brak logo

Stalprodukt S.A.

Bochnia

Opinie o Stalprodukt S.A.

admin 2015-06-22 15:44
Użytkownicy chcący podjąć zatrudnienie w firmie Stalprodukt S.A. potrzebuję informacji o niej. Możesz im pomóc dodając komentarze na naszym forum.
3
SPM Poland 2016-03-03 11:38
SPM Poland zatrudni osoby na stanowisko Operatora Wózka Widłowego do nowostawskiego magazynu na terenie Kraków Targowisko.

Osoby zainteresowane oferta proszone są o przesyłanie CV na adres rekrutacje@sistema.com.pl
1
Marcin 2016-03-31 15:33
Pracowałem tam tylko parę miesięcy, jeśli szukasz komuny to dobrze trafiłeś :) Wszystko można załatwić jak to się mówi za odpowiednią c*** :) Jeśli chcesz pracować całe życie, nie masz ambicji, jesteś wrakiem człowieka to ta firma zrobi wszystko żebyś pracował właśnie dla nich. Jeśli będziesz pracował i zwolnisz się może cię czekać piękna przyszłość za kratami :) Pamiętaj Stalprodukt utrzymuje Bocheńską Policję, jak i całą Bochnię :) To jest tylko opinia i nie miałem zamiaru urazić moich pracodawców :)
5
Grześ 2016-04-24 07:21
Złego słowa nie powiem, pracowałem u wielu "prywaciarzy" ale tu warunki najlepsze. Stabilność zatrudnienia , pełny socjal, zarobki bez szału ale i tak najlepsze na terenie Bocheńskim. I faktycznie da się dopracować do emerytury, a nie jak człowiek się postarzeje to na bruk bo mniej wydajny.
saq 2016-06-28 21:33
właśnie szukają kogoś ? Jaka jest szansa po złożeniu podania ze sie w ogóle odezwą ?
2
Były,pracownik 2017-04-24 15:29
Wydział blach transformatorowych to istny syf.. Nic w tym zakładzie nie robią maszyny ledwo się toczą a wymagania większe niż ich możliwości . Z płacą się wycwanili taka kiepska jak u każdego prywatnego.. Tylko starzy mają dobre stawki. Młode pokolenie jest już za wielkie głów.. 14-17zl i pracuj na 3 zmiany, w każde święta; zarobisz 2100... Nie biorąc pod uwagę że praca jest w strefie podwyższonego ryzyka substancji niebezpiecznych. Jeśli jesteś młodym człowiekiem trzymaj się od tego syfu z daleka szkoda psuć sobie organizmu i nerwów . Tu kierownik Cię nie pochwali co najwyżej będzie dręczył a i tak się po jakimś okresie się zwolnisz z tego średniowiecza. Później dziwią się że ludzie odchodzą po 10 latach pracy. Wstyd mi za was.. Nic tutaj nie osiągniesz prócz garba na plecach. Taką firmę powinni zaorać i zasiać trawę dla krów..
20
tomeasz 2017-06-06 18:31
tych gosci co siedza na Liniach B1 i B2 porostu bym wyslal na pakowanie, bo oni nic nie robia, tylko sieja plotki!!!! na budowe z nimi , zobacza jak robora wyglada , a nie telefon i pier glupot po calej chali
Irek 2017-07-24 16:01
To firma która potrzebuję tylko dupowłazów i donosicieli straszna komuna warunki pracy tragedia nic nie modernizują a kierownictwo tylko po rodzinie i ciągnie ten zakład w dół.
Nie poleca a zalecam omijać szerokim łukiem dobry pracownik w stalprodukcie czym głupcy tym lepszy łatwy do sterowania i wykonywania glupawych polecen wogulae nie przemyslanych
3
Zainteresowany 2017-07-31 12:39
Witam, w dniu dzisiejszym dostałem ofertę pracy na kuchni, chciałbym się dowiedzieć jak wyglądają zarobi na tym stanowisku ale czy jest to ciężka praca.Pytam ponieważ pani która do mnie dzwoniła nic mi o tych sprawach nie powiedziała.
Stalprodukt 2017-08-05 08:42
Ja jako pracownik jestem super zadowolony i mam swietne pieniadze
4
Zostaw swoją opinię o Stalprodukt S.A. - Bochnia
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Stalprodukt S.A.