Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o DELIKATESY CENTRUM

Pracowałeś w firmie DELIKATESY CENTRUM i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
jola - 2015-01-17 17:23:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Robie zakupy w kryspinowie,ogólnie sklep ok ale kierowniczka na miesnym to okropna baba,nie miła w stosunku do klienta do współpracownic też źle się odnosi.
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2015-02-04 18:51:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracuje w Delikatesach Centrum w Starachowicach. Załoga super regionalna także w porządku. Wypłata jest na czas i nie można narzekać a że od czasu do czasu trafi się jakiś dyrektor ze swoimi rządami to cóż taka praca. Polecam
zdjecie uzytkownika
Kinia - 2015-02-09 18:25:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxx - 2014-12-09 18:17:12]:
a z jakiego miasta?
zdjecie uzytkownika
pracownik i klient - 2015-02-09 18:43:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracownik 123 - 2014-08-12 22:41:20]:
No u Nas też pracuje taka ala kierowniczka mięsa , masakra wygląda jak by ćpała takie oczy ma, pojęcia o tej pracy nie ma a wszędzie jej pełno, nie szanuje ludzi tylko chodzi i nadaje do szefostwa masakra jakaś , a szef to jak ślepy że jakaś nie wykształcona babę słucha, straty robi i dyryguje Wszystkimi nawet szefem!!! Szkoda ze odeszła była panie kierownik bo teraz to jest kołchoz nie praca.... a jest taka dziewczyna co miała kierownikiem zostać ale chyba nie będzie bo nawet nikt nic nie mówi o tym tylko pani ala kierownik z mięsnego się na kierownika sklepu promuje... nie dośc ze mało płaca to jeszcze jakie wymagania i zero poszanowania dla pracowników....ta ala kierowniczka niech sie syfem i brudem na mięsnym zajmie a nie drygowaniem ludzmi...
zdjecie uzytkownika
Koń - 2015-02-09 19:28:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik i klient - 2015-02-09 18:43:43]:
hahahahahaha normalnie jak o mnie
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-02-09 23:00:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik i klient - 2015-02-09 18:43:43]:
chodzi o delikatesy centrum Wrocław Idzikowskiego?
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-02-10 16:44:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pewnie tak ;)
zdjecie uzytkownika
czubaka - 2015-02-13 08:36:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałem w delikatesach w łodzi na prądzynskiego 7 ogólnie bałagan ,szef jest łykniety praktycznie codziennie ,oszukuje z umowami ,jego zastepca czyli kolezanka kawa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i na kasie dziewczynom brakuje kasy bo szef nie umie liczyc odradzam to miejsce
zdjecie uzytkownika
ola - 2015-02-14 11:47:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kinia - 2015-02-09 18:25:49]:
ha ha byłam w sklepie w Brodach to obok Starachowic i jeżeli jedzenie kanapek pod kasą,i schylona za stoiskiem z mięsem to norma to fajna sieć i praca.podobna do biedronki może troche lżejsza bo nie rozładowujecie codziennie całego tira a my tak.bo pracuje w biedronce więc wiem na co zwracać uwagę nie jestem zwykłym klientem i na uśmiech się nienabieram
zdjecie uzytkownika
klient - 2015-03-14 17:33:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na otwarcie w Załężu/ Rzeszów, schab promocja 11,99zł ze starych knurów. Trzy godziny pieczenia i twardy, wyprzerastany. A kotleta strach piec. Tak trzymać panie Rogala. Cena czyni cuda.
zdjecie uzytkownika
patrzący - 2015-04-14 21:16:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewno nie wiecie ale Doradcy klienta czyli dawni regionalni to nie wiedzą jak się nazywają. Po pracy to już tylko spać bo sił nie ma na nic. Mają takie ciśnienie na sprzedaż, że stres im wychodzi i przez to takie zachowanie i wyzywanie się na innych "szeregowych" pracownikach sklepu. To, co piszecie to niestety wytyczne centrali i zarządzających, a to ludzie nie z polski zresztą jak ta cała sieć. Zresztą jak popatrzycie to nikt z doświadczeniem nie pracuje na tym stanowisku, tylko sami młodzi najlepiej po studiach i 2000pln. Tak sprzedano polskę i pretensje na Wiejską.
zdjecie uzytkownika
kabri - 2015-04-28 20:27:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje w DC w sumie od 6 lat.Od roku u Rogali. Nie powiem żeby to była idealna praca,ale jest.Czasem jest dużo nerwów.Praca jak praca...albo się pracuje albo się olewa i wylatuje.Trochę osób przez ostatni rok się przewinęło,większosć się niesprawdziła, ale prawda jest taka ze trzeba umieć odnaleźć się na kazdym stanowisku...na kasie,na pieczywie,na mięsie,na sklepie,jako magazynier. Nie wszyscy to wytrzymują. Ja też czasami mam ochotę płakac,a jedyną motywacją dla pracownika jest informacja ze ktoś wyleci.."tak dla przykładu"...
zdjecie uzytkownika
była pracownica - 2015-05-14 12:33:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dno dno pensja lipna socjalu wcale pracy dużo i cały czas żle.Pracownicy zastraszani zwolnieniami kierowniczka masakra ma wszystkich w nosie
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-05-23 12:38:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam pracować w delikatesach w Kryspinowie, straszny wyzysk, praca 6 dni w tygodniu, o urlopie lub dniu wolnym lepiej zapomnieć chyba że masz L4
zdjecie uzytkownika
elizabeth - 2015-06-29 09:38:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praaca w nowo otwartym sklepie DC w swilczy kolo rzeszowa to istny (usunięte przez administratora) rypanie po 10, 12 godz przez 7, 8 dni pod rzad bez dnia wolnego a jak poprosisz o dzien wolny to wylatujesz - jak ja.koszmar.
zdjecie uzytkownika
hhh - 2015-07-11 22:13:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam pracuje ktoś w centrum delikates w krosnie woj podkarpacki. bo ja za nie dlugo podejmuje tam prace jako kasjer-sprzedwac ale nie posiadam doświadczenia ,i nie wiem za bardzo jak kto wszystko wyglada:(
zdjecie uzytkownika
DELIKATESY CENTRU MICHAŁOWICE - 2015-07-23 13:03:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hhh - 2015-07-11 22:13:17]:
Drogi Panie/Pani Martin
Jako sklep Delikatesy Centrum nie możemy sobie pozwolić na posiadanie (tym bardziej sprzedaż) mięsa nieświeżego / mrożonego.
Jesteśmy firmą, która dba i szanuje swojego klienta w związku z czym nie możemy zawieść Jego zaufania. Od początku naszego istnienia tj 14.05.2015 nie zdarzyła się sytuacja żeby Nasz Klient kupił towar o niskiej jakości.
Produkty oferowane przez nasz sklep są wysokiej jakości, dokładnie sprawdzane przy każdej codziennej dostawie.
Przepraszamy jeżeli nie znalazł Pan/Pani jakiegoś asortymentu z gazetki, dołożymy wszelkich starań aby ta sytuacja nie miała miejsca w przyszłości.
Jeżeli możemy Panu/Pani jakoś pomóc prosimy o kontakt z Kierownikiem Sklepu, który chętnie udzieli informacji na tematy, które nurtują Pana/Panią.
Przez anonimowość nie jesteśmy w stanie sprawdzić autentyczności Pana/Pani wypowiedzi.
Z wyrazami szacunku
Delikatesy Centrum Michałowice
zdjecie uzytkownika
FANTA - 2015-07-23 13:19:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JA TEŻ JESTEM KLIENTEM DELIKATESÓW CENTRUM W MICHAŁOWICACH JAK I SŁOMNIKACH. BARDZO LUBIĘ ROBIC ZAKUPY W TYCH SKLEPACH I POWIEM SZCZERZE,ŻE NIGDY NIE ZDARZYŁO MI SIĘ KUPIC COS NIE ŚWIEŻEGO. SKLEPY PANA ROGALI MAJĄ MIŁY PERSONEL KTÓRY ZAWSZE POMOŻE ORAZ DUŻY ASORTYMENT DO WYBORU. TE ZŁE KOMENTARZE PODEJRZEWAM,ŻE PISZE KONKURENCJA NP EURO HEHEHE
zdjecie uzytkownika
Słownik ortograficzny - 2015-07-24 15:41:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie Martinie ortografia się kłania
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-24 21:13:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja osobiście wybrałem pracę z kierunku medycznego. Obecnie będę kończył Technika dentystycznego w szkole Gowork www.szkoly.gowork.pl. Mają super warsztaty, dużo praktyki, na czym właśnie mi zależało. Kierunek nie drogi, a nauczyciele super przekazują wiedze. Jeszcze egzamin zawodowy przede mną ale na pewno go zdam. A nawet już mam wstępne oferty pracy z wysokim wynagrodzeniem sięgającym 3.000 zł po uzyskaniu tytułu Technika Dentystycznego. Wszystkim polecam!
zdjecie uzytkownika
ble le ble - 2015-07-24 21:14:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca w delikatesach to wyzysk chamstwo brak jakiegokolwiek szacunku do pracowników
zdjecie uzytkownika
napoleon - 2015-07-26 21:39:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem klientem delikatesów w Kozach tam na drzwiach powinna wisieć informacja ZAKAZ ROZMÓW Z PERSONELEM SKLEPEM .Pani kierowniczka gdy jest na sklepie a przyuważy że ktoś z klientów pyta o coś zaraz jest przy pracowniku i tonem osoby wszechwiedzącej i nieznoszącej sprzeciwu wydaje dyspozycje i zwraca uwagę że to czy tamto jest jeszcze do zrobienia czy poprawienia .Ostatnio pani kierownik miała wsparcie podobno pani regionalna i w duecie ustawiały personel . Dodam tylko że było to w przedostatnim tygodniu teraz robię zakupy po 17 i nie mam problemu dziewczyny na luzie ,uśmiechnięte ok
zdjecie uzytkownika
obszarowa - 2015-08-11 12:25:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Hej, pracowalam i znam wszystkie sklepy Rogala. Pracuja w nich rozni ludzie. Poznalam wiele fantastycznych osob, wspanialych pracownikow, wielu z nich stracilam bo faktycznie zarobki byly marne. Wiele natomiast osob "pracujacych" zaklada ze w delikatesach nie trzeba nic umiec, nie trzeba sie uczyc i szkolic... oczywiscie odsetek takich osob w DC jest niewielki... zamiast dac z siebie chociaz minimum lepiej ponarzekac na forum. Podsumowujac czasy sa do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie miejcie pretensji do Rogali, ze malo placi a do panstwa, ze na to pozwala i ze to legalne. A jezeli nie wiecie czemu sprzedal udzialy to nie zabierajcie glosu. Nikt tak jak on nie wygral na tej transakcji. Szanuje ludzi, ktorzy zamiast narzekac podnosza kwalifikacje i szukaja lepszej pracy. Nikt nikogo na sile nie trzyma... Ale przeciez latwiej jest narzekac, obgadac ze nikt nic nie umie, ze zle zarzadzaja i uzalac sie nad soba... zadnej i zadnego z was mi nie zal... szkoda tylko tych ktorzy na prawde pracuja i musza za was nadrabiac...
zdjecie uzytkownika
zawiedziona - 2015-08-12 16:22:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
DELIKATESY CENTRUM MICHAŁOWICE lekceważą i nie dbają o klientów, o pracownikach nie wspomnę, bo współczuje im z całego serca tyrać bez klimy przy takich upałach jakie mamy teraz. Weszłam tylko na chwilę i miałam dość, zakupy zrobiłam gdzie indziej w przyjemnym chłodzie i na pewno więcej do Delikatesów nie wejdę przy takich upałach. Nie dość, że zakupy to mordęga to nie chcę wiedzieć jak wyglądają np produkty z czekolady.
Już widziałam co się dzieje na dziale warzywniczym... tyle muszek, że nie da się przejść - nie dziwie się, bo warzywa i owoce długo w cieple nie poleżą i efekt jest jaki jest, swoim wyglądem również nie zachęcają do kupna.
Ktoś kto się tym powinien zajmować jest bardzo nieodpowiedzialny (właściciele? kierownictwo? ), zamiast zachęcać klientów to zniechęcają.
Wielka szkoda, że sklep się tak popsuł. Niedługo po otwarciu mogłam wejść i kupić wszystko co potrzebowałam bez obaw, że kupie coś nie świeżego... tak jak napisałam powyżej warzywa, słodycze, do tego jeszcze mięso i wędliny teraz to strach...
Jest to sklep spożywczy i niestety na chłodzeniu się nie zaoszczędzi...
Podobno dla firmy najważniejszy jest klient - niestety widać został olany.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2015-08-11
Żródło: Gowork.pl
Sucha Beskidzka
(małopolskie)
PRZYJMIEMY DO PRACY W SKLEPIE DELIKATESY CENTRUM NA STANOWISKO PRACOWNIK SKLEPU. CV PROSIMY SKŁADAĆ W SKLEPIE KONTAKT 33 8742107
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-24 12:47:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
flro55 - 2015-08-24 12:48:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Te upały jakie mieliśmy w Polsce niedawno to wszystkim dały w kość @zawiedziona. Możliwe że po prostu padło im coś w chłodzeniu i szybko naprawić tego nie dało rady. A co do pracy, to w Suchej Beskidzkiej szukają pracownika sklepu. Proszą o to, aby CV składać w sklepie, wiec jak ktoś ma blisko i chce pracować to ma możliwość.
zdjecie uzytkownika
Były już Klient - 2015-08-26 09:46:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Również nie polecam Delikatesów Centrum w Michałowicach , strasznie się zepsuli omijajcie je dalekim łukiem,
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DELIKATESY CENTRUM

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy DELIKATESY CENTRUM?
Zadaj pytanie
alert