Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Eco Vital

Opinie o Eco Vital

Pracowałeś w firmie Eco Vital i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
hostessa - 2014-09-08 20:28:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [eco prawda - 2014-06-21 20:48:52]:
Pracowałam kiedyś kilka dni w tej firmie. Byłam ich hostessą. Miałam nad sobą opiekuna regionu, który zbierał ode mnie listy osób (dane osobowe) zaproszonych przeze mnie na spotkanie z przedstawicielem handlowym. Miały być one podstawą do rozliczenia moich zarobków. Pracowałam na tym "stanowisku" rok temu, przelewu nie mam do dziś! Wydzwaniałam, prosiłam, tłumaczyłam... Jedyne czego się dowiedziałam, to tyle, że "mój "opiekun" się zwolnił i widocznie nie dostarczył list do działu rozliczeń. A teraz nie ma z nim kontaktu, poza tym zapewne się już tych list pozbył." Koniec końców nie liczyła się dla nich podpisana przeze mnie umowa zlecenie z tym panem, a mojej wypłaty zapewne nie zobaczę nigdy...
zdjecie uzytkownika
fafa - 2014-09-11 23:10:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ta firma to jedno wielkie DNO!!! Dlaczego? Pokaz produktów organizowany przez tę firmę to porażka. Jak można do starszych ludzi mówić wystąp??? Kim wy jesteście gówniarze żeby tak mówić do starszych ludzi. Brak kultury i jawne kłamstwo w żywe oczy. "Nowoczesne zegarki lub blender" otrzymuje każdy uczestnik prezentacji. Kłamstwo. Jeszcze na koniec do osób które miały ok 70 lat, dziękujemy, proszę wyjść? Chamówa!
zdjecie uzytkownika
uczciwy - 2014-09-18 18:34:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hostessa - 2014-09-08 20:28:16]:
hej
czy twoim opiekunem nie był przypadkiem łukasz? jeśli tak to mogę podać tobie jego nr telefonu, pracuje w poznaniu w agromedica
zdjecie uzytkownika
berk - 2014-09-23 10:07:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Upadłości nie ogłosiła. Zmieniają tylko nazwy , zeby zmylić PIP i resztę instytucji. Ktoś wcześniej trafnie napisał, że jeśli roślina ma zgniłe korzenie to się nie zmieni na nowo. Na szczęście już tam nie pracuję nikomu nie życze tam pracować !
zdjecie uzytkownika
karolina - 2014-10-01 16:53:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej :) sluchajcie potrzebuje jakiegos nr pod ktorym moglabym skontaktowac sie z eco vital. Mam pilna sprawe do nich i bardzo mi zalezy na tym numerze. Jezk ktod posoada nr do jakiej fili to bylabym wdzieczna
zdjecie uzytkownika
Valeria - 2014-10-08 18:32:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam i odradzam. Z resztą firma już nie istnieje pod tą nazwą. Na jej miejsce powstało kilkanaście nowych tworów co też świadczy nie najlepiej o firmie. Zwinęli się bo się zrobiło za gorąco na ich temat w mediach. Sprzedaż spadła, zwroty wzrosły pewnie i tyle. Dyrektor handlowy nie ogarnia tego bagna albo ogarnia na swoje konto bo wypłaty spóźniały się odkąd objął "rządy". Z daleka od tego rodzaju pseudo firm. Traktują pracownika jak niewolnika.
zdjecie uzytkownika
Valeria - 2014-10-08 18:38:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Valeria - 2014-10-08 18:32:49]:
Szukaj takich firm jak Eco Bon Ton, CSV Group, Life and Harmony, Agencja Pracy Tymczasowej Life and Work-wszystko trzymane w tych samych brudnych łapach.
zdjecie uzytkownika
Magma - 2014-10-09 15:49:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w tej firmie ok. roku, a umowy z Eco-vital były na : Eco Bon Ton, Life and Harmony, Harmonia Życia, Tomland, Merynosen, Mat medic, Energia Życia, Vital mix, Dębol, Ottima, JP, Life Promotion Group oraz wiele innych infantylnych nazw wymyślonych przez 20-latków z etykietą Koordynator ds. ... (tutaj następne wymyślenie awangardowego stanowiska, odpowiedniego do noszenia koszulki Hugo Bossa, kupionej przed magazynem z wyjebki. Istna Wioska Smerfów ze smerfkami, kręconą Smerfetką, Gargamelem z czerwono-białym Porsche i śmieszny Klakier na magazynie po AWF.
zdjecie uzytkownika
silnoręki - 2014-10-09 18:17:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nieźle się młodzi nakradli,żal biednych ogołoconych z kasy staruszków.
zdjecie uzytkownika
Mozill - 2014-10-13 08:49:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tylko co ta zmiana nazwy pomoże? Może i PIP i wszystkich innych to skołuje (w co osobiście wątpię) ale bardziej sprawa się tyczy samego sensu takiego działania - przecież nagle polityki nie zmienią, a obawiam się, że ludzie będą na te same rzeczy narzekać pod nazwą innej firmy. Przecież to parodia, nie powinni mieć w ogóle możliwości zakładania kolejnej firmy, ani zmiany nazwy.
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-10-13 12:10:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widać konkurencja nie śpi. Że niby byli pracownicy nie mają co robić, tylko siedzą na goworku i piszą komentarze ;)
zdjecie uzytkownika
Serbin - 2014-10-27 12:56:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Czy ktoś może mi podać aktualny adres firmy Eco - Vital i normalny telefon do nich ? Tylko nie ten wysokopłatny. A może ma ktoś numer do p. Bartosza Szczęsnego?
bieszczady014@gmail.com
Będę b. wdzięczny.
zdjecie uzytkownika
jagoda - 2014-11-07 13:04:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
konkurencja nie śpi, to prawda, można nawet po wpisach poznać kto pisze i co ma na celu to robiąc.. jak ktoś faktycznie może napiszecie jak wyglądają warunki pracy u nich, będę wdzięczny za każdą informację, bo jestem zainteresowany pracą u nich i dlatego się zastanawiam... z góry dzięki wielkie, pozdrawiam!
zdjecie uzytkownika
wiktor - 2014-11-07 16:35:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy możecie napisać o co chodzi z tymi karami dla pracowników bo gdzieś czytałem ,że są jakieś kary w umowie żeby jak najmniejsza kasę wypłacać
zdjecie uzytkownika
Rychu - 2014-11-12 10:53:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Są weksle in blanco - jak kiedyś w SAMOOBRONIE bo Paweł M (homo-kokso) jest biedny i dodatkowo (jak przystało na geja) musi i w ten sposób dorobić. Eco Vital to firma, która ściemnia jak Dynamo - nawet nie zauważysz, że pracowałeś za pół darmo. Firma oszust. Poczytajcie poprzednie wpisy. Posty pochlebne pisane są przez ludzi, którzy pracują w Eco Vital i są do tych czynności kierowani. Wiadomo dlaczego Eco Vital jest jeszcze na powierzchni [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zawsze pływa na wierzchu. Czytać, czytać i myśleć. Wiem, że to nie łatwe.
zdjecie uzytkownika
ewiczek - 2014-11-12 23:05:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz ta firma to Vital Mix......hahaha te same garnki i Ci sami oszuści... (usunięte przez administratora) ma wiele firm naciągających naiwnych klientów.
I kupują starsi ludzie...dają się naciągnąć. Ze mnie też niezła idiotka bo dałam się nabrać na ich prezenty które oferowali dla każdego z gości i co...?
Miał być odkurzacz ręczny lub masażer...a rozdawali jakąś kulkę do kąpieli.
Wygarnęłam co o nich myślę, że są bandą oszustów!
Pokaz odbył się właśnie dzisiaj w Lublinie. Szkoda, że dopiero po powrocie do domu poczytałam sobie o nich w necie....
zdjecie uzytkownika
nowak - 2014-11-15 18:52:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przestrzegajcie swoich bliskich i znajomych przed Vital-Mix.Unikajcie tych oszustów,Ceny na garnki zawyżają wielokrotnie, ich prezentacja to strata czasu.Nie można oczekiwać prezentów za darmo. W najlepszym wypadku dadzą jakąś chińską tandetę.
zdjecie uzytkownika
pan tomasz - 2014-11-21 16:10:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem dość czujny, odnośnie waszych wpisów, i myślę że żadna firma mnie nie oszuka i ani sekundy robić za darmo niczego nie będę. dlatego chcę iść do pracy w Eco Vital i się niczego nie boję. tym bardziej że zrobiłem prywatny research i mnóstwo pracowników zadowolonych więc was nie rozumiem. a ile procentowo prowizji na rękę się dostaje u nich?
zdjecie uzytkownika
pan tomasz - 2014-11-21 16:14:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem dość czujny, odnośnie waszych wpisów, i myślę że żadna firma mnie nie oszuka i ani sekundy robić za darmo niczego nie będę. dlatego chcę iść do pracy w Eco Vital i się niczego nie boję. tym bardziej że zrobiłem prywatny research i mnóstwo pracowników zadowolonych więc was nie rozumiem. a ile procentowo prowizji na rękę się dostaje u nich?
zdjecie uzytkownika
Gość - 2014-11-24 08:40:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pan tomasz - 2014-11-21 16:14:27]:
Kiedyś było od 0,75 do 1,5 ale są limity i średnie. Jak nie wyrobisz to prowizji nie ma.Dodatkiem są kary finansowe więc tną na prowizjach a bywa i tak, że i z podstawy obetną. Nie warto.
zdjecie uzytkownika
renia - 2014-11-27 22:22:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Serbin - 2014-10-27 12:56:49]:
prosze o nr tel do eco vital wysłałam garnki do reklamacji i nie mam odpowiedzi ani garnków pisze listy wszystko na nic
zdjecie uzytkownika
frodo - 2014-12-05 19:50:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [renia - 2014-11-27 22:22:02]:
niestety , ale o telefon jest dość ciężko do nich... zresztą niech Pani wpisze sobie eco vital w googlach i zobaczy co wtedy wyskoczy. Niestety , ale myślę , że akurat na telefonie to mogą mieć urwanie głowy bo mają dość dużo ważniejszych spraw w tej chwili do rozwiązania niż garnki do reklamacji...
zdjecie uzytkownika
Janek - 2014-12-21 02:05:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sam nie wiem, czy można wierzyć temu co wyskakuje po wpisaniu Eco vital w google. Chociaż faktycznie nie ma tam zbyt pozytywnych opinii. zwracam uwage, ze jednak sa to opinie od klientów, czy tez konsumentów, a to forum z opiniami o pracodawcy, więc jest to nie na temat. Tu powinny być komentarze na temat traktowania pracowników - nie klientów.
zdjecie uzytkownika
stachu - 2015-01-04 18:39:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Janek - 2014-12-21 02:05:25]:
jeszcze jakiś miesiąc czy dwa temu rzeczywiście można było poczytać trochę o tym jak pracuje się obecnie w tej firmie. Jednak od tamtej pory troszeczkę zboczyliście z tematu. Także wróćmy do niego. Mnie najbardziej interesuje oczywiście sprawa wynagrodzenia na jakie można liczyć w Eco Vital. Ktoś pomoże?
zdjecie uzytkownika
Wiki - 2015-01-09 16:23:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam w EV jako koordynator ds. org. projektu. Było to jakieś dwa lata temu. Moja opinia jeśli chodzi o samych pracowników z którymi ja współpracowałam. Poziom kultury i wiedzy na temat zarządzania oraz pracy zespołowej był tragicznie niski. Przez to, ze sporo zarabialiśmy i mieliśmy tytuły stanowisk robiące "wrażenie" większości przewracało się w głowie. Myśleli, ze wolno im dosłownie wszystko (wynik braku wiedzy teoretycznej i moim zdaniem tego, ze takie miejsca zajmowali gówniarze). Zwalniali osoby, które naprawdę miały pojęcie, chciały się czegoś nauczyć, no i zamiast douczyć pracownika wymieniali go narażając firmę na straty. Po za tym, nie ma co liczyć na szkolenia mimo, ze miały się odbyć. Żart i jedno wielkie nieporozumienie. Przeszkadzało im z reguły wszystko. Prywatnie bardzo sympatyczne osoby, zawodowo, cóż - niedoświadczeni idioci. Oczywiście to tylko moja opinia i wynikająca z perspektywy czasu. Bardzo łatwo jest się tam zatracić. Zrezygnować z życia, przyjemności, zabawy. 5 dni w tyg i 8 godz. dziennie zamieniły się w 7 dni w tyg. 24 godz. dziennie. Sporo pracy (wynikającej z braku organizacji) wydłużały czas, nocne telekonferencje z Pawłem M. Na początku robi wrażenie takie życie potem (jak masz łeb na karku) widzisz, ze nie jest to warte. Pieniążki bardzo fajne - złego słowa nie powiem ale na pewno nie rekompensowały czasu i zakresu pracy.

Proszę pamietać, ze wszystko zależy od tego co Pan tam miałby robić. Ja tu tylko wyrażam swój sposób widzenia na pracę jaką wykonywałam w EV.

W skrócie, jeśli chodzi o pracę. Jeśli Pan nie lubi spędzać czasu ze znajomymi, wyjechać na wakacje, życia prywatnego to śmiało. Jeśli bardziej ceni sobie Pan przypływ gotówki niż rozwój osobisty to warto. Ja się tam dosłownie cofałam. Bałam się , ze przebywając z niektórymi ( nie mówię tu o wszystkich) cofnę się do czasów ewolucji. Nie mówię, ze praca tam nie wniosła niczego bo bym skłamała ale też w jakiś sposób mnie ograniczyła co do rozwoju zawodowego.

Co do samego Pawła M. , osobiście nie poznałam ale jeśli miałam coś do załatwienia lub jakiś problem zawsze starał się doprowadzać sprawę do końca. Ogólnie bardzo wymagająca osoba ale też niesamowicie inteligenta w zakresie wielu dziedzin co robi wrażenie. Jego wadą było to, ze niektórzy pracownicy raz jemu wchodzili w tyłek innym razem to on ( miał swoich ulubieńców - co jest jego największa ujmą bo nigdy nie można było oczekiwać tego, ze jeśli jego ulubieniec coś(usunięte przez administratora) albo miałam jakiś problem z przełożonym/om to nie było co liczyć na wsparcie.

Wiem, ze na niektóre stanowiska był szeroki zakres szkoleń ale nie jestem pewna czy certyfikowane. Warto pamietać, ze nikt Pana nie przyjmie potem do pracy, a już na pewno będzie ciężko jak Pan wpisze w CV EV. Chyba że chce Pan pracować za granicą to z własnego doświadczenia powiem, że się przyda.

I proszę bardzo dobrze przeanalizować umowę. Dla osób , które nie uzyskały wynagrodzenia przy umowie na zlecenie powiem tylko, ze nie są one na przegranej pozycji. Znajomość prawa pozwala mi sadzić, ze KAŻDY przepis prawny można obejść.
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2015-01-16 16:48:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Wiki - 2015-01-09 16:23:20]:
A weksel oddali?
zdjecie uzytkownika
0505 - 2015-01-28 22:15:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To są oszusci jakich mało nabierają naiwnych ludzi na garnki które w rzeczywistosci kosztują na Allegro niewiele
zdjecie uzytkownika
Jana - 2015-02-03 21:06:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziwię się że ktoś tam pracował,wiedząc że tak naciąga ludzi,łącznie z tymi ,,gwiazdorami,,na pokazach.Za kraty z takimi....
zdjecie uzytkownika
jbl - 2015-02-19 09:26:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jagoda - 2014-11-07 13:04:55]:
A wiec praca wyglada tak: Jezdzisz po polsce ukladasz sloty zmywasz gary sprzatasz sale ciagasz bardzo ciezkie naczynia (ciezkie bo dobre:)) i na koniec sprzedajesz. Do sprzedazy jest manual oraz porady kolegow jak omotac staruszków. W zależnosci od odziału jest szansa ze trafisz na spoko ludzi u ktorych nie bedziesz musial klamac a i tak sprzedasz ale takich zespol jest bardzo bardzo maloi trzymaja sie szczelnie. Dlaczego? Bo w Eco Vital 50% pracownikow to cwaniaki. Wiedza jak wykorzystac innych do swoich celow by zarobic nie robiac nic. Drugie 50% to mlodziaki niemajace pojecia o handlu pracy zyciu dajace sie wykozystywac. Ale, ale zeby nie bylo. Eco Vital swietna szkola zycia. Po pracy w ev cwaniaka rozpoznasz na kilometr, wszytkie socjo techniki masz w jednym palcu plecy i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] twardnieja
no i jest darmowa silownia bo gary naprawde sporo waza. Najwazniejsza sprawa: robota dla desperatow, bo jesli mozesz jeszcze chwile poczekac to poczekaj i znajdz cos innego ale nie w kazdym miescie cos innego mozna znalezc.
zdjecie uzytkownika
blum - 2015-03-01 18:30:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
DOSTALISCIE PITY ??? z eco vital ?
zdjecie uzytkownika
perseus - 2015-03-02 10:01:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie i nie wiem gdzie z tym zadzwonIc podam ich chyba do urzędu skarbowego
zdjecie uzytkownika
blum - 2015-03-08 00:06:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja dostałam z jakiejś dziewnej firmy Albitros czy jakoś tak....oni sie beda w piekle smażyć za te przekręty... czekam na pit z APT Life&Work jak nie dostane ide do uS
zdjecie uzytkownika
asia - 2015-03-10 14:39:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
macie jakis nr tel do siedziby firmy? Nie dostalam rozliczenia od nich
zdjecie uzytkownika
Gość - 2015-03-11 18:00:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też dostałam z jakiegoś Albitrosa, ale nie dostałam jeszcze z L&W. Może trzeba się jakoś zorganizować i udać się z tym do US....Poznan
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-03-15 22:02:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest jakaś sprawiedliwość na świecie!!! Macie coś w zamian za swoje naciąganie i oszukiwanie ludzi bando hipokrytów!!!
zdjecie uzytkownika
Agunia - 2015-03-16 15:14:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [asia - 2015-03-10 14:39:31]:
Hejka tez nie mam pitu, ale wiem, ze moje koleżanki dostały po dwa, jeden z Alibiostar a drugi z Eco Vital.
Jeżeli wysłali do US to tam można go zobaczyć, dzwoniłam i pytałam. Może ktoś ma tam kogoś znajomego? Nie chcę ich zgłaszać do urzędu, wolałabym zadzwonić i zapytać, może był błędny adres czy co
zdjecie uzytkownika
lalalala - 2015-03-31 10:22:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgłaszajcie do US sprawę ale do Poznania, US na Sienkiewicza 22 w Poznaniu,Alibiostar to dawna Eco Vitak Sp.K. tylko ze zmienioną nazwą.
zdjecie uzytkownika
jk - 2015-04-07 12:17:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [blum - 2015-03-08 00:06:33]:
Witam, bardzo proszę o kontakt w sprawie pracy w EV. Chodzi mi o ludzi, którzy tam pracowali i mogliby o tym powiedzieć. więcej info na priv. Bardzo proszę, bardzo mi na tym zależy. salesman.83@wp.pl
zdjecie uzytkownika
Mcls_pcls - 2015-04-07 23:42:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, zapraszam wszystkich prelegentow oraz asystentow do sprzedazy bezposredniej zainteresowanych praca na umowe o prace, bez kar, i innych niespodzianek do bardzo fajnej firmy w poznaniu- Niemieckiego przedstawicielstwa. Kontakty wylacznie z Panem Krzysztofem lub Szefem tej firmy. Zainteresowani moga sie kontaktowac pod adresem Email mcls_pcls@web.de.
Tylko bardzo powazne oferty. Doda dla Prelegentow od niedawna jako premia przy okreslonym obrocie samochoch sluzbowy do dyspozycji i to z mega wysokiej polki BMW X6. Premie dotycza rowniez Asystento i Asystentek. Zycze powodzenia!
zdjecie uzytkownika
major - 2015-04-16 10:40:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma krzak. Zdecydowanie nie polecam.
zdjecie uzytkownika
mini - 2015-06-25 21:52:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta firma to oszusci,pracowalam u nich jeden dzien i nie zaplacili mi za to ani grosza na dodatek za dojazdy do pracy poza miejscem zamieszkania mialy byc zwracane pieniadze a nie dotalam an grosza. z poczatku wszyscy mowili ze zwracaja za te dojazdy a po pracy jedna pracownica powiedziala ze nie zwroca mi. to oszusci
zdjecie uzytkownika
agk - 2015-07-23 00:19:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ale to zależy bo na pewno jest coś takiego jak minimalny czas pracy, ciekaw jestem jak to miałaś na umowie, u mnie jak pracowałem w innej firmie to było napisane, że żeby wypłacili pieniądze to trzeba przepracować minimum tydzień czasu, wydaje mi się , że podobne warunki mogły być przedstawione na Twoje umowie.
zdjecie uzytkownika
Dredy - 2015-08-22 12:22:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@agk dziwne uwzględnienie w umowie, pierwszy raz się spotykam z czymś takim. To trochę kiepsko wygląda, bo jednak jak ktoś musi nagle z przyczyn od siebie za bardzo niezależnych zrezygnować z pracy, a udało mu się przepracować 6 dni.. to z jakiej racji ma nie otrzymać należnego wynagrodzenia, nie rozumiem.
zdjecie uzytkownika
Jestem szczęśliwcem który podpisał czek inblanco.G - 2015-09-08 00:51:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeszcze mam nadzieje że przyślą czek.Potem wszczynam procedurę prawną o zwrot czeku.PmbH
zdjecie uzytkownika
ecz - 2015-09-21 16:15:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z ekovitalem już podobno sporo osób ma problem. Nie wiem czy jest to związane z tym, że właściciele sobie igrają z ludźmi czy to nieświadome działanie. Chociaż jeżeli byłoby to nieświadome to raczej byłby to jakiś pojedynczy przypadek.. hhmm sam nie wiem co o tej firmie myśleć, chociaż ploty mi się obiły że było kilka spraw w sądzie ??
zdjecie uzytkownika
JakaJaKaja - 2015-11-06 12:47:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ciekawy - 2015-01-16 16:48:05]:
też mnie to interesuje,podpisanie weksla pracowniczego to był największy błąd w moim życiu
zdjecie uzytkownika
tomala - 2015-11-06 19:44:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ecz, widze ze to chyba nie jedyny przypadek, @JakaJaKaja, widze, że ty tez mialas przejscia z ta firma, na czym polegalo przez ciebie podpisanie tego weksla i jakimi konsekwencjami bylo dla ciebie, warto napisac,bo ludzie aplikuja tam, by pozniej nikt sie nie zdziwil, mam jednak nadzieje ze wszystko uda sie załatwić...
zdjecie uzytkownika
leo - 2016-01-14 16:48:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem skad te ku rwy maja mój telefon, ale dzwoni taka sz mata i gada to samo, na początku grzecznie dziękowałem i prosiłem o usuniecie telefonu, ale nie rozumieja ku rwy.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Paweł Matys ze swoimi spółkami ucieka z Polski i przenosi wszystko do Charkowa na Ukrainie
Pytania: przyjmą każdego naiwniaka
zdjecie uzytkownika
JakaJaKaja - 2016-01-18 11:43:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tomala - 2015-11-06 19:44:05]:
Weksel musiałam podpisać żeby dostać pracę. Został podpisany na sporą kwotę ale na szczęście nie miałam póki co żadnych konsekwencji prawnych. W ecoV pracowałam naprawdę krótko i po odejściu chciałam odzyskać weksel, wysłałam do nich pismo ale dostałam odpowiedz, że na razie mi go nie zwrócą i zostanie on oddany w terminie wymagalności (jaki jest ten termin to już nie napisali) jeśli nie zaistnieją przesłanki roszczenia jego spłaty. Minęły od tego momentu prawie trzy lata, myśl o wekslu ciągle kręci mi się po głowie. Boje się czy któregoś dnia nie przyjdzie do mnie wiadomość, że muszę im zapłacić. Nie bardzo wiem co zrobić, może znowu do nich napiszę z prośbą o zwrot.
zdjecie uzytkownika
miss - 2016-01-19 21:44:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@JakaJaKaja dziwna sprawa z tym wekslem, ale wiadomo jakie było uzasadnienie żeby go podpisać? Dość dobrze się o nich mówi, bo możliwe jest u nich stabilne zatrudnienie.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eco Vital

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert