logo Omega Press Sp. z o.o.

Omega Press Sp. z o.o.

Toruń

Opinie o Omega Press Sp. z o.o.

anonim 2010-07-23 13:46:47
Omega Press Sp. z o.o. - to stary Prodruk Sp. z o.o. - ten sam szef - ta sama filozofia
poligraf1 2011-02-04 09:55:11
szef może i ten sam, ale filozofia inna - niestety
drukarz 2012-03-19 23:24:23
Szerokim łukiem omijajcie ta drukarnie.[usunięte przez moderatora] harówka za grosze. Zero docenienia.
drukarz 2013-02-08 15:58:45
zgadzam się robota non stop po 12 14 godz zus od najnizszej krajowej kierownik furiat a nie ma pojecia co do drukowania.Radze nie ladujcie sie tam.Nie doceniają fachowcow
poligraf1 2014-02-27 07:47:50
I jeszcze jedno: ludzie zmieniają się tam jak w kalejdoskopie, co niezbyt dobrze o firmie świadczy, zostaje jedynie kierownik-furiat i jego fumfela.
zaglebianin 2014-04-07 11:54:42
Oj to niedobrze bo przed chwilą wyczytałem na innym wątku same niedobre opinie, czyli jednak zakład pracy niefajny i kierownik też wydaje się być nieprzychylny, a szkoda, bo coraz mniej offsetu się drukuje i coraz trudniej zaczepić maszynistom, a ich ogłoszenie dość długo było na internecie. Nie zaryzykuje...
robercik 2014-11-29 04:08:45
nie ma ofert pracy ? to proszę już od kilku dni są nowe. Także rotacje są chyba tutaj na porządku dziennym... albo przynajmniej występują co kilka tygodni ewentualnie miesięcy. W tej chwili Omega Press poszukuje do pracy u siebie ludzi na stanowiska m.in. drukarza offsetowego oraz pracownika introligatorni
peugeot206 2014-12-01 22:47:15
Jest ogłoszenie ale tam chyba desperaci i samobójcy idą tylko bo nic dobrego o tej firmie nie słyszałem a robie w branży. Z ciekawości tu zajrzałem.
Mają przemiał bo papieru zamawiają sporo a przetargi po kosztach wygrywają więc lepiej nie myśleć co tam w środku się dzieje, bo co pół roku ogłoszenie ze kogoś przyjmą.
3
tu 2015-07-23 09:23:17
Pewnie licz na milion zloty..
świadeknaoczny 2015-11-08 11:19:54
17zeta/h minus przestoje i awarie kolego, połowa na umowie druga do łapki, takie są realia, przynajmniej z kierownikiem idzie się dogadać bo szefa oficjalnie to tam nie ma :)
2
chyba padne ze smiechu 2016-03-06 21:40:36
chyba padne ze smiechu jak to czytam bo cos mi sie zdaje ze te ostatnie kilka postow to sobie pan kierownik osobiscie wrzucil zeby troszke atmosfere niecheci do firmy przelamac haaa! Kiepsko to wyszlo ale pomysl cwany Wertyu Graczan Tomcio Toni Loop Isi i Sewik, ale sie usmiałem.
DZIADOSTWO i ciulanie na umowie na zawsze pozostanie DZIADOWSTWEM razem z Kierownikiem Bossem i jego synciem
1
milowice park 2016-04-20 22:20:27
troche zadupie, taka kanciapa, szczerze na drukarnie to nie wygląda, byłem z ciekawości, są jakieś auta i makulatury fciul na zewnątrz ale za daleko mam, zrezygnowałem bo już jestem na intro u siebie w bytomiu
jarek 2016-05-08 09:19:09
No tak jak ktoś pisze pozytywnie to już jest, że to ktoś z góry @padezesmiechu jakbyś zakładał, że nikt nie może mieć dobrego zdania. Trochę to niepoważne. A co do pracy to jako student może być teraz na przykład szukają drukarza offsetowego
Zostaw swoją opinię o Omega Press Sp. z o.o. - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Omega Press Sp. z o.o.