brak logo

Fischer Poligrafia

Bytom

Opinie o Fischer Poligrafia

Agaton 2009-12-19 09:58:17
Jeśli ktoś chce poznać prawdziwe oblicze Firmy, nie szkalowane przez byłych pracowników, których obecność była wątpliwym pożytkiem w jej rozwoju niech spyta obecnych.
To Firma ludzi zajmujących się biznesem ponad 30 lat. Nie ma w niej miejsca dla cwaniaków, pozorantów i filozofów.
Życie mnie nauczyło dystansu do opinii wyrażanych przez obcych.
Ja mam swoją od dawna i na pewno pod wpływem opinii paru osobników jej nie zmienię.
Jasne i przejrzyste - uczciwe zasady. Polecam.
A. 2009-12-19 21:53:17
Moje zdanie jest takie nie ma co tak bronić opinii na forum trzeba jej bronić w rzeczywistości ,a to już się średnio udaje.Jest to forum pracownicze ,pracownicy i tak przyjdą i i tak zobaczą jak przejrzyste są zasady wynagrodzeń.Zobacza to na swoim koncie ot co....

I król jest nagi !!!!!!
głowa do góry 2009-12-20 20:08:36
z reguły na takich forach wypowiedzi nie są pochlebne dla zatrudniających,więc pan [usunięte przez administratora] nie powinni się przejmować.Jego firma działa i jak go znam działała będzie,bo to jest po prostu gość który ma głowe na karku, a do tego próbuje mieć pewne zasady.I o to chodzi.
Bytomski luj 2009-12-24 21:41:06
hehehe bo umre ze śmiechu ... "ma głowę na karku" [usunięte przez administratora]
bytomski truteń 2009-12-24 22:01:49
Proszę napisać prawdę czy jest pan rozliczony do końca z pracownikami?
A co do reklamacji , czy jeśli zarządzający zwleka z naprawami i wymianami części , twierdząc że brak mu kasy ,sprzęt nie działa jak należy . klient przysyła reklamacje , to kto jest winny? pracownik czy "szef" (słowo szef celowo w cudzysłowiu )
obserwator 2009-12-27 22:01:17
Uważam ,że tylko ludzie niezasługujący na żaden szacunek i powagę tak się wypowiadają. Prymitywne i tyle... Świadczą o niezwykle nikłym poziomie intelektualnym osób używających tej formy. .... mniej niż zero !
alfa 2009-12-28 16:52:20
Tak... wypowiadanie swojego zdania wprost jest prymitywne i nie zasluguje na szacunek,ciekawe spostrzeżenie oberwatorze. Moim zdaniem mniej niż zerem jest ten ,kto próbuje po cichu jeżdzić na plecach pracowników natomiast jawnie jest do rany przyłóż. Ot co !
1
DTP 2010-01-13 18:10:14
Budżet nigdy nie bedzie sie skladal bo[usunięte przez administratora] musi zmienic samochod 12 raz w tym roku.... co tu tyle gadac na poczatku wielkie obietnice teraz wielki zawod..... i jak tu sie ni [usunięte przez administratora] jak on bedzie znow cos gadal a bedzie jak zwykle czyli nic nie bedzie...
lwia 2010-01-16 00:56:22
albo zatrudni do biura sto pięćdziesiątą szóstą osobę, a co jedna to mądrzejsza i więcej potrafi.
Historia lubi się powtarzać.Mamy już duble tych co odeszli.
obserwator 2010-01-19 18:33:47
HAHaha - znowu widzę uwielbiacie się pastwić :-) Zazdrość was zżera i tyle. Załóżcie sobie Firmy i pokażcie co umiecie poza szykanowaniem i [usunięte przez administratora] od rzeczy. Naprawdę żałosne. Ciekawe - czy ktoś z was tchórzliwe anonimki zdobył się na odwagę porozmawiania z szefem i wyłożenia mu swoich zastrzeżeń.
miglanc 2010-03-30 18:26:00
Popieram mamy dobra ekipe bez cwaniaków itp. jest wporządku i będzie tylko lepiej :)
krotko 2010-04-06 11:04:17
bez cwaniakow,tzn bez kogo? bez tych ktorzy znali swoje prawa? bez tych ktorzy nie chcieli laski przy wyplacie? A swoja droga paru ich zostalo[usunięte przez administratora]
he,he,dobre!!! 2010-04-06 20:14:10
krotko - 2010-04-06 11:04:17

bez cwaniakow,tzn bez kogo? bez tych ktorzy znali swoje prawa? bez tych ktorzy nie chcieli laski przy wyplacie? A swoja droga paru ich zostalo[usunięte przez administratora]

U mnie się obeszło!Ja nie chciałem laski przy wypłacie!Broń Cię panie boże!!![usunięte przez administratora]
krocej 2010-04-08 12:01:27
"...to tysiac absurdow ,to setki powodow , to jedna komedia, . wiec uderz w puchara..." . s&p
k 2010-04-08 12:04:52
im dluzsza hierarchia,tym wieksza anarchia.
anonim 2010-04-15 20:46:25
obserwator - 2010-01-19 18:33:47

HAHaha - znowu widzę uwielbiacie się pastwić :-) Zazdrość was zżera i tyle. Załóżcie sobie Firmy i pokażcie co umiecie poza szykanowaniem i [usunięte przez administratora] od rzeczy. Naprawdę żałosne. Ciekawe - czy ktoś z was tchórzliwe anonimki zdobył się na odwagę porozmawiania z szefem i wyłożenia mu swoich zastrzeżeń.

lepiej nie bo przez przypadek mógłbym mu [usunięte przez administratora]
heniek 2014-04-27 17:42:52
@Hippo, a co dokładnie masz na mysli, bo ja w sumie żadnych nieprawidłowości w tych komentarzach nie dostrzegłem...
Zbyszek 2014-05-08 02:15:27
Co się w ogóle dzieje w Fischer, bo jakby sie zastanowić, to przez 3 lata nikt nie pisał żadnych konkretów, warto ubiegać się o pracę?
xxx 2014-06-10 17:08:34
A ja napisze w ten sposób pracuje w firmie które współpracuje z drukarnią Fischer i serce się kraja co niektórzy kiedyś wypisywali na tą firme .Znam ludzi z drukarni począwszy od magazynierów po kierowników i samego pracodawce .Chyba nigdy mi się nie śniło że u mnie w pracy miała by być taka dobra atmosfera jak w drukarni Fischer. Pisze nie jako osoba która tam pracowała ale długi czas z nimi współpracuje i z opini pracowników którzy tam pracują wynika że pracodawca jest na prawde dobry, wiadomo nie daje sobie wskoczyć na głowę, ale opinie o nim są bardzo dobre, a co więcej traktuje ich jak równych sobie.

Ja szczerze polecał bym prace w Fischerze nie wiem jak to wygląda zarobkowo ale osobiście jak bym nie pracował gdzie pracuje w pierwsze miejsce w jaki miał bym składać CV była by to ta drukarnia.
radek 2015-01-16 14:58:46
fason trzeba zawsze trzymać jak się pracuje z klientami, to prawda, takie zasady handlu już.. ale też mi sie wydaje, że jak coś jej wewntrz źle to to widac, chyba, że ktoś może pracować ciągle ze sztucznym uśmiechem na twarzy, to co innego wtedy już, ale lepiej chyba pogadac i wyjaśnić sytacje z szefem?
1
były pracownik 2015-03-23 17:46:01
Magazynier Baśka kabluje!!!
1
miro 2015-04-06 03:02:07
ciekawe kogo!!!
stifi 2015-07-07 22:42:16
a pan Marek vel one klucz jeszcze robi?
1
były 2015-07-16 02:32:56
dobre dobre!!!
nick 2015-07-16 02:59:26
Była fajna i zgrana ekipa 10 lat temu!!!Miło powspominać ekipę Fischerowską!!!
branża 2016-05-08 15:23:30
Może i faktycznie nie jest najprostsza, ale jaka jest atmosfera?
Zostaw swoją opinię o Fischer Poligrafia - Bytom
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fischer Poligrafia