Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Eco Vital

Pracowałeś w firmie Eco Vital i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
AnnaMaria - 2013-08-26 08:50:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
michal - 2013-08-20 15:32:21

1500 brutto czy netto?
1500 na rękę
zdjecie uzytkownika
klapouchy - 2013-08-26 08:58:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Andrzej - 2013-08-25 10:05:37

Czy może ktoś powiedzieć coś nt. pracy ___informatyka____ w tej firmie, szczególnie w oddziale w Łodzi?

Witaj

Jestem programistą pracującym w Eco-Vital. Jeśli chodzi o to, co robią - przede wszystkim aplikacje służące logistyce, organizacji, zarządzaniu obiegiem informacji i tak dalej. Od jakichś drobnych aplikacji czy skryptów po m.in. system ERP do zarządzania zasobami przedsiębiorstwa (w tym moduł MRP, spedycyjny itd.) CRM i tym podobne. Zespół jest młody, tak naprawdę niewiele jest narzucone z góry, wiele rzeczy jest realizowanych z własnej inicjatywy, pomysłów. Jeśli ktoś jest kreatywny, to można naprawdę w tej firmie z jednej strony się wykazać i wiele wnieść, z drugiej zdobyć sporo doświadczenia - nie to, co w korporacji, że masz narzucone z góry wszystko łącznie z limitem czasu na wykonanie :) Jak ktoś sobie już w miarę dobrze radzi z programowaniem, to na pewno warto spróbować - to jest zdecydowanie dobra firma "na start". Moim zdaniem spróbuj - ja też początkowo się zastanawiałem, ale powiem szczerze, że nie żałuję.

Pozdrawiam!
zdjecie uzytkownika
Andrzej - 2013-08-26 11:59:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
klapouchy - 2013-08-26 08:58:53

Andrzej - 2013-08-25 10:05:37

Czy może ktoś powiedzieć coś nt. pracy ___informatyka____ w tej firmie, szczególnie w oddziale w Łodzi?


Witaj



Jestem programistą pracującym w Eco-Vital. Jeśli chodzi o to, co robią - przede wszystkim aplikacje służące logistyce, organizacji, zarządzaniu obiegiem informacji i tak dalej. Od jakichś drobnych aplikacji czy skryptów po m.in. system ERP do zarządzania zasobami przedsiębiorstwa (w tym moduł MRP, spedycyjny itd.) CRM i tym podobne. Zespół jest młody, tak naprawdę niewiele jest narzucone z góry, wiele rzeczy jest realizowanych z własnej inicjatywy, pomysłów. Jeśli ktoś jest kreatywny, to można naprawdę w tej firmie z jednej strony się wykazać i wiele wnieść, z drugiej zdobyć sporo doświadczenia - nie to, co w korporacji, że masz narzucone z góry wszystko łącznie z limitem czasu na wykonanie :) Jak ktoś sobie już w miarę dobrze radzi z programowaniem, to na pewno warto spróbować - to jest zdecydowanie dobra firma "na start". Moim zdaniem spróbuj - ja też początkowo się zastanawiałem, ale powiem szczerze, że nie żałuję.



Pozdrawiam!
Dzięki za informacje! A co rozumieć prze to, że firma dobra "na start"? Kwestie typu doświadczenia zdobycie - tak, zarobki - nie?
Jak jest z godzinami pracy? Piszą, że "elastyczne" tzn co? Trzeb zostać często nie wiadomo jak dłużej? :)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-27 21:00:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli przechodzac do konkretów: czytam te opinie i komentarze i brakuje jednej najważniejszej poniekąd informacji na temat ....zarobków.ILe>?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-28 22:04:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć a jak klienci:)? Sa mili raczej chcą wysłuchać rozmawiać z pracownikami firmy Eco Vital czy raczej nie czesto sie zdarza trudny klient
zdjecie uzytkownika
wackos - 2013-09-17 08:28:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To co czy pracownicy mają podpisaną jakąs klauzule o poufności że nikt nie może napisać ile się zarabia w tej firmie bo czasami firmy mają takie warunki w umowach nieraz
zdjecie uzytkownika
philla - 2013-09-17 10:20:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wackos - 2013-09-17 08:28:11

To co czy pracownicy mają podpisaną jakąs klauzule o poufności że nikt nie może napisać ile się zarabia w tej firmie bo czasami firmy mają takie warunki w umowach nieraz
jak to w Polsce, nikt ci prawdy nie powie o swoich zarobkach. poza tym, w tej firmie stawki się ustala indywidualnie. ale mogę ci powiedzieć, że stawka pracownika biurowego oscyluje wokół 10/h netto.
zdjecie uzytkownika
aśka - 2013-09-17 21:41:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej czyli niezle stawki są za robote genralnie możecie polecić ta firme szukam fajnej pracy dla siebie i dla chłopaka czy można potem kogoś wkręcic do pracy pozdroo
zdjecie uzytkownika
Karolina - 2013-09-18 15:04:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja miałam dziś iść na rozmowę na PH jednak okazało się, ze lekarz do którego próbowałam się dostać od dawna, ma godzinne opóźnienie. Oczywiście dzwoniłam, żeby przeprosić i ewentualnie przesunąć spotkanie, ale niestety nikt nie odbierał, mimo tego, że Pani, która mnie umawiała powiedziła żeby w razie czego dzwonić. Co więcej dostałam sms-a z informacją o spotkaniu i tam też było napisane "w razie trudności proszę o kontakt". Szkoda, że nikt nie odebrał.
zdjecie uzytkownika
magda - 2013-09-21 18:51:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ej a smaczne te zupki tej firmy sa bo sie zastanawiam czy warto zainwestowac w 10szt od razu i sie zaczac odchudzac pomozcie mi prosze!
zdjecie uzytkownika
jay g. - 2013-11-08 13:22:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
generalnie mogę polecić tę firme. stawki są niezle, praca nie jakas mega ciężka, a i kasa zawsze w terminie.
zdjecie uzytkownika
marian - 2013-11-20 11:19:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja pracuję tu na telemarketingu. czasem jest lepiej, czasem gorzej, ale przynajmniej dostaję regularnie wypłatę. ogólnie jest trudna sytuacja w kraju, więc nie ma co wybrzydzać.
zdjecie uzytkownika
evelka - 2013-12-16 07:47:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Doskonale cię rozumiem, ponieważ na każdym kroku spotykamy się z mało profesjonalnymi sprzedawcami. Są oni wizytówką firmy, ale nie doczepiajmy jednej etykietki wszystkim handlowcom.
zdjecie uzytkownika
kallo - 2014-01-16 10:10:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firmę mogę śmiało polecić. Jest stabilna finansowo, wypłaty zawsze na czas i jeżeli szukacie pracy, to warto.
zdjecie uzytkownika
kludiacloret - 2014-01-20 11:59:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z przedmówcą, zarobki są w porządku ale i atmosfera również fajna :)
zdjecie uzytkownika
Bogdan - 2014-01-22 08:50:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W takim razie ciekawe, skąd tylu zadowolonych pracowników, przecież pisali niejednokrotnie, że wszystko jest dobrze zorganizowane. Więc jak to w końcu jest? Weksel akurat mnie nie dziwi, ponieważ jako kierowca w firmie transportowej musiałem taki podpisać, ponieważ odpowiadałem za towar i samochód, ale o co ci chodzi z kodami? Nie wiem. Staram się dostać na stanowisko kierowcy i nie wiem już co myśleć...
zdjecie uzytkownika
jestembogiem - 2014-01-22 13:43:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tak. zatrudniają do tego profesora(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
staruszek - 2014-01-24 11:11:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Już w Expresie Ilustrowanym pisza o waszej firmie.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
morg - 2014-02-12 16:43:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Faktycznie, napisali coś w expresie ilustrowanym o eco-vital, artykuł o emerytce, co to chciała zwrócić garnki po ustalonym terminie na zwrot i za nie nie zapłaciła.
zdjecie uzytkownika
olsztyn - 2014-03-05 23:59:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy Łódź żyje??? Czy jeszcze pracujecie? U nas (olsztyn) już dziś zamknęli oddział. Wszyscy poszli na bruk. A u was? za chwile bedzie to samo pewnie ... ECO-Vital i MAT-Medic zwijają się niestety ... Mówię żeby nie było zaskoczenia, jak przyjdziecie do pracy a tu wszystko pozamykane na cztery spusty. U nas tak dziś było.
zdjecie uzytkownika
garnek - 2014-03-13 07:57:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Generalnie nie polecam .
Teraz zmieniają nazwę bo mają problemy .
Unikajcie
zdjecie uzytkownika
Ola - 2014-04-13 20:08:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [garnek - 2014-03-13 07:57:02]:
Niestety nie, zwolnili nas z telemarketingu na początku marca. Przyszliśmy rano do pracy i wróciliśmy do domu. Biuro i dział handlowy zostało, ale nie wiem czy jest jeszcze do tej pory.
zdjecie uzytkownika
ola - 2014-04-13 20:10:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [olsztyn - 2014-03-05 23:59:23]:
Niestety nie, zwolnili nas z telemarketingu na początku marca. Przyszliśmy rano do pracy i wróciliśmy do domu. Biuro i dział handlowy zostało, ale nie wiem czy jest jeszcze do tej pory.
zdjecie uzytkownika
babunia - 2014-06-08 21:43:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie czy wy sumienia nie macie ! Chcecie pracować w firmie która żyje z tego że wyciąga od osób starszych emerytury ? Osoby starsze cieszą się ze mogą z kimś porozmawiać nie są już tak świadome tego co sie dzieje, nie są już tak inteligentni jak za młodu i dzięki takim firmom zostają bez środków do życia ! Już chyba lepiej być kanarem w MPK
zdjecie uzytkownika
kamil - 2014-06-18 20:38:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cóż, taka praca, dobry sprzedawca musi czasem nie miec wyrzutów sumienia i zachwalac produkt, za to mu przeciez płacą..
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eco Vital
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski