Profil firmy Toruńskie zakłady Graficzne Zapolex sp. z o.o.,

Toruńskie zakłady Graficzne Zapolex sp. z o.o.,

Toruń

Obserwuj
Dodaj opinię

Opinie o Toruńskie zakłady Graficzne Zapolex sp. z o.o.,

janko 2015-11-15 02:19:57
Rozumiem, że postanowienia umowy nie są dla pracodawcy wiążące ? W moim odczuciu powinny, bo pracownicy mogą z tym iść do sądu
0
Gepart 2015-11-17 11:09:34
@Bvcc zadania są całkiem przyjemne i nie są ciężkie. Ciekawe tylko ile płacą konkretnie i na jaką umowę zatrudniają.
0
Bylec 2015-12-04 11:54:53
To wynika z błędów zarządzania i strachu przed odpowiedzialnością. Najprościej zrzucić wszystko na tego "na dole".
0
BezOkazji 2015-12-04 15:13:55
Czyli jak rozumiem gonią do pracy? To chyba normalne, zwłaszcza np. jak się jest managerem przy eksporcie,czytałem ostatnie oferty (sprzed trzech dni) i dają umowę o pracę, nic nie mówią niestety o zarobkach
0
qwerty 2015-12-08 14:14:54
A ile taki manager w eksporcie może zarobić w tej firmie?
0
yoaka 2015-12-14 18:15:53
hej! a co powiecie o pracy jako Manager ds. Eksportu, bo jest widze ofrta do Torunia, a mnie to akurat jest po drodze? Zadaj mi się, ze zarbki są dobre, ale nie podali konkretnych stawek.
0
() 2015-12-19 12:23:22
szukaj dalej. Trafisz do logistyki i bedzie ci jeden pan kolo pior robic.
0
W 2015-12-19 23:12:24
A niejaki pan Karol W. pracuje jeszcze?
2
BezOkazji 2015-12-28 15:44:41
No tak jak pytałem, to mi w sumie nikt nie odpowiedział, to pytam jeszcze raz jak to jest z tym gonieniem do pracy, jaki jest wymiar godzin i czy trzeba w weekendy?
0
ja 2015-12-29 18:52:47
A gdzie ten nowy kierownik xmiany sie podzial
0
roa 2015-12-31 21:41:51
@ja nie ma żadnych ofert pracy na kierownika zmiany, ale za to widziałem, ze szukaja teraz elektryka - automatyka i całkem dobrze płaca na godzine, bo 12 zł.
0
Bezdomny 2016-01-15 21:38:49
Czesc postow tu wypisuje kadra czyli dyrektorzy i kierownicy ktorzy nie wiedza co z czym tam sie robi :D Pracy na zlecenie zawsze tam jest potrzeba a w przypadku umow normalny czy jakis szkolen to mozna pomarzyc a co do wyplaty to najniza i tyle. Czytajcie wiecej obiecanek. Ludzie wlaczcie myslenie daja wam kielbase wyborcza tak samo jak w naszym rzadzie i idziecie tak kto obiecuje cuda :D
0
pracownik introligatorni 2016-01-20 20:58:37
Witam,
Kto ma zamiar tam podjąć prace może liczyć tylko na najniższą krajowa i tak jest od wielu lat w zapolexie.Więc nikomu nie polecam tej firmy.
pozdrawiam
1
1234 2016-01-27 20:11:07
Ja pracuje tam od lat i w końcu idzie ku lepszemu i podwyżki tez są trzeba się wykazać i tyle
1
4567 2016-01-28 11:47:19
Chyba sobie żartujesz? W końcu idzie ku lepszemu? tego co sie teraz wyrabia w tej firmie jeszcze nigdy nie bylo, cyrk na kolkach, zatrudniaja tylko dyrektorkow, ktorzy sie na niczym nie znaja i tylko pograzaja firme, gratuluje, widze ze sam nim jestes i starasz sie wybielic, jakie podwyzki, te smieszne grosze, zeby nie zarabiac mniej od najnizszej krajowej nazywasz podwyzkami, zal
1
kazador 2016-01-31 22:10:48
Co ciekawe, to ogłoszenie o którym pisał @roa powyżej jest nadal aktualne - elektryk - automatyk do torunia. Jak napisali w wymaganiach dużym atutem będzie doświadczenie na podobnym stanowisku w utrzymaniu ruchu w zakładzie produkcyjnym oraz posiadanie uprawnień elektrycznych SEP, min. 1KV.
0
das 2016-02-09 13:59:26
jak tak płaczesz to po kiego tam robisz , zwolnij się i po problemie, nie mogę pojąć ludzi co na wszystko w robocie płaczą a siedzą dalej , zmienić robote na lepszą i już
2
tomek 2016-02-09 16:03:13
też tego nie rozumiem @das, poza tym tu nie ejst najgorzeja jak dają beenfity, bony na swieta podobno, a teraz szukają kogoś jako Elektryk - Automatyk, bo jest stała praca.
0
serlon 2016-02-19 20:34:03
Na kierownika produkcji i właśnie na Elektryka-Automatyka właśnie szukają w tej chwili. Jeśli chodzi o to drugie stanowisko, to trzeba mieć 2 lata doświadczenia i studia wyższe skończone.
1
jeden 2016-03-04 21:11:30
Posiadanie 2 letniego doświadczenia nie stanowi dużego wymogu do spełnienia. Normalnie oczekują dużo wyższego, a w końcu można liczyć na stabilne zatrudnienie.
0
megen 2016-03-09 21:23:16
Podobnie sytuacja wygląda także na stanowisku Zastępcy Kierownika Działu Utrzymania Ruchu. 2-3 letnie doświadczenie to jest minimum, a do tego wykształcenie wyższe.
0
cype 2016-03-11 21:46:06
tak @megen mają tu rzeczywiście dość duże wymagania ale dla odpowiedniego człowieka oferują umowę o pracę lub kontrakt. A dla tego wybranego pomagają nawet w relokacji
0
Sam on 2016-03-20 20:40:15
Wez nie pisz takich glupot. Albo jestes tam na stołku albo przydupasem kadry.
0
bil 2016-03-21 12:12:47
sam on, jeżęli tak nie jest to powiedz chcociaż co rzeczywiście można tam zastać. jestem rrprzede wszystkim zainteresowany tym, zże coś z warunkami może być nie tak - i ciekawe na jaką skalę.
0
anonim 2016-04-02 13:22:57
powiem tak od momentu gdy stanowisko kierownicze opuscila Pani menager wszyscy kierownicy dyrektorzy doja dosłownie prezesowa z kasy jest jescze gorzej niz było totalnie nie maja pojecia patrza na swoje korzysci to samo pseudo majstrow ktorzy sa awansowani nie wiadomo na jakiej zasadzie bo napewno wiedzy nie maja wogole przez duze W pozdrawiam
0
yp 2016-04-04 20:36:10
ciekawa opinia, ale nie wiele z tego rozumiem.. to zmiana jest na gorsze? wydaje mi się, że jako technolog produkcji można sporo zarobić w Toruniu jednak.
1
elf 2016-04-14 11:09:55
Bzdura. Jest dużo dużo lepiej niz za p.T...A majstrowa ta nowa i majster jak najbardziej obeznani ,gorzej z tą co ty tyle lat pracuje i zero pojęcia!!!!
0
Gandalf 2016-04-15 13:08:38
Drogi Elfie jak dobrze pamiętam za czasów Pani "T" nie było wcale tak fajnie... (BO GNAŁA DO ROBOTY) a teraz można ściemniać... no chyba, że nagle wpadnie szanowna Pani "P" wtedy rzecz jasna, że produkcja idzie zjawiskowo płynnie... chyba że maszyna zacznie się buntować, ale na to raczej nikt nie ma wpływu ;)

Faktycznie jest dużo lepiej :)
0
ktos 2016-04-17 18:20:43
witam nowa pani majstrowa nie potrafi mnozyc wiec proponuje zaczac edukacje od podstawowki a prace traktuje jak rewie mody zeby bylo jeszcze na co patrzec tylko nie pomysli ze chodza potencjalni klienci i widza jej ubior ktory nie jest adekwatny do zajmowanej pozycji majstrami dobrymi to jak pamietam byl pan S reszta bez komentarza brak wiedzy teraz jedynie pan A widac ze bedzie z niego dobry majster
0
piotr 2016-04-20 17:43:59
jeżeli chodzi o pracę w zapolexie to pracowalem tam kilka lat na maszynach jednak moje zarobki nie wzrosly. a pracy bylo coraz wiecej. generalnie mozna sie tam wiele nauczyc ale niestety nie ma to odzwierciedlenia w portfelu.zmienilem prace na inną też w poligrafii. i kasa lepsza generalnie poszukujacym pracy polecam sie zglosic do agencji flexhr
0
100 2016-05-04 20:49:36
ale pamietam ze wlasnie szukali jakis czas temu tevchnologa produkcji w Toruniu..ciekaw jestem czy znow bedzie rekrutacja
1
yoaka 2016-05-07 21:45:25
teraz potrzebują do pracy kogoś jako technologa pordukcji z tego co widze.
0
bll 2016-05-16 17:24:22
Gdzie jest szatnia to dowiadujesz się na samym poczatku przed rozpoczeciem pracy bo niby gdzie sie przebierzesz a stolowka to na przerwie idzie sie za reszta i juz od tajemnica
1
szary 2016-06-12 00:48:09
jest zmowa.ważne dla carycy jest to,czy jesteś dyspozycyjny i...długość fajki-lubi młode,prężne i żylaste prącia.poza tym norma,tzn.najniższa krajowa...pozdro dla kumatych!
1
BezOkazji 2016-06-16 15:02:40
Wiesz co, no ja Ci powiem, że chyba Cię trochę słoneczko latem przegrzało bo w Toruniu zmowy nie ma, to jest jakaś plotka, nie wiem nawet skąd, ale wymyślona i nie wiem co mam Ci powiedziec, bo według mnie jest lepiej niż kiedykolwiek wczesniej i szlus
0
atociekawe 2016-06-19 12:03:13
skoro twierdzisz ze jest tak dobrze to czemu nowy kierownik zabiera ludziom pieniądze a na pytanie czemu to zrobił nie wie co powiedzieć i kreci się jak baczek na podłodze ale jeżeli jest ci lepiej to trzymasz palec głęboko w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pozdr dla szarego widać ze ktoś jest w temacie i niestety jest coraz gorzej ważne są karteczki na ścianach mydlenie ludziom oczów ze są wydajni a wogole nie przekłada się na finanse tylko czekać kiedy pan kierownik podniesie ludziom normy i wtedy nikt nie dostanie premii, a ludzi ubywa ciekawe czemu?????
1
Mik 2016-06-19 12:42:58
Toruńskie zakłady Graficzne Zapolex sp. z o.o., akurat to pewnia, byłem tam kiedyś planistą produkcji, da się przeżyć
0
xxx 2016-06-19 13:35:37
jednym słowem robi się kibel.jest żle i nie zapowiada się by było lepiej.majstrowa p.K.jest jednym z tych pustaków których nie lubię.szefowa zabiera pieniądze jak chce,zaco chce i kiedy chce.nie szanuje nikogo,a to dięki Nam zarabia miliony.
0
Assa 2016-06-19 15:52:30
Toruńskie zakłady Graficzne Zapolex sp. z o.o., mają się coraz i coraz lepiej, generalnie nie jest to dziwne, bo jak wiadomo firma się rozwija coraz prężniej, moim zdaniem jesli chodzi o toruń to jest naprawdę dobrze, jedna z najlepszych zakładów w ogole
0
dobre 2016-06-19 18:14:21
widzę ze mamy obrońce każdy kto to czyta i wie jak jest w zakładzie to śmieje się z twojego wpisu bo wiadomo że tam nie pracujesz tylko zwykłym kretem który nas okrada albo osoba z zarządu twoje wpisy nic nie znaczą prawda jest taka bez tych zwykłych ludzi którzy pracują za marne pieniądze byście przepadli pomyśl nad tym i zadaj sobie pytanie czemu ludzie odchodzą do Bydgoszczy lub tez nie maja motywacji utrzymaj za najniższa rodzinę pospłacaj kredyty nie zrozumiesz tego
0
BezOkazji 2016-06-19 18:35:57
No i co się śmiejesz, niech pisze jak mu się podoba, najważniejsze to żeby dobrze było, a nie tam co Ty myślisz
0
ktos 2016-06-20 09:49:59
zabawna z ciebie osoba
0
iza 2016-06-20 10:04:06
może ktoś w tym wszystkim dostrzega jakies plusy, widze ze osob do pracy chyba poszukuja ponieważ na produkcję szukają kogoś oraz na kierownika w dziale eksportu, a jaki powod jest tego, ze ludzi eod nich odchodza?
0
michal 2016-06-20 10:12:27
powiem tak nawet w urzędzie pracy oferując prace w zapolexie ludzie automatycznie odmawiają wiem bo paru moich kolegów już miało takie sytuacje i podziękowało a Panie w urzędzie nie były podobno zaskoczone a ludzi poszukują bo odchodzą gdyż jest coraz gorsza organizacja, płace a wymagania coraz większe
0
krasnoludek 2016-06-20 11:39:53
Zakład oferuje stabilne zatrudnienie w prężnie rozwijającej się firmie za najniższa krajowa, płaca za nadgodziny to wielka loteria. Premia to jedna wielka marchewka, którą jeśli dostaniesz w żaden sposób nie będzie adekwatna do wykonanej pracy, za miesiąc możesz już jej nie uświadczyć.
0
gbhb 2016-06-20 12:24:57
@iza nie mam pojecia czemu tak..ale teraz na przyklad rekrutacji do nich juz nie ma z tego co sie oreitnuje...moze za jakis czas znowu sie cos pojawi nowego a wlasnie wazne jest zeby dostrzec jakies plusy
0
PotencjalnyPracownik 2016-06-22 16:09:06
Chciałem podbić do tego zakładu z CV, ale z tego co czytam odbywa się tam niezła patologia zakładowa... TO CHYBA SOBIE ODPUSZCZĘ
0
wedf 2016-06-22 16:25:09
@PotencjalnyPracownik teraz nie ma sensu bo i tak foert nie maja napisali ze oferuja pracę na pełen etat, niezbędne do pracy narzędzia: laptop, telefon, samochód; pracę w młodym, energicznym zespole..
0
rece opadaja 2016-06-24 09:42:53
Nowy kierownik zatrudnił sekretarkę on sam nic nie robi nie interesuje się intro Pani Prezes szuka Pani oszczędności proszę zauważyć ile osób siedzi w pokoju wielkiego brata tylu do podejmowania decyzji a jak pojawia się problem to każdy patrzy na siebie i nic nie wiedza tam jest 6 osób plus 2 z kontroli kiedyś była polowa i było tak samo jaki jest sens
0
buti 2016-06-24 11:19:25
@wedf samochód to standardowe narzędzie do pracy dla handlowców i przedstawicieli, tym jeszcze mnie nie przekonają - a tak poza tym, firma była w końcu obecna na The London Book Fair 2016?
0
Zostaw swoją opinię
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Toruńskie zakłady Graficzne Zapolex sp. z o.o.,