Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o DELIKATESY CENTRUM

Pracowałeś w firmie DELIKATESY CENTRUM i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
swoszowice - 2014-02-12 12:06:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam jestem bylam pracownikiem delikatesow i mam bardzo duzo do powiedzenia na temat traktowania i podejscia szanownego (usunięte przez administratora) kierownictwa!! a wiec tak: po pierwsze najwazniejsze dla nich jest zgnojenie pracownika i wyjechanie na niego z ryjem przy kliencie bo co to oni nie sa!! zwykle swinie!! a pani regionalna ktora wyzej sra niz dupe ma przyjezdza i robi z siebie wielka pancie a prawda jest taka ze na niczym sie nie zna bo np dla niej data produkcji to jest data koncowa:) kiedy juz nie mialam do tego sily postanowilam poinformowac o tym wlascicieli sklepu jak nas traktuja ich podwladni i co tak naprawde jest dla nich wazne.Po czym zrobila sie wielka afera ze tak by nie moze i ze kierowniczka sklepu oraz regionalna nie moze traktowac tak pracownikow tymbardziej ze klienci to wszystko widza,komentuja po czym chodza do konkurencji na zakupy.kierowniczka sklepu miala okresloy czas na poprawienie sie a niestety pracownicy sa tak zastraszeni przez nia oraz pANIA regionalna ze boja sie cokolwiek powiedziec.A ja oraz kolezanki ktore ni8e pozwolilysmy sie tak traktowac zostalysmy zwolnione tak wlasnie zalatwa sie sprawy w delikatesach:) pozrdawiam kIEROWNICTWO
zdjecie uzytkownika
barbarka :) - 2014-02-12 14:38:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
nie rozumiem takiego zachowania. Kierownictwu powinno zależeć na tym żeby sklep miał jak największe obroty, zwłaszcza, że na rynku jest duża konkurencja i powinni się starać o to żeby zachęcać klientów, a nie jakimiś dziecinnym zachowaniem podnosić poczucie własnej wartości. WZIĄĆ SIĘ DO PRACY, SĄ NA STANOWISKU KIEROWNICZYM, DAĆ PRZYKŁAD INNYM.Dbać o interes sklepu (właściciela). (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
swoszowice - 2014-02-12 15:59:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no niestety pan jerzy zadrudnia osoby malo kompetentmne na stonowisko kirownika lub kierownika regionu (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
BYLY PRACOWNIK - 2014-02-12 19:04:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MACIE RACJE TAK SIE DZIEJE W TEJ FIRMIE CZLOWIEK SIE STARA A TU GO TAK TRAKTUJA, A TAK NAPRAWDE TE ICH POMYSLY SA BEZNADZIEJNE I ROBIENIE TEGO SAMEGO W KOLKO. ALE NIESTETY POWIE SIE COS KIEROWNICTWU TO ODRAZU WYLOTKA.
zdjecie uzytkownika
pracownikk - 2014-04-07 13:41:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
muszę potwierdzić,
brak organizacji, niekompetentne osoby na stanowiskach kierowniczych, (regionalne obszarowe), błędne pomysły, ogólnie chaos, brak jasnych zasad. Długa droga przed firmą, a jeśli właściciel nic z tym nie zrobi to zamiast otwarć będzie świętował zamknięcia.
zdjecie uzytkownika
google - 2014-05-22 23:21:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też tam pracowałam i muszę przyznać, że chaos totalny. Kierownictwo popełnia błędy jak każdy ale załoga??? Każdy tam zna swoje prawa a mało kto obowiązki. Dużo dzieciaków zupełnie nie nauczonych pracy. Palić fajki tylko umieją i narzekać.
Regionalna dla mnie ok.
zdjecie uzytkownika
OoLaA - 2014-06-02 19:39:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tą ostatnio opinie to chyba sama regionalna sobie wystawiła haha Gdyby tak super pracowało się w tych delikatesach to nie byłoby ciągłego problemu z brakiem personelu :) Ogłoszenie o pracę zamieszczone w przeróżnych miejscach i w necie i nawet po okolicznych miejscowościach...Zero zainteresowania, mimo że takie bezrobocie mamy...a dlaczego? :) na to już powinna sobie regionalna (usunięte przez administratora) odpowiedzieć :)
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-06-05 12:50:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie rozumiem dlaczego taka regionalna jest na takim stanowisku gdyż ciągle miesza miedzy pracownikami.Zamiast angażować ludzi do pracy to zniechęca.
zdjecie uzytkownika
matula - 2014-06-05 18:03:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moze to taki specyficzny system motywacyjny w delikatesach? :) mam pytanie o to czy nie beda mi robic problemow z wolnym. mam malego synka
zdjecie uzytkownika
pol - 2014-06-27 14:27:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam pracowałem w delikatesach w Warszawie nie francuszczyzna powiem szczerze praca jak praca w sklepie wszystko zależy od kierownictwa jakie ma podejście do ludzi . tam gdzie ja pracowałem kierownictwo było dobre jak oni coś potrzebowali typu dostawa wjeżdża o godz 13:45 kierownik do pracownika musisz zostać bez przerwy zmiana grafików często z 2 zmiany przychodziło się na 1 i jeszcze przy dobrych wiatrach jak wyszyłeś o 22,30 to było super i musiałeś przyjechać na 5:30 kończysz prace o godzinie 14 w grafiku i na liście realnie 14: 30 lub później i tak dalej tak więc czy warto pracować w tej firmie.....
zdjecie uzytkownika
matula - 2014-06-28 00:02:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
chyba chodzilo Ci o franczyzne :). piszesz dalej o nadgodzinach, ale ja nie znam nikogo kto by ich nie robil. takie zycie, chociaz nie podoba mi sie zostawanie na dweie zmiany. to jest reguła? napisz, pilne - dzieki.
zdjecie uzytkownika
ola - 2014-07-29 20:17:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dużo prawdy w tym wszystkim ale mam nadzieje że czyta pan dyrektor tych sklepów i prośba do pana,totalna bzdura to te panie kierowniczki stojska z wędlinami nic nie robią tylko ogromne straty to po co te stanowisko są to wyrzucone pieniądze w błoto.
zdjecie uzytkownika
Pracownik 123 - 2014-08-12 22:41:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Regionalne, obszarowe i jeszcze jakie tam to wszystko do bani. Może wymyślą jeszcze jakiegoś kierownika. Na h... ich tyle. Przychodzą paniusie do sklepu i wymyślają bzdety. Do rządzenia to wszystkie. Niech się one wezmą do roboty bo te dziewczyny w sklepie zapieprzają te paniusie wymyślają dziwne rzeczy a jak coś nie pasuje to aut.
zdjecie uzytkownika
zawsze tak jest - 2014-09-16 19:07:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja pracowalam juz w innych sklepach i zawsze tak bylo chyba zawsze tak bedzie ze beda przychodzily i narzekaly na to co jest w sklepie. taka chyba ich praca i zadanie, po porstu za to im placa. ja tam troche im wspolczuje bo to trzeba byc mocno kreatywnym zeby tak ciagle cos wymyslac. a tak serio, to w centrum lepiej niz w biedronce?
zdjecie uzytkownika
Zuza - 2014-09-26 04:47:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mam pytanie ktoś może pracował w delikatesach centrum ROGALA , mam tam propozycje pracy ale po tych opiniach które tu przeczytałam zastanawiam sie poważnie proszę podpowiedzcie coś kochani
zdjecie uzytkownika
Kryspinka - 2014-10-01 17:28:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
cześć, ja znalazłam ogłoszenie na ekspedientkę w moim mieście. chodzi o kryspinów, jest ktoś z tego miasta i orientuje się jak to jest z tymi warunkami? chyba, że podobne warunki panują w różnych sklepach w różnych miejscach. Chciałabym tam pracować, bo mam blisko od swojego domu, a niestety innych ofert pracy nie widzę...
zdjecie uzytkownika
Jacek - 2014-10-07 22:08:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam odradzam wszystkim bezrobotnym pracy w tej Firmie totalne dno !! Lepiej być na zasiłku niż tam pracować albo siedzieć w domu. Jak to piszą na stronie delikatesy centrum atrakcyjne wynagrodzenie 1300zł za cały miesiąc przepracowany prawie 200godz.- Kasjerka jak i Magazynier. Urlopu nie wolno sobie wykorzystać tylko dają po jednym dniu. A o chorobie można zapomnieć trzeba chorym chodzić bo jak L4 to zwolnią.
zdjecie uzytkownika
ALDONA - 2014-10-16 16:29:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
o centum delikatesy w Bobowej i Łuznej w powiecie gorlickim można książkę napisać,nie tylko o kadrze zarządzającej, ale również o pracownicach.Każdy we wsi wie kiedy "świeże "mięsko będzie myte i przecenione.Ceny jak z kosmosu,pracownicy zmęczeni bo za........ą aby stary towar był świeżutki.
zdjecie uzytkownika
wwa - 2014-10-16 23:38:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a mnie interesuje praca w naszej pieknej stolicy kraju, tyle sie teraz tych sklepow pootwieralo u mnie w dzielniy, stracilem rpace i tak sobie pomyslalem ze to zawsze moze byc jakas opcja pracy, chociaz na jakis czas. napiszecie mi jak to jest w Warszawie i jak to jest godzinowo i placowo, bo pewnie warunki w stolicy inne niz gdzie indziej.
zdjecie uzytkownika
alonso - 2014-10-24 17:35:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mateusz - 2014-01-09 11:21:26]:
Robilem tam zakupy obecnie nie na miesnym jest ruda kierowniczka sprzedaje pasztetowom anabija cene salami za 40zł i jeszcze wyskoczyla na mnie z mordom nie polecam tego sklepu w tym rejonie lepszy lewiatan z towarem i mila obsługa
zdjecie uzytkownika
podgladacz - 2014-10-27 15:52:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Delikatesy Centrum w Bobowej kiepściutko u Was,skoro EUROCASCH z Nowego Sącza przejęło 50 procent waszych udziałów.A miało być tak fajnie,a nie JEST.
zdjecie uzytkownika
diodor - 2014-11-03 15:23:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a tak żeby na kasie siedzieć to trzeba mieć jakieś zaswiadczenia specjalne zdolności czy coś ? : >bo ja totalnie zielony jestem, a chyba pozostała mi praca w sklepie tylko. Generalnie to chciałbym coś zdobyć jakąś kasę bo nie za bardzo się orientujejuż gdzie bym mógł pójść do roboty, bo niestety mam problemy z dlugim staniem i pomyslalem ze takie sedzenie przy kasie bedize ok
zdjecie uzytkownika
roma - 2014-11-29 09:18:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam!
W Łodzi rekrutują,bardzo proszę o info
jakie są zarobki na mięsie, a jakie mają kasjerki?
Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
zzzzz - 2014-11-29 23:46:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sklepy ok czysto wszystko na swoim miejscu dbaja o klienta a praca jak kazda trzeba robic swoje jak nie pasuje to droga wolna kapitalizm demokracja nic na sile jestem stalym klientem mlode dziewczyny usmiechniete zadowolone to moze stare torby placza za komuna hehehe
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-12-09 18:17:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam . jestem klientem delikatesów od jakiegos czasu, bardzo mnie denerwuje zachowanie pewnej pańi która pracuje w tym sklepie a dokladniej chodzi o szczupłą blondynke . zachowuje sie po prostu jak pępek swiata , jest nie mila . i wydaje mi sie ze nie przestrzega przepisów dotyczacych ubioru w miejscu pracy w . a z tego co zaóważyłem to jest normalnym pracownikiem jak inne panie .
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DELIKATESY CENTRUM
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy DELIKATESY CENTRUM?
Zadaj pytanie
x