Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Eco Vital

Pracowałeś w firmie Eco Vital i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
uczciwy - 2014-09-18 18:34:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hostessa - 2014-09-08 20:28:16]:
hej
czy twoim opiekunem nie był przypadkiem łukasz? jeśli tak to mogę podać tobie jego nr telefonu, pracuje w poznaniu w agromedica
zdjecie uzytkownika
berk - 2014-09-23 10:07:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Upadłości nie ogłosiła. Zmieniają tylko nazwy , zeby zmylić PIP i resztę instytucji. Ktoś wcześniej trafnie napisał, że jeśli roślina ma zgniłe korzenie to się nie zmieni na nowo. Na szczęście już tam nie pracuję nikomu nie życze tam pracować !
zdjecie uzytkownika
karolina - 2014-10-01 16:53:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej :) sluchajcie potrzebuje jakiegos nr pod ktorym moglabym skontaktowac sie z eco vital. Mam pilna sprawe do nich i bardzo mi zalezy na tym numerze. Jezk ktod posoada nr do jakiej fili to bylabym wdzieczna
zdjecie uzytkownika
Valeria - 2014-10-08 18:32:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam i odradzam. Z resztą firma już nie istnieje pod tą nazwą. Na jej miejsce powstało kilkanaście nowych tworów co też świadczy nie najlepiej o firmie. Zwinęli się bo się zrobiło za gorąco na ich temat w mediach. Sprzedaż spadła, zwroty wzrosły pewnie i tyle. Dyrektor handlowy nie ogarnia tego bagna albo ogarnia na swoje konto bo wypłaty spóźniały się odkąd objął "rządy". Z daleka od tego rodzaju pseudo firm. Traktują pracownika jak niewolnika.
zdjecie uzytkownika
Valeria - 2014-10-08 18:38:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Valeria - 2014-10-08 18:32:49]:
Szukaj takich firm jak Eco Bon Ton, CSV Group, Life and Harmony, Agencja Pracy Tymczasowej Life and Work-wszystko trzymane w tych samych brudnych łapach.
zdjecie uzytkownika
Magma - 2014-10-09 15:49:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w tej firmie ok. roku, a umowy z Eco-vital były na : Eco Bon Ton, Life and Harmony, Harmonia Życia, Tomland, Merynosen, Mat medic, Energia Życia, Vital mix, Dębol, Ottima, JP, Life Promotion Group oraz wiele innych infantylnych nazw wymyślonych przez 20-latków z etykietą Koordynator ds. ... (tutaj następne wymyślenie awangardowego stanowiska, odpowiedniego do noszenia koszulki Hugo Bossa, kupionej przed magazynem z wyjebki. Istna Wioska Smerfów ze smerfkami, kręconą Smerfetką, Gargamelem z czerwono-białym Porsche i śmieszny Klakier na magazynie po AWF.
zdjecie uzytkownika
silnoręki - 2014-10-09 18:17:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nieźle się młodzi nakradli,żal biednych ogołoconych z kasy staruszków.
zdjecie uzytkownika
Mozill - 2014-10-13 08:49:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tylko co ta zmiana nazwy pomoże? Może i PIP i wszystkich innych to skołuje (w co osobiście wątpię) ale bardziej sprawa się tyczy samego sensu takiego działania - przecież nagle polityki nie zmienią, a obawiam się, że ludzie będą na te same rzeczy narzekać pod nazwą innej firmy. Przecież to parodia, nie powinni mieć w ogóle możliwości zakładania kolejnej firmy, ani zmiany nazwy.
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-10-13 12:10:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widać konkurencja nie śpi. Że niby byli pracownicy nie mają co robić, tylko siedzą na goworku i piszą komentarze ;)
zdjecie uzytkownika
Serbin - 2014-10-27 12:56:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Czy ktoś może mi podać aktualny adres firmy Eco - Vital i normalny telefon do nich ? Tylko nie ten wysokopłatny. A może ma ktoś numer do p. Bartosza Szczęsnego?
bieszczady014@gmail.com
Będę b. wdzięczny.
zdjecie uzytkownika
jagoda - 2014-11-07 13:04:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
konkurencja nie śpi, to prawda, można nawet po wpisach poznać kto pisze i co ma na celu to robiąc.. jak ktoś faktycznie może napiszecie jak wyglądają warunki pracy u nich, będę wdzięczny za każdą informację, bo jestem zainteresowany pracą u nich i dlatego się zastanawiam... z góry dzięki wielkie, pozdrawiam!
zdjecie uzytkownika
wiktor - 2014-11-07 16:35:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy możecie napisać o co chodzi z tymi karami dla pracowników bo gdzieś czytałem ,że są jakieś kary w umowie żeby jak najmniejsza kasę wypłacać
zdjecie uzytkownika
Rychu - 2014-11-12 10:53:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Są weksle in blanco - jak kiedyś w SAMOOBRONIE bo Paweł M (homo-kokso) jest biedny i dodatkowo (jak przystało na geja) musi i w ten sposób dorobić. Eco Vital to firma, która ściemnia jak Dynamo - nawet nie zauważysz, że pracowałeś za pół darmo. Firma oszust. Poczytajcie poprzednie wpisy. Posty pochlebne pisane są przez ludzi, którzy pracują w Eco Vital i są do tych czynności kierowani. Wiadomo dlaczego Eco Vital jest jeszcze na powierzchni [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zawsze pływa na wierzchu. Czytać, czytać i myśleć. Wiem, że to nie łatwe.
zdjecie uzytkownika
ewiczek - 2014-11-12 23:05:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz ta firma to Vital Mix......hahaha te same garnki i Ci sami oszuści... (usunięte przez administratora) ma wiele firm naciągających naiwnych klientów.
I kupują starsi ludzie...dają się naciągnąć. Ze mnie też niezła idiotka bo dałam się nabrać na ich prezenty które oferowali dla każdego z gości i co...?
Miał być odkurzacz ręczny lub masażer...a rozdawali jakąś kulkę do kąpieli.
Wygarnęłam co o nich myślę, że są bandą oszustów!
Pokaz odbył się właśnie dzisiaj w Lublinie. Szkoda, że dopiero po powrocie do domu poczytałam sobie o nich w necie....
zdjecie uzytkownika
nowak - 2014-11-15 18:52:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przestrzegajcie swoich bliskich i znajomych przed Vital-Mix.Unikajcie tych oszustów,Ceny na garnki zawyżają wielokrotnie, ich prezentacja to strata czasu.Nie można oczekiwać prezentów za darmo. W najlepszym wypadku dadzą jakąś chińską tandetę.
zdjecie uzytkownika
pan tomasz - 2014-11-21 16:10:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem dość czujny, odnośnie waszych wpisów, i myślę że żadna firma mnie nie oszuka i ani sekundy robić za darmo niczego nie będę. dlatego chcę iść do pracy w Eco Vital i się niczego nie boję. tym bardziej że zrobiłem prywatny research i mnóstwo pracowników zadowolonych więc was nie rozumiem. a ile procentowo prowizji na rękę się dostaje u nich?
zdjecie uzytkownika
pan tomasz - 2014-11-21 16:14:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem dość czujny, odnośnie waszych wpisów, i myślę że żadna firma mnie nie oszuka i ani sekundy robić za darmo niczego nie będę. dlatego chcę iść do pracy w Eco Vital i się niczego nie boję. tym bardziej że zrobiłem prywatny research i mnóstwo pracowników zadowolonych więc was nie rozumiem. a ile procentowo prowizji na rękę się dostaje u nich?
zdjecie uzytkownika
Gość - 2014-11-24 08:40:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pan tomasz - 2014-11-21 16:14:27]:
Kiedyś było od 0,75 do 1,5 ale są limity i średnie. Jak nie wyrobisz to prowizji nie ma.Dodatkiem są kary finansowe więc tną na prowizjach a bywa i tak, że i z podstawy obetną. Nie warto.
zdjecie uzytkownika
renia - 2014-11-27 22:22:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Serbin - 2014-10-27 12:56:49]:
prosze o nr tel do eco vital wysłałam garnki do reklamacji i nie mam odpowiedzi ani garnków pisze listy wszystko na nic
zdjecie uzytkownika
frodo - 2014-12-05 19:50:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [renia - 2014-11-27 22:22:02]:
niestety , ale o telefon jest dość ciężko do nich... zresztą niech Pani wpisze sobie eco vital w googlach i zobaczy co wtedy wyskoczy. Niestety , ale myślę , że akurat na telefonie to mogą mieć urwanie głowy bo mają dość dużo ważniejszych spraw w tej chwili do rozwiązania niż garnki do reklamacji...
zdjecie uzytkownika
Janek - 2014-12-21 02:05:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sam nie wiem, czy można wierzyć temu co wyskakuje po wpisaniu Eco vital w google. Chociaż faktycznie nie ma tam zbyt pozytywnych opinii. zwracam uwage, ze jednak sa to opinie od klientów, czy tez konsumentów, a to forum z opiniami o pracodawcy, więc jest to nie na temat. Tu powinny być komentarze na temat traktowania pracowników - nie klientów.
zdjecie uzytkownika
stachu - 2015-01-04 18:39:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Janek - 2014-12-21 02:05:25]:
jeszcze jakiś miesiąc czy dwa temu rzeczywiście można było poczytać trochę o tym jak pracuje się obecnie w tej firmie. Jednak od tamtej pory troszeczkę zboczyliście z tematu. Także wróćmy do niego. Mnie najbardziej interesuje oczywiście sprawa wynagrodzenia na jakie można liczyć w Eco Vital. Ktoś pomoże?
zdjecie uzytkownika
Wiki - 2015-01-09 16:23:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam w EV jako koordynator ds. org. projektu. Było to jakieś dwa lata temu. Moja opinia jeśli chodzi o samych pracowników z którymi ja współpracowałam. Poziom kultury i wiedzy na temat zarządzania oraz pracy zespołowej był tragicznie niski. Przez to, ze sporo zarabialiśmy i mieliśmy tytuły stanowisk robiące "wrażenie" większości przewracało się w głowie. Myśleli, ze wolno im dosłownie wszystko (wynik braku wiedzy teoretycznej i moim zdaniem tego, ze takie miejsca zajmowali gówniarze). Zwalniali osoby, które naprawdę miały pojęcie, chciały się czegoś nauczyć, no i zamiast douczyć pracownika wymieniali go narażając firmę na straty. Po za tym, nie ma co liczyć na szkolenia mimo, ze miały się odbyć. Żart i jedno wielkie nieporozumienie. Przeszkadzało im z reguły wszystko. Prywatnie bardzo sympatyczne osoby, zawodowo, cóż - niedoświadczeni idioci. Oczywiście to tylko moja opinia i wynikająca z perspektywy czasu. Bardzo łatwo jest się tam zatracić. Zrezygnować z życia, przyjemności, zabawy. 5 dni w tyg i 8 godz. dziennie zamieniły się w 7 dni w tyg. 24 godz. dziennie. Sporo pracy (wynikającej z braku organizacji) wydłużały czas, nocne telekonferencje z Pawłem M. Na początku robi wrażenie takie życie potem (jak masz łeb na karku) widzisz, ze nie jest to warte. Pieniążki bardzo fajne - złego słowa nie powiem ale na pewno nie rekompensowały czasu i zakresu pracy.

Proszę pamietać, ze wszystko zależy od tego co Pan tam miałby robić. Ja tu tylko wyrażam swój sposób widzenia na pracę jaką wykonywałam w EV.

W skrócie, jeśli chodzi o pracę. Jeśli Pan nie lubi spędzać czasu ze znajomymi, wyjechać na wakacje, życia prywatnego to śmiało. Jeśli bardziej ceni sobie Pan przypływ gotówki niż rozwój osobisty to warto. Ja się tam dosłownie cofałam. Bałam się , ze przebywając z niektórymi ( nie mówię tu o wszystkich) cofnę się do czasów ewolucji. Nie mówię, ze praca tam nie wniosła niczego bo bym skłamała ale też w jakiś sposób mnie ograniczyła co do rozwoju zawodowego.

Co do samego Pawła M. , osobiście nie poznałam ale jeśli miałam coś do załatwienia lub jakiś problem zawsze starał się doprowadzać sprawę do końca. Ogólnie bardzo wymagająca osoba ale też niesamowicie inteligenta w zakresie wielu dziedzin co robi wrażenie. Jego wadą było to, ze niektórzy pracownicy raz jemu wchodzili w tyłek innym razem to on ( miał swoich ulubieńców - co jest jego największa ujmą bo nigdy nie można było oczekiwać tego, ze jeśli jego ulubieniec coś(usunięte przez administratora) albo miałam jakiś problem z przełożonym/om to nie było co liczyć na wsparcie.

Wiem, ze na niektóre stanowiska był szeroki zakres szkoleń ale nie jestem pewna czy certyfikowane. Warto pamietać, ze nikt Pana nie przyjmie potem do pracy, a już na pewno będzie ciężko jak Pan wpisze w CV EV. Chyba że chce Pan pracować za granicą to z własnego doświadczenia powiem, że się przyda.

I proszę bardzo dobrze przeanalizować umowę. Dla osób , które nie uzyskały wynagrodzenia przy umowie na zlecenie powiem tylko, ze nie są one na przegranej pozycji. Znajomość prawa pozwala mi sadzić, ze KAŻDY przepis prawny można obejść.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Paweł Matys ze swoimi spółkami ucieka z Polski i przenosi wszystko do Charkowa na Ukrainie
Pytania: przyjmą każdego naiwniaka
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2015-01-16 16:48:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Wiki - 2015-01-09 16:23:20]:
A weksel oddali?
zdjecie uzytkownika
0505 - 2015-01-28 22:15:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To są oszusci jakich mało nabierają naiwnych ludzi na garnki które w rzeczywistosci kosztują na Allegro niewiele
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eco Vital
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Eco Vital?
Zadaj pytanie
x