Profil firmy Eco Vital

Eco Vital

Łódź

Obserwuj
Dodaj opinię

Opinie o Eco Vital

anonim 2013-06-09 19:00:47
Kandydatka, to możesz opisać swoje wrażenia? W jakim oddziale eco vital? O co Cię pytali i na jakie stanowisko aplikowałaś? Co ci zaproponowali? Z góry dzięki.
0
Kandydatka 2013-06-10 08:50:27
Region Łódż na PH
Dzis drugi etap
ogólnie ok
podstawa dieta
umowa o pracę
Wszystko płatne
Praca z klientem idywidualnym kontakt bezposredni a akurat wiem z czym to sie je bo pracowałam
Trzeba w tym sie lubić w takiej sprzedaży
Co do prowizji jeszcze nie powiedzieli ale ok.
Trzeci etap to szkolenie i dgzamin
w tym wyjazdy na prezentacje
0
anonim 2013-06-28 17:36:07
Kandydatka, czyli już byłaś na tym 2 etapie i zakwalifikowali Cię na 3? O co chodzi z tym egzaminem? Wiesz już ile prowizji, czy jakieś są. Pozdrawiam pracowników Eco Vital
0
królik 2013-07-04 10:23:32
Miła atmosfera, ja również :) są przerwy na odpoczynek.Ale lepiej jakby podstawa dla wszystkich była po 7 zł :) No i słuchawki się troche często psują albo program zwiechy łapie
0
truskawka88 2013-07-04 14:59:35

Ja nie miałam zamiaru pracowac jako przedstawiciel bo po 5 latach na psychologii jak się domyślacie miałam troche inne plany ;) Chciałam pracowac w zawodzie ale teraz nigdzie cie nie zatrudnią jak nie masz jakiegokolwiek doświadczenia.Jeśli czyta to jakiś kolega po fachu to wie, ile trzeba poświęcić czasu na nauke ,więc na zdybywanie doświadczenia już go nie starczało. Teraz pracuje, fakt że sporo wyjeżdżam ale opłaca się:) A i studia pomagają mi w sprzedaży, bo wiem jak rozmawiać z ludźmi.
0
anonim 2013-07-29 15:21:07
Słuchajcie był ktos na rozmowie o prace jako Przedstawiciel w firmie Eco Vital i ma informacje w jakich granicach ksztaltuja sie zarobki?
1
Mapka 2013-07-29 16:15:44
Podstawy masz 1500 plus prowizje, które jeśli dajesz radę, to podwajają lub nawet zwielokrotniaja twoją podstawę. Jeżeli będziesz się angażował w swoją pracę, to będziesz dobrze zarabiać
0
anonim 2013-07-30 11:23:50
o no super warunki tam macie a jak wyglada kwestia zatrudnienia czy trzeba w Eco Vital miec swoja dzialalnosc gospodarcza????
0
anonim 2013-08-10 20:41:12
To znaczy że podstawy można mieć nawet 3000 złotych do ręki to ile godzi dziennie trzeba pracować zeby tyle moc zarabiac??
0
Kicha100 2013-08-12 08:55:17
Tak jak było napisane wyżej. Masz 1500 zł podstawy + prowizja od sprzedaży. Sprzedajesz - zarabiasz więcej. Mało sprzedajesz - masz małą prowizję
0
anonim 2013-08-12 21:16:13
Czy są jakieś cele ustalone do osiągniecia dla sprzedawcow czy nie ma limitow ,że na przykłąd trzeba zrobić ileś żeby dostać premię w ogóle???
0
milena 2013-08-16 19:11:53
Cześć Mam sprawę bo nie wiem czy w tej firmie można złożyc aplikację jeśli ktoś ma stopień niepełnosprawności i grupę inwalidzką to czy też przyjmują na przykłąd na pół etatu
1
michal 2013-08-20 15:32:21
1500 brutto czy netto?
0
Andrzej 2013-08-25 10:05:37
Czy może ktoś powiedzieć coś nt. pracy ___informatyka____ w tej firmie, szczególnie w oddziale w Łodzi?
0
anonim 2013-08-25 15:40:12
Cześć ja mam pytanie jakie zarobki w biurze w Eco Vital po skończonej administracji czy dużo dostaje nowa osoba do reki
0
AnnaMaria 2013-08-26 08:50:07
michal - 2013-08-20 15:32:21

1500 brutto czy netto?
1500 na rękę
0
klapouchy 2013-08-26 08:58:53
Andrzej - 2013-08-25 10:05:37

Czy może ktoś powiedzieć coś nt. pracy ___informatyka____ w tej firmie, szczególnie w oddziale w Łodzi?

Witaj

Jestem programistą pracującym w Eco-Vital. Jeśli chodzi o to, co robią - przede wszystkim aplikacje służące logistyce, organizacji, zarządzaniu obiegiem informacji i tak dalej. Od jakichś drobnych aplikacji czy skryptów po m.in. system ERP do zarządzania zasobami przedsiębiorstwa (w tym moduł MRP, spedycyjny itd.) CRM i tym podobne. Zespół jest młody, tak naprawdę niewiele jest narzucone z góry, wiele rzeczy jest realizowanych z własnej inicjatywy, pomysłów. Jeśli ktoś jest kreatywny, to można naprawdę w tej firmie z jednej strony się wykazać i wiele wnieść, z drugiej zdobyć sporo doświadczenia - nie to, co w korporacji, że masz narzucone z góry wszystko łącznie z limitem czasu na wykonanie :) Jak ktoś sobie już w miarę dobrze radzi z programowaniem, to na pewno warto spróbować - to jest zdecydowanie dobra firma "na start". Moim zdaniem spróbuj - ja też początkowo się zastanawiałem, ale powiem szczerze, że nie żałuję.

Pozdrawiam!
0
Andrzej 2013-08-26 11:59:43
klapouchy - 2013-08-26 08:58:53

Andrzej - 2013-08-25 10:05:37

Czy może ktoś powiedzieć coś nt. pracy ___informatyka____ w tej firmie, szczególnie w oddziale w Łodzi?


Witaj



Jestem programistą pracującym w Eco-Vital. Jeśli chodzi o to, co robią - przede wszystkim aplikacje służące logistyce, organizacji, zarządzaniu obiegiem informacji i tak dalej. Od jakichś drobnych aplikacji czy skryptów po m.in. system ERP do zarządzania zasobami przedsiębiorstwa (w tym moduł MRP, spedycyjny itd.) CRM i tym podobne. Zespół jest młody, tak naprawdę niewiele jest narzucone z góry, wiele rzeczy jest realizowanych z własnej inicjatywy, pomysłów. Jeśli ktoś jest kreatywny, to można naprawdę w tej firmie z jednej strony się wykazać i wiele wnieść, z drugiej zdobyć sporo doświadczenia - nie to, co w korporacji, że masz narzucone z góry wszystko łącznie z limitem czasu na wykonanie :) Jak ktoś sobie już w miarę dobrze radzi z programowaniem, to na pewno warto spróbować - to jest zdecydowanie dobra firma "na start". Moim zdaniem spróbuj - ja też początkowo się zastanawiałem, ale powiem szczerze, że nie żałuję.



Pozdrawiam!
Dzięki za informacje! A co rozumieć prze to, że firma dobra "na start"? Kwestie typu doświadczenia zdobycie - tak, zarobki - nie?
Jak jest z godzinami pracy? Piszą, że "elastyczne" tzn co? Trzeb zostać często nie wiadomo jak dłużej? :)
0
anonim 2013-08-27 21:00:07
czyli przechodzac do konkretów: czytam te opinie i komentarze i brakuje jednej najważniejszej poniekąd informacji na temat ....zarobków.ILe>?
0
anonim 2013-08-28 22:04:12
Cześć a jak klienci:)? Sa mili raczej chcą wysłuchać rozmawiać z pracownikami firmy Eco Vital czy raczej nie czesto sie zdarza trudny klient
0
wackos 2013-09-17 08:28:11
To co czy pracownicy mają podpisaną jakąs klauzule o poufności że nikt nie może napisać ile się zarabia w tej firmie bo czasami firmy mają takie warunki w umowach nieraz
0
philla 2013-09-17 10:20:58
wackos - 2013-09-17 08:28:11

To co czy pracownicy mają podpisaną jakąs klauzule o poufności że nikt nie może napisać ile się zarabia w tej firmie bo czasami firmy mają takie warunki w umowach nieraz
jak to w Polsce, nikt ci prawdy nie powie o swoich zarobkach. poza tym, w tej firmie stawki się ustala indywidualnie. ale mogę ci powiedzieć, że stawka pracownika biurowego oscyluje wokół 10/h netto.
0
aśka 2013-09-17 21:41:46
Hej czyli niezle stawki są za robote genralnie możecie polecić ta firme szukam fajnej pracy dla siebie i dla chłopaka czy można potem kogoś wkręcic do pracy pozdroo
0
Karolina 2013-09-18 15:04:20
A ja miałam dziś iść na rozmowę na PH jednak okazało się, ze lekarz do którego próbowałam się dostać od dawna, ma godzinne opóźnienie. Oczywiście dzwoniłam, żeby przeprosić i ewentualnie przesunąć spotkanie, ale niestety nikt nie odbierał, mimo tego, że Pani, która mnie umawiała powiedziła żeby w razie czego dzwonić. Co więcej dostałam sms-a z informacją o spotkaniu i tam też było napisane "w razie trudności proszę o kontakt". Szkoda, że nikt nie odebrał.
0
magda 2013-09-21 18:51:01
ej a smaczne te zupki tej firmy sa bo sie zastanawiam czy warto zainwestowac w 10szt od razu i sie zaczac odchudzac pomozcie mi prosze!
0
jay g. 2013-11-08 13:22:06
generalnie mogę polecić tę firme. stawki są niezle, praca nie jakas mega ciężka, a i kasa zawsze w terminie.
0
marian 2013-11-20 11:19:59
ja pracuję tu na telemarketingu. czasem jest lepiej, czasem gorzej, ale przynajmniej dostaję regularnie wypłatę. ogólnie jest trudna sytuacja w kraju, więc nie ma co wybrzydzać.
0
evelka 2013-12-16 07:47:43
Doskonale cię rozumiem, ponieważ na każdym kroku spotykamy się z mało profesjonalnymi sprzedawcami. Są oni wizytówką firmy, ale nie doczepiajmy jednej etykietki wszystkim handlowcom.
0
kallo 2014-01-16 10:10:21
Firmę mogę śmiało polecić. Jest stabilna finansowo, wypłaty zawsze na czas i jeżeli szukacie pracy, to warto.
0
kludiacloret 2014-01-20 11:59:23
Zgadzam się z przedmówcą, zarobki są w porządku ale i atmosfera również fajna :)
0
Bogdan 2014-01-22 08:50:01
W takim razie ciekawe, skąd tylu zadowolonych pracowników, przecież pisali niejednokrotnie, że wszystko jest dobrze zorganizowane. Więc jak to w końcu jest? Weksel akurat mnie nie dziwi, ponieważ jako kierowca w firmie transportowej musiałem taki podpisać, ponieważ odpowiadałem za towar i samochód, ale o co ci chodzi z kodami? Nie wiem. Staram się dostać na stanowisko kierowcy i nie wiem już co myśleć...
0
jestembogiem 2014-01-22 13:43:18
tak. zatrudniają do tego profesora(usunięte przez administratora)
2
staruszek 2014-01-24 11:11:05
Już w Expresie Ilustrowanym pisza o waszej firmie.(usunięte przez administratora)
2
morg 2014-02-12 16:43:39
Faktycznie, napisali coś w expresie ilustrowanym o eco-vital, artykuł o emerytce, co to chciała zwrócić garnki po ustalonym terminie na zwrot i za nie nie zapłaciła.
1
olsztyn 2014-03-05 23:59:23
Czy Łódź żyje??? Czy jeszcze pracujecie? U nas (olsztyn) już dziś zamknęli oddział. Wszyscy poszli na bruk. A u was? za chwile bedzie to samo pewnie ... ECO-Vital i MAT-Medic zwijają się niestety ... Mówię żeby nie było zaskoczenia, jak przyjdziecie do pracy a tu wszystko pozamykane na cztery spusty. U nas tak dziś było.
0
garnek 2014-03-13 07:57:02
Generalnie nie polecam .
Teraz zmieniają nazwę bo mają problemy .
Unikajcie
1
Ola 2014-04-13 20:08:01
Niestety nie, zwolnili nas z telemarketingu na początku marca. Przyszliśmy rano do pracy i wróciliśmy do domu. Biuro i dział handlowy zostało, ale nie wiem czy jest jeszcze do tej pory.
0
ola 2014-04-13 20:10:25
Niestety nie, zwolnili nas z telemarketingu na początku marca. Przyszliśmy rano do pracy i wróciliśmy do domu. Biuro i dział handlowy zostało, ale nie wiem czy jest jeszcze do tej pory.
2
babunia 2014-06-08 21:43:33
Ludzie czy wy sumienia nie macie ! Chcecie pracować w firmie która żyje z tego że wyciąga od osób starszych emerytury ? Osoby starsze cieszą się ze mogą z kimś porozmawiać nie są już tak świadome tego co sie dzieje, nie są już tak inteligentni jak za młodu i dzięki takim firmom zostają bez środków do życia ! Już chyba lepiej być kanarem w MPK
1
kamil 2014-06-18 20:38:26
Cóż, taka praca, dobry sprzedawca musi czasem nie miec wyrzutów sumienia i zachwalac produkt, za to mu przeciez płacą..
0
anti-geuse 2014-09-06 11:37:15
Firma Eco-Vital Sp. z o.o. Sp. k. nazywa się teraz:
ALIBIOSTAR TRADING LIMITED SPÓŁKA KOMANDYTOWA
(ten sam NIP i REGON, a także nr KRS co wcześniej Eco-Vital Sp. z o.o. Sp. k.)
obecny adres firmy:
ul. RATAJCZAKA 26/3 lok. 4 PIĘTRO
(dokładnie tak jest w KRS)
61-813 POZNAŃ

oficjalne informacje dostępne na stronie: ems(dot)ms(dot)gov(dot)pl
0
typ 2014-10-27 14:21:57
Pracownicy w call center zatrudnieni byli na umowach o dzieło, gwarantujących miesięczny okres wypowiedzenia. Według trenera, zwalniani usłyszeli, że albo podpiszą wypowiedzenia za porozumieniem stron i oddadzą identyfikatory, albo mogą zapomnieć o wypłatach. Wielu podpisało. No i co teraz z tymi uczciwie zarobionymi pieniedzmi?
0
rymt 2014-12-31 03:57:07
no ale ja to nei wiem czy to tak można? przecież wg umowy jaką podpisywali zaczynając pracę to mieli napisane jak wygląda ich wynagordzenie, wiec jeśli podpisali to porozumienie czy j ak to tam to sami się zrzekli prawa do pieniędzy. chociaż nie wiem czy dobrze ogarniam to co piszecie. wyjasnijcie prosze
0
dzepeeto 2015-01-18 16:01:18
jeśli taka sytuacja się wydarzyła to pewnie jak podpisali to i dostali. Po co pracować w firmie która tak naprawdę Cię nie potrzebuje i traktuje jak zbędny wydatek? wiadomo , że lepiej rozjerzeć się wtedy za czymś innym. Wiem , że młodzi mają w tej kwestii łatwiej, ale z otwartością granic obecnej europy to każdy sobie coś prędzej czy później znajdzie
0
Tromba 2015-03-28 01:32:48
Mimo wszystko do firmy nadal będą się zgłaszać chętni do pracy . Młodzi ludzi i studenci muszą jakoś rozpocząć swoją karierę zawodową no i wydaje mi się, że ta firma do tego właśnie może się przydać. Sam chętnie bym spróbował się zatrudnić, lecz oprócz kwestii finansowych interesuje mnie czy w ogóle wchodzi w grę jakiś pakiet socjalny ?
0
przemek 2015-04-19 21:57:52
ostatnie informacje jakie dochodziły do mnie na temat Eci Vitala to jak pracownicy firmy opowiadali o tym jak wygląda praca z klientem tutaj i robili kariery w sieci
0
gary 2015-05-04 21:38:30
również słyszałem ostatnio sporo niepochelbnych opinii na temat tego co można było spotkać w Eco Vital. Obecnie głos o nich nieco ucichł co spowodowane jest pewnie faktem , że firma mogła zakończyć swoją działalność... W końcu ile można nabierać ludzi na te same kłamstewka. Każdy w końcu pójdzie po rozum do głowy
0
marianna 2015-09-16 19:00:32
@gary jeśli masz jakiekolwiek źródło pewnych informacji na temat tej firmy i faktu czy ona nadal istnieje czy upadła to proszę cię podaj je do publicznej wiadomości tutaj. ułatwisz nam dalszą dyskujsje czy warto zatrudniać się w tej firmie czy nie. były jakieś sprawy w prokuraturze ale nie wiem jak to się skończyło
0
doe-= 2016-04-12 22:59:57
podobno jakaś afera jest z garnkami i emerytami na drodze sądowej ale ciężkom się coś dowiedzieć, wie ktoś coś?
0
Maniek 2016-05-15 20:23:10
Wiesz co, ja nic o tym nie słyszałem, ale jeśli były te pokazy dla emerytów, to nie dziwie się, że tak się stalo
0
Zostaw swoją opinię
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eco Vital