logo ECO VITAL

ECO VITAL

Olsztyn

Opinie o ECO VITAL

szyszka 2013-06-13 13:23:00
myslałam ze nie ma w tym kraju pracy dla ludzi z moim wykształceniem, a tu wielkie zdziwienie bo przyjęto panią Entomolog:) Jestem zadowolona z pracy, to tu poznalam mojego Krzysia:*
Magda 2013-06-19 15:55:50
A czy ktoś mógłby mi powiedzieć kiedy są wypłaty?na początku miesiąca czy na końcu?
stomatolog z EcoVVital 2013-06-21 08:27:25
Magda - 2013-06-19 15:55:50

A czy ktoś mógłby mi powiedzieć kiedy są wypłaty?na początku miesiąca czy na końcu?
Forsa jest zawsze na Twoim koncie do 10 każdego miesiąca, ale zakąłdając, że 10 przypada w weekend, to kasę zawsze dostaniesz do piątku. Pod tym względem firma jest kozacką. Pracuję tam od lutego i jeszczeni nigy nie spóźnili się z wypłatą. Big up dla nich za to!
hermiona 2013-07-02 10:01:41
anonim - 2013-06-29 11:36:18

stomatologu z EcoWital, a jak to wygląda z nadgodzinami? Zdarzają się i są lepiej płatne?
Pozdrawiam.
zdarzają się, ale najczęściej pracownicy sami chcą zostawać dłużej, bo można sobie zarobić. płatne są normalnie, według stawki godzinowej z umowy.
hermiona 2013-07-02 10:05:08
anonim - 2013-06-09 15:20:51

kot, to znaczy jak szybko można awansować w Eco vital? Jak wyglądają możliwości awansu, czy też rozwoju np. szkoleń? Jak jest z atmosferą wśród pracowników? Ludzie są pomocni i się wspierają, czy raczej wyścig szczurów?
można szybko awansować, nawet po miesiącu, jeśli się wykażesz. atmosfera zależy od działu do jakiego trafisz, w większości jest świetna, nie spotkałam się tu jeszcze z wyścigiem szczurów, a pracuję od pół roku. szkolenia też zapewniają.
thora 2013-07-10 08:55:35
wczoraj mieliśmy wypłatę i tym, którzy nie chcą u nas pracować mogę powiedzieć tylko jedno - żałujcie, frajerzy! :D
klient 2013-07-30 02:41:12
Historii na temat działalności firmy Eco-Vital jest w sieci mnóstwo. - Większość tych rzeczy, które wypisuje się na nasz temat, to konkurencja. Nie wyobrażacie sobie nawet, jak jest zawistna. Na rynku jest około 200 firm sprzedaży bezpośredniej. My natomiast jesteśmy liderem, działamy od 10 lat. Jeżeli ktoś jest niezadowolony, to dla niego jest nasza infolinia. To tyle
KluzkaKuzka 2013-08-06 11:32:37
Ogólnie nie mam żadnych zastrzeżeń do pracy w Eco-Vital. Czasem jest lekki zapiernicz, zwłaszcza pod koniec miesiąca, gdy wszystkie zaległe rzeczy nie mogą zostać pominięte, bo szef nie lubi. Mi się taka praca podoba. Z resztą jest tu dużo młodych ludzi, którzy jeszcze studiują lub właśnie skończyli studia. Jest z kim pogadać :D
2
Anioł 2013-08-15 13:10:43
Słuchajcie, ile może zarobic telemarketer w eco- vitalu jest jakas podstawa, czy wszystko na prowizji?
Jolka 2013-08-16 13:22:38
ogromna
pracownik biurowy= telemarketing 2013-08-16 13:23:45
Anioł - 2013-08-15 13:10:43

Słuchajcie, ile może zarobic telemarketer w eco- vitalu jest jakas podstawa, czy wszystko na prowizji?
wszyscy na prowizji.........
JOLKA2 2013-08-20 08:24:21
anonim - 2013-08-19 23:51:15

jolka czy jest dużo osób w firmie ECO VITAL które pracują tam na stałe? jak często przyjmują nowych pracowników?
tak, niektórzy pracują tu od samego początku. są nawet takie osoby, które zaczynały od najniższych stanowisk, a teraz są dyrektorami, kierownikami itp.
2013-08-22 14:09:00
anonim - 2013-08-22 12:39:32

JOLKA 2 po jakim czasie pracy w firmie ECO VITAL można tam awansować? jaka na początek jest umowa?
umowa zlecenie dla studentów, umowa zlecenie ze składkami zdrowotnymi dla osób nieuczących się i studentów po 26. roku życia. co ok. 3 miesiące można awansować i zgłosić się po podwyżkę ;), ale to jest kwestia bardzo indywidualna, zależy jak się sprawdzisz.
Em 2013-09-12 08:30:35
zależy od stanowiska. pensja telemarketera jest uzależniona od wyników, pracownik biurowy dostaje na start od 8 do 10 na godz. (w zależności od działu), są premie. ;)
1
gabi 2013-10-13 21:55:25
a jak pracuje telemarketer? musi siedzieć w firmie i tam pracować czy może być mobilny?
bullseye 2013-11-08 13:52:32
pensja telemarketera jest tym wyższa, im więcej osób zaprosi na godzinę. i z tego co wiem, to nie mogą być mobilni, ale mają elastyczny grafik.
OLSZTYN 2013-11-15 15:45:29
Witam, mam pytanie do osób już pracujących w Eco Vital w Olsztynie. Pytanie kieruje do PH. Jak wygląda dzień po egzaminie ? Pierwszy wyjazd sprzedażowy jest bezpłatny ? Czy od razu zalicza się do wypłaty podstawowej ? Czy na prawdę są 3 posiłki dziennie na wyjazdach i opłacone hotele ? Ile godzin na wyjazdach 3 dniowych spędza się w pracy ? Jakie są tu zarobki ? Proszę Olsztyniaków o odpowiedzi.
Anonim 2013-11-20 11:29:01
idź na rozmowę do się dowiesz z pierwszej ręki
bartosz 2014-01-27 13:01:41
nie polecam.
ECO-VITAL opinie forum 2014-02-05 09:05:13
Studenci wrobieni w sprzedaż garnków. I jest afera !
Podczas jednego z wykładów na Uniwersytecie Warmińsko-Mazurskim w Olsztynie studenci dostali ofertę pracy w Szwecji. Potem się okazało, że chodzi o budzącą kontrowersję sprzedaż drogich garnków. Na uczelni wybuchł skandal i nikt się nie chce teraz przyznać, że wydał zgodę na tę rekrutację
Ofertę pracy w nowo powstałej filii polskiej firmy w Szwecji przedstawiła studentom jedna z wykładowczyń. Nauczycielka weszła na zajęcia innego wykładowcy i rozdała ankiety. Zainteresowani mieli podać numer telefonu oraz stopień znajomości języka angielskiego. - Powiedziała, że jakaś firma, nie podała jej nazwy, szuka kandydatów na różne stanowiska: od przedstawicieli handlowych po asystentów dyrektora włącznie - relacjonuje student, który był na tych zajęciach.

- Zachęta wyglądała wiarygodnie, więc liczyłem na poważną ofertę pracy - mówi inny.

Kilka osób zostawiło swoje dane.

Wkrótce okazało się, że to była oferta Eco-Vital. To firma, o której ostatnio w Polsce jest głośno. Specjalizuje się w sprzedaży naczyń kuchennych czy noży. Tyle że garnki, reklamowane jako cudowne, oszczędzające energię i zdrowie, są potwornie drogie. Jeden kosztuje nawet kilka, a komplet kilkanaście tysięcy złotych. Media nieraz opisywały, że ofiarami sprzedawców tych naczyń są osoby starsze, które nie potrafią się obronić i odmówić handlowcom, stosującym agresywne metody sprzedaży.

Dziekan wydziału mówi: - Już sam fakt, że coś takiego miało miejsce na zajęciach, jest dla mnie bulwersujący.

Ale nikt się nie przyznał, że wydał zgodę na rekrutację.

Więcej w piątek w Gazecie Wyborczej Olsztyn
A. 2014-02-06 16:39:25
A do mnie wydzwania jaka [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z tego Eco-vitala już 3-4 raz - jeszcze raz to ją zmiotę słownie chyba. Bo na razie jestem cierpliwa i się po prostu rozłączam. Ale jeszcze raz to jej się odechce opracować :]
Skąd Wy numery telefonów bierzecie do ku*&^ nędzy ? Skoro w książce telefonicznej na pewno nie ma ....
2
emilia 2014-02-10 17:39:06
w ta niedziele bylam z tesciem na pokazie eco vital pani ktora prowadzila te spotkanie rozdala ankiety w ktorych poprosila o wpisanie danych osob ktore chcieli bysmy zaprosic na kolejnych pokaz. w ankiecie trzeba bylo podac imie nazwisko nr tel i adres osoby polecanej nagroda dla osob ktore wypisza najwiecej osob mialo byc darmowe zaproszenie na wystep pana Andrzeja Grabowskiego lub Cezarego PAzury jakie bylo moje zdziwienie kiedy z reguły ludzie starsi około 60 letnich wyjęli telefony i podawali wszystkie dane bliskich. pewnie w podobny sposób zdobyli Twój nr.ta firma to jakiś żart naciągają ludzi starszych nie polecam. dodam ze na koniec spotkania nikt zaproszenia na wystep nie dostal.
RIP 2014-03-05 13:57:26
już po eco-vital . ciekawe kto ostatni zgasił światło. R.I.P. pozdro ekipa Olsztyn!
emmma 2014-03-05 18:21:22
dziś w Olsztynie 200 osób prace tam straciło, zamknęli oddział....szkoda tylko ekipy
2
Ewika 2014-03-05 19:04:59
Ja będę miło wspominać pracę w Eco&Vital bo była wspaniała atmosfera i ludzie.Powodzenia dla wszystkich.Tylko szkoda,ze już nie zobaczę jednego przystojniaka.Buziaki Mateusz
3
nina 2014-03-05 23:01:05
Oj jaka szkoda..:( Właśnie miałam tam podjąć pracę. Szkoda.., bo słyszałam, że dobre zarobki i fajna atmosfera:( A co się stało, że oddział zamknęli? Wie ktoś może?
Władymir Putin 2014-03-05 23:56:37
ECO-Vital i MAT-Medic zwijają się niestety ... tyle złych rzeczy na ich temat w internecie. nawet telewizja sie zainteresowała, i prokurator.(usunięte przez administratora)
Anka 2014-03-06 11:52:52
ale te złe opinie to chyba poniekąd zasłużone.. Jeżeli ktoś miał z tą firmą cokolwiek do czynienia i jest w miarę ogarnięty, to wie o co chodzi.
anonim 2014-03-10 14:29:21
Hej ludzie z olsztyna zapłacił wam eco vital za luty bo mi nie napiszcie
Marysia 2014-03-10 17:45:58
Nie
fffffff 2014-03-11 02:05:06
(usunięte przez administratora) Słyszałam, że jedynie 3 dziewczynom z biura, ale nie wiem czy to prawda. Ogólnie to jedna wielka załamka.
eve 2014-03-11 10:13:19
co oni sobie teraz myślą???
nie dostaniemy tych wypłat???
anonim 2014-03-12 12:22:07
Hej ludzie zapłacili wam podobno zapłacił ecovital al mat medic nie zapłacił
była pracownica 2014-03-12 12:57:55
Ja też nie dostałam wypłaty za luty ;( nie wiem co jest grane...czy ktoś ma jakiś nr do eco-vital albo mat medic, żeby się skontaktować i zapytać czy oni w ogóle mają zamiar wysłać te wypłaty? ??? Bo w internecie oczywiście nie ma żadnych numerów...;(
Marysia 2014-03-12 18:23:55
Nie odbierają telefonów!
anonim 2014-03-12 20:45:02
Hej ludzie jeśli nie zapłacą do końca tygodnia to zbieramy się pod budynkiem cezalu w najbliższy poniedziałek o 11 jeśli ktoś to przeczyta to niech przekaże dalej
1
anonim 2014-03-13 16:55:48
Dzisiaj też nie zapłacili nie ma co zbieramy się w poniedziałek o 11 pod cezalem
1
gość 2014-03-14 08:09:22
ok
1
m.. 2014-03-14 14:17:54
uwzględnicie to, że niektórzy już pracują... lepiej będzie w wekeend.
1
K. 2014-03-17 11:35:37
hej, dostaliście już wypłaty za luty? Czy ktoś wie kiedy możemy się tych wypłat spodziewać? o ile oczywiście możemy się spodziewać....
1
bbbb 2014-03-17 12:02:31
ja dzisiaj otrzymałam 2 transze, na pewno otrzymasz [ kasa była przelana 15 marca) pozdrawiam
1
JP 2014-03-20 18:37:02
pewnie przeczytali to że chcemy sie zebrać pod CEZALEM i przelali kasę. zrobili to w obawie przed linczem :) przynajmniej ja dostałam pieniądze a wy ?
mmmm 2014-04-09 12:00:37
osobiście nie polecam,chyba,że ktoś jest chamski i nie ma sumienia - drzwi otwarte.Jeśli chodzi o zarobki to może i sie dostanie 1500 podstawy,ale jak sie zrobi 4 wyjazdy w miesiącu..wtedy dostanie sie tę podstawę i ew.premie..Męczęze jak dla mnie były cotygodniowe egzaminy i OBOWIĄZKOWE zebrania w każdy poniedziałek.Raz miałam przypadek,że musiałam wyść w trakcie zebrania w pilnej sprawie.Idę więc do dawnej sekretarki pana F. i mówię,że muszę iść.. w odpowiedzi usłysząłam " ja to rozumiem,ale nie wiem czy kamera zrozumie.." lol... za nieobecność na zebraniu kara 200zł... Wyjazdy są z Torunia gdzie trzeba się we własnym zakresie dostać..Mało tego..są jakieś śmieszne awanse na główne asystentki.. która zarazbia dokładnie tyle samo co zwykła asystentka a ma dużo wiecej roboty..Dlatego ja osobiście nie polecam pracy w EV..Praca w ECO to porażka..
mmmm 2014-04-09 12:08:32
z tego co wiem to ECO przeniosło sie na Kopernika..lub na Kościuszki..tak słyszałam..dyrektorem jest jakiś Sebastian.. Ja nie wiem czy dostałam jakąś wypłatę bo nie pracuje tam od stycznia a w grudniu miałam tylko 2 wyjazdy :/ nie dostałam tez PUT-u do rozliczenia :/
kar.baz 2014-04-17 07:31:54
Ktoś może potrzebuje pracy z osób, które zwolniono w Eco-Vital? Zgłoszenia na kar.baz@wp.pl
Intelly 2014-06-10 12:39:20
Zapraszam osoby pracujące wcześniej w ECO Vital do zapoznania się z ofertą

Olsztyńska Firma Telekomunikacyjna Intelly która prowadzi rekrutację osób na stanowisko Przedstawicieli handlowych.

anti-geuse 2014-09-06 11:40:43
Firma Eco-Vital Sp. z o.o. Sp. k. nazywa się teraz:
ALIBIOSTAR TRADING LIMITED SPÓŁKA KOMANDYTOWA
(ten sam NIP i REGON, a także nr KRS co wcześniej Eco-Vital Sp. z o.o. Sp. k.)
obecny adres firmy:
ul. RATAJCZAKA 26/3 lok. 4 PIĘTRO
(dokładnie tak jest w KRS)
61-813 POZNAŃ

oficjalne informacje dostępne na stronie: ems(dot)ms(dot)gov(dot)pl
po co to 2015-01-31 21:37:36
ej - mnie to tak zastanawia po co firmy robia takie zmiany nazw i wogole tych wpisow do KRS przeciez to na pewno nie jest za darmo i kosztuje. chyba ze to kwestia jakaspodatkowa czy cos w tym stylu wtedy to rozumiem takie dzialania bardzo dobrze. ale moze jest ktos w stanie to wytlumaczyc prosto czlowikowi
po co to 2015-01-31 21:37:57
ej - mnie to tak zastanawia po co firmy robia takie zmiany nazw i wogole tych wpisow do KRS przeciez to na pewno nie jest za darmo i kosztuje. chyba ze to kwestia jakaspodatkowa czy cos w tym stylu wtedy to rozumiem takie dzialania bardzo dobrze. ale moze jest ktos w stanie to wytlumaczyc prosto czlowikowi
okej 2016-05-13 20:18:51
rotacja może i jest, ale firma na tyle do tego profesjonalnie podchodzi, że pewnie sugeruje zmiany na stanowiskach wewnątrz firmy. Nie wiem jak sobie radzą, ciężko określić
1
Zostaw swoją opinię o ECO VITAL - Olsztyn
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ECO VITAL