logo Eco Vital

Eco Vital

Łódź

Opinie o Eco Vital

animek:) 2013-02-15 20:46:10
Pracuje w Firmie Eco-vital już jakiś czas.Jestem Bardzo zadowolona z podjętej współpracy.Ponieważ to nie jest moja pierwszam praca w tym zawodzie mogę wam śmiało powiedzieć ,że jest to uczciwa firma!!!!!Wszystko jest dokładnie tak jak pan kierownik mówi na rozmowie i zgodnie z umową.Atmosfera w pracy jest bardzo miła.W razie problemów czy jakichkolwiek watpliwości zawsze można liczyc na pomoc naszych kierowników jak i szkoleniowców.Naprawde cieszę się że dostałam możliwość pracy w tej Solidnej firmie:)
iskierka 2013-04-08 10:14:23
Czy wybiera się jutro 09.04 ktoś na szkolenie na przedstawiciela handlowego w Łodzi?
Kandydatka 2013-06-07 11:40:09
Ja juz byłam jestem po rozmowie
Nick& Nick 2013-06-07 11:42:31
Czy ktos pracuje już z Łodzi
Kandydatka 2013-06-10 08:50:27
Region Łódż na PH
Dzis drugi etap
ogólnie ok
podstawa dieta
umowa o pracę
Wszystko płatne
Praca z klientem idywidualnym kontakt bezposredni a akurat wiem z czym to sie je bo pracowałam
Trzeba w tym sie lubić w takiej sprzedaży
Co do prowizji jeszcze nie powiedzieli ale ok.
Trzeci etap to szkolenie i dgzamin
w tym wyjazdy na prezentacje
królik 2013-07-04 10:23:32
Miła atmosfera, ja również :) są przerwy na odpoczynek.Ale lepiej jakby podstawa dla wszystkich była po 7 zł :) No i słuchawki się troche często psują albo program zwiechy łapie
truskawka88 2013-07-04 14:59:35

Ja nie miałam zamiaru pracowac jako przedstawiciel bo po 5 latach na psychologii jak się domyślacie miałam troche inne plany ;) Chciałam pracowac w zawodzie ale teraz nigdzie cie nie zatrudnią jak nie masz jakiegokolwiek doświadczenia.Jeśli czyta to jakiś kolega po fachu to wie, ile trzeba poświęcić czasu na nauke ,więc na zdybywanie doświadczenia już go nie starczało. Teraz pracuje, fakt że sporo wyjeżdżam ale opłaca się:) A i studia pomagają mi w sprzedaży, bo wiem jak rozmawiać z ludźmi.
Mapka 2013-07-29 16:15:44
Podstawy masz 1500 plus prowizje, które jeśli dajesz radę, to podwajają lub nawet zwielokrotniaja twoją podstawę. Jeżeli będziesz się angażował w swoją pracę, to będziesz dobrze zarabiać
Kicha100 2013-08-12 08:55:17
Tak jak było napisane wyżej. Masz 1500 zł podstawy + prowizja od sprzedaży. Sprzedajesz - zarabiasz więcej. Mało sprzedajesz - masz małą prowizję
michal 2013-08-20 15:32:21
1500 brutto czy netto?
Andrzej 2013-08-25 10:05:37
Czy może ktoś powiedzieć coś nt. pracy ___informatyka____ w tej firmie, szczególnie w oddziale w Łodzi?
AnnaMaria 2013-08-26 08:50:07
michal - 2013-08-20 15:32:21

1500 brutto czy netto?
1500 na rękę
klapouchy 2013-08-26 08:58:53
Andrzej - 2013-08-25 10:05:37

Czy może ktoś powiedzieć coś nt. pracy ___informatyka____ w tej firmie, szczególnie w oddziale w Łodzi?

Witaj

Jestem programistą pracującym w Eco-Vital. Jeśli chodzi o to, co robią - przede wszystkim aplikacje służące logistyce, organizacji, zarządzaniu obiegiem informacji i tak dalej. Od jakichś drobnych aplikacji czy skryptów po m.in. system ERP do zarządzania zasobami przedsiębiorstwa (w tym moduł MRP, spedycyjny itd.) CRM i tym podobne. Zespół jest młody, tak naprawdę niewiele jest narzucone z góry, wiele rzeczy jest realizowanych z własnej inicjatywy, pomysłów. Jeśli ktoś jest kreatywny, to można naprawdę w tej firmie z jednej strony się wykazać i wiele wnieść, z drugiej zdobyć sporo doświadczenia - nie to, co w korporacji, że masz narzucone z góry wszystko łącznie z limitem czasu na wykonanie :) Jak ktoś sobie już w miarę dobrze radzi z programowaniem, to na pewno warto spróbować - to jest zdecydowanie dobra firma "na start". Moim zdaniem spróbuj - ja też początkowo się zastanawiałem, ale powiem szczerze, że nie żałuję.

Pozdrawiam!
Andrzej 2013-08-26 11:59:43
klapouchy - 2013-08-26 08:58:53

Andrzej - 2013-08-25 10:05:37

Czy może ktoś powiedzieć coś nt. pracy ___informatyka____ w tej firmie, szczególnie w oddziale w Łodzi?


Witaj



Jestem programistą pracującym w Eco-Vital. Jeśli chodzi o to, co robią - przede wszystkim aplikacje służące logistyce, organizacji, zarządzaniu obiegiem informacji i tak dalej. Od jakichś drobnych aplikacji czy skryptów po m.in. system ERP do zarządzania zasobami przedsiębiorstwa (w tym moduł MRP, spedycyjny itd.) CRM i tym podobne. Zespół jest młody, tak naprawdę niewiele jest narzucone z góry, wiele rzeczy jest realizowanych z własnej inicjatywy, pomysłów. Jeśli ktoś jest kreatywny, to można naprawdę w tej firmie z jednej strony się wykazać i wiele wnieść, z drugiej zdobyć sporo doświadczenia - nie to, co w korporacji, że masz narzucone z góry wszystko łącznie z limitem czasu na wykonanie :) Jak ktoś sobie już w miarę dobrze radzi z programowaniem, to na pewno warto spróbować - to jest zdecydowanie dobra firma "na start". Moim zdaniem spróbuj - ja też początkowo się zastanawiałem, ale powiem szczerze, że nie żałuję.



Pozdrawiam!
Dzięki za informacje! A co rozumieć prze to, że firma dobra "na start"? Kwestie typu doświadczenia zdobycie - tak, zarobki - nie?
Jak jest z godzinami pracy? Piszą, że "elastyczne" tzn co? Trzeb zostać często nie wiadomo jak dłużej? :)
wackos 2013-09-17 08:28:11
To co czy pracownicy mają podpisaną jakąs klauzule o poufności że nikt nie może napisać ile się zarabia w tej firmie bo czasami firmy mają takie warunki w umowach nieraz
philla 2013-09-17 10:20:58
wackos - 2013-09-17 08:28:11

To co czy pracownicy mają podpisaną jakąs klauzule o poufności że nikt nie może napisać ile się zarabia w tej firmie bo czasami firmy mają takie warunki w umowach nieraz
jak to w Polsce, nikt ci prawdy nie powie o swoich zarobkach. poza tym, w tej firmie stawki się ustala indywidualnie. ale mogę ci powiedzieć, że stawka pracownika biurowego oscyluje wokół 10/h netto.
Karolina 2013-09-18 15:04:20
A ja miałam dziś iść na rozmowę na PH jednak okazało się, ze lekarz do którego próbowałam się dostać od dawna, ma godzinne opóźnienie. Oczywiście dzwoniłam, żeby przeprosić i ewentualnie przesunąć spotkanie, ale niestety nikt nie odbierał, mimo tego, że Pani, która mnie umawiała powiedziła żeby w razie czego dzwonić. Co więcej dostałam sms-a z informacją o spotkaniu i tam też było napisane "w razie trudności proszę o kontakt". Szkoda, że nikt nie odebrał.
jay g. 2013-11-08 13:22:06
generalnie mogę polecić tę firme. stawki są niezle, praca nie jakas mega ciężka, a i kasa zawsze w terminie.
marian 2013-11-20 11:19:59
ja pracuję tu na telemarketingu. czasem jest lepiej, czasem gorzej, ale przynajmniej dostaję regularnie wypłatę. ogólnie jest trudna sytuacja w kraju, więc nie ma co wybrzydzać.
evelka 2013-12-16 07:47:43
Doskonale cię rozumiem, ponieważ na każdym kroku spotykamy się z mało profesjonalnymi sprzedawcami. Są oni wizytówką firmy, ale nie doczepiajmy jednej etykietki wszystkim handlowcom.
kallo 2014-01-16 10:10:21
Firmę mogę śmiało polecić. Jest stabilna finansowo, wypłaty zawsze na czas i jeżeli szukacie pracy, to warto.
kludiacloret 2014-01-20 11:59:23
Zgadzam się z przedmówcą, zarobki są w porządku ale i atmosfera również fajna :)
Bogdan 2014-01-22 08:50:01
W takim razie ciekawe, skąd tylu zadowolonych pracowników, przecież pisali niejednokrotnie, że wszystko jest dobrze zorganizowane. Więc jak to w końcu jest? Weksel akurat mnie nie dziwi, ponieważ jako kierowca w firmie transportowej musiałem taki podpisać, ponieważ odpowiadałem za towar i samochód, ale o co ci chodzi z kodami? Nie wiem. Staram się dostać na stanowisko kierowcy i nie wiem już co myśleć...
jestembogiem 2014-01-22 13:43:18
tak. zatrudniają do tego profesora(usunięte przez administratora)
2
staruszek 2014-01-24 11:11:05
Już w Expresie Ilustrowanym pisza o waszej firmie.(usunięte przez administratora)
2
olsztyn 2014-03-05 23:59:23
Czy Łódź żyje??? Czy jeszcze pracujecie? U nas (olsztyn) już dziś zamknęli oddział. Wszyscy poszli na bruk. A u was? za chwile bedzie to samo pewnie ... ECO-Vital i MAT-Medic zwijają się niestety ... Mówię żeby nie było zaskoczenia, jak przyjdziecie do pracy a tu wszystko pozamykane na cztery spusty. U nas tak dziś było.
garnek 2014-03-13 07:57:02
Generalnie nie polecam .
Teraz zmieniają nazwę bo mają problemy .
Unikajcie
1
Ola 2014-04-13 20:08:01
Niestety nie, zwolnili nas z telemarketingu na początku marca. Przyszliśmy rano do pracy i wróciliśmy do domu. Biuro i dział handlowy zostało, ale nie wiem czy jest jeszcze do tej pory.
ola 2014-04-13 20:10:25
Niestety nie, zwolnili nas z telemarketingu na początku marca. Przyszliśmy rano do pracy i wróciliśmy do domu. Biuro i dział handlowy zostało, ale nie wiem czy jest jeszcze do tej pory.
2
babunia 2014-06-08 21:43:33
Ludzie czy wy sumienia nie macie ! Chcecie pracować w firmie która żyje z tego że wyciąga od osób starszych emerytury ? Osoby starsze cieszą się ze mogą z kimś porozmawiać nie są już tak świadome tego co sie dzieje, nie są już tak inteligentni jak za młodu i dzięki takim firmom zostają bez środków do życia ! Już chyba lepiej być kanarem w MPK
1
anti-geuse 2014-09-06 11:37:15
Firma Eco-Vital Sp. z o.o. Sp. k. nazywa się teraz:
ALIBIOSTAR TRADING LIMITED SPÓŁKA KOMANDYTOWA
(ten sam NIP i REGON, a także nr KRS co wcześniej Eco-Vital Sp. z o.o. Sp. k.)
obecny adres firmy:
ul. RATAJCZAKA 26/3 lok. 4 PIĘTRO
(dokładnie tak jest w KRS)
61-813 POZNAŃ

oficjalne informacje dostępne na stronie: ems(dot)ms(dot)gov(dot)pl
dzepeeto 2015-01-18 16:01:18
jeśli taka sytuacja się wydarzyła to pewnie jak podpisali to i dostali. Po co pracować w firmie która tak naprawdę Cię nie potrzebuje i traktuje jak zbędny wydatek? wiadomo , że lepiej rozjerzeć się wtedy za czymś innym. Wiem , że młodzi mają w tej kwestii łatwiej, ale z otwartością granic obecnej europy to każdy sobie coś prędzej czy później znajdzie
Tromba 2015-03-28 01:32:48
Mimo wszystko do firmy nadal będą się zgłaszać chętni do pracy . Młodzi ludzi i studenci muszą jakoś rozpocząć swoją karierę zawodową no i wydaje mi się, że ta firma do tego właśnie może się przydać. Sam chętnie bym spróbował się zatrudnić, lecz oprócz kwestii finansowych interesuje mnie czy w ogóle wchodzi w grę jakiś pakiet socjalny ?
Maniek 2016-05-15 20:23:10
Wiesz co, ja nic o tym nie słyszałem, ale jeśli były te pokazy dla emerytów, to nie dziwie się, że tak się stalo
Zostaw swoją opinię o Eco Vital - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eco Vital