Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Eco Vital

Opinie o Eco Vital

Pracowałeś w firmie Eco Vital i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Nick& Nick - 2013-06-07 11:42:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktos pracuje już z Łodzi
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-09 19:00:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kandydatka, to możesz opisać swoje wrażenia? W jakim oddziale eco vital? O co Cię pytali i na jakie stanowisko aplikowałaś? Co ci zaproponowali? Z góry dzięki.
zdjecie uzytkownika
Kandydatka - 2013-06-10 08:50:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Region Łódż na PH
Dzis drugi etap
ogólnie ok
podstawa dieta
umowa o pracę
Wszystko płatne
Praca z klientem idywidualnym kontakt bezposredni a akurat wiem z czym to sie je bo pracowałam
Trzeba w tym sie lubić w takiej sprzedaży
Co do prowizji jeszcze nie powiedzieli ale ok.
Trzeci etap to szkolenie i dgzamin
w tym wyjazdy na prezentacje
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-28 17:36:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kandydatka, czyli już byłaś na tym 2 etapie i zakwalifikowali Cię na 3? O co chodzi z tym egzaminem? Wiesz już ile prowizji, czy jakieś są. Pozdrawiam pracowników Eco Vital
zdjecie uzytkownika
królik - 2013-07-04 10:23:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Miła atmosfera, ja również :) są przerwy na odpoczynek.Ale lepiej jakby podstawa dla wszystkich była po 7 zł :) No i słuchawki się troche często psują albo program zwiechy łapie
zdjecie uzytkownika
truskawka88 - 2013-07-04 14:59:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

Ja nie miałam zamiaru pracowac jako przedstawiciel bo po 5 latach na psychologii jak się domyślacie miałam troche inne plany ;) Chciałam pracowac w zawodzie ale teraz nigdzie cie nie zatrudnią jak nie masz jakiegokolwiek doświadczenia.Jeśli czyta to jakiś kolega po fachu to wie, ile trzeba poświęcić czasu na nauke ,więc na zdybywanie doświadczenia już go nie starczało. Teraz pracuje, fakt że sporo wyjeżdżam ale opłaca się:) A i studia pomagają mi w sprzedaży, bo wiem jak rozmawiać z ludźmi.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-29 15:21:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słuchajcie był ktos na rozmowie o prace jako Przedstawiciel w firmie Eco Vital i ma informacje w jakich granicach ksztaltuja sie zarobki?
zdjecie uzytkownika
Mapka - 2013-07-29 16:15:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podstawy masz 1500 plus prowizje, które jeśli dajesz radę, to podwajają lub nawet zwielokrotniaja twoją podstawę. Jeżeli będziesz się angażował w swoją pracę, to będziesz dobrze zarabiać
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-30 11:23:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o no super warunki tam macie a jak wyglada kwestia zatrudnienia czy trzeba w Eco Vital miec swoja dzialalnosc gospodarcza????
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-10 20:41:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To znaczy że podstawy można mieć nawet 3000 złotych do ręki to ile godzi dziennie trzeba pracować zeby tyle moc zarabiac??
zdjecie uzytkownika
Kicha100 - 2013-08-12 08:55:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak jak było napisane wyżej. Masz 1500 zł podstawy + prowizja od sprzedaży. Sprzedajesz - zarabiasz więcej. Mało sprzedajesz - masz małą prowizję
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-12 21:16:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy są jakieś cele ustalone do osiągniecia dla sprzedawcow czy nie ma limitow ,że na przykłąd trzeba zrobić ileś żeby dostać premię w ogóle???
zdjecie uzytkownika
milena - 2013-08-16 19:11:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Cześć Mam sprawę bo nie wiem czy w tej firmie można złożyc aplikację jeśli ktoś ma stopień niepełnosprawności i grupę inwalidzką to czy też przyjmują na przykłąd na pół etatu
zdjecie uzytkownika
michal - 2013-08-20 15:32:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
1500 brutto czy netto?
zdjecie uzytkownika
Andrzej - 2013-08-25 10:05:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy może ktoś powiedzieć coś nt. pracy ___informatyka____ w tej firmie, szczególnie w oddziale w Łodzi?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-25 15:40:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć ja mam pytanie jakie zarobki w biurze w Eco Vital po skończonej administracji czy dużo dostaje nowa osoba do reki
zdjecie uzytkownika
AnnaMaria - 2013-08-26 08:50:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
michal - 2013-08-20 15:32:21

1500 brutto czy netto?
1500 na rękę
zdjecie uzytkownika
klapouchy - 2013-08-26 08:58:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Andrzej - 2013-08-25 10:05:37

Czy może ktoś powiedzieć coś nt. pracy ___informatyka____ w tej firmie, szczególnie w oddziale w Łodzi?

Witaj

Jestem programistą pracującym w Eco-Vital. Jeśli chodzi o to, co robią - przede wszystkim aplikacje służące logistyce, organizacji, zarządzaniu obiegiem informacji i tak dalej. Od jakichś drobnych aplikacji czy skryptów po m.in. system ERP do zarządzania zasobami przedsiębiorstwa (w tym moduł MRP, spedycyjny itd.) CRM i tym podobne. Zespół jest młody, tak naprawdę niewiele jest narzucone z góry, wiele rzeczy jest realizowanych z własnej inicjatywy, pomysłów. Jeśli ktoś jest kreatywny, to można naprawdę w tej firmie z jednej strony się wykazać i wiele wnieść, z drugiej zdobyć sporo doświadczenia - nie to, co w korporacji, że masz narzucone z góry wszystko łącznie z limitem czasu na wykonanie :) Jak ktoś sobie już w miarę dobrze radzi z programowaniem, to na pewno warto spróbować - to jest zdecydowanie dobra firma "na start". Moim zdaniem spróbuj - ja też początkowo się zastanawiałem, ale powiem szczerze, że nie żałuję.

Pozdrawiam!
zdjecie uzytkownika
Andrzej - 2013-08-26 11:59:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
klapouchy - 2013-08-26 08:58:53

Andrzej - 2013-08-25 10:05:37

Czy może ktoś powiedzieć coś nt. pracy ___informatyka____ w tej firmie, szczególnie w oddziale w Łodzi?


Witaj



Jestem programistą pracującym w Eco-Vital. Jeśli chodzi o to, co robią - przede wszystkim aplikacje służące logistyce, organizacji, zarządzaniu obiegiem informacji i tak dalej. Od jakichś drobnych aplikacji czy skryptów po m.in. system ERP do zarządzania zasobami przedsiębiorstwa (w tym moduł MRP, spedycyjny itd.) CRM i tym podobne. Zespół jest młody, tak naprawdę niewiele jest narzucone z góry, wiele rzeczy jest realizowanych z własnej inicjatywy, pomysłów. Jeśli ktoś jest kreatywny, to można naprawdę w tej firmie z jednej strony się wykazać i wiele wnieść, z drugiej zdobyć sporo doświadczenia - nie to, co w korporacji, że masz narzucone z góry wszystko łącznie z limitem czasu na wykonanie :) Jak ktoś sobie już w miarę dobrze radzi z programowaniem, to na pewno warto spróbować - to jest zdecydowanie dobra firma "na start". Moim zdaniem spróbuj - ja też początkowo się zastanawiałem, ale powiem szczerze, że nie żałuję.



Pozdrawiam!
Dzięki za informacje! A co rozumieć prze to, że firma dobra "na start"? Kwestie typu doświadczenia zdobycie - tak, zarobki - nie?
Jak jest z godzinami pracy? Piszą, że "elastyczne" tzn co? Trzeb zostać często nie wiadomo jak dłużej? :)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-27 21:00:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli przechodzac do konkretów: czytam te opinie i komentarze i brakuje jednej najważniejszej poniekąd informacji na temat ....zarobków.ILe>?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-28 22:04:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć a jak klienci:)? Sa mili raczej chcą wysłuchać rozmawiać z pracownikami firmy Eco Vital czy raczej nie czesto sie zdarza trudny klient
zdjecie uzytkownika
wackos - 2013-09-17 08:28:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To co czy pracownicy mają podpisaną jakąs klauzule o poufności że nikt nie może napisać ile się zarabia w tej firmie bo czasami firmy mają takie warunki w umowach nieraz
zdjecie uzytkownika
philla - 2013-09-17 10:20:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wackos - 2013-09-17 08:28:11

To co czy pracownicy mają podpisaną jakąs klauzule o poufności że nikt nie może napisać ile się zarabia w tej firmie bo czasami firmy mają takie warunki w umowach nieraz
jak to w Polsce, nikt ci prawdy nie powie o swoich zarobkach. poza tym, w tej firmie stawki się ustala indywidualnie. ale mogę ci powiedzieć, że stawka pracownika biurowego oscyluje wokół 10/h netto.
zdjecie uzytkownika
aśka - 2013-09-17 21:41:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej czyli niezle stawki są za robote genralnie możecie polecić ta firme szukam fajnej pracy dla siebie i dla chłopaka czy można potem kogoś wkręcic do pracy pozdroo
zdjecie uzytkownika
Karolina - 2013-09-18 15:04:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja miałam dziś iść na rozmowę na PH jednak okazało się, ze lekarz do którego próbowałam się dostać od dawna, ma godzinne opóźnienie. Oczywiście dzwoniłam, żeby przeprosić i ewentualnie przesunąć spotkanie, ale niestety nikt nie odbierał, mimo tego, że Pani, która mnie umawiała powiedziła żeby w razie czego dzwonić. Co więcej dostałam sms-a z informacją o spotkaniu i tam też było napisane "w razie trudności proszę o kontakt". Szkoda, że nikt nie odebrał.
zdjecie uzytkownika
magda - 2013-09-21 18:51:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ej a smaczne te zupki tej firmy sa bo sie zastanawiam czy warto zainwestowac w 10szt od razu i sie zaczac odchudzac pomozcie mi prosze!
zdjecie uzytkownika
jay g. - 2013-11-08 13:22:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
generalnie mogę polecić tę firme. stawki są niezle, praca nie jakas mega ciężka, a i kasa zawsze w terminie.
zdjecie uzytkownika
marian - 2013-11-20 11:19:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja pracuję tu na telemarketingu. czasem jest lepiej, czasem gorzej, ale przynajmniej dostaję regularnie wypłatę. ogólnie jest trudna sytuacja w kraju, więc nie ma co wybrzydzać.
zdjecie uzytkownika
evelka - 2013-12-16 07:47:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Doskonale cię rozumiem, ponieważ na każdym kroku spotykamy się z mało profesjonalnymi sprzedawcami. Są oni wizytówką firmy, ale nie doczepiajmy jednej etykietki wszystkim handlowcom.
zdjecie uzytkownika
kallo - 2014-01-16 10:10:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firmę mogę śmiało polecić. Jest stabilna finansowo, wypłaty zawsze na czas i jeżeli szukacie pracy, to warto.
zdjecie uzytkownika
kludiacloret - 2014-01-20 11:59:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z przedmówcą, zarobki są w porządku ale i atmosfera również fajna :)
zdjecie uzytkownika
Bogdan - 2014-01-22 08:50:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W takim razie ciekawe, skąd tylu zadowolonych pracowników, przecież pisali niejednokrotnie, że wszystko jest dobrze zorganizowane. Więc jak to w końcu jest? Weksel akurat mnie nie dziwi, ponieważ jako kierowca w firmie transportowej musiałem taki podpisać, ponieważ odpowiadałem za towar i samochód, ale o co ci chodzi z kodami? Nie wiem. Staram się dostać na stanowisko kierowcy i nie wiem już co myśleć...
zdjecie uzytkownika
jestembogiem - 2014-01-22 13:43:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
tak. zatrudniają do tego profesora(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
staruszek - 2014-01-24 11:11:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Już w Expresie Ilustrowanym pisza o waszej firmie.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
morg - 2014-02-12 16:43:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Faktycznie, napisali coś w expresie ilustrowanym o eco-vital, artykuł o emerytce, co to chciała zwrócić garnki po ustalonym terminie na zwrot i za nie nie zapłaciła.
zdjecie uzytkownika
olsztyn - 2014-03-05 23:59:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy Łódź żyje??? Czy jeszcze pracujecie? U nas (olsztyn) już dziś zamknęli oddział. Wszyscy poszli na bruk. A u was? za chwile bedzie to samo pewnie ... ECO-Vital i MAT-Medic zwijają się niestety ... Mówię żeby nie było zaskoczenia, jak przyjdziecie do pracy a tu wszystko pozamykane na cztery spusty. U nas tak dziś było.
zdjecie uzytkownika
garnek - 2014-03-13 07:57:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Generalnie nie polecam .
Teraz zmieniają nazwę bo mają problemy .
Unikajcie
zdjecie uzytkownika
Ola - 2014-04-13 20:08:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [garnek - 2014-03-13 07:57:02]:
Niestety nie, zwolnili nas z telemarketingu na początku marca. Przyszliśmy rano do pracy i wróciliśmy do domu. Biuro i dział handlowy zostało, ale nie wiem czy jest jeszcze do tej pory.
zdjecie uzytkownika
ola - 2014-04-13 20:10:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [olsztyn - 2014-03-05 23:59:23]:
Niestety nie, zwolnili nas z telemarketingu na początku marca. Przyszliśmy rano do pracy i wróciliśmy do domu. Biuro i dział handlowy zostało, ale nie wiem czy jest jeszcze do tej pory.
zdjecie uzytkownika
babunia - 2014-06-08 21:43:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludzie czy wy sumienia nie macie ! Chcecie pracować w firmie która żyje z tego że wyciąga od osób starszych emerytury ? Osoby starsze cieszą się ze mogą z kimś porozmawiać nie są już tak świadome tego co sie dzieje, nie są już tak inteligentni jak za młodu i dzięki takim firmom zostają bez środków do życia ! Już chyba lepiej być kanarem w MPK
zdjecie uzytkownika
kamil - 2014-06-18 20:38:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cóż, taka praca, dobry sprzedawca musi czasem nie miec wyrzutów sumienia i zachwalac produkt, za to mu przeciez płacą..
zdjecie uzytkownika
anti-geuse - 2014-09-06 11:37:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma Eco-Vital Sp. z o.o. Sp. k. nazywa się teraz:
ALIBIOSTAR TRADING LIMITED SPÓŁKA KOMANDYTOWA
(ten sam NIP i REGON, a także nr KRS co wcześniej Eco-Vital Sp. z o.o. Sp. k.)
obecny adres firmy:
ul. RATAJCZAKA 26/3 lok. 4 PIĘTRO
(dokładnie tak jest w KRS)
61-813 POZNAŃ

oficjalne informacje dostępne na stronie: ems(dot)ms(dot)gov(dot)pl
zdjecie uzytkownika
typ - 2014-10-27 14:21:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracownicy w call center zatrudnieni byli na umowach o dzieło, gwarantujących miesięczny okres wypowiedzenia. Według trenera, zwalniani usłyszeli, że albo podpiszą wypowiedzenia za porozumieniem stron i oddadzą identyfikatory, albo mogą zapomnieć o wypłatach. Wielu podpisało. No i co teraz z tymi uczciwie zarobionymi pieniedzmi?
zdjecie uzytkownika
rymt - 2014-12-31 03:57:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ale ja to nei wiem czy to tak można? przecież wg umowy jaką podpisywali zaczynając pracę to mieli napisane jak wygląda ich wynagordzenie, wiec jeśli podpisali to porozumienie czy j ak to tam to sami się zrzekli prawa do pieniędzy. chociaż nie wiem czy dobrze ogarniam to co piszecie. wyjasnijcie prosze
zdjecie uzytkownika
dzepeeto - 2015-01-18 16:01:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [typ - 2014-10-27 14:21:57]:
jeśli taka sytuacja się wydarzyła to pewnie jak podpisali to i dostali. Po co pracować w firmie która tak naprawdę Cię nie potrzebuje i traktuje jak zbędny wydatek? wiadomo , że lepiej rozjerzeć się wtedy za czymś innym. Wiem , że młodzi mają w tej kwestii łatwiej, ale z otwartością granic obecnej europy to każdy sobie coś prędzej czy później znajdzie
zdjecie uzytkownika
Tromba - 2015-03-28 01:32:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mimo wszystko do firmy nadal będą się zgłaszać chętni do pracy . Młodzi ludzi i studenci muszą jakoś rozpocząć swoją karierę zawodową no i wydaje mi się, że ta firma do tego właśnie może się przydać. Sam chętnie bym spróbował się zatrudnić, lecz oprócz kwestii finansowych interesuje mnie czy w ogóle wchodzi w grę jakiś pakiet socjalny ?
zdjecie uzytkownika
major - 2015-04-16 16:34:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma krzak. Zdecydowanie nie polecam.
zdjecie uzytkownika
przemek - 2015-04-19 21:57:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [major - 2015-04-16 16:34:40]:
ostatnie informacje jakie dochodziły do mnie na temat Eci Vitala to jak pracownicy firmy opowiadali o tym jak wygląda praca z klientem tutaj i robili kariery w sieci
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Miałam możliwość uczestniczyć w procesie rekrutacji na stanowisko Szkoleniowiec Grup Sprzedażowych.
Na wstępie chciałam podziękować panu Pawłowi Barczyńskiemu za dużą ilość przykładów i sytuacji, które wykorzystam jako przykłady na kolejnym szkoleniu „ Jak nie prowadzić rozmowy kwalifikacyjnej”

1. Brak przygotowania miejsca dla kandydatów;
2. Umawianie kandydatów, dwóch na jedną godzinę;
3. Rozmowy odbywały się z opóźnieniem do pół godzinny( jeżeli ten pan tak wykonuje wszystkie swoje obowiązki, naraża firmę na poważne straty);
4. Ubiór – garnitur, w którym „rekruter” czuł się źle, nie umie go nosić, brak podstawowych zasad kultury osobistej, dodatkowo kulturalne zachowanie kandydata wzbudza zdziwienie.
5. Pan nie wiedział ile zaprosił osób, oraz kogo zaprosił;
6. Przeprowadzał rozmowy w małym, dusznym, niewietrzonym pokoju. Źle ustawione biurko, w powietrzu unosi się zapach rozdrażnienia ( pan od rekrutacji) oraz zapach stresu i strachu po poprzednich kandydatach;
7. Pytania są sztampowe, nic nie wnoszące do rozmowy, nie sprawdzające umiejętności kandydatów; ( Co wie pan/pani o naszej firmie?, Czemu wybrała pani naszą firmę?- jedne z najbardziej nieprofesjonalnych pytań. To przedstawiciel firmy ma zaprezentować ją tak kandydatowi, aby wiedział gdzie ewentualnie będzie pracował i co robił)
8. Złe zaprezentowanie firmy
9. Po zadawanych pytaniach można sądzić, że pan „rekruter” nie zna zasad pisania życiorysu.
10. Na pytanie o bezpośredniego przełożonego, pan „rekruter” zaczyna opowiadać o właścicielu firmy. Po wyjaśnieniu i dopytaniu okazuje się, że bezpośredni przełożony to kierownik regionalny.
11. Reprezentant firmy nie posiada kompetencji do rekrutacji osób, każda niestandardowa odpowiedź wprowadza go w stan zakłopotania, zdziwienia, zdenerwowania w dodatku źle ukrywanego. Doprowadza to do sytuacji, w której pan „rekruter” nie jest w stanie prowadzić rozmowy rekrutacyjnej.
12. Całość wyglądała raczej na konkurs pt.: „Szukam żony”, niż poszukiwanie profesjonalisty do współpracy.
13. Wynagrodzenie, propozycja „rekrutera” 3000 brutto + premia + nagroda za 160 -200 godzin pracy, również wyjazdowej.
14. Pan nie był wstanie podać orientacyjnej liczby godzin szkoleniowych i delegacji. Czyli jeden trener za 100 godzin pracy dostanie to samo podstawowe wynagrodzenie co trener, który pracował 210 godzin.
15. Pan „rekruter” nie wie co mówi, nie potrafi adekwatnie dobrać słów, zupełnie nie panuje nad mimiką, swoim ciałem.

Serdecznie dziękuję.
Pytania: Co Pani wie o firmie?
Czy zna Pani firmę Zepter i Philipek?
Czy posiada pani ich produkty, której firmy?
Czemu aplikowała pani na to stanowisko?
Czy jest pani dyspozycyjna?
Jakiego wynagrodzenia pani oczekuje?
Czy ma pani jakieś pytania?
zdjecie uzytkownika
gary - 2015-05-04 21:38:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [przemek - 2015-04-19 21:57:52]:
również słyszałem ostatnio sporo niepochelbnych opinii na temat tego co można było spotkać w Eco Vital. Obecnie głos o nich nieco ucichł co spowodowane jest pewnie faktem , że firma mogła zakończyć swoją działalność... W końcu ile można nabierać ludzi na te same kłamstewka. Każdy w końcu pójdzie po rozum do głowy
zdjecie uzytkownika
marianna - 2015-09-16 19:00:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@gary jeśli masz jakiekolwiek źródło pewnych informacji na temat tej firmy i faktu czy ona nadal istnieje czy upadła to proszę cię podaj je do publicznej wiadomości tutaj. ułatwisz nam dalszą dyskujsje czy warto zatrudniać się w tej firmie czy nie. były jakieś sprawy w prokuraturze ale nie wiem jak to się skończyło

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eco Vital

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert