powstało od niedawna wiele Centrów, widać ,że są konkurencją dla innych marketów i sklepów, mają w swoich ofertach liczne produkty w atrakcyjnych i konkurencyjnych cenach nie tylko spożywczych.
zdjecie uzytkownika
agentino - 2016-02-10 20:16:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O rany skoro nawet na koordynatora ds. stoisk mięsno-wędliniarskich dają umowy o pracę, to wcale się nie dziwię, że zatrudnienie u nich tak się opłaca.
zdjecie uzytkownika
oree - 2016-02-15 20:07:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak dla mnie to nic dziwnego, bo delikatesy centrum są połączone z grupą Eurocash, a ta nie ma problemu z dawaniem umowy o pracę. Kierownik też pewnie może tu sporo zarobić, widziałem taką oferte
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-02-19 08:28:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kris - 2015-11-19 09:45:20]:
to dziwne ja z Panem Rogala widziałam sie pare razy i nigdy nie powiedział nikomu nic niestosownego.Zawsze kulturalnie lecz dobitnie zwracał uwage .Nie przesadzajcie .Co do regionalnych to fakt ze przesadzaja
zdjecie uzytkownika
ulala - 2016-02-19 09:13:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ta oferta jako Kierownik Zarządzania Kategorią – Pieczywo jest ciekawa, rzeba mieć tlko doświdczenie, książeczke i w sumie tyle, reszte weryfikuja na rozmwowie. Wydaje mi się, że też ta atmosfera pracy już sie ustabilizowała.
zdjecie uzytkownika
monia - 2016-02-23 23:50:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kusocińskiego to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dzięki kierowniczce która zwalnia z dnia na dzień dziewczyny pracują po 10 dni bez wolnego niech p.Rogala sprawdzi grafiki bo jak tak dalej będzie to nie tylko pip będzie miał na głowie ale i sąd pracy
zdjecie uzytkownika
przedstawiciel - 2016-02-24 08:07:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam znam te delikatesy na kusocińskiego tam jako przedstawiciel jestem traktowany przez tą babę kierowniczkę jak śmieć to prostaczka nie dająca nikomu szacunku sklep super ona go niszczy zamówienia nigdy ze mną nie zrobi bo niby czasu nie ma nigdy na sklepie jej nie widać pracą się nie pochwali więc co tam jest grane nie wiem dobrze że zmianowe to pracowite dziewczyny bo inaczej to by padło
zdjecie uzytkownika
PracownikKryspinów - 2016-02-27 19:06:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [elizabeth - 2015-06-29 09:38:50]:
Pracuje w Kryspinowie i urlop oraz dzień wolny występuje, a nawet często jest możliwy... cud?przypadek? czy może ktoś nie wie o czym mówi? Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ania - 2016-03-05 20:25:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiecie ile placowek to pewnie wszędzie inna atmosfera inne plusy i minusy wszystkiego, jest tutaj ktoś z Warszawy? teraz szukaja kiero w dziale pieczywa miło byłoby usłyszeć coś z pierwszej ręki :)
zdjecie uzytkownika
JAJAJA - 2016-03-09 18:57:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Delikatesy centrum pleszew totalna porazka, brud, smród i na warzywniaku zgnite warzywa,NIE POLECAM
zdjecie uzytkownika
Jasiek - 2016-04-08 14:38:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiesz co a ja o tych delikatesach mam jak najbardziej dobre i pozytywne zdanie, nie jestem w stanie zrozumieć jak można mieć inne, zwłasza że nie ma się w ogóle o co kłócić, jest czysto, moim zdaniem pachnąco i po prostu świetna atmosfera, co opwiedzieć innnego
zdjecie uzytkownika
Johny - 2016-04-19 14:07:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak jest w Centrum Delikatesy w Białobrzegach koło Łąńcuta na stanowisku magazynier polecacie czy nie ?
zdjecie uzytkownika
balik - 2016-05-10 23:07:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
johny, z tego co wiem nie poszukują teraz magazynierów - chyba że gdzieś mi jakieśogłoszenie umknęło ? Możesz mi dać znac gdzie ono widniało ? Jeżeli jest inaczej to podejrzewam,że z 2 tyś proponująi tyle.
zdjecie uzytkownika
Janek - 2016-05-15 12:28:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie będę spożywał mięsa na obiad, ponieważ moja żona kupiła śmierdzące nogi z kurczaka w Delikatesach w Trzcianie.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie DELIKATESY CENTRUM!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DELIKATESY CENTRUM

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert