Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Eco Vital

Pracowałeś w firmie Eco Vital i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-28 22:04:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć a jak klienci:)? Sa mili raczej chcą wysłuchać rozmawiać z pracownikami firmy Eco Vital czy raczej nie czesto sie zdarza trudny klient
zdjecie uzytkownika
wackos - 2013-09-17 08:28:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To co czy pracownicy mają podpisaną jakąs klauzule o poufności że nikt nie może napisać ile się zarabia w tej firmie bo czasami firmy mają takie warunki w umowach nieraz
zdjecie uzytkownika
philla - 2013-09-17 10:20:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wackos - 2013-09-17 08:28:11

To co czy pracownicy mają podpisaną jakąs klauzule o poufności że nikt nie może napisać ile się zarabia w tej firmie bo czasami firmy mają takie warunki w umowach nieraz
jak to w Polsce, nikt ci prawdy nie powie o swoich zarobkach. poza tym, w tej firmie stawki się ustala indywidualnie. ale mogę ci powiedzieć, że stawka pracownika biurowego oscyluje wokół 10/h netto.
zdjecie uzytkownika
aśka - 2013-09-17 21:41:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej czyli niezle stawki są za robote genralnie możecie polecić ta firme szukam fajnej pracy dla siebie i dla chłopaka czy można potem kogoś wkręcic do pracy pozdroo
zdjecie uzytkownika
Karolina - 2013-09-18 15:04:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja miałam dziś iść na rozmowę na PH jednak okazało się, ze lekarz do którego próbowałam się dostać od dawna, ma godzinne opóźnienie. Oczywiście dzwoniłam, żeby przeprosić i ewentualnie przesunąć spotkanie, ale niestety nikt nie odbierał, mimo tego, że Pani, która mnie umawiała powiedziła żeby w razie czego dzwonić. Co więcej dostałam sms-a z informacją o spotkaniu i tam też było napisane "w razie trudności proszę o kontakt". Szkoda, że nikt nie odebrał.
zdjecie uzytkownika
magda - 2013-09-21 18:51:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ej a smaczne te zupki tej firmy sa bo sie zastanawiam czy warto zainwestowac w 10szt od razu i sie zaczac odchudzac pomozcie mi prosze!
zdjecie uzytkownika
jay g. - 2013-11-08 13:22:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
generalnie mogę polecić tę firme. stawki są niezle, praca nie jakas mega ciężka, a i kasa zawsze w terminie.
zdjecie uzytkownika
marian - 2013-11-20 11:19:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja pracuję tu na telemarketingu. czasem jest lepiej, czasem gorzej, ale przynajmniej dostaję regularnie wypłatę. ogólnie jest trudna sytuacja w kraju, więc nie ma co wybrzydzać.
zdjecie uzytkownika
evelka - 2013-12-16 07:47:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Doskonale cię rozumiem, ponieważ na każdym kroku spotykamy się z mało profesjonalnymi sprzedawcami. Są oni wizytówką firmy, ale nie doczepiajmy jednej etykietki wszystkim handlowcom.
zdjecie uzytkownika
kallo - 2014-01-16 10:10:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firmę mogę śmiało polecić. Jest stabilna finansowo, wypłaty zawsze na czas i jeżeli szukacie pracy, to warto.
zdjecie uzytkownika
kludiacloret - 2014-01-20 11:59:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z przedmówcą, zarobki są w porządku ale i atmosfera również fajna :)
zdjecie uzytkownika
Bogdan - 2014-01-22 08:50:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W takim razie ciekawe, skąd tylu zadowolonych pracowników, przecież pisali niejednokrotnie, że wszystko jest dobrze zorganizowane. Więc jak to w końcu jest? Weksel akurat mnie nie dziwi, ponieważ jako kierowca w firmie transportowej musiałem taki podpisać, ponieważ odpowiadałem za towar i samochód, ale o co ci chodzi z kodami? Nie wiem. Staram się dostać na stanowisko kierowcy i nie wiem już co myśleć...
zdjecie uzytkownika
jestembogiem - 2014-01-22 13:43:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tak. zatrudniają do tego profesora(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
staruszek - 2014-01-24 11:11:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Już w Expresie Ilustrowanym pisza o waszej firmie.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
morg - 2014-02-12 16:43:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Faktycznie, napisali coś w expresie ilustrowanym o eco-vital, artykuł o emerytce, co to chciała zwrócić garnki po ustalonym terminie na zwrot i za nie nie zapłaciła.
zdjecie uzytkownika
olsztyn - 2014-03-05 23:59:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy Łódź żyje??? Czy jeszcze pracujecie? U nas (olsztyn) już dziś zamknęli oddział. Wszyscy poszli na bruk. A u was? za chwile bedzie to samo pewnie ... ECO-Vital i MAT-Medic zwijają się niestety ... Mówię żeby nie było zaskoczenia, jak przyjdziecie do pracy a tu wszystko pozamykane na cztery spusty. U nas tak dziś było.
zdjecie uzytkownika
garnek - 2014-03-13 07:57:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Generalnie nie polecam .
Teraz zmieniają nazwę bo mają problemy .
Unikajcie
zdjecie uzytkownika
Ola - 2014-04-13 20:08:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [garnek - 2014-03-13 07:57:02]:
Niestety nie, zwolnili nas z telemarketingu na początku marca. Przyszliśmy rano do pracy i wróciliśmy do domu. Biuro i dział handlowy zostało, ale nie wiem czy jest jeszcze do tej pory.
zdjecie uzytkownika
ola - 2014-04-13 20:10:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [olsztyn - 2014-03-05 23:59:23]:
Niestety nie, zwolnili nas z telemarketingu na początku marca. Przyszliśmy rano do pracy i wróciliśmy do domu. Biuro i dział handlowy zostało, ale nie wiem czy jest jeszcze do tej pory.
zdjecie uzytkownika
babunia - 2014-06-08 21:43:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludzie czy wy sumienia nie macie ! Chcecie pracować w firmie która żyje z tego że wyciąga od osób starszych emerytury ? Osoby starsze cieszą się ze mogą z kimś porozmawiać nie są już tak świadome tego co sie dzieje, nie są już tak inteligentni jak za młodu i dzięki takim firmom zostają bez środków do życia ! Już chyba lepiej być kanarem w MPK
zdjecie uzytkownika
kamil - 2014-06-18 20:38:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cóż, taka praca, dobry sprzedawca musi czasem nie miec wyrzutów sumienia i zachwalac produkt, za to mu przeciez płacą..
zdjecie uzytkownika
anti-geuse - 2014-09-06 11:37:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma Eco-Vital Sp. z o.o. Sp. k. nazywa się teraz:
ALIBIOSTAR TRADING LIMITED SPÓŁKA KOMANDYTOWA
(ten sam NIP i REGON, a także nr KRS co wcześniej Eco-Vital Sp. z o.o. Sp. k.)
obecny adres firmy:
ul. RATAJCZAKA 26/3 lok. 4 PIĘTRO
(dokładnie tak jest w KRS)
61-813 POZNAŃ

oficjalne informacje dostępne na stronie: ems(dot)ms(dot)gov(dot)pl
zdjecie uzytkownika
typ - 2014-10-27 14:21:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracownicy w call center zatrudnieni byli na umowach o dzieło, gwarantujących miesięczny okres wypowiedzenia. Według trenera, zwalniani usłyszeli, że albo podpiszą wypowiedzenia za porozumieniem stron i oddadzą identyfikatory, albo mogą zapomnieć o wypłatach. Wielu podpisało. No i co teraz z tymi uczciwie zarobionymi pieniedzmi?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Miałam możliwość uczestniczyć w procesie rekrutacji na stanowisko Szkoleniowiec Grup Sprzedażowych.
Na wstępie chciałam podziękować panu Pawłowi Barczyńskiemu za dużą ilość przykładów i sytuacji, które wykorzystam jako przykłady na kolejnym szkoleniu „ Jak nie prowadzić rozmowy kwalifikacyjnej”

1. Brak przygotowania miejsca dla kandydatów;
2. Umawianie kandydatów, dwóch na jedną godzinę;
3. Rozmowy odbywały się z opóźnieniem do pół godzinny( jeżeli ten pan tak wykonuje wszystkie swoje obowiązki, naraża firmę na poważne straty);
4. Ubiór – garnitur, w którym „rekruter” czuł się źle, nie umie go nosić, brak podstawowych zasad kultury osobistej, dodatkowo kulturalne zachowanie kandydata wzbudza zdziwienie.
5. Pan nie wiedział ile zaprosił osób, oraz kogo zaprosił;
6. Przeprowadzał rozmowy w małym, dusznym, niewietrzonym pokoju. Źle ustawione biurko, w powietrzu unosi się zapach rozdrażnienia ( pan od rekrutacji) oraz zapach stresu i strachu po poprzednich kandydatach;
7. Pytania są sztampowe, nic nie wnoszące do rozmowy, nie sprawdzające umiejętności kandydatów; ( Co wie pan/pani o naszej firmie?, Czemu wybrała pani naszą firmę?- jedne z najbardziej nieprofesjonalnych pytań. To przedstawiciel firmy ma zaprezentować ją tak kandydatowi, aby wiedział gdzie ewentualnie będzie pracował i co robił)
8. Złe zaprezentowanie firmy
9. Po zadawanych pytaniach można sądzić, że pan „rekruter” nie zna zasad pisania życiorysu.
10. Na pytanie o bezpośredniego przełożonego, pan „rekruter” zaczyna opowiadać o właścicielu firmy. Po wyjaśnieniu i dopytaniu okazuje się, że bezpośredni przełożony to kierownik regionalny.
11. Reprezentant firmy nie posiada kompetencji do rekrutacji osób, każda niestandardowa odpowiedź wprowadza go w stan zakłopotania, zdziwienia, zdenerwowania w dodatku źle ukrywanego. Doprowadza to do sytuacji, w której pan „rekruter” nie jest w stanie prowadzić rozmowy rekrutacyjnej.
12. Całość wyglądała raczej na konkurs pt.: „Szukam żony”, niż poszukiwanie profesjonalisty do współpracy.
13. Wynagrodzenie, propozycja „rekrutera” 3000 brutto + premia + nagroda za 160 -200 godzin pracy, również wyjazdowej.
14. Pan nie był wstanie podać orientacyjnej liczby godzin szkoleniowych i delegacji. Czyli jeden trener za 100 godzin pracy dostanie to samo podstawowe wynagrodzenie co trener, który pracował 210 godzin.
15. Pan „rekruter” nie wie co mówi, nie potrafi adekwatnie dobrać słów, zupełnie nie panuje nad mimiką, swoim ciałem.

Serdecznie dziękuję.
Pytania: Co Pani wie o firmie?
Czy zna Pani firmę Zepter i Philipek?
Czy posiada pani ich produkty, której firmy?
Czemu aplikowała pani na to stanowisko?
Czy jest pani dyspozycyjna?
Jakiego wynagrodzenia pani oczekuje?
Czy ma pani jakieś pytania?
zdjecie uzytkownika
rymt - 2014-12-31 03:57:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ale ja to nei wiem czy to tak można? przecież wg umowy jaką podpisywali zaczynając pracę to mieli napisane jak wygląda ich wynagordzenie, wiec jeśli podpisali to porozumienie czy j ak to tam to sami się zrzekli prawa do pieniędzy. chociaż nie wiem czy dobrze ogarniam to co piszecie. wyjasnijcie prosze
zdjecie uzytkownika
dzepeeto - 2015-01-18 16:01:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [typ - 2014-10-27 14:21:57]:
jeśli taka sytuacja się wydarzyła to pewnie jak podpisali to i dostali. Po co pracować w firmie która tak naprawdę Cię nie potrzebuje i traktuje jak zbędny wydatek? wiadomo , że lepiej rozjerzeć się wtedy za czymś innym. Wiem , że młodzi mają w tej kwestii łatwiej, ale z otwartością granic obecnej europy to każdy sobie coś prędzej czy później znajdzie
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eco Vital
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Eco Vital?
Zadaj pytanie
x