logo Eco Vital

Eco Vital

Tarnów

Opinie o Eco Vital

k3ndi 2013-05-28 16:17:23
Witam. W zeszłą środę byłem w Tarnowie na rozmowie na stanowisko pracownik biurowy. Dzisiaj otrzymałem telefon z zaproszeniem na szkolenie w Poznaniu, zaczynające się 3.VI. Wybiera się ktoś?
kolo 2013-06-04 17:43:12
To fajnie ze jedziesz na szkolenie!!!!dziś też była 2 tura rozmów kwalifikacyjnych na pracownika biurowego i przedstawiciela handlowego i "wszyscy byli po prostu zachwyceni" możliwością pracy w tej Firmie, "duże pieniądze i możliwość rozwoju" !!!!!!! Ciekawe kogo z Nas zaproszą na szkolenie do Poznania!
jasna 2013-06-11 12:51:37
hej, a o co pytali? jakie proponują warunki? no i jak było na szkoleniu? jeśli mógłbyś podzielić się doświadczeniami... byłabym wdzięczna :)
xmagix 2013-06-14 00:44:48
Witam, a czy jest ktoś po rozmowach w dn. 11.06.2013 w tarnowie, czy macie juz jakieś informacje... dziękuję za info.
A Panstwo po szkoleniu..jakie macie opinie o pracy na terenie tarnowa ?
xmagix 2013-06-14 00:46:17
witaj, mozesz cos powiedziec o pracy w tarnowie i jak jest ogólnie ?
już bylam 2013-08-24 14:29:34
No i co nadal rekrutacja na pracownika biurowego, a już koniec sierpnia! Pozdrawiam pracowników!
2
foster teh 2013-08-26 11:00:38
anonim - 2013-06-22 01:15:43

Moglibyście napisać coś o opcjach zatrudnienia i warunkach finansowych oferowanych przez Eco Vital w Tarnowie? Chodzi mi o pracownika biurowego.
dzięki
"Na rozmowie dostajesz typowe pytania, odpowiednie pod stanowisko biurowe. Wypytują o zaangażowanie, sumienność, znajomość pakietu office w tym excela, bo to jest bardzo istotna umiejętność. Trzeba być ogarniętym, bo mnóstwo danych. Praca na tym stanowisku wiąże się z dużą ilością danych. Na rękę proponują 10 zł na rękę, albo 9. Nie jestem pewien. Praca niezbyt stresująca. Jednak trzeba mieć smykałkę do excela. :) Pozdrawiam
Dawid"
od siebie dodam, że umowa zlecenie.
nicky 2013-08-29 12:29:23
anonim - 2013-08-29 11:25:06

Na takiej rozmowie to mozna powiedziec wszystko, w cv tez mozna wpisac cuda na kiju. Czy to jest jakos w praktyce weryfikowane?
tak, na drugim etapie rekrutacji, który swoją formą przypomina assessment center. taki bezpłatny dzień próbny. :)
jennifer 2013-08-30 15:28:24
anonim - 2013-08-30 15:16:01

O no to dobrze wiedziec:) bardzo profesjonalne podejscie do rekrutacji i pracownika:) ile godzin dzienne sie pracuje?
minimum 8, ale jak potrzeba, to można się dogadać, przyjść później, wyjść wcześniej itp.
SzoferBM 2013-09-04 10:41:08
Tak 8 godzin to norma. Tak jak w innych firmach. Od 8-16. Czasem poproszą Cię o przyjście do pracy w sobotę, ale nie jest to normą. Co do nadgodzin. Hm... jeśli chcesz się wykazać i pokazać z dobrej strony, to możesz zostawać ile tylko chcesz. Za każdą godzinę normalnie Ci płacą. A wypłaty zawsze 10, a czasem nawet wcześniej, np. gdy ta data wypada w weekend. Jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się, abym nie dostał wypłaty w terminie.
lukasz_ck 2013-09-10 15:14:11
Witam, czy może ktoś mi podać dokładny adres i numer telefonu do EcoVital w Tarnowie? Będę tam przejazdem i chcę się dowiedzieć o możliwość podjęcia pracy w tym mieście i jego okolicach. Nigdzie nie mogę znaleźć danych kontatkowych i adresowych do EV filia Tarnów. Będę niezmiernie wdzięczny za informacje:) Pozdrawiam
2013-09-12 08:37:30
Witam

Może ktoś powiedzieć jak wygląda praca przedstawiciela handlowego ? , jutro mam rozmowę , zastanawiam się z czego się przygotować ?
ph 2013-09-12 09:38:50
Siema.

Ja ide na szkolenie ph od poniedziałku , mam kumpla , który pracuje w Rzeszowie i mówi , że jest ok . Klientów szuka firma przez telemarketing , a on tylko odbywa spotkanie i finalizuje sprawę :) . Co do kasy to wiem że jest podstawa 1500 , i reszta to prowizja , koleżka mówił że spokojnie do 3000 idzie dobić, a wszelkie koszty związane z dojazdem / ewentualnym noclegiem pokrywa firma . Jak skończę szkolenie do dam znać . Trzymajcie Kciuki
olek 2013-09-12 09:50:22
lukasz_ck - 2013-09-10 15:14:11

Witam, czy może ktoś mi podać dokładny adres i numer telefonu do EcoVital w Tarnowie? Będę tam przejazdem i chcę się dowiedzieć o możliwość podjęcia pracy w tym mieście i jego okolicach. Nigdzie nie mogę znaleźć danych kontatkowych i adresowych do EV filia Tarnów. Będę niezmiernie wdzięczny za informacje:) Pozdrawiam
siedziba jest koło Dworca PKS , taki pomarańczowy budynek , na plakacie jest adres rekrutacja.tarnow@eco-vital.pl telefonu nie znam
mlody_23 2013-09-14 13:18:07
Ja dostałem się na szkolenie PH od poniedziałku , idzie jeszcze ktoś ? . Jestem strasznie ciekawy jak to będzie , Obiecują dobre pieniądze , jak to się będzie zgadzać to dla mnie git - za 12 dni pracy :) Ciekawe ale skoro dają podstawę 1500 na rękę to wiadomo że do podstawy coś się dołoży hehe
2013-09-17 10:29:43
ratajek - 2013-09-16 21:59:40

a wiecie może czy do podstawy i prowizji dochodzą jakieś premie np. dla całej załogi za osiągnięcie jakiegoś targetu?
jak ja się szkoliłam, to wyglądało to tak:
Podstawa 1500 zł netto (125zł za każdy dzień wyjazdowy),
Praca 3 dni w tygodniu (12 dni w miesiącu),
30zł diety (dziennie).
System Prowizyjny Indywidualny: 17 000-20 000-100 zł
20 000-23 000-150 zł
23 000-30 000-200 zł
> 30 000- 300 zł
System Prowizyjny Grupowy: Prowizja grupowa – średnia sprzedaż na prezentację z całego wyjazdu
8 500 – 100zł
9 500 – 200zł
10 500 – 300zł
Prowizja grupowa- procent wyniku własnego w wyniku grupy.
0 – 20% - 0,5% prowizji z całego obrotu
20% - 30% - 1% prowizji z całego obrotu
30% - 40% -1,5% prowizji z całego obrotu

Przeciętni asystenci wyciągają ok. 4 tys.
nikki 2013-09-19 17:38:11
anonim - 2013-09-19 15:16:54

Ok, to wyglada naprawde super i zachecajaco!!!! ALE czy to jest realne?? Czy jest ktos kto tyle zarabia??
tak, to są informacje ze sprawdzonego źródła.
onnn 2013-09-19 19:56:01
a może ktoś napisać coś o pracy jako koordynator Hostess ? Dostałem propozycje pracy na tym stanowisku i zastanawiam się czy warto.
12134 2013-09-23 16:25:19
jak jesteś naprawdę dobry to od 4000 pln netto w górę, średniak 2500-3000
handlowiec 2013-09-25 15:27:12
Na rozmowie z tego co wiem nie oceniają doświadczenia tylko potencjał człowieka , mój kolega poszedł nie miał doświadczenia dużego , bo pracował tylko dorywczo , i go przyjęli bo jak powiedział on jest taki że ma gadane :)
handlowiec 2013-09-30 17:42:04
Tak pracuje jako handlowiec , na rozmowie po prostu bądź sobą to najlepsza wskazówka jaka mogę udzielić, pozdrawiam
aduś 2013-10-01 14:49:03
z tego co wiem , to przeprowadza rozmowy dyrektor oddziału , moja koleżanka w Kielcach poszła na rozmowę , rozmawiała z dyrektorem o stanowisku ph , a wcześniej pracowała jako specjalista HR i po rozmowie kilka dni dostała telefon z propozycja objęcia działu i teraz ona prowadzi tam rozmowy :)
2013-10-09 08:44:05
Kama - 2013-10-09 06:25:18

aduś, to trochę ciekawe, że aplikowała na inne stanowisko a dostała pracę w swojej działce :)
A Pan dyrektor każdemu tak proponuje pracę na innym stanowisku w zależności od tego co się oczywiście robiło w przeszłości?
"Wracając do meritum - dlaczego po rozmowie proponujemy inne stanowisko niż to oferowane w ogłoszeniu? Ponieważ rekruter doszedł do wniosku, że umiejętności, doświadczenie oraz wrodzone predyspozycje kandydata bardziej przydadzą się na innym stanowisku niż to, na które on aplikuje. Nie ma tu żadnych ukrytych intencji czy nieuczciwych zamiarów. Lata praktyki nauczyły nas, że praca zgodna z osobistymi zdolnościami daje pracownikowi więcej satysfakcji, a to z kolei przekłada się na jego większą efektywność, a tym samym jest korzystniejsze dla firmy."
to jest fragment wpisu na ten temat z ich bloga rekrutacyjnego ERA REKRUTERA na blogspocie.
PH 2013-11-05 16:17:17
po 1:
2 pierwsze wyjazdy są za darmo chyba ze sprzedaż za 12tyś.
po 2:
12 dni pracy;]- tak pracujesz w weekendy na wyjeździe jednak w tygodniu miło być w biurze najmniej raz;]
po 3:
atmosfera firmy ciekawa... zależy na kogo trafisz jedni są bogami inni normalni.
po 4:
dobrze przeczytaj umowę zwłaszcza stronę z karami za wszystkie złamania regulaminu.
po 5:
good fun;] i Boże pobłogosław :D
1
PH 2013-11-05 16:19:25
aha :D
nie podpisujesz umowy z eco vital tylko z na umowę będzie pisać.
a reszty nie będę pisał bo to tajemnicy firmowe.
1
band 2013-11-08 13:57:35
jak nie jesteś studentem ani emerytem, to podpisujesz inną umowę, od której będą odprowadzać składki zdrowotne. fajnie. :)
anur 2013-11-18 15:01:22
Specyfika pracy może i trudna, bo wyjazdy i ludzie różni sie trafiają, ale płacą na czas, a to w dziesiejszych czasach b.ważne.
spejson 2013-11-19 11:34:31
Pracuję w call center, ale z tego, co słyszałem, w innych działach ludzie nie narzekają. Niektórzy cieszą się, że na tak małym rynku udało im się znaleźć coś w miarę dobrze płatnego. Jestem jeszcze studentem, więc odpowiada mi taka umowa, kasa i elastyczne godziny. Pracuję tyle, ile mogę.
Iga22 2013-11-20 10:59:04
Ja pracuję w biurze. Napiszę tak jak na allegro - wszystko ok, polecam. :)
Wioletta 2013-11-20 12:57:53
Nie polecam tam pracy. Może jest fajne ale ciężka i trzeba nie wiem co robic zeby tyle zarabiac ile obiecują.Po szkoleniu macie dwa bezplatne wyjazdy, czyli 6 dni pracy za DARMO. Jesli nie zronic fajnych wynikow (czyli okolo min 3 tys z piewrszego wyjazdu) na 3 albo 4 wyjezdzie dostajecie limit, zalezy on od szkoleniowca i dyrektora oddzialu, dostajecie 8, 10 czy 12 tys. Jak nie zrobicie to papa. Pracy nie polecam bo czasem osoba ktora jest naprawde fajna i dobrze gada, tylko a pecha bo spadaja jej umowy zostaje zwolniona a zostaja kalafiory i osoby ktore rzucaja kasztanami. Zastanowcie sie zanim tam pojdziecie, bo pozory myla.
ph 2013-11-20 13:42:47
Ludzie, którzy tracą czas, czekając, aż zaistnieją najbardziej sprzyjające warunki, nigdy nic nie zdziałają. Najlepszy czas na działanie jest teraz! – Mark Fisher
1
myszka 2013-11-21 20:51:54
Praca nie jest lekka, ale taka już specyfika pracy z czynnikiem ludzkim. Tak, limity się dostaje jak co wyjazd pisze się gorsze umowy. Wiadomo każdemu voś może spaść, ale nie ma co sobie włosów z głowy rwać. Ja jestem zadowolona, kasa na czas wpływa na konto, zespół z którym jeżdże fajny. Jesli ktoś wie czego chce to jak najbardziej polecam ta firme!
1
Pati 2013-11-25 09:24:33
Byłam na tym ich kabarecie z mama, nie było tak źle jak się nastawiałam. Byłam na prezentacji tych garów, robili kurczaka,ciasto i banany w karmelu, który wcześniej sami przygotowali.Na serio bez tłuszczu robili omleta i zdmuchali jak kartke papieru - ciekawe ile sie tego musial uczyć, hehe? Z początku jak sie tak czekalo na kabaret po tym to tak mi przyszlo namysl, ze moze odwołają, bo trochę się gość spóźnił.
1
mysz 2014-01-22 11:03:15
Powiem tak pracuje juz 3 mc i jest dobrze, z poczatku sie bardzo balam, bo wyjazdy i ciagle nowi ludzi, a wiadomo i klienci sa rozni...nie tacy mili na jakich wygladaja :( ale podoba mi sie ta praca.
martaa 2014-01-22 11:52:18
bylam wszesniej na tmce teraz jestrem handlowcem i mi sie podoba, kasa na czas a to jest bardzo wazne!
trynkiewicz 2014-02-10 17:08:41
Patelnie na omleta nasmarowano olejem do smażenia przed pokazem naiwniaku
1
Kris 2014-02-12 10:37:48
Widze, że same opinie pozytywne :) Pracowałem na infolinii w Tarnowie szok!(usunięte przez administratora)
majk 2014-03-29 07:45:18
A czy to nie jest ta firma ktora wciska babciom garnki na prezentacjach przed kabaretem Za kilka tysięcy, a w rzeczywistosci sa warte parę stowek? Z omletem to sciema bo drugi gosc daje druga patelnie nasmarowana tluszczem, a mleko. nie przypala sie bo to nie mleko tylko jakis bialy plyn. Ale dokładne Szczegóły znaja juz Panowie wciskacze kitu.
cinek 2015-01-31 22:47:29
Hej, co tam teraz słychac w Eco Vital, działaja w ogóle jeszcze po tych wszystkich decyzjach urzedu ochrony i praw konsumenta? Z tego co wiem od pierwszego stycznia w ogóle weszło w zycie kilka ustaw, które sa przeciw takim firmom i mozna zwracac przedmioty, reklamować i tym podobne na korzystniejszych zasadach. Jak firma sobie z tym radzi?
tak 2016-05-11 21:09:31
widocznie dobra :) sama polityka firmy i branża dają pozytywnie do myślenia :)
Zostaw swoją opinię o Eco Vital - Tarnów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eco Vital