logo GLOBALTECH SPM PRZEDSIĘBIORSTWO BUDOWNICTWA OGÓLNEGO

GLOBALTECH SPM PRZEDSIĘBIORSTWO BUDOWNICTWA OGÓLNEGO

Koluszki

Opinie o GLOBALTECH SPM PRZEDSIĘBIORSTWO BUDOWNICTWA OGÓLNEGO

anonim 2012-03-21 10:39:29
totalne brednie. jestem z tą firmą na kontrakcie w Szwecji od pół roku i wszystko jest ok. umówione pensje otrzymujemy i diety też. nie ma żadnych problemów. mamy stały kontakt z szefostwem i nie mogę powiedzieć złego słowa. niedługo wyruszamy na nowy kontrakt i jak najbardziej polecam współpracę. pozdrawiam
spawcz 2012-03-21 10:47:43
jakoś czytam to co piszesz i nie dowierzam pracuje w tej firmie i mam zupełnie inne zdanie. firma wywiązała się w 100 % z złożonych obietnic. chłopaki tez nie narzekają. dostaliśmy zwrot za badania, za dojazdy. pensje tez ok. pracowałem w wielu firmach i tam były dopiero przekręty. gdyby wszyscy wywiązywali się z umów jak globaltech byłoby fajnie.
spawacz PL 2012-03-26 09:20:36
pracowałem dla tej firmy jakiś czas. gdyby nie fakt, że sytuacja rodzinna mnie zmusiła do zrezygnowania, pracowałbym tam dalej. po przeczytaniu opinii na temat tej firmy miałem duże wątpliwości. jednak wszystko było ok. pensje były, diety także. kwatery zapewnione. może nie były to luksusowe apartamenty ale warunki były dobre.
kajtek02 2012-03-26 09:28:27
mam podobne doświadczenia jak kolega \\\\\\\\\\\\\\\"spawacz\\\\\\\\\\\\\\\". pracuje tu od jakiegoś czasu jest ok. zobaczymy jak bedzie dalej.
mar103 2012-03-29 13:26:18
pracuje co prawda od niedawna, ale jak na razie wszystko jest ok. pierwsza wyplata była zgodnie z ustaleniami i na czas. za badania też zwrot dostałem. na razie nie narzekam a czas pokarze jak będzie. oby tak dalej
pracownik 2012-04-02 12:34:10
wróciłem właśnie z kontraktu. nie mogę słowa złego powiedzieć. wypłaty, diety tak jak były umówione tak zostały wypłacone. planuje dalej współpracować z tą firmą. Polecam
pracownik 2012-04-12 11:21:47
nie wiem skąd u ciebie aż tak wrogie nastawienie. puki co nie dali mi żadnych powodów do niepokoju i myślę, że tak zostanie.
anonim 2012-04-16 17:56:48
Jedzie ktoś z tej firmy na Litwę? Wyjazd pod koniec miesiąca. Jak tak to proszę o kontakt. Numer gadu-gadu: 42674232
mario 2012-04-23 11:11:56
ja mam dobre doświadczenie z tą firmą. rozmowa rekrutacyjna przebiegła szybko i sprawnie, wyjazd też jak najbardziej ok. jeśli chodzi o kasę to tyle ile umówione miałem tyle dostałem. nie ma się co zrażać
1
pracownik 2012-04-23 11:12:08
nie wiem skąd masz takie zdanie. Pracuje tu i wcale nie jest tak jak piszesz. Kasa zawsze była. raz zdarzyło się że był 1-2 dniowy poślizg, ale w obiecanym terminie pieniądze wpłyneły.
Jo 2012-05-26 10:32:56
Witam czy pracuje obecnie ktoś na Elektrowni w Kozienicach spod tej firmy jakie warunki przede wszystkim jakie stale są na próbkach ?????
Rafał 2012-06-23 20:07:18
spawcz - 2012-03-21 10:47:43

jakoś czytam to co piszesz i nie dowierzam pracuje w tej firmie i mam zupełnie inne zdanie. firma wywiązała się w 100 % z złożonych obietnic. chłopaki tez nie narzekają. dostaliśmy zwrot za badania, za dojazdy. pensje tez ok. pracowałem w wielu firmach i tam były dopiero przekręty. gdyby wszyscy wywiązywali się z umów jak globaltech byłoby fajnie.
( usunięte przez administratora )
E 2012-08-23 09:15:32
No cóż....
W człowieku tylko żołądek bywa i to czasem
w pełni zadowolony.."

/EM
Globaltech
J 2012-09-20 14:30:39
Znam te tematy, nigdy już nie pojadę z polskim pracodawcom za granice. Ale znam też inne, o wiele lepiej jechać z agencją pracy (pośrednikiem), ofert mnóstwo, a i pieniądz często lepszy.
xyz 2012-11-19 15:37:50
pracuje w tej firmie od ponad roku. i owszem... zdarza im się spóźnić z płatnościami ale wszystkie zaległości są wyrównywane co do złotówki.
bunio11 2013-01-29 14:43:47
mam z tej firmy wyjechac w niedzielę może ktoś mi coś powie mamy jechac do niemiec
1
Były może i przyszły pracownik 2013-02-25 13:59:34
bunio11 - 2013-01-29 14:43:47

mam z tej firmy wyjechac w niedzielę może ktoś mi coś powie mamy jechac do niemiec
Trzeba być odpornym trochę psychicznie na stresik znać chociaż trochę niemiecki lub angielski mieć dużo czasu,cierpliwości i samozaparcia w pracy.Praca lekka nie jest.Długo to trwa ale kasę wypłacają całą do końca.Reszta jak to w życiu jedziemy za pieniędzmi bo jesteśmy w potrzebie :) kwestia aklimatyzacji acha i najlepiej zgrać się w grupie wtedy lżej się pracuje jak każdy wie co ma robić i wrzucać na luz w sobotę po robocie hihi :P.Prima arbeit ales.
zainteresowany 2013-02-28 14:14:48
A co jeżeli chodzi o dojazd na miejsce pracy, trzeba używać swojego samochodu czy dają firmowe auto??
I ile trwa taki wyjazd, po jakim czasie można zjechać do domu na parę dni??
pozdrawiam
zainteresowany 2013-03-10 15:44:35
Dzięki bardzo za informację
pozdrawiam
anonim 2013-07-30 09:20:43
a czy globaltech zatrudnia za granicą? gdzie można z nimi jechać? jaką umowę oferują i jaki czas wyjazdu?
djcsn 2014-01-23 12:54:53
widzę ze wiekszość "dobrych"opini jest pisana przez jedną osobe w krótkim odstępie czasu... nie wiem co mam mysleć,jade niedługo do pracy przez tą firme i nie chce znowu trafić na złodzieja... juz raz sie naciąłem na firme spaw mar z tarnowa,nie dostałem pieniedzy za 2 miesiace pracy za granicą,martwie sie bomam kiepską sytuacje finansową,bede musiał na dodatek pozyczyc pieniadze na wyjazd,wiec chciałbym naprawde wiedziec czy warto jechać?
dwskx 2014-01-23 12:58:53
gdyby znalazł sie ktoś kto naprawde miał jakieś złe doświadczenia z tą firmą prosze o kontakt kamilzborek@gmail.com
rival 2014-04-07 22:26:57
no to jak dla mnie aplikuj. Nie wiem do końca jak Ci doradzić nie znając Twojej sytuacji i doświadczenia
Darek 2014-04-23 19:32:13
@rival, to może napiszesz do jakich działów najbardziej szukają albo napisz co sam robisz w globaltech i czy polecasz.
daw.. 2014-05-21 14:32:38
pracowalem u nich jesli chodzi o zarobki to stawki male jesli jedziesz za granice wez zabezpieczenie finansowe bo wyplata z poslizgiem ale raczej wyplacalni ugadana stawke bierz na kwicie bo zdarza im sie zapomniec na jaka sie z toba ugadywali
miki 2014-05-29 12:04:27
Witam czy ktoś był z tej firmy w Angi?jesli tak to prosze o jakies informacje na temat pracy w tej firmie.Pozdrawiam
malyzbik 2014-06-19 10:09:44
wyplacalni sa ze poslizgami do 16 kazdego miesiaca a w umowie jest do 10 i ustalane jest ze dzien gora dwa opoznienia, liczy sie sztuka i ze prezesowi zepsul sie samochod akurat jak miala byc wypalata, stawke sam ustalasz z szefostwem.
cuprum 2014-07-07 13:59:21
byłem w angii od nich ale mnie zdjeli za bhp. wszystkie zapewnienia traktuje z przymruzeniem oka
starki 2014-07-18 10:24:58
Firma nawet nawet zus od najnizszej krajowej i to jest cala ta sól bo niechby chociaz od sredniej no i te warunki mieszkaniowe na kontraktach dojazdy do pracy ok wyplaty tez tyle ze z lekkim opoznieniem prazesi nawet spoko jest z kim gadac jezeli ty jestes wporzo to oni choc niezawsze ale tez sie staraja.nikomu niczego nie potracaja zadne ubrania buty czy rekawice wszystko daja dlamnie prawie dobrze
monter 2014-07-31 12:43:52
Firma narazie płaci wypłaty bo wiedza ze strajki beda.zusy zalegle 2 miesiace nie opłacone.dzwonisz telefonu nieodbieraja, jedynie P. Katarzyna solidna i sumienna bardzo mila nie to co ksiegowa.firme mozna polecic
glock 2014-11-14 23:56:04
czy Globaltech ma jakąś swoją stronę internetową? zawsze najpierw, przed złożeniem aplikacji staram się dowiedzieć czegoś o firmie, jej celach, misji. najcześciej takie informacje są na www, a tutaj zaskoczenie - nie ma www, jedynie jakieś wzmianki na ogólnych portalach informacyjnych no i wpis w krs.
wujek wlkp 2014-11-26 16:36:38
Dla czego Wszystkie negatywne opinie Znikneły A pozostały te super??!!!!!
chcecie cos wiedziec ciekawego na temat tej firmy zapraszam rif10wlkp@wp.pl
BOLO 2014-11-28 17:23:43
Witam
Więc odradzam, potrącenia za zniszczony sprzęt, no i ta stawka ::uwaga na niemcy i słowenie obowiązuje 6 (sześć) nawet jak wam powiedzą 10 Euro to i tak dostajecie 6, więc za miesiąc pracy wyjdzie około 1200Euro, na pewno nie więcej
imon 2015-03-30 21:12:35
Hmm czy aby coś się tutaj nie pozmieniało, bo jeśli chodzi o zarobki Niemieckie to jest teraz stawka minimalna, czyli 8,5 euro na godzinę, czyli wychodzi 1360 euro licząc, że pracujemy 160 godzin w miesiącu. Także nadal macie 1200 euro, czy jednak globaltech dał jakieś podwyżki od stycznia, czy coś w rodzaju premii?
BrakPIT11 2015-04-06 13:37:03
Czy ktoś wie, czy ta firma jeszcze istnieje i jak można się skontaktować? Telefony wyłączone, na maile nie odpowiadają. Nie dostałem PIT-11, może ktoś ma podobny problem?
monter 2015-04-12 10:24:45
Jako że w branży pracuje naście lat,w tym kilka lat jako prowadzący z bardzo dobrą znajomością izometryka,różnymi certyfikatami i uprawnieniami minn.tuv i udt na stal czarną i kwasówkę,postanowiłem wysłać do nich swoje CV.Po kilku dniach oddzwoniła do mnie jakaś kobieta z tej firmy z prorpozycją pracy jako rurarz,przy montażu ciśnieniówki.Praca miała być gdzieś na Słowacji za UWAGA:6 EURO.Juz nie dopytałem czy brutto czy netto ale ta stawka powaliła mnie na kolana....Panowie szanujmy się a wtedy takie firmy będą musiały wysyłać swoje biurwy do pracy bo nikt rozsądny za takie stawki nie będzie pracował za granicą.....
1
erfg 2016-05-14 21:45:30
@kuba niestety nic nie wiaodmo bo jak widac nikt sie tutaj nie wypowiada tylko nie wiadomo dlaczego przeciez z cala pewnoscia ktos tutaj pracuje w firmie
Zostaw swoją opinię o GLOBALTECH SPM PRZEDSIĘBIORSTWO BUDOWNICTWA OGÓLNEGO - Koluszki
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GLOBALTECH SPM PRZEDSIĘBIORSTWO BUDOWNICTWA OGÓLNEGO