Toruńskie Zakłady Graficzne Zapolex Sp. z o.o.

Toruń

Opinie o Toruńskie Zakłady Graficzne Zapolex Sp. z o.o.

das 2016-02-09 13:59
jak tak płaczesz to po kiego tam robisz , zwolnij się i po problemie, nie mogę pojąć ludzi co na wszystko w robocie płaczą a siedzą dalej , zmienić robote na lepszą i już
2
cype 2016-03-11 21:46
tak @megen mają tu rzeczywiście dość duże wymagania ale dla odpowiedniego człowieka oferują umowę o pracę lub kontrakt. A dla tego wybranego pomagają nawet w relokacji
Sam on 2016-03-20 20:40
Wez nie pisz takich glupot. Albo jestes tam na stołku albo przydupasem kadry.
elf 2016-04-14 11:09
Bzdura. Jest dużo dużo lepiej niz za p.T...A majstrowa ta nowa i majster jak najbardziej obeznani ,gorzej z tą co ty tyle lat pracuje i zero pojęcia!!!!
Gandalf 2016-04-15 13:08
Drogi Elfie jak dobrze pamiętam za czasów Pani "T" nie było wcale tak fajnie... (BO GNAŁA DO ROBOTY) a teraz można ściemniać... no chyba, że nagle wpadnie szanowna Pani "P" wtedy rzecz jasna, że produkcja idzie zjawiskowo płynnie... chyba że maszyna zacznie się buntować, ale na to raczej nikt nie ma wpływu ;)

Faktycznie jest dużo lepiej :)
2
piotr 2016-04-20 17:43
jeżeli chodzi o pracę w zapolexie to pracowalem tam kilka lat na maszynach jednak moje zarobki nie wzrosly. a pracy bylo coraz wiecej. generalnie mozna sie tam wiele nauczyc ale niestety nie ma to odzwierciedlenia w portfelu.zmienilem prace na inną też w poligrafii. i kasa lepsza generalnie poszukujacym pracy polecam sie zglosic do agencji flexhr
bll 2016-05-16 17:24
Gdzie jest szatnia to dowiadujesz się na samym poczatku przed rozpoczeciem pracy bo niby gdzie sie przebierzesz a stolowka to na przerwie idzie sie za reszta i juz od tajemnica
6
BezOkazji 2016-06-16 15:02
Wiesz co, no ja Ci powiem, że chyba Cię trochę słoneczko latem przegrzało bo w Toruniu zmowy nie ma, to jest jakaś plotka, nie wiem nawet skąd, ale wymyślona i nie wiem co mam Ci powiedziec, bo według mnie jest lepiej niż kiedykolwiek wczesniej i szlus
Mik 2016-06-19 12:42
Toruńskie zakłady Graficzne Zapolex sp. z o.o., akurat to pewnia, byłem tam kiedyś planistą produkcji, da się przeżyć
xxx 2016-06-19 13:35
jednym słowem robi się kibel.jest żle i nie zapowiada się by było lepiej.majstrowa p.K.jest jednym z tych pustaków których nie lubię.szefowa zabiera pieniądze jak chce,zaco chce i kiedy chce.nie szanuje nikogo,a to dięki Nam zarabia miliony.
Assa 2016-06-19 15:52
Toruńskie zakłady Graficzne Zapolex sp. z o.o., mają się coraz i coraz lepiej, generalnie nie jest to dziwne, bo jak wiadomo firma się rozwija coraz prężniej, moim zdaniem jesli chodzi o toruń to jest naprawdę dobrze, jedna z najlepszych zakładów w ogole
dobre 2016-06-19 18:14
widzę ze mamy obrońce każdy kto to czyta i wie jak jest w zakładzie to śmieje się z twojego wpisu bo wiadomo że tam nie pracujesz tylko zwykłym kretem który nas okrada albo osoba z zarządu twoje wpisy nic nie znaczą prawda jest taka bez tych zwykłych ludzi którzy pracują za marne pieniądze byście przepadli pomyśl nad tym i zadaj sobie pytanie czemu ludzie odchodzą do Bydgoszczy lub tez nie maja motywacji utrzymaj za najniższa rodzinę pospłacaj kredyty nie zrozumiesz tego
1
ktos 2016-06-20 09:49
zabawna z ciebie osoba
michal 2016-06-20 10:12
powiem tak nawet w urzędzie pracy oferując prace w zapolexie ludzie automatycznie odmawiają wiem bo paru moich kolegów już miało takie sytuacje i podziękowało a Panie w urzędzie nie były podobno zaskoczone a ludzi poszukują bo odchodzą gdyż jest coraz gorsza organizacja, płace a wymagania coraz większe
1
krasnoludek 2016-06-20 11:39
Zakład oferuje stabilne zatrudnienie w prężnie rozwijającej się firmie za najniższa krajowa, płaca za nadgodziny to wielka loteria. Premia to jedna wielka marchewka, którą jeśli dostaniesz w żaden sposób nie będzie adekwatna do wykonanej pracy, za miesiąc możesz już jej nie uświadczyć.
rece opadaja 2016-06-24 09:42
Nowy kierownik zatrudnił sekretarkę on sam nic nie robi nie interesuje się intro Pani Prezes szuka Pani oszczędności proszę zauważyć ile osób siedzi w pokoju wielkiego brata tylu do podejmowania decyzji a jak pojawia się problem to każdy patrzy na siebie i nic nie wiedza tam jest 6 osób plus 2 z kontroli kiedyś była polowa i było tak samo jaki jest sens
1
krasnoludek 2016-07-30 15:50
ależ robi : wiesza swoje ukochane prospekty oraz tabelki gdzie popadnie. Znosi też zielsko doniczkowe
ech 2016-08-05 14:20
Wiecie co @pracownik czy wy raz moglibyście normalnie komuś odpisać i do tego napisać prawdę? Przecież już z samego twojego postu widać, że jesteś mega rozgoryczony ktoś cię wkurzył i teraz tutaj wylewasz swoje żale i pretensja szkoda, że w taki sposób
ExMachina 2016-08-05 22:50
Drogi Panie (ech), bądź droga Pani (ech) ? ten Pan "Pracownik" według was z jakiego powodu jest rozgoryczony ??, bo nie wydaje mi się ... że jest rozgoryczony z impulsywnych zachowań stałych bywalców... Czasami jesteście jak nowotwór... którego po długiej chemioterapii nie zdoła się unicestwić !!!
DAWAJCIE LUDZIOM PODWYŻKI (urlopy:P) !!!
baj 2016-08-05 23:16
A wiecie jakich przeciętnych zarobków można się teraz spodziewać? W końcu oprócz podstawy jest pewnie szansa na jakieś premie do tego, co znacznie umila ich pracę. Ważne dla mnie jest to, że każdy może liczyć na jakieś socjale, nie każda firrma jest w stanie.
ciekawosc 2016-08-09 19:04
no @baj napisz bo tez jestem ciekawy
Były 2016-08-31 21:27
Kto został zwolniony??
mily 2016-09-01 12:54
witam anonim pisze dobrze ja jeszcze dopisze ze juz z praca porzegnaly sie 3 osoby z dlugim stazem i z tego co widze sporo jest tu komentarzy osob ktore niszcza zaklad nie od strony pracownika .........lecz..................
ktos 2016-09-02 16:27
juz jest rotacja
Ziomek 2016-09-02 17:44
Moze pora pomysles o tym zeby najpierw sie wykazac ze sie prace powaznie traktuje a nie ciagle polowa pracownikow ma tzw wszystko w d....a potem oczekuja podwyzek.premi itpmoze najpierw zaczac zmieniac siebie a potem oceniac pracodawce.
Ziomek 2016-09-02 17:45
Moze pora pomysles o tym zeby najpierw sie wykazac ze sie prace powaznie traktuje a nie ciagle polowa pracownikow ma tzw wszystko w d....a potem oczekuja podwyzek.premi itpmoze najpierw zaczac zmieniac siebie a potem oceniac pracodawce.
Ziomek 2016-09-02 17:46
Moze pora pomysles o tym zeby najpierw sie wykazac ze sie prace powaznie traktuje a nie ciagle polowa pracownikow ma tzw wszystko w d....a potem oczekuja podwyzek.premi itpmoze najpierw zaczac zmieniac siebie a potem oceniac pracodawce.
tomek 2016-09-03 12:28
pensja najnizsza ,jak prezes umarł od tamtej pory czyli chyba od 5lub 6 lat tak sa podwyzki do najnizszej lub tez inni dostali 1zl a ci co lubia trzymac palec tam to wiecej ogolnie w ciagu 5-6 lat jedna podwyzka a tak nic i ciagle wymagania a ludzi mniej
tomek 2016-09-03 20:20
zapraszam na intro zrozumiesz nie porównuj tych 2 dzialow bo inne ligi
yoaka 2016-09-03 21:42
Pewnie, że jest sporo wykształconych pracowników, ale i tak ostatnio nie pokazało się żadne ogłoszenie @al, ale może warto dowiadywać się u nich bezpośrednio.
Czarny Koń 2016-11-10 20:45
Co nowego w Zapolexie??
pracownik 2016-12-04 19:16
W Zapolexie dobra zmiana tzn. ci dobrzy odchodzą - starzy pracownicy z produkcji , kadrowa , bhp , eksport a powiew nowości zostaje .
10
Lucky 2016-12-14 09:45
W Zapolexie wiele zmian. Pewnie zdarzają się negatywne ale jest wiele dobrych zmian. Jak to przy zmianach, nie każdy jest zadowolony. Firma się rozrasta potrzebne są nowe kadry. Praca może nie zawsze bardzo wysoko płatna ale za to stabilna i pewna. Nie ma nieprzewidzianych zwolnień. Są paczki i bony na Święta, są organizowane imprezy i wydarzenia firmowe. Od niedawna została wynajęta hala sportowa.
1
bom 2016-12-14 10:01
Pracuję tu już kilka lat ale paczki dostaliśmy na Święta jak co roku, nie wiem czy w Toruniu jest taka firma, która daje takie duże paczki na Mikołaja. W poprzednim zakładzie nawet złotówki mi nie dali.
2
smieszny kierownik 2016-12-14 18:01
paczki najwazniejsze a to ze juz ludzie za nadgodziny nocne nie dostana 100 tylko 50 i ze sobota nie bedzie platna 100%tylko do odbioru to nie jest wazne tylko mydlenie ludziom oczow hala i paczkami ktore sa co roku
3
krasnal 2016-12-14 19:09
Brak 100tek za nadgodziny w godzinach nocnych od 18-6, a wypłacanie 50tek.
3
Jerry56 2016-12-15 13:22
Prześlij CV, znajdę Ci pracę, w której płacą cukierkami zamiast pieniędzmi.
3
brak snu 2016-12-15 14:52
przespij sie bo piszesz glupoty
Były pracownik 2017-01-12 18:39
Jak tam wypłaty?
renoma 2017-01-26 23:08
Obecnie jest rekrytacja na specjalistę do kadr i płac? czy to nowy etat czy coś się zadziało? i jak wygląda praca i atmosfera w "pracach" biurowych, np w kadrach i płacach?
Toruńskie Zakłady Graficzne Zapolex Sp. z&nbs 2017-01-27 07:57 [pracodawca]
Szanowna Pani,
Naturalnym jest, że już na tym etapie jest dla Pani ważne dlaczego rekrutujemy na to stanowisko, możemy zapewnić, że nie jest to rekrutacja związana ze zwolnieniem obecnego specjalisty ds. kadr i płac lub z sytuacją konfliktową. Administracja jest stosunkowo małym działem w perspektywie całej firmy i panuje tutaj przyjazna atmosfera.
Zachęcamy do wzięcia udziału w procesie rekrutacyjnym i złożenia swojego CV. Wybranych kandydatów zapraszamy na rozmowę i przedstawiamy firmę.
Pozdrawiamy
Zespół Zapolex
osama bin laden 2017-01-30 08:47
Akurat w tym dziale panuje terror. Szczególnie w biurze, w którym znajduje się stanowisko pracy specjalisty ds. kadr i płac.
7
Toruńskie Zakłady Graficzne Zapolex Sp. z&nbs 2017-01-30 09:09 [pracodawca]
Szanowny Użytkowniku,

Dziękujemy za opinię. Oczywiście nie jest miło nam słyszeć takie słowa. Chętnie spotkamy się i porozmawiamy o Twoich doświadczeniach z pracy w naszym dziale kadr i płac. Jesteśmy otwarci i nastawieni na rozwiązywanie zaistniałem sytuacji. Prosimy o kontakt.
Pozdrawiamy
widzmin 2017-01-30 12:30
(usunięte przez administratora) - nie ośmieszaj się. Weź się za robotę a nie pisz na forum. Jeśli nie znasz pojęcia zła atmosfera to poczytaj co to znaczy. Naprawdę musi być źle jeśli nawet na forum próbujesz ratować opinię o zakładzie. Po co się spotykać z osobami co już nie pracują. Spotkaj się z pracownikami. Posłuchaj co mówią, jakie mają problemy, co ich boli, dlaczego są źli i nie mają ochoty do pracy. Szczególnie brak kultury u kadry zarządzającej na introligatorni - słownictwo rodem z PRL gdy pili na budowie. Może za każde przekleństwo Kadra rzuci do puszki na sieroty 10pln? Rozwiąż chociaż jeden ich problem i pokaż że ten zakład troszczy się o pracownika. Tylko wiem że to za dużo dla Zakładu żeby rozwiązać choćby jeden problem pracowników.
14
kotek 2017-02-12 12:47
Jak zawsze minimum egzystencji.....
Agawa 2017-02-20 15:41
Hej! Opina o zakladzie przeważnie negatywne. Jak teraz wygląda praca ? Podobno zarobki poniżające? Napiszeszcie czy warto w ogóle składać CV .
Eryk 2017-02-20 15:45
Napiszcie jak zarobki , premie są. Byłem na rozmowie . obiecywali comiesieczna premie . czy jest tak w rzeczywistości? Mam nadzieję ze szybko odpiszecie bo muszę wybrać miedzy zapolex a inna firma
pracownik 2017-02-21 18:28
(usunięte przez administratora). Jak masz coś lepszego to się nie zastanawiaj.
oni 2017-02-22 11:53
Nie warto bo zarobki poniżające ,podstawa nic więcej.
Weronika 2017-03-06 16:19
Chciałbyś pracować w Toruńskie Zakłady Graficzne Zapolex Sp. z o.o.? Myślisz o aplikowaniu? Zachęcam do odwiedzenia zakładki 'Praca' przy wątku firmy - http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,75563,0,0,praca :)
Zostaw swoją opinię o Toruńskie Zakłady Graficzne Zapolex Sp. z o.o. - Toruń
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Toruńskie Zakłady Graficzne Zapolex Sp. z o.o.